|
|
#181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teksty facetów
Cytat:
|
|
#182 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Chlopak kumpeli do niej:
"Kochanie dzisiaj mamy dwa lata i rok" ![]() Mój: "Moje Ty niutaty" - wszystkob y było pieknie, łądnie gdybym nie obejrzała kabaratu Ani Mru Mru i nie zorientowała się, ze niutaty to po prostu... ziemniak... Narazie sobie nie przypominam
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
Kumpela pozwoliła mi opisać jej przygodę:
Dojeżdża na uczelnie pociągiem, więc różnych typów w pociągu nie brakuje. Jeden z nich dosiadł się i próbował ją podrywać; patrzy na nią i mówi:"Ale ci się oczy błyszczą". Kumpela w szoku a ten gada znowu:" zakraplasz je czymś?"
|
#185 |
|
Przyczajenie
|
Co prawda to nie moj obecny ani byly tylko znajomy - ale tez facet
Wiec pewnego dnia przynosze mu zupe(kupilam po drodze)- mianowicie byl to krupnik.......... "oo Krupnik moja ulubiona!!" .....wiec nastepnego dnia kupilam ta sama(skoro ulubiona ) - zjadl prawie cala i pod koniec jedzenia stwierdzil :" Dobra ta Grochowka!!!"
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Hej, przypomnialo mi sie, jak moj byly (wtedy z nim bylam jeszcze) powiedzial swietny tekst...
Ja mu pisze romantycznego sms z poczatkiem: "Moj Najdrozszy..........." a kiedy on odpisywal, zaczal od slow: "Moja Nienajtańsza...." Myslalam ze mnie cos strzeli. Wiec po ok. tygodniu napisalam mu smsa o tresci "czesc moj nienajtanszy" i sie wielce oburzyl, ze tak mu napisalam. hmmm... Ale ja szybko zrobilam z nim porzadek hahahaPozdrawiam
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale koleś....i jak tu cholera może człowiek anie wziąć..... ale z drugiej strony to niezłe to jest |
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
"Kocham Cie ale nie jestem gotowy na ten zwiazek/ Kocham Cie ale nie mozemy byc razem"
![]() "mój Tż- co bedziesz robic po maturze? ja- prawo jazdy.. :P Tż- ale co bedziesz robic po maturze? ja- o studia Ci chodzi?? ![]() Tż- nie o wykopki"
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio zaczeliśmy się wygłupiać z TŻ-tem jak to będzie,gdy ja wyjde za maż.Ogólnie rozmowa na temat małżeństwa,a tu nagle mój TŻ z tekstem:
-Będe mógł zostać chrzesnym twojego dziecka i zaprosisz mnie na ślub?? Bo ja ciebie tak. Hmm powiedział to tak poważnie,że mi sie przykro zrobiło,a przecież jesteśmy ze sobą Inny tekst,kiedy on idzie do baru z kumplami bądź ze mną i za duzo pije: -Ja nie pije.TYLKO piwo pije. Lub,gdy rozmawiam z kumplem,a on od razu smutnieje: -Jestes milsza dla niego niż dla mnie (z wyżutem) -Ty nie widzisz jak ON sie na ciebie patrzy,ja ci mówie uważaj na niego. -Ja wcale nie jestem zazdrosny (a po kilku dniach przyznaje sie,że jednak jest zazdrosny) Mój eks na pożegnanie (gdy ze mną zrywał) przez gg: -Nic do ciebie nie czuje.Przepraszam.Porozma wiamy o tym jak sie zobaczymy. A na następny dzien,gdy sie widzieliśmy w szkole,nawet na mnie nie spojrzał. |
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
mój były w smsie: ej co ty jaja sobie robisz ze mnie? po tym jak jaja zrobił sobie ze mnie we wcześniejszym smsie:/
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Od każdego słysze to samo : " ja jestem inny niż pozostali "
"ja nie jestem każdy/wszyscy" "nie ufaj facetom" - na co ja " a Tobie można ufać?" i on : "mi tak" ![]() "facet ma swoje potrzeby" ![]() No i mój ulubiony od kolesia , który od kilku tygodni próbował się ze mną umówić " szczerze mówiąc to Twoja siostra jest ładniejsza , nie zrozum mnie źle , ja nie chcę Cię obrażać , tylko prawdę mówię " Więcej chwilowo nei pamiętam ;] |
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
-Nic bym za Ciebie nie oddał kochanie
- -nie no eee no .. -za nic bym Cię nie oddał -właśnie tak
|
#194 |
|
BAN stały
|
ja lubie wyjezdzac w gory
![]() tak fajnie mowia gwarą ![]() dzwoni mi telefon: 'cosik Ci w kieszeni zbyrcy" jeden do drugiego, kiedy nie odbiera telefonu: "wsadź se tom komórke do dupy i włącz wibracje" ![]() albo: "nie je.baj" bawi mnie to z ust górali ![]() \musialam to tam wtrącic, bo nie wiadomo by bylo o co kaman ;]/ Edytowane przez She_is_Gentle Czas edycji: 2006-12-31 o 12:07 Powód: musialam to tam wtrącic, bo nie wiadomo by bylo o co kaman |
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
swiezy tekst mojego Partnera "zycze Ci zeby Twoj facet poswiecal Ci tyle czasu na ile zaslugujesz, niekoniecznie mialem siebie na mysli"
zrobilo mi sie BARDZO przykro.....potem powiedzial ze zartuje ale i tak smutno mi bylo ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
ojj oni mają takie dziwne poczucie humoru . nie martw się .
|
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwaga niektóre wizażanki mogą poczuć sie zniesmaczone!(ale coż poradzić że faceci tacy są?)
Rozmawiam z kolega o jego motorze,chce mnie przewieźć i takie tam,a że daleko mieszkam to mowi że moze sie coś w nim zepsuc.No to ja na to''to sie popcha '' a on do mnie z tekstem ''popchac to ja moge ciebie'' ![]() Następny,raz ten sam kolega.Mowie mu ,że nie wiem czy przyjde na sylwestra do niego,bo nie bede miala czym wrocic z powrotem.A on do mnie ''możesz spać ze mną'' Kolega mnie rozbraja Wiem,że może i powinnam sie obrazic za takie teksty,ale jakoś na niego nie umiem
|
#198 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj taki jeden palant, który lata za mną od 3 miesięcy i już kilka razy proponował spotkanie (a to wypad na imprezę na Słowację, a to wyjścia na pizzę), ale jest tak beznadziejny, że nie mogę na niego patrzeć, powiedział:
- "Może wybrałabyś się ze mną do Rzeszowa? Pojedziemy do Tesco, mają tam promocje 70 %" (oczywiście go wyśmiałam)Później dodał: - "Ty z każdym dniem się robisz ładniejsza i z wiekiem chyba kształtów nabierasz"
Moje Aniołki wiem, że kiedyś się spotkamy [*] Edytowane przez phoebe Czas edycji: 2007-01-03 o 16:45 |
|
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
hehe mnie ostatnio rozwalil tekst chlopaka, ktorego staram sie olewac.
' pociaga mnie w Tobie to, ze jestes taka nieuchwytna i niedostepna' jeju to co ja mam robic, zeby sie ktos odczepil jak olewanie mu sie podoba :| i jeszcze tekst kolegi zklasy dokolezanki: -J*** moge Cie pocalowac w cycka? <lol2>
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
JA:" Boli mnie głowa..."
X: " Na głowe najlepszy jest seks... mogę byc tak jakby Twoim Apapem?" hee...
|
#201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moj Tz mowi mniej wiecej cos w tym stylu zawsze przypomina mi, ze na bol glowy najlepszy jest seks, czasami przychodzi i mowi "wiesz, tak bardzo mnie boli dzisiaj glowa.. masz jakis pomysl?"
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
Chłopak ,który męczył mnie przez blisko 8 miesięcy iąglymi smsami i sygnalkami,w pewnym esie napisał
**" (Moje imie ) ... jak masz na imie? " ![]() ![]() Ehh nie ma to jak nie grzeszyc inteligencją
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
|
|
#203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już próbowałam spławić tego gościa na różne sposoby, najczęściej jestem niedostępna, bywam złośliwa, nie pokazuję żadnych oznak sympatii; ale sprawdzałam też jak się zachowa, gdy w sposób uprzejmy, ale stanowczy będę go od siebie odsuwać i nic nie działa
|
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#206 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
ale się z rana uśmiałam![]() Ex-egocentryk:- "Bo ja nie jestem dla Ciebie" -"Nie jesteś prawdziwą kobietą, prawdziwa kobieta by wiedziała" - "Lepiej będzie dla Ciebie samej jak zapomnisz o tym co się stało" Kuzyn też facet Zdechł mój królik.......ja taka zapłakana, a ten do mnie w ramach pocieszenia "Nie martw się, mi kiedyś zdechł chomik, ale potem się cieszyłem,że mam mniej sprzątania"
|
#208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() edit-przypomniała mi się wczorajsza rozmowa z moim byłym, po jakiś 3 latach od zerwania-ja z nim zerwałam bo niepoważny koleś był. takie duże dziecko. a wczoraj między innymi usłyszałam: "naprawdę myślałem że Ty i ja będziemy do końca razem ale wtedy okazało się że jestem przystojny i mi odj***ło...." heh, nie mogłam z tego textu...<hahaha> narcyzm poprostu... Edytowane przez NiUśKa_ Czas edycji: 2007-01-04 o 11:10 |
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie mogeee co za koles
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

.....wiec nastepnego dnia kupilam ta sama(skoro ulubiona
hahaha

(oczywiście go wyśmiałam)