|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() O nie nie nie, nie wszystkie pięknoty tutaj to chudzinki, bo ja np. mam 175 cm a ważę coś koło 75 kg może ciut mniej a startowałam z 83 kg (kilogramy po 3 ciążach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() Ale dziekuje to mile ![]() A co do Twoich zębow to juz jakis czas temu zauwazylam ze masz sliczne takie bielutkie! ![]() Ja kupilam tą paste co mowilas na Cylomon czy cos tam juz nie pamietam i testuje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() ![]() ![]() Zelka co miesiąc mierzę włosy, bo chcę zobaczyć czy ten skrzyp polny coś na nie działa, bo jak nie to nie będę go na darmo brała ![]() Murka ja staram się nie zwracać na nie uwagi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aisza witamy ![]() Monia oj biedactwo, Ty znowu chora ![]() ![]() dobra ja uciekam robić owsiankę ![]() ![]() torebkę pokażę Wam później, bo muszę zdjęcie zrobić ![]()
#2974 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie,że Tż cię wspiera. Mój jest chudy jak szczaw i nie umie się wczuć w moją sytuację . Wczoraj wieczorem np mu smażyłam wielką patelnię frytek z kiełbasą. Poza tym twierdzi,że seksownie wyglądam i on nie wie ,czemu się chcę odchudzać. Samiec ![]() Cytat:
Widzę ,że proporcje wagi do wzrostu mamy podobne. 50 kg przy 1,72 to musiałaś wyglądać jak kościotrup. Chyba nie chcesz aż tyle schudnąć? Cytat:
![]() Cytat:
Co do butków dziecięcych ,to ja swojemu kupiłam adidaski w CCC z motywem Cars i jest wniebowzięy. Ulubiona bajka off course. Cytat:
![]() Ja właśnie piję wyciśnięty sok z 3 pomarańczy - nie mogę się z rana zmusić do śniadania. Mam zamiar zrobić pastę z makreli (bez majonezu ) , z cebula, jajkiem i ogórkiem kiszonym. Chyba nie będzie zbyt kaloryczna ,hmmm... Na obiad mam mintaja , upiekę go chyba w folii ,ale jeszcze muszę znależć dobry przepis. Jak robicie owsiankę? Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-03-23 o 08:52 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
monika - zdrówka życzę i brawa dla synka bo widze że szybko załapie brak sikanka w nocy - a jak dziś?
ja owsianki nie lubię i nie jadam, płatki owsiane tak, ale tylko w formie zwartej ![]() ![]() aisha - witam i ja , też jestem nowa na wątku, też zaczynam odchdzanie, i tez mam córkę która w czerwcu skończy 4 latka ![]() co robicie dziś na obiad? ja chyba pulpety z mintaja w sosie pomidorowym miałam kiedyś taką super książęczkę z kaloriami, wszystko tam było! i znikneła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i apetyt mialam zawsze nigdy jedzenia sobie nie odmawialam mialam super przemiane, moja endykronolog twierdzi ze z nadczynnosci przeszlam na niedoczynnosc stad ten skok wagi i stad moja wczesniejsza super przemiana ![]() A co do wagi narazie chcialabym zejsc do 60, bo chcialabym zachowac tylek i cycki ![]() A pozniej sie zobaczy co zycie przyniesie ale mysle ze jak dojde do 60 to juz skupie sie na utrzymaniu ewentualnie pozniej za jakis czas wroce do diety, ale to tak jak mowie zobaczymy ![]() A co do fitnesu tez sie zapisalam! Od poniedzialku zaczynam!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gothika ,witaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() meedzik, ja tez zaczynam wlansie jadać owsianki i generalnie platki na sniadanie ![]() gothika, jak robisz te pulpety? ![]() ![]() Jestem wscieeekla, bo waga mi pokazuje 51,9!! no tak, ale jednego dnia schabowe, drugiego jakies czipsy w biegu, wczoraj byla u mniekolezanka, to kupiłam chcleb, zrobilam faszerowane jajka, jakies szyneczki, dupeczki no i sama tez jadlam, bo tak głupio jakbym jej zaserwowała i nie jadla nic ![]() ![]() Szkoda, ze musze sie uczyc na kolokwium, bo wlasnie bym biegała po błoniach, az bym to cholerstwo spalila :< Mam taki problem, że ja cwiczyć mogę tylko wieczorami, bo studiuję na dwóch uczelniach i po prostu tak wracam do domu, a zanim jeszcze zrobie cos do jedzenia, zadzwonie do rodziców, poogarniam mieszkanie, to jest 22 O_O a nie mogewtedy ani fikac z hula hop, ani skakac na skakance, ani wykonowac zadnych podskokow ani nic - bo sasiedzi wariują :/ a mam na tv nagrane te swietnie cwiczenia z turbofire ![]() Chyyba zaczne wstawac godzine wczesniej, ale jak siedze do 1/2 i sie ucze, to wstawanie o 5-6 byloby wyczerpujace na dluzsza mete :/ Zabijcie moich sasiadow!
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja juz sie doczekac nie moge, mam nadzieje ze utrzymam ten stan i motywacja nie pojdzie w sina dal! A tymczasem ja uciekam do pracy, dzisiaj znowu piechotka bo piekna pogoda ![]() Milego dnia kochancee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
Dzien dooobry
![]() Ale pieknie słoneczko świeci ![]() ![]() ![]() I uwaga ![]() ![]() ![]() ![]() Aisza21 witaj ![]() ![]() ![]() A co do szpilek ja zawsze chodziłamw wysokich butach ![]() ![]() kamilon ja tam lubie Twoje posty czytac:P pisz jak najwiecej:P bialaczekoladka zwariowałas??!! ![]() ![]() heroine86 ojjj czekaja Cie pokusy w nowej pracy ![]() ![]() monika01011986 ojj ![]() ![]() ![]() gothika ja tez owsianki nie lubie, próbowałam, ale jakos w gardle mi staje i nie moge poprostu jej jesc ![]() pipson az dwa kierunki studiujesz? mozna wiedziec jakie? to wstawanie wczesniej to dobry pomysł, ale wlasnie meczace to by było na dluzsza meta, ja od kwietnia znowu bede miala karnet na siłownie, wiec bede sie musiala przestawic na wczesne wstawanie, bo przed praca mam zamiar chodzic i to codziennie ![]()
#2981 |
Zakorzenienie
|
Aisza - to i moja córka wielka jest, ma 110cm
![]() pipson - pierwszy raz będe robiła, zmielę rybę, dodam jajko, pełno zieleniny, pewnie trochę bułki tartej albo może zmielonych płatków kukurydzianych i ugotuję. Do tego zrobię ten sos pomidorowy o którym pisałam wczesniej Monice, czyli pomidory z puszki dusze do gęstości, doprawiam, mieszam i gotowe ![]() nie ma co się męczyć, skoro cały dzień w szkole i dopiero w nocy masz czas na ćwiczenia a jednak wyspac się trzeba, chyba że ze 3 razy w tygodniu by ci się udało |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Wtajemniczenie
|
Pipson , ty chudziutka jesteś , nie ma co się katować po nocach. Grunt to się nie obżerać wieczorami , lekka kolacja i spać.
Agunia mój plan? Schudnąć przynajmniej 10 kg , czasu sobie nie narzucam. Jak? Jem razowe pieczywo, nie lacze weglowodanow z bialkami, obróbka termiczna bez tłuszczu (patelnia teflonowa , piekę w folii , gotowanie itp), nie jem produktów mącznych (chyba ,że z mąki żytniej) . Mięso tylko chude, raczej drobiowe. Nic nie jem po 20ej. Oczwiście zero słodyczy ,fast foodów i innych dobrodziejstw. Do tego 2xtyg fitness będzie. Nie wiem czy dobrze to sobie zaplanowałam no i czy wytrwam - pożyjemy zobaczymy. Moje największe miłości to były: ser żółty, makaron,frytki, chipsy, kabanosy, majonez , piwo , cola, sól (uwielbiałam dużó solić). Do słodyczy nigdy mnie nie ciągnęło, prawie nie jadałam. Ghotika , jak twoje bieganie? Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-03-23 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ser żółty to też moja wielka słabość, do teg makaron, no i słodycze ![]() robicie w weekend sobie taryfę ulgową? ja tak zawsze robiłam, bardzo mi to ułatwiało odchudzanie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam jeszcze o ziemniakach
![]() Gothika , ja w wekend pozwole sobie jedynie pifko wypić - na jedzenie taryfy ulgowej nie przewiduję. Za długo sobie folgowałam, a i tak nie wiem ,czy uda mi się schudnąć. Biorę się za sprzątanie,może trochę kcal spalę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
gothika ja troszke w weekend odpuszczam tzn pozwalam sobie np na piwka czy kawałek pizzzy , ale pozniej nadrabiam to cwiczeniami
![]()
#2987 | |||
Zakorzenienie
|
Ta chwila uczty i już dzisiaj 0,4kg wiecej na wadze
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zadomowienie
|
aguniaaaaa041986 , studiuję prawo i ekonomię
![]() Aisza21, nie jestem az taka chudziutka, mierzę niecałe 160 cm ![]() Plus, zalezy mi bardzo na ujedrnieniu ciała i zdobyciu kondycji - ja po wejsciu na 1 pietro mam zadyszke ![]()
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
A ja od 11 latałam z koleżanką po mieście
![]() ![]() Kupiłam tusz do rzęs z Maybelline ( mam nadzieję, że będzie dobry ![]() Przymierzałam fajne trampki ale nie było mojego rozmiaru ![]() Cocktail nooo dziś jest śliczna pogoda ![]() ![]() Agunia pokaż koniecznie buciki na nóżkach jak przyjdą ![]() Gothika ja zawsze w weekendy luzowałam i pozwalałam sobie na więcej ![]() ![]() ![]() Dodaję zdjęcie torebki ![]() ![]()
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajna ta torebeczka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A torebunia fajna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
Agunia, Cocktail
![]() ![]() ![]() Cocktail ja to samo, dobrze że mam piwko to chociaż sobie wypiję. Palnęłam mamie o bułkach, że bym zjadła tą z karmelem i teraz próbuje mnie po nie wygonić ![]() ![]() ![]()
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
hej ślicznoty moje
![]() jestem już ![]() najpierw może o tym, że jestem chora... angina wróciła choć obchodzi się ze mną łaskawiej bo ropy w gardle nie mam ale pewnie dzięki płukankom i antybiotykom które znowu biorę. Gorączka wróciła ale zbijam ją Ibupromem, no i cała szyja, uszy i policzki mnie napierdzielają..... JA to się mam!!!! ![]() No ale dałam radę pojechać do tej Iławy dzisiaj i kupiłam dla synka buty w Deichmannie ![]() ![]() ![]() Sobie kupiłam dwie bokserki w Caymanie - czarną i pomarańczową ![]() Przymierzałam miętowe rurki bo czerwonych nie było, bardzo fajne i wygodne, rozmiarowo idealnie, ale ten kolor do mnie w ogóle nie pasuje.... strasznie w nich wyglądałam a moje uda wydawały się 3 razy większe....więc ich nie wzięłam... Ale kupiłam sobie kurteczkę !!! ![]() ![]() ![]() Także dalej będę polowała na czerwone rurki ![]() Ale dziś cieplutko było na dworze.. jeju jak fajnie ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-23 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Cocktail noo buły są pycha
![]() ![]() Monia czekam na zdjęcia nowych ciuszków ![]() kurcze to nie dobrze, że znów Cie choroba rozkłada ![]()
#3000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie zajadam się grahamką z serkiem żółtym, pomidorem i odrobinką fety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.