Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-23, 18:53   #3001
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cocktail właśnie tylko w piątki można kupić cieplutkie bułeczki a może to i lepiej bo tak to codziennie bym chyba kupowała
A ja zjadłam przed chwilą dwie kromki z pastą jajeczną
Stary 2012-03-23, 18:57   #3002
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej ślicznoty moje
jestem już
najpierw może o tym, że jestem chora... angina wróciła choć obchodzi się ze mną łaskawiej bo ropy w gardle nie mam ale pewnie dzięki płukankom i antybiotykom które znowu biorę. Gorączka wróciła ale zbijam ją Ibupromem, no i cała szyja, uszy i policzki mnie napierdzielają..... JA to się mam!!!!
No ale dałam radę pojechać do tej Iławy dzisiaj i kupiłam dla synka buty w Deichmannie cudne są pięknie wyglądają na moim synku o takie: http://imagens.centauro.com.br/900x900/77693819.jpg
Sobie kupiłam dwie bokserki w Caymanie - czarną i pomarańczową każda za 19,90 !! także taniutko a świetne gatunkowo!
Przymierzałam miętowe rurki bo czerwonych nie było, bardzo fajne i wygodne, rozmiarowo idealnie, ale ten kolor do mnie w ogóle nie pasuje.... strasznie w nich wyglądałam a moje uda wydawały się 3 razy większe....więc ich nie wzięłam... Ale kupiłam sobie kurteczkę !!! taką jaką chciałam!!! lekko gnieciona rozmiar S !!!! i rękawy są idealne na długość!!! Jestem nią zachwycona Jutro Wam fotki porobię bo dziś nie mam siły normalnie..... i baterię muszę w końcu naładować w cyfrówce bo telefonem to te zdjęcia takie sobie wychodzą.
Także dalej będę polowała na czerwone rurki
Ale dziś cieplutko było na dworze.. jeju jak fajnie
Wyganiaj choróbsko !! współczuje tych angin, o najgorsze co moze byc, grype jeszcze jakos zawsze moglam przezyc ale ja angina dopadła to juz koniec dla mnie był nie mogłam normalnie funkcjonowac
Tez czekam na foteczki zakupów

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 19:05   #3003
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail właśnie tylko w piątki można kupić cieplutkie bułeczki a może to i lepiej bo tak to codziennie bym chyba kupowała
A ja zjadłam przed chwilą dwie kromki z pastą jajeczną
Myślałam, że sobię jutro podjadę a tu d.upa
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 19:27   #3004
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail noo trzeba czekać cały tydzień
Stary 2012-03-23, 19:35   #3005
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
O jak dobrze ,że są też tutaj kobiety z krwi i kości . Swoją drogą niezle już schudłaś, gratki. Masz 3 dzieci , łał - szacuneczek. W jakim wieku?

Ja właśnie piję wyciśnięty sok z 3 pomarańczy - nie mogę się z rana zmusić do śniadania.
Mam zamiar zrobić pastę z makreli (bez majonezu ) , z cebula, jajkiem i ogórkiem kiszonym. Chyba nie będzie zbyt kaloryczna ,hmmm...
Na obiad mam mintaja , upiekę go chyba w folii ,ale jeszcze muszę znależć dobry przepis.

Jak robicie owsiankę?
Urodziłam 3 dzieci ale mam dwoje bo pierwszy Synus umarł.... Starsza córunia skończyła właśnie 3 latka a młodszy synek ma 10 miesięcy

Co do śniadanek też nie jadałam, zawsze piłam kawkę i na studiach przepalałm fajeczką (mega zdrowo co ??) Jeść śniadanka nauczyłam się w ciąży i tak mi zostało

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Myślałam, że sobię jutro podjadę a tu d.upa
Ładne Ci pychotki chodzą po główce
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 19:36   #3006
pipson
Zadomowienie

tez bym zjadła taką bułeczkę - ale postanowiłam, że tylko raz w tygodniu pozwalam sobie na jakies odstępstwa od diety - a tymczasem dzis dzień wzorowy, zaraz lece na hula hoopka i skakanke - chociaz juz po 100 skokach mam palpitacje serducha :/
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 19:41   #3007
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Hej!

meedzik, ja tez zaczynam wlansie jadać owsianki i generalnie platki na sniadanie

gothika, jak robisz te pulpety? Ja sprawdzam wszystko na tabele-kalorii.pl i poki co raczej się nie zawiodłam

Jestem wscieeekla, bo waga mi pokazuje 51,9!! no tak, ale jednego dnia schabowe, drugiego jakies czipsy w biegu, wczoraj byla u mniekolezanka, to kupiłam chcleb, zrobilam faszerowane jajka, jakies szyneczki, dupeczki no i sama tez jadlam, bo tak głupio jakbym jej zaserwowała i nie jadla nic
Szkoda, ze musze sie uczyc na kolokwium, bo wlasnie bym biegała po błoniach, az bym to cholerstwo spalila :<
Mam taki problem, że ja cwiczyć mogę tylko wieczorami, bo studiuję na dwóch uczelniach i po prostu tak wracam do domu, a zanim jeszcze zrobie cos do jedzenia, zadzwonie do rodziców, poogarniam mieszkanie, to jest 22 O_O a nie mogewtedy ani fikac z hula hop, ani skakac na skakance, ani wykonowac zadnych podskokow ani nic - bo sasiedzi wariują :/ a mam na tv nagrane te swietnie cwiczenia z turbofire (((
Chyyba zaczne wstawac godzine wczesniej, ale jak siedze do 1/2 i sie ucze, to wstawanie o 5-6 byloby wyczerpujace na dluzsza mete :/
Zabijcie moich sasiadow!
No to faktycznie masz naładowany grafik.... Jeszcze nauka Coś wymyślisz ale ja bym już nie miała siły na bieganie

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
tez bym zjadła taką bułeczkę - ale postanowiłam, że tylko raz w tygodniu pozwalam sobie na jakies odstępstwa od diety - a tymczasem dzis dzień wzorowy, zaraz lece na hula hoopka i skakanke - chociaz juz po 100 skokach mam palpitacje serducha :/
Następna smaka robi

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
jezuuu dziewczyny.... wszystko mnie boli... znowu ja chyba zaraz przez balkon wyskoczę, mieszkam na 3 piętrzę więc szybko ze sobą skończę!!!!
Znowu mnie kości napierdzielają i gardło źle się czuję - tak jak na początku anginy. Dlaczego znowu mnie to łapie??? Dlaczego
Mam normalnie dość
Musiałam posprzatać całe mieszkanie..... miałam taki chlew że wstyd. Jutro jeszcze muszę poodkurzać i pomyć podłogi i będzie ślicznie....
młodszy synek jeszcze nie śpi, starszy już chrapie.
Nie mam już siły dziś na nic a jeszcze wykąpać się musze i głowe umyć
Oj Ty biedo ....
Stary 2012-03-23, 19:43   #3008
heroine86
Zakorzenienie

Siema!

Melduję, że żyję, choć ledwo nawala mnie łeb już drugi dzień chyba to z nowego trybu dnia wczesnego wstawania, no i tej 8-godzinnej pracy organizm doznaje szoku po takim lenistwie dziś było jeszcze fajniej pośmiałam się jak głupia z dziewuszkami w pracy fajne babskie grono jest no ale faceci też są niektóre to niezłe ciasteczka nieźli podrywacze w ogóle wszyscy się mnie pytają czy się jeszcze uczę bo wyglądam na nastolatkę z liceum a jak im powiedziałam, ile mam w istocie to wszystkich zamurowało a jak powiedziałam, że jestem mężatką to kolega przewrócił się na krześle obrotowym i zahaczył o wodę, którą miał na stoliku, w efekcie czego wylądowała mu na głowie mówię Wam, cyrk potem się tylko grzecznie spytali czy mam dzieci lol
w ogóle moim dzisiejszym przyjacielem było xero kurde ze 3 godziny to na samym kserowaniu mi zeszło nie dość, że na stojąco to jeszcze dawało mi po oczach i w ogóle robiło dziwne niespodzianki ale ciocia Heroinka z nim porozmawiała, poklepała (mocno ) po ramieniu i doszliśmy do porozumienia także ten tego, tak wyglądał mój dzień
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 19:44   #3009
maminka83
Raczkowanie

U mnie laski generalnie full of zasadzka jeśli chodzi o żarełko Jakaś masakra. Począwszy od paczki, którą przysłali teście czyt. ----- > mnóstwo pychakutaśnych słodyczy, to jeszcze dzisiaj mojej małej zrobiłam schabowego takiego chrupiącego z młodymi ziemniaczkami z masełkiem i buraczkami. Myślałam, że mi język do doopy ucieknie ale póki co to jeszcze nic nie liznęłam chociaż było ciężko. Nie mówię, że dam radę bo jak tak mówię to zawsze się łamię
Stary 2012-03-23, 19:45   #3010
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
dobra ja uciekam robić owsiankę zapomniałam Wam napisać, że już od jakichś 2 tygodni jem płatki owsiane
I jak smakuje Ci? Ale pewnie tak, skoro szamasz już 2 tygodnie a z czym jesz? taką samą czy z jakimiś dodatkami?

Cytat:
Dzięki , żeby to było takie proste jak mówisz
Nikt nie powiedział, że będzie łatwo kilogramy przyszły nie w jeden dzień ale trzeba zacisnąć zęby i działać początki są najtrudniejsze, a potem już jakoś idzie dasz radę

Cytat:
Jak robicie owsiankę?
Ja wsypuję do garnka 3 płaskie łyżki płatków owsianych, 1 łyżkę otrąb owsianych i zalewam szklanką mleka i wody (ja robię pół na pół, ale można więcej mleka, albo na samym mleku ) i gotuję na wolnym ogniu do zgęstnienia ja lubię taką gęstą papkę ale jak ktoś chce rzadszą to można więcej mleka po prostu dać a potem już dodaję do niej to na co mam ochotę: mandarynkę, pomarańczę, gruszkę, rodzynki mniam!

Cytat:
Mam taki problem, że ja cwiczyć mogę tylko wieczorami, bo studiuję na dwóch uczelniach i po prostu tak wracam do domu, a zanim jeszcze zrobie cos do jedzenia, zadzwonie do rodziców, poogarniam mieszkanie, to jest 22 O_O a nie mogewtedy ani fikac z hula hop, ani skakac na skakance, ani wykonowac zadnych podskokow ani nic - bo sasiedzi wariują :/ a mam na tv nagrane te swietnie cwiczenia z turbofire (((
Chyyba zaczne wstawac godzine wczesniej, ale jak siedze do 1/2 i sie ucze, to wstawanie o 5-6 byloby wyczerpujace na dluzsza mete :/
Zabijcie moich sasiadow!
Wow, szacun dla Ciebie dwa kierunki, i to niełatwe to nie lada wyczyn nie dziwię Ci się, że nie masz kiedy ćwiczyć... ja teraz po pracy to nawet nie mam siły może jak trochę się oswoję z nowym cyklem dnia, to będę ćwiczyć, ale na razie to autentycznie nie mam weny...
ja bym olała sąsiadów :P

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
I uwaga ogłaszam DeeZee wygrały zaraz je zamawiam i mam nadzieje ze jak najszybciej do mnie dotrą:
super koniecznie się pochwal jak już przyjdą! Szczerze to Cię podziwiam za umiejętność chodzenia w czymś takim ja bym się zabiła od razu

Cytat:
heroine86 ojjj czekaja Cie pokusy w nowej pracy badz dzielna!! a tak na marginesie fajnie, ze macie tam taka miła atmosfere
Dzisiaj znów byłam dzielna! Nie dałam się pokusom! Ha! no i taaaak, bardzo miło jest a to dużo daje
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-23, 19:46   #3011
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Moje największe miłości to były:
ser żółty, makaron,frytki, chipsy, kabanosy, majonez , piwo , cola, sól (uwielbiałam dużó solić).
Do słodyczy nigdy mnie nie ciągnęło, prawie nie jadałam.
A to u mnie na odwrót; moją zmorą są słodycze nie wiem, co gorsze

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
robicie w weekend sobie taryfę ulgową?
ja tak zawsze robiłam, bardzo mi to ułatwiało odchudzanie
Ja w niedzielę pozwalam sobie na coś grzesznego ale nie rozbestwiam się cały dzień, tylko np. zjem mniej dietetyczny obiad i coś słodkiego to taka mała nagroda za cały grzeczny tydzień

Cytat:
Ta chwila uczty i już dzisiaj 0,4kg wiecej na wadze poszalałam to teraz mam za kare.
A tam to na pewno woda, która spadnie po dwóch dniach dietkowego jedzonka

Cytat:
Ma być trening Ewy Chodakowskiej W joy'u sa też jej ćwiczenia.
O tak! Ja też czekam na ten trening!
Stary 2012-03-23, 19:47   #3012
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam tusz do rzęs z Maybelline ( mam nadzieję, że będzie dobry ) i kredkę.

Dodaję zdjęcie torebki taka zwykła, ale właśnie potrzebowałam takiej małej i w tym kolorze
Ooo, a który tusz z Maybelline?
torebunia super też takiej małej potrzebuję i dużej też! Do pracy, bo się zabrać nie mogę dzisiaj ledwo upchałam kanapkę, jabłko i wodę

Cytat:
hej ślicznoty moje
jestem już
najpierw może o tym, że jestem chora... angina wróciła choć obchodzi się ze mną łaskawiej bo ropy w gardle nie mam ale pewnie dzięki płukankom i antybiotykom które znowu biorę. Gorączka wróciła ale zbijam ją Ibupromem, no i cała szyja, uszy i policzki mnie napierdzielają..... JA to się mam!!!!
No ale dałam radę pojechać do tej Iławy dzisiaj i kupiłam dla synka buty w Deichmannie cudne są pięknie wyglądają na moim synku o takie: http://imagens.centauro.com.br/900x900/77693819.jpg
Sobie kupiłam dwie bokserki w Caymanie - czarną i pomarańczową każda za 19,90 !! także taniutko a świetne gatunkowo!
Przymierzałam miętowe rurki bo czerwonych nie było, bardzo fajne i wygodne, rozmiarowo idealnie, ale ten kolor do mnie w ogóle nie pasuje.... strasznie w nich wyglądałam a moje uda wydawały się 3 razy większe....więc ich nie wzięłam... Ale kupiłam sobie kurteczkę !!! taką jaką chciałam!!! lekko gnieciona rozmiar S !!!! i rękawy są idealne na długość!!! Jestem nią zachwycona Jutro Wam fotki porobię bo dziś nie mam siły normalnie..... i baterię muszę w końcu naładować w cyfrówce bo telefonem to te zdjęcia takie sobie wychodzą.
Także dalej będę polowała na czerwone rurki
Ale dziś cieplutko było na dworze.. jeju jak fajnie
No nie oby Ci szybko przeszło angina to dziadostwo okropne kuruj się ale czemu nie wybrałaś antybiotyku do końca?? mój TŻ mówi, że to jednak ma znaczenie na tyle ile jest przepisany, tyle się powinno brać
No to widzę, że dzisiaj zakupki udane koniecznie foteczki wklej już wiem, że mi się podoba Twoja kurteczka też poszukuję takiej gniecionej

U mnie też dzisiaj wiosna pełną gębą!!! Aż żal było siedzieć w tej pracy... ludzie normalnie chodzili bez kurtek z krótkim rękawem też by zimno nie było, no ale to już trochę przesada
Stary 2012-03-23, 19:49   #3013
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Siema!

Melduję, że żyję, choć ledwo nawala mnie łeb już drugi dzień chyba to z nowego trybu dnia wczesnego wstawania, no i tej 8-godzinnej pracy organizm doznaje szoku po takim lenistwie dziś było jeszcze fajniej pośmiałam się jak głupia z dziewuszkami w pracy fajne babskie grono jest no ale faceci też są niektóre to niezłe ciasteczka nieźli podrywacze w ogóle wszyscy się mnie pytają czy się jeszcze uczę bo wyglądam na nastolatkę z liceum a jak im powiedziałam, ile mam w istocie to wszystkich zamurowało a jak powiedziałam, że jestem mężatką to kolega przewrócił się na krześle obrotowym i zahaczył o wodę, którą miał na stoliku, w efekcie czego wylądowała mu na głowie mówię Wam, cyrk potem się tylko grzecznie spytali czy mam dzieci lol
w ogóle moim dzisiejszym przyjacielem było xero kurde ze 3 godziny to na samym kserowaniu mi zeszło nie dość, że na stojąco to jeszcze dawało mi po oczach i w ogóle robiło dziwne niespodzianki ale ciocia Heroinka z nim porozmawiała, poklepała (mocno ) po ramieniu i doszliśmy do porozumienia także ten tego, tak wyglądał mój dzień
No to luzik jak fajni ludzie, od razu się wtedy z chęcią do pracy chodzi. A jeśli chodzi o spanie sowo to teraz zanim się przestawisz to ciężko będzie ale dasz radę, kto ma dać jak nie Ty ???
Ja pamiętam jak z moja kleżanką byłyśmy na stażu i miałyśmy do czynienia z ksero to sobie głowy i ręce kserowayśmy de.bilki ale to było naprawdę dawano dawno temu. Wtedy jeszcze byłam taka roześmiana wariatka, zawsze się zarzekałam, że się nigdy nie zmienię a tu proszę człowiek spoważniał... Po prostu chyba minęło beztroskie życie A na żartach dalej się znam tylko już taki wariat nie jestem
Stary 2012-03-23, 19:57   #3014
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
No to luzik jak fajni ludzie, od razu się wtedy z chęcią do pracy chodzi. A jeśli chodzi o spanie sowo to teraz zanim się przestawisz to ciężko będzie ale dasz radę, kto ma dać jak nie Ty ???
Ja pamiętam jak z moja kleżanką byłyśmy na stażu i miałyśmy do czynienia z ksero to sobie głowy i ręce kserowayśmy de.bilki ale to było naprawdę dawano dawno temu. Wtedy jeszcze byłam taka roześmiana wariatka, zawsze się zarzekałam, że się nigdy nie zmienię a tu proszę człowiek spoważniał... Po prostu chyba minęło beztroskie życie A na żartach dalej się znam tylko już taki wariat nie jestem
No muszę dać radę przyzwyczaję się, spoko jak dawałam radę w Anglii wstawać o 4 i pracować fizycznie 8 godzin to tu nie dam? Dam!

Głowy kserowałyście? krejzolki nie wpadłabym na to mimo, że ja wariat po potęgi a tam spoważniałaś, natura wariata drzemie w Tobie tego nie da się pozbyć ale nie przejmuj się, to wcale nie takie złe tacy ludzie mają lekko w życiu i każdy patrzy na nich optymistycznym okiem tak przynajmniej zauważyłam ja lubię ludzi pozytywnie zakręconych
Stary 2012-03-23, 20:11   #3015
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Urodziłam 3 dzieci ale mam dwoje bo pierwszy Synus umarł.... Starsza córunia skończyła właśnie 3 latka a młodszy synek ma 10 miesięcy

Co do śniadanek też nie jadałam, zawsze piłam kawkę i na studiach przepalałm fajeczką (mega zdrowo co ??) Jeść śniadanka nauczyłam się w ciąży i tak mi zostało

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Ładne Ci pychotki chodzą po główce
Przykro mi z powodu synka Ale masz fajne małe szkraby chętnie bym się nimi zajęła uwielbiam takie małe dzieciaczki
No ładne miałaś kiedyś śniadankaDobrze, że się poprawiłaś Ja pierwsze co jak wstaje to na śpiocha po mleko i płatki robię
No pychotki mi chodzą po głowie, ale i tak się poprawiłam jakbyś zobaczyła ile mam słodyczy w pokoju a ja ich nie jem to aż dziwne kiedyś nic by nie przetrwało

Cytat:
Ja na aerobiku po 1 minucie skakanki umieram Jednak wole hula hop

Heroine No witaj kochana Super, że na stażu jest ok A to że Ci nie dają tyle lat co masz to tylko się cieszyć chociaż wiadomo, że czasami to może być denerwujące. Ale na pocieszenie na starość będziesz młodziej wyglądać Mi też zawsze dają mniej lat i oczywiście dowód w sklepie konieczny

Wiecie co właśnie leci na tvn shrek Także redsik i shrek dziś wieczorem
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 20:52   #3016
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine cieszę się, że w pracy tak fajnie chociaż z chęcią chce się chodzić do takiej pracy
No i super, że nie dajesz się pokusom oby tak dalej
Hehe historia z kolegą spadającym z krzesła dobra się uśmiałam
Dziękuję, ja już od dawna czaiłam się na taką torebkę, ale duża też by się przydała dziś na miasto wzięłam małą i nie wiedziałam co ja mam do niej zapakować musiałam robić eliminacje
A tusz mam taki: http://allegro.pl/maybelline-colossa...198566313.html
mam nadzieję, że sprawdzi się u mnie koleżanka polecała, mówiła że jest z niego zadowolona, a ja tak szukam i szukam i nie mogę trafić na odpowiedni do moich rzęs

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cocktail zdrówko kochana też oglądam shreka i piję dużego desperadosa kurcze ja to jestem mu wierna i jakoś nawet redsik żurawinowy nie dał mu rady, dobry jest ale dla mnie za słaby
Stary 2012-03-23, 21:08   #3017
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine No witaj kochana Super, że na stażu jest ok A to że Ci nie dają tyle lat co masz to tylko się cieszyć chociaż wiadomo, że czasami to może być denerwujące. Ale na pocieszenie na starość będziesz młodziej wyglądać Mi też zawsze dają mniej lat i oczywiście dowód w sklepie konieczny

Wiecie co właśnie leci na tvn shrek Także redsik i shrek dziś wieczorem
No w sumie to przyjemne gdy dają Ci mniej niż masz ale czasem się wkurzam nasz sąsiad, jak się wprowadzaliśmy do mieszkania, to się zapytał mojego TŻ-ta czy ja jestem jego córką nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać

a w sklepie to ja nigdy alkoholu nie kupię bez dowodu pamiętam jak raz pojechałam w Sylwestra po szampana i wódżitsu i zapomniałam dokumentów ludzie, babka w sklepie nie chciała mi sprzedać powiedziała, że ona gówniarzom alkoholu nie sprzedaje normalnie mało mnie nie zwyzywała za tą ladą a ludzie patrzyli się na mnie jak na jełopa już miałam jakiegoś żula prosić o przysługę, by mi kupił ale na szczęście spotkałam ciocię i ona mi kupiła i nawet mnie trochę obroniła w tym sklepie

No to wieczór super też mam ochotę na redd'sa żurawinowego

Cytat:
A tusz mam taki: http://allegro.pl/maybelline-colossa...198566313.html
mam nadzieję, że sprawdzi się u mnie koleżanka polecała, mówiła że jest z niego zadowolona, a ja tak szukam i szukam i nie mogę trafić na odpowiedni do moich rzęs
Miałam ten tusz byłam zadowolona, aczkolwiek ostatnio dla mnie się popsuł i szukam czegoś innego czaję się na Max Factora tego co ma Monia intryguje mnie jeszcze na ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...h-mascara.html miała może któraś z Was?
Stary 2012-03-23, 21:20   #3018
sanderaM
Rozeznanie

Hej laski
Ja nawet nie miałam kiedy wejść poczytać dopiero teraz
Wczoraj wróciłam do domu i przyjechał Tż . A dzisiaj miałam zapał na sprzątanie już na święta i się trochę narobiłam Potem byłam po zakupy spożywcze i jestem Dzisiaj Tż nie przyjedzie bo zmęczony a więc zrobiłam już 8 min abs i idę zaraz do wanny wypocząć ale może jeszcze julkę obejrzę A potem jeszcze angielskiego się pouczę Spore plany
Witam wszystkie nowe dziewczyny
Heroine super że taka fajna atmosfera w pracy Ogólnie polecany jest też Masterpiece Max z Max Factora .
Stary 2012-03-23, 21:22   #3019
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

bialaczekoladka zwariowałas??!! przeciez Ty śliczna jestes
Nie no padne, szkoda ze ja tego nie widze
Ale dziekuje to mega miłe
Cytat:
Będziemy razem ćwiczyć Ja czekam na kwietniowy shape i płytę Będe jeszcze w domku ćwiczyć
No proste!!!
Kochana zlej mi doope ale w tym tygodniu nie zrobilam masazy
Bo normalnie nie wyrabiam!
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 21:22   #3020
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine wydaje się być fajny ten tusz, jutro powiem jak pomaluję rzęski
ja muszę mieć normalną szczoteczkę a nie gumową, bo gumowa mi nie odpowiada

Kurrr.. ja nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio wypiłam jednego desperadosa dużego i już mam fajnie a kiedyś lekko 3 piłam i nie byłam pijana chyba się starzeje
Stary 2012-03-23, 21:26   #3021
heroine86
Zakorzenienie

http://kwejk.pl/obrazek/1036907/dieta.html

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej laski
Ja nawet nie miałam kiedy wejść poczytać dopiero teraz
Wczoraj wróciłam do domu i przyjechał Tż . A dzisiaj miałam zapał na sprzątanie już na święta i się trochę narobiłam Potem byłam po zakupy spożywcze i jestem Dzisiaj Tż nie przyjedzie bo zmęczony a więc zrobiłam już 8 min abs i idę zaraz do wanny wypocząć ale może jeszcze julkę obejrzę A potem jeszcze angielskiego się pouczę Spore plany
Witam wszystkie nowe dziewczyny
Heroine super że taka fajna atmosfera w pracy Ogólnie polecany jest też Masterpiece Max z Max Factora .
Hej

Ja też muszę robić wiosenne porządki na samą myśl o myciu okien mi słabo
no plany masz zacne

no właśnie myślałam nad tym Masterpiece Max czy też Falsh Lash i o tym ulepszonym co Monia polecała no i mam dylemat

Cytat:
Heroine wydaje się być fajny ten tusz, jutro powiem jak pomaluję rzęski
ja muszę mieć normalną szczoteczkę a nie gumową, bo gumowa mi nie odpowiada

Kurrr.. ja nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio wypiłam jednego desperadosa dużego i już mam fajnie a kiedyś lekko 3 piłam i nie byłam pijana chyba się starzeje
A ja lubię sylikonowe szczoteczki ale normalne też lubię

Wzięło Cię? no to zapodaj coś śmiesznego

Czekoladko
Stary 2012-03-23, 21:26   #3022
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko Ty ślicznotko !!! tez widziałam Twoje zdjęcia i nie wiem w ogóle na co Ty narzekasz masz fajną wyrazistą urodę nie to co ja zazdraszczam
Stary 2012-03-23, 21:27   #3023
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Boze dzisiaj to ja padam ze zmeczenia! Jednak te 10 kilosow to duzo, wcale jeszcze nie zlapalam mega kondycji
Takze padam na cyce dzisiaj!

Poprosilam szefowa zeby mi wypisala leki na alergie bo juz mi sie zaczyna lac z nosa, mam straszna alergie jak tylko sie cieplo zaczyna robic, wiec cala zapocona poszlam jeszcze do apteki wykupic recepte.
Zaszlam jeszcze do sklepu i kupilam szpinak takze jutro bedzie szpinakowo i jajecznie

A co do tuszu mam obecnie Maybelline ale cos mnie ostatnio kusi Loreal ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-mascara-.html
bo ja maluje specyficznie rzesy tak na bok, a nie na prosto. Lubie takie wyciegniete precyzyjne kocie oko i mam dzieje ze ten tusz speli moje oczekiwania, wiec zamowilam go i zobaczymy, ogromnie ciekawa jestem
Stary 2012-03-23, 21:30   #3024
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine hahaha a ja własnie myślę, żeby się pożegnać i nie robić z siebie głupa bo już piszę z koleżanką na gg i takie głupoty pier.do.le że głowa mała wstyd mi za siebie, muszę się poprawić
Stary 2012-03-23, 21:33   #3025
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Czekoladko
Hej skarbulaaa!
Kurcze ale masz fajnie z tym stazem, fajni ludzie super atmosfera naprawde tylko pozazdroscic!
Mi czasami teskni sie za studiami i takim gronem fajnych ludzi, zawsze sa jakies jaja i jest super atmosfera!
W sumie w pracy nie narzekam na zla atmosfere ale jednak pracuje z trzema lekarzami wszyscy po 40 i sa super tez momentami jest tyle smiechu ze pacjenci sie na nas patrza czy my przypadkiem z psychiatrii nie ucieklismy ale to jendak nie to samo

Do tego moze zalapiesz sie na prace w zawodzie wiec to tez super perspektywa
Cytat:
Czekoladko Ty ślicznotko !!! tez widziałam Twoje zdjęcia i nie wiem w ogóle na co Ty narzekasz masz fajną wyrazistą urodę nie to co ja zazdraszczam
Taaak? A myslisz ze ja Twoich nie widzialam!! Blagam Cie, ja Ci nawet do piet nie dorastam
Stary 2012-03-23, 21:38   #3026
meeedzik
Zakorzenienie

Czeko a jaki masz teraz z Maybelline?

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Czeko Ty weź głupot nie opowiadaj! Ja nie jestem zadowolona ze swojej urody buzia pyzata ( mimo niskiej wagi ) oczy małe, wąski usta więc zastanów się co mówisz, bo Ty naprawdę ślicznotka jesteś
Stary 2012-03-23, 21:47   #3027
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Zapomniałam jeszcze o ziemniakach Uwielbiałam w każdej postaci : smazone, puree, kopytka,pyzy,kartacze, babka ziemiaczana .No wszystko.

Gothika , ja w wekend pozwole sobie jedynie pifko wypić - na jedzenie taryfy ulgowej nie przewiduję. Za długo sobie folgowałam, a i tak nie wiem ,czy uda mi się schudnąć.
ja za ziemniakami samymi w sobie nie przepadam, ale frytki już tak, czipsy, no i uwielbiam kopytka, a raczej leniwe

a twój synek chodzi do przedszkola?

Cytat:
gothika ja troszke w weekend odpuszczam tzn pozwalam sobie np na piwka czy kawałek pizzzy , ale pozniej nadrabiam to cwiczeniami
Cytat:

Gothika ja zawsze w weekendy luzowałam i pozwalałam sobie na więcej ale wybierałam np zamiast pizzy czy zwykłego hamburgera, brałam tylko z surówkami no i piwko zawsze i mnie wpada na weekendzie, a mimo to udało mi się schudnąć

)
Cytat:

Ja w niedzielę pozwalam sobie na coś grzesznego ale nie rozbestwiam się cały dzień, tylko np. zjem mniej dietetyczny obiad i coś słodkiego to taka mała nagroda za cały grzeczny tydzień

to wy i tak grzecznie w weekend, ja az za bardzo sobie zawsze folgowałam, z piwa moge zrezygnować, ale: kolację jedną normalną musze zjeść (w moim wypadku będą to pewnie kanpaki z serem - cały tydzień na nie czekam! ), obiad (mam ochotę na makorn, może z tuńczykiem?) no i jakiś dobry deser

Cytat:

a w sklepie to ja nigdy alkoholu nie kupię bez dowodu pamiętam jak raz pojechałam w Sylwestra po szampana i wódżitsu i zapomniałam dokumentów ludzie, babka w sklepie nie chciała mi sprzedać powiedziała, że ona gówniarzom alkoholu nie sprzedaje normalnie mało mnie nie zwyzywała za tą ladą a ludzie patrzyli się na mnie jak na jełopa już miałam jakiegoś żula prosić o przysługę, by mi kupił ale na szczęście spotkałam ciocię i ona mi kupiła i nawet mnie trochę obroniła w tym sklepie

:
tez miałam taka sytuację - o kurcze, 9 lat temu kilka lat po 18-nastce i piwa nie chcieli mi sprzedać
ile masz lat jak mogę się spytać?

jutro pierwsze ważenie, ciekawe co tam spadło
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 21:49   #3028
maminka83
Raczkowanie

Dziewczyny jest sprawa
Moja sąsiadka jest po diecie kopenhadzkiej Z tego co czytałam to jest bardzo rygorystyczna. Mówiłam, że poszperam w necie bo ona ma teraz dylemat co ma jeść dalej żeby jeszcze chudnąć. Ona potraktowała dietę jako wprowadzenie do dalszej a ja to taka jeszcze nie doświadczona jestem a wiem, że tu weteranki jesteście od dietowania. Co ma jeść, ile kalorii i jak szybko zwiększać posiłki ?? No na moją logikę i to o czym czytałam to jak na tej diecie je się 600-800 ckal to pierwszy tydz powinna jeść 800 a potem co tydzień zwiększać o 100 do 1000 ckal żeby jeszcze chydnąć. Schudła 5 kg a chciałaby jeszcze 5kg. Myślała o diecie dukana teraz ale ja uważam, że to chyba głupi pomysł ?? W ogóle ta dieta to był głupi pomysł !!!
Stary 2012-03-23, 21:55   #3029
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
A co do tuszu mam obecnie Maybelline ale cos mnie ostatnio kusi Loreal ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-mascara-.html
bo ja maluje specyficznie rzesy tak na bok, a nie na prosto. Lubie takie wyciegniete precyzyjne kocie oko i mam dzieje ze ten tusz speli moje oczekiwania, wiec zamowilam go i zobaczymy, ogromnie ciekawa jestem
Ciekawa ta szczoteczka nietypowa chciałabym zobaczyć Twoje rzęski

Cytat:
Heroine hahaha a ja własnie myślę, żeby się pożegnać i nie robić z siebie głupa bo już piszę z koleżanką na gg i takie głupoty pier.do.le że głowa mała wstyd mi za siebie, muszę się poprawić
A tam, nie ma się czego wstydzić

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej skarbulaaa!
Kurcze ale masz fajnie z tym stazem, fajni ludzie super atmosfera naprawde tylko pozazdroscic!
Mi czasami teskni sie za studiami i takim gronem fajnych ludzi, zawsze sa jakies jaja i jest super atmosfera!
W sumie w pracy nie narzekam na zla atmosfere ale jednak pracuje z trzema lekarzami wszyscy po 40 i sa super tez momentami jest tyle smiechu ze pacjenci sie na nas patrza czy my przypadkiem z psychiatrii nie ucieklismy ale to jendak nie to samo

Do tego moze zalapiesz sie na prace w zawodzie wiec to tez super perspektywa

No ludzie w pracy naprawdę fajni jest tylko jedna taka babka nawiedzona lat ok. 50, twarz kamienna, długie czarne włosy, oprószone siwizną, ubiera się w czarne welurowe spódnice do kostek i szare golfy dodać miotłę i kapelusz i czarownica z piekła rodem normalnie się jej boję

No to Ty też masz fajnie od razu człowiekowi lepiej i przyjemniej się pracuje

Ale mam wiadomość 8888 pijemy!

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
tez miałam taka sytuację - o kurcze, 9 lat temu kilka lat po 18-nastce i piwa nie chcieli mi sprzedać
ile masz lat jak mogę się spytać?

jutro pierwsze ważenie, ciekawe co tam spadło
26 lat skończę we wrześniu

trzymam za spadek
Stary 2012-03-23, 21:57   #3030
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine noo tak tak, a później będzie mi wstyd na forum wchodzić

A misie nudzi, na imprezkę bym gdzieś poszła potańczyć

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości