|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
![]() Maala_Czaarna fajna fryzura myślę że będzie Ci pasować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Maala_Czaarna
wydaje mi się że taka grzywka będzie fajnie wyglądać ![]() ![]() thename witaj ![]() samaraNW fajne spodnie ![]() ![]() angel dziękuje ![]() kobieto czemu sie nie udzielałaś? ![]() caate ![]() co będziesz robić z włosami? ![]() fakt to jest farba która trzyma mi się zdecydowanie najdłużej, ale patrząc na zdjęcia zaraz po farbowaniu były prawie czarne ![]() Co raz bardziej lubię swój brzuszek ![]() ![]()
Najszczęśliwsza mama pod słońcem ![]() 19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie ![]() Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-03-23 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() eeee no nie jestem sama ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() za ile spodnie? to takie typowe rurki? ![]() loluska to mocno trzyma ten kolor. ja bym chyba z odrostem nie dala rady. chyba ze masz w podobnym kolorze ![]() bylam zrobic grzywke jak Dygant ma w "prawo Agaty", no i skrocic wlosy na dlugosci bo koncowki wydawaly mi sie bez zycia. fryzjerka stwierdzila, ze stan wlosow bardzo mi sie poprawil i loki mam przepiekne. podciela tylko 3.5cm bo wiecej nie trzeba bylo z czego jestem taka dumna ![]() ![]() aktualnie moje 51cm.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-03-23 o 23:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1354 | |||
Rozeznanie
|
Ja tez mialam kiedyś, ale wtedy byłam pełniejsza na twarzy. Strasznie mnie kusi ale bede musiala ja prostowac bo inaczej mi sie wywija.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | ||
zawsze mam racje
|
bo miałam dużo na głowie i regularnie odpisując nie wyrobiłabym się z ważnymi rzeczami
![]() buahhot: pytałaś o produkty tołpy, ja miałam okazję takie wypróbować: -krem-żel antycelluitowy -balsam do ciała z olejkiem awokado -2 maseczki -maskę do włosów jeśli chodzi o kremy pod oczy: ja teraz stosuję ava z zieloną herbatą i q10. tylko jakoś nie do końca regularnie to robię, zapomina mi się o kremie pod oczy, mimo że leży w szufladzie w przegródce koło kremów do twarzy korzystam z odrobiny wolnego i pospamowałam wczoraj i dzisiaj zaczęłam dzień od maseczki oczyszczającej tołpy. Zgapiłam też trochę waszych zakupów ![]() A wczoraj pomalowałam lakierem eveline nr 622 (kupionym w biedronce) spodziewałam się trochę innego koloru, bardziej koralowego niż takiej czerwieni (może inaczej wyglądał w świetle w sklepie) ile ten lakier schnie ![]() U was też tak jest, czy ja mam jakiś wadliwy egzemplarz? Miałam miętowy jeszcze z eveline, ale tak dawno go nie używałam, że nie pamiętam jak działa. ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- a i miałam 4 tygodniowy szlaban na niektóre produkty, wklejam link do postu, gdzie podsumowałam: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3348 ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- a pamiętam jak się ładnie mieściły w koszyczku ![]() a były czasy gdzie miałam poniżej 10 lakierów i zupełnie mi wystarczało ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
ja z tej serii lubię jasny róż, tylko nie pamiętam który to nr, a nie mam go przy sobie
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-03-24 o 07:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do sauny i włosów - genialne połączenie. używam teraz Biovaxu Latte i po 15 minutach w saunie są idealnymi włosami.. Kolega ostatnio zauważył, że moje włosy są mięciutki i puszyste i jakoś tak ładnie wyglądają ![]() ![]() Cytat:
![]() A ten z bell to wrzosowy z kolorowymi drobinkami, których praktycznie nie wiedać - o taki ![]() Ja wstałam, zjadłam sniadanko i zaraz lecę na fitness. Potem na działkę pooddychać a potem randka z TŻtem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Dziękuje, że pytasz. ![]() Od wczoraj doszedł katar, a miałam dzisiaj jechać z Tż. do Wrocławia. ![]() Cytat:
![]() Cudne masz włosy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1358 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jadę dziś na zakupy ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-03-24 o 08:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | |||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja mam do ciala krem-serum ale z eco spa, szkoda ze nie dali antycell ![]() fajnie, ze lakier Ci sie podoba ![]() nawet nie wiem kiedy sie tak rozroslo, a koszyczek to juz jakis czas temu wymienilam na wiekszy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() dzięki Dziewczyny ![]() ciężko było zdać to koło, mniej niż połowa zdała, więc bardzo się cieszę, ze mi się udało, bo potem bym miała problemy na koniec semestru ![]() caate, tak, spodnie to typowe, dopasowane rurki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() dziś piękna pogoda, na pewno z tego skorzystam ![]() Cytat:
![]() ![]() i koniecznie pokaż się w grzywce! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
miała któraś z Was to serum/bazę do rzęs eveline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zes-3-w-1.html ?
kończy mi się baza lancome i zastanawiam się teraz nad tym, tylko nie wiem, gdzie mogę kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry. do wtorku chyba umre. rpzyszły mi wczoraj wyniki posiewu moczu i wyszla mi jakas bakteria, teraz czytam w necie i napisane jest ze mozna z tym walczyc bezskutecznie nawet po 8 lat ? nie wiem co robic, rpzez to mam coiagle zapalenia pecherza, a ja tak nie chce . jest mi tak przykro, bo naprawde n ie wiem gdzie to załapałamprzeciez dbam o siebie jak tylko mogę i co? i teraz mam coś załapanego. tak mi sie chce plakac, a nie moge bo jak mama zobaczy to bedzie awantura...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoro dbasz o siebie, to dlaczego awantura? nie załamuj się, trzymam kciuki żebyś szybko wyzdrowiała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
ja jestem bardzo 'emocjonalna' i robie histerie ktore zaczynaja sie od paczu, wiec mma kiedy widzi ze juz zaczynam plakać od razu sie na mnie wydziera ze to robie i od tego sie zaczyna never ending story - ja płacze ona krzyczy ze mam przestac, ja placze jeszcze bardziej i ona jeszcze bardziej krzyczy.
juz sie naczytałam tyle rzeczy o tym, ze naprawde juz mam dosc, jak tu jest ze od tego mozna miec problem z zajsciem w ciaze nawet... |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
Zakorzenienie
|
ghana
![]() robię sobie mega SPA w ten weekend ![]() wczoraj wieczorem było między innymi: - peeling kawowy z cynamonem na całe ciało, - maseczka MJ na twarz, a później krem który był do niej dołączony, - długa kąpiel, - zmycie lakieru z paznokci - regulacja brwi, -depilacja, - serum Eveline na biust, - masło na całe ciało, - żel pod oczy Biotherm. dziś: - mycie twarzy Pharmaceris, Clindacne punktowo, - samoopalacz na twarz i szyję, - krem do rąk Alterra, - manicure, pedicure, - maseczka z żółtka, miodu i olejów na włosy, będzie jeszcze kilka rzeczy, zwłaszcza na włosy ![]() za niedługo znowu mam zamiar zafarbować się szamponetką, bo nie robiłam tego od stycznia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Zakorzenienie
|
nawet nie wiecie jak to sie odbija na moim poczuciu kobiecoscoi... najpierw guz piersi i wyciecie, a teraz ciagle problemy z narzadami rodnymi... juz tak nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
Ghana spokojnie, nie ma się czym martwić na zapas
![]() Ja wiem, może marne pocieszenie, ale takie zamartwianie nic Ci nie da. Zrelaksuj się, choćby w wannie. Będzie dobrze ![]()
#1371 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/plecak-adidas-orig...200326674.html ładny dziewczyny? musze kupić cos na rower.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1373 |
Zakorzenienie
|
w gole zauwazylam, ze zaginbal moj post? napisałam, zatwierdzilam i go nie ma
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
to powiem tacie zeby mi go kupil
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Zakorzenienie
|
caate
u mnie praktycznie nigdy nie widać odrostu, jakąkolwiek farbą bym nie malowała zmywa się ona w miare równomiernie z całej długości. Nawet jeśli jakiś odrościk jest to ciężko go zauważyć ![]() będąc raz w saunie nałożyłam maskę jajeczną ![]() ![]() Piękne cięcie masz i takie zdrowiutkie te włosy ![]() ![]() A czemu grzywka taka jak ma Dygant? O ile dobrze pamiętam, nie lubisz jak ktoś cię do niej porównuje ![]() Maala_Czaarna wiem, wiem ![]() ![]() angel ale cię męczy ![]() ![]() ghana tak jak dziewczyny piszą, nie czytaj w necie. Nie potrzebnie się nakręcasz, każdy organizm jest inny, inaczej znosi leczenie itd ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ![]() Rano miałam dosyć czerwoną twarz po wieczornym nałożeniu Epiduo. Nałożyłam jednak Cetaphil MD i po chwili zaczerwienienie zaczęło maleć ![]()
#1377 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wybralam sie do miasta, bo pogoda cudowna. W lumpku szalu ostatnio nie ma ![]() Pisalyscie o produktach z Tolpy. Ostatnio kupilam sobie ta maseczke https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ksykujaca.html i jestem baaardzo zadowolona ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wróciałm z zakupów tenisówki pepco limonkowe lumpek odwiedziłam ale tylko mgiełkę białą z H&M kupiłam nową za 7zł szampon BD gąbeczkę do twarzy żeby zmywać maseczki masło Isana na zapas ![]() szamponetkę orzechowy brąz z Joanny płatki kosmetyczne lakier Essence MM różowo-czerwony ![]() i odebrałam maseczki od koleżanki Upatrzyłam sobie świetne spodnio-leginsy(nie wiem jak to się zwie) za 45zł takie jakby miętowe jak znajdę w internecie to Wam pokarzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() Przepraszam, że wcinam się w wątek i to od razu z prośbą. Mogłybyście polecić mi szampon bez silikonów itd.? Mam włosy długie, cienkie, kolor jasny blond i są niestety zniszczone. Powoli zagłębiam się w ich pielęgnację i mam nadzieję, że z upływem czasu ich stan się polepszy ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,35426,babydream-shampoo.html -wyczytałam na blogach, że ten jest ok. Macie jeszcze inne propozycje? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
Karolcia jakie zakupy
![]() też bym chętnie pobuszowała po sklepach, jednak teraz mam sporo wydatków związanych z obroną i absolutorium.. ![]() Ale może jutro wybierzemy się z tŻ do lumpa. Sam mnie ciągnie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.