Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-23, 20:42   #1351
karolcia198506
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cytat:
Napisane przez thename Pokaż wiadomość
Hej
Kiedyś przez moment się udzielałam tutaj, nie wiem czy któraś mnie pamięta
Ale jakoś zaniedbałam i postanowiłam wrócić o ile mnie przyjmiecie
Hej

Maala_Czaarna fajna fryzura myślę że będzie Ci pasować ps. śliczna jesteś
Stary 2012-03-23, 21:25   #1352
loluska
Zakorzenienie

Maala_Czaarna
wydaje mi się że taka grzywka będzie fajnie wyglądać ja sama miałam kilka razy ochotę na prosta właśnie ale się nie odważyłam, a myślałam o takim czymś jak na zdjęciach poniżej, może tobie się spodobają

thename

witaj

samaraNW

fajne spodnie i gratuluję zaliczenia

angel

dziękuje a jak zdrówko? lepiej się czujesz?

kobieto
czemu sie nie udzielałaś?

caate

co będziesz robić z włosami?
fakt to jest farba która trzyma mi się zdecydowanie najdłużej, ale patrząc na zdjęcia zaraz po farbowaniu były prawie czarne

Co raz bardziej lubię swój brzuszek 3 tygodnie hulania za mną, za tydzień dokładny pomiar
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img107905.fryzury-dlugie.1227609.jpg (43,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img125767.fryzury-dlugie.1204336.jpg (34,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img129291.fryzury-dlugie.1212671.jpg (32,7 KB, 39 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2012-03-23 o 21:28
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 22:59   #1353
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

caate miałam Ci napisać o oleju Bhringraj. Na razie jestem po pierwszym użyciu i włosy jeszcze schną, więc o działaniu napisze później. Jego zapach to jakaś masakra. :/ Nie jest jakiś bardzo brzydki, ale bardzo intensywny i nie mogłam na początku zasnąć, więc jeśli działanie będzie podobne do Sesy to wole już ją. A kolor ma ciemno zielony.
dziekuje ze pamietalas czekam na wrazenia. o zielonkawym kolorze slyszalam. mi zapach sesy baardzo odpowiada wiec jak wlasciwosci beda podobne to chyba nie bede szukac dalej

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
U mnie na blogu zbiór lakierów tylko się nie przestraszcie
eeee no nie jestem sama

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Ja włosy przestałam olejować od 3 tygodni, bo teraz włosy myję jak jestem na siłowni to już nie mam jak ich olejować Ale nie widzę pogorszenia stanu włosów... Może będę nakładała raz w tygodniu, jak będę miała więcej czasu. I tak oleje mi się pokończyły
Za to regularnie używam masek do włosów (biorę szybki prysznic, myję włosy, nakładam maskę i wskakuję do sauny na 15 minut, włosy po czymś takim są genialne:love :)

Bardzo ładny zbiór
Ja zaczęłam kupować lakiery 'codziennie' w nieco bardziej stonowanych kolorach, bo posiadam same bardzo ciemne granaty, fiolety, albo brokatowe albo jaskrawe. A niestety, nie zawsze taki kolor na paznokciach pasuje...

Zaraz ogarnę mieszkanie, pójdę do miasta a potem na fitness Wciągnęło mnie to Dobrze dla mojej figury
jak ja w week bylam w saunie to wlasnie o tym pomyslalam. maska na wlosy i do sauny. to przeciez raj dla nich

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

niepotrzebnie się tak wczoraj stresowałam, bo zdałam to koło

piękna pogoda jest
gratki
za ile spodnie? to takie typowe rurki?

loluska

to mocno trzyma ten kolor. ja bym chyba z odrostem nie dala rady. chyba ze masz w podobnym kolorze

bylam zrobic grzywke jak Dygant ma w "prawo Agaty", no i skrocic wlosy na dlugosci bo koncowki wydawaly mi sie bez zycia. fryzjerka stwierdzila, ze stan wlosow bardzo mi sie poprawil i loki mam przepiekne. podciela tylko 3.5cm bo wiecej nie trzeba bylo z czego jestem taka dumna wklejam tyl. przodu nie dalam rady zrobic bo dzis mialam dzien pt "ciagle w biegu"
aktualnie moje 51cm.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20120323_130122-1.jpg (21,4 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20120323_130348-1.jpg (20,8 KB, 57 załadowań)
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-03-23 o 23:02
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 06:49   #1354
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
fajna grzywka, mialam taka i sama o takiej teraz mysle
Ja tez mialam kiedyś, ale wtedy byłam pełniejsza na twarzy. Strasznie mnie kusi ale bede musiala ja prostowac bo inaczej mi sie wywija.
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej

Maala_Czaarna fajna fryzura myślę że będzie Ci pasować ps. śliczna jesteś
Dziekuje
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Maala_Czaarna
wydaje mi się że taka grzywka będzie fajnie wyglądać ja sama miałam kilka razy ochotę na prosta właśnie ale się nie odważyłam, a myślałam o takim czymś jak na zdjęciach poniżej, może tobie się spodobają
Bardzo fajne te fryzurki na zdjeciach, tylko ja nie mam takich dlugich wlosow
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

bylam zrobic grzywke jak Dygant ma w "prawo Agaty", no i skrocic wlosy na dlugosci bo koncowki wydawaly mi sie bez zycia. fryzjerka stwierdzila, ze stan wlosow bardzo mi sie poprawil i loki mam przepiekne. podciela tylko 3.5cm bo wiecej nie trzeba bylo z czego jestem taka dumna wklejam tyl. przodu nie dalam rady zrobic bo dzis mialam dzien pt "ciagle w biegu"
aktualnie moje 51cm.
Ty to masz ładne włosy.. A loki to juz w ogole
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 07:39   #1355
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

kobieto
czemu sie nie udzielałaś?
bo miałam dużo na głowie i regularnie odpisując nie wyrobiłabym się z ważnymi rzeczami

buahhot: pytałaś o produkty tołpy, ja miałam okazję takie wypróbować:
-krem-żel antycelluitowy
-balsam do ciała z olejkiem awokado
-2 maseczki
-maskę do włosów

jeśli chodzi o kremy pod oczy: ja teraz stosuję ava z zieloną herbatą i q10. tylko jakoś nie do końca regularnie to robię, zapomina mi się o kremie pod oczy, mimo że leży w szufladzie w przegródce koło kremów do twarzy

korzystam z odrobiny wolnego i pospamowałam wczoraj i dzisiaj zaczęłam dzień od maseczki oczyszczającej tołpy.

Zgapiłam też trochę waszych zakupów od buahhot lakier essence iced latte (ogólnie to nie lubiłam lakierów nude, ale ten mi podszedł, narazie próbowałam na jednym paznokciu i chyba się polubimy) i wodę termalną uriage od caate

A wczoraj pomalowałam lakierem eveline nr 622 (kupionym w biedronce) spodziewałam się trochę innego koloru, bardziej koralowego niż takiej czerwieni (może inaczej wyglądał w świetle w sklepie) ile ten lakier schnie już się wydaje, że wyschnął ale odgniecenia to jeszcze po godzinie są
U was też tak jest, czy ja mam jakiś wadliwy egzemplarz?
Miałam miętowy jeszcze z eveline, ale tak dawno go nie używałam, że nie pamiętam jak działa.

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

a i miałam 4 tygodniowy szlaban na niektóre produkty, wklejam link do postu, gdzie podsumowałam:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3348

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
U mnie na blogu zbiór lakierów tylko się nie przestraszcie
a pamiętam jak się ładnie mieściły w koszyczku i u mnie też się mieściły, a miałyśmy chyba po identycznym koszyczku

a były czasy gdzie miałam poniżej 10 lakierów i zupełnie mi wystarczało

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
witam

niepotrzebnie się tak wczoraj stresowałam, bo zdałam to koło

piękna pogoda jest
gratuluje

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio jestem zakochana w kolorze 304 z Bell Fashion Colour i mam go ciągle na paznokciach

a jaki to kolor?
ja z tej serii lubię jasny róż, tylko nie pamiętam który to nr, a nie mam go przy sobie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-03-24 o 07:42
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 08:15   #1356
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:

jak ja w week bylam w saunie to wlasnie o tym pomyslalam. maska na wlosy i do sauny. to przeciez raj dla nich

aktualnie moje 51cm.

Co do sauny i włosów - genialne połączenie. używam teraz Biovaxu Latte i po 15 minutach w saunie są idealnymi włosami..
Kolega ostatnio zauważył, że moje włosy są mięciutki i puszyste i jakoś tak ładnie wyglądają Ale miło usłyszeć taki komplement

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

A wczoraj pomalowałam lakierem eveline nr 622 (kupionym w biedronce) spodziewałam się trochę innego koloru, bardziej koralowego niż takiej czerwieni (może inaczej wyglądał w świetle w sklepie) ile ten lakier schnie już się wydaje, że wyschnął ale odgniecenia to jeszcze po godzinie są
Miałam miętowy jeszcze z eveline, ale tak dawno go nie używałam, że nie pamiętam jak działa.

a jaki to kolor?
ja z tej serii lubię jasny róż, tylko nie pamiętam który to nr, a nie mam go przy sobie
Mi te lakiery z Eveline bardzo szybko schną i świetnie trzymają się paznokci
A ten z bell to wrzosowy z kolorowymi drobinkami, których praktycznie nie wiedać - o taki

Ja wstałam, zjadłam sniadanko i zaraz lecę na fitness. Potem na działkę pooddychać a potem randka z TŻtem
Stary 2012-03-24, 08:37   #1357
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:

angel

dziękuje a jak zdrówko? lepiej się czujesz?
Dziękuje, że pytasz.
Od wczoraj doszedł katar, a miałam dzisiaj jechać z Tż. do Wrocławia.

Cytat:
dziekuje ze pamietalas czekam na wrazenia. o zielonkawym kolorze slyszalam. mi zapach sesy baardzo odpowiada wiec jak wlasciwosci beda podobne to chyba nie bede szukac dalej

(...)

aktualnie moje 51cm.
Wiesz po oleju włosy są miękkie, błyszczące bardzo podobne do Sesy, więc ja następnym razem raczej kupię Sesę. Choć do pierwsze użycie, więc jeszcze może się zmienić.
Cudne masz włosy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 08:48   #1358
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Jadę dziś na zakupy

Cytat:
aktualnie moje 51cm.
Wstawiaj częściej swoje włosy uwielbiam je oglądać

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2012-03-24 o 08:49
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 08:52   #1359
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
aktualnie moje 51cm.
bardzo ladne wlosy
Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Ja tez mialam kiedyś, ale wtedy byłam pełniejsza na twarzy. Strasznie mnie kusi ale bede musiala ja prostowac bo inaczej mi sie wywija.
ja tez musialabym codziennie, albo chociaz co dwa dni prostowac... w ogole dlugo odrastala mi ta grzywka do pelnej dlugosci, dlatego mam obawy przed ponownym obcieciem...

Cytat:
bo miałam dużo na głowie i regularnie odpisując nie wyrobiłabym się z ważnymi rzeczami

buahhot: pytałaś o produkty tołpy, ja miałam okazję takie wypróbować:
-krem-żel antycelluitowy
-balsam do ciała z olejkiem awokado
-2 maseczki
-maskę do włosów

jeśli chodzi o kremy pod oczy: ja teraz stosuję ava z zieloną herbatą i q10. tylko jakoś nie do końca regularnie to robię, zapomina mi się o kremie pod oczy, mimo że leży w szufladzie w przegródce koło kremów do twarzy

korzystam z odrobiny wolnego i pospamowałam wczoraj i dzisiaj zaczęłam dzień od maseczki oczyszczającej tołpy.

Zgapiłam też trochę waszych zakupów od buahhot lakier essence iced latte (ogólnie to nie lubiłam lakierów nude, ale ten mi podszedł, narazie próbowałam na jednym paznokciu i chyba się polubimy) i wodę termalną uriage od caate

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

a i miałam 4 tygodniowy szlaban na niektóre produkty, wklejam link do postu, gdzie podsumowałam:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3348

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

a pamiętam jak się ładnie mieściły w koszyczku i u mnie też się mieściły, a miałyśmy chyba po identycznym koszyczku

a były czasy gdzie miałam poniżej 10 lakierów i zupełnie mi wystarczało

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

gratuluje

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

a jaki to kolor?
ladne zuzycia i fajne postanowienie
ja mam do ciala krem-serum ale z eco spa, szkoda ze nie dali antycell ladnie ten krem pachnie, fajnie sie rozsmarowuje, dla mnie ma konsystencje masla.
fajnie, ze lakier Ci sie podoba
nawet nie wiem kiedy sie tak rozroslo, a koszyczek to juz jakis czas temu wymienilam na wiekszy i on juz sie zapelnil

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 08:58   #1360
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Super gratulacje
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Cytat:
samaraNW
fajne spodnie i gratuluję zaliczenia
Cytat:
gratki
za ile spodnie? to takie typowe rurki?
Cytat:

gratuluje
dzięki Dziewczyny
ciężko było zdać to koło, mniej niż połowa zdała, więc bardzo się cieszę, ze mi się udało, bo potem bym miała problemy na koniec semestru

caate, tak, spodnie to typowe, dopasowane rurki kosztowały 129zł, ale to nie są materiałowe, jak w innych sklepach, tylko takie przypominające jeans, grubsze i nie marszczące się na nogach( mi przynajmniej zawsze te materiałowe tak robią, dlatego nie mogę takich nosić ). ciężko u mnie z opisywaniem, ale mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 09:02   #1361
Soph
Zakorzenienie

witam

dziś piękna pogoda, na pewno z tego skorzystam

Cytat:
d

aktualnie moje 51cm.
cudowne widać, że są w świetnym stanie
i koniecznie pokaż się w grzywce!

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 09:11   #1362
samaraNW
Zakorzenienie

miała któraś z Was to serum/bazę do rzęs eveline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zes-3-w-1.html ?

kończy mi się baza lancome i zastanawiam się teraz nad tym, tylko nie wiem, gdzie mogę kupić
Stary 2012-03-24, 09:24   #1363
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki

wrzucam zdjęcie rurek
świetne spodnie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2012-03-24, 09:37   #1364
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

dzien dobry. do wtorku chyba umre. rpzyszły mi wczoraj wyniki posiewu moczu i wyszla mi jakas bakteria, teraz czytam w necie i napisane jest ze mozna z tym walczyc bezskutecznie nawet po 8 lat ? nie wiem co robic, rpzez to mam coiagle zapalenia pecherza, a ja tak nie chce . jest mi tak przykro, bo naprawde n ie wiem gdzie to załapałamprzeciez dbam o siebie jak tylko mogę i co? i teraz mam coś załapanego. tak mi sie chce plakac, a nie moge bo jak mama zobaczy to bedzie awantura...
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 09:49   #1365
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
dzien dobry. do wtorku chyba umre. rpzyszły mi wczoraj wyniki posiewu moczu i wyszla mi jakas bakteria, teraz czytam w necie i napisane jest ze mozna z tym walczyc bezskutecznie nawet po 8 lat ? nie wiem co robic, rpzez to mam coiagle zapalenia pecherza, a ja tak nie chce . jest mi tak przykro, bo naprawde n ie wiem gdzie to załapałamprzeciez dbam o siebie jak tylko mogę i co? i teraz mam coś załapanego. tak mi sie chce plakac, a nie moge bo jak mama zobaczy to bedzie awantura...
z wynikami najlepiej udać się do lekarza, myślę, że on będzie wiedział co robić
skoro dbasz o siebie, to dlaczego awantura?
nie załamuj się, trzymam kciuki żebyś szybko wyzdrowiała

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2012-03-24, 10:01   #1366
ghana
Zakorzenienie

ja jestem bardzo 'emocjonalna' i robie histerie ktore zaczynaja sie od paczu, wiec mma kiedy widzi ze juz zaczynam plakać od razu sie na mnie wydziera ze to robie i od tego sie zaczyna never ending story - ja płacze ona krzyczy ze mam przestac, ja placze jeszcze bardziej i ona jeszcze bardziej krzyczy.

juz sie naczytałam tyle rzeczy o tym, ze naprawde juz mam dosc, jak tu jest ze od tego mozna miec problem z zajsciem w ciaze nawet...
Stary 2012-03-24, 10:09   #1367
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem bardzo 'emocjonalna' i robie histerie ktore zaczynaja sie od paczu, wiec mma kiedy widzi ze juz zaczynam plakać od razu sie na mnie wydziera ze to robie i od tego sie zaczyna never ending story - ja płacze ona krzyczy ze mam przestac, ja placze jeszcze bardziej i ona jeszcze bardziej krzyczy.

juz sie naczytałam tyle rzeczy o tym, ze naprawde juz mam dosc, jak tu jest ze od tego mozna miec problem z zajsciem w ciaze nawet...
nie czytaj, nie ma sensu to, że może nie znaczy, że stanie się na pewno. równie dobrze, może się nie stać. lepiej zajmij się czymś innym, niż czytaniem o tym w necie
Stary 2012-03-24, 10:14   #1368
Soph
Zakorzenienie

ghana

robię sobie mega SPA w ten weekend
wczoraj wieczorem było między innymi:
- peeling kawowy z cynamonem na całe ciało,
- maseczka MJ na twarz, a później krem który był do niej dołączony,
- długa kąpiel,
- zmycie lakieru z paznokci
- regulacja brwi,
-depilacja,
- serum Eveline na biust,
- masło na całe ciało,
- żel pod oczy Biotherm.

dziś:

- mycie twarzy Pharmaceris, Clindacne punktowo,
- samoopalacz na twarz i szyję,
- krem do rąk Alterra,
- manicure, pedicure,
- maseczka z żółtka, miodu i olejów na włosy,

będzie jeszcze kilka rzeczy, zwłaszcza na włosy
za niedługo znowu mam zamiar zafarbować się szamponetką, bo nie robiłam tego od stycznia

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2012-03-24, 10:15   #1369
ghana
Zakorzenienie

nawet nie wiecie jak to sie odbija na moim poczuciu kobiecoscoi... najpierw guz piersi i wyciecie, a teraz ciagle problemy z narzadami rodnymi... juz tak nie chce

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 10:24   #1370
zielone_oko
Zakorzenienie

Ghana spokojnie, nie ma się czym martwić na zapas
Ja wiem, może marne pocieszenie, ale takie zamartwianie nic Ci nie da.
Zrelaksuj się, choćby w wannie.
Będzie dobrze
Stary 2012-03-24, 11:01   #1371
ghana
Zakorzenienie

http://allegro.pl/plecak-adidas-orig...200326674.html ładny dziewczyny? musze kupić cos na rower.
Stary 2012-03-24, 11:14   #1372
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/plecak-adidas-orig...200326674.html ładny dziewczyny? musze kupić cos na rower.
fajny
Stary 2012-03-24, 11:17   #1373
ghana
Zakorzenienie

w gole zauwazylam, ze zaginbal moj post? napisałam, zatwierdzilam i go nie ma pisałam, że w ramach relaksu muszę posprztac garderobe, bo nie ma tam teraz kawałka wolnego ziemi xD i reszte gratpw ktore sa nieuzyteczne musze wyniesc do tych kont enerow ck bo powstal na drugiej ulicy t akowy, ale teraz przyjezdza moj kuzyn z narzeczona wiec bede z nimi musiala siedziec. I psialam tez ze dziekuje za pocieszenie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 11:22   #1374
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
nawet bardzo ładny

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2012-03-24, 11:25   #1375
ghana
Zakorzenienie

to powiem tacie zeby mi go kupil bo ogladalismy go tydzien temu, ale sie nie zdecydowalam a teraz jest ok bo w sumie nie jest tak mega sportowy a mnie chodzi zeby tam zmiescic graty jak ebde jezdzic na uczelnie
Stary 2012-03-24, 12:23   #1376
loluska
Zakorzenienie

caate
u mnie praktycznie nigdy nie widać odrostu, jakąkolwiek farbą bym nie malowała zmywa się ona w miare równomiernie z całej długości. Nawet jeśli jakiś odrościk jest to ciężko go zauważyć
będąc raz w saunie nałożyłam maskę jajeczną włosy byłe mega
Piękne cięcie masz i takie zdrowiutkie te włosy Również czekam na zdjęcia od przodu
A czemu grzywka taka jak ma Dygant? O ile dobrze pamiętam, nie lubisz jak ktoś cię do niej porównuje

Maala_Czaarna
wiem, wiem chodziło mi bardziej o same grzywki niż fryzurki

angel
ale cię męczy zdrówka jeszcze więcej

ghana
tak jak dziewczyny piszą, nie czytaj w necie. Nie potrzebnie się nakręcasz, każdy organizm jest inny, inaczej znosi leczenie itd Poczekaj na to co powie lekarz

Dzień dobry U mnie dzisiaj bez słoneczka niestety ale mimo to przyjemnie Na razie jestem w trakcie sprzątania ale pomału kończę
Rano miałam dosyć czerwoną twarz po wieczornym nałożeniu Epiduo. Nałożyłam jednak Cetaphil MD i po chwili zaczerwienienie zaczęło maleć Teraz jest bardzo niewielkie. Zastanawiam się jednak czy nie zrobić dzis przerwy i nałożyć go jutro, czy kontynuować pomimo dzisiejszej reakcji, którą udało mi się załagodzić?

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 12:43   #1377
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
ja tez musialabym codziennie, albo chociaz co dwa dni prostowac... w ogole dlugo odrastala mi ta grzywka do pelnej dlugosci, dlatego mam obawy przed ponownym obcieciem...
Ja juz nie pamietam kiedy nie mialam grzywki. Zawsze chociaz taka na bok mam, bo tak w ogole bez wygladam bardzo niekorzystnie. Mam troche odstajace uszy i jakos tak bardziej to widac kiedy mam wszystkie wlosy rowne.
Cytat:
Postaraj sie nie przejmowac i nie czytac w Internecie poki nie dowiesz sie co lekarz na to. Ja tez ostatnio sie tak denerwowalam a okazalo sie ze zdrowa w sumie jestem. Bez nerwow Bedzie dobrze.
Cytat:
nawet nie wiecie jak to sie odbija na moim poczuciu kobiecoscoi... najpierw guz piersi i wyciecie, a teraz ciagle problemy z narzadami rodnymi... juz tak nie chce

Wybralam sie do miasta, bo pogoda cudowna. W lumpku szalu ostatnio nie ma (Iwoncia, byly takie topy do cwieczen z adidasa. 2 widzialam, bardzo fajne, dobrze uszyte, usztywnione, ale nie na moje male...). Do natury tez zaszlam po podklad bo moj zelek z rimmela sie konczy (i juz nie jestem z niego tak zadowolona jak na poczatku), wiec mialam kupic catrice, ale skusilam sie na bell https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-make-up.html Kolorek ładny, ciekawe jak sie bedzie sprawowal.
Pisalyscie o produktach z Tolpy. Ostatnio kupilam sobie ta maseczke https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ksykujaca.html i jestem baaardzo zadowolona
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 13:20   #1378
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Wróciałm z zakupów
tenisówki pepco limonkowe
lumpek odwiedziłam ale tylko mgiełkę białą z H&M kupiłam nową za 7zł
szampon BD
gąbeczkę do twarzy żeby zmywać maseczki
masło Isana na zapas
szamponetkę orzechowy brąz z Joanny
płatki kosmetyczne
lakier Essence MM różowo-czerwony
i odebrałam maseczki od koleżanki

Upatrzyłam sobie świetne spodnio-leginsy(nie wiem jak to się zwie) za 45zł takie jakby miętowe jak znajdę w internecie to Wam pokarzę
Stary 2012-03-24, 13:27   #1379
suzana1618
Rozeznanie

cześć

Przepraszam, że wcinam się w wątek i to od razu z prośbą. Mogłybyście polecić mi szampon bez silikonów itd.? Mam włosy długie, cienkie, kolor jasny blond i są niestety zniszczone. Powoli zagłębiam się w ich pielęgnację i mam nadzieję, że z upływem czasu ich stan się polepszy I może wiecie z własnego doświadczenia jak poradzić sobie z elektryzowaniem się włosów? jakaś odżywka? Bo już mi ręce opadają.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,35426,babydream-shampoo.html -wyczytałam na blogach, że ten jest ok. Macie jeszcze inne propozycje?

Pozdrawiam!
suzana1618 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 13:35   #1380
zielone_oko
Zakorzenienie

Karolcia jakie zakupy

też bym chętnie pobuszowała po sklepach, jednak teraz mam sporo wydatków związanych z obroną i absolutorium..
Ale może jutro wybierzemy się z tŻ do lumpa. Sam mnie ciągnie

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości