|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
![]() Maala_Czaarna fajna fryzura myślę że będzie Ci pasować |
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Maala_Czaarna
wydaje mi się że taka grzywka będzie fajnie wyglądać ja sama miałam kilka razy ochotę na prosta właśnie ale się nie odważyłam, a myślałam o takim czymś jak na zdjęciach poniżej, może tobie się spodobają ![]() thename witaj ![]() samaraNW fajne spodnie ![]() angel dziękuje a jak zdrówko? lepiej się czujesz? kobieto czemu sie nie udzielałaś? caate co będziesz robić z włosami? ![]() fakt to jest farba która trzyma mi się zdecydowanie najdłużej, ale patrząc na zdjęcia zaraz po farbowaniu były prawie czarne ![]() Co raz bardziej lubię swój brzuszek 3 tygodnie hulania za mną, za tydzień dokładny pomiar
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2012-03-23 o 22:28 |
|
|
|
#1353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eeee no nie jestem sama ![]() Cytat:
Cytat:
![]() za ile spodnie? to takie typowe rurki? loluska to mocno trzyma ten kolor. ja bym chyba z odrostem nie dala rady. chyba ze masz w podobnym kolorze ![]() bylam zrobic grzywke jak Dygant ma w "prawo Agaty", no i skrocic wlosy na dlugosci bo koncowki wydawaly mi sie bez zycia. fryzjerka stwierdzila, ze stan wlosow bardzo mi sie poprawil i loki mam przepiekne. podciela tylko 3.5cm bo wiecej nie trzeba bylo z czego jestem taka dumna ![]() aktualnie moje 51cm.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-03-24 o 00:02 |
|||
|
|
|
#1354 | |||
|
Rozeznanie
|
Ja tez mialam kiedyś, ale wtedy byłam pełniejsza na twarzy. Strasznie mnie kusi ale bede musiala ja prostowac bo inaczej mi sie wywija.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A loki to juz w ogole |
|||
|
|
|
#1355 | ||
|
zawsze mam racje
|
bo miałam dużo na głowie i regularnie odpisując nie wyrobiłabym się z ważnymi rzeczami
![]() buahhot: pytałaś o produkty tołpy, ja miałam okazję takie wypróbować: -krem-żel antycelluitowy -balsam do ciała z olejkiem awokado -2 maseczki -maskę do włosów jeśli chodzi o kremy pod oczy: ja teraz stosuję ava z zieloną herbatą i q10. tylko jakoś nie do końca regularnie to robię, zapomina mi się o kremie pod oczy, mimo że leży w szufladzie w przegródce koło kremów do twarzy korzystam z odrobiny wolnego i pospamowałam wczoraj i dzisiaj zaczęłam dzień od maseczki oczyszczającej tołpy. Zgapiłam też trochę waszych zakupów od buahhot lakier essence iced latte (ogólnie to nie lubiłam lakierów nude, ale ten mi podszedł, narazie próbowałam na jednym paznokciu i chyba się polubimy) i wodę termalną uriage od caateA wczoraj pomalowałam lakierem eveline nr 622 (kupionym w biedronce) spodziewałam się trochę innego koloru, bardziej koralowego niż takiej czerwieni (może inaczej wyglądał w świetle w sklepie) ile ten lakier schnie U was też tak jest, czy ja mam jakiś wadliwy egzemplarz? Miałam miętowy jeszcze z eveline, ale tak dawno go nie używałam, że nie pamiętam jak działa. ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- a i miałam 4 tygodniowy szlaban na niektóre produkty, wklejam link do postu, gdzie podsumowałam: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3348 ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- a pamiętam jak się ładnie mieściły w koszyczku i u mnie też się mieściły, a miałyśmy chyba po identycznym koszyczkua były czasy gdzie miałam poniżej 10 lakierów i zupełnie mi wystarczało ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
ja z tej serii lubię jasny róż, tylko nie pamiętam który to nr, a nie mam go przy sobie
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-03-24 o 08:42 |
||
|
|
|
#1356 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do sauny i włosów - genialne połączenie. używam teraz Biovaxu Latte i po 15 minutach w saunie są idealnymi włosami.. Kolega ostatnio zauważył, że moje włosy są mięciutki i puszyste i jakoś tak ładnie wyglądają Ale miło usłyszeć taki komplement![]() Cytat:
![]() A ten z bell to wrzosowy z kolorowymi drobinkami, których praktycznie nie wiedać - o taki ![]() Ja wstałam, zjadłam sniadanko i zaraz lecę na fitness. Potem na działkę pooddychać a potem randka z TŻtem |
||
|
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Dziękuje, że pytasz. Od wczoraj doszedł katar, a miałam dzisiaj jechać z Tż. do Wrocławia. Cytat:
![]() Cudne masz włosy.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jadę dziś na zakupy ![]() Cytat:
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-03-24 o 09:49 |
|
|
|
|
#1359 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja mam do ciala krem-serum ale z eco spa, szkoda ze nie dali antycell ladnie ten krem pachnie, fajnie sie rozsmarowuje, dla mnie ma konsystencje masla.fajnie, ze lakier Ci sie podoba ![]() nawet nie wiem kiedy sie tak rozroslo, a koszyczek to juz jakis czas temu wymienilam na wiekszy i on juz sie zapelnil
|
|||
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dzięki Dziewczyny ciężko było zdać to koło, mniej niż połowa zdała, więc bardzo się cieszę, ze mi się udało, bo potem bym miała problemy na koniec semestru ![]() caate, tak, spodnie to typowe, dopasowane rurki ). ciężko u mnie z opisywaniem, ale mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
dziś piękna pogoda, na pewno z tego skorzystam Cytat:
widać, że są w świetnym stanie i koniecznie pokaż się w grzywce! |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
miała któraś z Was to serum/bazę do rzęs eveline https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zes-3-w-1.html ?
kończy mi się baza lancome i zastanawiam się teraz nad tym, tylko nie wiem, gdzie mogę kupić
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry. do wtorku chyba umre. rpzyszły mi wczoraj wyniki posiewu moczu i wyszla mi jakas bakteria, teraz czytam w necie i napisane jest ze mozna z tym walczyc bezskutecznie nawet po 8 lat ? nie wiem co robic, rpzez to mam coiagle zapalenia pecherza, a ja tak nie chce . jest mi tak przykro, bo naprawde n ie wiem gdzie to załapałamprzeciez dbam o siebie jak tylko mogę i co? i teraz mam coś załapanego. tak mi sie chce plakac, a nie moge bo jak mama zobaczy to bedzie awantura...
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoro dbasz o siebie, to dlaczego awantura? nie załamuj się, trzymam kciuki żebyś szybko wyzdrowiała |
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem bardzo 'emocjonalna' i robie histerie ktore zaczynaja sie od paczu, wiec mma kiedy widzi ze juz zaczynam plakać od razu sie na mnie wydziera ze to robie i od tego sie zaczyna never ending story - ja płacze ona krzyczy ze mam przestac, ja placze jeszcze bardziej i ona jeszcze bardziej krzyczy.
juz sie naczytałam tyle rzeczy o tym, ze naprawde juz mam dosc, jak tu jest ze od tego mozna miec problem z zajsciem w ciaze nawet... |
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
ghana
robię sobie mega SPA w ten weekend ![]() wczoraj wieczorem było między innymi: - peeling kawowy z cynamonem na całe ciało, - maseczka MJ na twarz, a później krem który był do niej dołączony, - długa kąpiel, - zmycie lakieru z paznokci - regulacja brwi, -depilacja, - serum Eveline na biust, - masło na całe ciało, - żel pod oczy Biotherm. dziś: - mycie twarzy Pharmaceris, Clindacne punktowo, - samoopalacz na twarz i szyję, - krem do rąk Alterra, - manicure, pedicure, - maseczka z żółtka, miodu i olejów na włosy, będzie jeszcze kilka rzeczy, zwłaszcza na włosy ![]() za niedługo znowu mam zamiar zafarbować się szamponetką, bo nie robiłam tego od stycznia
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie wiecie jak to sie odbija na moim poczuciu kobiecoscoi... najpierw guz piersi i wyciecie, a teraz ciagle problemy z narzadami rodnymi... juz tak nie chce
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Ghana spokojnie, nie ma się czym martwić na zapas
Ja wiem, może marne pocieszenie, ale takie zamartwianie nic Ci nie da. Zrelaksuj się, choćby w wannie. Będzie dobrze
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/plecak-adidas-orig...200326674.html ładny dziewczyny? musze kupić cos na rower.
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
w gole zauwazylam, ze zaginbal moj post? napisałam, zatwierdzilam i go nie ma
pisałam, że w ramach relaksu muszę posprztac garderobe, bo nie ma tam teraz kawałka wolnego ziemi xD i reszte gratpw ktore sa nieuzyteczne musze wyniesc do tych kont enerow ck bo powstal na drugiej ulicy t akowy, ale teraz przyjezdza moj kuzyn z narzeczona wiec bede z nimi musiala siedziec. I psialam tez ze dziekuje za pocieszenie
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
to powiem tacie zeby mi go kupil
bo ogladalismy go tydzien temu, ale sie nie zdecydowalam a teraz jest ok bo w sumie nie jest tak mega sportowy a mnie chodzi zeby tam zmiescic graty jak ebde jezdzic na uczelnie
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
caate
u mnie praktycznie nigdy nie widać odrostu, jakąkolwiek farbą bym nie malowała zmywa się ona w miare równomiernie z całej długości. Nawet jeśli jakiś odrościk jest to ciężko go zauważyć ![]() będąc raz w saunie nałożyłam maskę jajeczną Piękne cięcie masz i takie zdrowiutkie te włosy A czemu grzywka taka jak ma Dygant? O ile dobrze pamiętam, nie lubisz jak ktoś cię do niej porównuje Maala_Czaarna wiem, wiem chodziło mi bardziej o same grzywki niż fryzurki ![]() angel ale cię męczy zdrówka jeszcze więcej ghana tak jak dziewczyny piszą, nie czytaj w necie. Nie potrzebnie się nakręcasz, każdy organizm jest inny, inaczej znosi leczenie itd Poczekaj na to co powie lekarz Dzień dobry Na razie jestem w trakcie sprzątania ale pomału kończę Rano miałam dosyć czerwoną twarz po wieczornym nałożeniu Epiduo. Nałożyłam jednak Cetaphil MD i po chwili zaczerwienienie zaczęło maleć Teraz jest bardzo niewielkie. Zastanawiam się jednak czy nie zrobić dzis przerwy i nałożyć go jutro, czy kontynuować pomimo dzisiejszej reakcji, którą udało mi się załagodzić?
|
|
#1377 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wybralam sie do miasta, bo pogoda cudowna. W lumpku szalu ostatnio nie ma (Iwoncia, byly takie topy do cwieczen z adidasa. 2 widzialam, bardzo fajne, dobrze uszyte, usztywnione, ale nie na moje male...). Do natury tez zaszlam po podklad bo moj zelek z rimmela sie konczy (i juz nie jestem z niego tak zadowolona jak na poczatku), wiec mialam kupic catrice, ale skusilam sie na bell https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-make-up.html Kolorek ładny, ciekawe jak sie bedzie sprawowal. Pisalyscie o produktach z Tolpy. Ostatnio kupilam sobie ta maseczke https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ksykujaca.html i jestem baaardzo zadowolona |
|||
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciałm z zakupów tenisówki pepco limonkowe lumpek odwiedziłam ale tylko mgiełkę białą z H&M kupiłam nową za 7zł szampon BD gąbeczkę do twarzy żeby zmywać maseczki masło Isana na zapas ![]() szamponetkę orzechowy brąz z Joanny płatki kosmetyczne lakier Essence MM różowo-czerwony i odebrałam maseczki od koleżanki Upatrzyłam sobie świetne spodnio-leginsy(nie wiem jak to się zwie) za 45zł takie jakby miętowe jak znajdę w internecie to Wam pokarzę |
|
|
|
#1379 |
|
Rozeznanie
|
cześć
![]() Przepraszam, że wcinam się w wątek i to od razu z prośbą. Mogłybyście polecić mi szampon bez silikonów itd.? Mam włosy długie, cienkie, kolor jasny blond i są niestety zniszczone. Powoli zagłębiam się w ich pielęgnację i mam nadzieję, że z upływem czasu ich stan się polepszy I może wiecie z własnego doświadczenia jak poradzić sobie z elektryzowaniem się włosów? jakaś odżywka? Bo już mi ręce opadają.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,35426,babydream-shampoo.html -wyczytałam na blogach, że ten jest ok. Macie jeszcze inne propozycje? Pozdrawiam! |
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Karolcia jakie zakupy
też bym chętnie pobuszowała po sklepach, jednak teraz mam sporo wydatków związanych z obroną i absolutorium.. Ale może jutro wybierzemy się z tŻ do lumpa. Sam mnie ciągnie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

a jak zdrówko? lepiej się czujesz? 

A loki to juz w ogole
i u mnie też się mieściły, a miałyśmy chyba po identycznym koszyczku

(Iwoncia, byly takie topy do cwieczen z adidasa. 2 widzialam, bardzo fajne, dobrze uszyte, usztywnione, ale nie na moje male...). Do natury tez zaszlam po podklad bo moj zelek z rimmela sie konczy (i juz nie jestem z niego tak zadowolona jak na poczatku), wiec mialam kupic catrice, ale skusilam sie na bell