|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
BAN stały
|
Dot.: Stepper II
Dziewczyny ile udało się wam zrzucić podczas ćwiczeń na steperze? Co najbardziej się zmniejszyło: łydki, uda czy może pupa?
|
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
mnie steper z allegro firma Hop Sport za 200zl prawie padł po 4 miesiacach ćwiczen moze raz w tygodniu, to zespawane puscilo cale i wyrwalo to od regulacji kroku..a myslalam ze taki mi posłuży.bubel.i do naprawy mam dostarczyc na swoj koszt i zaplacic ponad 20zl za wysylke tego wrrrr
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
Codziennie 20 min steppera+ 15-20 min na każdą stronę hh. Hmm ciężko powiedzieć, bo wstydziłam się zmierzyć, waga spadła o 1kg. Nie ograniczam się zbytnio z jedzeniem. Ale tydzień temu zrobiłam fotkę nóg i tyłów zobaczę za miesiąc czy będzie widac różnicę
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#3544 |
|
Raczkowanie
|
hej hej dziewczęta
![]() wczoraj nie ćwiczyłam, nie miałam kiedy, jak wyszłam o 8 to wróciłam o 19 i padłam ![]() dziś już standard, 45 min. HH, 30 min stepper, 10 min z Mel B ![]() z talii zeszło mi 5 cm to zasługa HH z bioder - 2 cm z ud - 1 cm wagowo 2 kg |
|
|
|
|
#3545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() widać, że jak się chce to można wszystkie jesteśmy z Ciebie dumne Kinia - u mnie uda i pupa. Są jędrniejsze i pupa ładnie uniosła się do góry. Z tym, że korzystam jeszcze z hula hop i dzięki niemu też co nieco dzieje się z tymi partiami ciała(prócz oczywiście talii). Dziś jest cudowna pogoda - od rana świeci piękne słońce,wiatru brak ale na bieganie nie mam szans gdyż spodziewam się kuriera(mam nadzieję, że będzie) i muszę warować w mieszkaniu. Heh...a w ten weekend zmiana czasu
|
|
|
|
|
|
#3546 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wczoraj 30 min. byłam cały dzień poza domem, od 7 do 19, za bardzo mi się nie chciało, ale się zawzięłam wieczorkiem
|
|||
|
|
|
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki - co sądzicie o takim talerzyku?
![]() szczerze mówiąc to fajna sprawa - niby proste ale może trochę pomóc. Tylko tak sobie myślę czy to już nie przesada ![]() chociaż... w pewien sposób "wymusza" prawidłowe proporcje w jedzeniu
|
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla dzieci z różnymi śmiesznymi minkami tak, ale takie coś widzę pierwszy raz,jeśli dużo nie kosztuje, i masz problemy z zachowaniem proporcji, bo wcinasz więcej mięcha niż surówek, to może rzeczywiście warto
|
|
|
|
|
|
#3549 |
|
BAN stały
|
Pytałam ile udalo wam się zrzucić, bo myślę, że to mobilizujące
, a ja potrzebuję mobilizacji...
|
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zaniedbałam i jakoś nie mam sił, żeby wrócić ;(
Aż mi wstyd, że tu piszę...
|
|
#3551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
e tam - jesteś nasza więc żaden wstyd ![]() ale żeby nie było - ![]() u mnie dziś już bieganie zaliczone - na zewnątrz jest super. Świeci słonko, wieje lekki wiaterek...marzenie zaraz muszę iść na pocztę, odebrać jakiś list i pewnie utknę w duuużej kolejce. Dodatkowo mam zamiar zagrać w lotto - dziś 17 mln ![]() Dziewczynki - piękny weekend przed nami - aż chce się żyć |
|
|
|
|
|
#3552 |
|
Raczkowanie
|
Witam piękne dziewczęta
![]() ![]() a ja wczoraj.... ehhh totalna porażka ![]() mój Tata miał wczoraj urodziny i obżarłam tortem, sernikiem, jabłecznikiem ![]() ![]() : zarlok:dziś mam wyrzuty sumienia, ale domowy serniczek pyszota po prostu powinnam dostać za chwilę idę kręcić hula hopem, muszę spalić te kalorie ![]() Carrolyn, talerzyka nigdy nie widziałam, ciekawie wygląda, ale nie wiem czy bym z niego korzystała, taki obżartuch jak ja ![]() ![]() pytanko do Carrolyn- w jakich butach biegasz? |
|
|
|
|
#3553 |
|
Raczkowanie
|
oj Monar - i dobrze, że pojadłaś
. Przecież to nie chodzi o to by sobie odmawiać wszystkiego tylko wszystko jeść z głową.Codziennie tak nie szalejesz . Na pewno już te kalorie spaliłaś . A jeśli nie do końca to poseksij się - bankowo polecą ![]() co do butów - mam stare reeboki i w nich biegam. Są bardzo wygodne - mimo, że nie wyglądają reprezentacyjnie to sprawdzają się w 100% . Dlatego chwilowo nie myślę o zmianie
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Raczkowanie
|
heloł
nie odmawiam sobie, bo to nie o to chodzi, że teraz będę pościć, zero słodyczy, a potem będę np. obcemu dziecku batona wyrywać w sklepie hehe ![]() ![]() trochę przesadziłam ze słodkim, ale trudno, pochłonęłam z przyjemnością
|
|
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O rany! Przepraszam, że się wtrącam, ale chciałabym wiedzieć skąd wytrzasnęłaś to zdjęcie tego talerza? To idealne rozwiązanie dla mnie. On jest gdzieś do kupienia?
|
|
|
|
|
|
#3556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja przez weekend nic, złapał mnie jakiś ból nogi, mam problemy z chodzeniem i sobie dałam czas na regenerację. niestety nic to nie dało, dalej mnie boli, ale dziś już się za niego wezmę, bo już mnie woła i usycha z tęsknoty
|
||
|
|
|
|
#3557 |
|
BAN stały
|
Mnie od kilku dni boli prawa łydka. Nie wiem dlaczego tylko jedna i dlaczego akurat prawa. Boję się, że cos sobie naciągnęłam, nadwyrężyła, albo coś jeszcze gorszego.
|
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja za to wczoraj nadrobiłam kilka m-cy jeśli chodzi o jedzenie. Tak mnie naszło na słodkie, że nie dałam rady - wsunęłam ponad pół opakowania ciastek digestive z czekoladą (1 ciasto ma 85 kcal a trochę ich pochłonęłam).Alee... kurcze - rzadko mi się zdarza więc nie zrażając się będę w dniu dzisiejszym grzecznie konsumowała zdrowy gulasz na obiad (chociaż szczerze to mam czasem serdecznie dosyć zdrowego życia ). W ogóle wyszłam pobiegać wczoraj rano - oczywiście na krótki rękaw. Wróciłam po 20 min. sina z zimna(okropnie wiało) i z kującym bólem w uszach. CzerwonaKokarda - tak, talerzyk pochodzi ze strony: lekkość bytu Dziewczyny - jak coś Was boli to darujcie sobie ćwiczenia na kilka dni.Nie ma sensu nabawić się jakieś kontuzji. |
|
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do odpoczynku, to były już 3 dni, chyba starczy
|
|
|
|
|
|
#3561 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta
![]() cieszę się, ze Was rozbawiłam moim tekstem ![]() ale kto wie, jakbym była na "głodzie" co bym zrobiła ![]() ja wczoraj znów wciągnęłam słodkie (czekolada z nadzieniem advokat) pyszota wczoraj 60 min HH, 45 stepper i 10 Mel B PSTRA niech CI Twój mężczyzna masażyk stóp zafunduje ![]() ![]() podejrzewam, ze to może być od skakanki, rozmasuj sobie i powinno przejść CARROLYN za zdrowa Kobieto chyba jesteś, na krótkim rękawku nooo ładnie obyś tylko nie była chora, i to jeszcze rano, odważna jesteś
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Raczkowanie
|
wciągnęłaś słodkie ale spaliłaś to z naddatkiem
![]() o mnie tego nie można powiedzieć :P Pstra - Monar dobrze mówi ![]() od czegoś Ci faceci są
|
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
20 min tradycyjnie
miałam zwiększać, ale więcej w pracy siedzę i nie mam siły
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj też zaliczyłam 20 min. |
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jak tam Twoja stopa? u mnie wielkie zero - jakoś ostatnio u mnie kompletny brak chęci. W czwartek wraca TŻ z zagranicy i raczej myślę co tu ugotować i upiec niż ile spalić kalorii . Dziś lecę na pierwszą część zakupów, jutro na drugą (jeszcze muszę posprawdzać co dokładnie mam w lodówce )
|
|
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do gotowania, to możesz zrobić coś smacznego i małokalorycznego, to nie będziesz miała co spalać albo spalisz to razem z TŻ
|
|
|
|
|
|
#3568 |
|
Raczkowanie
|
hehe - stepper ma na Ciebie magiczny wpływ
zdecydowanie wolę spalać - mam w planach jedzonko kaloryczne . Jak sobie o nim myślę to już się ślinię
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam na dobrą drogę!!
25 minut dziś !
|
|
#3570 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio niestety trochę zaniedbałam mój stepperek... ale obiecuję że się poprawię
od jutra biorę się za siebie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

a ćwiczysz codziennie? pochwal się efektami 
zobaczę za miesiąc czy będzie widac różnicę