Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-23, 22:28   #1321
smerfetka2808
Zakorzenienie

Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X

A to zdjęcia ze spacerku tylko nie patrzcie na fryz bo wiało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6175.jpg (124,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6176.jpg (145,8 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_6177.jpg (106,7 KB, 38 załadowań)
Stary 2012-03-23, 22:54   #1322
jeu
Zakorzenienie

Smerfetka Laska z Ciebie, że hoho wg mnie nie masz się z czego odchudzać, ale ja wiem jak to jest ;p Ty widzisz każdą niedoskonałość, a obserwator już nie

mam nadzieję, że ta woda zejdzie, jutro jednak nie robię białkowego dnia w 100%, ale będę liczyć kcal orientacyjnie, żeby się zmieścić w 1700-1800 to powinnam wtedy chudnąć

mi na wieczór wpadł pucharek lodowy, bo kawa zamieniła się na lody, ale warto było. a teraz idę spisywać moje zasady i odpoczywać po dzisiejszych dwóch treningach ledwo stoję na nogach
Stary 2012-03-23, 23:04   #1323
smerfetka2808
Zakorzenienie

Jeu, w ubraniach może i spoko jest ale jak się ich pozbędę to wszędzie tłuszcz a mięśnie gdzieś ukryte pod nimi zresztą co ja mówię TY to dopiero lasencja jesteś! ostatnio miałam okazję się przekonać chudzinko
ale dziękuję za miłe słowa
co do wody to zważ się po @ a zobaczysz jak miło Cię zaskoczy
no to uciekaj spisywać i odpoczywać i bardzo treningowy dzionek miałaś

a co do lodów to podobno jak się organizm ozimni to metabolizm szybciej pracuje co by się nagrzać coś kiedyś ktoś mówił ale czy to prawda?

Edytowane przez smerfetka2808
Czas edycji: 2012-03-23 o 23:05
smerfetka2808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 23:06   #1324
choco loco
Raczkowanie

U mnie dzisiaj dietkowo całkiem ok.
Tylko jakoś nie mogę się za bardzo do tego sportu przemóc
Niby biegam codziennie, ale to jest tylko około 15 minut biegu bo potem robię się cała mokra i dosłownie nie mam siły + do tego około 100 brzuszków to chyba trochę za mało jak chce schudnąć jeszcze tych pare kg...

choco loco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 23:15   #1325
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez choco loco Pokaż wiadomość
Niby biegam codziennie, ale to jest tylko około 15 minut biegu bo potem robię się cała mokra i dosłownie nie mam siły + do tego około 100 brzuszków to chyba trochę za mało jak chce schudnąć jeszcze tych pare kg...
Co do ruchu to faktycznie trzeba się przemóc ale jak już to zrobisz to dzień bez jakichkolwiek ćwiczeń jest dniem straconym więc do roboty
Stary 2012-03-23, 23:16   #1326
ja321
Raczkowanie

Ja321, hej hej a może w ciąży jesteś??[/QUOTE]

nie na 100% nie
ja321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-23, 23:47   #1327
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Jeu, w ubraniach może i spoko jest ale jak się ich pozbędę to wszędzie tłuszcz a mięśnie gdzieś ukryte pod nimi zresztą co ja mówię TY to dopiero lasencja jesteś! ostatnio miałam okazję się przekonać chudzinko
ale dziękuję za miłe słowa
co do wody to zważ się po @ a zobaczysz jak miło Cię zaskoczy
no to uciekaj spisywać i odpoczywać i bardzo treningowy dzionek miałaś

a co do lodów to podobno jak się organizm ozimni to metabolizm szybciej pracuje co by się nagrzać coś kiedyś ktoś mówił ale czy to prawda?
no tak jest - jak się je zimne to organizm musi zużyć ciepło (czyli kalorie) na to, by ogrzać siebie no i jedzenie ale to pewnie nie są jakieś powalające wartości... zaleca się też branie pryszniców w chłodnej wodzie itd, właśnie z powodu tego, że zużyje się ciepło na ogrzanie ;p

no ja już jutro ładnie będę się prowadzić, mam nadzieję! mam zupę warzywną, pewnie jakiś kurczak wpadnie, a na śniadanie owsianka budyniowa czekoladowa z bananem i płatkami migdałowymi i odżywką białkową *_*
w ciągu dnia może też wpadnie ciasto robione na serku wiejskim, aromacie i otrębach ;P

staram się nie załamywać, ale jak się widzi taki ogromny wzrost to ciężko trzymać fason

Cytat:
popieram Smerfetkę, wie co mówi ja sobie nie wyobrażam dnia bez treningu, choć niedziela jest dniem odpoczynku i wtedy się w 100% lenię, ale tak to codziennie mam jakąś aktywność - hula hop, siłownia, spinning, indoor walking czy ćwiczenia z Jillian Michaels - grunt to się przełamać. ja kiedyś nienawidziłam ćwiczyć i motywacja mi siadała po tygodniu, ale teraz się w to wciągnęłam i to po prostu uwielbiam i pamiętaj, ruch to zdrowie
nawet dobrze będzie jak zaczniesz chodzić zamiast dojeżdżać i wybierać schody zamiast windy

aj i tam Smerfetka od razu tłuszcz wszędzie widzisz, choć ja też tak mam :P choć mięśnie też widzę jak się przyjrzę i nie będę grymasić ja chyba też jutro idę na spacerek, może też wpadnie jakieś zdjęcie znowu pewnie wstawię gdyby się tak stało

Edytowane przez jeu
Czas edycji: 2012-03-23 o 23:50
jeu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 00:18   #1328
LittleWoman
Zadomowienie

No dziewczynki, zmykam spać, bo ok 5 muszę podnieść tyłek
Będę jutro wieczorem, więc ładnie mi tu się trzymajcie!

Dziś jak się rozebrałam do kąpieli i zobaczyłam mój brzuch to poczułam się jak kobieta w ciąży...taaaaaaaka piłka , ale wiem że @ na dniach, więc jestem "spokojna", mam nadzieję, że będzie spadek za jakiś dobry tydzień, bo zaczynam się zniechęcać. Chyba będę musiała zmniejszyć ilość spożywanych posiłków, bo cały czas stoję z wagą..

a jutro rano będzie owsianka (uzależniłam się ) z siemieniem, otrębami, żurawiną, słonecznikiem, bananem, serkiem homo, miodem i orzechami .
Do szkoly przygotowałam sobie 2 małe grahamki z szynką, jajkiem, ogórkiem i masłem. Wezmę też duużą wodę i jabłko. Ok 17-18 pewnie będę w domu, więc zjem jeszcze szpinak z czymś - może kupię gdzieś cycka kurczaka i coś upichcę sobie. Wiem, że trochę mało tego jedzenia, ale może dzięki temu trochę coś ruszy...
No i wieczorem, jak Bozia da , to poćwiczę TF, co by się rozruszać po całym dniu siedzenia na tyłku .

Trzymajcie się, Lasencje
LittleWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 00:41   #1329
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
Ogólnie śmieszna sytuacja, bo ja byłam w gabinecie pierwszym, a obok oni byli na EKG i próbie wysiłkowej, a później na odwrót.I rozmwialam z pania doktor o nich chwile, powiedzialm, ze ich nie znam i pani doktor poszła do pomieszczenia, w którym oni się znajdowali po wage i miarke do wzrostu i drzwi otwarte były, i mowi: Moja siatkarka mówi, ze was nie zna'' W tym momencie tak zaczelam smiac sama do siebie. A któryś z nich: ''My tez jej nie znamy, ale nie zmienia to faktu, ze jest bardzo ładna''
Aleee fajnie

Cytat:
u mnie tylko i wyłącznie w poniedziałki oj pięknie TF dało w kość kurcze ale ten mój twarzowy burak też mnie przeraża w ogóle dziś to chyba się nawet opaliłam bo aż do teraz czerwona jestem
Może Cię pierwsze wiosenne słoneczko złapało Na zdjęciach wyglądasz naprawdę dobrze, chciałabym takie nogi mieć jak Ty!

Cytat:
Napisane przez LittleWoman Pokaż wiadomość
N
No i wieczorem, jak Bozia da , to poćwiczę TF, co by się rozruszać po całym dniu siedzenia na tyłku .
Bozia da, bozia da, musimy się zmobilizować i poćwiczyć TF, to dopiero pierwszy tydzień Miłego dnia na uczelni, z takim prowiantem na pewno dasz radę!
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 07:16   #1330
dzovana
Zakorzenienie

dzien dobry !

Piekny dzien za oknem, dosc cieplo i na wadze spadek 0.5 kg, mimo tego, ze wpadaly niezdrowe rzeczy, super wynik jak dla mnie i tak Jeszcze ta wczorajsza sytuacja mnie tak zmobilizowala, zeby dbac o figure, tzn. zeby wysmuklic figure Kolacja byla czysto bialkowa.

A co do tego chlopaka to ja sie dowiem jego personalne dane, bo doktorka to mama mojej kumpeli tylko jeszcze nie teraz, bo pomysla, ze jakas szalona jestem, nachalna

Na sniadanko beda chyba 3 male kromeczki razowca z chuda szynka, pomidorkiem i 2 kiwi do tego kocham kiwi
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 07:34   #1331
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry !

Piekny dzien za oknem, dosc cieplo i na wadze spadek 0.5 kg, mimo tego, ze wpadaly niezdrowe rzeczy, super wynik jak dla mnie i tak Jeszcze ta wczorajsza sytuacja mnie tak zmobilizowala, zeby dbac o figure, tzn. zeby wysmuklic figure Kolacja byla czysto bialkowa.

A co do tego chlopaka to ja sie dowiem jego personalne dane, bo doktorka to mama mojej kumpeli tylko jeszcze nie teraz, bo pomysla, ze jakas szalona jestem, nachalna

Na sniadanko beda chyba 3 male kromeczki razowca z chuda szynka, pomidorkiem i 2 kiwi do tego kocham kiwi
Dzovana dobrze kombinujesz, spryciulaklaski
a i super, że waga spadła
ja jutro się zważę, mam nadzieję, że waga podobna do Twojej, bo nieźle dawałam czadu, dziś dopiero 6 dzień, jak jestem na dobrej drodze
za jakieś 2 godzinki jadę chyba na zalupy, potem rower, a wieczorkiem piwko...
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 08:04   #1332
Zadomowienie

Cytat:
dzien dobry !

za spadek! Dobry humor też moim zdaniem wpływa na to, jak ta nasza waga się ma
Co do chłopaka, to super, że jest jak wykombinować coś! Trzymam kciukasy!

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
ja jutro się zważę, mam nadzieję, że waga podobna do Twojej, bo nieźle dawałam czadu, dziś dopiero 6 dzień, jak jestem na dobrej drodze
za jakieś 2 godzinki jadę chyba na zalupy, potem rower, a wieczorkiem piwko...
Jejku, a ja co mam powiedzieć, u mnie dopiero drugi dzień na w miarę dobrej drodze... No ale od prawdy nie ucieknie

Nie mam co zjeść na śniadanie
Stary 2012-03-24, 08:26   #1333
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
choco loco
też jestem choco, miło mi
Stary 2012-03-24, 08:40   #1334
kolorowanka007
Raczkowanie

Witam z rana.... U mnie wczoraj smutny dzień, byłam na pogrzebie kolegi z klasy z liceum. Masakra jakas... eh...

A dzisiaj u mnie:
I -1,5 bułki pełnoziarnistej z dżemem + herbata zielona (raz w tygodniu jem bbułkę)
II- zupa chyba warzywna (mama coś robi)
III- nic
IV- ide na urodziny do koleżanki... Postaram sie wybierać mniej tuczące rzeczy i w małych ilośćiach

Wczoraj byłam 2 raz w tym roku biegać. I mogę ten dzień zaliczyć do udanych. Jadłam troche mało i niezbyt dietetycznie, ale nie napychałam się a to jest najważniejsze. Teraz lece ostro pracować.... porządki.
MIlego weekendu!!!!
kolorowanka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 08:47   #1335
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kolorowanka007 Pokaż wiadomość
Witam z rana.... U mnie wczoraj smutny dzień, byłam na pogrzebie kolegi z klasy z liceum. Masakra jakas... eh...

A dzisiaj u mnie:
I -1,5 bułki pełnoziarnistej z dżemem + herbata zielona (raz w tygodniu jem bbułkę)
II- zupa chyba warzywna (mama coś robi)
III- nic
IV- ide na urodziny do koleżanki... Postaram sie wybierać mniej tuczące rzeczy i w małych ilośćiach

Wczoraj byłam 2 raz w tym roku biegać. I mogę ten dzień zaliczyć do udanych. Jadłam troche mało i niezbyt dietetycznie, ale nie napychałam się a to jest najważniejsze. Teraz lece ostro pracować.... porządki.
MIlego weekendu!!!!
Współczuję ciężkiego dnia
Kochana, ale może na 3 posiłek coś zjesz, żeby zjeść mniej na urodzinach koleżanki, nie rzucić się na jedzenie? Nie wiadomo co tam będzie...
Gratuluję biegania!!

Ja zjadłam w końcu całkowicie nietypowe śniadanie bo makaron razowy z jajkiem Ale miałam do wyboru to lub parówki z białym chlebem, więc jestem z siebie dumna, że nie poległam!
Stary 2012-03-24, 08:51   #1336
agulaaaa
Zakorzenienie

tysia i bardzo dobrze ja popijam kubek 0,6 l około 10 zjem jabłko i mam taką pycha gruchę uwielbiam takie zielone twarde

kolorowanka to smutne

kolega napisał mi, że mnie wieczorem upije, super, życzę powodzenia to ewentualnie zważę się w pon..
Stary 2012-03-24, 08:56   #1337
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

Witam w drogie panie, plan na dzisiaj:
1) Posprzątać
2) Poćwiczyć (hh+biegznie)
3) Popilnować chrześniaka mamy
cytrynkowymotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 09:15   #1338
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
tysia i bardzo dobrze ja popijam kubek 0,6 l około 10 zjem jabłko i mam taką pycha gruchę uwielbiam takie zielone twarde

kolega napisał mi, że mnie wieczorem upije, super, życzę powodzenia to ewentualnie zważę się w pon..
Też gruszki twarde uwielbiam! Ja kawę piję drugą
To życzę udanego wieczoru! W końcu sobotę mamy

Cytat:
Napisane przez cytrynkowymotyl Pokaż wiadomość
Witam w drogie panie, plan na dzisiaj:
1) Posprzątać
2) Poćwiczyć (hh+biegznie)
3) Popilnować chrześniaka mamy
To dużo sportu w sumie wychodzi Powodzenia!
Stary 2012-03-24, 09:23   #1339
emilcia0209
Rozeznanie

hej hoo hej hooo ale mam super humorek dzisiaj dzisiaj :

I- 2kromki z polędwicą sopocką, sałatą,pomidorkiem i papryką , kubek kawki z mlekiem.
II- koktajl z mleka,banana ze zmielonym siemieniem
III- sałatka gyros
IV- jogobelka light
V- wiesniak na bogato ze szczypiorkiem, rzodkiewką,ogórkiem, pomidorkiem.

do tego woda niegaz , herbatki czerwona i zielona

- TATO ? A dlaczego cukierki są owijane w takie papierki co szeleszczą gdy się je rozwija ?
- żebyśmy słyszeli jak mamusia się odchudza
emilcia0209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 09:39   #1340
smerfetka2808
Zakorzenienie

Hej hej
Jejq ale cudownie słoneczko świeci aż się człowiekowi żyć chce

Jeu, ale lody można jeść skoro organizm musi się po nich ogrzać wiadomo że nie w jakichś ogromnych ilościach ale jednak Kochana ty i tłuszcz?? jak Ty masz same mięśniaki Powodzenia dziś jak do Nas zaglądniesz ma być napisane że wszystko poszło z planem i dzień zaliczamy do udanych

Emilcia, co za humorek pięknie pięknie oby tak już zostało

Agulaaa, gruszki jak dawno ich nie jadłam tylko kurcze po nich mam wzdęcia ja też dziś idę na piweczko z TŻ i jego znajomymi ale boję się że 1 się opiję bo od początku postu zero alkoholu było

Kolorowanka, biedactwo, przykro mi ale trzymaj się powinnaś jednak coś więcej zjeść nie można tak malutko wcinać
i ogromne gratulacje za bieganie

Motylku, pięknie dziś się ruszać będziesz super oby tak dalej

Tysia, co to się dzieje pięknie!!! widzisz a mówisz że nie masz silnej woli ehh

Kurka a mnie tak uda po wczoraj bolą że łoo ale dziś też zamierzam troszkę pobiegać może nie dużo żeby mięśni nie przeciążyć

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Dzovana, pięknie waga ruszyła a co do "kolegi" to pięknie kombinacje oby się udały
Stary 2012-03-24, 10:04   #1341
Zadomowienie

smerfetka widać i Tobie dziś humorek dopisuje? Nic dziwnego, taka pogoda, to człowiek uśmiechnięty wstaje, do tego sobota! Rozruszaj mięśnie ale nie za dużo, żebyś później nie musiała sobie robić jakiejś przymusowej przerwy długiej z powodu przeciążenia
Stary 2012-03-24, 10:24   #1342
smerfetka2808
Zakorzenienie

Tysia, a no pewnie że dopisuje eh trzeba ruszyć dupkę dziś chyba skakanka i hula hula będzie. Oj coś mi słoneczko uciekło
Stary 2012-03-24, 10:50   #1343
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LittleWoman Pokaż wiadomość
Będę jutro wieczorem, więc ładnie mi tu się trzymajcie!

Dziś jak się rozebrałam do kąpieli i zobaczyłam mój brzuch to poczułam się jak kobieta w ciąży...taaaaaaaka piłka , ale wiem że @ na dniach, więc jestem "spokojna", mam nadzieję, że będzie spadek za jakiś dobry tydzień, bo zaczynam się zniechęcać. Chyba będę musiała zmniejszyć ilość spożywanych posiłków, bo cały czas stoję z wagą..

a jutro rano będzie owsianka (uzależniłam się ) z siemieniem, otrębami, żurawiną, słonecznikiem, bananem, serkiem homo, miodem i orzechami .
Do szkoly przygotowałam sobie 2 małe grahamki z szynką, jajkiem, ogórkiem i masłem. Wezmę też duużą wodę i jabłko. Ok 17-18 pewnie będę w domu, więc zjem jeszcze szpinak z czymś - może kupię gdzieś cycka kurczaka i coś upichcę sobie. Wiem, że trochę mało tego jedzenia, ale może dzięki temu trochę coś ruszy...
Trzymajcie się, Lasencje
masz poćwiczyć TF, bo inaczej , ten trening wymaga regularności, także nie ma, że się nie chce - mobilizacja musi być! regularny ruch to podstawa diety, no! ; p
trochę kiepskie to jedzenie na uczelnię, ale wiem, że ciężko czasem coś skomponować, co miałoby i ręce i nogi... no ale sałatkę na szybko mogłaś zrobić, liczę jutro na poprawę
i nie ograniczaj jedzenia, najpierw podlicz orientacyjnie kcal - polecam do tego ilewazy, bo tam jest kalkulator i nie trzeba się męczyć, tylko wystarczy dodać produkty : D podlicz kcal z każdego dnia przez tydzień i zobacz, czy rzeczywiście jest tego tak dużo... 1500-1800 spokojnie może być, a jak będzie więcej to dopiero zacznij ciąć i to najlepiej węgle. ;p

a z brzuchem przed okresem mam to samo, jest taki cały wydęty, no masakra jakaś
Kochana, ja miałam zastój wagi przez miesiąc i w końcu ruszyła i nic nie zmieniłam, więc i Tobie ruszy : *
a mnie demotywuje mój wzrost, ale nie poddam się, bo wiem, że muszę dalej walczyć, nie ma nic za darmo!

Cytat:
Piekny dzien za oknem, dosc cieplo i na wadze spadek 0.5 kg, mimo tego, ze wpadaly niezdrowe rzeczy, super wynik jak dla mnie i tak

też kocham kiwi, jest takie soczyste i pyszne : D bardzo lubię je w owsiance rano, tak samo jak banany. już nie mogę doczekać się truskawek i innych owoców - to dopiero będzie owsiankowa rozpusta

gratuluję spadeczku i trzymam kciuki za powodzenie planu : >

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
Ja zjadłam w końcu całkowicie nietypowe śniadanie bo makaron razowy z jajkiem Ale miałam do wyboru to lub parówki z białym chlebem, więc jestem z siebie dumna, że nie poległam!
ja, jakbym nie mogła zjeść owsianki to już w ogóle nie wiedziałabym, co zjeść na śniadanie jestem uzależniona! XD ale pomysł na makaron razowy z jajkiem pewnie wykorzystam na szybki obiad, jeszcze wkroić jakieś warzywka i to całkiem pożywne będzie : D

Cytat:
Hej hej
Jejq ale cudownie słoneczko świeci aż się człowiekowi żyć chce

Jeu, ale lody można jeść skoro organizm musi się po nich ogrzać wiadomo że nie w jakichś ogromnych ilościach ale jednak Kochana ty i tłuszcz?? jak Ty masz same mięśniaki Powodzenia dziś jak do Nas zaglądniesz ma być napisane że wszystko poszło z planem i dzień zaliczamy do udanych
czekolada od czasu do czasu też nie zaszkodzi, tak naprawdę to nic nie jest szkodliwe w rozsądnych ilościach... ; p ja się cieszę, że nie ma jeszcze sezonu na lody, bo ja z TŻtem rok temu potrafiliśmy litra lodów zjeść na raz z pudełka... żarłoki wstrętne z nas i łakomczuchy, a teraz musimy walczyć z kilogramami

nie no, każdy ma trochę tłuszczu, tłuszcz musi być, bo jest niezbędny do życia ; ) choć ja mam go najwięcej na nogach, a najmniej na rękach i plecach, a wiadomo, każdy jest inny i może miec inaczej ułożony... inni mają na boczkach czy pupie, a ja mam najwięcej w nogach.. mięśni też jakoś dużo nie mam, TŻ mi mówi, że wolałby abym wyrobiła sobie mięśnie niż dalej chudła ale ja chcę schudnąć i potem nad tym pomyślę...

może wrzucę tu zdjęcie pleców i rąk, bo jestem z nich dumna, hehe, wyglądają tak jak powinny

a dzień zaczęłam od owsianki na budyniu czekoladowym z odżywką białkową, bananem i to wszystko posypane płatkami migdałowymi a na drugie będzie placek otrębowy z szynką i odtłuszczonym serkiem do smarowania i serkiem wiejskim i to wszystko skropione tabasco, a do tego miseczka pomidora z ogórkiem i cebulką zalanego jogurtem

drugie śniadanie takie obfite bo zaraz idę ćwiczyć z Jillian Michaels : D i w ogóle Dziewczyny, ja dzisiaj jestem taka szczęśliwa - mam zakwasy, pierwszy raz od kilku miesięcy i czuję się bosko uwielbiam ten ból w mięśniach, wtedy wiem, że wszystko robię rzetelnie : D

a i wieczorem będę namawiać (mam nadzieję, że skutecznie namówię) mojego Kota na bieganie, bo On ma tu fajną trasę u siebie ok. 4 km, więc idealnie : D

i Kolorowanka, trzymaj się mocno tulę
Stary 2012-03-24, 10:58   #1344
Zadomowienie

jeu śniadanie mi bardzo smakowało, więc na obiad polecam jak najbardziej Od owsianki też jestem uzależniona, ale o mleku zapomniałam całkowicie i nie było jak jej przyrządzić...
Wrzucaj tu koniecznie swoje zdjęcie pleców i rąk jak jesteś z nich dumna!! Czekamy
Pyszne te owsianki sobie robisz i drugie śniadanie też smacznie brzmi
Ja jadę do domu dzisiaj więc weekend na pewno szybciutko mi minie, oby bez większych grzeszków!
Stary 2012-03-24, 11:50   #1345
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Hej dziewczyny

Nie wiem czy dziś poćwiczę, bo po wczorajszym strasznie bolą mnie stopy. Za to z jedzeniem planuję się ładnie trzymać, poza tym muszę zrobić dziś generalne porządki więc na pewno trochę spalę przy okazji.

Miłej soboty!

Miss Transept jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 12:27   #1346
smerfetka2808
Zakorzenienie

Jeu, jakie Ty pyszności sobie serwujesz szalona i czekamy na spacerkowe foteczki

Tysia, to miłego weekendu domowego i grzecznie prosimy

Miss, to może faktycznie zrób sobie dzień przerwy napewno nie zaszkodzi a może i pomoże

Ja dziś już ruch zaliczyłam
A6W + hh + 700skakanka + ok 1h ćwiczeń

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

A teraz szamam II Ś zupka pomidorowa z makaronem prawie nie zabielana + koktail borówkowo-bananowy
Stary 2012-03-24, 12:44   #1347
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

A teraz szamam II Ś zupka pomidorowa z makaronem prawie nie zabielana + koktail borówkowo-bananowy
suuuuper !
naprawdę świetnie
Stary 2012-03-24, 12:54   #1348
aso
Raczkowanie

Cytat:

ja tak wczoraj mialam, a dzis od rana sprzatam, myje okna, a teraz przerwa na chrunchy z bananem

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 13:02   #1349
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
suuuuper !
naprawdę świetnie
ale człowiek aż lepiej się czuje jak da sobie taki wycisk

Cytat:
Napisane przez aso Pokaż wiadomość
ja tak wczoraj mialam, a dzis od rana sprzatam, myje okna, a teraz przerwa na chrunchy z bananem
Eh na mnie czekają porządki w "zimowej" szafie zaraz właśnie idę z mamuśką to ogarnąć bo masakra co tam się dzieje
Stary 2012-03-24, 13:17   #1350
agulaaaa
Zakorzenienie

hej hej ja wróciłam kupiłam sobie spodnie, takie jasne beżowe, jasny brąz coś takiego

I 3 kromki razowego z wędliną i papryką
II gruszka, potem jabłko
III pierogi ze szpinakiem+ surówka

potem się zobaczy jadę chyba na rower i przy okazji na lody, jak tak o nich wspominacie ruch będzie, zimny lód, to go spalę
a pogoda super
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości