|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Cytat:
![]() a może to twoje mięśnie tyle ważą a nie zaraz że tłuszcz? ja się moje drogie panie zbieram, odezwę się w poniedziałek, życzę miłego weekendu, pogody, dużo motywacji i samozaparcia, pa |
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Pstra - chciałabym, żeby to były mięśnie, ale to niestety tłuszcz i woda tym razem.... mam tą wagę na siłowni z pomiarem, więc jak robię pomiar raz na 3-4 tygodnie to mogę mniej więcej porównać wyniki i wierzyć, że są wiarygodne. codzienne pomiary mijałyby się z celem, tak samo jak codzienne ważenie się, bo po jednym dniu to zdecydowanie nie ma efektów.
![]() a no, mam zrobiła barszcz z uszkami, szkoda żeby się zmarnował
|
#1293 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
polegam dziś byłam w mieście na zakupach i popłynęlam... rano grzecznie owsianka z suszonymi owocami, a potem żurek z jajkiem i kiełbasą, tortilla pływająca w majonezowych sosach, a na deser pierogi z kapustą i skwarkami czuję się podle, napchana napuchnięta, rozdęta i mega zła na samą siebie
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
minimini bedzie lepiej
cudowna pogodę
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
hej:0 zjadłam 3 naleśniki i loda z lidla z migdałami
![]() pięknie jest sloneczko, jutro jak dobrze pójdzie na rower
|
|
|
|
#1296 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mam ochotę teraz na naleśniki ![]() Idę ćwiczyć TF
|
|||
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjeżdżaj do domu, a mama naleśniki robi
tak mi zapachniało![]() jutro pierogi ze szpinakiem mniammm poćwiczę na orbim wieczorem ![]() jeu to nieźle Ci waga podskoczyła, ale szybko zleci, wiesz, że nie przytyłaś w tak krótkim czasie
|
|
|
|
#1298 |
|
Raczkowanie
|
troszkę mnie nie bylo, ale juz wracam..
Ale pedzicie gratuluje wam spadkow i tych wiekszych i mniejszych
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
nowa bateria do wagi już jest
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
no i co Ci Aga waga powiedziała? ;p
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze rano się ważę
bez sensu teraz, jak żoładek mam wypchany
|
|
|
|
#1302 |
|
Rozeznanie
|
hejka
|
#1303 | |
|
Zadomowienie
|
Ja też tylko i wyłącznie rano, w niedziele nadchodzi ten czas
![]() Cytat:
gratuluję!Ja właśnie skończyłam kolejny dzień TF, dziś 55min wysiłku i leje się ze mnie cudownie! Tylko ten przerażający burak na twarzy
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, ale gapa
nie ma sensu się teraz ważyć, pewnie i tak jest z kilogram albo nawet i więcej dodatkowo ![]() Emilcia, no to piękny spacer sobie zafundowałaś ![]() ja do tego barszczu z uszkami zjadłam budyń (posypany wiórkami kokosowymi z kleksem dżemu wiśniowego - resztka była) dzisiaj wieczorem spiszę zasady diety i będę je trzymać na telefonie, na tablicy korkowej i na lodówce ; _ ; tak mnie zdemotywował ten skok w górę, że mam ochotę jeść słodkie i dużo Tysia, ja tam lubię być cała czerwona na ryjku po skończeniu treningu, wtedy wiem, że był intensywny i nie było opieprzania się przecież za jakąś godzinkę zejdzie ;P
|
#1305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Taak tylko że ja niedługo wychodzę i wolałabym nie być już czerwona
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Witam nowe Jestem zadowolona ze swojego dnia, naprawdę I ładnie w jedzeniu i badania przeżyłam. Miła sytuacja mnie spotkala na badaniach, bo dostalam komplement od przystojnego chłopaka, ktory tez do lekarza sportowego przyszedl hihi Ale uszczęśliwiają takie sytuacje Natomiast na treningu moja koleżanka obgadywała mnie za plecami, moje cialo, a mianowicie nogi -.- porównywala objetosci... Ale byłam wściekła, humor mi wtedy zepsuła. jeu- Walcz kochana, najważniejsze teraz są najblizsze dni, postaraj się dac z siebie wszystko, pilnowac sie w jedzeniu ![]() Tysia- ![]() za ćwiczenia !Ja dziś trenowałam 1.5 h, w sumie sama gra w siatkę dziś była, rozgrzewka i gra
|
|
|
|
#1307 |
|
Zadomowienie
|
dzovana no taki komplement na pewno dodał skrzydeł na cały dzień
gratuluję udanego dnia!
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Dzovana koleżanką się nie przejmuj
![]() Tysia miłego spotkania ![]() ja już po kolacji 2 sadzone + papryka potem na orbim poćwiczę
|
|
|
|
#1309 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() U mnie jakiś kompletny dół, apetyt mam taki, że zjadłabym wszystko |
|
|
|
|
#1310 |
|
Zadomowienie
|
Hej, Kobietki!
Właśnie skończyłam TF 55Fire - czułam się momentami jak małe zagubione dziecko , ale ogólnie w porządku zestawik, strasznie nie chciało mi się ćwiczyć, a jednak się zmobilizowałam!Jedzeniowo dość kiepsko, właściwie jadłam normalnie do 15:30? Później już nic bo miałam zapchany żołądek (tak wiem, źle robię), teraz po treningu wypiłam koktajl białkowy tylko. Od rana: Ś: Owsianka z gruszką, migdałami, słonecznikiem, orzechami, miodem i serkiem homo, IIŚ: Banan (na mieście, pochodziłam trochę i kupiłam 2 pary butow i koszulę w kratę )O: makaron pełnoziarnisty z jajecznicą ze szpinakiem (spora porcja...) Zaraz po: z 400g homo z miodem, siemieniem, otrębami, slonecznikiem, płatkami kukurydzianymi i bananem Pani ginekolog powiedziała, że wszystko ze mną w porządku, także cieszę się baardzo, bo denerwowałam się, mam z głowy tę nieprzyjemną wizytę. Czeka na mnie burdel pokojowy do posprzątania i jeszcze szykowanko do szkoły na jutro. Jak Wam minął dzień, Kochane ?
|
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, przepraszam, że dziś nie pisałam przez cały dzień, ale byłam strasznie zalatana. Znowu zrobiłam mega spacer, a do tego jeszcze przemarszobiegłam 5km. Nogi bolą mnie jak nie wiem co, ale jestem zadowolona
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro chyba po sklepach polatam
jakieś buty bym sobie kupiła
|
|
|
|
#1315 |
|
Raczkowanie
|
ja wlasnie wrocilam z TBC i porowerkowalam 5km plus bieg rano i a6w w poludnie, nie mam juz sily, jak ja juz marze o jedrnym brzuchu, ciekawa jestem ile czasu mi jeszcze zejdzie z nim, abym byla zadowolna, robie sobie zdjecia dalej to tym bardziej sie zalamuje i zaciskam zeby i cwicze dalej, bo a6w dawno w pierony bym rzucila
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- ja tez musze polatac albo jutro albo w niedziele, bo mam kupon do reserved -25%
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie śmieszna sytuacja, bo ja byłam w gabinecie pierwszym, a obok oni byli na EKG i próbie wysiłkowej, a później na odwrót.I rozmwialam z pania doktor o nich chwile, powiedzialm, ze ich nie znam i pani doktor poszła do pomieszczenia, w którym oni się znajdowali po wage i miarke do wzrostu i drzwi otwarte były, i mowi: Moja siatkarka mówi, ze was nie zna'' W tym momencie tak zaczelam smiac sama do siebie. A któryś z nich: ''My tez jej nie znamy, ale nie zmienia to faktu, ze jest bardzo ładna''
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2012-03-23 o 21:57 |
|
|
|
#1317 | |
|
Zadomowienie
|
Widziałam dzisiaj piękne szpilki w CCC, ale nie mam co kupować ładnych butów dopóki nie doprowadzę nóg do porządku.
[QUOTE] Cytat:
Ja tak marzę o jędrnej pupie. Gdyby nie to to też już dawno zrezygnowałabym z niektórych ćwiczeń. Może jutro uda mi się wyciągnąć mamę na basen. Ciekawa jestem czy po kilkumiesięcznej przerwie w pływaniu będę w stanie przepłynąć chociaż z 500m.
|
|
#1318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
było zagadać nie dziwię się, że masz świetny humor
|
|
|
|
|
#1320 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
jeju ale gaduły
![]() Ja niedawno wróciłam do domku dzień zaliczam do udanych nawet bardzo bieg 20min rolki 30min spacer 7km z TŻ i jego psiakiem ![]() Ud dzisiaj nie czuje dosłownie tak mnie bolą że łoj ale to super bo wiem że coś dobrego zrobiłam a jedzeniowo tak: IŚ 2 kanapki z pastą łososiową i rzodkiewką + zielona z pigwą IIŚ po biegu i rolkach zupka pomidorowa z makaronem miska O ziemniaki + filety rybne + kapusta kiszona z cebulką i marchewką(pierwszy raz jadłam takie cuś ale pyyycha P kawa z mlekiem i 2 "precelki" K omlet z powidłem + 0,6 zielonej z pigwą Może jadło nie za najlepsze ale myślę że gdyby nie precelki i powidło byłoby ok wiem mało owocow ale deficyt w domku Acha i jeszcze 2 litry wody wypiłam ![]() Cytat:
pięknie ogromne gratki za spadki a co do pracy to wielki szacun bez kitu Cytat:
widziałam Cię właśnie jak nas czasami podglądasz ![]() Cytat:
oj pięknie TF dało w kość kurcze ale ten mój twarzowy burak też mnie przeraża w ogóle dziś to chyba się nawet opaliłam bo aż do teraz czerwona jestem Cytat:
![]() Cytat:
Dzovana, Little, to super że badania wyszły Wam dobrze wkóncu zdrowo się odżywiacie to jakim prawem miałyby być złe?? A Dzovanko no widzisz "kolega" zna się na rzeczy nie to co zazdrosne koleżanki ;D Jeu, jeżeli jesteś tydzień przed @ to bardzo możliwe że masz tyle wody ja jak się ważyłam tydzień przed też miała wzrost a się dziwilam bo akurat w tamtym tygodniu ładnie się trzymałam nie to co w tym także zważysz się po @ i będzie miła niespodzianka zobaczysz Eh się troszkę rozpisałam ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

a ja ważę 59,6kg 

sloneczko, jutro jak dobrze pójdzie na rower
mam też verospiron, więc jak po okresie to nie ulegnie poprawie to pobiorę te tabletki z tydzień i zobaczymy, czy ten nadmiar wody zostanie usunięty... no i wracam do picia regularnie zielonej herbaty bo odwadnia, a ostatnio mało było jej w mojej diecie - ciągle tylko wodę piłam.
muszę przestać z tym obżeraniem się, bo te kg mi wrócą z nawiązką, już postanowiły powrócić... dlatego też jutro robię sobie w 100% dzień białkowy (faza ataku z Dukana), a od niedzieli przez calutki tydzień będę liczyć kalorie, ustalam sobie limit 1700. ani mniej ani więcej, po tygodniu mam nadzieję, że będę umiała już skomponować posiłki tak, żeby nie musieć liczyć tych kalorii, a mieć dobre menu na redukcję...
tak mi zapachniało

byłoby ok wiem mało owocow ale deficyt w domku