Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-24, 18:05   #1711
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17

Gaja poka dekoracje!!!!

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

I jeszcze co do bazy pod cienie ja nie uzywam bo generalnie malo sie maluje ale jak juz to za baze sluzy mi podklad po prostu ale to tez duzo zalezy od rodzaju cieni. Mi np. takie z Bell co uzywam trzymaja sie cala noc (wyprobowane na sierpniowym weselu) takze polecam cienie Bell jakby co matowe

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 19:43   #1712
adela50
Wtajemniczenie

sylvi chyba spać poszła....jestem ciekawa kiedy mój tż wróci z daleka, sandałki na obcasie wysokim dziś dla niego kupiłam.Założe jak rana na nodze mi się wygoi po zabiegu
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 19:44   #1713
sylvi_86
Zakorzenienie

nie nie jestem
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 20:12   #1714
adela50
Wtajemniczenie

coraz więcej nas
Stary 2012-03-24, 20:17   #1715
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

A wczoraj T. mi powiedzial, ze G. byla u jego mamy sie wyplakac, ze ona juz nie wytrzymuje mieszkac z babcia i ze Ala i T. sobie ogarniaja wszystko, a oni nie
oł jeeeaaa ala górą
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość

W ogóle to dostałam weny na plener slubny wieczorem na nadwiślańskiej plaży albo nad Zegrzem z lampionami. łiiii dziołchy jak rozwiązujecie kwestię pleneru? Kiedy po ślubie i jak to organizacyjnie? Nie mamy auta, nie mamy prawa jazdy, więc nie mamy tez pojęcia jak to zrobić
My kilka dni po slubie ,tez nie mamy auta ,ale moze sie pozyczy albo pewnie fotograf bedzie mial to mu sie tylko za paliwo zwroci i wsio.Zreszta plener gdzies na okolicznych wiochach pewnie bedzie
Cytat:

Aaa, my rocznicę 7 mamy w tym tygodniu!
A my 6,5 roku dokladnie pojutrze
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość

kurcze, ja z poradnia mialam dobra akcje ostatniego dnia pobytu w Pl teraz mi sie przypomnialo, ze nie mamy tego zalatwionego: bach lecimy do babki no to babka sie nas pyta kiedy bylismy w pl, zeby mogla daty na lewo powpisywac kazala wrocic za pol godziny odebrac karteczki i tak oto wygladala nasza poradnia
ale ci dobrze farciaro ,wiesz jak sie trzebe umeczyc jak sie trafi na jakas nawiedzona babke
Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
Gaja najlepszy przykład mój tż i jego pogoń za pieniędzmi, bo w Polsce nikt nie doceni jego umiejętności godną pensją...
A jakie umiejetnosci wykorzystuje twoj tz w Norwegii,tzn czym sie tam zajmuje?

Moj tz dzis pracowal 9 h i jutro tez na 4 h idzie ,cieszy sie ,bo wiecej kasy wpada za godz. w weekend ,a poza tym co on tam ma niby robic weekendami ,nudzi mu sie ,a tak to wiecej zarobi.Tydz.temu jak nie pracowali w weekend to miejsca sobie nie mogl znalezc.
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 21:01   #1716
adela50
Wtajemniczenie

mój tż studiował na Akademii Morskiej elektrykę i mechanikę (statki) a w technikum miał elektrykę (normalną),a mechanikiem samochodowym to pasja, wiedza nabyta od taty...coś tam na statkach,ale co to nie wiem,bo staramy się nie rozmawiać o pracy a o życiu naszym
Stary 2012-03-24, 21:31   #1717
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
mój tż studiował na Akademii Morskiej elektrykę i mechanikę (statki) a w technikum miał elektrykę (normalną),a mechanikiem samochodowym to pasja, wiedza nabyta od taty...coś tam na statkach,ale co to nie wiem,bo staramy się nie rozmawiać o pracy a o życiu naszym
No ale praca jest czescia zycia ,poza tym nie wyobrazam sobie zeby nic a nic nie rozmawiac o pracy z druga polowka.Trzeba tylko znac umiar w tych rozmowach.
To widze ,ze twoj tz zawod spokrewniony z moim tz ma ,bo moj elektrotechnike studiowal,specjalizacja inf.techniczna ,ale bardziej eletrykiem niz informatykiem jest

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2012-03-24 o 21:32
Stary 2012-03-25, 09:20   #1718
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

No to Aluś specjalnie dla Ciebie:
- 1 girlanda zielona i jedna wrzosowa
- 600 serwetek (za bodaj 3 zl komplet 200 szt 2 x fiolet, 1 x jasna zieleń)
- świece kule 6 x wrzos i zieleń
- kamyczki akrylowe x 1 zieleń i x 1 fiolet
- sztuczne płatki róży - chyba 1 x wrzos, 1 x jasna zieleń
- lampiony na rocznice i plener

I wsio. Do tego dokupiłam kaganki i chyba jeszcze poszukam pływających świec. Styknie, bo stołów będzie max 5: 2 x rodzinny, młodych, dwa dla znajomych, a żarcia będzie po pachy, więc nie ma co przesadzać. Część z tego poleci na stoły koktajlowe, częśc zostanie w cześć obiadowej i dam sobie łeb uciąć, że jeszcze ciut nam zostanie

Przeżyłam poradnię! Ledwo, ale przeżyłam. Facet jedno słowo - ja trzy.W zasadzie to z niczym się nie zgadzałam Kazał nam wypełniać taką tabelkę TAK/ NIE i tak były stwierdzenia, np. Małżeństwo ustanowił Bóg. Mąż jest głową rodziny. Zarobki są ważniejsze niż wychowywanie dzieci.

Okazuje się, że nawet jak mąż zrobi ze mnie ludzką stonogę, zamarynuje mnie w beczce i zje ulubionego królika to nie dostanę rozwodu, a co najwyżej separację i do końca życia będę musiała być sama. Mało tego! Jeśli jestem prawdziwie wierząca to moja wiara zbawi tego kata! Oj, tutaj się z księdzem długo kłóciłam, aż w końcu stwierdziłam sobie w myślach, że ja się do ślubu kościelnego absolutnie i zupełnie nie nadaję. Kolejne spotkanie 14 kwietnia - drugie i ostatnie ale będzie o NMPR tutaj to chyba będę bulwersa co 30 sek łapać

Kinia, dobry patent z tym zrobieniem z fotografa szofera
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg akryl.jpg (98,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg g1.jpg (43,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg g2.jpg (77,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lampion.jpg (37,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg platki.jpg (58,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ser.jpg (37,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg swieca1.jpg (30,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg swieca2.jpg (28,6 KB, 2 załadowań)
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 14:55   #1719
sylvi_86
Zakorzenienie

Tadaaaaaam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0652.jpg (56,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0649.jpg (48,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0648.jpg (57,0 KB, 14 załadowań)
Stary 2012-03-25, 16:10   #1720
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
Tadaaaaaam
Pięknie oj coś mi się wydaje że ja też coś takiego wykombinuję w łazience TŻa

Gaja właśnie dlatego wolę wziąć cywilny

Misiek u mnie był Pół dnia zleciało szybciutko
Jeszcze jeden weekend muszę przemęczyć - damy radę

Tymczasem idę na kolację, później długaśny gorący prysznic
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 16:45   #1721
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

ale tutaj dzis cicho

wczoraj wybalismy sie na mala wycieczke a, ze pogoda dopisala to leniuchowalam potem u tesciow w ogrodzie i lapalam pierwsze promyki slonca normalnie cala buzia mnie pozniej piekla

dzis na obiadek zjedlismy zapiekana tortille z salatka z kapusty pekinskiej, T. wybyl do pracy, a ja leniuchuje zaraz ide pozmywac naczynia i mam luz jestem tez juz w 3/4 drogi do skonczenia zawieszek(te winietki ktore mam juz wydrukowane skonczylam w tygodniu) i musze powiedziec, ze jestem z siebie dumna

musze pomyslec troche nad jakims pudelkiem na kartki teraz, ale materialu mi zostalo wiec moge lepic

dochodzi do mnie, ze to wlasciwie nie 3 nie 2 miesiace, a poltora zostalo do slubu. za blisko 2 tygodnie bede mogla zaczac odliczac juz dni... zaczynam byc powaznie podjarana tym faktem

sylvi lazienka sliczna i uwielbiam takie szablonowe wzory na scianach

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-25, 17:24   #1722
adela50
Wtajemniczenie

sylvi fajnie to wyszło, taki akcencik, ja dziś zrobiłam pranie, trochę posprzątałam i teraz leniuchuję
Stary 2012-03-25, 18:12   #1723
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No to Aluś specjalnie dla Ciebie:
- 1 girlanda zielona i jedna wrzosowa
- 600 serwetek (za bodaj 3 zl komplet 200 szt 2 x fiolet, 1 x jasna zieleń)
- świece kule 6 x wrzos i zieleń
- kamyczki akrylowe x 1 zieleń i x 1 fiolet
- sztuczne płatki róży - chyba 1 x wrzos, 1 x jasna zieleń
- lampiony na rocznice i plener

Okazuje się, że nawet jak mąż zrobi ze mnie ludzką stonogę, zamarynuje mnie w beczce i zje ulubionego królika to nie dostanę rozwodu, a co najwyżej separację i do końca życia będę musiała być sama. Mało tego! Jeśli jestem prawdziwie wierząca to moja wiara zbawi tego kata! Oj, tutaj się z księdzem długo kłóciłam, aż w końcu stwierdziłam sobie w myślach, że ja się do ślubu kościelnego absolutnie i zupełnie nie nadaję. Kolejne spotkanie 14 kwietnia - drugie i ostatnie ale będzie o NMPR tutaj to chyba będę bulwersa co 30 sek łapać
Woooow powiem ci, ze na fotach srednio fajnie to wyglada no bo wiadomo, robocze ale jak juz bedzie gotowe toooo na pewno bedzie bosko! No i nie ma bata, wynajmuje cie do pomocy mi w organizacji mojego przyszlego slubu bo takich tanich rzeczy jak ty to nikt nie umie znalezc

Gaja 14 kwietnia bedzie rodzine planowac, a ja koncertowac i swietowac urodzinki

Cytat:
Tadaaaaaam
Podoba mnie sie to bardzo zdolniacha z ciebie ale ile radochy sprawia efekt nie? Jak sie samemu pomalowalo

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2012-03-25, 18:41   #1724
sylvi_86
Zakorzenienie

Hej laski wpadłam tylko na chwile. Ostatni tydzien byl dla mnie mega trudny, z reszta jak same widzialyscie( czytalyscie). Musze odetchnąć trochę od forum. Za bardzo się z Wami zżyłam, troche za dużo tu czasu spedzam. Uzaleznilam sie od Was i zamiast rozmawiać z TŻtem o pewnych sprawach pisałam Wam. Powoli powoli kompletnie sie od niego odsuwalam Zagubiłam się trochę i musze siebie odnależć. Chcę tez zawalczyć o mój związek z TŻ. Zamiast sie do niego zblizac oddalalam sie. Chowałam się we własnym świecie i nie wpuszczalam tam TŻ, Jego zachowanie jest reakcją na moje. Oboje tu jesteśmy winni. Musimy popracowac nad tym związkiem jeżeli chcemy żeby prztrwał. Kocham Go i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Mam tylko nadzieje ze uda mi się to wszystko uratować. Także nie bądźcie na mnie złe. Sama musze dotrzeć do tego kim jestem i czego chce. Nie usprawiedliwiam TŻta. Po prostu wina leży po obu stronach. Buziaki
Stary 2012-03-25, 18:51   #1725
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Ala, no racja, samo bez szału, ale plan jest taki, żeby płatki rozsypać po stole, diamenciki można wrzucić do miski, zalać wodą i na górę położyć pływającą świeczkę, podobnie z grilandą, ale równie ładnie będzie wyglądała po prostu gdzieś ułożona koło świec, np. na podstawce pod świeczki (talerzyku zapewne ładnym). Serwetki to wiadomo. No. Ładnie będzie polecam się. Rozkręcamy biznesa?

Ala, Twój sposób spędzania 14 kwietnia jest fajniejszy, chociaż ja wtedy mam jeszcze zdjęcie miary i slub koleżanki

Santom, aaaa! Ale fajnie masz już pełne prawo się jarać

Sylvi, jak se chcesz. Oby Ci się ułozyło
Stary 2012-03-25, 19:02   #1726
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Gaja wiesz, ze ja jestem za biznesem slubnym serio czuje, ze to jest to w czym bym sie spelnila

Zdjecie miary

Sylvi... nie wydaje mi sie, zeby bylo tak jak piszesz no ale ok trzymaj sie i wracaj do nas

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2012-03-25, 19:08   #1727
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Po 20 slubie byś rzygała tym wszystkim pewnie
Stary 2012-03-25, 19:19   #1728
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Czy ja wiem? Tyle ludzi zajmuje sie zawodowo mozna powiedziec tym co lubia robic i jakos watpie zeby mieli dosc

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2012-03-25, 20:12   #1729
kinia860
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Ala, no racja, samo bez szału, ale plan jest taki, żeby płatki rozsypać po stole, diamenciki można wrzucić do miski, zalać wodą i na górę położyć pływającą świeczkę, podobnie z grilandą, ale równie ładnie będzie wyglądała po prostu gdzieś ułożona koło świec, np. na podstawce pod świeczki (talerzyku zapewne ładnym). Serwetki to wiadomo. No. Ładnie będzie polecam się. Rozkręcamy biznesa?
No jasne ja tez planuje meic plywajace swiece z platkami albo diamentami ,tylko musze sie rozeznac czy sa jakies wazony na tej sali ,bo inaczej bede musiala je wypozyczyc ,ciekawe czy mi sie to wszystko bedzie kalkulowala czy nie lepiej bedzie kogos wynajac,ale to kupa czaus do tego.
A girlandy to proponuje przywiesic do wysokich wazonow ,w ktorych beda zywe kwiaty(oczywiscie jak je bedziesz miec)
Cytat:
Gaja 14 kwietnia bedzie rodzine planowac, a ja koncertowac i swietowac urodzinki
Wszyscy wiemy ,ze 14 kwietnia sa ali urodziny ,nie musisz tego na bialo pisac
Cytat:
Czy ja wiem? Tyle ludzi zajmuje sie zawodowo mozna powiedziec tym co lubia robic i jakos watpie zeby mieli dosc
No wlasnie

Gaja ja mam nadzieje ,ze dostane takie rzeczy po ekstra cenie ,bo u tz brata z hurtowni sa takie pierd.olki ,chyba tylko girland nie ma

Sylvi eh mnie sie wydaje ,ze cie P opieprzyl za to ,ze nam sie zwierzasz( bo oczywiscie cie inwigiluje na forum) i mnie sie nie wydaje ,zeby bylo tak jak piszesz.Tez uwazasz ,ze sie od niego oddalalas?? nie wydaje mnie sie ,no ale my malo wiemy.
Cos mi tu nie gra w tym co napisalas,ale nie wnikam ,temat zamkniety,ale to ,ze cie nie szanuje i nie dba o twoje bezpieczenstwo jest pewne.

Ja bylam u tesciowej ,bo chciala z tz pogadac ,wiec jej skypa musialam wlaczyc ,potem pojechala do swojej siostry ,wiec na szczescie dlugo u niej nie siedzialam .
Zadzwonila niedawno ,zebym do niej na tyg.tez wpadala wieczorami i na noc zostala ,osz kur .Mowilam tz ,ze nie bede tak zostawala na noc i lazila ,bo sie zle czuje w tym domu bez niego

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2012-03-25 o 20:14

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 00:03   #1730
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
(...) I jeszcze co do bazy pod cienie ja nie uzywam bo generalnie malo sie maluje ale jak juz to za baze sluzy mi podklad po prostu ale to tez duzo zalezy od rodzaju cieni. Mi np. takie z Bell co uzywam trzymaja sie cala noc (wyprobowane na sierpniowym weselu) takze polecam cienie Bell jakby co matowe
dzięki za info nigdy nie miałam żadnego cienia bell, będę miała w pamięci jak wybiorę się na kosmetyczne zakupy
Cytat:
Tadaaaaaam
ślicznie!
Cytat:
Hej laski wpadłam tylko na chwile. Ostatni tydzien byl dla mnie mega trudny, z reszta jak same widzialyscie( czytalyscie). Musze odetchnąć trochę od forum. Za bardzo się z Wami zżyłam, troche za dużo tu czasu spedzam. Uzaleznilam sie od Was i zamiast rozmawiać z TŻtem o pewnych sprawach pisałam Wam. Powoli powoli kompletnie sie od niego odsuwalam Zagubiłam się trochę i musze siebie odnależć. Chcę tez zawalczyć o mój związek z TŻ. Zamiast sie do niego zblizac oddalalam sie. Chowałam się we własnym świecie i nie wpuszczalam tam TŻ, Jego zachowanie jest reakcją na moje. Oboje tu jesteśmy winni. Musimy popracowac nad tym związkiem jeżeli chcemy żeby prztrwał. Kocham Go i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Mam tylko nadzieje ze uda mi się to wszystko uratować. Także nie bądźcie na mnie złe. Sama musze dotrzeć do tego kim jestem i czego chce. Nie usprawiedliwiam TŻta. Po prostu wina leży po obu stronach. Buziaki
tak, tu się zgodzę, wina zwykle leży trochę po każdej ze stron
ale niestety, resztę widzę to tak jak kinia... po tym poście mam wrażenie, że TŻ nagadał Ci, że nastawiamy Cię przeciwko Niemu... cóż, każdy ma swój rozum i powinien postępować wg własnego sumienia, dlatego tak czy siak trzymam kciuki tylko żeby nie skończyło się robieniem z siebie męczennicy, że z byle gestem trzeba uważać aby broń boziu ktoś się nie obraził

i choć srogo oceniamy to i tak Cię kochamy powodzenia
Cytat:
(...) Gaja 14 kwietnia bedzie rodzine planowac, a ja koncertowac i swietowac urodzinki (...)
a rudy_moniq będzie na ślubie i weselu kolegi

siema, u mnie był milusi weekend choć swoja historię zacznę niemilusio, by więcej ludzi poznało prawdziwą 'wspaniałą historię' otwarcia mostu, a nie tą propagandę z tv... byłam na moście północnym, ale to jakaś porażka, jestem wielce zawiedziona i czuję się zmanipulowana... wpuszczono ludzi na most po czym zamknięto jak stado bydła i kazano stać w tłumie pod sceną ponad godzinę, to było straszne, wśród nas starsi ludzie, dzieci, rowerzyści, matki z wózkami... całe szczęście że nie doszło do tragedii, ale serio, mało brakowało... w tym samym czasie jakieś klakiery pod sceną urządzały tańce-wygibańce, oczywiście byli z przodu kamerowani, a ludzie z tyłu w ścisku, mieli wszystko w d*pie i wcale się nie bawili... przypuszczam, że gwizdy na HGW oraz krzyki tłumy 'chcemy przejść! chcemy przejść!' zostały wycięte z transmisji telewizyjnych, nie wspominając o jabłku które poleciało w stronę tej baby (chyba to było jabłko)... celebryci w postaci pani Agaty Młynarskiej, Egurroli, HGW i pani wiceminister oczywiście udawali wspaniałą zabawę na scenie ciekawe czy stojąc z nami w tłumie i nie dostając odpowiedniego wynagrodzenia byliby równie szczęśliwi ciekawe ile wydali na ten cyrk gaże dla tych pajaców plus 15minut fajerwerków za moje podatki niech spi***alają! do cholery, ludzie, to tylko most! mooost! każdy przyszedł na spacer, przejść sie z rodziną, popatrzeć, a zrobili z nas kretynów skaczących pod sceną pieprzona propaganda
moje wk*rwienie sięgnęło zenitu... na szczęście potem zrelaksowałam się ze znajomymi na piwku przez zmianę czasu wyszło, że wracaliśmy do domu 1h15min, wyszliśmy od znajomych 1:50 a weszliśmy do domu 3:05 hehe
niedziela była wspaniale leniwa, pobudka o 12, sami w domu, cud miód dłuuugie śniadanko, spacer po starówce, wizyta z muzeum karykatury, na końcu wizyta w jakiejś nowej kawiarence, super nam się rozmawiało TŻ męczył mnie o zamieszkanie razem od sierpnia, powiedziałam, że nie chcę... nie doszliśmy do porozumienia... ale i tak było super
a jutro praca... nie przejmuje się tym, hehe, mam dobry humor
dobranoc

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 07:07   #1731
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Dzień dobry z rana!

Wyszykowałam się raz dwa, więc wpadłam na chwilkę do Was

To Aluś raz dwa kończ studia i zakładaj ślubny biznes

Kinia, nie będzie wazonów wysokich w zasadzie to nie wiem co poza tym będzie ale na pewno będzie ładnie! Przyfarciłaś z tą hurtownią! A teściowa to się ewidentnie samotna czuje

Podzielam zdanie Moniq i Kini co do P pranie mózgu Ci zrobił

Moniq, jaka tragedia z tym mostem! dobrze, że reszta weekendy udana chociaż. Ja zaraz mykam do pracy i dziś kończę o 12:00!
Stary 2012-03-26, 08:11   #1732
Promyk03
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nie miałam czasu pisać bo spędzałam weekend z C
było super a wczoraj byliśmy na tej marzannie i tez było super
co do Sylvi zgadzam się z Wami mi też się wydaje że P nie podobało się to że się tu na niego "żaliła" ale i tak życzę poukładania wszystkiego tylko pamiętaj nie dawaj sobą pomiatać

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 08:15   #1733
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Wszyscy wiemy ,ze 14 kwietnia sa ali urodziny ,nie musisz tego na bialo pisac
Oj tam oj tam, nie chcialam wyjsc na taka co wszystkim o urodzinach przypomina tym bardziej, ze w tym roku no i do konca zycia bedzie tego dnia tez inne swieto.... Imieniny Berki wiec juz nie bede sie czula wyjatkowo w ten dzien

Siema z rana Dzisiaj mam ambitny plan umyc okna w pokoju i pisac prace, a co z tego wyjdzie? Nie wiadomo

I jeszcze cos mam dla was... http://www.pudelek.pl/artykul/39134/...slubnych_foto/

Małżeństwo 06.09.2014

Edytowane przez aluniaaaaa
Czas edycji: 2012-03-26 o 08:21
Stary 2012-03-26, 10:19   #1734
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Sylvi ładna dekoracja ścian i oczywiście odnajdź siebie
Gaja czyli poradnia nie taka straszna? a wykresik cyklu też musisz przynieść?

Witajcie
Nie było mnie tutaj parę dni bo w sobotę mama miałą urodziny, wczoraj imieniny i właściwie weekend jedna biba
Od piątku w kuchni i ciacha piekłam serniczek, biszkopt z truskawkami i galaretką :ślina:...
Przyjechali wszyscy- 17 osób z moją rodzinką i pochwaliłam się pierścionkiem z tymi co chciałam oczywiście wszyscy zgodnie stwierdzili że zakładają puszki na prezenty
Alkohol się lał, nawet tańce były. Z trzy razy byłam wygięta na kolankach pod koniec tańca.. za każdym razie godnie się utrzymałam, ale jedną akcję tego typu odstawił ojciec, chciał zaszaleć. Ja się utrzymałam ale jemu coś strzyknęło w krzyżu mama już strach w oczach ale chyba upojenie znieczuliło, w każdym razie bez problemu się wyprostował mamą to on tak nie może rzucić chłopak zaszalał.
Wczoraj leczyłam kaca

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 10:57   #1735
bluesky89
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
U mnie nadal piękna pogoda a ja siedzę z olejem na głowie. I też mam zamiar umyć okna tak jak Ala
Santom, matko, jak ten czas zapiernicza! Za chwilę Ci tydzień do ślubu zostanie! A ile przed ślubem przyjeżdżacie do Pl?
Sylvi, zgadzam się z dziewczynami, że Pan P zrobił Ci awanturę, że się nam zwierzasz i postanowiłaś przestać pisać. Jeśli tak było, to mi Cię szkoda, bo jesteś na każde jego skinienie. I to się już nie zmieni.
Kinia, to po tanioszce będziesz wszystko miała do dekoracji.
Ja wymyśliłam, choć nie wiem czy to będzie spoko wyglądało, że zamiast kupować wysokie wazony, bo nawet na allegro krzyczą sobie za nie kosmiczne ceny, to kupię wysokie szklanki Np. takie http://allegro.pl/kpl-6-szklanek-kar...180796533.html i do tego kolorowe kamyczki, może główka kwiatka i pływająca świeczka Tylko nie wiem czy to nie będzie głupio wyglądało
Gaja, będzie pięknie Już to widzę
Ala, ja też bym chciała mieć swój ślubny interes I kto wie, może po powrocie z UK coś będę działać w tym kierunku
Monia, ale siara z tym mostem Jedna, wielka popisówa.

Wczoraj byliśmy u brata TŻ Zosia jest przecudowna i jak na pół roku to jest duuża! Ale cały czas jej się buźka śmieje i do schrupania jest!
Stary 2012-03-26, 12:39   #1736
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Podzielam zdanie Moniq i Kini co do P pranie mózgu Ci zrobił
Podpisuję się rękami i nogami
Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Ja wymyśliłam, choć nie wiem czy to będzie spoko wyglądało, że zamiast kupować wysokie wazony, bo nawet na allegro krzyczą sobie za nie kosmiczne ceny, to kupię wysokie szklanki Np. takie http://allegro.pl/kpl-6-szklanek-kar...180796533.html i do tego kolorowe kamyczki, może główka kwiatka i pływająca świeczka Tylko nie wiem czy to nie będzie głupio wyglądało
Według mnie fajnie wyglądają zestawy dekoracyjne: wysoka szklanka+zwykła szklanka+literatka albo niska szeroka szklanka (jak do whisky) - widziałam kiedyś na jakimś blogu takie dekoracje
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 12:49   #1737
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hej ho a ja zjadlam sobie na obiadek wlasne pesto z rukoli z makaronem, mnom mnom

blue przyjezdzamy tydzien przed slubem, a po slubie mamy jeszcze 2 tyg, moze uda nam sie gdziekolwiek wyrwac. a czas rzeczywiscie leci...

fari kiedy wracasz do domku?

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 12:57   #1738
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fari Pokaż wiadomość
Podpisuję się rękami i nogami

Według mnie fajnie wyglądają zestawy dekoracyjne: wysoka szklanka+zwykła szklanka+literatka albo niska szeroka szklanka (jak do whisky) - widziałam kiedyś na jakimś blogu takie dekoracje
Też to widziałam, ale ja nie mam za wiele miejsca na stole, bo oprócz tego będzie jeszcze wysoki wazon z różą bodajże i musi być miejsce na jedzonko. Sama Pani z cateringu mi powiedziała, że dużo miejsca na takie dekoracje nie mogę sobie wziąć.

Santom, uda Wam się, uda
Stary 2012-03-26, 13:01   #1739
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

A po Santom my z Jlys do odstrzału...alez będzie fajnie!

Olejem?

mamy nazwę grupy. Jesteśmy żuczkami!!!
Stary 2012-03-26, 13:02   #1740
asiaczek87
Zakorzenienie

Dziewczyny a nam w niedzielę minęła miesięcznica zaręczyn znaczy wczoraj

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości