Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-24, 12:12   #1561
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Nena ten welon nr 3, który wreszcie okazał się odpowiedni, zamawiałaś gdzieś w necie? Mogę prosić linka? Też szukam welonu z miękkiego tiulu.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 12:14   #1562
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
kciuki się trzymają, a co to za egzamin że w takiej kiecy idziesz??
Nie, nie idę w tej kiecce na egzamin. Egzaminator by mnie wyrzucił Kupiłam ją na wesele kuzyna.

Dobra zmykam już. Boję się

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 12:14   #1563
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Bry

Trzymam kciuki za egzamin i proszę o kciuki w swojej sprawie: dziś jedziemy na salę, aby podpisać ostateczną umowę i zapłacić drugą zaliczkę. Ale dla mnie najważniejsze jest wyjaśnienie skąd te złe opinie i rozwianie wątpliwości z tym związanych oraz zagwarantowanie kilku rzeczy w umowie. I tu błagam o kciuki, bo zrobiłam listę pytań i rzeczy wymagających wyjaśnienia i jest tego 1,5 strony A4 - gościu chyba zwątpi przy pierwszych trzech, ale jak ich nie wyjaśnimy i nie zagwarantuje nam tego, czego chcemy to jestem skłonna zmienić salę

Nena: dziękuję Ci jeszcze raz za podanie nazwy lakieru - wczoraj kupiłam i jestem zachwycona, bo jest idealny Jasnomiętowy, a nie taki oczorzutny, jak te, które widywałam dotychczas...

Kindzia: Teściowej to bym sama kazała płacić za garniak, ta kobieta jest hm... okropna! Mogła by sobie z bratową TŻa Kilianny rękę podać

I kłócimy się z TŻem o fotografa: mamy Jego siostrę i Jej dwie koleżanki, ale ja bym chciała mieć jakiegoś postronnego... Może przesadzam?

Dziewczyny: mam Druhną!! Z racji tego, że Świadkowej nie znoszę i ona nic nie robi, a sama przestałam ogarniać to poprosiłam moją kuzynke o pomoc i się zgodziła! Bo ja pomału nie wyrabiam sama ze wszytskim... Ale jestem szczęśliwa i aż mi kamień z serca spadł!!
nie ma co się zamartwiać, na pewno wszystko się wyjaśni i oczywiście gratuluje druhny, jednak dwie głowy to nie jedna, a więcej rąk do pracy tym lepiej

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A dzisiaj 140 DDŚ

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja się właśnie wybieram na egzamin. Za kciuki podziękuję jak wrócę, żeby nie zapeszać
Na szybko cyknęłam fotkę w tej kiecce co obiecałam specjalnie dla Was
pięknie wyglądasz tylko dla mnie by była trochę przykrótka ale Ty masz co pokazać

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Witam sobotnio - porządkowo. Jak ja nie lubię robić porządków, ale za to bardzo lobię mieć czysto

Nattiv mocno trzymam

Kto nie pamięta, ten nie pamięta, ja pamiętam WANILIOWYM

Teraz już rozumiem facetów, jak ich kobity nagadują o orzeszka
Jest takie coś jak instynkt ojcowski? O macierzyńskim słyszy się na każdym kroku. Zastanowiło mnie to, ale wydaje się że jest
Już planuje rowerek, basen od małego.
Wczoraj mieliśmy dzień wspomnień naszych głupot. O niektórych nawet nie wiedziałam, że TŻ się przejmował x+y lat temu
Wiesz, dobrze jest jak mężczyzna chce dziecka i mówi o tym sam z siebie. Dla mnie to w pewien sposób oznacza, że jest gotowy na dalszy krok i będzie odpowiedzialny za Was oboje.
U mnie Tż ponad rok temu np. nie chciał slyszeć o dzieciach, mówił tylko że na pewno będą ale nie teraz i nie za rok. A teraz jak ostatnio coś gadaliśmy, to stwierdził, że gdyby była wpadka to by się cieszył, jednak wolałaby po ślubie Także oni sami muszą jakoś do tego dojrzeć

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 12:19   #1564
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Wiesz, dobrze jest jak mężczyzna chce dziecka i mówi o tym sam z siebie. Dla mnie to w pewien sposób oznacza, że jest gotowy na dalszy krok i będzie odpowiedzialny za Was oboje.
U mnie Tż ponad rok temu np. nie chciał slyszeć o dzieciach, mówił tylko że na pewno będą ale nie teraz i nie za rok. A teraz jak ostatnio coś gadaliśmy, to stwierdził, że gdyby była wpadka to by się cieszył, jednak wolałaby po ślubie Także oni sami muszą jakoś do tego dojrzeć
Zainstalować orzeszka w noc poślubną wg niego najlepszy pomysł...

U mnie ze studiów były 3 śluby i każda z tych par małżeńskich, przed rocznicą ślubu mają dzidziusia, dokładniej jeden dzidziuś jeszcze w bszuszku, le na świecie będzie przed rocznicą bardzo niewiele max miesiąc
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 12:22   #1565
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Nena ten welon nr 3, który wreszcie okazał się odpowiedni, zamawiałaś gdzieś w necie? Mogę prosić linka? Też szukam welonu z miękkiego tiulu.
padniesz, bo mam go z wymiankowego, a oddałam za niego kolczyki z katherine za 3,90 i puder
ten welon numer dwa zamawiałam od tego sprzedawcy, którego linka wkleiłaś - sam w sobie jest ładny, ale tiul jest sztywny i niezbyt się układa - sterczy trochę, zwłaszcza u góry przy grzebyku. Ale podobno jest na to sposób (wiem od krawcowej) - spray antytstatyczny, wystarczy popsikać i przeprasować lekko cieplym żelazkiem lub żelazkiem parowym i układać się ma lepiej.

Cytat:
Nie, nie idę w tej kiecce na egzamin. Egzaminator by mnie wyrzucił Kupiłam ją na wesele kuzyna.
tak myślałam, ale wolałam się upewnić

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 12:27   #1566
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
padniesz, bo mam go z wymiankowego, a oddałam za niego kolczyki z katherine za 3,90 i puder
ten welon numer dwa zamawiałam od tego sprzedawcy, którego linka wkleiłaś - sam w sobie jest ładny, ale tiul jest sztywny i niezbyt się układa - sterczy trochę, zwłaszcza u góry przy grzebyku. Ale podobno jest na to sposób (wiem od krawcowej) - spray antytstatyczny, wystarczy popsikać i przeprasować lekko cieplym żelazkiem lub żelazkiem parowym i układać się ma lepiej.
Ty to masz dar do takich okazji. Jak nie suknia ślubna z lumkpa to idealny welon z wymianki
Kurcze, to mnie zmartwiłaś bo wydawało się, że welon z tej aukcji będzie fajny. No nic, będę szukać dalej a być może zaryzykuję i zamówię ten. W razie czego wrzucę go na wymiankę

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 12:38   #1567
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się właśnie wybieram na egzamin. Za kciuki podziękuję jak wrócę, żeby nie zapeszać
ale laska z Ciebie sukienka piękna sama swego czasu na nią polowałam
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33113485]

tak, 45 zł
oto link: http://allegro.pl/welon-nowosc-2012-...189139914.html

[/QUOTE]
i polecasz sprzedawcę? wszystko w porządku?
Bo tez muszę kupić w końcu welon i może bym np ten kupiła: http://allegro.pl/welon-ciety-240ges...220828102.html bo całkiem tani jak na długi i gęsty

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 12:50   #1568
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Śliczne buciki, sama bym takie chciała

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

No to fajnie, że macie już prawie wszystkie zaproszenia rozdaneNam zostały jeszcze trzy zaproszenia do rozdania.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

A tak ze śłubnych spraw to wczoraj zamówiliśmy dekoracje na samochód i naklejki na wódeczkę "z jajem"
masz link do aukcji z naklejkami?
Cytat:
Witam sobotnio - porządkowo. Jak ja nie lubię robić porządków, ale za to bardzo lobię mieć czysto

Nattiv mocno trzymam

Teraz już rozumiem facetów, jak ich kobity nagadują o orzeszka
Jest takie coś jak instynkt ojcowski? O macierzyńskim słyszy się na każdym kroku. Zastanowiło mnie to, ale wydaje się że jest
Już planuje rowerek, basen od małego.
Wczoraj mieliśmy dzień wspomnień naszych głupot. O niektórych nawet nie wiedziałam, że TŻ się przejmował x+y lat temu
pewnie że jest
Cytat:
A dzisiaj 140 DDŚ
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 12:52   #1569
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki !!
przez tą prace nie mam kiedy do was zaglądać ale mam nadzieję że mi wybaczycie to...

z TŻem zamówiliśmy tablice rejestracyjne z tej strony niżej wzór to "ts015"
http://allegro.pl/show_item.php?item=2193618621
jak wam się podobają??

dzisiaj sprzątam cały domek okna myje itp bo taka piękna pogoda.. a zaraz ruszam do salonu Fiata bo muszę swoją służbową pande odebrać bo musiałam na przegląd ją zostawić

miłego dnia
Najważniejsze, że masz pracę Bardzo fajne tablice

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 13:45   #1570
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

To w takim razie Kindziu mogę Ci powiedzieć że firma Lupo ma bieliznę ślubna w tym kolorze bo nawet ostatnio sama mierzyłam tylko rozmiaru na mnie nie było i białego koloru
Stary 2012-03-24, 13:47   #1571
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ skrzętnie notował kiedy wypadają @ i kiedy dni płodne (po prostu to czuje/takie ułatwienie i zawsze wtedy marudzę, że mnie boli) i mi powiedział, że wyliczył, że w noc poślubną będę miała dni płodne i wtedy zmajstrujemy orzeszka... TŻ i jego pomysły... Nie wiem czy się śmiać czy płakać... Non stop zagaduje o orzeszka...
Kto mi TŻ-ta podmienił?

myślałąm o albumie nas małych, nas przedszkolaków, nad pierwszaków, nas wspólnie, kurczaczek, ale nie chce mi się tego robić, nie mam skanera, a poza tym to drogowe jest
wg mnie bardzo dobrze, że TŻ jest już gotowy na dzidziusia widać, że obudził się w nim instynkt ojcowski

album na podziękowanie to bardzo dobry pomysł. sama o tym myślała, ale później przyszła mi do głowy myśl o ramkach cyfrowych
Cytat:
Witam
Ja już z samego rana w książkach siedzę. Mam dziś egzamin ustny (ten do którego nie byłam dopuszczona wcześniej) i bardzo proszę o kciuki od godziny 14
wszystko będzie dobrze!
Cytat:
A tak w ogóle nie zamówiliśmy wczoraj obrączek, bo... było kurde zamknięte. Nie wiadomo czemu.
co za pech....

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
hej laski
jetsem niemożliwa dla mnie wejscie do obuwniczego i nie kupienie butó to chyba coś nienormalnego poszłam w poszukiwaniu fioletowych wyszłam z karmelowymi ale są taaakie boskie
bardzo ładne buty!
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
na pewno chcemy oprawić nasze zdjęcia z sesji narzeczeńskiej ale musimy poszukać ładnych ramek, a wiec poszukać po sklepach albo po necie a czasu brak i do tego coś jeszcze, ale nie wiem kompletnie co....

świetny pomysł z tymi zdjęciami rodzice na pewno będą zadowoleni.
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Trzymam kciuki za egzamin i proszę o kciuki w swojej sprawie: dziś jedziemy na salę, aby podpisać ostateczną umowę i zapłacić drugą zaliczkę. Ale dla mnie najważniejsze jest wyjaśnienie skąd te złe opinie i rozwianie wątpliwości z tym związanych oraz zagwarantowanie kilku rzeczy w umowie. I tu błagam o kciuki, bo zrobiłam listę pytań i rzeczy wymagających wyjaśnienia i jest tego 1,5 strony A4 - gościu chyba zwątpi przy pierwszych trzech, ale jak ich nie wyjaśnimy i nie zagwarantuje nam tego, czego chcemy to jestem skłonna zmienić salę

Nena: dziękuję Ci jeszcze raz za podanie nazwy lakieru - wczoraj kupiłam i jestem zachwycona, bo jest idealny Jasnomiętowy, a nie taki oczorzutny, jak te, które widywałam dotychczas...

Kindzia: Teściowej to bym sama kazała płacić za garniak, ta kobieta jest hm... okropna! Mogła by sobie z bratową TŻa Kilianny rękę podać

I kłócimy się z TŻem o fotografa: mamy Jego siostrę i Jej dwie koleżanki, ale ja bym chciała mieć jakiegoś postronnego... Może przesadzam?

Dziewczyny: mam Druhną!! Z racji tego, że Świadkowej nie znoszę i ona nic nie robi, a sama przestałam ogarniać to poprosiłam moją kuzynke o pomoc i się zgodziła! Bo ja pomału nie wyrabiam sama ze wszytskim... Ale jestem szczęśliwa i aż mi kamień z serca spadł!!
za sprawę związaną z salą

super, że masz druhnę! I to w dodatku taką, na którą możesz liczyć!
Cytat:
ślicznie w niej wyglądasz

Ostatnio myślałam, że padnę. Mój TŻ jest typowym facetem, jeśli chodzi o nazewnictwo dot. ubrań. Dostałam od niego na urodziny PŁASZCZYK. Parę dni temu o czymś gadamy, a ten z tekstem "i co, podobało się Twojej mamie to palto, które Ci kupiłem?" A wczoraj wypalił "Byłaś już gdzieś w tym żakiecie?"

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 14:00   #1572
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cześć i czołem!

Mi już dzisiaj minimalnie lepiej. Ale dalej jest kiepsko

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
kupiliśmy ten

http://sklep.vistula.pl/product-pol-...M-Lantier.html

ewusia chyba kupiliście podobny
Bardzo fajny
Ale teściówkę masz...

Cytat:

Gosza welonik super
Ale to nie mój welonik, to Tusimar, ona też ma Małą Mi w avku

Cytat:
WoW! Jak Ty apetycznie wyglądasz :ślina:
I oczywiście

I dla Tych, co potrzebują!!!!

Jedyna rzecz, która mnie dzisiaj cieszy, to to, że u dziadka w domu umyłam wszystkie okna. U siebie myję we wtorek

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 14:03   #1573
niut0
Zakorzenienie

U nas dzisiaj 70 ddś
Wczoraj TŻ się obudził, że to już tak mało czasu zostało, a jeszcze tylko do zrobienia, wiedziałam, że ten dzień w końcu nadejdzie
Stary 2012-03-24, 14:23   #1574
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Ostatnio myślałam, że padnę. Mój TŻ jest typowym facetem, jeśli chodzi o nazewnictwo dot. ubrań. Dostałam od niego na urodziny PŁASZCZYK. Parę dni temu o czymś gadamy, a ten z tekstem "i co, podobało się Twojej mamie to palto, które Ci kupiłem?" A wczoraj wypalił "Byłaś już gdzieś w tym żakiecie?"

to tak jak Wam kiedys opowiadalam - mowie do mojego TZ, ze nie mam sobie co ubrac (a czekali na mnie z kolega) i TZ do mnie z cudowna rada:
TZ - to moze bolerko?
JA - wiesz co to jest bolerko?
TZ- chyba cos do ubrania D. wiesz co to jest bolerko? (D. - kolega)
D. (nie sluchajac nas wczesniej) - jakas hiszpanska wyspa?

Poza tym...
Musze w koncu zamowic welon!! Bo powinnam go miec na najblizsza przymiarke, Nena Ty zamawialas ten? http://allegro.pl/lilly-rose-nowosc-...210387819.html

Zastanawiam sie jeszcze nad tym http://allegro.pl/welon-slubny-ciety...164499481.html
ale chyba ten pierwszy bedzie bardziej pasowal do sukni ze wzgledu na kwadratowe ciecia

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 15:11   #1575
Kessi_86
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny nie mam czasu dzisiaj na nic nawet was nadrobić cały dzień jestem zalatana byłam na małych zakupach i nie mam siły dziś już

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Poza tym...
Musze w koncu zamowic welon!! Bo powinnam go miec na najblizsza przymiarke, Nena Ty zamawialas ten? http://allegro.pl/lilly-rose-nowosc-...210387819.html

Zastanawiam sie jeszcze nad tym http://allegro.pl/welon-slubny-ciety...164499481.html
ale chyba ten pierwszy bedzie bardziej pasowal do sukni ze wzgledu na kwadratowe ciecia
Ladystar ja mam taki welon co ten z załącznika nr 2 i chcę go sprzedać ponieważ mi nie jest potrzebny jak się okazuje więc jak byś była chętna bo nie mam co z nim zrobić a szkoda żeby leżał
Stary 2012-03-24, 15:24   #1576
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym...

dokładnie ten. i mam kilka wskazówek, przede wszystkim, cholernie trudno go upiąć tak jak ma modelka - próbowałam nawet specjalnymi szpilkami do włosów - niestety nie trzyma się, upiełam w końcu na grzebyku i efekt jest taki:

dodam tylko, że welon jest bardzo długi nawet po upięciu i udrapowaniu na grzebyku. Jest też raczej z dość sztywnego tiulu, moze po uprasowaniu byłby lepszy ale z tym czekam do fryzury próbnej

edit. ale koślawo wyglądam z tyłu

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2012-03-24 o 15:26
Stary 2012-03-24, 15:40   #1577
(kicia)
Zakorzenienie

Hej laski

No i nie znalazłam butów. Najpierw przeszłam wszystkie butiki i targi w centrum. Potem TŻ mnie zabrał i jeszcze po Lublinie pojeździliśmy przed kinem. I nic. Dwie pary za cenę 400zł tylko znalazłam no porażka. Ale za to wpadłam na tenebroske i jej TŻcika jak szli zamówić obrączki

Nena fajny welon. To już ten ostateczny?
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 15:42   #1578
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny nie mam czasu dzisiaj na nic nawet was nadrobić cały dzień jestem zalatana byłam na małych zakupach i nie mam siły dziś już

Ladystar ja mam taki welon co ten z załącznika nr 2 i chcę go sprzedać ponieważ mi nie jest potrzebny jak się okazuje więc jak byś była chętna bo nie mam co z nim zrobić a szkoda żeby leżał
a jaki masz kolor? ja potrzebuje snieznobialy

Cytat:
dokładnie ten. i mam kilka wskazówek, przede wszystkim, cholernie trudno go upiąć tak jak ma modelka - próbowałam nawet specjalnymi szpilkami do włosów - niestety nie trzyma się, upiełam w końcu na grzebyku i efekt jest taki:

dodam tylko, że welon jest bardzo długi nawet po upięciu i udrapowaniu na grzebyku. Jest też raczej z dość sztywnego tiulu, moze po uprasowaniu byłby lepszy ale z tym czekam do fryzury próbnej

edit. ale koślawo wyglądam z tyłu
gluptas

rzeczywiscie jest dosyc dluuugi, spodziewalam sie zdecydowanie krotszego, jeszcze ja jestem od Ciebie nizsza wiec juz w ogole za kolana bedzie. W sumie mi na tym modelkowym efekcie, az tak nie zalezalo, nawet moglabym miec od razu zamontowany grzebyk, bo wydaje mi sie ze bez moze byc troche niefunkcjonalny, ale to ciecie po kwadracie bylo kuszace ehhh... wiec chyba pozostaje mi szukac dalej albo moze napisze do nich czy zrobia dla mnie krotszy i z grzebykiem od razu
dzieki za fotorelacje

Stary 2012-03-24, 15:55   #1579
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Hej laski

No i nie znalazłam butów. Najpierw przeszłam wszystkie butiki i targi w centrum. Potem TŻ mnie zabrał i jeszcze po Lublinie pojeździliśmy przed kinem. I nic. Dwie pary za cenę 400zł tylko znalazłam no porażka. Ale za to wpadłam na tenebroske i jej TŻcika jak szli zamówić obrączki

Nena fajny welon. To już ten ostateczny?
nie, to welon numer dwa, ale kto wie... Po fryzurze próbnej rozprasuję oba i zmierzę do sukni
na czym byliście w kinie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 16:00   #1580
MARGIDA
Wtajemniczenie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33113639]

pomodle sie za ciebie [/QUOTE]

dzięki, jeszcze żyję
ja tylko na początku miałam przejścia z jedzeniem u teściowej ( lekkie zatrucie oraz ukruszony ząb), teraz już luzik
a moja przyszła teściowa jest ogólnie spoko kobieta

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 16:01   #1581
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
nie, to welon numer dwa, ale kto wie... Po fryzurze próbnej rozprasuję oba i zmierzę do sukni
na czym byliście w kinie?
Na jak upolować faceta

Stary 2012-03-24, 16:23   #1582
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dziewczyny przyszłam Wam tylko powiedzieć że 2012 rok jest idealnym wyborem na ślub! Dzisiaj kolejna raz doświadczyłam tego, że ten rok jest wyjątkowy. Mój przyjaciel dostał dzisiaj szansę na nowe, lepsze życie, trzymajcie za Niego proszę kciuki.
Wyjątkowy 2012 !!
Stary 2012-03-24, 17:08   #1583
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Dziewczyny przyszłam Wam tylko powiedzieć że 2012 rok jest idealnym wyborem na ślub! Dzisiaj kolejna raz doświadczyłam tego, że ten rok jest wyjątkowy. Mój przyjaciel dostał dzisiaj szansę na nowe, lepsze życie, trzymajcie za Niego proszę kciuki.
Wyjątkowy 2012 !!
trzymamy zatem

ja slyszalam znow ze 2012 to najlepszy rok na robienie i rodzenie dzieci urodzic to ja juz chyba nie zdaze (choc kto wie ) ale moze cos zmajstrowac sie uda

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

zrobilam ciasto - 3 bita - czestujcie sie
A teraz juz sie zbieram, bo wieczorem idziemy z dziewczynami do kina, bo nasi chlopcy wychodza na walki Adamka i innych tak wiec i Wam zycze milego sobotniego wieczoru

Stary 2012-03-24, 17:23   #1584
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
wg mnie bardzo dobrze, że TŻ jest już gotowy na dzidziusia widać, że obudził się w nim instynkt ojcowski

Ot, chciał Cię w Twym nowym paltociku obejrzeć I tak szacun, że w ogóle zna takie słowa
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Cześć i czołem!

Ale to nie mój welonik, to Tusimar, ona też ma Małą Mi w avku
Jesuuuu, no to ze mnie już ślepak galopujący Idę do kąta się wstydzić...
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dzięki, jeszcze żyję
ja tylko na początku miałam przejścia z jedzeniem u teściowej ( lekkie zatrucie oraz ukruszony ząb), teraz już luzik
a moja przyszła teściowa jest ogólnie spoko kobieta
Na czym żeś tego kła ukruszyła?
Cytat:
Wyjątkowy 2012 !!
Kciuków stadko
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 17:47   #1585
(kicia)
Zakorzenienie

Dotka melduję że murzynek wyszedł trochę dziwnie wyrósł i zrobiła się dziura na środku no ale się upiekł i jest pyychaa

Stary 2012-03-24, 17:58   #1586
Nattiv
Zakorzenienie

Niestety nie zdałam Kciuki nie pomogły Wykładowca z miejsca chciał mnie usadzić, bo co nie zaczęłam mówić to on mi przerywał i że niby źle, a wcale tak nie było
Poprawka gdzieś dopiero za miesiąc...

Jeszcze koleżanka podejrzewa, że ją facet zdradza, bo od kilku tygodni nie ma czasu się z nią spotykać, bo to "koledzy" czy "choroba" a jak do niego zadzwoniła to mówił do niej Agniesia a ma na imię Renata

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 18:02   #1587
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Ja tez nic nie znalazlam co by mi sie spodobalo. A nie lepiej byloby ci znalesc ladny album na zdjecia, tak zeby w srorku byly tylko grube kartki, i samej zrobic tylko okladke i pierwsza strone wkleic? Jak tak zamierzam zrobic. Poszukam zwyklego albumu ecru i sama zrobie kasiege.
Ech, niestety nie mam talentu do robienia takich rzeczy

Cytat:

Ktoras z Was pisala, ze umie interpretowac wykres z kalendarzyka - kto to byl? I need help
Ja równiez polecami Ci 28dni.pl

Dziś zaczęliśmy rozdawanie zaproszeń (nie licząc tych wysłanych za granicę). Tż dał swojemu koledze ze studiów, a ja koleżankom. Muszę powiedzieć jedno: to super uczucie, kiedy widzi się radość, jaką sprawiło się osobie, której wręcza się zaproszenie. Moje 2 koleżanki bardzo się ucieszyły, jedna prawie się popłakała ze wzruszenia zaproszenia bardzo im się podobały i zgodnie stwierdziły, że będą na ślubie. To miłe, że mogę na nie liczyć w tym dniu... biorąc pod uwagę, że znam je od ok. dwóch lat, spotykamy się raz na jakiś czas, a "bliska" koleżanka, którą znam od LO i u której byliśmy na weselu z Tż, tuż po ustaleniu naszej daty ślubu zadzwoniła oznajmić nam, żebyśmy nawet zaproszenia dla nich nie drukowali, bo i tak nie przyjdą Ujmę to tak: dziwny jest ten świat.
Ale jestem szczęśliwa z powodu tych dwóch koleżanek

I think I wanna marry you...

Edytowane przez Dancing_Lady
Czas edycji: 2012-03-24 o 18:03
Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 18:26   #1588
chocolate muffin
Rozeznanie

Nie wierzę tylko 2 strony ? widać, że pogoda ładna i wszystkie z domu wybyły
Ja miałam pracowity dzień bo mama na wycieczce więc mam dom i 2 chłopów na głowie

Byłam rano w mieście, żeby wydrukować zaproszenia dla rodziców no i W całym centrum nie drukują na grubym papierze do zaproszeń a jedyna drukarnia która to robi miała awarię maszyny akurat. W 1 punkcie ksero babka powiedziała, że mi to wydrukuje, ale okazało się, że maszyna brudzi kartki a babka uwaga: nie potrafi mi tego wydrukować dwustronnie No i czcionka się zmieniła na taką zwykłą niefajną. Zmarnowałam 3 z 4 arkuszy które miałam kupione. A jutro mieliśmy dać te zaproszenia rodzicom

Na szczęście jakimś cudem domowa drukarka tym razem wydrukowała także 1 zaproszenie mamy dla moich, chociaż ta strona tytułowa z fakturą się niezbyt ładnie wydrukowała. No trudno, najważniejsza jest treść, ale chciałam żeby były ładne..

A z bardziej pozytywnych rzeczy to kupiłam białe balerinki za uwaga: 19zł Ale to takie awaryjne jakbym nic lepszego nie znalazła. I do przeróbki, muszę kokardkę wypruć bo jest zżółknięta i zamiast niej przyszyć satynową.
Czyli i tak szukam dalej butów, bo te nie są zbyt wygodne no i są lakierowane i jak wszystkie balerinki trochę za szerokie na moje wąskie kajaki

Cytat:
Noo niezły lachon

Cytat:
Wyjątkowy 2012 !!
Stary 2012-03-24, 18:30   #1589
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
ja slyszalam znow ze 2012 to najlepszy rok na robienie i rodzenie dzieci urodzic to ja juz chyba nie zdaze (choc kto wie ) ale moze cos zmajstrowac sie uda
Mnóstwovbrzuszków na mieście i wśród znajomych. Jakbyście się już zaczeli starać, to może, na sylwestra by się udało
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 18:52   #1590
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
a jaki masz kolor? ja potrzebuje snieznobialy
Ja zamawiałam biały, welon jest nie używany i nie prasowany
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości