|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10291 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10292 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mune - mnie zmiękły trochę dopiero jak zaczęlam je masować. Po 6 tygodniach mi doktor zalecił i tak już sobie drugi tydzień sobie masuję i jest znacza poprawa, chociaż moje chyba raczej zawsze dość twarde będę. Mogę spytać ile masz pod biustem? Bardzo fajnie Ci te cycuszki wyszły : ) Tonia - strasznie Cię ten doktorek męczy, biedaku ![]() Edytowane przez Gipsy Czas edycji: 2012-03-24 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10294 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10295 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki czy przygotowywałyście się jakoś do operacji ![]() prosze o rady ![]()
![]() ![]() ![]() pozdrowionka ![]() Edytowane przez izzi42 Czas edycji: 2012-03-24 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10297 |
Raczkowanie
|
witam dziewczynki
![]() nie siedźcie disiaj za długo bo śpimy o godz, krócej ![]() powiedzcie mi czy my naprawdę nie musimy wymieniać implantów? bo mi dr powiedział, że mają dożywotnią gwarancję i nie ma takiej potrzeby?
#10298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kurczę z tym mięknięciem, to nie jest pocieszające. U mnie też chyba nigdy mega miękkie nie będą, za mało własnej tkanki ![]() A dziś sobie właśnie sprawdzałam obwody i pod mam (mierząc po gumce od stanika) 70 cm. Na razie mam 70 E (zapięty na najściślejszą haftkę) ale chyba będzie 65 E/F docelowo... ![]() Zgadzam się z poprzedniczkami, Kraków jest najpiękniejszy ![]() ![]() Izzy rutinoscorbin łykaj, kup duuuużą poduchę, jak nie masz. Jeśli myjesz włosy codziennie, to szampon na sucho. O rozpinanej piżamce wiesz. BUZIAM CIĘ i nie denerwuj się za bardzo ![]() Olivka z tym uczuleniem to jest ważne w kwestii leków do narkozy itp. Są też ludzie (rzadko bardzo) uczuleni na silikon. Pszczółki nie są istotne, bo raczej żadnej na sali nie będzie ![]() Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-03-24 o 20:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10299 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam nadzieje ze nic to nie robi te uczulenie
![]() ![]() ![]() ![]()
#10300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10301 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#10302 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kasa, kasa, kasa... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#10303 |
Wtajemniczenie
|
dożywotnia gwarancja to dożywotnia gwarancja
![]() ale co roku robimy usg żeby sprawdzić czy wszystko ok i z piersią i z implantem ale dotyczy to też dziewczyn bez wkładeczek ![]() POMOCY!!! mam problem z ciągłymi krostkami pomiędzy piersiami, malutie, podobne do potówek, dr mi powiedział, ze to od tego, że cycki się stykają w staniku ale dupa jest coraz gorzej już i na piersi się pojawiają, nie wiem co z tym robić, maści nie pomagają, wysuszanie spirytusem też nie ![]() ![]() ![]() ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-03-24 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#10304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że ja też mam nieciekawy dekolt ze swędzącymi wypryskami, ale u mnie to ŁZS, a niedawno okazało się, że też alergia...Może pod tym kątem też się przebadaj? A na swędzące wypryski spróbuj Elidel, ewentualnie coś ze sterydem, ale to w ostateczności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10305 |
Zakorzenienie
|
Hej, czemu nie zakładacie kolejnej części
![]()
#10306 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10307 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() zapowiada nam się piękny dzionek, ja zaraz zmykam na basenik, jak pomyślę, że nie ędę mogła chodzić przez 2/3 miesiace to ![]() ![]() ![]() Mune dzieki za rady ![]() Chciałabym cieszyć się dziewczynki jak wy po operacji, że jest wszystko ok, i cycuchy bedą piękne och zazdroszczę. Co do programu Drzyzgi to moim zdaniem - poziom spada na łeb i szyję, poprostu zenada ![]() a te panny z naturalnym to kompromitacja, chociaz ta od pieska też. mnie najbardziej przypadła do gustu ta pierwsza blondynka, co prawda ja bym się tak nie chwaliła i nie chciała obnażać publicznie ale to jej sprawa, dobrze powiedziała tej wytatuowanej babie(nie mam nic przeciwko tatuazowi) ale ubrana była ![]() JOasi ![]() ![]() ![]() ![]()
#10308 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry laski ![]() Jooasi z tym spirytusem to Ty się kochana nawet nie wygłupiaj. Nawet jeśli chwilowo by znikły problemy to powrócą one w jeszcze gorszej postaci. Wiem o tym bo nieraz sprawdziłam to. Nawet jeżeli w kosmetykach znajduje się spirytus to jest on w nieznacznych ilościach, ale wtedy najlepiej pożadnie nawilżyć skórę ze zmianami. Choć co do składu kosmetyków nie wiem czy to spirytus czy kwas salicylowy, bo to też różnica.
#10309 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() ![]() U mnie dzis zimno a myslalam ze sloneczko bedzie ![]() Wiecie widziałam sie wczoraj z moja cyckowa kolezanke i krew mnie zalewa jak widze jej cycki ![]() ![]() i tak patrzyłam na nie i ciekwe czy ja wezme okraglaski 460cc to czy nie wyjda identyko a tego bym nie chciała kurcze ![]() Miłego dnia ![]()
#10310 |
Raczkowanie
|
I ja witam Was dziewczynki
![]() A mi to sie zaczął weekend masakrycznie,w piątek w pracy strzeliło mi cos w plecach i ruszac sie nie moglam .Okazuje sie ze to najprawdopodobniej rwa kulszowa.Leze w wyrku od piątku i plakac mi sie chce bo lato za oknem a ja skazana na łozko.Mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bo mnie wywiozą ![]() Zycze Wam pieknej Niedzieli ![]() A własnie ja tez sie zastanawiam z tą dozywotnią gwarancją .A jesli chciałabym wymienic na wiekszy to moze jakas zniżka bedzie co?
#10311 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jooasi ja tez mialam, szczegolnie po zumbie kiedy zlana potem bylam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10312 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki
![]() witam po dlugiej nieobecnosci, walcze caly czas z przeprowadzka, strasznie nie lubie sie przeprowadzac, a od 5 lat przeprowadzam sie co roku... a teraz jeszcze mam straszny metlik w glowie, bo do konca miesiaca musze podjac ostatecznie decyzje co do operacji ![]() dodalam wiec do albumu 2 zdjecia, bo sama zaczynam sie zastanawiac, czy warto sie kroic... ![]() zabulku sudokrem rzeczywiscie jest bardzo dobry, uzywa sie go czesto gdy niemowleta maja odparzenia
#10313 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie dziewczynki
![]() Buziak czemu sie zastanawiasz...? Pewnie masz swoje ładne piersi...jak zechcesz przyjąć zaproszenie to zajrze do albumu. Piersi ładne ,bardzo nawet i tu pytanie czy chcesz powiększyć na duży pokaźny biust czy troszeczkę?
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-03-25 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#10314 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10315 |
Rozeznanie
|
Tak jak pisze Zabulek Nie rób jak nie jesteś pewna. Czas masz zawsze na to:cmok
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-03-25 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#10316 |
Zadomowienie
|
Buziaczku, powiem Ci szczerze, że na Twoim miejscu nie kroiłabym się. Masz śliczne naturalne piersi, może niewielkie, ale naprawdę kształtne. W puszapie wyglądają przepięknie
![]() A pieniążki na operację trzymaj sobie na oddzielnym koncie i nie ruszaj ich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10317 |
Raczkowanie
|
Cześć lasencje.
Izzi, ja powiedziałam mężowi, że jadę na szkolenie, chcę uniknąć gderania przed ![]() Jak już przyjadę z cyckami, to będzie po ptokach, ale po co ma mi gderać miesiąc dłużej? ![]() Nie zamierzam ukrywać, że zrobiłam, bo tego nie da się ukryć przed TŻ. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kobietki są jednak nieobliczalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10320 | |
Raczkowanie
|
Zdziwić się pewnie nie zdziwi. Wie, że od lat mi się marzą cycki "nowe"
i wie, że na 30 urodziny chciałam je sobie zafundować. Więc o zamiarach wie, ale nie wie, że mam termin ustalony i że zamiast szkolenia będzie operacja. Na cóż ma mi "przed" kasę wyliczać, na co mam a na co nie mam i jak sobie odłożyłam 15 tyś. ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() Z góry dzięki. A tak poza tym, masz rację, decyzję tę trzeba przemyśleć, nie ma sensu się spieszyć. Ja tak odkładałam długo aż dojrzałam do tego i teraz w pełni świadomie i na spokojnie do tego podchodzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.