Powiększanie piersi cz.7 - Strona 344 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-24, 19:00   #10291
tonia87
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
toniu to supcio a najważniejsze że w końcu się ładnie wygoją jak trochę się powietrzą tylko jak ty je w ten stanik do kontroli wciśniesz?

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
Tonia, cieszę się, że lepiej, ale mnie to dziwi jak Ty się mieścisz w A???? przecież to duży cyc jest!
ja sama nie wiem jak to się tam mieści przed chwilą go założyłam na największy obwód i biedne uciśnięte. ale jeszcze wieczorem ściągam na chwilę... na małą prośbę TŻ
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 19:21   #10292
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ale jeszcze wieczorem ściągam na chwilę... na małą prośbę TŻ
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 19:28   #10293
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczynki a ja do was z pytaniem, piekna pogoda dzis byla i zobaczyłam juz pierwsze robactwoi przypomniało mi sie ze jestem uczolona na jad komarow czy pszczół. I tu do was pytanie czy to moze byc przeciwskazaniem do operacji? Doktor pytal czy mam jakies uczulenie ale ja na smierc zapomniałam o tym
Nie świruj To na pewno nie jest przeciwskazaniem.

Mune - mnie zmiękły trochę dopiero jak zaczęlam je masować. Po 6 tygodniach mi doktor zalecił i tak już sobie drugi tydzień sobie masuję i jest znacza poprawa, chociaż moje chyba raczej zawsze dość twarde będę.
Mogę spytać ile masz pod biustem? Bardzo fajnie Ci te cycuszki wyszły : )

Tonia - strasznie Cię ten doktorek męczy, biedaku Troszkę Cię roumiem bo ja teraz w pozszywanym staniku chodzę, żeby je zbliżyć do siebie i też mi niewygodnie.

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-03-24 o 19:30
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 19:50   #10294
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, od kilku dni mężuś namawia mnie na przeprowadzkę do Wrocławia... To przeeepiękne miasto, byłam, widziałam i się zakochałam Stary też...
Właściwie nie mam nic do stracenia - on na pewno dostanie pracę we Wrocku, gorzej ze mną, ale ja nie o tym..
Joasi i pozostałe dziewczynki, napiszcie proszę, ile kosztują mieszkania we Wrocławiu? Zależy mi na centrum, mieszkanie 3- pokojowe...
Faktycznie Wrocław jest bardzo ładny , bylismy z TŻ na weekendzie romantycznym w lutym, napewno pojadę tam w ciepłe dni, dyz mrozik nam dał w kość. Jestem z Krakowa a duzo krakusów myśli, że jest to miasto nr 1, ale Wrocław piękny mogłabym sie przeprowadzić, chwilami myślałam, że jestem w domu. Jak masz możliwość przeprowadzki to korzystaj

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 19:55   #10295
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
Jestem z Krakowa a duzo krakusów myśli, że jest to miasto nr 1
izzi ja z Krakowa niestety nie jestem, ale jestem w połowie Krakowianką i sama uważam, że to miasto nr 1 jestem tam co wakacje
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 20:13   #10296
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
OMG JUZ TYLKO 6...................... boje się!!!!
a tak w ogóle to was wszystkie witam z biblioteki bo właśnie pisze pracę mgr :/ która powinnam była oddać rok temu <ehhh>
WitamISE ja tez juz zaczynam sie denerwować, fajnie , że mamy operacje w tym samym dniu, ja też pisze pracę właściwie już mam zamiar oddać w tym tygodniu promotorowi, mam nadzieje, ze nie bedzie dużo uwag, chce mieć to za soba. Mam zamiar po operaci na wolnym uczyć do egzaminu magisterskiego. Będzie dobrze damy radę

Dziewczynki czy przygotowywałyście się jakoś do operacji

prosze o rady wiem ,że to juz za parę dni ale moze mam jakieś witaminki łyknąc?

pozdrowionka

Edytowane przez izzi42
Czas edycji: 2012-03-24 o 20:23
Stary 2012-03-24, 20:25   #10297
malinkac
Raczkowanie

witam dziewczynki
nie siedźcie disiaj za długo bo śpimy o godz, krócej

powiedzcie mi czy my naprawdę nie musimy wymieniać implantów? bo mi dr powiedział, że mają dożywotnią gwarancję i nie ma takiej potrzeby?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 20:30   #10298
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Mune - mnie zmiękły trochę dopiero jak zaczęlam je masować. Po 6 tygodniach mi doktor zalecił i tak już sobie drugi tydzień sobie masuję i jest znacza poprawa, chociaż moje chyba raczej zawsze dość twarde będę.
Mogę spytać ile masz pod biustem? Bardzo fajnie Ci te cycuszki wyszły : )
Dziękuję Ci kochanie
Kurczę z tym mięknięciem, to nie jest pocieszające. U mnie też chyba nigdy mega miękkie nie będą, za mało własnej tkanki

A dziś sobie właśnie sprawdzałam obwody i pod mam (mierząc po gumce od stanika) 70 cm. Na razie mam 70 E (zapięty na najściślejszą haftkę) ale chyba będzie 65 E/F docelowo...

Zgadzam się z poprzedniczkami, Kraków jest najpiękniejszy Ale ja nie jestem obiektywna....

Izzy rutinoscorbin łykaj, kup duuuużą poduchę, jak nie masz. Jeśli myjesz włosy codziennie, to szampon na sucho. O rozpinanej piżamce wiesz. BUZIAM CIĘ i nie denerwuj się za bardzo

Olivka z tym uczuleniem to jest ważne w kwestii leków do narkozy itp. Są też ludzie (rzadko bardzo) uczuleni na silikon. Pszczółki nie są istotne, bo raczej żadnej na sali nie będzie

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-03-24 o 20:40
mune jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 21:24   #10299
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny mam nadzieje ze nic to nie robi te uczulenietroche sie wystraszyłam bo tam nic nie wiadomo ale tez myśle tak jak Wy wolalam zapytac

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 22:03   #10300
ania1919
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny mam nadzieje ze nic to nie robi te uczulenietroche sie wystraszyłam bo tam nic nie wiadomo ale tez myśle tak jak Wy wolalam zapytac
Hej dziewczynyOliwko ale lekarzowi powiedz o tych uczuleniach lepiej niech wszystko wie może i nie ma to wpływu na op ale tak na wszelki
Stary 2012-03-24, 22:10   #10301
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Akurat to co beda ludzie gadac najmniej mnie obchodzioczywiście pomijajac osoby na których mi zależy bo licze sie z ich zdaniem ale mam nadzieje ze znajde wsród nich zrozumienie Tyle lat sie ukrywałam z moimi "piersiami" teraz w koncu bede mogła je wystawiac na swiatło dzienne

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Ja też kiedyś pokazałam kumpeli (3 miesiące po operacji), która mówiła, ze nigdy w życiu nie zrobi sobie biustu ... I zmieniła zdanie, tylko nie wiedziała jak przekonać męża... przekonały go moje piersi i 2 miesiące później była już umówiona na zabieg

Cytat:
Ja myślę, że Drzyzga specjalnie wybrała TAKIE osoby... Te dziewczyny same mówiły, że miały ładne naturalne piersi, a chciały mieć jeszcze ładniejsze... Szkoda, że nie wybrała kobiet, które mają rzeczywisty problem, a nie wyimaginowany.
Oni niby wybierają te osoby, a później robią sobie z tego jeden wielki cyrk z kilkoma klaunami Ostatnio był jakiś odcinek o facetach "ciachach" coś w stylu "ciacho to ja" . Znaleźli gdzieś na nk czy gdzieś jakiegoś kolesia z moich okolic, w miejscowej gazecie po nagraniu był z nim mini wywiadzik i powiem szczerze, że oni chyba celowo wybierają w trakcie montażu momenty, żeby z ludzi robić jak największych idiotów Nagranie jednego odcinka trwało ponad 3 godziny, z dokładnie wyreżyserowanymi wypowiedziami

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
powiedzcie mi czy my naprawdę nie musimy wymieniać implantów? bo mi dr powiedział, że mają dożywotnią gwarancję i nie ma takiej potrzeby?
Też się zastanawiam cały czas. Zdania w internecie znalazłam bardzo różne, a powiem szczerze, że mnie osobiście bardzo taka wymiana przeraża

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-24, 23:01   #10302
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Oczywiście że wszystkie dziewczynki mają ładne, te które widziałamBo nie wszystkie miałam okazje zobaczyc Ale na pewno sa wszyskie piekne! Mam nadzieje ze moje będa równie ładne juz powoli nie moge sie doczekac
Olivko, Twoje będą tak samo śliczne, kształtne i cudowne

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Właśnie wróciłam z mieszkanka od 8 rano zasuwam jak mały samolocik
JOOASI kochana kupię ten nawilżacz jak tak mówisz tak musi byc mam nadziję,że pomoże co wytręmeble to zaraz mam znowu osad biały szlak mnie trafia
MUNE bede czesciej jak tylko zakończę przewożenie wszystkich rzeczy. Nawet nie myślałam,że mam tyle ciuchów i butów boniu kartonów i końca nie widać jeszcze dzisiaj dopakowywałam z kuchni garów i reszte za przeproszeniem żygam już tym. Jestem tyle z tyłu za wami a doczytania jak dobra książka
No właśnie mam pod gruczoł JOOASI lekarz mnie pomacał po piersiach i powiedział,że mam pod gruczał szlak mnie trafił szczerze mówiąć bo miałam mieć pod mięśień mało tego to mi powiedział,że mam bardzo naciągnięte blizny. Powiedział,że mu szycie nie wyszło napiszę do niego,że miałam mieć pod mięsień a mam pod gruczoł zobaczymy co mi odpisze. Tylko co dalej z tym robić
Graziu . No doktorek się nie popisał . Miejmy nadzieję, że to jakaś pomyłka... Ewentualnie możesz w ramach reklamacji i niewywiązania się z umowy żądać poprawki.

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
dzięki Myu i Joasiu za odpowiedzi chodzę bez stanika i cycuszki prawie w oczach rosną
Toniu, super, że jest już lepiej . Gdyby nie to forum, dziewczynki miotałyby się ze swoimi wątpliwościami

Cytat:
Dziewczynki a ja do was z pytaniem, piekna pogoda dzis byla i zobaczyłam juz pierwsze robactwoi przypomniało mi sie ze jestem uczolona na jad komarow czy pszczół. I tu do was pytanie czy to moze byc przeciwskazaniem do operacji? Doktor pytal czy mam jakies uczulenie ale ja na smierc zapomniałam o tym
A ja jestem na coś uczulona, ale nie wiem na co . Testów mi nie chcą zrobić, ale wypisują leki od astmy i alergii . Ech, nasza rzeczywistość
Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Oni niby wybierają te osoby, a później robią sobie z tego jeden wielki cyrk z kilkoma klaunami Ostatnio był jakiś odcinek o facetach "ciachach" coś w stylu "ciacho to ja" . Znaleźli gdzieś na nk czy gdzieś jakiegoś kolesia z moich okolic, w miejscowej gazecie po nagraniu był z nim mini wywiadzik i powiem szczerze, że oni chyba celowo wybierają w trakcie montażu momenty, żeby z ludzi robić jak największych idiotów Nagranie jednego odcinka trwało ponad 3 godziny, z dokładnie wyreżyserowanymi wypowiedziami
O tak, o to chodzi, aby oglądalność była jak największa
Kasa, kasa, kasa...
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 23:12   #10303
jooasi
Wtajemniczenie

dożywotnia gwarancja to dożywotnia gwarancja
ale co roku robimy usg żeby sprawdzić czy wszystko ok i z piersią i z implantem ale dotyczy to też dziewczyn bez wkładeczek

POMOCY!!! mam problem z ciągłymi krostkami pomiędzy piersiami, malutie, podobne do potówek, dr mi powiedział, ze to od tego, że cycki się stykają w staniku ale dupa jest coraz gorzej już i na piersi się pojawiają, nie wiem co z tym robić, maści nie pomagają, wysuszanie spirytusem też nie już się zaczełam zastanawiać czy nie jestem tym przypadkiem z uczuleniem na implanty i silikon, rozsądnie to wykluczam ale jak mam pokazywać ochrostowany biust??????

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-03-24 o 23:13
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 23:21   #10304
anika75
Zadomowienie

Cytat:
ale co roku robimy usg żeby sprawdzić czy wszystko ok i z piersią i z implantem ale dotyczy to też dziewczyn bez wkładeczek

POMOCY!!! mam problem z ciągłymi krostkami pomiędzy piersiami, malutie, podobne do potówek, dr mi powiedział, ze to od tego, że cycki się stykają w staniku ale dupa jest coraz gorzej już i na piersi się pojawiają, nie wiem co z tym robić, maści nie pomagają, wysuszanie spirytusem też nie już się zaczełam zastanawiać czy nie jestem tym przypadkiem z uczuleniem na implanty i silikon, rozsądnie to wykluczam ale jak mam pokazywać ochrostowany biust??????
Oj, rzeczywiście nieciekawie . Joasi, może sprawdź hormonki?
Powiem Ci, że ja też mam nieciekawy dekolt ze swędzącymi wypryskami, ale u mnie to ŁZS, a niedawno okazało się, że też alergia...Może pod tym kątem też się przebadaj? A na swędzące wypryski spróbuj Elidel, ewentualnie coś ze sterydem, ale to w ostateczności.
Stary 2012-03-25, 07:37   #10305
pendraiw
Zakorzenienie

Hej, czemu nie zakładacie kolejnej części
Stary 2012-03-25, 08:04   #10306
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
A wiesz, że ja mam to samo? Myślę, że to nie od tego, że się stykają bo moje mimo moich największych chęci stykać się nie chcą a mimo to mam pełno małych czerwonych krostek pomiędzy nimi. Myślałam, że to efekt uboczny narokozy...
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 08:07   #10307
izzi42
Raczkowanie

Witam dziewczynki
zapowiada nam się piękny dzionek, ja zaraz zmykam na basenik, jak pomyślę, że nie ędę mogła chodzić przez 2/3 miesiace tono ale cycunie wazniejsze powtarzam sobie. Życzę wam pięęęknej niedzieli

Mune dzieki za radystresik pewnie będzie, no ale on chyba już wpisany w tą sytuację.

Chciałabym cieszyć się dziewczynki jak wy po operacji, że jest wszystko ok, i cycuchy bedą piękne och zazdroszczę.

Co do programu Drzyzgi to moim zdaniem - poziom spada na łeb i szyję, poprostu zenada kiedyś nawet lubiałam ja oglądać.
a te panny z naturalnym to kompromitacja, chociaz ta od pieska też.

mnie najbardziej przypadła do gustu ta pierwsza blondynka, co prawda ja bym się tak nie chwaliła i nie chciała obnażać publicznie ale to jej sprawa, dobrze powiedziała tej wytatuowanej babie(nie mam nic przeciwko tatuazowi) ale ubrana byłacyt"ty wygladasz jak na jeden raz"

JOasi to napewno nie jest uczulenie na silikon, ( myślę, że wtedy pierś by zapuchła) a to faktycznie wyglada na potówkę, skoro masz tak blisko piersi moze spróbuj jakąś zasypke dla dzieciaczków, ja takie chrostki miałam od guzika metalowego, a moze z jakiegoś jedzonka ci to wyskoczyło, kOCHANA A PRZYPADKIEM NIE OPALAŁAŚ DEKOLDZIKU?

pozdrowionka
Stary 2012-03-25, 08:26   #10308
kicia_nh
Zadomowienie

Ise 29.03 - 5
izzi42 29.03 - 5
sherry.b 18.04 - 25
issabel1 24.04 - 31
ania1919 27.04 - 34
MILENKA2012 09.05 - 46
kicia_nh 11.07 - 109
Olivkaa200 12.07 - 110

Dzień dobry laski

Jooasi z tym spirytusem to Ty się kochana nawet nie wygłupiaj. Nawet jeśli chwilowo by znikły problemy to powrócą one w jeszcze gorszej postaci. Wiem o tym bo nieraz sprawdziłam to. Nawet jeżeli w kosmetykach znajduje się spirytus to jest on w nieznacznych ilościach, ale wtedy najlepiej pożadnie nawilżyć skórę ze zmianami. Choć co do składu kosmetyków nie wiem czy to spirytus czy kwas salicylowy, bo to też różnica.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 08:45   #10309
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam się i ja
U mnie dzis zimno a myslalam ze sloneczko bedzie
Wiecie widziałam sie wczoraj z moja cyckowa kolezanke i krew mnie zalewa jak widze jej cyckiI dla niej one za małe sa ło jeny człowiek to nie docenia tego co ma

i tak patrzyłam na nie i ciekwe czy ja wezme okraglaski 460cc to czy nie wyjda identyko a tego bym nie chciała kurcze

Miłego dnia

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-25, 09:13   #10310
Nadinka2
Raczkowanie

I ja witam Was dziewczynki

A mi to sie zaczął weekend masakrycznie,w piątek w pracy strzeliło mi cos w plecach i ruszac sie nie moglam .Okazuje sie ze to najprawdopodobniej rwa kulszowa.Leze w wyrku od piątku i plakac mi sie chce bo lato za oknem a ja skazana na łozko.Mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bo mnie wywiozą

Zycze Wam pieknej Niedzieli

A własnie ja tez sie zastanawiam z tą dozywotnią gwarancją .A jesli chciałabym wymienic na wiekszy to moze jakas zniżka bedzie co?
Stary 2012-03-25, 09:43   #10311
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Witajcie

Jooasi ja tez mialam, szczegolnie po zumbie kiedy zlana potem bylam Babka jedna starsza mi powiedziala, ze najlepszy jest SUDOKREM I ja sie nim teraz smaruje wieczorem Efekty juz na drugi dzien rano Sprobuj moze i Tobie sie sprawdzi
Stary 2012-03-25, 10:08   #10312
buziak86
Raczkowanie

czesc dziewczynki
witam po dlugiej nieobecnosci, walcze caly czas z przeprowadzka, strasznie nie lubie sie przeprowadzac, a od 5 lat przeprowadzam sie co roku...
a teraz jeszcze mam straszny metlik w glowie, bo do konca miesiaca musze podjac ostatecznie decyzje co do operacji
dodalam wiec do albumu 2 zdjecia, bo sama zaczynam sie zastanawiac, czy warto sie kroic...
zabulku sudokrem rzeczywiscie jest bardzo dobry, uzywa sie go czesto gdy niemowleta maja odparzenia
Stary 2012-03-25, 10:31   #10313
celina777
Rozeznanie

Witam wszystkie dziewczynki
Buziak czemu sie zastanawiasz...? Pewnie masz swoje ładne piersi...jak zechcesz przyjąć zaproszenie to zajrze do albumu.
Piersi ładne ,bardzo nawet i tu pytanie czy chcesz powiększyć na duży pokaźny biust czy troszeczkę?

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-03-25 o 10:49
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 10:47   #10314
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
witam po dlugiej nieobecnosci, walcze caly czas z przeprowadzka, strasznie nie lubie sie przeprowadzac, a od 5 lat przeprowadzam sie co roku...
a teraz jeszcze mam straszny metlik w glowie, bo do konca miesiaca musze podjac ostatecznie decyzje co do operacji
dodalam wiec do albumu 2 zdjecia, bo sama zaczynam sie zastanawiac, czy warto sie kroic...
zabulku sudokrem rzeczywiscie jest bardzo dobry, uzywa sie go czesto gdy niemowleta maja odparzenia
Buziaczku masz sliczna wyjsciowke Nie musisz sie spieszyc z operacja Jestes w tak dobrej sytuacji, ze jak nie dasz rady zrobic operacji w tym roku, to wlozysz push up i bedzie piekny dekold Oczywiscie mozesz wypelnic ladnie gore, wtedy kiedy bedziesz miala pewnosc, ze na 100% chcesz tej operacji. Napewno podejmiesz najlepsza dla Ciebie decyzje
Stary 2012-03-25, 10:58   #10315
celina777
Rozeznanie

Tak jak pisze Zabulek Nie rób jak nie jesteś pewna. Czas masz zawsze na to:cmok

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-03-25 o 11:00
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 11:00   #10316
anika75
Zadomowienie

Buziaczku, powiem Ci szczerze, że na Twoim miejscu nie kroiłabym się. Masz śliczne naturalne piersi, może niewielkie, ale naprawdę kształtne. W puszapie wyglądają przepięknie . Radziłabym Ci znaleźć dobrą brafiterkę, ostanikować się odpowiednio to i pierś wypełni się na górze. Puszapy niestety bardzo zniekształcają piersi.
A pieniążki na operację trzymaj sobie na oddzielnym koncie i nie ruszaj ich. Jeśli będziesz już całkowicie pewna, wówczas sobie zrobisz piersiątka
Stary 2012-03-25, 11:14   #10317
sherry.b
Raczkowanie

Cześć lasencje.

Izzi, ja powiedziałam mężowi, że jadę na szkolenie, chcę uniknąć gderania przed
Jak już przyjadę z cyckami, to będzie po ptokach, ale po co ma mi gderać miesiąc dłużej?
Nie zamierzam ukrywać, że zrobiłam, bo tego nie da się ukryć przed TŻ.
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-25, 11:23   #10318
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Cześć lasencje.

Izzi, ja powiedziałam mężowi, że jadę na szkolenie, chcę uniknąć gderania przed
Jak już przyjadę z cyckami, to będzie po ptokach, ale po co ma mi gderać miesiąc dłużej?
Nie zamierzam ukrywać, że zrobiłam, bo tego nie da się ukryć przed TŻ.
To się facet zdziwi...
Kobietki są jednak nieobliczalne
Stary 2012-03-25, 11:29   #10319
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Buziaczku, powiem Ci szczerze, że na Twoim miejscu nie kroiłabym się. Masz śliczne naturalne piersi, może niewielkie, ale naprawdę kształtne. W puszapie wyglądają przepięknie . Radziłabym Ci znaleźć dobrą brafiterkę, ostanikować się odpowiednio to i pierś wypełni się na górze. Puszapy niestety bardzo zniekształcają piersi.
A pieniążki na operację trzymaj sobie na oddzielnym koncie i nie ruszaj ich. Jeśli będziesz już całkowicie pewna, wówczas sobie zrobisz piersiątka
no akurat pieniadze to sa dla mnie najmniejszym problemem, chodzi raczej o to ze jest to decyzja na cale zycie. nie mozna za kilka lat zmienic zdania i wyciagnac sobie implanty... chcialabym miec takie sliczne piersi jak wiekszosc z was juz ma... niewiem sama nie wiem co robic...
Stary 2012-03-25, 11:47   #10320
sherry.b
Raczkowanie

Cytat:
To się facet zdziwi...
Kobietki są jednak nieobliczalne
Zdziwić się pewnie nie zdziwi. Wie, że od lat mi się marzą cycki "nowe"
i wie, że na 30 urodziny chciałam je sobie zafundować.
Więc o zamiarach wie, ale nie wie, że mam termin ustalony i że zamiast szkolenia będzie operacja. Na cóż ma mi "przed" kasę wyliczać, na co mam a na co nie mam i jak sobie odłożyłam 15 tyś.

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
no akurat pieniadze to sa dla mnie najmniejszym problemem, chodzi raczej o to ze jest to decyzja na cale zycie. nie mozna za kilka lat zmienic zdania i wyciagnac sobie implanty... chcialabym miec takie sliczne piersi jak wiekszosc z was juz ma... niewiem sama nie wiem co robic...
Buziak, przyjmij zaproszenie, wysłałam Ci
Z góry dzięki.

A tak poza tym, masz rację, decyzję tę trzeba przemyśleć, nie ma sensu się spieszyć.
Ja tak odkładałam długo aż dojrzałam do tego i teraz w pełni świadomie i na spokojnie do tego podchodzę.
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości