Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-24, 13:57   #1351
jeu
Zakorzenienie

Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
jeu śniadanie mi bardzo smakowało, więc na obiad polecam jak najbardziej Od owsianki też jestem uzależniona, ale o mleku zapomniałam całkowicie i nie było jak jej przyrządzić...
Wrzucaj tu koniecznie swoje zdjęcie pleców i rąk jak jesteś z nich dumna!! Czekamy
Pyszne te owsianki sobie robisz i drugie śniadanie też smacznie brzmi
Ja jadę do domu dzisiaj więc weekend na pewno szybciutko mi minie, oby bez większych grzeszków!
no już wrzucam, już
no drugie śniadanie mi smakowało, najadłam się, ale już jestem głodna, a jadłam godzinę temu... no chyba, że to mój organizm krzyczy o nawodnienie, więc wleję w siebie zaraz pół litra wody i zobaczę, czy poskutkuje
nie będzie grzeszków, nastaw się na udany weekend to taki będzie!

Cytat:
Napisane przez Miss Transept Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Nie wiem czy dziś poćwiczę, bo po wczorajszym strasznie bolą mnie stopy. Za to z jedzeniem planuję się ładnie trzymać, poza tym muszę zrobić dziś generalne porządki więc na pewno trochę spalę przy okazji.

Miłej soboty!
jeden dzień przerwy w ćwiczeniach nikomu nie zaszkodził, ba, nawet jest wskazany w końcu organizm też musi się kiedyś zregenerować

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Jeu, jakie Ty pyszności sobie serwujesz szalona i czekamy na spacerkowe foteczki

Ja dziś już ruch zaliczyłam
A6W + hh + 700skakanka + ok 1h ćwiczeń

A teraz szamam II Ś zupka pomidorowa z makaronem prawie nie zabielana + koktail borówkowo-bananowy
ja sobie zabielam zupę mlekiem 1,5% :P mało kcal, mało leję, a lepsze niż śmietana ;P uwielbiam pomidorową i sama jesz frykasy!

aparat mi padł, więc nie wiem czy będą zdjęcia

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
hej hej ja wróciłam kupiłam sobie spodnie, takie jasne beżowe, jasny brąz coś takiego

I 3 kromki razowego z wędliną i papryką
II gruszka, potem jabłko
III pierogi ze szpinakiem+ surówka

potem się zobaczy jadę chyba na rower i przy okazji na lody, jak tak o nich wspominacie ruch będzie, zimny lód, to go spalę
a pogoda super
pokaż spodnie
i miłego rowerowania

a ja wrzucam zdjęcie moich umięśnionych pleców i rąk. nawet nie wiedziałam, że mam aż tyle mięśni ale w sumie ciężko się dobrze obejrzeć w lustrze na plecach
i zapewniam, że nie byłam naga i miałam na sobie gacie!!!

i ja już po treningu, choć myślałam, że nie dam rady. lubię ćwiczyć z Jillian, przyjemna babeczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plecki.jpg (23,8 KB, 64 załadowań)
Stary 2012-03-24, 15:09   #1352
dzovana
Zakorzenienie

jeu- łoo ale wiesz co, mam podobne barki A mięśnie na pleckach to sama bym chciała mieć takie jak Ty. Ja jestem barczasta od cwiczeń związanych z siatkówką niestety..

Dzięki dziewczyny za miłe słowa

Dzisiaj dużo już zjadłam. Wpadła buła drożdżowa z rodzynkami, ale co tam, weekend jest, pozwoliłam sobie
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 15:22   #1353
aso
Raczkowanie

Jeu uwierz mi, ze Twoja waga pewnie wzrosla przez miesnie, bo ani grama tluszczyku nie masz

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 15:33   #1354
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

jeu o mamuniu, jakie Ty masz ciałoooooooo!! Ja też tak chcę! Zero tłuszczu naplecach, ja mam go tam tyle i na ramionach... Brawo Kochana, jesteś moim mistrzem i po nogach widać, że też są szczupłe!

Cytat:

Tysia, to miłego weekendu domowego i grzecznie prosimy
Jest miło i grzecznie, rodzice wiedzą, że ja tylko zdrowe jedzenie akceptuję i jestem po przepysznym obiadku pełnym warzywek

Cytat:
hej hej ja wróciłam kupiłam sobie spodnie, takie jasne beżowe, jasny brąz coś takiego
Ale super, spodnie to katorga dla mnie wybrać... Ale super, że Ci się udało
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 16:57   #1355
smerfetka2808
Zakorzenienie

Jeu, matko kochana jakie mięśnie ja to mam tyle tłuszczu zresztą gdzie ja go nie mam

Tysia, no to superowo że idzie good nie ma to jak zrozumienie innych

A ja uciekam wybieramy się na to piwko ale przed wyjściem zjem kolacyjkę co by mnie jakieś frytki nie kusiły
Acha założyłam spódniczkę i jak nigdy podobam się sobie w niej i mam cieliste rajstopy i cellu mi nie widać se se se

Edytowane przez smerfetka2808
Czas edycji: 2012-03-24 o 17:13
smerfetka2808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 17:34   #1356
elionka
Raczkowanie

GG do elionka

jeu <3 ! podziwiam. o ile nie przepadam za mięśniami, wyglądasz świetnie. zero tłuszczu *.*

smerfetka super, że dobrze czujesz się we własnym ciele. uczucie w takich momentach warto zapamiętać na długo, bo było motywacją na gorsze czasy
elionka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 18:10   #1357
Zadomowienie

Cytat:
A ja uciekam wybieramy się na to piwko ale przed wyjściem zjem kolacyjkę co by mnie jakieś frytki nie kusiły
Acha założyłam spódniczkę i jak nigdy podobam się sobie w niej i mam cieliste rajstopy i cellu mi nie widać se se se
U mnie chyba znów dziś będzie piwko Też zjem kolację przed
Super, że się sama sobie podobasz, o to nam właśnie chodzi, po to to robimy
Stary 2012-03-24, 19:05   #1358
choco loco
Raczkowanie

jeu, wspaniale plecki i ręce. Widać, że sporo wysiłku włożyłaś żeby doprowadzić je do takiego stanu. Gratuluje
Ja to mam kompleks na punkcie swoich ramion. Wyglądają jak u Pudziana tylko zamiast mięśni mam tłuszcz tzn. teraz to już trochę lepiej wygląda, ale mówię wam dziewczyny jak ważyłam 60 kg to była masakra. Ręce mi zarówno szybko chudną jak i "się otłuszczają".

Mogłybyście podać jakieś linki do ćwiczeń , które można wykonywać samemu w domu? Nie chodzi mi o żadne 8 min, tylko raczej jakiś aerobik lub coś podobnego, żeby się spocić jak świnka

choco loco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 19:43   #1359
jeu
Zakorzenienie

Dzovana, ja tam lubię swoje barki, nie są za duże ani też sflaczałe ;p no ale jak mówiłam plecy i ręce to mój powód do dumy :P a drożdżówką nie ma się co przejmować, mi wpadły dzisiaj 2 kawałki kinder kanapki i 2 kostki czekolady ritter sport (jedna mleczna, a druga z migdałami) - degustacje w carrefourze, no i jak sobie mogłam odmówić? ;p

Aso - nie ćwiczę siłowo, żeby mi się mięśnie zrobiły, ale to chyba woda jednak, bo za tydzień mam dostać okres, więc to pewnie ona.

Tysia - haha, nogi to mam szczupłe jak jest dobre ujęcie ćwiczenia, ćwiczenia, ćwiczenia i każda będzie miała takie plecy i baw się dobrze na piwie!

Smerfetka też baw się dobrze i w miarę grzecznie z jedzeniem i fajnie, że się sobie podobasz, teraz jak chudniesz to coraz częściej tak będzie (a przynajmniej powinno być)

Elionka - też nie przepadam za jakimiś wielkimi mięśniami, ale takie co ja mam wg mnie są idealne, bo nie są przesadzone w żadną stronę a przynajmniej nie wyglądam na zabiedzoną.

Choco Loco - wyślę Ci priva za moment z ćwiczeniami, które ja wykonuję można się wymęczyć tak, że hoho, ale nie wiem czy Ci się spodobają w każdym wypadku nie jest to program jak Turbo Fire, czy Insanity, gdzie jest ścisła rozpiska tego, co każdego dnia się robi, to jest jeden filmik i ćwiczysz kiedy chcesz

i dziękuję pięknie wszystkim Wam za komplementy aż się zarumieniłam

ja dzisiaj jedzeniowo prawie wzorowo, oprócz tych degustacji

przed zakupami w kerfurze wpadło mi pół ptasianki i jabłko, a przed chwilą zjadłam dość spory talerz zupy warzywnej (na dietetycznej kostce rosołowej) oraz kurczak w sosie jogurtowo-imbirowo-chili z połową brązowego woreczka ryżu i dwoma kopiastami łychami surówki z marchewki, ogórka i papryki. i TŻ mi dowalił, że kiedyś nigdy nie zjadłabym tyle na raz ale nie przejmuję się, było warto, a to nie mogło być kaloryczne

na kolację za to będzie kawałek ciasta rumowo-kakaowego (aromat rumowy + kakao) na serku wiejskim robione i może łososia z puszki wykończę
Stary 2012-03-24, 20:14   #1360
LittleWoman
Zadomowienie

Nie poćwiczyłam. Jedzeniowo beznadziejnie.

Nie będę nawet Wam pisała jaki miałam napad po powrocie z uczelni...aż przed sobą mi wstyd. Muszę wrócić na prawidłowy tor, jutro będzie lepiej.

Super, że Wam ładnie dietkowo i ćwiczeniowo minąl dzień

Jutro, choćby nie wiem co trzymam się dietki, idę biegać i zrobię niedzielny trening TF, chyba zacznę od poniedziałku znów od nowa TF, za karę, za dzisiejszy dzień. Bo dziś już nie poćwiczę, nie mam siły fizycznie i psychicznie, dopadło mnie coś niedobrego... (
LittleWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 20:25   #1361
jeu
Zakorzenienie

Little
jesteś przed okresem, daj sobie odrobinkę luzu... bo jednak wtedy chce się jeść. ale jutro już będzie dobrze

i jeden dzień to nic wielkiego, nie lepiej jutro zrobić sobotni trening i wszystko o jeden dzień przesunąć? nic nie stracisz
Stary 2012-03-24, 20:32   #1362
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
Little
jesteś przed okresem, daj sobie odrobinkę luzu... bo jednak wtedy chce się jeść. ale jutro już będzie dobrze

i jeden dzień to nic wielkiego, nie lepiej jutro zrobić sobotni trening i wszystko o jeden dzień przesunąć? nic nie stracisz
...ale ja tyle zjadłam, że aż mi niedobrze . No, teraz juz lepiej. głuuuuuuuuuuupia.

Masz rację, jutro sobotni trening na odstrzal, i przesuwam reningi o jeden dzień.

Dzięki
Stary 2012-03-24, 21:46   #1363
choco loco
Raczkowanie

jeu, dziękuję bardzo za linka, ale nie mogę go pobrać Być może to ma związek z tym, że jestem w Niemczech i jestem podłączona do sieci ?

W każdym bądź razie dzisiaj miałam ochotę na coś słodkiego. Powstrzymałam się i nie zjadłam, ale za to wpadły 3 jabłka i 2 o wieczornej porze, hihi
Miałam też dzisiaj grilla, ale zjadłam grzecznie tylko jednego szaszłyczka. A na śniadanie wpadła jedna połówka bułeczki z nutellą, a druga z serem. A co tam na śniadanie lubię sobie pofolgować
Poza tym jestem przed okresem więc jestem usprawiedliwiona

Stary 2012-03-24, 22:15   #1364
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

jeu - te plecy są zabójcze. Ile trzeba pracować na takie "cacko"?
Padam z nóg. Nie zdążyłam pobiegać ale chwilę pokręciłam hh. Z dietkowaniem nie było aż tak źle, chociaż 2 krówki po drodze się przytrafiły.
Może jutro będzie lepiej...
A u was jak wypadło podsumowanie soboty?
cytrynkowymotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 23:24   #1365
jeu
Zakorzenienie

Motylku, ja regularnie ćwiczę od sierpnia 2011, więc ponad pół roku, trochę na siłowni, trochę aerobów i trochę zajęć fitness. miałam przerwę w październiku (złapałam lenia), ale chodząc pierwsze 5 miesięcy jadłam wszystko, więc:
a) rozwinęły się mięśnie
b) przytyłam

więc teraz jak spaliłam tłuszcz to mięśnie mi zostały. a na plecy robię głównie wiosła i jeszcze podnoszenie ciężaru za plecy na ławce heh.

a ja dzisiaj zawaliłam w efekcie wpadłam w ciąg po obiedzie mimo, że w ogóle nie byłam głodna ;/ ja już nie wierzę w to, że umiem się podnieść, po prostu czuję, że tyję i że nie umiem się kontrolować. jest mi z samą sobą źle, bo co z tego, że ćwiczę jak się obżeram jak świnia i to już przeszło przez tydzień ;/ ;/
Stary 2012-03-24, 23:57   #1366
Zadomowienie

Cytat:

Tysia - haha, nogi to mam szczupłe jak jest dobre ujęcie ćwiczenia, ćwiczenia, ćwiczenia i każda będzie miała takie plecy i baw się dobrze na piwie!

Choco Loco - wyślę Ci priva za moment z ćwiczeniami, które ja wykonuję można się wymęczyć tak, że hoho, ale nie wiem czy Ci się spodobają w każdym wypadku nie jest to program jak Turbo Fire, czy Insanity, gdzie jest ścisła rozpiska tego, co każdego dnia się robi, to jest jeden filmik i ćwiczysz kiedy chcesz
Wyślij nam tu wszystkim ćwiczenia, a nie tylko na privie, myślę, że każda chce takie efekty jak Ty masz

Cytat:

a ja dzisiaj zawaliłam w efekcie wpadłam w ciąg po obiedzie mimo, że w ogóle nie byłam głodna ;/ ja już nie wierzę w to, że umiem się podnieść, po prostu czuję, że tyję i że nie umiem się kontrolować. jest mi z samą sobą źle, bo co z tego, że ćwiczę jak się obżeram jak świnia i to już przeszło przez tydzień ;/ ;/
Podnieś się, zobacz ile osiągnęłaś, każda Ciebie chwali, jesteś naszym wzorem!!
Stary 2012-03-25, 00:17   #1367
jeu
Zakorzenienie

Tysia ale ja dopiero teraz zaczęłam ćwiczyć w domu z Jillian Michaels - Banish Fat Boost Metabolism i w sumie ciężko mi na razie powiedzieć, czy są jakieś efekty, bo dopiero 3 dzień ćwiczyłam - po miesiącu się wypowiem
a pod koniec kwietnia kończy mi się karnet na siłownię i zamierzam zrobić TurboJam, a jak Bozia da to nawet TurboFire, na sprzęt do obu tych programów wydam nieco ponad 100zł (dwie taśmy, hantelki, piłka do ćwiczeń, może mata) i zaoszczędzę na siłowni, a inny wysiłek też mi się przyda a takie gadżety są już na całe życie

a jak pisałam wyżej, ja po prostu robiłam trening obwodowy na siłowni, przez pierwsze parę miesięcy w ogóle nie interesowałam się zdrowym żywieniem i wierzcie mi, że potrafiłam jeść bardzo nieregularnie, zapychać się i jeść po 3 czekolady w ciągu dnia, makarony z tłustymi sosami, pizze i inne tego typu rzeczy... zrobiło mi się trochę mięśni, więc jak przeszłam na redukcję i jadłam sporo białka to spadł tłuszcz, a mięśnie prawie wcale...

nie jestem żadnym wzorem, przesadzasz ;p teraz ciągle zawalam i się podnieść nie potrafię a mi po prosty wstyd przed Wami ciągle to pisać muszę się pozbierać, bo niedługo znów będę musiała walczyć o te kilka kilogramów mniej

a teraz lecę spać, bo przecież dzisiaj zabierają Nam godzinę snu... ;(
Stary 2012-03-25, 08:40   #1368
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

jeu, masz naprawdę ładne plecy! Zazdroszczę, bo ja akurat mam paskudne

Wczoraj trochę zawaliłam, ale dzisiaj już będę się lepiej trzymać i pobiegam.

Miss Transept jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 09:09   #1369
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

Cześć, cześć
Zapowiada się piękny dzień. Oby wszystko było jak należy.
Ta zmiana czasu mi nie służy specjalnie. Śpiochem nie jesem (wręcz potrzebuję bardzo mało snu ale (!) -1h to dla mnje dość sporo).
Zrobię sobie zielonej herbaty i pójdę na dwór to moze choć troszkę mi przejdzie
cytrynkowymotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 10:27   #1370
agulaaaa
Zakorzenienie

jeu ja też wczoraj zawaliłam, cały marzec taki;/ caly tydzień ładnie, przychodzi weeken jem piję, brzuch wielki, źle się czuję, ale dalej jem, bo i tak jestem opuchnięta, to co mi tam, myslę, że zawalilam dietę to dalej pakuję w siebie
kurczę muszę te 2 tygodnie ladnie pociągnąć

pójdę na rower
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 10:39   #1371
Zadomowienie

jeu Ja kupiłam sobie do TurboFire tylko gumę, bo nie mogłam nigdzie znaleźć ekspandera z uchwytami długiego, ale czytałam różne wypowiedzi i daje radę też z gumą Dziś spróbuję. Wczoraj poćwiczyłam i normalnie chciało mi się więcej!
Aga Jakiś ten marzec dla nas nie jest miły pod względem diety... Ja wczoraj za dużo piwa wypiłam..

Zważyłam się dziś i jedyne co mi się nasuwa na myśl to: masz babo placek. Niestety przytyłam, bo dziś rano zważyłam się i było: 64,8 :/ Masakra... ALE dostałam dziś @, więc może trochę ona tutaj dodała? I przed ważeniem łyknęłam trochę wody. Ale tak sobie tłumaczę, prawda jest taka, że pofolgowałam zbyt i przytyłam, chociaż rodzice mówią mi, że wcale nie... Ale nie sądzę, żeby kiedykolwiek powiedzieli mi, że przytyłam
Jestem wkurzona i chcę ten wzrost oczywiście zajeść wszystkim co się da.. Ale póki co weekend wzorowo, na śniadanie zjadłam sobie trzy kanapeczki z serem białym, łososiem wędzonym i ogórkiem, piję drugą kawę i rozmyślam, czy pofolgować dziś, czy w końcu dać sobie wycisk i osiągnąć to, czego chcę!
Sorki, że się tak rozpisałam, ale musiałam jakoś dać upust emocjom..
Stary 2012-03-25, 10:49   #1372
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
jeu Ja kupiłam sobie do TurboFire tylko gumę, bo nie mogłam nigdzie znaleźć ekspandera z uchwytami długiego, ale czytałam różne wypowiedzi i daje radę też z gumą Dziś spróbuję. Wczoraj poćwiczyłam i normalnie chciało mi się więcej!
Aga Jakiś ten marzec dla nas nie jest miły pod względem diety... Ja wczoraj za dużo piwa wypiłam..

Zważyłam się dziś i jedyne co mi się nasuwa na myśl to: masz babo placek. Niestety przytyłam, bo dziś rano zważyłam się i było: 64,8 :/ Masakra... ALE dostałam dziś @, więc może trochę ona tutaj dodała? I przed ważeniem łyknęłam trochę wody. Ale tak sobie tłumaczę, prawda jest taka, że pofolgowałam zbyt i przytyłam, chociaż rodzice mówią mi, że wcale nie... Ale nie sądzę, żeby kiedykolwiek powiedzieli mi, że przytyłam
Jestem wkurzona i chcę ten wzrost oczywiście zajeść wszystkim co się da.. Ale póki co weekend wzorowo, na śniadanie zjadłam sobie trzy kanapeczki z serem białym, łososiem wędzonym i ogórkiem, piję drugą kawę i rozmyślam, czy pofolgować dziś, czy w końcu dać sobie wycisk i osiągnąć to, czego chcę!
Tysia pisz od tego jest forum
na pewno to przez @, więc się nie martw
no ja zawsze ładnie z poniedziałku zaczynam i tak dotrwam już do świąt!
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 11:06   #1373
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
jeu ja też wczoraj zawaliłam, cały marzec taki;/ caly tydzień ładnie, przychodzi weeken jem piję, brzuch wielki, źle się czuję, ale dalej jem, bo i tak jestem opuchnięta, to co mi tam, myslę, że zawalilam dietę to dalej pakuję w siebie
kurczę muszę te 2 tygodnie ladnie pociągnąć
musimy, musimy, bo w święta na pewno nie będziemy się aż tak ograniczać, więc te 2 tygodnie muszą być wzorowe. i musi nam się udać! trzymam mocno kciuki

Cytat:

to na pewno przez okres, zważ się dopiero po nim. pewnie spadnie Ci z 1,5kg za wodę...
doskonale rozumiem to zajadanie przytycia, ale to nic nie da, tylko spowoduje jeszcze większe przytycie i wrócenie do punktu zero, a chyba tego nie chcemy? także musimy się ogarnąć.

o, dobrze wiedzieć, to tylko kupię sobie taką gumę jeśli można ją używać jako ekspandera

Miss dziękować

ja już po bardzo kalorycznym śniadanku - takie jak wczoraj, z tym że dodałam jeszcze trochę mixu suszonych owoców - poszalałam ^^ zaraz wypiję jeszcze kawkę z mlekiem na rozbudzenie - zmiana czasu i mnie nie służy. ;/

dzisiaj beztreningowo, mam takie zakwasy na łydkach, że ledwo chodzę, ale jutro już wracam do regularnych treningów

a teraz idę szukać przepisów na jakiś obiad z dorszem
Stary 2012-03-25, 11:11   #1374
Zadomowienie

Dziewczyny, mam więc nadzieję, że to przez @. Ale i tak jak spadnie -1,5kg to oznacza, że w tym miesiącu nic nie schudłam Szkoda, ale czego ja się spodziewałam. Chcę być silna i wytrwać do tych świąt bez grzeszków... Będę ćwiczyć regularnie TF i jeść zdrowo. Muszę też ograniczyć to piwsko!
Stary 2012-03-25, 14:02   #1375
dzovana
Zakorzenienie

hej laski
Wczoraj na za dużo sobie pozwoliłam, ale dziś dostałam @, więc rozumiem skąd taka moja ochota na jedzenie była. DZiś juz ok, na I snd zjadłam 1/2 activii z płatkami owsianymi i otrębami + kiwi, potem grahamka z szynką, meczyk 2 godzinny i obiad piers z kurczaka, marchewka z jablkiem i 3 ziemniaki.. Zmiana czasu i mnie nie sluzy -.- ehhh.. głowa mnie boli.
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 14:40   #1376
jeu
Zakorzenienie

jaki ja pyszny obiad zjadłam dorsz zapiekany w pomidorach, pyyycha i nawet nie wiedziałam, że dorsz jest taką chudą rybką (ma bardzo mało tłuszczy), surówka z kiszonej kapusty (kapustka, jabłko, marchew, przyprawy) i trochę innej surówki (ogórek, marchew, papryka) no i z połową torebki brązowego ryżu niestety przed obiadem wpadło duże jabłko i dwie garści orzechów ziemnych, ale byłam już taka głodna, że musiałam coś przekąsić.

a następny posiłek to sałatka z awokado i tuńczykiem (2 jajka na twardo, puszka tuńczyka, cebula, sok z cytryny, awokado) i kawałek dietetycznej babki (4 jajka, 2 łyżki skrobii, 1 łyżka kakao, otręby i jogurt naturalny)

a na kolację zrobię sobie albo jakiś twaróg z warzywami albo omleta z samych jaj. dzisiaj bardzo jajecznie... ;p
Stary 2012-03-25, 16:01   #1377
LittleWoman
Zadomowienie

Hej, Kobietki!
Melduję, że dziś już ładniej z dietką, poćwiczę też wieczorem wczorajsze TF, a od jutra po kolei bez środowej przerwy treningi .
Przeziębienie nie mija, wręcz przeciwnie. Nie mogę przez to biegać, już mnie telepie od środka . Poza tym, masakrycznie mi się wstawało...pospałam z 4 godziny i na uczelnię, do tego nie za dobrze się czułam, ale teraz siedzę już pod kocykiem, niedługo pójdę odespać choć 2 godzinki, mimo tego że na dworze ładnie dość , mój organizm domaga się wręcz snu.

A dziś:
Woda z cytryną
Grahamka z szynką z indyka i ogórkiem
Banan
Pierś z kurczaka gotowana, ryż(niestety biały) - zrobiłam do tego serek wiejski na ciepło z ziołami i siemieniem lnianym, taki a'la sos, i brokuły (spoooro, ale to same witaminki)
Na podwieczorek planuję serek homo wymieszany z twarożkiem + miód, otręby, siemię lniane, słonecznik.
Kolacja - jeszcze nie wiem, ale może wykończę tuńczyka.

jeu
, podnosimy się i bierzemy w garść, dasz radę! Z nami dasz radę .
Zazdroszczę obiadku!
tysia, to napewno @, ja jestem przed i nawet nie zbliżam sie do wagi, tymbardziej, że wczoraj przegięłam po całości
Stary 2012-03-25, 16:14   #1378
jeu
Zakorzenienie

ja wrócę jednak za kilka dni jak się ogarnę. ;/ okres mam mieć za tydzień i muszę do świąt ładnie jeść, a dzisiaj już musiałam wyjadać domowy dżem malinowy łyżeczką -_- jak jakieś dziecko...

muszę określić sobie jasno zasady i wziąć się w garść, bo wszystko zaprzepaszczę.

nawet TŻ się nabija, że drzemie we mnie potwór ;(
Stary 2012-03-25, 18:09   #1379
smerfetka2808
Zakorzenienie

Hej hej hej

Kurcze u mnie też wczoraj wieczorem klapa na całej linii oprócz tego że wypiłam 2 piwa to zjadlam taka mega dobra babkę ale żeby jeszcze byl 1 kawałek a tu 3 bożeeee a dziś też cały dzień super na uczelni a przyszłam do domu i coo?? były frytki na talerzu więc zjadłam do tego kotlet w panierce i jogurt bananowo-orzechowy i czemu tak się dzieje?? jak ja mam schudnąć? nie daję rady czemu człowiek potrafi tak jeść jeśc chociaż wie że nie jest to dobre dla niego?

Jeu, kochana tyle już zrzuciłaś i się załamujesz? nie podobne to do Ciebie jest 3maj się jesteśmy z Tobą

Tysia, to napewno @ więc się naprawdę nie przejmuj za tydzień będzie duużo mniej

Kurcze co wyście się tak umówiły że każda ma @ masakra

A co do zmiany czasu też w ogóle mi nie służy i całe dnie na uczelni też nie

Edytowane przez smerfetka2808
Czas edycji: 2012-03-25 o 18:35
smerfetka2808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 19:12   #1380
choco loco
Raczkowanie

Cytat:
Kurcze co wyście się tak umówiły że każda ma masakra

A co do zmiany czasu też w ogóle mi nie służy i całe dnie na uczelni też nie
Ja też dzisiaj dostałam @
Na szczęście rano ćwiczyłam (30 min aerobiku i około 20 min biegu). Potem tak mnie zaczął boleć brzuch, że musiałam się położyć spać na ponad 2 godziny.

Jeśli chodzi o zmianę czasu to mi też nie służy. Muszę się długo przyzwyczajać...

smerfetko, jak ja jadłam zupełnie dietetyczne jedzonko i dużo białka to też rzucałam się na jedzenie. Teraz jem praktycznie normalnie tylko mniej. Z tym, że słodycze, biały chleb i ziemniaki jem raz na ruski rok i nie mam jakich wielkich napadów na jedzenie. Dzisiaj nawet po obiedzie wszyscy kupili sobie lody, a ja odmówiłam

jeu, dasz radę. Ja zawsze wyobrażam sobie siebie w kostiumie kąpielowym gdzieś na plaży i to automatycznie odrzuca mnie od spożywania nadmiernej ilości jedzenia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości