|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Cytat:
![]() no drugie śniadanie mi smakowało, najadłam się, ale już jestem głodna, a jadłam godzinę temu... no chyba, że to mój organizm krzyczy o nawodnienie, więc wleję w siebie zaraz pół litra wody i zobaczę, czy poskutkuje ![]() nie będzie grzeszków, nastaw się na udany weekend to taki będzie! ![]() Cytat:
w końcu organizm też musi się kiedyś zregenerować ![]() Cytat:
![]() aparat mi padł, więc nie wiem czy będą zdjęcia Cytat:
![]() i miłego rowerowania ![]() a ja wrzucam zdjęcie moich umięśnionych pleców i rąk. nawet nie wiedziałam, że mam aż tyle mięśni ![]() i zapewniam, że nie byłam naga i miałam na sobie gacie!!! i ja już po treningu, choć myślałam, że nie dam rady. lubię ćwiczyć z Jillian, przyjemna babeczka
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
jeu- łoo
ale wiesz co, mam podobne barkiDzięki dziewczyny za miłe słowa Dzisiaj dużo już zjadłam. Wpadła buła drożdżowa z rodzynkami, ale co tam, weekend jest, pozwoliłam sobie
|
|
|
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
Jeu uwierz mi, ze Twoja waga pewnie wzrosla przez miesnie, bo ani grama tluszczyku nie masz
|
#1354 | |
|
Zadomowienie
|
jeu o mamuniu, jakie Ty masz ciałoooooooo!! Ja też tak chcę! Zero tłuszczu naplecach, ja mam go tam tyle i na ramionach... Brawo Kochana, jesteś moim mistrzem
i po nogach widać, że też są szczupłe!Jest miło i grzecznie, rodzice wiedzą, że ja tylko zdrowe jedzenie akceptuję i jestem po przepysznym obiadku pełnym warzywek ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu, matko kochana jakie mięśnie
ja to mam tyle tłuszczu zresztą gdzie ja go nie mam Tysia, no to superowo że idzie good nie ma to jak zrozumienie innych A ja uciekam wybieramy się na to piwko ale przed wyjściem zjem kolacyjkę co by mnie jakieś frytki nie kusiły ![]() Acha założyłam spódniczkę i jak nigdy podobam się sobie w niej i mam cieliste rajstopy i cellu mi nie widać
wreszcie z nami Synek 03.01.2015 Edytowane przez smerfetka2808 Czas edycji: 2012-03-24 o 17:13 |
|
|
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
jeu <3 ! podziwiam. o ile nie przepadam za mięśniami, wyglądasz świetnie. zero tłuszczu *.*
smerfetka super, że dobrze czujesz się we własnym ciele. uczucie w takich momentach warto zapamiętać na długo, bo było motywacją na gorsze czasy
|
|
|
|
#1357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też zjem kolację przed ![]() Super, że się sama sobie podobasz, o to nam właśnie chodzi, po to to robimy
|
|
|
|
|
#1358 |
|
Raczkowanie
|
jeu, wspaniale plecki i ręce. Widać, że sporo wysiłku włożyłaś żeby doprowadzić je do takiego stanu. Gratuluje
Ja to mam kompleks na punkcie swoich ramion. Wyglądają jak u Pudziana tylko zamiast mięśni mam tłuszcz tzn. teraz to już trochę lepiej wygląda, ale mówię wam dziewczyny jak ważyłam 60 kg to była masakra. Ręce mi zarówno szybko chudną jak i "się otłuszczają". Mogłybyście podać jakieś linki do ćwiczeń , które można wykonywać samemu w domu? Nie chodzi mi o żadne 8 min, tylko raczej jakiś aerobik lub coś podobnego, żeby się spocić jak świnka
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Dzovana, ja tam lubię swoje barki, nie są za duże ani też sflaczałe ;p no ale jak mówiłam plecy i ręce to mój powód do dumy :P a drożdżówką nie ma się co przejmować, mi wpadły dzisiaj 2 kawałki kinder kanapki i 2 kostki czekolady ritter sport (jedna mleczna, a druga z migdałami) - degustacje w carrefourze, no i jak sobie mogłam odmówić? ;p
Aso - nie ćwiczę siłowo, żeby mi się mięśnie zrobiły, ale to chyba woda jednak, bo za tydzień mam dostać okres, więc to pewnie ona. ![]() Tysia - haha, nogi to mam szczupłe jak jest dobre ujęcie ćwiczenia, ćwiczenia, ćwiczenia i każda będzie miała takie plecy i baw się dobrze na piwie!Smerfetka też baw się dobrze i w miarę grzecznie z jedzeniem i fajnie, że się sobie podobasz, teraz jak chudniesz to coraz częściej tak będzie (a przynajmniej powinno być)Elionka - też nie przepadam za jakimiś wielkimi mięśniami, ale takie co ja mam wg mnie są idealne, bo nie są przesadzone w żadną stronę a przynajmniej nie wyglądam na zabiedzoną.Choco Loco - wyślę Ci priva za moment z ćwiczeniami, które ja wykonuję można się wymęczyć tak, że hoho, ale nie wiem czy Ci się spodobają w każdym wypadku nie jest to program jak Turbo Fire, czy Insanity, gdzie jest ścisła rozpiska tego, co każdego dnia się robi, to jest jeden filmik i ćwiczysz kiedy chcesz ![]() i dziękuję pięknie wszystkim Wam za komplementy aż się zarumieniłam ![]() ja dzisiaj jedzeniowo prawie wzorowo, oprócz tych degustacji ![]() przed zakupami w kerfurze wpadło mi pół ptasianki i jabłko, a przed chwilą zjadłam dość spory talerz zupy warzywnej (na dietetycznej kostce rosołowej) oraz kurczak w sosie jogurtowo-imbirowo-chili z połową brązowego woreczka ryżu i dwoma kopiastami łychami surówki z marchewki, ogórka i papryki. i TŻ mi dowalił, że kiedyś nigdy nie zjadłabym tyle na raz ![]() na kolację za to będzie kawałek ciasta rumowo-kakaowego (aromat rumowy + kakao) na serku wiejskim robione i może łososia z puszki wykończę
|
#1360 |
|
Zadomowienie
|
Nie poćwiczyłam. Jedzeniowo beznadziejnie.
![]() Nie będę nawet Wam pisała jaki miałam napad po powrocie z uczelni...aż przed sobą mi wstyd. Muszę wrócić na prawidłowy tor, jutro będzie lepiej. Super, że Wam ładnie dietkowo i ćwiczeniowo minąl dzień ![]() Jutro, choćby nie wiem co trzymam się dietki, idę biegać i zrobię niedzielny trening TF, chyba zacznę od poniedziałku znów od nowa TF, za karę, za dzisiejszy dzień. Bo dziś już nie poćwiczę, nie mam siły fizycznie i psychicznie, dopadło mnie coś niedobrego... (
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Little
![]() jesteś przed okresem, daj sobie odrobinkę luzu... bo jednak wtedy chce się jeść. ale jutro już będzie dobrze ![]() i jeden dzień to nic wielkiego, nie lepiej jutro zrobić sobotni trening i wszystko o jeden dzień przesunąć? nic nie stracisz
|
#1362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz rację, jutro sobotni trening na odstrzal, i przesuwam reningi o jeden dzień. Dzięki
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Raczkowanie
|
jeu, dziękuję bardzo za linka, ale nie mogę go pobrać
W każdym bądź razie dzisiaj miałam ochotę na coś słodkiego. Powstrzymałam się i nie zjadłam, ale za to wpadły 3 jabłka i 2 o wieczornej porze, hihi ![]() Miałam też dzisiaj grilla, ale zjadłam grzecznie tylko jednego szaszłyczka. A na śniadanie wpadła jedna połówka bułeczki z nutellą, a druga z serem. A co tam na śniadanie lubię sobie pofolgować Poza tym jestem przed okresem więc jestem usprawiedliwiona
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
jeu - te plecy są zabójcze. Ile trzeba pracować na takie "cacko"?
Padam z nóg. Nie zdążyłam pobiegać ale chwilę pokręciłam hh. Z dietkowaniem nie było aż tak źle, chociaż 2 krówki po drodze się przytrafiły.Może jutro będzie lepiej... A u was jak wypadło podsumowanie soboty? |
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku, ja regularnie ćwiczę od sierpnia 2011, więc ponad pół roku, trochę na siłowni, trochę aerobów i trochę zajęć fitness. miałam przerwę w październiku (złapałam lenia), ale chodząc pierwsze 5 miesięcy jadłam wszystko, więc:
a) rozwinęły się mięśnie b) przytyłam więc teraz jak spaliłam tłuszcz to mięśnie mi zostały. a na plecy robię głównie wiosła i jeszcze podnoszenie ciężaru za plecy na ławce heh. a ja dzisiaj zawaliłam w efekcie
|
#1366 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Tysia ale ja dopiero teraz zaczęłam ćwiczyć w domu z Jillian Michaels - Banish Fat Boost Metabolism i w sumie ciężko mi na razie powiedzieć, czy są jakieś efekty, bo dopiero 3 dzień ćwiczyłam - po miesiącu się wypowiem
a pod koniec kwietnia kończy mi się karnet na siłownię i zamierzam zrobić TurboJam, a jak Bozia da to nawet TurboFire, na sprzęt do obu tych programów wydam nieco ponad 100zł (dwie taśmy, hantelki, piłka do ćwiczeń, może mata) i zaoszczędzę na siłowni, a inny wysiłek też mi się przyda a takie gadżety są już na całe życie ![]() a jak pisałam wyżej, ja po prostu robiłam trening obwodowy na siłowni, przez pierwsze parę miesięcy w ogóle nie interesowałam się zdrowym żywieniem i wierzcie mi, że potrafiłam jeść bardzo nieregularnie, zapychać się i jeść po 3 czekolady w ciągu dnia, makarony z tłustymi sosami, pizze i inne tego typu rzeczy... zrobiło mi się trochę mięśni, więc jak przeszłam na redukcję i jadłam sporo białka to spadł tłuszcz, a mięśnie prawie wcale... nie jestem żadnym wzorem, przesadzasz ;p teraz ciągle zawalam i się podnieść nie potrafię ![]() a teraz lecę spać, bo przecież dzisiaj zabierają Nam godzinę snu... ;(
|
#1368 |
|
Zadomowienie
|
jeu, masz naprawdę ładne plecy! Zazdroszczę, bo ja akurat mam paskudne
![]() Wczoraj trochę zawaliłam, ale dzisiaj już będę się lepiej trzymać i pobiegam.
|
#1369 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, cześć
Zapowiada się piękny dzień. Oby wszystko było jak należy. Ta zmiana czasu mi nie służy specjalnie. Śpiochem nie jesem (wręcz potrzebuję bardzo mało snu ale (!) -1h to dla mnje dość sporo). Zrobię sobie zielonej herbaty i pójdę na dwór to moze choć troszkę mi przejdzie
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
jeu ja też wczoraj zawaliłam, cały marzec taki;/ caly tydzień ładnie, przychodzi weeken jem piję, brzuch wielki, źle się czuję, ale dalej jem, bo i tak jestem opuchnięta, to co mi tam, myslę, że zawalilam dietę to dalej pakuję w siebie
kurczę muszę te 2 tygodnie ladnie pociągnąć ![]() pójdę na rower
|
|
|
|
#1371 |
|
Zadomowienie
|
jeu Ja kupiłam sobie do TurboFire tylko gumę, bo nie mogłam nigdzie znaleźć ekspandera z uchwytami długiego, ale czytałam różne wypowiedzi i daje radę też z gumą
Dziś spróbuję. Wczoraj poćwiczyłam i normalnie chciało mi się więcej! ![]() Aga Jakiś ten marzec dla nas nie jest miły pod względem diety... Ja wczoraj za dużo piwa wypiłam.. Zważyłam się dziś i jedyne co mi się nasuwa na myśl to: masz babo placek. Niestety przytyłam, bo dziś rano zważyłam się i było: 64,8 :/ Masakra... ALE dostałam dziś @, więc może trochę ona tutaj dodała? I przed ważeniem łyknęłam trochę wody. Ale tak sobie tłumaczę, prawda jest taka, że pofolgowałam zbyt i przytyłam, chociaż rodzice mówią mi, że wcale nie... Ale nie sądzę, żeby kiedykolwiek powiedzieli mi, że przytyłam ![]() Jestem wkurzona i chcę ten wzrost oczywiście zajeść wszystkim co się da.. Ale póki co weekend wzorowo, na śniadanie zjadłam sobie trzy kanapeczki z serem białym, łososiem wędzonym i ogórkiem, piję drugą kawę i rozmyślam, czy pofolgować dziś, czy w końcu dać sobie wycisk i osiągnąć to, czego chcę! Sorki, że się tak rozpisałam, ale musiałam jakoś dać upust emocjom.. |
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno to przez @, więc się nie martw ![]() no ja zawsze ładnie z poniedziałku zaczynam i tak dotrwam już do świąt!
|
|
|
|
|
#1373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
doskonale rozumiem to zajadanie przytycia, ale to nic nie da, tylko spowoduje jeszcze większe przytycie i wrócenie do punktu zero, a chyba tego nie chcemy? także musimy się ogarnąć. ![]() o, dobrze wiedzieć, to tylko kupię sobie taką gumę jeśli można ją używać jako ekspandera ![]() Miss dziękować ![]() ja już po bardzo kalorycznym śniadanku - takie jak wczoraj, z tym że dodałam jeszcze trochę mixu suszonych owoców - poszalałam ^^ zaraz wypiję jeszcze kawkę z mlekiem na rozbudzenie - zmiana czasu i mnie nie służy. ;/ dzisiaj beztreningowo, mam takie zakwasy na łydkach, że ledwo chodzę, ale jutro już wracam do regularnych treningów ![]() a teraz idę szukać przepisów na jakiś obiad z dorszem
|
|
#1374 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam więc nadzieję, że to przez @. Ale i tak jak spadnie -1,5kg to oznacza, że w tym miesiącu nic nie schudłam
Szkoda, ale czego ja się spodziewałam. Chcę być silna i wytrwać do tych świąt bez grzeszków... Będę ćwiczyć regularnie TF i jeść zdrowo. Muszę też ograniczyć to piwsko!
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
Wczoraj na za dużo sobie pozwoliłam, ale dziś dostałam @, więc rozumiem skąd taka moja ochota na jedzenie była. DZiś juz ok, na I snd zjadłam 1/2 activii z płatkami owsianymi i otrębami + kiwi, potem grahamka z szynką, meczyk 2 godzinny i obiad piers z kurczaka, marchewka z jablkiem i 3 ziemniaki.. Zmiana czasu i mnie nie sluzy -.- ehhh.. głowa mnie boli.
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
jaki ja pyszny obiad zjadłam
dorsz zapiekany w pomidorach, pyyycha i nawet nie wiedziałam, że dorsz jest taką chudą rybką (ma bardzo mało tłuszczy), surówka z kiszonej kapusty (kapustka, jabłko, marchew, przyprawy) i trochę innej surówki (ogórek, marchew, papryka) no i z połową torebki brązowego ryżu niestety przed obiadem wpadło duże jabłko i dwie garści orzechów ziemnych, ale byłam już taka głodna, że musiałam coś przekąsić. ![]() a następny posiłek to sałatka z awokado i tuńczykiem (2 jajka na twardo, puszka tuńczyka, cebula, sok z cytryny, awokado) i kawałek dietetycznej babki (4 jajka, 2 łyżki skrobii, 1 łyżka kakao, otręby i jogurt naturalny) ![]() a na kolację zrobię sobie albo jakiś twaróg z warzywami albo omleta z samych jaj. dzisiaj bardzo jajecznie... ;p
|
#1377 |
|
Zadomowienie
|
Hej, Kobietki!
Melduję, że dziś już ładniej z dietką, poćwiczę też wieczorem wczorajsze TF, a od jutra po kolei bez środowej przerwy treningi .Przeziębienie nie mija, wręcz przeciwnie. Nie mogę przez to biegać, już mnie telepie od środka . Poza tym, masakrycznie mi się wstawało...pospałam z 4 godziny i na uczelnię, do tego nie za dobrze się czułam, ale teraz siedzę już pod kocykiem, niedługo pójdę odespać choć 2 godzinki, mimo tego że na dworze ładnie dość A dziś: Woda z cytryną Grahamka z szynką z indyka i ogórkiem Banan Pierś z kurczaka gotowana, ryż(niestety biały) - zrobiłam do tego serek wiejski na ciepło z ziołami i siemieniem lnianym, taki a'la sos , i brokuły (spoooro, ale to same witaminki )Na podwieczorek planuję serek homo wymieszany z twarożkiem + miód, otręby, siemię lniane, słonecznik. Kolacja - jeszcze nie wiem, ale może wykończę tuńczyka. jeu, podnosimy się i bierzemy w garść, dasz radę! Z nami dasz radę .Zazdroszczę obiadku! tysia, to napewno @, ja jestem przed i nawet nie zbliżam sie do wagi, tymbardziej, że wczoraj przegięłam po całości |
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
ja wrócę jednak za kilka dni jak się ogarnę. ;/ okres mam mieć za tydzień i muszę do świąt ładnie jeść, a dzisiaj już musiałam wyjadać domowy dżem malinowy łyżeczką -_- jak jakieś dziecko...
muszę określić sobie jasno zasady i wziąć się w garść, bo wszystko zaprzepaszczę. nawet TŻ się nabija, że drzemie we mnie potwór ;(
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej hej
![]() Kurcze u mnie też wczoraj wieczorem klapa na całej linii ale żeby jeszcze byl 1 kawałek a tu 3 bożeeee a dziś też cały dzień super na uczelni a przyszłam do domu i coo?? były frytki na talerzu więc zjadłam do tego kotlet w panierce i jogurt bananowo-orzechowy ![]() ![]() Jeu, kochana tyle już zrzuciłaś i się załamujesz? nie podobne to do Ciebie jest 3maj się jesteśmy z Tobą ![]() Tysia, to napewno @ więc się naprawdę nie przejmuj za tydzień będzie duużo mniej ![]() Kurcze co wyście się tak umówiły że każda ma @ masakra ![]() A co do zmiany czasu też w ogóle mi nie służy i całe dnie na uczelni też nie
wreszcie z nami Synek 03.01.2015 Edytowane przez smerfetka2808 Czas edycji: 2012-03-25 o 18:35 |
|
|
|
#1380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na szczęście rano ćwiczyłam (30 min aerobiku i około 20 min biegu). Potem tak mnie zaczął boleć brzuch, że musiałam się położyć spać na ponad 2 godziny. Jeśli chodzi o zmianę czasu to mi też nie służy. Muszę się długo przyzwyczajać... smerfetko, jak ja jadłam zupełnie dietetyczne jedzonko i dużo białka to też rzucałam się na jedzenie. Teraz jem praktycznie normalnie tylko mniej. Z tym, że słodycze, biały chleb i ziemniaki jem raz na ruski rok i nie mam jakich wielkich napadów na jedzenie. Dzisiaj nawet po obiedzie wszyscy kupili sobie lody, a ja odmówiłam ![]() jeu, dasz radę. Ja zawsze wyobrażam sobie siebie w kostiumie kąpielowym gdzieś na plaży i to automatycznie odrzuca mnie od spożywania nadmiernej ilości jedzenia
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

Od owsianki też jestem uzależniona, ale o mleku zapomniałam całkowicie i nie było jak jej przyrządzić... 

szalona 

ja to mam tyle tłuszczu zresztą gdzie ja go nie mam 

aż się zarumieniłam 

ale chwilę pokręciłam hh. Z dietkowaniem nie było aż tak źle, chociaż 2 krówki po drodze się przytrafiły.