Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 860 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-23, 19:39   #25771
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Ooooo zapomnij maleńka
nie to nie, to możesz pomachać Darkowi na do widzenia, nie dostaniesz go !!

joke

mykam narazie
Stary 2006-12-23, 19:44   #25772
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość

joke

mykam narazie
Mogę Ci go "pożyczyć" a nie że on do Ciebie na zawsze odejdzie, o to mi chodziło
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-23, 19:53   #25773
tricomi
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

chciałam życzyć Wam dużo zdrówka, samych szczęśliwych chwil, pogodnego nastawienia do życia i wspaniałych przyjaciół. Żebyście pielęgnowały w sobie miłość do piłki i oczywiście piłkarzy Żeby Nowy Rok przyniósł Wam wiele radości w życiu min. tej zwiazanej z grą Waszych ulubieńców. Wesołych Świąt kochane
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-23, 20:11   #25774
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Dobra ja zamykam nagrać płytkę i obejrzeć Killera

Do jutra
Stary 2006-12-23, 20:34   #25775
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez $Luna$;3306431nie, nie jesteś zimna a może jesteś ale dla mnie
nie chodzi mi o słodzenie ale o dobre słowo, które usłyszałam od dziewczyn a od Ciebie słowa krytyki
może nie patrze zbyt obiektywnie, chodzi mi głównie o Twój post który Talcia skomentowała że jeśli jeśli będize jej źle to sobie go przeczyta. Ja w nim nie widziałam nic dobrego, przynajmniej dla mnie, bardziej mnie zranił niż pocieszył
eeee, no ja jestem cały dzień, ale sie mijamy

ta Daniela to troche taka niedociumana
3 - jaka mina na 4 fotce
5 - i dobrze jej z tym
6 - co Ty chcesz od tej Moni[/QUOTE
nie boj sie...nie pierwszy raz slysze takie slowa od ludzi...ale czasem trzeba bylo nalozyc skorupe...zeby przezyc...a moze ta skorupa to poprostu ja...
w kazdym razie ja nie skladam sie tylko z pierwiastkow śmiechotwórczych :P:
i zauwaz, ze ja tez mam swoje uczucia i odczucia...nie wiem czy zauwazylas...
a wcale nie mialam zamiaru cie ranic...poprostu wiem na przyszlosc, zeby w ogole sie w twojej sprawie nie udzielac, bo robie ci tylko szkode...no problemo...

daniela... xD tja...cos takiego ma w sobie niedociumanego
a do moni...czy ja sie czepiam? zdaje ci sie...ja nie zauwazylam w swojej wypowiedzi dotyczacej jej osoby chocby nutki czepialstwa poprostu mowie...hologram
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3306555]Wpadłam do Was, aby Wam życzyć Wesołych Świąt!!!!
http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf <--For U
Luncia-a Ty znów się odkochałaś? Dawno Cię na Ebiowym nie było
och...swieta karta ... podoba mni sie rili rili ... dzię - ku - je - my !
Cytat:
No masakra kolejki do sklepu do bakomatu nawet
A ja tylko chodzę do kuchni i podkradam jedzienie, masakra, tu jajko, tu galaretka, a jeszcze ciasto pod tym względem nie cierpię świąt
Celtic gra z Falkrik i prowadzi 1 do 0
achh.,. u mnie to samo...o 8 rano bylam w markecie osiedlowym...a tam juz takie korasy do kasy, ze masakra XD ....az boje sie pomyslec co bylo jak ludzie przyszli w poludnie
Cytat:
Oj ja też bym chciała się nie ruszać ale jak rodzice każą mi coś załatwić to ni ma wyboru
Daj mi tę noc, tę jedną noc

Kiedy to dojdzie do skutku?
buehehe...znowu slepne... bo przeczytalam... 'rodzice kaza mi sie załatwiac'
Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
Hej babeczki! Przepraszam, że tak rzadko się odzywam, ale nie mam nawet czasu, aby w końcu być na bieżąco z wątkiem . Dzisiaj od rana piekłyśmy z Mamą ciasta, później pomagałam trochę bratu ubrać choinkę, choć ja bym ją inaczej ubrała. Z okazji tak szybko zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzę wam, aby te 3 dni upłynęły wam w spokojnej i rodzinnej atmosferze, abyście dostały to co sobie wymarzyłyście i życzę nam wszystkim abyśmy na dobre i na złe trwały razem na naszym ukochanym wątku. Wszystkiego najlepszego dla:
Magdy
Luny
Talci
Tri
Oleczki
Izy
Mav
danke szyyyn gosieńko wzajemnie...a pamietaj, ze dobro wraca do czlowieka podwojnie
jak miło ...fajnie, ze spedzasz czas z rodzinką zycze ci wiecej wolnego czasu przede wszystkim zebys mogla nas odwiedzac ;]
Cytat:
Dziewczyny tak sobie siedzę, oglądam śmieszne filmiki i znalzałam taką "perełkę"

http://www.maxior.pl/?p=index&id=35259&8

Gleba na końcu najlepsza

albo to nigdy nie słyszałam tego hymnu Górniakowej, ale Lesiu przebił ją

http://www.maxior.pl/?p=index&id=33554&8

Gadające psy

http://www.maxior.pl/?p=index&id=26642&0 to najlepsze
haha... laska powalajaca
filmik z hymnem widzialam kiedys...beka...wspolczuj e sobie w takich momentach...
psy...nie wiem jak one to robia ale mi ich szkoda :P
Cytat:
oczywiscie glupota nie boli a slepota chyba tez nie...
'mozesz pomacac darkowi' ... to chyba to zmeczenie po dniu pelnym roboty ...wybaczcie staruszce ;P
Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

chciałam życzyć Wam dużo zdrówka, samych szczęśliwych chwil, pogodnego nastawienia do życia i wspaniałych przyjaciół. Żebyście pielęgnowały w sobie miłość do piłki i oczywiście piłkarzy Żeby Nowy Rok przyniósł Wam wiele radości w życiu min. tej zwiazanej z grą Waszych ulubieńców. Wesołych Świąt kochane
ojojojoj... posypalo sie zyczeniami
dziekuje

To i ja coś skrobne chociaz weny mi brak...wszystko co chcialam wypisalam Wam w moim liscie
a teraz pozostaje mi tylko ponowic tamte zyczenia...nie bede sie powtarzac ani robic tego po kolezankach poprostu WESOŁYCH ŚWIĄT MANIACZKI !!! tysiące buziakow i usciskow...

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-23, 20:58   #25776
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
nie boj sie...nie pierwszy raz slysze takie slowa od ludzi...ale czasem trzeba bylo nalozyc skorupe...zeby przezyc...a moze ta skorupa to poprostu ja...
w kazdym razie ja nie skladam sie tylko z pierwiastkow śmiechotwórczych :P:
i zauwaz, ze ja tez mam swoje uczucia i odczucia...nie wiem czy zauwazylas...
a wcale nie mialam zamiaru cie ranic...poprostu wiem na przyszlosc, zeby w ogole sie w twojej sprawie nie udzielac, bo robie ci tylko szkode...no problemo...

daniela... xD tja...cos takiego ma w sobie niedociumanego
a do moni...czy ja sie czepiam? zdaje ci sie...ja nie zauwazylam w swojej wypowiedzi dotyczacej jej osoby chocby nutki czepialstwa poprostu mowie...hologram

oczywiscie glupota nie boli a slepota chyba tez nie...
'mozesz pomacac darkowi' ... to chyba to zmeczenie po dniu pelnym roboty ...wybaczcie staruszce ;P

To i ja coś skrobne chociaz weny mi brak...wszystko co chcialam wypisalam Wam w moim liscie
a teraz pozostaje mi tylko ponowic tamte zyczenia...nie bede sie powtarzac ani robic tego po kolezankach poprostu WESOŁYCH ŚWIĄT MANIACZKI !!! tysiące buziakow i usciskow...
o nie Madziula, tak to my rozmawiać nie będziemy może ja za bardzo to wszystko do siebie biore, zresztą ze wszystkim tak jest, z porażkami Wsiły, z rozmowami tu ...
ale już nie ważne, koniec tematu
monia jak monia, normalna dziewczyna
o nie, na żadne macanie tym bardziej nie pozwole
aaaaa, i macie buziaki od Izki, ma problemy z windowsem i troche jej nie będzie za nią

PS. a Magda ... ja tu widze że coraz częściej zagladasz na ebisiowy wątek i mnie tu samą zostawiasz jak to tak
Stary 2006-12-23, 21:38   #25777
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
o nie Madziula, tak to my rozmawiać nie będziemy może ja za bardzo to wszystko do siebie biore, zresztą ze wszystkim tak jest, z porażkami Wsiły, z rozmowami tu ...
ale już nie ważne, koniec tematu
monia jak monia, normalna dziewczyna
o nie, na żadne macanie tym bardziej nie pozwole
aaaaa, i macie buziaki od Izki, ma problemy z windowsem i troche jej nie będzie za nią

PS. a Magda ... ja tu widze że coraz częściej zagladasz na ebisiowy wątek i mnie tu samą zostawiasz jak to tak
zagladam...bo tu jakos pusto... a tam zawsze ktos jest...

poza tym nie mialam zadnych fotek...to co tu robic... dzis jednak znajazlam jakas chinska strone xD i łooooo...fotków a fotków iza miala racje...chinskie sa najlepsiejsze
duzo lahmcia znalazlam i timo ... to talcia sie ucieszy... a moich... jakos malo bylo nowych...ale nie dziwota, bo ja wszystkie mam na biezaco i juz nic prawie nie zostalo

a teraz ide sie wykapac... umyc wlosy...i ide spac ... padam z nog...poza tym jutro do kosciola trzeba
no nic...w ogole nie czuje, ze juz jutro wigilia nic a nic... gdzie jestes sniegu....

dobranoc panienki...
na rozgrzewke przed tym jak dam foty... to bedzie basti timo i thomas
jak patrze na bastka rece to widze swoje...szkielety...krzyw e...z wystajacymi kostkami XD ... przeznaczenie ... i te 'mocne' łydy
timo... fotka naj naj naj ze znalezionych dzisiaj przeze mnie odnosnie timka
thomi mmmraaauuuu...

EDIT: widze mavuś za ciebie... i lece
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2352978848.jpg (53,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1427119329.jpg (66,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1551845344.jpg (27,1 KB, 3 załadowań)

Stary 2006-12-23, 21:52   #25778
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
a ja już po sprzątaniu i choinka ubrana
rano przed sprzątaniem zaliczyłam kłótnie z rodzicami, później cięcie sie, leki uspokajające, okropna migrena więc poszłam spać
ale juz mi lepiej
ehhh, dużo o tym myślałam ... o tym co o mnie myślicie ... to nie jest tak że mi nie zależy na życiu, z enie boje sie co będzie dalej
przecież jak każdy myślący człowiek zastanawiam sie gdzie później trafie no i boje sie iść do ziemi, że mnie robaki zjedzą itd. i nie chce żeby mnie do trumny chowali ...
więc to nie jest tak że wymyśliłam sobie samobójstwo i *******e wszystko nie chce sie zabić, tak naprawde kocham życie, chce zdać mature, chce założyć rodzine, tyle jeszcze przede mną życia, tyle
rzeczy któych nie zrobiłam a chce zrobić wiem że to Bóg dał mi życie i tylko on może mi je zabrać
wiem też że mam po co żyć, musze żyć dla Was, dla Wisły, dla tylu rzeczy i tak jak Talcia mówiła, jestem zdrowa, niczego mi nie brakuje, mam troche szczęścia w życiu wiem że inni mają go mniej, nie mają rodziców, ( dzieci z domów dziecka)
że są biedni, głodni i zaniedbani ( dzieci z Afryki) że są dzieci chore, upośledzone które praktycznie mieszkają w szpitalach i hospicjach wiem że poprostu nie wolno mi sie zabić
ale jest też ta gorsza strona, straciłam chłopaka, brata ... i czasem zadaje sobie pytanie skoro oni umarli to czemu ja nie miałabym ?
Ale nie potrafie tak myśleć kiedy pokłóce sie z rodzicami, chyba jestem za słaba psychicznie, bo zaraz sięgam po żyletke, zalewając sie łzami, a po chwili oni udają że nic sie nie stało, że wszystko jest ok.
Stało sie bo ja na ręce mam kolejne krwawe kreski albo wzięłam za dużo tabletek i zaraz wszystko zwróce.
Wiem Magda, lepsi tacy rodzice niż żadni.
Wiem że to może tak wygląda że myśle tylko o śmierci. Tak jednak nie jest Najgorzej jest w tych momentach, kiedy rodzice mnie ranią. Albo kiedy pomyśle o nieżyjącym chłopaku. I wtedy nic nie jest ważne, żadne gadanie że nie wolno sie zabić. Ważne jest tylko żeby przestać myśleć, zapomnieć, zasnąć.
Więc prosze, nie myślcie że nic do mnie nie dociera, że jestem taką cholerną egiostką ( Magda ) bo tak nie jest Doceniam Waszą pomoc, Wasze rozmowy
ale mam tą świadomość, że nie wiecie co czuje, nie rozumiecie mnie, bo tego nie przeżyłyście, przecież nie jesteście mną
tak na marginesie, czy któraś z Was straciła dwie najbliższe osoby ? pytam bo chce sie wczuć w Waszą sytuacje, pozatym Wy o mnie wiecie chyba już wszystko

to sie spisałam troszke, prosze o przeczytanie tego

Lunka, ja osobiscie nie bylam nigdy w takiej sytuacji jak Twoja ale sadze ze kazda z nas stracila kogos bliskiego i da nas waznego...ale mimo wszystko zycie toczy sie dalej trzeba sie skonczyc uzalac nad soba. My tu staramy sie w jaks sposob Ci pmoc, poprawic humor itp ale mnie sie wydaje ze ty tego nie chcesz ze jak sie potniesz to bedzie ci lepiej ... np.po klotni z rodzicami co z tego kazdy sie kloci z "wapniakami" ale nie robi sobie krzywdy z tego powodu...
ja tez jestem slaba psychicznie...ale zaciskam zeby i wale do przodu bo nie mam wyboru szczegolnie teraz gdy jestm w obcym kraju prawie sama... Tak nie mozna!!!!!nie mozesz sie ciac za kazdym razem gdy pomyslisz o czyms przykrym ...
i tak jak powiedzialas bierzesz wszystko do siebie...

ach na necie bede dopiero w srode...a jak nie to dopiero w nowym roku...
zycze wam wszystkim Wesolych Spokojnych Swiat

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-24, 08:36   #25779
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

na rozgrzewke przed tym jak dam foty... to bedzie basti timo i thomas
jak patrze na bastka rece to widze swoje...szkielety...krzyw e...z wystajacymi kostkami XD ... przeznaczenie ... i te 'mocne' łydy
timo... fotka naj naj naj ze znalezionych dzisiaj przeze mnie odnosnie timka
thomi mmmraaauuuu...
matko, rzeczywiście Basti ma cieniutkie te łapki
dlaczego ten Tim jest Talci ja kocham takich blondynów
i ten w okularach taki zły nie jest

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
Lunka, ja osobiscie nie bylam nigdy w takiej sytuacji jak Twoja ale sadze ze kazda z nas stracila kogos bliskiego i da nas waznego...ale mimo wszystko zycie toczy sie dalej trzeba sie skonczyc uzalac nad soba. My tu staramy sie w jaks sposob Ci pmoc, poprawic humor itp ale mnie sie wydaje ze ty tego nie chcesz ze jak sie potniesz to bedzie ci lepiej ... np.po klotni z rodzicami co z tego kazdy sie kloci z "wapniakami" ale nie robi sobie krzywdy z tego powodu...
ja tez jestem slaba psychicznie...ale zaciskam zeby i wale do przodu bo nie mam wyboru szczegolnie teraz gdy jestm w obcym kraju prawie sama... Tak nie mozna!!!!!nie mozesz sie ciac za kazdym razem gdy pomyslisz o czyms przykrym ...
i tak jak powiedzialas bierzesz wszystko do siebie...

ach na necie bede dopiero w srode...a jak nie to dopiero w nowym roku...
zycze wam wszystkim Wesolych Spokojnych Swiat
nom właśnie, tu jest mój problem że nie potrafie wytrzymać i zaraz sie tne
ale to nie to że nie chce żebyście mnie pocieszały ale nie potrafie tego słuchać kiedy mam tylko jedną myśl w głowie ...

dzięki i nazwzajem Mavuś

doberek
Stary 2006-12-24, 08:38   #25780
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

aaaa jakie fajne fotki znalazłam przed chwillą

1 - Kubuniu
2 - tak tak to Baszczu
3 - znowu Baszczu, i ten naćpany wzrok
4,5 - koszulka do licytacji
6 - bramkarz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01.jpg (61,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 02.jpg (58,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 03.jpg (83,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 05.jpg (57,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06.jpg (50,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 07.jpg (109,8 KB, 2 załadowań)
Stary 2006-12-24, 08:57   #25781
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

1 - drużyna Wisły, i ten uśmiech Baszcza, no nie moge
2 - przeciwnicy
3 - Kuba jakąś małolatą, i naćpany Baszczu
4 - twarz mi jest znana ale nie moge sobie przypomnieć kto to
5 - Kuba w tle
6 - jaki wynik tylko kto jest kto ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (74,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (86,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (65,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (54,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (59,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (55,4 KB, 5 załadowań)
Stary 2006-12-24, 09:04   #25782
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

2 - jak Kubuniu tu ślicznie wygląda
3 - poza Baszcza
4 - Kuba i Gołoś cieszą sie po zdobytym golu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (53,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (65,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (72,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24.jpg (86,1 KB, 3 załadowań)
Stary 2006-12-24, 09:08   #25783
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

a tu opis imprezy

W piątkowe przedświąteczne popołudnie w Hali Polonia w Częstochowie odbył się turniej piłki halowej zorganizowany w związku z 21. rocznicą wywalczenia przez juniorów Rakowa Częstochowa młodzieżowego Mistrzostwa Polski. Z inicjatywą spotkania wyszli zawodnicy z pamiętnej drużyny z 1985 roku, którzy chcieli uczcić pamięć jednego ze swoich kolegów - E. Kuli, któremu nie dane było dożyć tej rocznicy.

Ponieważ w drużynie Mistrzów 1985 grał Jerzy Brzęczek, udziału w turnieju nie mógł odmówić jego siostrzeniec, wychowanek Rakowa - Kuba Błaszczykowski. Pierwotnie drużyna miała wystąpić pod szyldem "Wisła Kraków" jednak z różnych powodów zgłoszono "Team Kuby Błaszczykowskiego".

W drużynie przyjaciół naszego pomocnika wystąpili: jego brat - Dawid, Marcin Baszczyński, Marcin Juszczyk, Marcin Wasilewski, Konrad Gołoś, Dariusz Marzec, Kazimierz Moskal oraz Bogdan Zając.

W turnieju rozgrywanym w dwóch grupach (po 3 ekipy) zagrały także: Drużyna Przyjaciół Jacka Magiery (m.in.: Piotr Świerczewski, Radosław Gilewicz, Bartosz Karwan, Wojciech Szala, Marcin Bojarski), ekipa Mistrzów z 1985 roku (m.in. Jerzy Brzęczek, Krzysztof Kołaczyk), Reprezentacja Częstochowy, Rakowa Częstochowa oraz Luminexu (futsal).

Mimo że najważniejsze były dobra zabawa i szczytny cel, wszyscy zawodnicy podeszli do spotkań bardzo poważnie. Nie brakowało zaangażowania, walki, a przede wszystkim efektownych akcji i zwodów. W tych bezdyskusyjnie dominował Jakub Błaszczykowski - młody pomocnik Wisły potwierdził tylko swe niebanalne umiejętności. Świetnie radzili sobie też Konrad Gołoś oraz Kazimierz Moskal.

Skład finału nie zaskoczył widowni. Na parkiet wyszły drużyny Przyjaciół Kuby Błaszczykowskiego i Przyjaciół Jacka Magiery - innymi słowy: Wisła i Legia.

Po dwóch początkowych akcjach "Wasyla" i "Gołego" Drużyna Kuby prowadziła 2:0, a w ciągu kolejnych 10 min "Wiślacy" zdobyli jeszcze 4 gole. Wówczas honorowego gola dla "Legionistów" zdobył Radosław Gilewicz. Darek Marzec odpowiedział kolejną bramką dla "Przyjaciół Kuby", którzy ostatecznie wygrali mecz 7:1.

Pieniądze zgromadzone ze sprzedaży cegiełek - wejściówek (5zł) oraz licytacji pamiątkowych koszulek zostaną przekazane na rozwój sekcji młodzieżowych Rakowa. Najwyższa cenę - 3000 zł - uzyskała koszulka Kuby Błaszczykowskiego.

Warto zaznaczyć, że Turniej odbył się w czasie, który piłkarze zazwyczaj wolą poświęcić na odpoczynek i spotkania z rodziną niż kolejne mecze. Najwyraźniej, tak jak kibice, stęsknili się już za piłką. Oby więcej takich imprez!

kurcze nie wiedziałam że Kuba ma brata Dawida ciekawe który to

a to był Kazimierz Moskal na tej fotce

i tak myślałam że to Wasyl grał w teamie Kuby

ale fajny mecz
Stary 2006-12-24, 09:25   #25784
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

kurcze za ciula nie moge dopasować podpisu do piłakrzy

Kuba brat - Dawid, Baszczu, Juhu, Goły, Wasyl, Kaziu Moskal, Darek Marzec i Bodzio Zając. U Magika m.in Świerczewski, Szala, Bojarski, Gilewski, Karwan, Lech.

edit: oooo mam fotke wspólną fotke Kuby i Dawida ( i kto jest miszcz )
to wychodzi na to że Dawid to ten pierwszy z prawej w dolnym rzędzie

Dawid jest o kilka lat starszy od Kuby i gra w klubie Olimpia Truskolasy yyy kiedyś sie z siostrą śmiałysmy że ona jak nie znajdzie pracy to wyjedzie do Truskolasu
a Kuba już kiedyś tam grał to wygląda na to że on sie wyrwał z rodzinnego masteczka ( i to do repry i do Wisły) a Dawid nie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 473jghv.jpg (113,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kuba i Dawid.jpg (56,5 KB, 6 załadowań)
Stary 2006-12-24, 12:16   #25785
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Luncia ekstra foteczki

Dziewczyny jako że wpadłam teraz, bo zaraz lecę szykować się na Wigilię (idę do babci )

To chciałabym złożyć Wam życzenia:

Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką,
pyszności na wigilijnym stole,
wspaniałej rodzinnej atmosfery
wypełnionej melodią staropolskich kolęd,
a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra
i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Ola

Wszystkiego naj naj naj dla:

Lunci
Madzi
Tri
Talci
Izy
Słońca
Mav
Gosi

Buźki dla Was moje kochane maniaczki, żebyśmy w takim samym gronie spotkały się w kolejne święta. (jako że 24 to 24 buziaczki )

Stary 2006-12-24, 12:51   #25786
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Luncia ekstra foteczki

Dziewczyny jako że wpadłam teraz, bo zaraz lecę szykować się na Wigilię (idę do babci )

Lunci
Madzi
Tri
Talci
Izy
Słońca
Mav
Gosi

Buźki dla Was moje kochane maniaczki, żebyśmy w takim samym gronie spotkały się w kolejne święta. (jako że 24 to 24 buziaczki )

ekstra bo są na nich Kuba i Baszczu

no Ola i wzajemnie

SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA.BECZKĘ PIWA, WIADRA WÓDKI BY ODGONIĆ WSZYSTKIE SMUTKI. 100 CAŁUSÓW NA DODATEK BY SMACZNIEJSZY BYŁ OPŁATEK!
Stary 2006-12-24, 13:20   #25787
tricomi
Zakorzenienie

ja życzonka składałam wczoraj wobec tego dzisiaj tylko podziękuje
Stary 2006-12-24, 13:27   #25788
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
matko, rzeczywiście Basti ma cieniutkie te łapki
dlaczego ten Tim jest Talci ja kocham takich blondynów
i ten w okularach taki zły nie jest
ach... no wiesz... stworzony dla mnie...ja nie wiem jakim cudem sie stalo, ze on sie tam gdzies urodzil daleko... (chociaz z nowu nie az tak daleko )
mi tam sie kiedys timo okropnie nie podobal dlatego talcia go wziela...a teraz calkiem fajna dupa z niego tak to jest... nie widzi sie co sie ma ...
thomi srednio mi sie podoba...taka puca ... ale tu wyszedl bosko gangstersko xD

Cytat:
1 - drużyna Wisły, i ten uśmiech Baszcza, no nie moge
2 - przeciwnicy
3 - Kuba jakąś małolatą, i naćpany Baszczu
4 - twarz mi jest znana ale nie moge sobie przypomnieć kto to
5 - Kuba w tle
6 - jaki wynik tylko kto jest kto ?
hooo... ten blaszczykowski fajny... przynajmniej na tych fotach co dalas, a zawsze mi sie wydawal nieciekawy :P:
Cytat:
Dziewczyny jako że wpadłam teraz, bo zaraz lecę szykować się na Wigilię (idę do babci)

Lunci
Madzi
Tri
Talci
Izy
Słońca
Mav
Gosi

dziekuje olciu
siweta u babci...
a w tym roku wychodzi u mnie... czyli wyliczono osob: 19 ... musze sie zastanowic co by tu zyczyc w tym roku przyszlemu 'szwagrowi' ... w tamtym roku byl u nas pierwszy raz na wigilii to w sumie mu tylko powiedzialam: wesolych swiat i sie podzielilam oplatkiem...teraz juz sie wgrał w rodzine to nie ma, ze boli niech poczuje co to znaczy byc jednym z nas a w ogole to on jest prawoslawny XD to nie wiem jak tam u nich ale u nas jest w ogole wymieszane :P katolicy, ewangelicy, prawoslawni... wszystko w jednym... i to jest swietne...bo rodzina to rodzina

a ja najbardziej chcialabym zyczyc jednak wesloych swiat dla naszej kochanej MAV, bo jest poza krajem...i nie mam jej nr telefonu i nie moge wyslac zyczen...z calego serduszka ci kochana sle zyczenia i pozytywna energie

na chwile tylko mi sie udalo wyrwac... wlasnie wrocilam z kosciola...i lece troche pomoc... a potem sie przygotowac
WESOŁYCH ŚWIĄT PIŁKARSKIE RODZINKI !!!

Stary 2006-12-24, 13:33   #25789
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Życzenia od moich chłopaków... prosto z oficjalnych stron...
Basti swoj nawet opatrzyl podpisem ręcznym... u podo wszystko komputerowo i krotko ;P ale o fanach pamietaja

Ich wünsche euch ein schönes Fest

Hallo Freunde! Ich wünsche euch ein schönes Weihnachtsfest. Lasst es euch gut gehen! Auch ich feiere mit meiner Familie und werde mich vor dem Jahreswechsel wieder bei euch melden. Bis dahin, ich wünsche euch angenehme Tage. Euer Lukas Podolski

Basti sie wiecej o sobie rozpisal

Meine lieben Fans!

Der Jahreswechsel 2006/2007 steht an. Zeit also, Dankeschön zu sagen und ein Fazit zu ziehen. Als erstes möchte ich mich natürlich bei euch allen ganz herzlich bedanken. Ihr habt mich im Fußballjahr 2006 einfach hervorragend unterstützt, auch dann, wenn es mal nicht so nach Wunsch lief. Euere vielen E-Mails hier auf meiner Internetseite und auch die vielen netten Briefe fand ich wirklich super und ich hoffe, dass ihr mir auf meinem weiteren Karriereweg auch weiterhin so toll die Daumen drückt. Denn euere Unterstützung ist für mich zusätzlicher Ansporn, mit euch teile ich meine Erfolge am liebsten.

Ich möchte euch an dieser Stelle allen ein frohes Weihnachtsfest wünschen, ein paar ruhige Tage und vor allem einen guten Rutsch ins neue Jahr 2007. Ich persönlich freue mich schon riesig auf 2007. Da stehen große Ziele an. Nach dem bitteren Ausscheiden in Aachen im DFB-Pokal mit 2:4 vier Tage vor dem Weihnachtsfest ist der FC Bayern ja noch in zwei Wettbewerben vertreten, und es wäre schön, wenn wir zumindest einen Titel erringen könnten.

Es warten große Aufgaben auf den FC Bayern und mich in der Bundesliga, in der wir als Tabellendritter ab dem 26. Januar 2007 mit dem Auswärtsspiel in Dortmund unsere große Aufholjagd starten und Bremen sowie Schalke noch abfangen wollen. Und in der Champions League freue ich mich schon riesig auf den Europacup-Klassiker gegen Real Madrid. Das werden zwei Wahnsinnsspiele am 20. Februar im Bernabeu-Stadion und am 7. März in der Allianz Arena. Und ich hoffe, dass wir weiterkommen. Wir wollen unbedingt ins Viertelfinale!

Auch mit der deutschen Nationalmannschaft stehen wichtige Spiele an. In der EM-Qualifikation will ich da natürlich mit dem DFB-Team die Weichen stellen für die Teilnahme an der EURO 2008 in Österreich und der Schweiz. Dass wir mit den besten Mannschaften der Welt mithalten können, das haben wir ja bei der WM gezeigt.

Ich habe 2006 unheimlich viele Spiele bestritten und hatte nach der WM kaum Zeit zum Verschnaufen. In diesen Tagen werde ich mich daher ein bisschen vom Fußball-Stress der Hinrunde 2006/2007 erholen, zuhause Kraft tanken und in aller Ruhe mit meiner Familie die Weihnachtsfeiertage verbringen. Vielleicht gehe ich auch ein bisschen zum Skifahren. Meine Familie wohnt in Oberaudorf, da sind die ja Berge zum Greifen nahe.

Viel Zeit zur Erholung ist allerdings nicht. Am 4. Januar geht’s schon wieder weiter, da fliegen wir ins Winter-Trainingslager nach Dubai, um uns auf die Rückrunde vorzubereiten. Ich werde mich dann wieder regelmäßig hier auf meiner Internetseite melden und euch mitteilen, was so los ist bei mir. Versprochen.

Nochmals allen ein frohes Fest, einen guten Rutsch, bleibt gesund und unterstützt mich auch 2007 so hervorragend wie bisher. Danke für alles.

Euer Bastian Schweinsteiger

Edytowane przez magda_aparatka
Czas edycji: 2006-12-24 o 14:19
Stary 2006-12-24, 14:04   #25790
tricomi
Zakorzenienie

Luncia - zdjecia super, Kubuś jak zawsze chwyta za serce, aż się chce go przytulić przy ścianie

Madzia- ależ sięBastuś rozpisał fajnie, że pamiętają o fanach, no jasne
Stary 2006-12-24, 14:33   #25791
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

hooo... ten blaszczykowski fajny... przynajmniej na tych fotach co dalas, a zawsze mi sie wydawal nieciekawy :P:

a w tym roku wychodzi u mnie... czyli wyliczono osob: 19 ... musze sie zastanowic co by tu zyczyc w tym roku przyszlemu 'szwagrowi' ... w tamtym roku byl u nas pierwszy raz na wigilii to w sumie mu tylko powiedzialam: wesolych swiat i sie podzielilam oplatkiem...teraz juz sie wgrał w rodzine to nie ma, ze boli niech poczuje co to znaczy byc jednym z nas a w ogole to on jest prawoslawny XD to nie wiem jak tam u nich ale u nas jest w ogole wymieszane :P katolicy, ewangelicy, prawoslawni... wszystko w jednym... i to jest swietne...bo rodzina to rodzina

na chwile tylko mi sie udalo wyrwac... wlasnie wrocilam z kosciola...i lece troche pomoc... a potem sie przygotowac
WESOŁYCH ŚWIĄT PIŁKARSKIE RODZINKI !!!
no wiem, Kuba na boisku wygląda jakoś tak nieciekawie a prywatnie to całkiem całkiem
łoooo to rodzinne święta i tyle

Cytat:
Życzenia od moich chłopaków... prosto z oficjalnych stron...
Basti swoj nawet opatrzyl podpisem ręcznym... u podo wszystko komputerowo i krotko ;P ale o fanach pamietaja

Ich wünsche euch ein schönes Fest

Hallo Freunde! Ich wünsche euch ein schönes Weihnachtsfest. Lasst es euch gut gehen! Auch ich feiere mit meiner Familie und werde mich vor dem Jahreswechsel wieder bei euch melden. Bis dahin, ich wünsche euch angenehme Tage. Euer Lukas Podolski

Basti sie wiecej o sobie rozpisal

Meine lieben Fans!

Der Jahreswechsel 2006/2007 steht an. Zeit also, Dankeschön zu sagen und ein Fazit zu ziehen. Als erstes möchte ich mich natürlich bei euch allen ganz herzlich bedanken. Ihr habt mich im Fußballjahr 2006 einfach hervorragend unterstützt, auch dann, wenn es mal nicht so nach Wunsch lief. Euere vielen E-Mails hier auf meiner Internetseite und auch die vielen netten Briefe fand ich wirklich super und ich hoffe, dass ihr mir auf meinem weiteren Karriereweg auch weiterhin so toll die Daumen drückt. Denn euere Unterstützung ist für mich zusätzlicher Ansporn, mit euch teile ich meine Erfolge am liebsten.

Ich möchte euch an dieser Stelle allen ein frohes Weihnachtsfest wünschen, ein paar ruhige Tage und vor allem einen guten Rutsch ins neue Jahr 2007. Ich persönlich freue mich schon riesig auf 2007. Da stehen große Ziele an. Nach dem bitteren Ausscheiden in Aachen im DFB-Pokal mit 2:4 vier Tage vor dem Weihnachtsfest ist der FC Bayern ja noch in zwei Wettbewerben vertreten, und es wäre schön, wenn wir zumindest einen Titel erringen könnten.

Es warten große Aufgaben auf den FC Bayern und mich in der Bundesliga, in der wir als Tabellendritter ab dem 26. Januar 2007 mit dem Auswärtsspiel in Dortmund unsere große Aufholjagd starten und Bremen sowie Schalke noch abfangen wollen. Und in der Champions League freue ich mich schon riesig auf den Europacup-Klassiker gegen Real Madrid. Das werden zwei Wahnsinnsspiele am 20. Februar im Bernabeu-Stadion und am 7. März in der Allianz Arena. Und ich hoffe, dass wir weiterkommen. Wir wollen unbedingt ins Viertelfinale!

Auch mit der deutschen Nationalmannschaft stehen wichtige Spiele an. In der EM-Qualifikation will ich da natürlich mit dem DFB-Team die Weichen stellen für die Teilnahme an der EURO 2008 in Österreich und der Schweiz. Dass wir mit den besten Mannschaften der Welt mithalten können, das haben wir ja bei der WM gezeigt.

Ich habe 2006 unheimlich viele Spiele bestritten und hatte nach der WM kaum Zeit zum Verschnaufen. In diesen Tagen werde ich mich daher ein bisschen vom Fußball-Stress der Hinrunde 2006/2007 erholen, zuhause Kraft tanken und in aller Ruhe mit meiner Familie die Weihnachtsfeiertage verbringen. Vielleicht gehe ich auch ein bisschen zum Skifahren. Meine Familie wohnt in Oberaudorf, da sind die ja Berge zum Greifen nahe.

Viel Zeit zur Erholung ist allerdings nicht. Am 4. Januar geht’s schon wieder weiter, da fliegen wir ins Winter-Trainingslager nach Dubai, um uns auf die Rückrunde vorzubereiten. Ich werde mich dann wieder regelmäßig hier auf meiner Internetseite melden und euch mitteilen, was so los ist bei mir. Versprochen.

Nochmals allen ein frohes Fest, einen guten Rutsch, bleibt gesund und unterstützt mich auch 2007 so hervorragend wie bisher. Danke für alles.

Euer Bastian Schweinsteiger
bo Poldi to szybki chłopak

a Basti to tak jak Ty listy układa

Cytat:
Luncia - zdjecia super, Kubuś jak zawsze chwyta za serce, aż się chce go przytulić przy ścianie

Madzia- ależ sięBastuś rozpisał fajnie, że pamiętają o fanach, no jasne
taaa, jasne " przytulić " powiedz odrazu że wziąć przy ścianie
Stary 2006-12-24, 15:16   #25792
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Hej.wpadłam jeszcze na momencik, zaraz uciekam.Już zaprogramowałam "videło" żeby mi nagrało mecz mundialowy Francja Włochy.

Przed chwilą wygłupiałam się z tatą i tak huknęłam kostką w jego kolano, tak mnie bolała a ja leżałam na podłodze i już myślałam że sobie coś zrobiłam i wiecie co?Czułam się jak piłkarz

Dobra zmykam już.Buźki
Stary 2006-12-24, 16:16   #25793
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
no wiem, Kuba na boisku wygląda jakoś tak nieciekawie a prywatnie to całkiem całkiem
łoooo to rodzinne święta i tyle

bo Poldi to szybki chłopak
a Basti to tak jak Ty listy układa

taaa, jasne " przytulić " powiedz odrazu że wziąć przy ścianie
no wlasnie...chyba tak...bo ty zawsze dawalas z boiska to mi sie wcale nie podobal

tja...to jeszcze jeden argument 'za' ( za tym, ze basti jest mi przeznaczony) ... pożyczę go sobię do pierwszej gwiazdki ...a noż widelec

ty jej nie podpowiadaj ...
Cytat:
Hej.wpadłam jeszcze na momencik, zaraz uciekam.Już zaprogramowałam "videło" żeby mi nagrało mecz mundialowy Francja Włochy.

Przed chwilą wygłupiałam się z tatą i tak huknęłam kostką w jego kolano, tak mnie bolała a ja leżałam na podłodze i już myślałam że sobie coś zrobiłam i wiecie co?Czułam się jak piłkarz

Dobra zmykam już.Buźki
jak pilkarz ... no nie ma co
ja kiedys sie poslizgnelam na betonie...biegajac(swoja droga nie wiem jakim cudem ) - mielismy robiony dach i pelno takich rzeczy lezalo...no i od biodra po połowe łydki miałam rozwaloną noge...co to bylo XD ... i patrzcie...zadnej nawet blizny tfu tfu...to dopiero był ślizg piłkarski

juz u mnie wszystko gotowe...jedzenie gotowe, stół gotowy, ja gotowa tylko czekać na gości...a goście pewnie gdzieś za godzinkę się zjadą
nie cierpie skladać życzeń eszz...nie wiem dlaczego, ale to najgorsza męka dla mnie w sumie...sama rodzina, wszystkich znam doskonale, na co dzien sie w ogole nie krepuje posrod nich... a w wigilie to nawet 3 słow nie umiem wymyslec i powiedziec jak trzeba do kazdego

fajnie mi sie tez z wami te swieta spedza nasze pierwsze
jak bralam prysznic... to myslalam sobie o wakacjach...ze moj brat, moje rodzenstwo cioteczne...oni pojechali do Niemiec na wakacje a ja musialam zostac w domu :P ale gdybym nie zostala... to zupelnie inaczej by sie wszystko pewnie potoczylo byc moze by mnie tu nie bylo...byc moze... dlatego niczego nie zaluje ... wakacje bede milo wspominac
ten czas minal strasznie szybko...pamietam jakby to bylo wczoraj a juz święta

WESOŁYCH ŚWIĄT !!! jeszcze raz... bo życzeń prosto z serca nigdy dość

i oddaje kompa bratu...może wpadnę jeszcze późnym wieczorkiem...jak znajde chwile wytchnienia w tym rozgardiaszu albo jak juz wszyscy pojadą do domków

w swieta tez fotek nie powinna zabraknac... bo podobno jak wigilia tak i caly rok ... a wiec... zeby nam przyniosl mnostwo pieknych zdjec
KAHN MIKOŁAJ !!! seksiiii ;P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif 000145zy.gif (43,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1555846658.jpg (25,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1574516835.jpg (59,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1577681796.jpg (54,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1583683970.jpg (39,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 71217149106oc.jpg (71,9 KB, 3 załadowań)

Stary 2006-12-24, 20:07   #25794
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

wpadlam na chwile... ucieklam
jestem najedzona do granic mozliwosci a nawet wiecej XD nie mam sily sie ruszac
mikolaj byl hihih... co prawda nie dostałam w prezencie bastka, ale i tak narzekać nie moge... moze za rok ;P

a jak tam u was? ;>
ja ide dalej odpoczywac... w gronie najblizszych tamci to maja zdrowie ciagle przy stole i ciagle coś szamią ...tylko dzieci juz od godziny siedza i testują swoje nowe zabawki i ustalają miedzy soba: kto dostal wiecej
sniegu jak nie bylo tak i nie ma...i tylko mi szkoda...ze kolejna wigilia za nami
buziaczki

Stary 2006-12-24, 20:34   #25795
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
mnie tez zawsze pyta, bo ja zazwyczaj nie leze... a jak spie w dzien to juz na bank jestem chora

tja... ja i bala ... coz za abstrakcja XD

a ja kiedys sie bawilam w sklep (w pierwszych klasach podstawowki)... nie wiem czemu to zapamietalam...ale zapamietalam...napisalam cennik tez...i napisalam: kasety magnetofoniczne zamiast magnetofonowe...i beke ze mnie mieli ...albo jak bylam mala to sie bawilam, ze mam komputer...i biuro stawiałam pudełko po kasecie video z bajkami... (maniakalnie ogladalam bajki na video XD) i to byl moj monitor... a klawiature? to sie rysowalo jakies literki... i bylo a jaka uciecha godzinami sie bawilam w to xD ... a przeciez to takie nudne... naciskac w kawalek papieru z literkami i udawac, ze cos tam sie widzi w tym pudelku po kasecie

koniecznie ja ostrzez, bo potem rosną takie dzieci jak ja i im zostaje...jak mi

ja kiedys rozgniotlam taka malutką zabke w reku...chcialam ja uratowac, zeby jej nikt nie zdeptal i...ups XD
poza tym robilam pogrzeby slimakom...ale tak naprawde to byly tylko skorupki... a ja myslalam, ze one umarly, bo ich nie ma tam ;P i grzebalam je w piasku... robilam krzyzyk... i cos tam ple ple gadalam do nich XD ... <idjot>

konie miec... ...ach... moja babcia ma konie...uwielbiam je karmic cukrowymi kostkami one chyba tez to lubia

ale we mnie rozbudzilas wspomnien z dziecistwa XD wstyd sie przyznac do tych glupot

dziekuje ci ...
namaluj....i koniecznie sie pochwal
wedlug mnie nie bardzo ladna...szwajniowa bardziej mi sie podoba...chociaz czasami wychodzi jak facet
oj nie...

wlasnie widzialam, ze jak odjezdzalam to juz bylas... a jak wrocilam to dopiero co sie poodzywalyscie pobilas moj rekord... bo ja to z godzine odpisuje...ale 2? ;]

UWAGA !!!!
ja sikam ze smiechu...

http://www.elfyourself.com/?userid=d...d4f5bG06122210

http://www.elfyourself.com/?userid=6...e8155G06122210

edit: widze podczytujące z ebisiowego...zapraszywuje my do rozmowy
Miło tak sobie powspominać momenty z dzieciństwa Ja też miałam je udane A konie też lubią sól w kostkach Mój pił z ręki nawet coca colę

Cytat:
O dziękuje

Hehe talentu zbytniego nie mam ale może być

Ale masz fajnie:d u mnie na wigili będzie ok 10 osób

do jutra
No u mnie jest 9 osób + 2 psy Talentu nawet nie trzeba mieć, wystarczy wyobraźnia.. ale ładnie zrobiłaś Ja zaraz zapodam moje dzieło, ale nie dokończone chyba..

Cytat:
dokładnie, więc może Rambo nam da spokój ?
no właśnie Słońce przepraszam że pytam ale czemu często jesteś taka smutna ?

oj to chyba wszystkie dzieci mają tak mają bo ja tez płakałam

ja mam ręce ciepłe już nie weim o co biega
dzieki
ojjj bo często Cie nie ma i musisz potem nadrabiać

to będziesz mieć fajnie
Ja sama nie wiem czemu jestem często smutna.. Może dlatego, że zawsze to co mnie spotyka porównuję z innymi ludźmi i zawsze uważam, że inni mają o wiele lepiej ode mnie.. I tak sobie myślę, że moje zycie to już nie ma sensu.. Nawet nie chce mi się chodzić do pubów, na bilarda jak moi znajomi Czuję się gorsza i tyle.. Chociaż nikt mi tego nigdy nie powiedział, to ja tak uważam

Ja często płaczę, jestem jakaś przewrażliwiona..

No ja codziennie jestem w internecie.. tyle tylko, że jak czytam na forum to robię jeszcze wiele innych rzeczy i nie mogę się skupić tylko na pisaniu

Jak jest dużo osób w domu to zawsze u mnie wesoło

Cytat:
a ja już po sprzątaniu i choinka ubrana
rano przed sprzątaniem zaliczyłam kłótnie z rodzicami, później cięcie sie, leki uspokajające, okropna migrena więc poszłam spać
ale juz mi lepiej
ehhh, dużo o tym myślałam ... o tym co o mnie myślicie ... to nie jest tak że mi nie zależy na życiu, z enie boje sie co będzie dalej
przecież jak każdy myślący człowiek zastanawiam sie gdzie później trafie no i boje sie iść do ziemi, że mnie robaki zjedzą itd. i nie chce żeby mnie do trumny chowali ...
więc to nie jest tak że wymyśliłam sobie samobójstwo i *******e wszystko nie chce sie zabić, tak naprawde kocham życie, chce zdać mature, chce założyć rodzine, tyle jeszcze przede mną życia, tyle
rzeczy któych nie zrobiłam a chce zrobić wiem że to Bóg dał mi życie i tylko on może mi je zabrać
wiem też że mam po co żyć, musze żyć dla Was, dla Wisły, dla tylu rzeczy i tak jak Talcia mówiła, jestem zdrowa, niczego mi nie brakuje, mam troche szczęścia w życiu wiem że inni mają go mniej, nie mają rodziców, ( dzieci z domów dziecka)
że są biedni, głodni i zaniedbani ( dzieci z Afryki) że są dzieci chore, upośledzone które praktycznie mieszkają w szpitalach i hospicjach wiem że poprostu nie wolno mi sie zabić
ale jest też ta gorsza strona, straciłam chłopaka, brata ... i czasem zadaje sobie pytanie skoro oni umarli to czemu ja nie miałabym ?
Ale nie potrafie tak myśleć kiedy pokłóce sie z rodzicami, chyba jestem za słaba psychicznie, bo zaraz sięgam po żyletke, zalewając sie łzami, a po chwili oni udają że nic sie nie stało, że wszystko jest ok.
Stało sie bo ja na ręce mam kolejne krwawe kreski albo wzięłam za dużo tabletek i zaraz wszystko zwróce.
Wiem Magda, lepsi tacy rodzice niż żadni.
Wiem że to może tak wygląda że myśle tylko o śmierci. Tak jednak nie jest Najgorzej jest w tych momentach, kiedy rodzice mnie ranią. Albo kiedy pomyśle o nieżyjącym chłopaku. I wtedy nic nie jest ważne, żadne gadanie że nie wolno sie zabić. Ważne jest tylko żeby przestać myśleć, zapomnieć, zasnąć.
Więc prosze, nie myślcie że nic do mnie nie dociera, że jestem taką cholerną egiostką ( Magda ) bo tak nie jest Doceniam Waszą pomoc, Wasze rozmowy
ale mam tą świadomość, że nie wiecie co czuje, nie rozumiecie mnie, bo tego nie przeżyłyście, przecież nie jesteście mną
tak na marginesie, czy któraś z Was straciła dwie najbliższe osoby ? pytam bo chce sie wczuć w Waszą sytuacje, pozatym Wy o mnie wiecie chyba już wszystko

to sie spisałam troszke, prosze o przeczytanie tego
Ja też nie chcę jeszcze umierać, tylko, że czasami mam takie dni, takie chwile.. w których wolałabym, żeby mnie nie było na tym świecie

Cytat:
cześć dziewczyny

Cytat:
Cytat:

Lunci
Madzi
Tri
Talci
Izy
Słońca
Mav
Gosi

Cytat:
ekstra bo są na nich Kuba i Baszczu

no Ola i wzajemnie

SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA.BECZKĘ PIWA, WIADRA WÓDKI BY ODGONIĆ WSZYSTKIE SMUTKI. 100 CAŁUSÓW NA DODATEK BY SMACZNIEJSZY BYŁ OPŁATEK!
Dziękuję maniaczki, nawzajem

-----------------------------------

U mnie już po kolacji wigilijnej, prezenty rozpakowane, to wpadłam odpisać, bo mnie wczoraj nie było. Wiecie, ten harmider w domu i wszystko na głowie

Napis C.R. zrobiłam pastelami [jakość taka sobie]. Chyba jeszcze wydrukuję jakieś foto Crisa, podkleję i walnę na ścianę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cristiano ronaldo - latscan..JPG (48,9 KB, 5 załadowań)

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-24, 20:46   #25796
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
mikolaj byl hihih... co prawda nie dostałam w prezencie bastka, ale i tak narzekać nie moge... moze za rok ;P

a jak tam u was? ;>
ja ide dalej odpoczywac... w gronie najblizszych tamci to maja zdrowie ciagle przy stole i ciagle coś szamią ...tylko dzieci juz od godziny siedza i testują swoje nowe zabawki i ustalają miedzy soba: kto dostal wiecej
sniegu jak nie bylo tak i nie ma...i tylko mi szkoda...ze kolejna wigilia za nami
buziaczki
Madziu Dopiero co obejrzałam tańczących Dojczków Szkoda, że to nie byli na serio oni

I życzenia od Manschaftu Fajny nastrój, tylko Poldiego tam nie było?!

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-24, 23:14   #25797
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Madziu Dopiero co obejrzałam tańczących Dojczków Szkoda, że to nie byli na serio oni

I życzenia od Manschaftu Fajny nastrój, tylko Poldiego tam nie było?!
hehe...no wlasnie nie bylo go... ale basti mi zrekompensowal
ładny napisik...literki rowne... jak pod linijke i ten niepowtarzalny styl

ode mnie goscie wlasnie ledwo co wyszli z drzwi... ubaw po pachy...i na dodatek mamy brata ciotecznego na utyrzymaniu do jutra ... esz...
tematy przy wigilijnym stole...przerozne:
- magda za 2 miesiace bedzie mogla LEGALNIE spozywac procenty i bedzie pelnoprawnym czlonkiem wszystkich imprez ...
- poprzedni temat sklonil towarzystwo do opowiesci o tym z czego robi sie w dzisiejszych czasach piwo, dlaczego ma waznosc 3 miesiace i jakie sa ich ulubione (z obserwacji moich osobistych wynika, ze : specjal, warka, tyskie :P) - oczywiscie abstrakcyjne myslenie, bo piwa na stole nie bylo
- mezczyzni zaczeli nawijac po niemiecku ... i kazali tłumaczyc babci co tam nawijaja... :P: ... bo powszechnie wiadomo, ze jedynie babcia szprecha jak sie okazalo nie tylko babcia...bo spokojnie by sie dogadali mysle z obcokrajowcem a przynajmniej laczac sily
- 'szwagier cioteczny' juz sie troche rozkrecil...wiec w tym roku juz bez krępacji i sztywniarstwa, mysle - dobrze czul sie w naszym towarzystwie
poza tym na nude nie narzekam jutro powtorka z rozrywki...swego rodzaju poprawiny ... tylko nie wiem czy nie zostaniemy u kuzyna na noc... i wtedy bede miec ograniczony dostep do neta...bo jak chlopaki sie dobiorą do nowej gry rudolfa (znaczy mojego kuzyna radka, ktory wlasnie u nas nocuje) a mianowicie need for speed carbon XD to juz widze jak z wami siedze hjo hjo...

aaaa... i dowiedzialam sie, ze podczas godziny śmiechu spala sie 500 kalorii...so...stwierdzil ismy, ze my juz spalilismy cala wigilijna kolacje ... i nic nam sie nie odlozy ze swiat ;P i chwala im za to

a teraz czuje sie masakrycznie zmeczona ale i zadowolona...i ide spaciulki chyba powoli...
dobranoc paniom

Stary 2006-12-25, 02:12   #25798
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:

a jak tam u was? ;>
buziaczki
Ja też, matko tyle dzisiaj zjadłam że szok tu karp, tu rybka, tu 5 kawałków ciast, multum cukierków, najgorzej

U mnie Mikołaj też był, nawet taki prawdziwo-sztuczny (jako że mam w rodzinie prawie 2-letnią kuzyneczkę to Mikołaj wypożyczony był dla niej)

No to pochwalcie się co dostałyście.

Ja dostałam piżamę ala dresik, teraz będę "dreSIARA" jak w Kilerze do tego seksi puchate różowe paputki Komplet bielizny
Z kosmetyków to tonik do twarzy i błyszczyk.A z dodatków to opaska w panterkę gumeczki do włosów do tego klamra do włosów, portfel i pasek Gucci

Ale będę snobka z tym Guccim, tak jak Szwajni z Pradą

No i do tego bluza w kropki która niestety nie zdążyła dolecieć na wigilię
Stary 2006-12-25, 02:13   #25799
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość

U mnie już po kolacji wigilijnej, prezenty rozpakowane, to wpadłam odpisać, bo mnie wczoraj nie było. Wiecie, ten harmider w domu i wszystko na głowie

Napis C.R. zrobiłam pastelami [jakość taka sobie]. Chyba jeszcze wydrukuję jakieś foto Crisa, podkleję i walnę na ścianę
Nie no napis pierwsza klasa, super
Stary 2006-12-25, 02:39   #25800
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
hehe...no wlasnie nie bylo go... ale basti mi zrekompensowal
ładny napisik...literki rowne... jak pod linijke i ten niepowtarzalny styl

ode mnie goscie wlasnie ledwo co wyszli z drzwi... ubaw po pachy...i na dodatek mamy brata ciotecznego na utyrzymaniu do jutra ... esz...
tematy przy wigilijnym stole...przerozne:
- magda za 2 miesiace bedzie mogla LEGALNIE spozywac procenty i bedzie pelnoprawnym czlonkiem wszystkich imprez ...
- poprzedni temat sklonil towarzystwo do opowiesci o tym z czego robi sie w dzisiejszych czasach piwo, dlaczego ma waznosc 3 miesiace i jakie sa ich ulubione (z obserwacji moich osobistych wynika, ze : specjal, warka, tyskie :P) - oczywiscie abstrakcyjne myslenie, bo piwa na stole nie bylo
- mezczyzni zaczeli nawijac po niemiecku ... i kazali tłumaczyc babci co tam nawijaja... :P: ... bo powszechnie wiadomo, ze jedynie babcia szprecha jak sie okazalo nie tylko babcia...bo spokojnie by sie dogadali mysle z obcokrajowcem a przynajmniej laczac sily
- 'szwagier cioteczny' juz sie troche rozkrecil...wiec w tym roku juz bez krępacji i sztywniarstwa, mysle - dobrze czul sie w naszym towarzystwie
poza tym na nude nie narzekam jutro powtorka z rozrywki...swego rodzaju poprawiny ... tylko nie wiem czy nie zostaniemy u kuzyna na noc... i wtedy bede miec ograniczony dostep do neta...bo jak chlopaki sie dobiorą do nowej gry rudolfa (znaczy mojego kuzyna radka, ktory wlasnie u nas nocuje) a mianowicie need for speed carbon XD to juz widze jak z wami siedze hjo hjo...

aaaa... i dowiedzialam sie, ze podczas godziny śmiechu spala sie 500 kalorii...so...stwierdzil ismy, ze my juz spalilismy cala wigilijna kolacje ... i nic nam sie nie odlozy ze swiat ;P i chwala im za to

a teraz czuje sie masakrycznie zmeczona ale i zadowolona...i ide spaciulki chyba powoli...
dobranoc paniom
Ja mam to samo z życzeniami, wszystkim mówie to samo Ale zawsze czuję dyskomfort bo nie lubię jak ktoś "wgapia" mi się w twarz

Meczyk sobie nagrałam i kawałek oglądałam, a jak mi Bufcia pokazywali to kisiel w gaciach

U mnie na wigili też śmiesznie było, szczególnie z małej Kai, jaka to aparatka jest nauczyła się mówić "Ola" ( chyba najłatwiejsze imię ) bo tak to mówiła "Olka", a ja nie lubię jak na mnie mówią Olka

śmiałam się z tatą jak gadaliśmy o meczach i mu mówię że pojedziemy na te marcowe mecze a on do mnie z tekstem :

"no ale wiesz, jak będziemy na tym meczu no to wiesz, wypijemy se po jakimś browarku, czasami krzykniem kur**, spier*** "
na to ja
"a mogę??"
a babcia się odzywa
"ej po co wy jedziecie na ten mecz, wpier*** chcecie dostać"

Myślałam że tam niewyrobię ze śmiechu :

Potem sobie poszłam z koleżankami na pasterkę, widziałyśmy dwóch nauczycieli od nas ze szkoły, takie dwa ciastka (obaj wfiści )
Jeden uczył w pierwszej klasie ale wyprowadził się do Wrocławia a drugi teraz uczy i przypomina mi jakiegoś piłkarza ale nie wiem jakiego (wogóle mam obsesje, co się przyglądam jakimś chłopakom to wyobrażam sobie który może być podobny do jakiegoś piłkarza )
Potem doczepił się do nas jakieś pijany chłopak, na oko gdzieś ze 20 lat, proponował nam że nam pokaże różne pozycje że takie ładne dziewczyny a same siedzą, a ja miałam spódnicę, no i jak siedziałam to miałam nogę na nogę i spodnica mi się podwinęła, a on tak perfidnie gapił się na moje kolanko aaa śmiechu było fuul

Teraz zmykam spać bo padam, buźki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości