|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Kamilon hehe to piąteczka
![]() Cocktail dziękuję Ci kochana ale Ty masz śliczne i zgrabniutkie nóżki
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail to nie ma co się śmiać
to jest sama prawda
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z serkiem wiejskim jest boski wrzucam szpinak do rondelka pozniej dorzucam wiesniaka mieszkam az sie pieknie roztopi i pozniej juz jest bajka ![]() A wlasnie zapomnialam Wam napisac ze moim organizmie cos sie cholera porąbalo, dostalam drugi raz okresu po 3tygodniach i nie wiem o co kaman
|
|
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na dzisiaj koniec jedzenia![]() Faktycznie coś masz nie tak z @ :| Ja właśnie w poniedziałek wybieram się do gina. Oczywiście przez nasze kochane wariatki ciągle sobie wkręcam, nie to co trzeba. |
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadlam jeszcze dwa jabłka i jestem napchana jak indyk na swieto dziekczynieniaDo tego czuje jak puchne, masakra jakas! Ale o dziwo w ogole brzuch mnie nie boli, nic a nic, nie wiem jak to mozliwe ![]() Ja tez powinnam pojsc do gina juz naprawde dawno nie bylam! Nawet tak profilaktycznie powinnam. A Ty ciaze podejrzewasz? |
|
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tabsy mi się skończyły Ale wiesz jak człowiek sobie nawkręca to nie przegadasz
|
|
|
|
|
#3128 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Tak szybko piszecie ,ze nie nadązam .Po drugie , ciężko mi się wbić w wasze zgrane towarzystwo. Ja dziś zgrzeszyłam - zjadłam 2 garści pistacji Medzik śliczna jesteś. O figurze nie wspomnę Monika, fajnie ,ze juz lepiej sie czujesz. Najki wypasione, tuba nie w moim stylu. Masz się z tym swoim mlodszym ,ze tak pozno chodzi spac. A jakk wy spicie do poludnia, to kto starszego synka do przedszkola prowadza? Bo zakladam ,ze raczej sam sie nie wybiera ![]() Jestem u rodziców , także dziś piwko wpadnie pewnie i obejrze sobie nowy odc Pamietnikow Wampirów. Dzisiaj też trenczyk zanabyłam granatowy , nie zgadniecie gdzie - w LIDLU . W ogóle nie maialam w planach. Szkoda ,ze w rozm. 40 ![]() Ghotika, tak moje dziecko chodzi do przedszkola . W zasadzie to on juz do żłobka chodził od 2,5 latek ,więc jest przyzwyczajony. Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-03-24 o 20:12 |
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martwisz się 2 garściami pistacji ? Ja tam sama bym chętnie zjadła
|
|
|
|
|
#3130 | |||
|
Zakorzenienie
|
już jestem!
Byłam na spacerku dzisiaj z synkiem, potem u siostry na kawce i przyjechali też moi rodzice. Wróciłam z nimi do domu i poszłam jeszcze do nich posiedzieć trochę. Starszy synek został u nich na noc a ja z młodszym wróciłam do domku przed 20. Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że synuś już zasnął i mam nadzieję że nie wstanie za godzinę...... mam spokój i cisze Idę się zaraz kąpać i wydepilować paszki bo juz włoski odrosły trochę Pogadałam trochę z męzem przez telefon, znowu sie trochę pokłóciliśmy ale nie będę Wam już tego opisywać bo szkoda czasu mojego i Waszego na takie bzdury :P Poza tym wszystkim dostałam OKRES brzuch trochę boli ale źle nie jest. Tym razem obyło się bez jakiś dziwnych wcześniejszych upławów, wszystko jest idealnie i tak jak powinno. Oglądam X-Factor i idę się zaraz kąpać. Za chwilę wrzucę Wam fotki tych nowych ubrań co wczoraj kupiłam Muszę je najpierw zrobić ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
kurde jak Ty fajnie wyglądasz taka laseczka że szok a spodnie świetne są ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() Co do tuby to ja Ci powiem, że kiedyś też nie lubiłam takich ciuszków. Miałam grube ramiona i w ogóle nie lubiłam jak coś mi się świeciło na bluzce Ale teraz poprzestawiało mi się we łbie i uwielbiam takie dodatki ale oczywiście bez przesady - co za dużo to nie zdrowo a na lato tuba sie przydaje nawet na plaże heheheNo synuś to taki nocny marek jak mamusia ale dzisiaj już śpi, mam tylko nadzieję że już nie wstanie do rana..... Ja rano wstaję przed 8 i budzę synka, ubieram go. O 8 przychodzi dziadek po niego i zaprowadza go do przedszkola. A ja dalej w kimę i tak śpię aż młodszy synek wstanie ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
buty fajne na prawdę ładne
|
|
#3131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że zrobiłaś dużoooo ? No nie dałam się zaatakowałam anginę antybiotykiem najgorsze jest to że mi sie już skonczył... i będzie lipa jak znowu angina mnie nawiedzi.... :/ Leginsy bardzo mi sie podobaja ale wstrzymam się jeszcze. Nie wiem jaki rozmiar wziąć :/ a poza tym chciałabym kupic jeszcze te skórzane bo ta sprzedająca ma też takie a na dwie pary chwilowo nie mam tyle kasy. Zamówię je na początku kwietnia, tak aby do Świąt doszły. ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
W Kołobrzegu nie byłam ale Sopot dobrze znam Przyznam że jest tam cholernie drogo i jest zawsze tyle ludzi, że nie ma jak się poruszać ale mimo wszystko warto tam pojechać Cytat:
też się cieszę Actimel wcale nie smakuje jak lek te owocowe są pyszne JA dziś obiad u siostry zjadłam także gotować nie musiałam Byłas na spacerku?
|
|
#3132 |
|
Wtajemniczenie
|
Monia, to masz dobrze z dziadkami , fajnie ,ze blsko mieszkaja. Co do tuby , to ja już trochę za stara się czuję na takie ciuszki,ale kiedyś też nosiłam.
Ja to z kolei zawsze ramiona mialam szczuple , gorzej z dołem - typowa gruszka. Facetem się nie przejmuj, przejdzie mu. Wyczytlam,ze czeka was przeprowadzka - nie boisz się ?? No i czekam na ciuszki. Ja dziś się nasprzatalam - pomagalam mamie - mycie okien , szkieł , firanki itp. Mam dość. ![]() Morze uwielbiam , co roku jezdzimy do Gdańska , małż ma tam rodzinę. Ale też latem nie narzekam ,bo u siebie na Mazurach mam plaż pod dostatkiem. Jezioro w centrum miasta i plaza miejska 10 min piechotką, heh. Tylko nasuwa sie pytanie , jak ja sie w stroju kapielowym pokaze? Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-03-24 o 22:09 |
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to nerwicy dostanę z tymi bateriami do aparatu..... zrobiłam z 5 zdjęć i baterie padły
one już się chyba nie nadają, trzeba kupić nowe akumulatorki.... także mam tylko 3 zdjęcia kurtki bo więcej nie dało rady zrobić Bokserek tez już nie zrobiłam :/ może zaraz telefonem pstryknę jeszcze kurtka.jpg kurtka2.jpg kurtka3.jpg
|
#3134 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorkiem
![]() Cytat:
bez żadnych przypraw? Bez czosnku? ale czosnek musi być muszę wypróbować Twój sposób ![]() Cytat:
dobrze, że waga nie rośnie no to teraz będziecie sexi flexi no i się nie dziwię, że nie mogłyście się zdecydować na określony strój ![]() Cytat:
było super O kurde, ale że w nocy? straszne... ![]() Aleś Ty zgrabna! Cytat:
No czasem ciężko tu ogarnąć sytuację chociaż teraz na weekendzie to i tak mało postów przyzwyczaisz się ![]() 2 garście pistacji są dla Ciebie grzechem? No przestań Ja dzisiaj zjadłam 2 łyżki lodów Grycan
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#3135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z czystej ciekawości ![]() Ja jutro nie muszę gotować idziemy do teściów na obiad zjem mało ![]() Byłam! Było cu-do-wnie! pełen spontan potem jeszcze w Takko Fashion tam kupiłam sobie dżinsy i w Pepco gacie przerąbaliśmy tyle kasy, że strach wchodzić na konto ale raz się żyje Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3136 | |
|
Zadomowienie
|
siemka Wam
ja tylko na chwilkę wpadłam powiedzieć że żyje i dobrze się miewam ! Wiecie co u Nas juz tak ciepło że wszyscy chodzą prawie w krótkich rękawkach normalnie szok !! ![]() ![]() Meedzik TY Piękna Kobieto ! powiem tak fajne balerynki sobie zakupiłaś w tych spodniach Ci tak sexownie ! Po prostu cała Ty za☠☠☠istaś ! Moniaa ile dałaś za ta kurtkę ? fajna podoba mi się ![]() Heroine jak żyjesz ? Kobieto Szalona ![]() Kamikadze z tego co widzę dawno Cie tu nie było !! wrr ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
nie jesteś sama też dawno byłam u gina hahaha nawet bardzoo dawno !---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- dobraaa idę spać Kochane ! bo niestety Mnie jutro praca czeka !! ;/ nawet w niedziele nie dadzą pospać ! tyllko trzeba od rana harować ! :// Dobranoc Wszystkim Kolorowych Snów Perełki |
|
|
|
|
#3137 |
|
Zadomowienie
|
hej ja tylko na chwilę jestem bo idę do łóżka zaraz tylko chciałam wrzucić kilka zdjęć żebyście nie krzyczały
Oczywiście Tż zrobił mi ich mnóstwo a mi się żadne nie podoba![]() Wrzucam też różnicę we włosach luty/marzec, a raczej jej brak Jedyne co to się wyrównały do jednej linii przez ten miesiąc, a z pomiarów wychodzi że urosły 2cm ale coś nie chcę mi się wierzyć, Tż musiał się machnąć miesiąc temu. Ale teraz kazałam mu mierzyć parę razy i jest 58cm Także zmierzamy powoli do 60cm![]() Teraz tylko póki pamiętam heroine tak mieszkam w mieście ale małym, nic tu w sumie nie ma ciekawego i wszyscy młodzi wyjeżdżają stąd Ale jest dużo parków za to i kaczek nad rzeką
|
#3138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty nasz pracusiu jeden! Nie haruj tyle, bo nic z Ciebie nie zostanie pewnie już jesteś jak patyk no no ![]() U mnie dobrze, dziękuję ![]() śpij dobrze Kochana! ![]() ![]() ![]() Cytat:
z czego Ty się chcesz odchudzać?! ile Ty masz dziecino w udzie? ale jesteś kolorowa
|
||
|
|
|
#3139 | ||
|
Zakorzenienie
|
malutko
115 zł tylko zazwyczaj w sklepach to widziałam kurtki tylko po 175 zł albo i więcej..... a ta to całkiem tania była ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
i jaka chuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! jezuuuu!!! i Ty masz szerokie biodra niby???? gdzie? w którym miejscu??? super wyglądasz!!! nie waż się nawet chudnąć kurde.... jak Wy mierzycie te włosy??? bo ja już nie wiem.... ja sobie sama mierzę to wychodzi mi 65 cm..... a mam juz sporo za zapięcie od stanika.... muszę kogoś poprosić aby mi zmierzył.... ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
ojj tak dziadki to wygoda bardzoooo ułatwiają życie choć i czasem utrudniają niestety :/ A ile masz lat? że się tak staro czujesz? Ja przed ciążami też ramiona miałam mega chude a dupa i uda gigantyczne.... po ciązy to niestety już wszystko miałam ogromne.... :/ Mąz już dzwonił i przepraszał ostatnio często mu się to zdarza.... Co do przeprowadzki to boję się tylko jednego - że między mną a moim mężem będzie źle i nie będziemy się dogadywać. Reszty się nie boję Ja tez musze okna umyć.... jakoś nie mam kiedy się za to zabrać Noo na mazurach jezior od groma ja wokół swojego miasteczka mam 6 jezior... z każdej strony gdzie nie pojechałoby się to jezioro. ![]() Fajnie, bo latem jest co robić ale ja i tak wolę morze ten klimat morski jest boski po prostu Sam widok morza mnie wzrusza.... W stroju kąpielowym wiem, że ciężko wyjść..... Tym bardziej że Ty tak przytyłaś przez ten rok tak? W tamte wakacje ile ważyłaś? Dobrze, że do lata jeszcze trochę czasu to pewnie zgubisz sporo
|
|
#3140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooo to pewnie się najesz porządnie i smacznie.... teściowe zazwyczaj dobrze gotują :/ Cytat:
pokazałabyś zakupki masz aparat? Ja też tak mam że jak wracam z zakupów to boję się na konto wejść zobaczyć ile kasy zostało My z mężem też się wybieramy razem po buty jak przyjedzie z Niemiec dzięki mi się tez strasznie podoba, tyle, że mogłaby być dłuższa trochę .....
|
|
#3141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no smacznie u nich zawsze jest ale staram się jeść mało będę grzeczna ![]() Cytat:
aparat został u rodziców ![]() buciki takie ło: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...e-buty-damskie jeeny, wzięłam ostatnią parę, akurat 36 ![]() konto prawie wyczyszczone ![]() ja zaraz zbieram się do spania, bo i tak krócej godzinę śpimy ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Dobra, idę spać bo ziewam już strasznie ![]() Kolorowych snów!!!! ![]() ![]() do jutra! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was w "nowym czasie"
normalnie teraz powinna być 2:35 ale mamy nowy czas i jest 3:35 Ja się wykąpałam, umyłam moje długie kudły, wypsikałam je odzywką, rozczesałam i schną Oprócz tego wydepilowałam pachy w ogóle nie bolało!!!!! nic a nic!!!! faktycznie za drugim razem już jest dobrze za trzecim to pewnie relaksik będzie już nawet krostek po depilacji nie mam i żadnego zaczerwienienia prawie. Resztę ciała ogoliłam zwykłą maszynką i zaraz będę się balsamować A tak się zacięłam na kolanie że masakra!!! myslałam że się wykrwawię!! cały czas się leje krew ale przyłozyłam wacik i trochę tamuje ten "wyciek" Okres się już rozkręca, ale póki co uzywam tamponów bo jeszcze nie leje się ze mnie jak z kranu, pewnie jutro już będzie :/ brzuch troszenkę boli tylko, prawie wcale. Synuś nadal śpi i o dziwo nie wstał tak więc od 20:30 śpi ciekawe tylko o której wstanie.... Gdy się kąpałam kot mi wlazł do łazienki i ukradł całą rolkę papieru toaletowego uciekł z nią w pysku i całą pogryzł, rozszarpał, porozrzucał po całym domu.... także jak wyszłam z łazienki to myślałam że śnieg mi w domu spał Zjadłam własnie 3 truskawki ale jakieś "niedorobione" mi się trafiły bo w ogóle nie słodkie! całkowicie bez smaku no dobra idę do wyrka synek pewnie wcześniej wstanie więc nie pośpię sobie za długo także spadam i dobranoc mówię choć i tak pewnie nikt juz tego dzisiaj nie przeczyta no to pa!!!! miłej niedzieli
|
#3143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fajne tramposzki idealne do śmigania w terenie noo widzisz czekały na Ciebie 36... jejuuuu ja mam 40-41 syra jak u Yetti no u mnie też nie za dużo zostało po tych moich wszystkich zakupach no mnie ominęło krótsze spanie ja dopiero teraz idę spać gdy czas juz jest zmieniony także buziaki!! papapapapa
|
|
#3144 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja dziś wstałam i mam dalej zakwasy na plecach największe ![]() Cytat:
Ale tak to jest że żołądek się odzwyczaja od takiego jedzenia i boli niestety.Cytat:
Dobrze że się dogadałyście jakoś no i fajne ciuchy wybrałyście
|
|
#3145 | |||
|
Zadomowienie
|
Super w tych spodniach wyglądasz, akurat na wiosnę coś żywego
Cytat:
Dlatego chcę sobie wyrobić mięśnie na brzuchu żeby one go trzymały i nie był taką piłeczką Zresztą kiedyś wrzucałam tu zdjęcie brzucha i byłyście zdziwione że jest taki duży ![]() Cytat:
Nogi mam chude tylko! Pod żakietem po prostu nie widać brzucha, zreszta tylko bez bluzki widać jaki jest duży a ja chcę w stroju się czuć dobrze a nie wciągać go ciągle Dlatego będę robić Turbo Jam i zobaczę czy coś da A może na tym zdjęciu nie widać że mam szeroki tyłek Ale te spodnie to 29 też ![]() Monia my z medzik mierzymy od czoła tzn miejsca gdzie zaczynają rosnąć włosy, Ty pewnie jakoś od środka i tak naprawdę masz z 80cm ![]() Cytat:
|
|
#3146 |
|
Zadomowienie
|
Część Ślicznotki
mam chwile czasu żeby popisać Nie wyspałam się bo wreszcie zmówiny zrobiliśmy wczoraj wieczorem bo dziś rodzicom moim ,,wypadł" pogrzeb mamy wujka. No i trochę zjadłam i przez to spać nie mogłam bo trawiłam zasnęłam po 2 na stary czas a obudziłam się już po 6 na stary czas później idę się machnąć na parę godzin No więc dieta wczoraj kiepska ale nie dołuje się bo wczoraj było 61,7 kg a na początku tygodnia 62,5 Więc pomału leci Wszyscy mi mówią że już dużo schudłam i żebym już przestała....może faktycznie zwolnię trochę tzn 59 musi być! i może przerwa na pare miesięcy a kiedyś tam dobije do tych 55 zobaczę mój tż już narzeka że mam mały tyłek, bez przesady Jeszcze jest duży no ale nie przetłumaczy że ja się źle z takim czuje ....Witam nowe dziewczynki ![]() Medzik masz śliczną torbę, czerwone spodenki, buciki (maniaczko ) i w ogóle jesteś śliczna super Ci w tych włoskach pasuje do Ciebie ten kolor Widać że czasem dobrze jest zaryzykować i przemalować włoski ![]() Monia fajna kurtka, w moim typie W ogóle mam bardzo podobny gust do Ciebie wszystkie ciuchy co pokazujesz, co masz tez mi się podobają, synka buty również, teraz normalnie przystojniak taki z niego będzie i oczywiście zdrówka Ci życzę, niech ta angina da Ci już spokój Heroine wariacie dobrze jest mieć takie podejście do życia jak Ty Jest łatwiej, fajnie że w pracy jest dobra atmosfera, zresztą na pewno bys ją rozluźniła gdyby nie była, a tak w ogóle DZIECIAKU ja chyba nie wiem jak wyglądasz.... gdzie można Cie zobaczyć ? chcę zobaczyć jak wygląda dziecko w wieku 26 lat hiCocktail i Murka po co Wam diety?! dziewczyny! gdybym ja miała taką figurę taką jak wy to już dawno by mnie tu nie było, jej, ładne buzie, szczupłe, wysokie ....ja nie wiem gdzie macie ten tłuszczyk Zelka cześć, ja tez zaganiana i się trzymam jakoś ![]() Aisza miło Cię poznać ja też lubię morze fakt ze nie umie pływać ale ten klimat daje energii na cały rok szkoda że mam daleko...bywałabym częściej i wbijaj się w nasze towarzystwo Ja też mam ciężko ale daję radę ![]() Czekoladko narobiłaś mi smaku na ten szpinak, nigdy nie jadłam Chyba muszę spróbować
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3147 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!!
Pospałam dziś sobie ale zakwasy dalej mam ![]() Widzę że niebo znów niebieskie ale pięknie jest Muszę się pouczyć dziś ale tak mi się nie chce.. Chyba odpuszczę dziś, taka piękna pogoda Wczoraj pierwszy raz zobaczyłam tylu ludzi na mieście, całą zimę to było jak wymarłe miasto, żywej duszy nie było A wczoraj już przy piwku w parkach itd. Idę coś zjem ![]() monia zapomniałam o kurtce napisać, bardzo fajna ![]() milenko Ty już 10kg schudłaś?! Kiedy jak?! Pamiętam jak niedawno było 65. O szok, gratuluję A ja mam tłuszczyk na brzuchu, chcę tam zobaczyć mięśnie
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-03-25 o 10:32 |
|
|
|
#3148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole po raz setny jestem w szoku jaka jestes szczuplutka ile ty masz w tali i biodrach? Matko jest taka laska ze ja zaraz wejde w monitor ![]() Cytat:
A pozniej juz na malutkim ogniu zalalam serkiem wiejskim, ktory na dodatek byl ze szczypiorkiem takze ostatecznie fajny mix wyszedl![]() Cytat:
A co do gina ja planuje jakos w czerwcu pojsc bo narazie mam sporo na głowie Ale trzeba koniecznie! A Ty pewnie w Pl chodzisz czy u siebie tez? A jak w ogole z Twoim brzuchem?> Lekarze cos wkoncu stwierdzili czy cisza w eterze?
|
|||
|
|
|
#3149 |
|
Zadomowienie
|
A jeszcze zapomniałam napisać o mojej wielkiej tragedii !!! zepsuł mi się rowerek !!
głośno chodzi i nie da się nim normalnie jeździć tzn pedałować bo stacjonarnym przecież nie można jeździć najgorsze jest to że go pożyczyłam od ciotki kurde, od piątku nie mam na czym ćwiczyć Chyba sobie kupie to coś do robienia brzuszków bo tu mam jeszcze najwięcej tłuszczu---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Paulownia dasz radę z ,waga stop' ja miałam zastój na 65 miesiąc i przeczekałam i sie opłaciło ![]() ciuchy łaaaa Fajnie laski teraz będą z was że aż ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Murka ja też mam problem z brzuchem, jest o wile mniejszy ale nawet mam jeszcze za co złapać jak stoję A jak siedzę to już w ogóle wstyd
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dzisiaj mialam miec czesc szpinaku z wczoraj ale przeciez wszytsko zjadlam tak mi posmakowalo! ![]() Dzisiaj mam ochote na brokuł albo fasolke szparagowa! Zaraz pojde do sklepu i kupie koniecznie jakies zielone warzywo bo mam faze normalnie Organizm sie domaga![]() Wlasnie sie cala wykapalam, wloski umylam, posiedzialam z Kallosem na gowie i zaraz zaczne sie malowac i szykowac ![]() Pogoda jest piekna! Musze pojsc na zakupy a na pozniej zupelnie nie mam pomyslu! Spacer napewno ale co jeszcze ![]() Dzisiaj jakos w gole przebudzilam sie o 7 i juz spac nie moglam a wcale taka na maksa wyspana nie jestem ![]() Aha mureczko chcialam Ci powiedziec ze Ty taka szczuplutka jestes! Boze jak ja bym chciala miec szczuple nogi!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

ale Ty masz śliczne i zgrabniutkie nóżki

ale na dzisiaj koniec jedzenia

brzuch trochę boli ale źle nie jest. Tym razem obyło się bez jakiś dziwnych wcześniejszych upławów, wszystko jest idealnie i tak jak powinno. 
potrzebowałam takich do latania na płaskim
na razie muszę trochę popracować żeby dostać jakikolwiek urlop 

ale czosnek musi być

Także zmierzamy powoli do 60cm

ale jakieś "niedorobione" mi się trafiły bo w ogóle nie słodkie! całkowicie bez smaku
syra jak u Yetti
A ja mam tłuszczyk na brzuchu, chcę tam zobaczyć mięśnie