|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Witam
i już niedziela Dzisiejsze plany to lenistwo ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33124357]sama je robiłaś? są cudne a co do reedsa to ja Wam polecam żurawinowego jest boski [/QUOTE]To prawda, też dobry jest. Tylko u mnie w sklepach już go nie ma. Jakaś edycja limitowana chyba była
|
|
|
|
#1652 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
|
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
tenebrosa śliczne zaproszenia
![]() Cytat:
. Może uda mi się znaleźć coś fajnego za pół ceny a jeśli nie to zamówię tą muślinową. Na pewno się pochwalę po południu ![]() Miłej niedzieli |
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33124487]ale jesteś leń
ja za jakąś godzinę wybieram się na rower ![]() U mnie on nadal jest w sklepach A jak kiedyś trzeba i to zaliczyć Ale jak sie nie uda spotkać z Tż to też rower dziś pójdzie w ruch.Cytat:
Wczoraj tak sobie myślałam, że wybrałabym sie jeszcze tak pochodzić i po przymierzać sukienki potem zerknęłam na swoją i było, a co jak znalazłabym ładniejszą.. (?) także zazdroszczę takich poszukiwań choć wiem, że ciężko było
|
|
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Powiem szczerze, że mam już trochę dosyć tych poszukiwań i chciałabym mieć już tą jedyną, wymarzoną tym bardziej, że czasu coraz mniej..
|
|
|
|
|
#1656 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
moja koleżanka bierze ślub w maju a kiecki nie ma
|
|||
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33124666]
koniecznie fotensje wstaw ślub dopiero w sierpniu to nie jest tak źle moja koleżanka bierze ślub w maju a kiecki nie ma [/QUOTE] no co Ty? A ja panikuję, że 5 miesięcy zostało i nie mam sukni. Podziwiam jej odwagę, ja bym nerwowo nie dała rady. Fotkę na pewno wrzucę ![]() ona8686 dlaczego nie widzę Twojej sukni w zestawieniu? |
|
|
|
#1658 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33124739]I ona ma mieć szytą kieckę przez krawcową, więc nie wiem czy się wyrobi, skoro nawet nie wie czego chce
[/QUOTE]Ja mam znajomą ,która była jeszcze lepsza. Mieszka za granicą, do Polski przyjechała zaledwie 2 tyg przed ślubem i dopiero wtedy krawcowa zaczęła jej szyć suknię. Ale ostatecznie suknia wyszła śliczna
|
|
|
|
#1660 |
|
Wtajemniczenie
|
Nati wyglądasz w tej asosowej kiecce jak milion dolarów!!
za baleriny, buty, welony i zaproszenia. już nie cytowalam bo padam na twarz.Dziękuję Kochane za kciuki. Na razie pięknie działają, ale czy wszystko się uda to kwestia kilku dni. To przeszczep nerki więc trzeba czekać, ale wszystko jest na dobrej drodze ![]() Jedziemy ze przyjaciółmi do kościoła, modlić się za Naszego braciaka. Miłej niedzieli!!
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znajoma kupila sukienke na 2 dni gora 3 dni przed weselem (dlatego ze miala isc w sukni siostry, ale jakos jej sie odwidzialo ze- goscie by gadali i kupila wlasnie te 2,3 dni przed) Ale wygladala fantastycznie ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- a tak wogole to mamy 160 dds ! ![]() uciekam na zjazd !
|
|
#1662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!!!!!!!!!!!
Właśnie załatwiliśmy organistę Akurat dzisiaj na mszy, grał ten, który nam się podoba, więc poszliśmy do niego i się zgodził Jeszcze czekam, aż mi zespół poda propozycję pieśni, to wtedy z organista resztę dogadamy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kochana, może wcale nie będzie tak źle. Ja mam np suknie ecru, a bieliznę białą, bo akurat w ecru nie było tego co chciałam i powiem szczerze, że z pod sukni nic nie widać. A majciochy tylko TŻtowi będę pokazywać, więc on się nie zna i dla niego białe też będą ok ![]() Cytat:
Bardzo ładne i jakie eleganckie ![]() Oj popiłyście wczoraj widzę. Ja u TŻta prawie całe wino sama wypiłam. Ale aczyna mi się teraz tego skutek objawiać ![]() A dzisiaj rano, TŻ nazwał korektor (do makijażu) poprawiaczem
|
|
#1663 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny Mi sie wszystko popieprzylo - myslalam ze dopiero 9 a Tz wyskakuje ze prawie 11
![]() tenebrosa za zaproszenia, super wyszly Cytat:
![]() Cytat:
fajnie, ze sie udalo
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w niedziele!
U mnie piękne słonko świecie. Szkoda, że ja muszę się oszczędzać i chyba lepiej, żebym za dużo nie spacerowała bo przecież w tamtym tygodniu po takim spacerze się rozchorowałam. Wczoraj oglądaliśmy z Tz "Dziewczynę z tatuażem". Tym co nie oglądały jeszcze bardzo polecam. Pierwszy od dłuższego czasu film, w którym nie musiałam się zastawiać kiedy się rozkręci i mimo, że trwa prawie 3 godziny nawet nie wiem kiedy minęły.
|
#1665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie kupiłaś?---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj w ramach rozładowania stresu TŻ zabrał mnie na rolki. Pojeździliśmy chwilę, po czym zdałam sobie sprawę, że rolki na 2 tygodnie przed weselem to jednak nie jest dobry pomysł... Licho nie śpi
![]() Na szczęście wróciliśmy do domu cali i zdrowi. Dzisiaj planujemy rowery
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się Kindziu
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
pierdziele jadę ją wymienić na białą bo nie zdzierżę tego żółtego koloru
a białą jeszcze założę a tej firmy co pisała malwus nie wiedziałam nigdzie w Wawie oblazłam wczoraj chyba z 20 sklepów z bielizną i jedna wielka d.... wydmuszka
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
A my mamy dziś 111 dni do ślubu
|
#1670 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Jest taka śliczna pogoda, że aż nie chce się w domu siedzieć. Dzisiaj mamy dokładnie 5 miesięcy do ślubu i akurat dzisiaj przyjeżdżają do mnie teściowie, żeby omówić wszystkie szczegóły zw. z ślubem. Mam nadzieję, że będzie bardzo sympatycznie i wszystko będzie tak jak ja sobie rozplanowałam. Trzymajcie kciuki
|
|
#1671 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Pięknie odwołali nam jedne zajęcie, resztę skrócili i skończyłam o 12 Idziemy zaraz do teściowej na obiad, a potem na rowery Myślę, że na inaugurację sezonu wybierzemy się dookoła zalewu![]() A z gingersem kojarzy mi się tylko jedna historia. Na mojej osiemnastce koleżanka z klasy trochę za dużo wypiła i koledzy, kiedy nie widziała, dolali jej do gingersa właśnie śmietanki do kawy. I tak ze 3 sztuki chyba. A ona piła, piła i nic. W końcu się zorientowała, spojrzała na to piwo, po czym pobiegła do mojego taty, który urzędował w kuchni mówiąc "proszę Pana, proszę Pana Gingers mi się zserzył".
|
#1672 | |
|
Rozeznanie
|
Na rynku, tam obok Sedlaczka
![]() Cytat:
Edytowane przez chocolate muffin Czas edycji: 2012-03-25 o 12:53 |
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczęta
Wpadłam się tylko przywitać i spadam się uczyć :rolleye s:miłej niedzieli |
|
|
|
#1674 |
|
Wtajemniczenie
|
hejo
Pogoda dziś śliczna, trzeba się wybrać na jakiś spacerek Miłej niedzieli laseczki
|
|
|
|
#1675 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mojemu wszystko jest obojetne. on mi tylko dupsko wozi wszedzie autem, bo nawet nie chce bym jechala gdzies sama. ale wszystko i tak zalatwiam ja... srednia przyjemnosc. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- ja jak robie makijaz to jest "ooo, zakladasz twarz"
|
|
|
|
|
#1676 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski
![]() ja tak Was teraz podczytuje co od wczoraj nastukałyście i dopiero teraz, jak przeczytalam posta Niusi o zmianie czasu zorientowalam sie ze czas sie przesunąl Wczoraj czas tak szybko zlecieła najpierw bylismy ze znajomymi na zakupach, mają takiego synka 6 letniego i sie nas zapytal czy moze do nas mowić "ciociu" i "wujku" Pozniej przyszli wieczorkiem do nas, wypilismy 2 butelki wina, o 23 poszlismy jeszcze razem na spacer i potem zasnelam w 5 minut ![]() A dzisiaj jestem niewyspana :ziewa: Cytat:
Cytat:
ja mam ten drugi, ja co prawda jeszcze go nie widzialam, ale mama mowi, ze jest okropny i nie pozwoli mi go zalozyc ![]() Cytat:
za kolege![]() Cytat:
![]() jak Ci sie nie podoba to bym zwrocila... i poszukala jeszcze raz na spokojnie. Ja kiedyś tez kupilam drogi stanik, przyszlam do domu i przymierzylam jeszcze raz i taki za ciasny sie wydawal. Poszlam i wymienilam na inny. Wiesz kindziu tym bardziej ze kosztowal majątek.. |
||||
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ale dzis mamy piekny dzionek, az nie chce sie wracac do komputera. to ja bym go moze wziela, na pierwsze podejscie do welonu przeslij mi prosze info na maila ile pieniazkow mam Ci przelac i nr konta Wracam na slonko
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hejo ja bylam na spacerku ale po 15 min wrócilismy bo wiatr łeb urywa
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominamy, że dzisiejszej nocy spaliśmy godzinę krócej,
jednocześnie informujemy, że zza oknem jest piękna pogoda, którą warto spożytkować na wspólny spacer z Towarzyszem Życia, tzw. TŻ ![]() |
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę bo mój mnie właśnie tak wyprowadził z równowagi, że szok...Ale tak to tylko on potrafi!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

i już niedziela
[/QUOTE]

no co Ty? A ja panikuję, że 5 miesięcy zostało i nie mam sukni. Podziwiam jej odwagę, ja bym nerwowo nie dała rady. Fotkę na pewno wrzucę 

za baleriny, buty, welony i zaproszenia. już nie cytowalam bo padam na twarz.

Ślub 27. X. 2012
a białą jeszcze założę
:rolleye s:

za kolege