|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Kwietniowanie na ekranie, a my się bierzemy za odchudzanie
![]() Jak było marcowanie, to pewnie będzie kwietniowanie, no bo cóż innego ![]() Właśnie zeżarłam obiado- kolację: rybka z sosem sojowym i imbirem
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam rybke, ale wedzona
ale jakos nie mam ochoty juz dzisiaj na jedzenieRozkopałam pół szafy bo szukałam bokserki i nie mam ochoty juz tego składac o matko! jakis len piątkowy mnie dopadł
|
#603 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie zaliczylam 30 min orbitreka, 30 min hulania, 100 brzuszków, 30 przysiadów + rozciąganie
. Endorfinki szaleją ![]() Słyszałyście zapewne nową piosenkę Eneja ? Omg tak mi się wkręciła, że zgwałciłam przycisk "replay" na youtubie
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Ale miałam dzisiaj zalatany dzień. Musiałam wstać przed 6 bo jechałam na szkolenie z pracy. Na szczescie zwolniłam się z nigo o 13 i pojechaliśmy z mężem żeby wymienić paszport , a to sie okazało że zdjęcia mam złe wystaliśmy sie tak dobre klika godzin ale wkońcu załatwiłam, później jeszcze nową umowe z Orange podpisałam i zakupy zrobiliśmy dziś nie ćwiczyłam ale jadłam dietkowo a za ćwiczenia uznaje całodzienne chodzenie AHA I jeszcze jedno dziś znów spadek -0,5 od wczoraj o jest 79,4
|
|
#606 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=8ONdbjKDDBA
prześwietna jest Agusia za kolejny spadek ! Wrrr znów ząb zaczął mi kiełkować i to akurat na noc
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj rano napisałam takiego ładnego posta sakralizującego dzisiejszy piękny dzień i wiosnę (ale się nie dodał, hm) ale nie chce mi się go drugi raz pisać
![]() Dzisiaj zwiałam z trzech lekcji, poszłam na wieczorne piwko ze znajomymi, rodzice na marataonie filmowym, sama w domu od hoho, mogłabym porobić coś ciekawszego ale pójdę wcześniej spać chyba ![]() dzisiaj: -owsianka ze słodzikiem i połówką banana -wieśniak -trochę ananasa, 1,5garści orzechów włoskich -pół piersi kurczaka w ziołach smażona bez tłuszczu, ryż, marchewka z groszkiem -dwa piwa, orzechy
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2012-03-23 o 23:23 |
|
|
|
#608 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry !
Widzę, że jestem pierwsza Już którąś sobotę z rzędu tak wcześnie wstaje, w sensie, że przed 9 . Ale to może i dobrze Więcej czasu na wszystko Zaraz wybieram się na małe zakupy, później SPAmowanie, a wieczorem hmm jeszcze nie wiem . Minthema wiosna przyszła, to można się zrywać z lekcji z byle jakich powodów Ja wczoraj wyszłam z połowy ostatniego wykładu bo już nie chciało mi się tego słuchac, a babka powiedziała później koleżankom, że będę miała ustne zaliczenie przedmiotu, tak samo koleżanka, której raz na wykładzie nie bylo . Wykładowcy akademiccy są popier... ekhem nie będę kończyć bo zostanę zbanowana .
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ja o 8 juz wstałam w tyg nie moge sie zwlec z lozka przychodzi weekend nie moge spac![]() ![]() Poogladalam seriale i moge wstawac ![]() Zaraz sprzatac skoncze ogarne sie i na rowerek ide a przy okazji do biedronki na zakupki i moze solarke zalicze
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
![]() Ja dzisiaj tez przed 9 wstałam jak na sobotę to ![]() Pomijając drobny fakt, że nasz Muniek robi nam codziennie pobudkę o 6:30... domagając sie wyjscia na podwórko ![]() Kończę myć moje autko i chyba sie zabiorę za okna Na wieczór planów brak, mąz jest cały dzień na zajęciach, może jakiegoś grilla wymącimy
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
No to widzę że nie tylko ja się tak wcześnie jak na weekend zerwałam
Chwila po 9, od razu umyta, ubrana, posprzątałam w pokoju, pozmywałam wuchtę naczyń z wczoraj, zrobiłam rodzicom śniadanie, na ich miejscu byłabym w szoku, zawsze to oni mnie budzą i do 14 siedzę w piżamie Dzisiaj u mnie w domu też mycie okien zbiorowe będzie, u siebie w pokoju chyba z rok nie były myte, jak pierwsze słońce wyszło to od razu mnie ciągnęło żeby umyć, tylko za zimno było. Wieczorkiem idę na miasto opicjać 18 koleżanki z klasy, już mnie nie będzie stać na sukienkę Będzie musiała poczekać do kwietnia.
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj wstałam po 8 więc coś się dzieje
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Czyzby wiosna tak na nas dzialała
Wogole wlasnie sie dowiedziałam, ze dzisiaj czas zmieniamy ![]() ![]() arnama dobry pomysł z grilem tez bym pogrilowala ![]() minthema miłej zabawy
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2012-03-24 o 12:47 |
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() ![]() Co tu tak cicho?? co porabiacie laski??Własnie sie biore za obiadek rybka + ziemniaczki z piekarnika + surówka z kiszonej kapusty A pozniej hula hop...Spa... a wieczorem nie mam pojecia, ale mam nadzieje , ze pojawi sie jakis ciekawy plan
|
#616 |
|
Zadomowienie
|
Dziś zmieniamy ? A nie za tydzień ???
Omg to teraz juz wogóle spania nie będzie . Zakupiłam sobie niebieskie spodnie Mam nadzieję, że będą dobrze służyć, i te cholernie uda wkońcu się zmniejszą, żebym jakoś wyglądała
|
|
#617 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
a jaa miałam pracowity dzień, zanim zabrałam się za mycie okien musiałam je odkurzyć, odkurzyć w pokoju, za biurkiem, poodsuwać od ściany wuchte rzeczy, potem znowu odkurzyć .. a jak już skończyłam okna to dwa razy odkurzałam podłogę i kurze z parapetów, półek, biurka
do tego tacie się zachciało zmienić mi monitor na LCD (w końcu, lol) więc nie będę musiała patrzeć w górę (miałam monitor na półce nad biurkiem) i teraz jest jakoś wygodniej. ale muszę się do tego przyzwyczaić ![]() zaraz obiadek, był pomysł grilla ale że mama myła okna też i będą jechać do sklepu to jakoś czasu nie ma, może jutro zrobimy jak będzie pogoda tak mnie kusi żeby przed wyjściem jeszcze pozamiatać i umyć balkon ...
|
#619 |
|
Zadomowienie
|
Ah widzę, że wszystkie z nas dziś miały pracowity dzień
Ja z kolei wyciągnęłam z szafy wszystkie sweterki, żakieciki itp i to wszystko ręcznie wyprałam . Zaliczyłam dzisiejsze ćwiczenia i dopiero usiadłam . Niestety trochę nagrzeszyłam, bo zjadłam pół paczki drażetek . Ale może spaliłam je w czasie ćwiczeń chcoiaż w połowie . Idę robić jajecznicę ze szczypiorkiem
|
|
#620 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Dziś kolejny dzień z małymi porządkami, ogólne sprzanie na niedziele i okna u taty. Z rana byłam w szkole (Czytać u koleżanki na kawce) Potem sprzątanie i na działce kilka h. I w sumie jestem niezadowolona. Bo konkretnie nic nie zjadłam oprócz śniadania i ciągle coś podjadałam i suma wychodzi na to że zjadłam dużo za dużo. I zaczynam się martwić początkiem kwietnia Za tydzień goście-Zuzi urodziny i za 2 tygodnie goście bo święta Coś czuje że waga nie spadnie na 77, po mimo tego że w ciągu tego tygodnia byłam w ciągłym ruchu. Ale co tam i tak jest ok Jutro jedziemy na działkę. Zabiorę ze sobą hh dziś się krępowałam bo byli robotnicy jutro też będą ale w nosie ich mam Dwa gnoje zapraszali mnie do łopaty nosz... kurrr....---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- arnama mi się hasło na kwiecień podoba ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Nie ma was szykujecie się na sobotni wieczór albo już balujecie, ja pokręcę kołem i chyba szybko spać pójdę. M zmęczony kopał troche i pada. A miałam nadziję że miło wieczorek spędzimy
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dzisiaj dzień drugi udanej diety!
|
|
|
|
#622 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny co u was? Jak dieta?
|
|
|
|
#623 |
|
Zadomowienie
|
Jestem z siebie dumna! Zgodnie z zasadą 3 godzin - zjadłam kolację (jajecznicę ze szczypiorkiem
. Popiłam herbatką zieloną i...... WIĘCEJ NIC NIE PODJADAŁAM U mnie w domku jest zwyczaj wieczornego chrupania paluszków, a ja żadnego nie tknęłam Nawet już sumienie nie gryzie mnie za te drażetki .
|
|
#624 |
|
Rozeznanie
|
Uff wkońcu mam chwilę czasu. Ale dziś miałam zalatany dzień
Na wadze znowu mniej od wczoraj -0,4 jest równe 79,0 może jutro albo w poniedziałek ujrze 78 czyli zgodnie z planem Napisałam dziś troche pracy może zaraz jeszcze popisze na kolacyjne miałam grilla cała rodzina zajadała się tłustą ochydną kiełbasą a ja połowe filecika z kurczaczka i jak inni spróbowali to też takiego chcieli taki pyszny wyszedł
|
#625 |
|
Zadomowienie
|
agusia_264 chyb NIE DOBRZE JAK TAK SZYBKO WAGA CI SPADA? CZYM JEST TO SPOWODOWANE ŻE STAŁA I STAŁA A TU NAGLE CO DZIEŃ -0,5?
JA MAMA OSTATNI DZIEŃ @ I JUŻ MNIE NOSI OD RANA. MAM OCHOTĘ SCHOWAĆ SIĘ W SZAFIE LUB PRZESPAĆ CAŁY DZIEŃ. dO TEGO ZIRYTOWAŁAM SIĘ ZARĄBIŚCIE BO NIE MIAŁAM SIŁY WYDMUSZKI WYDMUCHAĆ WRR A M TEGO ZROBIĆ NIE CHCIAŁ. sPOKOJNEJ NIEDZIELI ŻYCZĘ
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agusia, gratuluję ![]() Ja zaraz się zważę i zobaczę jak sytuacja się ma
|
|
|
|
|
#627 |
|
amor vincit omnia
|
a ja żyję błogą nieświadomością...nie mam od paru dni baterii do wagi
z jednej strony czuję się troszkę lżej, bo nie wciskam tyle w siebie (czasem mi się zdarzy, ale to nie to co kiedyś), ale z drugiej strony wiem, że nawet jeśli to nie będzie to duży spadek, a np powrót do wagi sprzed obżarstwa... no ale nic, dalej walczę |
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wstałam o 7:30
a to wszystko przez rodziców którzy dzisiaj jechali na wycieczkę. W związku z tym jestem już po drugim śniadanku ale w przeciwieństwie do wczoraj ciągle siedzę w piżamie i szukam inspiracji na DIYową biżurterię bo mam w planach wiztę z tatą w jakiejś castoramie Wczoraj wieczorem było hmmm dziwnie. Pierwszy raz piłam z wiarą z klasy i w sumie na początku było spoko ale nie wiem czemu wyszliśmy z pubu żeby poszukać miejsca do podylania i tak się bujaliśmy dwie godziny w kółko po starym rynku. I byłam dość zła Poza tym ja muszę siedzieć w domu grzecznie bo przyciągam policję, najpierw ta akcja wcześniej, w piątek do mnie i znajomych podeszli, wczoraj też, ja nie wiem Wgl dzisiaj jakoś mi dziwnie dietowo, znaczy jestem ciągle głodna. Zjadłam o 7:30, o 11 i teraz znowu mi burczy w brzuchu. Zastanawiam sie czy dlatego że wczoraj zjadłam 2 posiłki tylko czy co ![]() Dzisiaj się królewski obiadek szykuje bo jem z siostrą i szwagrem, mnniam
|
#629 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
no bo drugie śniadanie jakoś wypadło bo myłam okna i pokój a kolacja bo nie było mnie w domu ..
mam ochotę na wiosenną detoksykację, może w poniedziałek i wtorek sobie zrobię ..
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

o matko! jakis len piątkowy mnie dopadł
. Endorfinki szaleją

. Nie lubie jej !

za kolejny spadek ! 

Za tydzień goście-Zuzi urodziny i za 2 tygodnie goście bo święta