Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-24, 18:46   #3121
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Kamilon hehe to piąteczka
Cocktail dziękuję Ci kochana ale Ty masz śliczne i zgrabniutkie nóżki
Stary 2012-03-24, 18:52   #3122
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail dziękuję Ci kochana ale Ty masz śliczne i zgrabniutkie nóżki
Ale się uśmiałam
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 19:06   #3123
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail to nie ma co się śmiać to jest sama prawda
Stary 2012-03-24, 19:22   #3124
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość

mhmmm szpinak, kocham. szpinak z makaronem, szpinak na pizzy, grzanki z serem i szpinakiem, lasagne ze szpinakiem, tortilla z kurczakiem i szpinakiem... ale szpinaku z serkiem wiejskim nigdy nie jadlam
Wow a ja nigdy nie jadlam szpinaku z grzankami ani z pizza
A z serkiem wiejskim jest boski wrzucam szpinak do rondelka pozniej dorzucam wiesniaka mieszkam az sie pieknie roztopi i pozniej juz jest bajka Robie do tego sobie jajeczko sadzone i odplywam

A wlasnie zapomnialam Wam napisac ze moim organizmie cos sie cholera porąbalo, dostalam drugi raz okresu po 3tygodniach i nie wiem o co kaman
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 19:29   #3125
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Wow a ja nigdy nie jadlam szpinaku z grzankami ani z pizza
A z serkiem wiejskim jest boski wrzucam szpinak do rondelka pozniej dorzucam wiesniaka mieszkam az sie pieknie roztopi i pozniej juz jest bajka Robie do tego sobie jajeczko sadzone i odplywam

A wlasnie zapomnialam Wam napisac ze moim organizmie cos sie cholera porąbalo, dostalam drugi raz okresu po 3tygodniach i nie wiem o co kaman
Ale mi smaka narobiłaś ale na dzisiaj koniec jedzenia

Faktycznie coś masz nie tak z @ :| Ja właśnie w poniedziałek wybieram się do gina. Oczywiście przez nasze kochane wariatki ciągle sobie wkręcam, nie to co trzeba.
Stary 2012-03-24, 19:55   #3126
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ale mi smaka narobiłaś ale na dzisiaj koniec jedzenia

Faktycznie coś masz nie tak z @ :| Ja właśnie w poniedziałek wybieram się do gina. Oczywiście przez nasze kochane wariatki ciągle sobie wkręcam, nie to co trzeba.
Ja tez dzisiaj juz bastuje! Zjadlam jeszcze dwa jabłka i jestem napchana jak indyk na swieto dziekczynienia
Do tego czuje jak puchne, masakra jakas!
Ale o dziwo w ogole brzuch mnie nie boli, nic a nic, nie wiem jak to mozliwe

Ja tez powinnam pojsc do gina juz naprawde dawno nie bylam! Nawet tak profilaktycznie powinnam. A Ty ciaze podejrzewasz?
Stary 2012-03-24, 20:06   #3127
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez dzisiaj juz bastuje! Zjadlam jeszcze dwa jabłka i jestem napchana jak indyk na swieto dziekczynienia
Do tego czuje jak puchne, masakra jakas!
Ale o dziwo w ogole brzuch mnie nie boli, nic a nic, nie wiem jak to mozliwe

Ja tez powinnam pojsc do gina juz naprawde dawno nie bylam! Nawet tak profilaktycznie powinnam. A Ty ciaze podejrzewasz?
O nie nawet tak nie mów Tabsy mi się skończyły Ale wiesz jak człowiek sobie nawkręca to nie przegadasz
Stary 2012-03-24, 20:08   #3128
Aisza21
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny!

Tak szybko piszecie ,ze nie nadązam .Po drugie , ciężko mi się wbić w wasze zgrane towarzystwo.
Ja dziś zgrzeszyłam - zjadłam 2 garści pistacji

Medzik śliczna jesteś. O figurze nie wspomnę

Monika, fajnie ,ze juz lepiej sie czujesz. Najki wypasione, tuba nie w moim stylu. Masz się z tym swoim mlodszym ,ze tak pozno chodzi spac. A jakk wy spicie do poludnia, to kto starszego synka do przedszkola prowadza? Bo zakladam ,ze raczej sam sie nie wybiera

Jestem u rodziców , także dziś piwko wpadnie pewnie i obejrze sobie nowy odc Pamietnikow Wampirów.
Dzisiaj też trenczyk zanabyłam granatowy , nie zgadniecie gdzie - w LIDLU . W ogóle nie maialam w planach. Szkoda ,ze w rozm. 40

Ghotika, tak moje dziecko chodzi do przedszkola . W zasadzie to on juz do żłobka chodził od 2,5 latek ,więc jest przyzwyczajony.

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-03-24 o 20:12
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 20:11   #3129
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Tak szybko piszecie ,ze nie nadązam .Po drugie , ciężko mi się wbić w wasze zgrane towarzystwo.

Jestem u rodziców , także dziś piwko wpadnie pewnie i obejrze sobie nowy odc Pamietnikow Wampirów.
Dzisiaj też trenczyk zanabyłam granatowy. Szkoda ,ze w rozm. 40
Nie martw się ja czasami też tu nie ogarniam
Martwisz się 2 garściami pistacji ? Ja tam sama bym chętnie zjadła
Stary 2012-03-24, 21:26   #3130
monika01011986
Zakorzenienie

już jestem!
Byłam na spacerku dzisiaj z synkiem, potem u siostry na kawce i przyjechali też moi rodzice. Wróciłam z nimi do domu i poszłam jeszcze do nich posiedzieć trochę. Starszy synek został u nich na noc a ja z młodszym wróciłam do domku przed 20. Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że synuś już zasnął i mam nadzieję że nie wstanie za godzinę...... mam spokój i cisze Idę się zaraz kąpać i wydepilować paszki bo juz włoski odrosły trochę Pogadałam trochę z męzem przez telefon, znowu sie trochę pokłóciliśmy ale nie będę Wam już tego opisywać bo szkoda czasu mojego i Waszego na takie bzdury :P
Poza tym wszystkim dostałam OKRES brzuch trochę boli ale źle nie jest. Tym razem obyło się bez jakiś dziwnych wcześniejszych upławów, wszystko jest idealnie i tak jak powinno.
Oglądam X-Factor i idę się zaraz kąpać. Za chwilę wrzucę Wam fotki tych nowych ubrań co wczoraj kupiłam Muszę je najpierw zrobić w dzień zapomniałam.......

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:

Monia czekamy na foteczki

A mi Tż zrobił zdjęcia i nawet 2 wybrałam to Wam dodam od razu
A dziś idziemy na piwko więc pewnie wpadną ze 2 desperadosy i hamburger
no dziś je wrzucę tutaj

kurde jak Ty fajnie wyglądasz taka laseczka że szok a spodnie świetne są kup mi takie same i prześlij

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Monika, fajnie ,ze juz lepiej sie czujesz. Najki wypasione, tuba nie w moim stylu. Masz się z tym swoim mlodszym ,ze tak pozno chodzi spac. A jakk wy spicie do poludnia, to kto starszego synka do przedszkola prowadza? Bo zakladam ,ze raczej sam sie nie wybiera
dzięki
Co do tuby to ja Ci powiem, że kiedyś też nie lubiłam takich ciuszków.
Miałam grube ramiona i w ogóle nie lubiłam jak coś mi się świeciło na bluzce
Ale teraz poprzestawiało mi się we łbie i uwielbiam takie dodatki ale oczywiście bez przesady - co za dużo to nie zdrowo a na lato tuba sie przydaje nawet na plaże hehehe
No synuś to taki nocny marek jak mamusia ale dzisiaj już śpi, mam tylko nadzieję że już nie wstanie do rana.....
Ja rano wstaję przed 8 i budzę synka, ubieram go. O 8 przychodzi dziadek po niego i zaprowadza go do przedszkola. A ja dalej w kimę i tak śpię aż młodszy synek wstanie

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:

Monia hehe jak tak to jak najbardziej zapraszam wybierzemy się na piwko hahaha dobra już mi się nie będzie wydawać

Kupiłam przed chwilą kolejne buty potrzebowałam takich do latania na płaskim
Wklejam zdjęcie
ale byś się zdziwiła jakbyśmy wpadły do Ciebie co???? hihihi już sobie wyobrażam Twoją minkę

buty fajne na prawdę ładne

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 21:51   #3131
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Zrobię dużo żebym mogła wybrać ze dwie chociaż
Dobrze że jednak nie wróciła angina, nie dałaś się jej twardzielko
Ale świetne te leginsy! Jak spodnie wyglądają Sama bym sobie takie kupiła ale już spłukana jestem
noooo nadal czekamy na fotki Mam nadzieję że zrobiłaś dużoooo ?
No nie dałam się zaatakowałam anginę antybiotykiem najgorsze jest to że mi sie już skonczył... i będzie lipa jak znowu angina mnie nawiedzi.... :/
Leginsy bardzo mi sie podobaja ale wstrzymam się jeszcze. Nie wiem jaki rozmiar wziąć :/ a poza tym chciałabym kupic jeszcze te skórzane bo ta sprzedająca ma też takie a na dwie pary chwilowo nie mam tyle kasy. Zamówię je na początku kwietnia, tak aby do Świąt doszły.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No nie byłam wiem, wstyd ale nie miałam nigdy okazji... zresztą pływać nie umiem, to jaka radość z tego morza chyba, że leżakowanie na plaży planujemy z TŻ w tym roku wycieczkę do Sopotu lub Kołobrzegu ale na razie do jest w strefie planów... bo zaczęłam teraz ten staż na razie muszę trochę popracować żeby dostać jakikolwiek urlop
No to koniecznie musisz się wybrać nad morze! i skoro planujecie w tym roku to jeszcze lepiej W Kołobrzegu nie byłam ale Sopot dobrze znam Przyznam że jest tam cholernie drogo i jest zawsze tyle ludzi, że nie ma jak się poruszać ale mimo wszystko warto tam pojechać

Cytat:
Hej super, że już Ci lepiej
Ja nigdy Actimelu nie piłam zawsze kojarzyło mi się to z lekarstwem że niedobre i w ogóle ja też się wybieram na jakiś spacerek, ale póki co obiad gotuję. Mam nadzieję, że jak skończę to nie zniknie mi słońce
miłego spacerku
dzięki też się cieszę
Actimel wcale nie smakuje jak lek prędzej jak bardzo rzadki jogurt te owocowe są pyszne
JA dziś obiad u siostry zjadłam także gotować nie musiałam
Byłas na spacerku?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-24, 22:08   #3132
Aisza21
Wtajemniczenie

Monia, to masz dobrze z dziadkami , fajnie ,ze blsko mieszkaja. Co do tuby , to ja już trochę za stara się czuję na takie ciuszki,ale kiedyś też nosiłam.
Ja to z kolei zawsze ramiona mialam szczuple , gorzej z dołem - typowa gruszka.
Facetem się nie przejmuj, przejdzie mu. Wyczytlam,ze czeka was przeprowadzka - nie boisz się ??
No i czekam na ciuszki.

Ja dziś się nasprzatalam - pomagalam mamie - mycie okien , szkieł , firanki itp. Mam dość.

Morze uwielbiam , co roku jezdzimy do Gdańska , małż ma tam rodzinę. Ale też latem nie narzekam ,bo u siebie na Mazurach mam plaż pod dostatkiem. Jezioro w centrum miasta i plaza miejska 10 min piechotką, heh.
Tylko nasuwa sie pytanie , jak ja sie w stroju kapielowym pokaze?

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-03-24 o 22:09
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 22:13   #3133
monika01011986
Zakorzenienie

Ja to nerwicy dostanę z tymi bateriami do aparatu..... zrobiłam z 5 zdjęć i baterie padły one już się chyba nie nadają, trzeba kupić nowe akumulatorki.... także mam tylko 3 zdjęcia kurtki bo więcej nie dało rady zrobić Bokserek tez już nie zrobiłam :/ może zaraz telefonem pstryknę jeszcze

kurtka.jpg

kurtka2.jpg

kurtka3.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-24, 22:50   #3134
heroine86
Zakorzenienie

Witam wieczorkiem

Cytat:
Zjadlam tez pyszny obiadek, tak jak zapowiadalam szpinak z serkiem wiejskim! Zjadlam az 400g tego szpinaku
Tak mi posmakowal a mial byc na dwa dni
A co najlepsze nie wiem czy wiecie szpinak ma tylko 34kcal na 100g
O kurcze, z serkiem wiejskim to jeszcze nie jadłam bez żadnych przypraw? Bez czosnku? uwielbiam szpinak ale czosnek musi być muszę wypróbować Twój sposób

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Rany, ale mialam zwariowany tydzien dobrze, ze juz mam dzis wolne i moge zlapac oddech.
Dieta i trening naprawde dobrze, tyle ze waga na razie jednak nie spada. Zastoj w okolicach 61,5 kg, co po prostu spokojnie sobie przeczekam. Nic na sile.
W pracy mialysmy hece z nowymi ubraniami - wybieralysmy nowe spodnie, koszulki itp, caly zestaw roboczy i szefowa nam sciagnela modne dzinsy, z tego rodzaju co tak opina cala noge troche jak legginsy - bedziemy teraz wszystkie wsciekle sexy zwlaszcza ze poprzednie portki byly workowate i z poliestru, i wygladalysmy w nich jak z kolchozu. Przy okazji byl ubaw, bo wez tu nagle wybierz cos, co sie podoba 6 kobietom - jak nie kolor to kroj, kazda ma inny gust, a szefowa musi nas do kompromisu przywodzic. Miala tez niezle przejscia z nowymi rzeczami dla recepcjonistek kazda chciala cos innego.
Widzę, żeś zalatana
dobrze, że waga nie rośnie a zastój musi w końcu minąć tylko trzeba być twardym i się nie poddać choć czasem to wkurza i demotywuje...
no to teraz będziecie sexi flexi no i się nie dziwię, że nie mogłyście się zdecydować na określony strój co kobieta, to inny gust

Cytat:
Heroine miłego spacerku
Mój Tż pracuje w sklepie meblowym no i teraz mają duży ruch więc co chwila musi gdzieś rozwozić te meble, a wczoraj jechał aż 300 km dalej.
Dziękuję było super
O kurde, ale że w nocy? straszne...

Aleś Ty zgrabna! Nie mogę się napatrzeć na Ciebie

Cytat:
Hej dziewczyny!

Hej

No czasem ciężko tu ogarnąć sytuację chociaż teraz na weekendzie to i tak mało postów przyzwyczaisz się

2 garście pistacji są dla Ciebie grzechem? No przestań Ja dzisiaj zjadłam 2 łyżki lodów Grycan i wypiłam redd'sa lepiej Ci?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 22:50   #3135
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Actimel wcale nie smakuje jak lek prędzej jak bardzo rzadki jogurt te owocowe są pyszne
JA dziś obiad u siostry zjadłam także gotować nie musiałam
Byłas na spacerku?
Muszę kiedyś spróbować z czystej ciekawości
Ja jutro nie muszę gotować idziemy do teściów na obiad ciekawe co będzie zjem mało

Byłam! Było cu-do-wnie! Pospacerowaliśmy sobie po lesie, ptaszki ćwierkały wokoło i słoneczko świeciło! No po prostu bajka! a potem pojechaliśmy do Daichmana i kupiliśmy sobie z TŻ-tem buty pełen spontan potem jeszcze w Takko Fashion tam kupiłam sobie dżinsy i w Pepco gacie a potem jeszcze byliśmy w tesco przerąbaliśmy tyle kasy, że strach wchodzić na konto ale raz się żyje

Cytat:
Ja to nerwicy dostanę z tymi bateriami do aparatu..... zrobiłam z 5 zdjęć i baterie padły one już się chyba nie nadają, trzeba kupić nowe akumulatorki.... także mam tylko 3 zdjęcia kurtki bo więcej nie dało rady zrobić Bokserek tez już nie zrobiłam :/ może zaraz telefonem pstryknę jeszcze
Monia, boska ta kurtka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-24, 22:57   #3136
zelka9o
Zadomowienie

siemka Wam ja tylko na chwilkę wpadłam powiedzieć że żyje i dobrze się miewam ! Wiecie co u Nas juz tak ciepło że wszyscy chodzą prawie w krótkich rękawkach normalnie szok !!

Meedzik TY Piękna Kobieto ! powiem tak fajne balerynki sobie zakupiłaś w tych spodniach Ci tak sexownie ! Po prostu cała Ty za☠☠☠istaś !

Moniaa ile dałaś za ta kurtkę ? fajna podoba mi się

Heroine jak żyjesz ? Kobieto Szalona

Kamikadze z tego co widzę dawno Cie tu nie było !! wrr

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:

nie jesteś sama też dawno byłam u gina hahaha nawet bardzoo dawno !

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

dobraaa idę spać Kochane ! bo niestety Mnie jutro praca czeka !! ;/ nawet w niedziele nie dadzą pospać ! tyllko trzeba od rana harować ! ://

Dobranoc Wszystkim Kolorowych Snów Perełki
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 23:06   #3137
murka04
Zadomowienie

hej ja tylko na chwilę jestem bo idę do łóżka zaraz tylko chciałam wrzucić kilka zdjęć żebyście nie krzyczały Oczywiście Tż zrobił mi ich mnóstwo a mi się żadne nie podoba no ale wybrałam 3 jakieś

Wrzucam też różnicę we włosach luty/marzec, a raczej jej brak Jedyne co to się wyrównały do jednej linii przez ten miesiąc, a z pomiarów wychodzi że urosły 2cm ale coś nie chcę mi się wierzyć, Tż musiał się machnąć miesiąc temu. Ale teraz kazałam mu mierzyć parę razy i jest 58cm Także zmierzamy powoli do 60cm

Teraz tylko póki pamiętam heroine tak mieszkam w mieście ale małym, nic tu w sumie nie ma ciekawego i wszyscy młodzi wyjeżdżają stąd Ale jest dużo parków za to i kaczek nad rzeką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aa.jpg (67,0 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bb.jpg (67,2 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cc.jpg (50,5 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg luty-marzec.jpg (21,2 KB, 49 załadowań)

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 23:14   #3138
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
siemka Wam ja tylko na chwilkę wpadłam powiedzieć że żyje i dobrze się miewam ! Wiecie co u Nas juz tak ciepło że wszyscy chodzą prawie w krótkich rękawkach normalnie szok !!

Heroine jak żyjesz ? Kobieto Szalona
dobraaa idę spać Kochane ! bo niestety Mnie jutro praca czeka !! ;/ nawet w niedziele nie dadzą pospać ! tyllko trzeba od rana harować ! ://

Dobranoc Wszystkim Kolorowych Snów Perełki
Hej hej!!!

Ty nasz pracusiu jeden! Nie haruj tyle, bo nic z Ciebie nie zostanie pewnie już jesteś jak patyk podziwiam, dwie prace, a wieczorami jeszcze rolki no no zazdroszczę pogody krótkich rękawków chociaż u nas też jest pięknie no ale to jeszcze nie to

U mnie dobrze, dziękuję Jakoś leci to życie zakręcone

śpij dobrze Kochana!

Cytat:
hej ja tylko na chwilę jestem bo idę do łóżka zaraz tylko chciałam wrzucić kilka zdjęć żebyście nie krzyczały Oczywiście Tż zrobił mi ich mnóstwo a mi się żadne nie podoba no ale wybrałam 3 jakieś
Bożeeeee jaka Ty chuda jesteś z czego Ty się chcesz odchudzać?! ile Ty masz dziecino w udzie?

ale jesteś kolorowa
Stary 2012-03-25, 00:27   #3139
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Moniaa ile dałaś za ta kurtkę ? fajna podoba mi się
malutko 115 zł tylko zazwyczaj w sklepach to widziałam kurtki tylko po 175 zł albo i więcej..... a ta to całkiem tania była

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:

Wrzucam też różnicę we włosach luty/marzec, a raczej jej brak Jedyne co to się wyrównały do jednej linii przez ten miesiąc, a z pomiarów wychodzi że urosły 2cm ale coś nie chcę mi się wierzyć, Tż musiał się machnąć miesiąc temu. Ale teraz kazałam mu mierzyć parę razy i jest 58cm Także zmierzamy powoli do 60cm
wow! jakie śliczne te foteczki! jaka Ty kolorowa jesteś i jaka chuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! jezuuuu!!! i Ty masz szerokie biodra niby???? gdzie? w którym miejscu??? super wyglądasz!!! nie waż się nawet chudnąć

kurde.... jak Wy mierzycie te włosy??? bo ja już nie wiem.... ja sobie sama mierzę to wychodzi mi 65 cm..... a mam juz sporo za zapięcie od stanika.... muszę kogoś poprosić aby mi zmierzył....

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Cytat:
Monia, to masz dobrze z dziadkami , fajnie ,ze blsko mieszkaja. Co do tuby , to ja już trochę za stara się czuję na takie ciuszki,ale kiedyś też nosiłam.
Ja to z kolei zawsze ramiona mialam szczuple , gorzej z dołem - typowa gruszka.
Facetem się nie przejmuj, przejdzie mu. Wyczytlam,ze czeka was przeprowadzka - nie boisz się ??
No i czekam na ciuszki.

Ja dziś się nasprzatalam - pomagalam mamie - mycie okien , szkieł , firanki itp. Mam dość.

Morze uwielbiam , co roku jezdzimy do Gdańska , małż ma tam rodzinę. Ale też latem nie narzekam ,bo u siebie na Mazurach mam plaż pod dostatkiem. Jezioro w centrum miasta i plaza miejska 10 min piechotką, heh.
Tylko nasuwa sie pytanie , jak ja sie w stroju kapielowym pokaze?

ojj tak dziadki to wygoda bardzoooo ułatwiają życie choć i czasem utrudniają niestety :/
A ile masz lat? że się tak staro czujesz?
Ja przed ciążami też ramiona miałam mega chude a dupa i uda gigantyczne.... po ciązy to niestety już wszystko miałam ogromne.... :/
Mąz już dzwonił i przepraszał ostatnio często mu się to zdarza....
Co do przeprowadzki to boję się tylko jednego - że między mną a moim mężem będzie źle i nie będziemy się dogadywać. Reszty się nie boję

Ja tez musze okna umyć.... jakoś nie mam kiedy się za to zabrać

Noo na mazurach jezior od groma ja wokół swojego miasteczka mam 6 jezior... z każdej strony gdzie nie pojechałoby się to jezioro.
Fajnie, bo latem jest co robić ale ja i tak wolę morze ten klimat morski jest boski po prostu Sam widok morza mnie wzrusza....
W stroju kąpielowym wiem, że ciężko wyjść..... Tym bardziej że Ty tak przytyłaś przez ten rok tak? W tamte wakacje ile ważyłaś? Dobrze, że do lata jeszcze trochę czasu to pewnie zgubisz sporo

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 00:34   #3140
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę kiedyś spróbować z czystej ciekawości
Ja jutro nie muszę gotować idziemy do teściów na obiad ciekawe co będzie zjem mało
spróbuj koniecznie! pyszny jest
oooo to pewnie się najesz porządnie i smacznie.... teściowe zazwyczaj dobrze gotują :/

Cytat:
Byłam! Było cu-do-wnie! Pospacerowaliśmy sobie po lesie, ptaszki ćwierkały wokoło i słoneczko świeciło! No po prostu bajka! a potem pojechaliśmy do Daichmana i kupiliśmy sobie z TŻ-tem buty pełen spontan potem jeszcze w Takko Fashion tam kupiłam sobie dżinsy i w Pepco gacie a potem jeszcze byliśmy w tesco przerąbaliśmy tyle kasy, że strach wchodzić na konto ale raz się żyje
oooooo super pokazałabyś zakupki masz aparat?
Ja też tak mam że jak wracam z zakupów to boję się na konto wejść zobaczyć ile kasy zostało doskonale znam ten strach
My z mężem też się wybieramy razem po buty jak przyjedzie z Niemiec

Cytat:
Monia, boska ta kurtka
dzięki mi się tez strasznie podoba, tyle, że mogłaby być dłuższa trochę .....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 01:00   #3141
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
oooo to pewnie się najesz porządnie i smacznie.... teściowe zazwyczaj dobrze gotują :/
no smacznie u nich zawsze jest ale staram się jeść mało będę grzeczna

Cytat:
oooooo super pokazałabyś zakupki masz aparat?
Ja też tak mam że jak wracam z zakupów to boję się na konto wejść zobaczyć ile kasy zostało doskonale znam ten strach
My z mężem też się wybieramy razem po buty jak przyjedzie z Niemiec
Właśnie nie mam czym zrobić zdjęć aparat został u rodziców
buciki takie ło: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...e-buty-damskie jeeny, wzięłam ostatnią parę, akurat 36
konto prawie wyczyszczone

ja zaraz zbieram się do spania, bo i tak krócej godzinę śpimy

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Dobra, idę spać bo ziewam już strasznie

Kolorowych snów!!!! do jutra!
Stary 2012-03-25, 03:48   #3142
monika01011986
Zakorzenienie

Witam Was w "nowym czasie" normalnie teraz powinna być 2:35 ale mamy nowy czas i jest 3:35
Ja się wykąpałam, umyłam moje długie kudły, wypsikałam je odzywką, rozczesałam i schną
Oprócz tego wydepilowałam pachy w ogóle nie bolało!!!!! nic a nic!!!! faktycznie za drugim razem już jest dobrze za trzecim to pewnie relaksik będzie już nawet krostek po depilacji nie mam i żadnego zaczerwienienia prawie. Resztę ciała ogoliłam zwykłą maszynką i zaraz będę się balsamować
A tak się zacięłam na kolanie że masakra!!! myslałam że się wykrwawię!! cały czas się leje krew ale przyłozyłam wacik i trochę tamuje ten "wyciek"
Okres się już rozkręca, ale póki co uzywam tamponów bo jeszcze nie leje się ze mnie jak z kranu, pewnie jutro już będzie :/ brzuch troszenkę boli tylko, prawie wcale.
Synuś nadal śpi i o dziwo nie wstał tak więc od 20:30 śpi ciekawe tylko o której wstanie....
Gdy się kąpałam kot mi wlazł do łazienki i ukradł całą rolkę papieru toaletowego uciekł z nią w pysku i całą pogryzł, rozszarpał, porozrzucał po całym domu.... także jak wyszłam z łazienki to myślałam że śnieg mi w domu spał wszystko w papierze toaletowym myślałam że zabiję tego kota!!! co za wariat!!
Zjadłam własnie 3 truskawki ale jakieś "niedorobione" mi się trafiły bo w ogóle nie słodkie! całkowicie bez smaku

no dobra idę do wyrka synek pewnie wcześniej wstanie więc nie pośpię sobie za długo także spadam i dobranoc mówię choć i tak pewnie nikt juz tego dzisiaj nie przeczyta
no to pa!!!! miłej niedzieli

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 03:58   #3143
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
no smacznie u nich zawsze jest ale staram się jeść mało będę grzeczna
no ja mam nadzieję że będziesz grzeczna

Cytat:
buciki takie ło: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...e-buty-damskie jeeny, wzięłam ostatnią parę, akurat 36
w telefonie aparatu nie masz?
fajne tramposzki idealne do śmigania w terenie
noo widzisz czekały na Ciebie
36... jejuuuu ja mam 40-41 syra jak u Yetti

Cytat:
no u mnie też nie za dużo zostało po tych moich wszystkich zakupach dobrze, że wypłata ( męża) za tydzień

Cytat:
ja zaraz zbieram się do spania, bo i tak krócej godzinę śpimy
no mnie ominęło krótsze spanie ja dopiero teraz idę spać gdy czas juz jest zmieniony także buziaki!! papapapapa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-25, 10:22   #3144
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Turbo Jam daje świetne rezultaty widziałam! Będziesz taki lachon, że ło matko a jak zakwasy są to znaczy, że dobrze wykonujesz ćwiczenia tydzień i przejdzie czekamy na zdjątka ze spacerku!
A gdzie widziałaś te rezultaty, jakaś znajoma Twoja ćwiczyła to? No ja dziś wstałam i mam dalej zakwasy na plecach największe Ale o dziwo zapał nie osłabł jeszcze

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja już po grilowaniu Zjadłam kiełbaske taką cieniutką i czułam rewolucje w brzuchu jezu tak mnie kręciło, że masakra. Przed chwilą miałam takie bolesne skurcze;/ Chyba nie dla mnie takie jedzonko ;/
Tylko jedną cieniutką kiełbaskę? Ja bym zjadła z 5 na pewno Ale tak to jest że żołądek się odzwyczaja od takiego jedzenia i boli niestety.

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Rany, ale mialam zwariowany tydzien dobrze, ze juz mam dzis wolne i moge zlapac oddech.
Dieta i trening naprawde dobrze, tyle ze waga na razie jednak nie spada. Zastoj w okolicach 61,5 kg, co po prostu spokojnie sobie przeczekam. Nic na sile.
W pracy mialysmy hece z nowymi ubraniami - wybieralysmy nowe spodnie, koszulki itp, caly zestaw roboczy i szefowa nam sciagnela modne dzinsy, z tego rodzaju co tak opina cala noge troche jak legginsy - bedziemy teraz wszystkie wsciekle sexy zwlaszcza ze poprzednie portki byly workowate i z poliestru, i wygladalysmy w nich jak z kolchozu. Przy okazji byl ubaw, bo wez tu nagle wybierz cos, co sie podoba 6 kobietom - jak nie kolor to kroj, kazda ma inny gust, a szefowa musi nas do kompromisu przywodzic. Miala tez niezle przejscia z nowymi rzeczami dla recepcjonistek kazda chciala cos innego.
Haha to sobie wyobrażam jak wyglądało to wybieranie strojów Dobrze że się dogadałyście jakoś no i fajne ciuchy wybrałyście

Stary 2012-03-25, 10:22   #3145
murka04
Zadomowienie

Cytat:
A mi Tż zrobił zdjęcia i nawet 2 wybrałam to Wam dodam od razu
Super w tych spodniach wyglądasz, akurat na wiosnę coś żywego

Cytat:
Hej hej!!!
Bożeeeee jaka Ty chuda jesteś z czego Ty się chcesz odchudzać?! ile Ty masz dziecino w udzie?

ale jesteś kolorowa
Ja jestem chuda w nogach tylko, nie możecie się nimi kierować Wszystko mi idzie w brzuch i wywala go do przodu, a nogi mam zawsze takie same Dlatego chcę sobie wyrobić mięśnie na brzuchu żeby one go trzymały i nie był taką piłeczką Zresztą kiedyś wrzucałam tu zdjęcie brzucha i byłyście zdziwione że jest taki duży

Cytat:
wow! jakie śliczne te foteczki! jaka Ty kolorowa jesteś i jaka chuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! jezuuuu!!! i Ty masz szerokie biodra niby???? gdzie? w którym miejscu??? super wyglądasz!!! nie waż się nawet chudnąć

kurde.... jak Wy mierzycie te włosy??? bo ja już nie wiem.... ja sobie sama mierzę to wychodzi mi 65 cm..... a mam juz sporo za zapięcie od stanika.... muszę kogoś poprosić aby mi zmierzył....
Dziękuję Nogi mam chude tylko! Pod żakietem po prostu nie widać brzucha, zreszta tylko bez bluzki widać jaki jest duży a ja chcę w stroju się czuć dobrze a nie wciągać go ciągle Dlatego będę robić Turbo Jam i zobaczę czy coś da
A może na tym zdjęciu nie widać że mam szeroki tyłek Ale te spodnie to 29 też
Monia my z medzik mierzymy od czoła tzn miejsca gdzie zaczynają rosnąć włosy, Ty pewnie jakoś od środka i tak naprawdę masz z 80cm

Cytat:
Fajne trampki, lubię takie sportowe buty

Stary 2012-03-25, 10:25   #3146
Milena001
Zadomowienie

Część Ślicznotki mam chwile czasu żeby popisać Nie wyspałam się bo wreszcie zmówiny zrobiliśmy wczoraj wieczorem bo dziś rodzicom moim ,,wypadł" pogrzeb mamy wujka. No i trochę zjadłam i przez to spać nie mogłam bo trawiłam zasnęłam po 2 na stary czas a obudziłam się już po 6 na stary czas później idę się machnąć na parę godzin No więc dieta wczoraj kiepska ale nie dołuje się bo wczoraj było 61,7 kg a na początku tygodnia 62,5 Więc pomału leci Wszyscy mi mówią że już dużo schudłam i żebym już przestała....może faktycznie zwolnię trochę tzn 59 musi być! i może przerwa na pare miesięcy a kiedyś tam dobije do tych 55 zobaczę mój tż już narzeka że mam mały tyłek, bez przesady Jeszcze jest duży no ale nie przetłumaczy że ja się źle z takim czuje ....
Witam nowe dziewczynki
Medzik
masz śliczną torbę, czerwone spodenki, buciki (maniaczko ) i w ogóle jesteś śliczna super Ci w tych włoskach pasuje do Ciebie ten kolor Widać że czasem dobrze jest zaryzykować i przemalować włoski
Monia fajna kurtka, w moim typie W ogóle mam bardzo podobny gust do Ciebie wszystkie ciuchy co pokazujesz, co masz tez mi się podobają, synka buty również, teraz normalnie przystojniak taki z niego będzie i oczywiście zdrówka Ci życzę, niech ta angina da Ci już spokój
Heroine wariacie dobrze jest mieć takie podejście do życia jak Ty Jest łatwiej, fajnie że w pracy jest dobra atmosfera, zresztą na pewno bys ją rozluźniła gdyby nie była, a tak w ogóle DZIECIAKU ja chyba nie wiem jak wyglądasz.... gdzie można Cie zobaczyć ? chcę zobaczyć jak wygląda dziecko w wieku 26 lat hi
Cocktail i Murka po co Wam diety?! dziewczyny! gdybym ja miała taką figurę taką jak wy to już dawno by mnie tu nie było, jej, ładne buzie, szczupłe, wysokie ....ja nie wiem gdzie macie ten tłuszczyk
Zelka cześć, ja tez zaganiana i się trzymam jakoś
Aisza miło Cię poznać ja też lubię morze fakt ze nie umie pływać ale ten klimat daje energii na cały rok szkoda że mam daleko...bywałabym częściej i wbijaj się w nasze towarzystwo Ja też mam ciężko ale daję radę
Czekoladko narobiłaś mi smaku na ten szpinak, nigdy nie jadłam Chyba muszę spróbować
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 10:27   #3147
murka04
Zadomowienie

Dzień dobry!!
Pospałam dziś sobie ale zakwasy dalej mam To chyba dobrze?
Widzę że niebo znów niebieskie ale pięknie jest
Muszę się pouczyć dziś ale tak mi się nie chce.. Chyba odpuszczę dziś, taka piękna pogoda Wczoraj pierwszy raz zobaczyłam tylu ludzi na mieście, całą zimę to było jak wymarłe miasto, żywej duszy nie było A wczoraj już przy piwku w parkach itd.
Idę coś zjem

monia zapomniałam o kurtce napisać, bardzo fajna A Ty to chyba tylko czarne rzeczy masz w szafie co?
milenko Ty już 10kg schudłaś?! Kiedy jak?! Pamiętam jak niedawno było 65. O szok, gratuluję A ja mam tłuszczyk na brzuchu, chcę tam zobaczyć mięśnie

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-03-25 o 10:32
Stary 2012-03-25, 10:28   #3148
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 4576766

Załącznik 4576767

Załącznik 4576768
Sliczniutka ta kurteczka! A Ty w niej cudownie wygladasz W ogole po raz setny jestem w szoku jaka jestes szczuplutka ile ty masz w tali i biodrach? Matko jest taka laska ze ja zaraz wejde w monitor

Cytat:
O kurcze, z serkiem wiejskim to jeszcze nie jadłam bez żadnych przypraw? Bez czosnku? uwielbiam szpinak ale czosnek musi być muszę wypróbować Twój sposób
Cholera no wlasnie bez czosnku! Ale tylko dlatego ze nie mialam, moje niedopatrzenie bo specjalnie nie chcialam kupowac a okazalo sie ze nie ma Dodalam jeszcze cebulke, bardzo drobno pokrojona, dodalam malutka łzyeczke oliwy bo z pewnoscia brakuje mi zdrowych tłuszczy w diecie, bardzo duzo oregano i bazyli i na koniec odrobine soli czosnkowej A pozniej juz na malutkim ogniu zalalam serkiem wiejskim, ktory na dodatek byl ze szczypiorkiem takze ostatecznie fajny mix wyszedl

Cytat:

Kamikadze z tego co widzę dawno Cie tu nie było !! wrr

nie jesteś sama też dawno byłam u gina hahaha nawet bardzoo dawno !
Własnie Kamikadze!!!! Gdzie jestes? Co u Ciebie?> Tesknimy

A co do gina ja planuje jakos w czerwcu pojsc bo narazie mam sporo na głowie Ale trzeba koniecznie! A Ty pewnie w Pl chodzisz czy u siebie tez? A jak w ogole z Twoim brzuchem?> Lekarze cos wkoncu stwierdzili czy cisza w eterze?
Stary 2012-03-25, 10:33   #3149
Milena001
Zadomowienie

A jeszcze zapomniałam napisać o mojej wielkiej tragedii !!! zepsuł mi się rowerek !! głośno chodzi i nie da się nim normalnie jeździć tzn pedałować bo stacjonarnym przecież nie można jeździć najgorsze jest to że go pożyczyłam od ciotki kurde, od piątku nie mam na czym ćwiczyć Chyba sobie kupie to coś do robienia brzuszków bo tu mam jeszcze najwięcej tłuszczu

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Paulownia dasz radę z ,waga stop' ja miałam zastój na 65 miesiąc i przeczekałam i sie opłaciło
ciuchy łaaaa Fajnie laski teraz będą z was że aż

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Murka ja też mam problem z brzuchem, jest o wile mniejszy ale nawet mam jeszcze za co złapać jak stoję A jak siedzę to już w ogóle wstyd
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 10:37   #3150
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Czekoladko narobiłaś mi smaku na ten szpinak, nigdy nie jadłam Chyba muszę spróbować
Kochana ja mam wlasnie faze na zielone
Na dzisiaj mialam miec czesc szpinaku z wczoraj ale przeciez wszytsko zjadlam tak mi posmakowalo!
Dzisiaj mam ochote na brokuł albo fasolke szparagowa! Zaraz pojde do sklepu i kupie koniecznie jakies zielone warzywo bo mam faze normalnie Organizm sie domaga Albo kupie to i to

Wlasnie sie cala wykapalam, wloski umylam, posiedzialam z Kallosem na gowie i zaraz zaczne sie malowac i szykowac
Pogoda jest piekna! Musze pojsc na zakupy a na pozniej zupelnie nie mam pomyslu! Spacer napewno ale co jeszcze
Dzisiaj jakos w gole przebudzilam sie o 7 i juz spac nie moglam a wcale taka na maksa wyspana nie jestem

Aha mureczko chcialam Ci powiedziec ze Ty taka szczuplutka jestes! Boze jak ja bym chciala miec szczuple nogi! Jestes taka drobniutka, ja uwazam ze powinnac najbardziej skupic sie na cwiczeniach a nie na diecie bo narprawde slicznie wygladasz!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości