Powiększanie piersi cz.7 - Strona 345 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-25, 12:31   #10321
ania022
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Witam was kolezanki , wstapilam do tego watku .. poniewaz tez sie zastanawiam nad inplantami , tak patrzylam dzisiaj na tabletki i kremy powiekszajace piersi ale cos mi sie w to wierzyc nie chce ..
nie wiem stosowalyscie jakies ? wogole jestescie juz po zabiegu czy dopiero sie zastanawiacie .. wogole ile to kosztuje ? 15 tysiecy wyczytalam na stronkach .. jestem w tym temacie zielona .. ale juz nie moge patrzec na siebie .. przychodzi lato i musze poodstawiac wszystkie bokserki ;| bo az wstyd wystawiac takie wiszace flaki .. po ciazy .. masakra co sie z nimi stalo ..

poradzcie cos .. prosze .. czekam na odpowiedz ..
ania022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 12:41   #10322
buziak86
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Zdziwić się pewnie nie zdziwi. Wie, że od lat mi się marzą cycki "nowe"
i wie, że na 30 urodziny chciałam je sobie zafundować.
Więc o zamiarach wie, ale nie wie, że mam termin ustalony i że zamiast szkolenia będzie operacja. Na cóż ma mi "przed" kasę wyliczać, na co mam a na co nie mam i jak sobie odłożyłam 15 tyś.

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Buziak, przyjmij zaproszenie, wysłałam Ci
Z góry dzięki.

A tak poza tym, masz rację, decyzję tę trzeba przemyśleć, nie ma sensu się spieszyć.
Ja tak odkładałam długo aż dojrzałam do tego i teraz w pełni świadomie i na spokojnie do tego podchodzę.
nie wyslalas mi nic, ale ja wyslalm do ciebie zaproszenie.
Ja juz bylam na 100% zdecydowana, tylko jakos niedawno dopadly mnie takie mysli rozne. Ale jak przegladam zdjecia dziewczyn, to ja tez chce miec cycki! Ale z drugiej strony, dostalam kilka komentarzy ze nie jest tak zle i lepiej zaczekac... ehh no i tak jestem w kropce. mam jeszcze 5 dni na przemyslenia.
Stary 2012-03-25, 12:47   #10323
Jezioranka77
Raczkowanie

Witam
miałyscie rację, piersi slicznie formują się, zaczynam być sama pod wrażeniem , blizny ładnie się goją ale swędzą jak diabli..ale ciagle bolą mnie te piersi chociaż minęło już ponad 2 tyg, cos mnie zakłuje , zaboli ,ciągle mam kłopoty z podnoszeniem rąk, schylaniem się, a dół piersi jest jakis martwy, jak dotykam niby je czuję ale jak przez mgłę, ile to jeszcze potrwa ?
mam nadzieję że to normalne objawy...
Jezioranka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 12:52   #10324
buziak86
Raczkowanie

uciekam dziewczynki na ryby trzeba sie troche odstresowac, tylko mam nadzieje ze nie zamarzne nad fjordem
mam nadzieje ze pomozecie mi kochane podjac decyzje,bardzo cenie sobie Wasze zdanie, buziaczki
Stary 2012-03-25, 12:54   #10325
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jezioranka77 Pokaż wiadomość
Witam
miałyscie rację, piersi slicznie formują się, zaczynam być sama pod wrażeniem , blizny ładnie się goją ale swędzą jak diabli..ale ciagle bolą mnie te piersi chociaż minęło już ponad 2 tyg, cos mnie zakłuje , zaboli ,ciągle mam kłopoty z podnoszeniem rąk, schylaniem się, a dół piersi jest jakis martwy, jak dotykam niby je czuję ale jak przez mgłę, ile to jeszcze potrwa ?
mam nadzieję że to normalne objawy...
Po 4 msc wszystkie te dolegliwości powinny już minąć . Odrętwienie i brak czucia może potrwać troszkę dłużej- ale oczywiście nie musi.
Jesteś na początku drogi - przed Tobą jescze sporo . Super , że widzisz zmiany na dobre i jesteś coraz bardziej zadowolna

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 13:09   #10326
Jezioranka77
Raczkowanie

Dziękuję MyaDiva
a ja naiwna myslałam że to jak w ulotce informacyjnej którą dostałam przed operacją że ból mija od 7-14 dni...
trochę ciężko cos się robi mając dzieci i cały dom na głowie...ale z dnia na dzień jest co raz lepiej...
Na piersiach po powiększeniu bardzo widoczne zrobiły mi się żyły, nie wygląda to zbyt ładnie czy to też zniknie? czy raczej może zostać?
Jezioranka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 14:13   #10327
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
dzięki Myu i Joasiu za odpowiedzi chodzę bez stanika i cycuszki prawie w oczach rosną
Najwazniejsze, że blizenki mają się lepiej
A jak Pan dr będzie miał coś do Ciebie to zwal na nas nie , no żartuje-to niech Ci wytłumaczy czemu masz chodzić w tym za małym staniku, co ma to dać dokładnie. Jestem pewna, że świadoma i poinformowana pacjentka , rozumiąca zalecenia lekarza sama nie zastanawia się jak sobie pomóc.

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
toniu to supcio a najważniejsze że w końcu się ładnie wygoją jak trochę się powietrzą tylko jak ty je w ten stanik do kontroli wciśniesz?
powie, że się skulił po praniu

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczynki a ja do was z pytaniem, piekna pogoda dzis byla i zobaczyłam juz pierwsze robactwoi przypomniało mi sie ze jestem uczolona na jad komarow czy pszczół. I tu do was pytanie czy to moze byc przeciwskazaniem do operacji? Doktor pytal czy mam jakies uczulenie ale ja na smierc zapomniałam o tym
Nie, nie będzie to przeciwskazaniem ale powiedz koniecznie o tym lekarzowi .

Cytat:
dożywotnia gwarancja to dożywotnia gwarancja
ale co roku robimy usg żeby sprawdzić czy wszystko ok i z piersią i z implantem ale dotyczy to też dziewczyn bez wkładeczek

POMOCY!!! mam problem z ciągłymi krostkami pomiędzy piersiami, malutie, podobne do potówek, dr mi powiedział, ze to od tego, że cycki się stykają w staniku ale dupa jest coraz gorzej już i na piersi się pojawiają, nie wiem co z tym robić, maści nie pomagają, wysuszanie spirytusem też nie już się zaczełam zastanawiać czy nie jestem tym przypadkiem z uczuleniem na implanty i silikon, rozsądnie to wykluczam ale jak mam pokazywać ochrostowany biust??????
Znam ten ból. Ja wzmocniłam barierę lipidową żeby się skóra nie zakażała, a potem jak mi coś wychodziło to działałam z grubej rury - więc maść ze sterydami. Spirutus osłabi płaszcz ochronny - pomoże zaszuszyć krostki ale problem pogłębi.
Cicaplast - polecam najpierw, na wzmocnienie skóry (ja mam skonności do alergi więc kupuje tubkę za tubką). Prawidłowa bariera ochronna na skórze buduje się 6 tygodni- z dnia na dzień problem nie zniknie . A nazwę maści wyśle Ci na priv.
Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
I ja witam Was dziewczynki

A mi to sie zaczął weekend masakrycznie,w piątek w pracy strzeliło mi cos w plecach i ruszac sie nie moglam .Okazuje sie ze to najprawdopodobniej rwa kulszowa.Leze w wyrku od piątku i plakac mi sie chce bo lato za oknem a ja skazana na łozko.Mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bo mnie wywiozą

Zycze Wam pieknej Niedzieli

A własnie ja tez sie zastanawiam z tą dozywotnią gwarancją .A jesli chciałabym wymienic na wiekszy to moze jakas zniżka bedzie co?
Oj biedactwo to się nacierpisz. Kuruj się kochana, obyś jak najszybciej wydobrzała .
Zniżka hihi nie liczyłabym na to
Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witajcie

Jooasi ja tez mialam, szczegolnie po zumbie kiedy zlana potem bylam Babka jedna starsza mi powiedziala, ze najlepszy jest SUDOKREM I ja sie nim teraz smaruje wieczorem Efekty juz na drugi dzien rano Sprobuj moze i Tobie sie sprawdzi
Witaj Zabulku biegnę do albumiku. I zaraz poczytam o tym sudokremie co to takiego.

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Jezioranka77 Pokaż wiadomość
Dziękuję MyaDiva
a ja naiwna myslałam że to jak w ulotce informacyjnej którą dostałam przed operacją że ból mija od 7-14 dni...
trochę ciężko cos się robi mając dzieci i cały dom na głowie...ale z dnia na dzień jest co raz lepiej...
Na piersiach po powiększeniu bardzo widoczne zrobiły mi się żyły, nie wygląda to zbyt ładnie czy to też zniknie? czy raczej może zostać?
Żyły powonny zniknąć po czasie- tylko szczuplusieńkim dziewczynką bez tkanki mogą zostać bardziej widoczne niż przed operacją.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Zabulku ten kremik super wyląda, SUDOCREM- też jak najbardziej może być na podrażnienia dekoldu Jest tańszy od cicaplastu , do tego jest antyseptyczny wiec nadaje się świetnie- muszę i ja go przetestować
I w albumiku byłam zawrót głowy mam ależ masz okazy- nie z tej ziemi

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-03-25 o 16:31

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-25, 15:43   #10328
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Nie, nie będzie to przeciwskazaniem ale powiedz koniecznie o tym lekarzowi.
uff a myślisz zeby zadzwonić teraz i powiedziec, czy bede mogła spokojnie w dniu operacji?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 16:30   #10329
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
uff a myślisz zeby zadzwonić teraz i powiedziec, czy bede mogła spokojnie w dniu operacji?
A kiedy będziesz wypełniać ankietę dla anestezjologa? miałaś już takie spotkanie czy będzie w dniu operacji? bo to wtedy trzeba powiedzieć o wszelkich uczuleniach Pewnie dopiero w dniu operacji się spotasz z anestezjologiem i dostaniesz papiery do wypełnienia.

Stary 2012-03-25, 16:51   #10330
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Cześć lasencje.

Izzi, ja powiedziałam mężowi, że jadę na szkolenie, chcę uniknąć gderania przed
Jak już przyjadę z cyckami, to będzie po ptokach, ale po co ma mi gderać miesiąc dłużej?
Nie zamierzam ukrywać, że zrobiłam, bo tego nie da się ukryć przed TŻ.
sherry hah to się zdziwi chłopak

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
a teraz jeszcze mam straszny metlik w glowie, bo do konca miesiaca musze podjac ostatecznie decyzje co do operacji
dodalam wiec do albumu 2 zdjecia, bo sama zaczynam sie zastanawiac, czy warto sie kroic...
buziaczki Ty masz taką piękną wyjściówkę, że ja to bym nic z nią nie robiła na razie w staniczku to już w ogóle odlot

Pozdrawiam wszystkie
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 17:08   #10331
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
sherry hah to się zdziwi chłopak

buziaczki Ty masz taką piękną wyjściówkę, że ja to bym nic z nią nie robiła na razie w staniczku to już w ogóle odlot

Pozdrawiam wszystkie
tylko ze tak jak na zdjeciu w staniku, to chcialabym wygladac bez..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-25, 17:54   #10332
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

hej dziewuszki - wczoraj z ciekawości napisałam do Polaka - chciałam zobaczyć co mi zaproponuje i oto odpowiedź:

Dzieň dobry.
Z powodu asymetrii jest potrzebne naprawo wkladdacz implantat
wielikošči 350 cc a wlewo 380 pod miesień.
Calkowity koszt operacji s znieczuleniem,implantatam i i 1 dniem na klinice
jest 2050 Euro.
D widzenia,
Libor Polák Dr.med

Czyli mój też chyba bardzo z wielkością boi się ryzykować - przekonywał mnie że więcej u mnie się nie da a tu niespodzianka - dałoby się

Na szczęście jestem zadowolona z efektu - gdyby nie ten krzywy lewus

buziaki Wam dziewczynki - życzę wspaniałego i mało pracowitego tygodnia - bo na pewno nie będę miała czasu zaglądać - uffff
Stary 2012-03-25, 18:29   #10333
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość
hej dziewuszki - wczoraj z ciekawości napisałam do Polaka - chciałam zobaczyć co mi zaproponuje i oto odpowiedź:
ja tez pisałam do niego z ciekawości... mi akurat zaproponował 850 cc ES

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 18:40   #10334
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
ja tez pisałam do niego z ciekawości... mi akurat zaproponował 850 cc ES
to moze ja tez napisze z ciekawosci a macie do niego jakis kontakt?
Stary 2012-03-25, 18:43   #10335
ania022
Przyczajenie

witam ,dzis patrzylam na tabletki powiekszajace piersi .. i nie wiem co robic bo niby nic nie dzialaja , a jesli nawet to na koncu kuracji piersi staja sie takie jak byly na poczatku .. nie wiem czy w to wierzyc czy nie .. i sie zastanawiam .. a zaowazylam to forum i przemyslalam kwestie powiekszenia piersi w inny sposob , wkoncu zbiliza sie lato i nie moge patrzec na siebie , wszystkie bokserki bede musiala schowac gdzies gleboko w szafie bo az mi sie smutno robi jak na nie patrze , po ciazy powstaly mi takie zwisy .. ze nie moge tego przezyc .. powiecie mi cos na ten temat ? bo jestem calkowicie zielona w tym temacie .. wyczytalam ze kosztuje 15 tys ? prawda nie boicie sie jakichs komplikacji ? a ten bol po operacji ?
ania022 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-25, 18:46   #10336
jooasi
Wtajemniczenie

magdalenko to co zaproponuje Polak żaden lekarz w pl Ci nie wciśnie mi proponował 450cc a mam wiadomo ile i na szerokość więcej bym absolutnie nie chciała

Mya, Zaba buziak za kremiki Sudocrem znam oczywiście bo to na dupke dla dzieci jest super faktycznie może pomoże bo to takie krostki nie jak syfki tylko takie uczuleniowe, podrażnieniowe, jutro zakupie jedno i drugie bo fatalnie to u mnie wygląda, wstyd nawet na basen iść

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Jezioranko też na początku takie żyły miałam, kojarzyły mi się te cycki z moimi piersiami w czasie karmienia, obrzmiałe z fioletową pajęczynką żyłek ale już się ukryły głębiej, u Ciebie też się schowają, mają gdzie
Stary 2012-03-25, 18:50   #10337
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
tylko ze tak jak na zdjeciu w staniku, to chcialabym wygladac bez..
buziaczku ojj to każda by tak chciała wyglądac, ale natura czasem skąpi mi w porównaniu z Tobą to bardzo poskąpiła, chyba mnie nie lubi

Cytat:
Napisane przez magdalena_81 Pokaż wiadomość

Dzieň dobry.
Z powodu asymetrii jest potrzebne naprawo wkladdacz implantat
wielikošči 350 cc a wlewo 380 pod miesień.
Calkowity koszt operacji s znieczuleniem,implantatam i i 1 dniem na klinice
jest 2050 Euro.
D widzenia,
Libor Polák Dr.med
jak on fajnie pisze
Stary 2012-03-25, 18:54   #10338
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam się i ja
U mnie dzis zimno a myslalam ze sloneczko bedzie
Wiecie widziałam sie wczoraj z moja cyckowa kolezanke i krew mnie zalewa jak widze jej cyckiI dla niej one za małe sa ło jeny człowiek to nie docenia tego co ma

i tak patrzyłam na nie i ciekwe czy ja wezme okraglaski 460cc to czy nie wyjda identyko a tego bym nie chciała kurcze

Miłego dnia
Olivko nawet z tym samym implantem Twoje piersi będę inne iż te koleżanki bo u każdej wychodzi to inaczej, chyba że jesteście bliźniacze w budowie, identyczne klatki, rozstawy, grubość skóry i tkanek i wszystkiego innego a to niemożliwe

kicia spirytem dwa razy przeleciałam i tylko jeszcze większy ogień był, odpuściłam
Stary 2012-03-25, 19:14   #10339
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Jezioranko też na początku takie żyły miałam, kojarzyły mi się te cycki z moimi piersiami w czasie karmienia, obrzmiałe z fioletową pajęczynką żyłek ale już się ukryły głębiej, u Ciebie też się schowają, mają gdzie
Joasi a ja mam takie żyły czas, dokładnie tak jak karmiłam. wg mnie już się nie schowają bo już 3 mies. minęły...
jest może jakiś sposób na to?
Stary 2012-03-25, 19:50   #10340
jooasi
Wtajemniczenie

malinko nie znam sposobu, mi się schowały kiedy zeszła opuchlizna i zmiękły cycki dalej je jednak ciut widać ale to tak jak było przed operacją, taką mam skóre poprostu, zeszło wszystko to co dodatkowo po op wylazło. może Ty też wcześniej miałaś żyłki na piersiach tylko na nie uwagi nie zwracałaś a teraz się im przyglądasz mocno
Stary 2012-03-25, 20:18   #10341
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
no akurat pieniadze to sa dla mnie najmniejszym problemem, chodzi raczej o to ze jest to decyzja na cale zycie. nie mozna za kilka lat zmienic zdania i wyciagnac sobie implanty... chcialabym miec takie sliczne piersi jak wiekszosc z was juz ma... niewiem sama nie wiem co robic...
Kochana pewnie jeszcze nie masz dzieciatka, poczekaj potem napewno piersi zrobisz teraz masz sliczne i jedrneszkoda psuć, ale to Twoja decyzja.

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 20:34   #10342
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
malinko nie znam sposobu, mi się schowały kiedy zeszła opuchlizna i zmiękły cycki dalej je jednak ciut widać ale to tak jak było przed operacją, taką mam skóre poprostu, zeszło wszystko to co dodatkowo po op wylazło. może Ty też wcześniej miałaś żyłki na piersiach tylko na nie uwagi nie zwracałaś a teraz się im przyglądasz mocno
po pierwszej ciąży mi się takie pojawiły i są do tej pory. wcześniej rzadko zaglądałam na swoje cycki bo nie było na co patrzeć. teraz częściej mi się to zdarza no i je widzę...
Stary 2012-03-25, 20:38   #10343
kicia_nh
Zadomowienie

Ehh w 99% z wyliczanki będę się wykreślać. W tym tygodniu się okaże dokładnie. Fakt faktem to moja decyzja i w takim wypadku będę robić op w grudniu. Trochę mi smutno, ale powód dla którego to robię jest dla mnie istotny...ahh ta miłość do samochodu

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 20:56   #10344
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
magdalenko to co zaproponuje Polak żaden lekarz w pl Ci nie wciśnie mi proponował 450cc a mam wiadomo ile i na szerokość więcej bym absolutnie nie chciała

Mya, Zaba buziak za kremiki Sudocrem znam oczywiście bo to na dupke dla dzieci jest super faktycznie może pomoże bo to takie krostki nie jak syfki tylko takie uczuleniowe, podrażnieniowe, jutro zakupie jedno i drugie bo fatalnie to u mnie wygląda, wstyd nawet na basen iść

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Jooasi musze Ci powiedziec, ze uzywam go od trzeci dzien (tzn. na wieczor) i jestem w szoku Wszystko mi zeszlo, tak jak mi ta babka powiedziala (ma 63 lata i powiedziala, ze Cheryl Cole to uzywa, bo ma problemy ze skora hehehe), smaruje teraz buzie, szyje i dekold A z dekoldu mi po jednej nocy ladnie prawie zeszlo, a po drugiej calkowicie A najlepsze jest to, ze zawsze mialam w szafie sudokrem dla dzieci, bo na odparzone dupki byl niezastapiony
Tylko jednego nie rozumiem- jest antyseptyczny- ok, jest zasuszajacy- ok, ale tez natluszcza sucha skore, i tego nie trybie Jak moze wysuszac i natluszczac???
W kazdym razie dziewczynki wyprubowalam na sobie i szczerze polecam W piatek mialam wysypany dekold, a dzisiaj jest piekny i gladki

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

MYA pisalas mi w albumie, ze mi sie cycki podwiesily Chodzi o to , ze opadly??? Ja Ci powiem, ze czekam na to az troche opadna One stoja na bacznosc caly czas, tylko na tym jednym zdjatku tak ladnie wygladaja Tylko na zdjeciu, bo na zywo sa okragle i sterczace A na tamtym zdjeciu jak anatomki- fajniutkie

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ehh w 99% z wyliczanki będę się wykreślać. W tym tygodniu się okaże dokładnie. Fakt faktem to moja decyzja i w takim wypadku będę robić op w grudniu. Trochę mi smutno, ale powód dla którego to robię jest dla mnie istotny...ahh ta miłość do samochodu
Kicia od lipca do grudnia to ZABI skok Szybko zleci No i pozytywnie pomysl, ze jak w grudniu zrobisz, to na wakacje beda juz dorodne

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2012-03-25 o 20:57
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 21:01   #10345
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
Kochana pewnie jeszcze nie masz dzieciatka, poczekaj potem napewno piersi zrobisz teraz masz sliczne i jedrneszkoda psuć, ale to Twoja decyzja.
no faktycznie dzieci nie mam
ale dlaczego psuć... gorzej to pewnie wygladac nie beda
Stary 2012-03-25, 21:04   #10346
Olivkaa200
Zakorzenienie

Exclamation Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
A kiedy będziesz wypełniać ankietę dla anestezjologa? miałaś już takie spotkanie czy będzie w dniu operacji? bo to wtedy trzeba powiedzieć o wszelkich uczuleniach Pewnie dopiero w dniu operacji się spotasz z anestezjologiem i dostaniesz papiery do wypełnienia.
Spotkanie z anestezjologiem i podpisywanie papierkow bede miała w dniu operacji Wiec powiem mu o tym uczuleniu ale kamien z serca spadl ze to nie przeszkadza bo nigdy nic nie wiadomo

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-03-25, 21:04   #10347
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
tak czy owak, na nastepne wakacje bedziesz posiadaczka pieknych piersi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-25, 21:10   #10348
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko nawet z tym samym implantem Twoje piersi będę inne iż te koleżanki bo u każdej wychodzi to inaczej, chyba że jesteście bliźniacze w budowie, identyczne klatki, rozstawy, grubość skóry i tkanek i wszystkiego innego a to niemożliwe
Jooasi ona jest drobna kobietka jej waga to 51 kg z cyckamiwiec ja przy niej grubasek Ale ostatnio strasznie mi działa na nerwy
Nie zrozumcie mnie zle ja cycki musze miec ładniejsze od niej Ona zrobiła bo dowiedziała sie ze ja robie a wcale nie musiałaI boje sie ze przy takim samym implancie wyjdzie mi za duza autostrada bo pomimo wielkosci jej piersi wcale nie sa az tak blisko siebie. A w tych okraglaskach ma byc mniejsza szerokosc i własnie tego sie boje

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Buziaczku ja napisze tutaj a nie w albumie na Twoim miejscu bym narazie zostawiła piersi. Nie wiem ile masz lat ale dzieci przed Toba z tego co piszesz. Po dzieciach bym dopiero zrobiła. Ale sama musisz podjac ostateczna decyzje bo Ty musisz sie dobrze czuc we własnym ciele

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-03-25, 21:36   #10349
kicia_nh
Zadomowienie

Żabulku, Buziaczku ja myślę pozytywnie W końcu to mój wymysł, żeby termin przesunąć. A i w wakacje będziemy mogli sobie jeszcze trochę poszaleć. Niestety z TŻ wyszło tak a nie inaczej i bylibyśmy zmuszeni sprzedać moje ukochane autko. Od wakacji zeszłego roku stoi z zepsutą skrzynią biegów. Mieliśmy naprawiać pod koniec lutego teraz bo wcześniej było krucho z kasą. No ale pech chciał, że TŻ miał wypadek i nie mielibyśmy na naprawę auta, jazdę do polski na przegląd (to już w maju) i kontynuację ubezpieczenia. Zapadła decyzja o sprzedaży. Mamy inne auto odkąd tamto stoi unieruchomione, ale dla mnie jest za małe. Ja chce mojego Miśka i to jedyny sposób, żeby go nie stracić. Takim sposobem będę mieć i swoje ukochane autko i cycki, tylko, że w późniejszym terminie

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 21:50   #10350
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Ona zrobiła bo dowiedziała sie ze ja robie a wcale nie musiała
Olivko chyba ta koleżanka jest bardzo zazdrosna w ogóle kobiety to są strasznie zawistne o siebie masakra no jasne, przecież nie mogła pozwolic, żebyś miała ładniejsze od niej...głupota trochę mnie wkurzyła

Cytat:
Żabulku, Buziaczku ja myślę pozytywnie W końcu to mój wymysł, żeby termin przesunąć. A i w wakacje będziemy mogli sobie jeszcze trochę poszaleć. Niestety z TŻ wyszło tak a nie inaczej i bylibyśmy zmuszeni sprzedać moje ukochane autko. Od wakacji zeszłego roku stoi z zepsutą skrzynią biegów. Mieliśmy naprawiać pod koniec lutego teraz bo wcześniej było krucho z kasą. No ale pech chciał, że TŻ miał wypadek i nie mielibyśmy na naprawę auta, jazdę do polski na przegląd (to już w maju) i kontynuację ubezpieczenia. Zapadła decyzja o sprzedaży. Mamy inne auto odkąd tamto stoi unieruchomione, ale dla mnie jest za małe. Ja chce mojego Miśka i to jedyny sposób, żeby go nie stracić. Takim sposobem będę mieć i swoje ukochane autko i cycki, tylko, że w późniejszym terminie
kiciu co się odwlecze co nie uciecze prawda ja też pocieszam się tym, że na następne wakacje będę miała cycunie, a w te jeszcze będę mogła poszalec
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości