Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-24, 19:54   #4201
Ofelia 20
Zadomowienie

Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Fubi - nie, to kot podróżnik, często zostaje sama w domu na weekend, podróżuje autem albo jest podrzucana obcym. Z kotkami dość szybko się przyjaźni, a mój 2x mniejszy od niej kocur bez jaj budzi w niej wyjątkową irytację... Niech się biją, ale niech ona pije i sika.
Może kicia jest w stresie albo strzela fochy. Nie masz się czym martwić, ma przecież stały dostęp do wody, a samobójstwa raczej nie popełni. Jak ją pragnienie przyciśnie to na pewno pójdzie się napić

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 19:55   #4202
Fubizka
Zakorzenienie

Biedna A może ich rozdziel do osobnych pokoi? Najgorzej, że nie sika, to nawet gorsze niż niepicie
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 20:00   #4203
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Biedna A może ich rozdziel do osobnych pokoi? Najgorzej, że nie sika, to nawet gorsze niż niepicie
A Malla nie ma kawalerki?
Słuchaj ja to się nie znam na kotach, ale dałaś każdemu osobną miskę do wody? Np każdą po innej stronie pokoju, czy coś takiego. Może to jakaś walka o terytorium, tylko ja nie wiem czy koty tak robią, tak sobie teoretyzuje.
Nie pije to nie ma czym sikać.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-24, 20:40   #4204
Malla
Nie depcze krokusów

Tak, mam tylko 1 pokój i nie mam do niego drzwi, więc ich nie rozdzielę. Mają osobne miski, ale mój pije z obu, a ona powącha i odchodzi. Wskakuje na szafkę, na którą mój nie ma odwagi, więc ostatecznie tam jej dałam miski, ale zignorowała. Jak tylko idzie do łazienki, to mój biegnie za nią, więc nie dziwię się, że czuje się niekomfortowo i nie sika.
Stary 2012-03-24, 21:56   #4205
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Malla - no tak, kotek miał się prawo zestresować.
Co się w ogóle daje kotom do picia?

Ja tylko przyszłam powiedzieć że żyję, mimo bombardowania nas, ludzi, informacjami o śmierci motocyklistów wciąż żyję. Jak widzicie w podpisie, zrobiłam już ponad 1000km w ciągu zaledwie dwóch tygodni (a dokładnie 4 dni, w tamtym tygodniu sobota i niedziela, teraz piątek i sobota dzisiaj, jutro jadę do ostravy więc pewnie kolejne 300 wpadnie )

W ogóle czyste szaleństwo. Jest chłopak który chyba się o mnie stara. Zaproponował wczoraj wieczorem krótką przejażdżkę po pracy. Był u mnie 21:15. Wylądowaliśmy na rynku w krakowie (100km ode mnie) na lodach w mc (hahaha, tak, przyjechaliśmy, zjedliśmy lody i nara, zimno było na szwędanie się po rynku.. a w drodze minęliśmy z 10 McDonalds jak nic ) i pojechaliśmy do domu. Pod moim domem byliśmy dokładnie 3;01 w nocy. Jutro mnie zaprasza do Wrocławia albo właśnie Ostravy. Mam wybrać i dać mu znać a obiecałam.. żadnych motocyklistów!..

Ale co najlepsze - czym on jeździ..
YAMAHĄ R1 ! ! !

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2012-03-24 o 21:58
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 10:56   #4206
enjoy89
Zakorzenienie

O matkooo, moja głowaaaaa i chyba się rozchorowałam
Nie wiem czemu czuję się taka padnięta, bo wczoraj wypiłam tylko kilka drinków (gdzieś koło 10.30 już przestałam pić), chyba po prostu za stara się robię na takie cuś
Nie byłam nigdzie z obiema moimi siostrami od wieków. I poszłyśmy wczoraj w inne miejsca niż ja zwykle chodziłam (tylko na chwilę poszłyśmy do tamtego klubu, już na samym końcu, bo moja pijana siostra mnie tam zaciągnęła, ale szybko się zmyłyśmy ). Ale i tak nie ma to jak iść w bardziej kulturalne miejsca i w końcu dobrze się bawić

Co do pokoju - dzisiaj idę zobaczyć jeden (chociaż nie wiem jak ja się z łózka zwlekę ). Oferta podobna do tej wcześniejszej, tylko, że nie mieszkałabym z polakami, ale z parą anglików i francuzką, co mnie z lekka przeraża, bo nigdy nie mieszkałam z kimś innym niż polacy... z tego co powiedzieli, to nie będzie problemu, żeby na mnie poczekali, jeżeli zapłacę depozyt (na którego mnie nie stać, ale może uda mi się załatwić). Jak dzisiaj pójdzie wszystko ok, to biorę, bo kolejna taka oferta może się nie trafić.
Już nie mówiąc o tym, że widziałam zdjęcia i łazienka i kuchnia są boskie
Stary 2012-03-25, 11:16   #4207
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Ale i tak nie ma to jak iść w bardziej kulturalne miejsca i w końcu dobrze się bawić
Świetnie podsumowałaś swój przez długi czas ulubiony klub, z którego tak rozpaczliwie nie chciałaś rezygnować
Stary 2012-03-25, 13:41   #4208
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Co się w ogóle daje kotom do picia?
Wodę

Ty to jesteś motocyklowa wersja blachary

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Flanelka - widzę Cię, opowiadaj :P
Stary 2012-03-25, 13:50   #4209
Flanelka_
Raczkowanie

Jestem na zawołanie.
Witam po długiej przerwie. Czasem podczytuję Was. U mnie ok w miarę. Miłość kwitnie, mój mężczyzna stracił ojca i to trochę wpłynęło na nasze relacje ale nie koniecznie źle. Przeraża mnie ostatnio wysyp ciąż na studiach, za każdym razem jak mam zjazd, jakaś laska ma brzuszek ciążowy. Ach ta wiosna...
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 13:54   #4210
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
Jestem na zawołanie.
Witam po długiej przerwie. Czasem podczytuję Was. U mnie ok w miarę. Miłość kwitnie, mój mężczyzna stracił ojca i to trochę wpłynęło na nasze relacje ale nie koniecznie źle. Przeraża mnie ostatnio wysyp ciąż na studiach, za każdym razem jak mam zjazd, jakaś laska ma brzuszek ciążowy. Ach ta wiosna...
Tyle czasu Cię nie było, że bałam się, że coś jest nie tak...no i słusznie jak widzę...Takie chwile pokazują nam ile nas łączy, jak silna jest ta więź i ile może przetrwać...cieszę się, że Wam się udało

A u mnie ostatnio cisza w temacie ciążowym, bociany dopiero lecą
Stary 2012-03-25, 14:17   #4211
Fubizka
Zakorzenienie

Flanelka

Ja też się wczoraj świetnie bawiłam! Po prostu totalnie super, poszłam na imprezę z 3 znajomych a na miejscu spotkałam z 20stu bo każdy kogoś przyprowadził a to kogoś spotkaliśmy przypadkiem i okazało się, że moi znajomi z podstawówki znają moich znajomych z liceum skądś, znajomi z koncertów znają znajomych z pracy itd itp, mieliśmy taki ubaw, że szok Wytańczyłam się, wybawiłam a teraz zmykam się opalać na plażę

Tylko ta zmiana czasu mnie rozwaliła, ukradli godzinę takiej dobrej imprezy
Stary 2012-03-25, 14:26   #4212
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
A u mnie ostatnio cisza w temacie ciążowym, bociany dopiero lecą
Brrrrr, uciekać trzeba

Kimi, pytałaś gdzieś tam o szkolenia.
Ja zawsze lazłam z pracy x, y,z, ale można też poszukać w sieci i zapisać się na jakieś bezpłatne Wiem, że niektóre są dofinansowane z UE.
(jeśli znalazłabyś coś w mojej okolicy, daj znać ).
Poza tym od biedy można poczytać motywujące książki szarlatanów takich jak Brian Tracy.

Dziewczyny, pomożecie?
Z randkowiczem sytuacja wygląda tak, że parę dni po randce ja napisałam badający grunt sms, on grzecznie odpisał.
Po paru dniach to on napisał sms (o pogodzie), ja grzecznie odpisałam.
Od tego dnia cisza.
Napisać teraz do niego, czy dać sobie spokój?
Dodam, że może chemii nie było, ale przydaliby mi się nowi znajomi, podobni do mnie

Edytowane przez krolowazimy
Czas edycji: 2012-03-25 o 14:28
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 14:38   #4213
Connff
Zadomowienie

OMG... dziewczyny...

Zadzwonił do mnie właśnie mój eks-eks. Tak, ten, o którym zawsze pisałam, że ma sporo problemów ze sobą. No ale przegiął równo. Nie widzieliśmy się jakoś długo, z 3 tygodnie na pewno. Niedzielne popołudnie, dzwoni.

Dowiedziałam się, że KTOŚ napisał mu, że ja chodzę i rozpowiadam, że daję mu się teraz wyszaleć, bo i tak wróci na każde moje tupnięcie. Że wszyscy jego znajomi mówią, że dalej jestem w nim zakochana, bo na imprezach to widać. Pytam, na jakich, bo szczęka mi opadła, a my od dawna na imprezy razem nie chodzimy. Może na tych urodzinach w styczniu (ostatni raz razem)? No nie, ale wtedy to w ogóle zachowywałam się jak dziwaczka. Ok, to kiedy? No w kwietniu zeszłego roku ( ?). I nie możemy mieć kontaktu dla mojego dobra. I on był tragicznym facetem i tragicznym przyjacielem, i dlaczego mam w ogóle chcieć się z nim zadawać.

... Mówię żartem, że może odwróćmy sytuację i może to on jest we mnie zakochany, bo ja przestałam go kochać w październiku 2010. "Możliwe, że tak jest". Stwierdziłam, że ja☠☠☠ie, zgadzamy się w jednym, kończąc tę znajomość wiele nie tracę, szkoda tylko że ufa jakimś ludziom, a nie mi, jak mnie zna 9 lat. On, że nikomu już nie ufa, wszyscy nim manipulują i niech się wszyscy od niego od☠☠☠☠☠☠☠ą. Powiedziałam, że życzę mu powodzenia i niech się trzyma, bo widzę, że z nim mocno średnio.

RATUNKU
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 15:04   #4214
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ja też się wczoraj świetnie bawiłam!
Twój wpis plus wpis enjoy = takie niedziele w naszym wątku LUBIĘ

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Brrrrr, uciekać trzeba
Nie uciekać, tylko się zabezpieczać

Cytat:
Możesz napisać do niego, zawsze można poćwiczyć savoir-vivre rozmowami o pogodzie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
... Mówię żartem, że może odwróćmy sytuację i może to on jest we mnie zakochany, bo ja przestałam go kochać w październiku 2010. "Możliwe, że tak jest".
No, zalatuje sednem problemu.
Stary 2012-03-25, 15:08   #4215
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
On, że nikomu już nie ufa, wszyscy nim manipulują i niech się wszyscy od niego od☠☠☠☠☠☠☠ą. Powiedziałam, że życzę mu powodzenia i niech się trzyma, bo widzę, że z nim mocno średnio.
Biedny

Jego ego KTOŚ mocno pokiereszował, i jeszcze Ty go spławiłaś, choć on zachował się dobrze, próbując wyjaśnić sprawę z Tobą.

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Możesz napisać do niego, zawsze można poćwiczyć savoir-vivre rozmowami o pogodzie

Napiszę, o pogodzie, a co mi tam.

Fubizka, kremów antiejdżing jeszcze nie próbowałam (jedynie próbki), ale z serum z zsk jestem zadowolona. Kosztuje kilkanaście złoty, niedużo.
(to odnośnie linku do kremu isany)

Wczoraj stuningowałam sobie waxa, dodając kwas hialuronowy i koncentrat aloesu.
Bomba; konsystencja maski i jej działanie na plus. Pierwszy raz miałam wrażenie, że wax mnie nawilżył.

Czas edycji: 2012-03-25 o 15:15
Stary 2012-03-25, 15:09   #4216
Connff
Zadomowienie

Nie spławiłam go, sam powiedział, że nie chce ze mną utrzymywać kontaktu, więc co miałam zrobić?

I nie, akurat jego nie pozwolę bronić w tej sytuacji, bo on jest momentami niebezpieczny dla otoczenia. Biedni to są ludzie, z którymi się zadaje. Nawet nie chce mi się zagłębiać .
Stary 2012-03-25, 15:26   #4217
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie spławiłam go, sam powiedział, że nie chce ze mną utrzymywać kontaktu, więc co miałam zrobić?

I nie, akurat jego nie pozwolę bronić w tej sytuacji, bo on jest momentami niebezpieczny dla otoczenia. Biedni to są ludzie, z którymi się zadaje. Nawet nie chce mi się zagłębiać .
Jeśli tak, to może dobrze, że dostaje po du.pie.
Istnieje szansa, ze wyciągnie wnioski i nauczy się czegoś.

Endżoj, jakie Wy jesteście do siebie podobne!

Ja zmykam. Czas na odżywczy sprej do włosów i oliwę. Muszę się poodprężać trochę, bo jutro znowu ta przeklęta praca.
Wiecie, w piątek byłam tak po wszystkim zestresowana, że ratowałam się gorącą kąpielą. Podczas niej pierwszy raz w życiu skakały mi elementy ciała (nie wiem, jak się nazywają) wokół szyi. Rzeźnia jakaś

Czas edycji: 2012-03-25 o 15:35
Stary 2012-03-25, 15:55   #4218
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Wow, super, dawno tu nie było tak wesołej niedzieli.

Cytat:
Dziewczyny, pomożecie?
Z randkowiczem sytuacja wygląda tak, że parę dni po randce ja napisałam badający grunt sms, on grzecznie odpisał.
Od tego dnia cisza.
Dodam, że może chemii nie było, ale przydaliby mi się nowi znajomi, podobni do mnie
Pisz, ćwicz konwersację, może coś z tego będzie, a może przyprowadzi interesującego kolegę. Zgadzam się z Elve, savoir vivre`u nigdy za wiele.

Jestem zmasakrowana po porannej rozmowie z mamą. Zaczęło sie od tego, że próbowała mnie namówić na jakieś rekolekcje postne, nie ukrywam, że jest dość religijna, nie przeszkadzało by mi to, gdyby...
Wynikła z tego dość burzliwa rozmowa. Ona mnie próbowała namówić, bo jakis mój kuzyn alkoholik nie pije od 4 miesięcy odkąd zaczął chodzić do kościoła, na co ja sie oburzyłam, że ona mnie porówuje do takich ludzi. Ona zaprzeczała, a mnie wkurzyło, że porusza ze mną tylko tematy związane z kościołem, a o sprawy bierzące nie pyta, rozmawiamy o tym tylko, jak ja zaczynam. Powiedziałam, że czuję się traktowana lekceważąco, bo nie zauważa tego, że mam ciekawe życie, jakby sie liczył dla niej kościół, robi tak, jak moja rodzina, wypytując o termin mojego ślubu. Ona znowu się tłumaczyła, że nie to miała na myśli, tłumacząc się, że raz przyszła, jak coś chciała, to ja akurat byłam zajęta oglądaniem telewizji. Ona mnie przekonywała, że interesuje ją całe moje życie, nie tylko jeden epizod.

Ciężko jest nam sie dogadać, jedna rozmowa mnie mocno poraniła, jej jest przykro, że mnie jest przykro. Ja sie czuję zraniona, przez jej niedomówienia, o czym jej powiedziałam. Zauważyłam, że to nie pierwsza rozmowa, któa sie kończy dla nas w taki przykry sposób, po której ja sie czuję dotknięta. Nie ukrywałam moich emocji, może dlatego też tak się skończyło. Nie ogarniam tego. Mam nadzieję, że wolny termin u psycho w przyszłym tyg będzie wolny. Dużo by mi dała taka rozmowa, tak sądzę.

Zastanawiam się, czy wypad na zakupy w tej sytuacji, na poprawę humoru to dobry pomysł.

co myślicie:

http://www.perhapsme.com/dodatki/tor...bka-21539.html

?

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Edytowane przez kimi1000
Czas edycji: 2012-03-25 o 16:02
kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 16:15   #4219
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:
Takie chwile pokazują nam ile nas łączy, jak silna jest ta więź i ile może przetrwać...cieszę się, że Wam się udało
Lepiej bym tego nie ujęła, musiałam schować gdzieś swoje frustracje rzadkimi spotkaniami, bo wiadomo, miał ważniejsze sprawy i dzięki temu nauczyłam się cierpliwości i zdrowego dawkowania egoizmu innym. A jak zobaczyłam Misiaka takiego smutnego, ze łzami w oczach to myślałam, że serce mi pęknie. Widzisz, że ukochana osoba strasznie cierpi i nie możesz jej pomóc... Już nie będę o tym pisać.
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 18:06   #4220
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Świetnie podsumowałaś swój przez długi czas ulubiony klub, z którego tak rozpaczliwie nie chciałaś rezygnować
No bo właśnie tak jest. Niestety jeszcze się tam pojawiłam, ale przejście w klubu w którym byłam wcześniej, do tego, do którego chodziłam to był jak skok w przepaść, więc uciekłyśmy stamtąd szybko. A raczej ja musiałam wyciągać moją siostrę, która była w bardzo kiepskim stanie, i na prawie każde moje pytanie odpowiadała "co tammmm?"

Cytat:
Jestem na zawołanie.

Fajnie, że wam się układa

Cytat:
Dziewczyny, pomożecie?
Od tego dnia cisza.
Jeśli chcesz tylko podtrzymać znajomość to napisać nie szkodzi

Cytat:
... Mówię żartem, że może odwróćmy sytuację i może to on jest we mnie zakochany, bo ja przestałam go kochać w październiku 2010. "Możliwe, że tak jest".

Cytat:
Ja też

Cytat:
Endżoj, jakie Wy jesteście do siebie podobne!
No jesteśmy trochę ogólnie wszystkie 3 mamy identyczne bardzo zielone oczy, i zawsze ludzie są zszokowani jak je widzą. Wczoraj jakiś koleś podszedł do nas jak stałam tylko ja i moja starsza siostra, i tak stoi i się patrzy z otwartą szczeną i nagle: "What a fucking double eyes!"

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Jestem zmasakrowana po porannej rozmowie z mamą. Zaczęło sie od tego, że próbowała mnie namówić na jakieś rekolekcje postne, nie ukrywam, że jest dość religijna, nie przeszkadzało by mi to, gdyby...
Wynikła z tego dość burzliwa rozmowa. Ona mnie próbowała namówić, bo jakis mój kuzyn alkoholik nie pije od 4 miesięcy odkąd zaczął chodzić do kościoła, na co ja sie oburzyłam, że ona mnie porówuje do takich ludzi. Ona zaprzeczała, a mnie wkurzyło, że porusza ze mną tylko tematy związane z kościołem, a o sprawy bierzące nie pyta, rozmawiamy o tym tylko, jak ja zaczynam. Powiedziałam, że czuję się traktowana lekceważąco, bo nie zauważa tego, że mam ciekawe życie, jakby sie liczył dla niej kościół, robi tak, jak moja rodzina, wypytując o termin mojego ślubu. Ona znowu się tłumaczyła, że nie to miała na myśli, tłumacząc się, że raz przyszła, jak coś chciała, to ja akurat byłam zajęta oglądaniem telewizji. Ona mnie przekonywała, że interesuje ją całe moje życie, nie tylko jeden epizod.
Nie dziwię się, że ci się przykro zrobiło.
Ja tematu kościoła z moimi rodzicami unikam jak ognia. Ale ciągle pytają, kiedy w końcu pójdę. No ale po co mam iść, tylko żeby się tam pokazać? To tak jakby mnie w ogóle tam nie było, jeśli pójdę a duchem będę gdzieś indziej.

A torebka super, ja bym brała

Dostałam ten pokój dziewczyny, jestem ZACHWYCONA!!!
Zakochałam się w tym domu od pierwszego wejrzenia, po prostu lepiej nie mogłam trafić! No i ludzie strasznie sympatyczni. Nie mogę się doczekać aż się tam wprowadzę! Oni już zapowiedzieli, że mają nadzieję, że będę przyprowadzać tam swoich znajomych i że jak się wprowadzę, to zrobimy Welcome Party i mogę przyprowadzić kogo chcę
Dom jest boski, z łazienki mogłabym w ogóle nie wychodzić, poza tym wszystko wspólne, boski ogród (gdzie podobno często organizują barbecue), wszystko do mojej dyspozycji, łącznie ze świetnie urządzonym strychem - gdzie mogę zaprosić znajomych, którzy chcieliby przyjechać na weekend. Powiedziałam, że biorę teraz, już i natychmiast i że dam im tyle depozytu ile tylko chcą, jeśli tylko się zgodzą na mnie poczekać wooooooooohoooooooo cieszę się jak jakaś głupia aaaaaaaaaa!!!!!
W ogóle pierwsze co, to koleś zaprowadził mnie do ogromnej mapy całej Europy i pyta się skąd dokładnie jestem. Na mapie było mnóstwo podpisów ludzi z całej Europy, pod miastami, z których pochodzą, którzy przewinęli się przez ten dom - zatrzymywali się na weekendy, na wakacje, albo na jakiś czas jako studenci. Wszyscy byli tak zachwyceni domem, że założyli nawet fanpage na facebooku Btw właśnie ją polubiłam, więc te które mnie mają na facebooku mogą zobaczyć parę zdjęć

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2012-03-25 o 18:18
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 18:37   #4221
Fubizka
Zakorzenienie

Umówiłam się dziś z dwoma kolegami na herbatkę i opowiadaliśmy sobie co się działo u każdego z nas w ciągu tej imprezy (bo było nas dużo, więc nie siedzieliśmy wszyscy razem, tylko lataliśmy po całym klubie, jeszcze kilkakrotnie różni ludzie wychodzili na kebaba itd).
Jak zaczęliśmy sobie opowiadać i wspominać, to tak się uśmialiśmy, że się cała poryczałam, robimy konkurencję dla kac vegas

Cytat:
OMG... dziewczyny...

Zadzwonił do mnie właśnie mój eks-eks.
Ale masakra...
Cytat:
Już z rok temu zauważyłam synchronizację w tym wątku
Cytat:
Fubizka, kremów antiejdżing jeszcze nie próbowałam (jedynie próbki), ale z serum z zsk jestem zadowolona. Kosztuje kilkanaście złoty, niedużo.
A podasz przepis?
Cytat:

A nie bierzesz pod uwagę, że to może być ściema co on mówi?
Albo np sytuacja mogła wyglądać tak, że ktoś pół żartem pół serio zarzucił jakiś tekst typu "Idzie Conff dzisiaj z nami? No jak Ty idziesz, to i ona na pewno pójdzie hihihi" i nawet nie miał nic konkretnego na myśli. A on sobie dosztukował całą resztę?

A z resztą mi kumpel eksa też cisnął kiedyś, żebym nie kłamała, że go już nie kocham, bo on wie, że to nieprawda, bo eks mnie kocha na pewno. Tylko, że ja potem nie dzwoniłam z tym do eksa
Cytat:
Jestem zmasakrowana po porannej rozmowie z mamą.
Ja już dawno byłam zdania, że relacje z rodzicami bardzo wpływają na Twoje problemy w innych sferach życia.
Cytat:
Dostałam ten pokój dziewczyny, jestem ZACHWYCONA!!!
Takiej to dobrze
Cytat:
W ogóle pierwsze co, to koleś zaprowadził mnie do ogromnej mapy całej Europy i pyta się skąd dokładnie jestem. Na mapie było mnóstwo podpisów ludzi z całej Europy, pod miastami, z których pochodzą, którzy przewinęli się przez ten dom - zatrzymywali się na weekendy, na wakacje, albo na jakiś czas jako studenci.
Wow, mega pozytywna sprawa

kimi - torebka ładna, ale tamte wcześniejsze były jeszcze ładniejsze
Stary 2012-03-25, 19:59   #4222
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Albo np sytuacja mogła wyglądać tak, że ktoś pół żartem pół serio zarzucił jakiś tekst typu "Idzie Conff dzisiaj z nami? No jak Ty idziesz, to i ona na pewno pójdzie hihihi" i nawet nie miał nic konkretnego na myśli. A on sobie dosztukował całą resztę?

A z resztą mi kumpel eksa też cisnął kiedyś, żebym nie kłamała, że go już nie kocham, bo on wie, że to nieprawda, bo eks mnie kocha na pewno. Tylko, że ja potem nie dzwoniłam z tym do eksa
Sama nie wiem, jak mam to brać. Jeśli to było na poważnie, to jakaś apokalipsa. Wiecie, on teraz jest z tą porytą laską, i tak się nie widujemy, a jak nawet, to on ma doła, bo nic mu w życiu nie wychodzi: studia nieskończone/zawalone, praca do bani itp. Zresztą wam pisałam, że on jest strasznie depresyjny. Całe życie go z tego wyciągałam, ale dzisiaj pierwszy raz poczułam autentyczną ulgę, że już nie muszę. I nie dość, że nie muszę, to wręcz nie powinnam się w to ładować.

Słuchajcie, ja się na poważnie przestraszyłam. Bo powiedział, że wie to od KOGOŚ, później zamotał, że jednak KTOŚ mu napisał, ale anonimowo, ale na pewno to prawda, bo ten ktoś WIEDZIAŁ o czym gadaliśmy wczoraj. Myślałam, myślałam i wyszło mi, że ewidentnie nikomu nie mówiłam w ogóle o tym, że z nim gadałam. Dodatkowo nie myślę tych rzeczy, więc co dopiero miałabym je mówić.

Elve się śmieje, że on to sobie wymyślił. No ale bez jaj, to chyba faktycznie prawda. Moja Mama zresztą stwierdziła to samo .

Ale spójrzcie na to z mojej perspektywy - odpukać, ale jacy psychopaci trafią mi się jeszcze?

...
Stary 2012-03-25, 20:00   #4223
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Na dwoje babka wróżyła. Zresztą, czy to ma znaczenie, skoro ona go nie chce?

Cytat:
Ja już dawno byłam zdania, że relacje z rodzicami bardzo wpływają na Twoje problemy w innych sferach życia.
Tak, pamiętam, jak mi to powiedziałaś. Z tego powodu m.in. tkwiłam w toksycznym związku.

Cytat:
kimi - torebka ładna, ale tamte wcześniejsze były jeszcze ładniejsze

Dzięki dziewczyny
Tą pierwszą oddam, przeszkadza mi pomarańczowy róż. W grę wchodzi ta dwukolorowa z mohito albo chanelka w czarnym lub beżowym kolorze.

http://stylistki.pl/przedmioty/asos-...ka-nude-35733/
http://allegro.pl/torebka-asos-chane...181973431.html

Jak myslicie?

Enjoy chyba się zdecyduję na te hybrydy w przyszłym miesiącu

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Stary 2012-03-25, 20:12   #4224
Fubizka
Zakorzenienie

Ale lipa... Tak mnie wzięło na motor teraz, że masakra A mnie stać na motor będzie najwcześniej za rok

Cytat:
Całe życie go z tego wyciągałam, ale dzisiaj pierwszy raz poczułam autentyczną ulgę, że już nie muszę. I nie dość, że nie muszę, to wręcz nie powinnam się w to ładować.
Zdecydowanie nie powinnaś i dla swojego i dla jego dobra. W takich sytuacjach najlepiej powiedzieć po prostu, że to jest nieprawda i nic takiego nie miało miejsca.

Cytat:
Słuchajcie, ja się na poważnie przestraszyłam. Bo powiedział, że wie to od KOGOŚ, później zamotał, że jednak KTOŚ mu napisał, ale anonimowo, ale na pewno to prawda, bo ten ktoś WIEDZIAŁ o czym gadaliśmy wczoraj. Myślałam, myślałam i wyszło mi, że ewidentnie nikomu nie mówiłam w ogóle o tym, że z nim gadałam. Dodatkowo nie myślę tych rzeczy, więc co dopiero miałabym je mówić.
No... Więc sama widzisz...

Cytat:
Na dwoje babka wróżyła. Zresztą, czy to ma znaczenie, skoro ona go nie chce?
No chyba ma znaczenie, bo Conff zastanawia się nad tym ze względu na ewentualnych fałszywych ludzi w otoczeniu a nie ze względu na opinię o sobie w jego oczach.

Cytat:
Tak, pamiętam, jak mi to powiedziałaś. Z tego powodu m.in. tkwiłam w toksycznym związku.
A nie chcesz spróbować jakoś ogarnąć ten temat?

Beżowa channelka piękna

Ja się cieszę, że nie muszę paznokci sztucznych kleić, moja przyjaciółka ma tak delikatne, że musi żelowe (czy tam jakieś) robić i to chyba co 3 tygodnie się odnawia. Robi to po znajomości w jakimś jeszcze promocyjnym pakiecie stałego klienta a i tak wychodzi na to tyle kasy, że masakra! Ale nie da się ukryć, te paznokcie bardzo podnoszą atrakcyjność w stosunku do tych króciutkich, wiecznie pourywanych.
Stary 2012-03-25, 20:42   #4225
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Nie ukrywałam moich emocji, może dlatego też tak się skończyło.
Ja to mam wrażenie, że Ty albo emocje totalne tłamsisz, albo wylewają się z Ciebie gejzerem - ani jedna ani druga opcja nie zdaje egzaminu przy rozmowach na dość poważne, kontrowersyjne tematy.

Przydałoby się Wam siąść i porozmawiać na spokojnie...

Cytat:
W grę wchodzi ta dwukolorowa z mohito albo chanelka w czarnym lub beżowym kolorze.
Nie podobają mi się pikowane torebki, brałabym mohito.

Cytat:
Widzisz, że ukochana osoba strasznie cierpi i nie możesz jej pomóc...
Przeżyłam wczoraj coś podobnego, chociaż skala problemu jest zdecydowanie niższa...powiedział mi, że świadomość tego, że go wspieram, że przytulę, że nie zostawiam samego z problemami, jest dla niego bardzo ważna. Że wie, że z tym co się dzieje musi się zmierzyć sam, ale mając mnie przy boku czuje się silniejszy...
Czasem nie trzeba nic robić (chociaż doskonale wiem, jak bardzo boli bezsilność). Wystarczy być.

Cytat:
Wczoraj jakiś koleś podszedł do nas jak stałam tylko ja i moja starsza siostra, i tak stoi i się patrzy z otwartą szczeną i nagle: "What a fucking double eyes!"

Nju hołm słit hołm wygląda...zachęcająco, radośnie

Cytat:
Elve się śmieje, że on to sobie wymyślił. No ale bez jaj, to chyba faktycznie prawda. Moja Mama zresztą stwierdziła to samo .
Z tego co pamiętam, to on już rzucał wcześniej jakieś aluzje...dwuznaczności, z których można by było przy odrobinie uporu wygrzebać jego roszczenie sobie do Ciebie praw, jakąś zazdrość, jakieś nieśmiałe podchody...jakieś porównywanie innych lasek do Ciebie...

Mnie tu śmierdzi sondowaniem czy przypadkiem powrót by nie był możliwy. Bo gdyby strzelił w 10, to byś się zarumieniła, ach och...

Ale mogę się mylić, nie lubię go, więc jestem podejrzliwa

Cytat:
Ale lipa... Tak mnie wzięło na motor teraz, że masakra A mnie stać na motor będzie najwcześniej za rok
Ja się nie czuję bezpiecznie na motorze.

Cytat:
Ale nie da się ukryć, te paznokcie bardzo podnoszą atrakcyjność w stosunku do tych króciutkich, wiecznie pourywanych.
A nie lepiej spróbować je naprawić, zamiast przykrywać żelami...?
Stary 2012-03-25, 20:51   #4226
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nie czuję bezpiecznie na motorze.
No chopperze też nie?

Cytat:
A nie lepiej spróbować je naprawić, zamiast przykrywać żelami...?
Pewnie lepiej A czym się naprawia paznokcie? Oprócz jakichś suplementów itd.
Z drugiej strony to już są inne paznokcie, niż te, które pamiętam z ery akryli, gdzie przy ściąganiu schodziło też 3/4 prawdziwej płytki Ona jak sobie to odklei, to nie ma uszkodzeń. A tak, to pamiętam, że wiecznie chodziła z zaplastrowanymi palcami, bo jej się urywały Jeszcze ja np jak robię jakieś niszczące rzeczy, np jeżdżę konno (dla paznokci zajmowanie się koniem to masakra masakr), to zawsze mogę obciąć na zero i też wyglądają ok, bo mam całkiem dużą (długą) płytkę. Ona ma króciutką i obcięte na zero wyglądają źle.
Stary 2012-03-25, 21:02   #4227
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
No chopperze też nie?
Też. Choppery są piękne, od razu mam w głowie amerykańskie bary w tych klimatach, milion zaparkowanych maszyn przed i brody do pasa Ale ja jestem od 4 kółek, a nie od dwóch.

Cytat:
Pewnie lepiej A czym się naprawia paznokcie? Oprócz jakichś suplementów itd.
Najpierw przydałoby się odnaleźć przyczynę, czego w jej organizmie brakuje, że ma takie paznokcie. Może to jakiś genetyczny niedobór wapnia, wtedy się za dużo nie zrobi...ale generalnie, oprócz standardów, czyli suplementów ze skrzypem i odżywek z wit. E, moczenie w podgrzanej oliwie z oliwek, wcieranie oleju rycynowego, pożeranie wapnia, krzemu i magnezu.
Stary 2012-03-25, 21:30   #4228
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Najpierw przydałoby się odnaleźć przyczynę, czego w jej organizmie brakuje, że ma takie paznokcie. Może to jakiś genetyczny niedobór wapnia, wtedy się za dużo nie zrobi...ale generalnie, oprócz standardów, czyli suplementów ze skrzypem i odżywek z wit. E, moczenie w podgrzanej oliwie z oliwek, wcieranie oleju rycynowego, pożeranie wapnia, krzemu i magnezu.
Właśnie nie wiem czemu, bo włosy ma małpa piękne Ale generalnie ma problemy ze skórą i z układem pokarmowym więc może coś tam się nie wchłania. Pogadam z nią o tych metodach, zabije mnie, już wystarczy, że jej truję o włosach
Stary 2012-03-25, 22:18   #4229
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Pogadam z nią o tych metodach, zabije mnie, już wystarczy, że jej truję o włosach
Skąd ja to znam

Fubi, skład serum:
21% kwas hialuronowy - 5.75 ml
6% wyciąg z aloesu -1.5 ml
4% glukonolakton - 1 g
4% retinol roślinny - 1 ml
2.5% pantenol 75% - 0.5 ml
2.5% gliceryna - 0.5 ml
60% hydrolat z róży - 15 ml

Kimi, moja rodzicielka również chce mieć przeogromny wpływ na moje życie. I ma, bo jej na to pozwalam. Dyskutowałyśmy ostatnio mój powrót do małego, rodzinnego miasta i zamieszkanie z nią właśnie. Usłyszałam, że przecież nic nie tracę, bo (uwaga ) mieszkam sama w dużym mieście już tyle czasu, a i tak nie znalazłam faceta!

Wtf?

Wkurzyłam się, zachowałam bardzo nieładnie, mam wyrzuty sumienia, ale ... czas skończyć farsę, którą ona ostatnio odstawia :\

No i nie wyprowadzam się. Jakoś pociągnę.

Czas edycji: 2012-03-25 o 22:26
Stary 2012-03-25, 22:25   #4230
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
No chyba ma znaczenie, bo Conff zastanawia się nad tym ze względu na ewentualnych fałszywych ludzi w otoczeniu a nie ze względu na opinię o sobie w jego oczach.
Pomyślałam o tym właśnie w ten drugi sposób...
Kurcze, to jakaś trauma, w sytuacjach nie myślę o własnym samopoczuciu, ale o tym, jak wyglądam w oczach innych.

Cytat:
A nie chcesz spróbować jakoś ogarnąć ten temat?
Tak, chcę, chcę chodzić na terapię, żeby ogarnąć ten temat i siebie.

Cytat:
Beżowa channelka piękna

Cytat:
Ja się cieszę, że nie muszę paznokci sztucznych kleić, moja przyjaciółka ma tak delikatne, że musi żelowe (czy tam jakieś) robić i to chyba co 3 tygodnie się odnawia.
Moja znajoma, właścicielka kwiaciarni nosi ciągle akryle, swoje ma zniszczone przez pracę. Widziałam ją tylko kilka razy bez sztucznych w ciągu 4 lat.

Elve to nie tak, ja mówisz. Ja nie potrafię nazwyać swoich emocji, jestem zagubiona. Pisałam Ci, jakie mam z tym problemy.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości