|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
kobiety to zołzy, więc jesteś całkowicie normalna co będzie nam tu podskakiwał kłótnie są potrzebne i jesteście Misie Pysie ![]() Cytat:
ja w swoim życiu ze dwa razy jadłam hamburgera i ze dwa razy hot-doga pyszny był od tamtej pory omijam stacje Orlenu wolę czekoladę I jak tam idzie dietka Twojemu TŻ-towi? Ile już schudł? Bo ostatnio mówiłaś, że 5 kg pewnie teraz więcej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Była
był obiad dwudaniowy, ale zjadłam tylko drugie danie i to małą porcję bo był schabowy no i oczywiście teściowa ukroiła mi mały kawałek tiramisu, choć powiedziałam, że nie chcę i że spróbuję tylko od TŻ-ta no ale ukroiła zjadłam 3 łyżeczki i oddałam TŻ-towi dumnam z siebie, bo mało tego było nie lubię jak ktoś jest taki uparty ![]() Cytat:
![]() spróbuję jeszcze raz to ściągnąć no waga na mnie czeka ![]() no nie wierzę, że wszystkie masz 29 Cytat:
za jakiś czas ![]() Haha no chyba, że też nie możesz Cytat:
dzielna jesteś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, było smacznie
aż za Cytat:
też będę robić koktaile i z jagód! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
Murka, bo Ty ćwiczysz Turbo coś tam nie ?
masz jakiegoś linka z tymi ćwiczeniami ?
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przed chwilą wróciłam do domu i jestem padnięta
tyle się nachodziliśmy, że mnie nogi bolą i teraz tak będę siedzieć na du.pie ![]() Tż zorganizował cudowny dzień Później pojechaliśmy na pizzę zjadłam tylko kawałek no i znów na plażę, tam wzięliśmy po lodzie i spacerowaliśmy brzegiem jeziora fajnie było i jestem taka umęczona jak nie wiem pies też padnięty ![]() Heroine własnie zrobiłam dziś dokładnie to samo zawsze to robię, że wychodzi na moje i ja jestem niewiniątko Cieszę się, że byłaś twarda i dużo nie zjadłaś na obiedzie ![]() Ja też czekam na Twoje zdjęcie, musisz być szczuplutka jak nosisz rozmiar 27, bo ja też do niedawna taki nosiłam więc nie podskakuj nam tu tylko wklejaj foto
|
#3186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko do września będziesz taki lachon, że wszystkim gały wyjdą
Dorisek co u Ciebie? widzę, że podczytujesz
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Medzik Ty się wczoraj pokłóciłaś z tż a ja dzisiaj;/ już mam dosyć tego, że on jest tak daleko
Pomału zaczynam sobie z tym nie radzić. On mysli, że zadzwoni i będzie super a wcale tak nie jest. Taka rozmowa nic nie da
|
|
|
|
#3189 |
|
Przyczajenie
|
hej
![]() Można się przyłączyć? startuje od jutra. Ile już schudłyście na tej diecie? ![]() waga :65 kg cel:50 kg na marginesie polecam stronę ilewazy.pl chyba najwiarygodniejsze źródło. |
|
|
|
#3190 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ty jak zwykle zakręcona i nie spojrzałaś na godzinę zamknięcia ![]() Cytat:
![]() A Tż schudł jak na razie 7kg, teraz ma chyba zastój bo waga w żadną stronę nie idzie. Fajnie popatrzeć jak brzuch coraz mniej mu odstaje i bluzki są coraz luźniejsze Ale jeszcze dużo do zrzucenia przed nim, kiedyś mi powiedział że chciałby 20kg schudnąć. Zawziął się więc musi się mu udać Miło że pytasz
|
|
#3191 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najgorsze są takie obiadki, głupio odmówić, też zawsze mam problem jak idę do 'teściowej' na jakąś okazję i naprawdę nie chcę jeść ale nie przetłumaczysz Też nie cierpię kiedy ktoś mi wciska jedzenie!Mi filmiki Tż ściągnął, wysłałam mu nazwy a on z torrentów pobrał. Nic więcej nie wiem bo się nie orientuję w tych jego sposobach Spacerować próbowałam do biedronki niemały kawałek, ale jak wróciłam do domu z Tż i się rzuciłam na łóżko to myślałam że coś mi się złamało w kręgosłupie ![]() Cytat:
|
|
#3192 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co chcesz też ćwiczyć to?![]() Cytat:
Piesek się wyszalał, szczęściarz, mój to tylko czasem wyjdzie jak komuś się chce go wziąć Tylko kawałek pizzy zjadłaś?? Ja zawsze całą jem Teraz pewnie jak się położysz do łóżka to minuta nie minie i zaśniesz ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
powiedz coś o sobie ile masz lat co robisz?
|
|
#3193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa ;/ Dziewczynki możliwe, że waga nie spada bo za mało jem ? Kurde ja juz nie wiem co zrobic ;/ |
|
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3197 |
|
Zadomowienie
|
Jezu ja się nie mogę ruszać takie mam zakwasy na plecach
A od jutra zaczynam Turbo Jam z rozpiską, dzień po dniu. Niech będzie że te 3 dni to była rozgrzewka Już trochę załapałam układy więc spoko, ale i tak idę programem dla początkujących![]() Aaa i zmierzyłam udo w najgrubszym miejscu, tam najwyżej i ma 51cm więc nie tak mało ![]() coctail to wejdź tu http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/victorianka/fitness/turbo+jam możesz zobaczyć jak to wygląda, są różne części tego i każdego dnia sie ćwiczy jedną albo ewentualnie dwie. Na początku spróbowałam learn@burn bo tam tłumaczy ta babka co i jak robić powoli ![]() O coś wycięło, to jest stronka chomikuj ale nie wiem czy nie można wrzucać czy co
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-03-25 o 21:45 |
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
biedna<przytul>! Ja tez z Tż nie mam teraz najlepiej, także rozumiem. Musicie usiąść i poważnie porozmawiać, takie wyjaśnianie przez telefon i rozkładanie wszytkiego po kościach w końcu wyjdzie wam na złe.
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja własnie zjadłam bułkę z moją cudowną pastą jajeczną
i popijam herbatkę malinową ![]() Dzieci juz śpią !!!!! co mnie strasznie cieszy ![]() A tak w ogóle to dziś sobie pospałam od 15stej do 17stej ledwo wstałam z tego wyra i sie ogarnęłam, po czym poszłam do BieRdonki na zakupy ( kupiłam sporo jedzonka + 2 zgrzewki Actimela truskawkowego i malinowego) a później do rodziców na kawkę i po dzieci. Wróciłam ok. 19stej i zanim wszystko w domu zrobiłam i przy dzieciach to była już 21...... Brzuch boli dosyć mocno, ale jak tylko przerzuciłam się z tampona na podpaskę to dużo mniej boli Przeżyję jakoś bez tabletek A tak a pro po Actimela to w szoku byłam jak zobaczyłam cenę..... ponad 7 zł za 6 buteleczek! Pamiętam, że jak kiedyś go piłam to był dużo tańszy! Boże jak te ceny idą w górę! no masakra jakaś Dzis idę szybciej spać, już mnie muli i chętnie bym się połozyła ale jest za wcześnie jeszcze. Jak ja mam okres to mogłabym 24/dobe spać ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
ja za jagodami aż tak nie przepadam ale maliny uwielbiam
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail no na odległość to tak ciężko
mój Tż w zeszłym roku był i nie dawał rady wytrzymać, jak wrócił to powiedział, że już nigdy beze mnie nie pojedzie. Także podziwiam, że i tak jakoś dajecie radę już niedługo Tż wróci to się nim nacieszysz Murka ja z moim psem cały dzień siedzę na podwórku i biegam z nim, gonię go, rzucam piłki, patyki itp lubię się z nim bawić, bo to moje dzieciątko kochane przecie jest mogę Wam zdjęcia z dziś pokazać jakieś jak chcecie ![]() No dziś był super dzień i Tż kochany wydaje mi się, że wczorajsza kłótnia wyładowała trochę napięcie i oczyściła atmosferę i teraz będzie już fajnie przez następne 2-3 miesiące A co do pizzy to ten kawałek był dość duży i ja się nim tak najadłam, że już kolacji nie jadłam
|
#3201 |
|
amor vincit omnia
|
tak szybko przejrzałam strony, które naprodukowałyście
![]() rzuciły mi się w oko zdjęcia wszystkie, które potwierdzają tylko to, ze Chudzinki z Was ![]() ![]() mam nadzieję, ze się poukłada z Waszymi TŻtami wszystko, szkoda czasu w związku na kłótnie, niedomówienia itd... Cocktail wiem jak trudno żyć na odległość, to naprawdę straszne, gdy nie możesz przytulić ukochanej osoby, gdy tego potrzebujesz a co do jedzenia- owszem, jeśli jesz zbyt mało to też waga nie spada. trzeba jeść, zeby chudnąć.
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Możliwe, organizm się boi, że nie będzie miał energii i magazynuje wszystko co jesz.
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska a dziękuję, naprawdę polecam taki spacerek, bo było cudnie
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, nie mogę sie zmobilizować do czytania was i odpisywania, tak się wszystko posypalo, że za siebie się zabrać nie mogę
|
#3205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko pozazdrościć jak mój mąż mieszkał w Polsce to też ciągle na jeziorko jeździliśmy czy do lasy, albo na pizze a teraz ciagle sama siedzę brakuje mi tego strasznie. No ale jeszcze tylko nie całe 2 tygodnie hehehhe z tymi szelkami to się udałaś pewnie ciekawie te taśmowe szelki musiały wyglądać hehe Ja muszę dla kota kupić szelki i smycz jutro może pójdę do zoologicznego jak będzie mi się chciało ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
zobacz jaki dzięki temu miałas cudowny dzień aaa no to pewnie dobre będą super ale mam nadzieję że jednak gdzies dostanę u siebie i nie będe Ci musiała głowy zawracać
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo dziękuję kochana
a te spodnie uwielbiam
|
#3208 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny przez najblizsze 2 lata nie tkne brokula!!! Kupilam wielkiego brokula w TESCO i u TZa go zrobilm myslac, ze jego mama zje no i TZ. Kupa, ze tak to ujme, oni tylko sprobowali troche (moj misiek nie lubi warzyw, ktore siedzialy w lodowce :O ) i reszte musialam zjesc ja. W ciagu 3 dni do kazdego posilku jadlam brokula. <rzygi> bleeeee
Czekoladko- takiego smaka mi narobilas tym szpinakiem... a to prawda, ze serek wiejski jak sie roztopi to robi sie jak ser zolty? bo tak kiedys slyszalam ale nie wiem czy to prawda i jak probowalam to nigdy mi nie wychodzilo :PMurka- szczupla jestes tak ze Cie zaraz przez leb za odchudzanie! ![]() Milenka- po prostu nie moge ze taka burza z CIebie! Jeszcze 2 kilo i stabilizacja... zazdroszcze maksymalnie Ale popieram Monie, ze w sumie jak dojdziesz do 59kg to te 4kg to nie bedzie problem i nadal bedziesz w tym "rytmie" odchudzania... Bo jak z niego wypadniesz to bedzie mega ciezko sie znow zmotywowac ehhh racja, mamy lipe z tym odchudzaniem... ale coz- przynajmniej jest jakis cel ![]() Kochaniutka, a propos rowerku, moze trzeba go jakos naoliwic/ potraktowac smarem? Nie znam sie na tym, ale myslalas o tym ? ![]() Meedzik- a propos szpinaku ( ) pisalas ze zrobilas kiedys i Ci nie smakowal. A doprawilas go dobrze? Sol pieprz CZOSNEK? Czosnek jest idealna przYprawa do szpinaku , wedlug mnie ![]() Mialam dzisiaj isc na silownie ( Ale wrocilam tam umeczona strasznie, moja pluca az skakaly z radosci , nie mialam sily podniesc szklanki z woda ![]() Z jedzonkiem poprawnie (wpadly 2 lyzki lodow ale trudno), wode pilam, na wadze dzisiaj 59,4kg ...W ogole w piatek jadlam grochowke w szkole, zjadlam pol talerza i w sumie nic nie bylo... Ale w sobote.... TZ plakal. No nie mogl w pokoju wytrzymac, bo nawet nie czulm i nie kontrolowalam TEGO I OWEGO... Wieczorem pojechalismy do Magnolii (centrum handlowe) i chcialam sobie jakies spodnie kupic w H&Mie, weszlam do sklepu, przymierzylam jedne okulary i taki bulgot w jelitach...Mowie "kurrrrr....biegne do kibla", rzucilam TZowi torebke i W KOZAKACH NA OBCASACH BIEGLAM KIKLADZIESIAT METROW PO GALERII HANDLOWEJ, SLIZGAJAC SIE NA KAZDYM ZAKRECIE ludzie ogolnie mieli ubaw, kilku chlopakow mnie zaczepilo, ale to byl taki wyscig z czasem ze nawet nie skomentowalam
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby trochę lepiej ale i tak czuję się jak przemielone mięcho.... No jakoś odkąd tamponów mniej używam to brzuch tak nie boli i na prawdę nie musze brać tabletek bo jakoś wytrzymuję jezu u mnie dziś też taka wichura że szok! a popołudniu to już w ogóle myslałam że drzewa powyrywa z korzeniami!
|
|
#3210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecnie jest w Holandii od 4 lutego Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

jasne, że się kłócimy, ale zawsze to takie małe sprzeczki, że to raczej ja się wkurzam i krzyczę na niego, a wczoraj i jemu chyba nerwy puściły i nakrzyczał na mnie, że mnie za bardzo rozpieścił i teraz ma i takie tam
obraził się na mnie i nie chciał ze mną gadać
a kłótnia jakoś tak z niczego wyszła, byliśmy na piwie, później szliśmy do innej knajpy, tam miejsca nie było i tak po paru przeszliśmy ja zaczęłam marudzić i się zaczęło
" i się zaczyna przytulać, ale ja to wszystko tak odwróciłam, że o on się teraz czuje winny, że na mnie nakrzyczał, bo ja powiedziałam, że dziś może ja nie mam ochoty z nim rozmawiać
kobiety to zołzy, więc jesteś całkowicie normalna
co będzie nam tu podskakiwał
Ale nie mogę bo Tż się odchudza i wiem że jak tylko wspomnę że mam ochotę to zamówi
ja w swoim życiu ze dwa razy jadłam hamburgera i ze dwa razy hot-doga
pyszny był
pewnie teraz więcej

był obiad dwudaniowy, ale zjadłam tylko drugie danie i to małą porcję
no i oczywiście teściowa ukroiła mi mały kawałek tiramisu, choć powiedziałam, że nie chcę
no ale ukroiła
dzielna jesteś
aż za
dobrze, że mieliśmy samochód, bo normalnie szłam jak pijana