Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-25, 21:26   #3031
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Laura - świetnie! tak trzymaj! jest wiosna, trzeba się cieszyć, ułożyć sobie na nowo SZCZĘŚLIWE życie
Dziekuję Szczerze? Chyba dopiero teraz wiem co to znaczy SZCZĘŚLIWE życie W ogóle - tak mnie zestresowałaś tym jak fotoreporterzy chodzą ubrani, że PRZYPADKOWO wymogłam na Nim zdjęcie z prywatnego zbioru. LUDZIE CO ZA OUT FIT
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Laura, Ty masz tyle wdzięku, że nawet, gdyby wszyscy faceci wyginęli, to musiałabyś mieć tego świadomość
Daj spokój Nie z tymi udami, haha!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-25, 21:30   #3032
Sunday Rose
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Dziekuję Szczerze? Chyba dopiero teraz wiem co to znaczy SZCZĘŚLIWE życie W ogóle - tak mnie zestresowałaś tym jak fotoreporterzy chodzą ubrani, że PRZYPADKOWO wymogłam na Nim zdjęcie z prywatnego zbioru. LUDZIE CO ZA OUT FIT

Więcej wiary w siebie, naprawdę!

Ania, to co, zabierasz mnie nad morze?
A siłownia robi zmiany w mózgu xDD Cieszę się, że układa Ci się z tż )
Stary 2012-03-25, 21:39   #3033
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

1. hehehe zartujesz sobie ?! pisalam pol zartem pol serio heheh ale dobrze, ze zrobilas profilaktyczne dochodzenie w tej sprawie

Laura, uda masz przeciez swietne , wszystkie Ci powtarzamy ze masz swietne nogi ;p
Cytat:
Ania, to co, zabierasz mnie nad morze?
A siłownia robi zmiany w mózgu xDD Cieszę się, że układa Ci się z tż )
chetnie, ale mam tak drastycznie ograniczone srodki finansowe, ze musialybysmy tam 1. dojechac na stopa 2. spac na plazy 3. wpasc w anoreksje
no i nie myc sie

a chodzisz na damska, czy koedukacyjna ? mnie przerazaja faceci na silowni ;p

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-25, 21:45   #3034
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
1. hehehe zartujesz sobie ?! pisalam pol zartem pol serio heheh ale dobrze, ze zrobilas profilaktyczne dochodzenie w tej sprawie

Laura, uda masz przeciez swietne , wszystkie Ci powtarzamy ze masz swietne nogi ;p

chetnie, ale mam tak drastycznie ograniczone srodki finansowe, ze musialybysmy tam 1. dojechac na stopa 2. spac na plazy 3. wpasc w anoreksje
no i nie myc sie
1. Wolałam sprawdzić Koszula materiałowa, ale tak imitowała jeans + szare spodnie + białe trampki + fajny zegarek. JEZUSIE! Chyba odmówię koronkę do Miłosierdzia Bożego!

2. Ty to sobie możesz - masz szczuplejsze. Spadaj!

3. Mój brat ma chrzestnego, który ma ośrodek nad morzem. Moja rodzinka jedzie tam w lipcu.. to na ten czas przenoście się do mojego domu i potem zrobimy z Nimi wymianę

Stary 2012-03-25, 22:02   #3035
Sunday Rose
Zakorzenienie

To widzę, że wszystko ustalone, pora szukać maxi dress, w opozycji do moich milionów ni to sukienek, ni to tunik pt. 'ach taka do narzucenia na kostium kąpielowy' Ania, chodzę na koedukacyjną, jasne śmiesznie jest, jak chodzę bez tż, wtedy napakowani panowie chcą mi pokazywać, jak korzystać z danych sprzętów
Stary 2012-03-25, 23:04   #3036
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
1. Wolałam sprawdzić Koszula materiałowa, ale tak imitowała jeans + szare spodnie + białe trampki + fajny zegarek. JEZUSIE! Chyba odmówię koronkę do Miłosierdzia Bożego!

3. Mój brat ma chrzestnego, który ma ośrodek nad morzem. Moja rodzinka jedzie tam w lipcu.. to na ten czas przenoście się do mojego domu i potem zrobimy z Nimi wymianę
1. lubie taki styl u faceta
2. e szczuplejsze, czy nie, nie znosze ich ;p
3. zapamietamy Ci to, wiec przemysl sobie ta oderte 10 razy i ew. edytuj posta
Cytat:
To widzę, że wszystko ustalone, pora szukać maxi dress, w opozycji do moich milionów ni to sukienek, ni to tunik pt. 'ach taka do narzucenia na kostium kąpielowy' Ania, chodzę na koedukacyjną, jasne śmiesznie jest, jak chodzę bez tż, wtedy napakowani panowie chcą mi pokazywać, jak korzystać z danych sprzętów
1. ahhaahh! matko, mam dziesiatki takich "kiecek" kupuje z taka mysla jak tu przytoczylas + chyba w nadziei, ze w nocy wpadna krasnoludki i rzuca na nie jakies czary mary i kiecka da sie nosic :P albo na mnie rzuca czary mary, obetna mi kilka centymetrow i juz nie bedzie na mnie za krotka :P
najlepsze jest to, ze latem i tak stwierdzam, ze co? zeee nie mam sie w co ubrac!

2. i wlasnie dlatego boje sie silowni

Stary 2012-03-25, 23:18   #3037
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
1. lubie taki styl u faceta
2. e szczuplejsze, czy nie, nie znosze ich ;p
3. zapamietamy Ci to, wiec przemysl sobie ta oderte 10 razy i ew. edytuj posta
1. Ja też Niby nie zobowiązujący, ale pasuje do każdej okazji i kobieta zawsze wygląda dobrze z takim facetem!
2. Bo jesteś głupia, a ja zazdrosna!
3. Daj spokój - biorę Was wszystkie. 2 piętra + piwnica + strych. Pomieścimy się Wyciągnę swój super duży basen.. w dzień kąpiel, nocą grill i %%

Nie, wcale nie wstaję za 7h

Stary 2012-03-26, 00:00   #3038
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej ho!

dzisiaj jest dzień grzechów! słodycze, cola, chrupki i cheesburger z mc'donalda!
poza tym pokłóciłam się z mamą. ciągle zwraca mi uwagę odnośnie karmienia Oli.
drze się nam nie,że daje jej słoiczek zupki, a nie robię sama. a co najlepsze - przychodzi dzisiaj i daje mi co? - słoiczek zupki marchewkowej z ryżem! taaaak, kocham moją mamę
jak mam wszystkie składniki to robię jej sama obiad. zresztą dzieci nie mogą codziennie jeść mięsa. ale niestety moja wszechwiedząca mama tego nie rozumie.

jeszcze wyskakuje z tekstami - ty żresz, dziecku nie dajesz, zagłodzisz mi ją! czy to jest normalne? ajjjj brak mi słów.

Cytat:
U mnie coraz lepiej Nie myślałam, że odcięcie się od tego wszystkiego pozwoli mi wrócić na dobre tory, że rano wstanę i będę miała uśmiech od ucha do ucha
super! tak trzymaj

Cytat:
AGNES! Ile Ty ważysz?! ja wierze w to ze sie nie glodzisz, sama tez wole zjesc troche mniej niz czuc sie jak grubol ;p i nie uwazam, zebym nie miala sily, energii jem gdy chce, i tyle ile chce jestes moim mistrzem ;p szczuplak z Ciebie!

kupilam dzis rozowe rajstopy, nie wiem co mna kierowalo
no... no oczywiście, że nie, za kogo Ty mnie masz ja kocham jeść! i nie rozumiem tego jak można się głodzić i odmawiać sobie tyluuuuuu pyszności
ja mam tak samo, tyle ile jem dostarcza mi bardzo dużo siły gdyby nie jedzonko, nie dałabym rady zrobić tyle tyg. ćwiczeń
e tam gadasz, Ty i tak jesteś mistrz numer one

Cytat:
ooooj
ale pociesze Cię, ja przewiduje nocne wstawanie do Oliwki obudzi się pewnie na maxa głodna.
kupiłam jej wczoraj kaszkę truskawkową

ide spać, dooobranoc

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 00:38   #3039
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
1. Ja też Niby nie zobowiązujący, ale pasuje do każdej okazji i kobieta zawsze wygląda dobrze z takim facetem!
2. Bo jesteś głupia, a ja zazdrosna!
3. Daj spokój - biorę Was wszystkie. 2 piętra + piwnica + strych. Pomieścimy się Wyciągnę swój super duży basen.. w dzień kąpiel, nocą grill i %%

1. w liceum miałam taki obiekt westchnien, dopiero wchodzila moda na chlopaka z cambridge i on ta modę szybko podlapał. leciały na niego starsze dziewczyny, a inni chłopcy mowili ze jest gejem na szczescie czasy sie zmieniaja, styl sie przyjal, dzieki Bogu - okazuje sie, ze facet tez potrafi sie ubrac, myslec nad swoimi stylizacjami. choc nie zawsze wychodzi to na plus, szlag moze trafic, gdy koles jest ladniejszy od dziewczyny (w sensie - stale dobieranie sobie ubran i kombinowanie nad tym, w co sie ubrac zeby wygladalo to super swietnie i lansiarsko, jest meczące; gdy facet to ogarnia, a laska mniej - jest suabo)

a z tym kolesiem po latach o malo nie doszlo do czeos wiecej, nagle zaczal mnie zauwazac ech, mlodosc;p

2. hehehehe wiesz, ze to zdanie poprawilo mi humor
dzis bylo mi tego trzeba, w ten sloneczny dzien czulam sie jak krolowa pasztetow \lubie wiosne, ale koniecznosc zaakceptowania swojego ciala na tyle, by chodzic w neglizu; troche mnie przeraza, zima nie musialam sie tym martwic, a mamy koncowke marca i znowu zaczynam rozkminiac fakt, czy aby na pewno powinnam nosic krotkie spodenki, bluzki bokserki itp

3. spoko sprowokuje separacje w swoim zwiazku, uzbieram %% na skrzynke wodki i piwa i wpadamy ;D

4. ja za 5,22 gałgan jestem, nie umiem zorganizowac sie tak, aby spac dluzej niz 5 godzin
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
dzisiaj jest dzień grzechów! słodycze, cola, chrupki i cheesburger z mc'donalda!
poza tym pokłóciłam się z mamą. ciągle zwraca mi uwagę odnośnie karmienia Oli.
drze się nam nie,że daje jej słoiczek zupki, a nie robię sama. a co najlepsze - przychodzi dzisiaj i daje mi co? - słoiczek zupki marchewkowej z ryżem! taaaak, kocham moją mamę
jak mam wszystkie składniki to robię jej sama obiad. zresztą dzieci nie mogą codziennie jeść mięsa. ale niestety moja wszechwiedząca mama tego nie rozumie.

jeszcze wyskakuje z tekstami - ty żresz, dziecku nie dajesz, zagłodzisz mi ją! czy to jest normalne? ajjjj brak mi słów.
Żartujesz?!
co za teksty w ogole. rozumiem, ze kazda matka "wie lepiej" ; lubi sie wtracic - o tym powszechnie sie slyszy, ale zeby walila do swojego dziecka takimi tekstami?! nieźle

ale widać że mialaś dobry dzien, mimo tej sprzeczki, post jest pozytywny

Stary 2012-03-26, 10:35   #3040
adusia1554
Rozeznanie

Hej Laski!!! U mnie jak najbardziej ok. Na 14 do pracy nie chce mi się!!!
Wczoraj z TŻ mieliśmy dzień bawienia się w rodziców zabraliśmy bratanicę mojego TŻ i 2 córki przyjaciół i zabraliśmy je do parku dinozaurów. Utwierdziłam się w przekonaniu że dzieci są słodkie ale na jeden dzień, nie chce mieć swojego o nie jeszcze nie. Teraz jestem niezależna robię co chcę i kiedy chcę. Chcę jechać nad morze wsiadam w auto i jadę. Chcę iść na imprezę idę i wracam jak mam chęć a nie wtedy kiedy muszę. Wiem wiem jestem egoistką ale odpowiada mi to, muszę jeszcze się nacieszyć życiem.
Wczorajsze menu:
śn: latte z cynamonem i cukrem brązowym plus sałatka grecka i tost
II śn: gorąca czekolada z dziećmi w parku
Obiad: rosół, pieczone ziemniaki w ziołach, kurczak na butelce piwa i surówki: buraczki, porowa, marchewka na gęsto
Grzeszki: garść chipsów, 2 delicje, 1 rogalik drożdżowy z marmolada
Kolacja: jajko na twardo z majonezem, kromka razowca z masłem i ogórkiem zielonym
Dzisiejsze menu:
śn: latte , kanapki z sałatą, szynka, pomidorem i rzeżuchą
reszta nie wiem

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 13:57   #3041
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Daj spokój - rób swoje, a mamą się nie przejmuj. Ale powiedz mi jak to robisz - ŻRESZ, DZIECKU NIE DAJESZ, A CHUDNIESZ
Cytat:
ooooj
ale pociesze Cię, ja przewiduje nocne wstawanie do Oliwki obudzi się pewnie na maxa głodna.
kupiłam jej wczoraj kaszkę truskawkową
I zgadnijmy kto wciągnie tą kaszkę truskawkową
Było tak jak przewidywałaś, wstawałaś do naszej królewny? ;>

Cytat:
1. w liceum miałam taki obiekt westchnien, dopiero wchodzila moda na chlopaka z cambridge i on ta modę szybko podlapał. leciały na niego starsze dziewczyny, a inni chłopcy mowili ze jest gejem na szczescie czasy sie zmieniaja, styl sie przyjal, dzieki Bogu - okazuje sie, ze facet tez potrafi sie ubrac, myslec nad swoimi stylizacjami. choc nie zawsze wychodzi to na plus, szlag moze trafic, gdy koles jest ladniejszy od dziewczyny (w sensie - stale dobieranie sobie ubran i kombinowanie nad tym, w co sie ubrac zeby wygladalo to super swietnie i lansiarsko, jest meczące; gdy facet to ogarnia, a laska mniej - jest suabo)

a z tym kolesiem po latach o malo nie doszlo do czeos wiecej, nagle zaczal mnie zauwazac ech, mlodosc;p

2. hehehehe wiesz, ze to zdanie poprawilo mi humor
dzis bylo mi tego trzeba, w ten sloneczny dzien czulam sie jak krolowa pasztetow \lubie wiosne, ale koniecznosc zaakceptowania swojego ciala na tyle, by chodzic w neglizu; troche mnie przeraza, zima nie musialam sie tym martwic, a mamy koncowke marca i znowu zaczynam rozkminiac fakt, czy aby na pewno powinnam nosic krotkie spodenki, bluzki bokserki itp

3. spoko sprowokuje separacje w swoim zwiazku, uzbieram %% na skrzynke wodki i piwa i wpadamy ;D

4. ja za 5,22 gałgan jestem, nie umiem zorganizowac sie tak, aby spac dluzej niz 5 godzin
1. Jeśli facet potrafi o siebie zadbać i wie co w trawie piszczy - to super! Ale z drugiej strony nie może przeginać, żebym potem ja nie czuła na sobie presji. Wiem jedno - nie mogłabym być z facetem, który jest zaspokojony, gdy ubierze stare jeansy, polówkę i brudne buty.. albo co gorsza - czarne długie skarpety do spodenek
Jeśli facet na drugiego faceta mówi, że jest gejem - zazdrości mu. Takie jest moje zdanie!
2. Cieszę się, że mogłam Ci sprawić przyjemność JAKKOLWIEK TO BRZMI! Ja boję się wskoczyć w szorty, bo mam wrażenie, że będę się cała trzęsła jak miś Haribo.
3. Wpadaj! Mam całą piwnicę win z Włoch! Trzeba to omucić!
4. No ja spałam jeszcze niedawno po 10h, ale teraz przez Pana fotoreportera śpię po 5

Stary 2012-03-26, 15:16   #3042
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:

Uwielbiam, jak dwa chudzielce przepychają się która ma GRUBSZE nogi Spokój!

Jestem na sekundkę bo siedzę nad mgr - ale dzisiaj zrobiłam pierwszy raz Turbo Fire i.... wyłączyłam po 15 minutach. Ja nie wiem, ja generalnie jestem dobrze skoordynowana, układy łapię już za drugim powtórzeniem, nigdy nie miałam z tym problemu. Ale to jest taka napier*alanka, że nawet nie można dobrze wykonać ćwiczenia.. Kostki prawie powykręcane. Bleee. Dziękuję bardzo, wróciłam do Cardio 3 i zaczynam biegać. Turbo Fire tylko mnie wkurzył :P

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 18:13   #3043
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Hej Laski!!! U mnie jak najbardziej ok. Na 14 do pracy nie chce mi się!!!
Wczoraj z TŻ mieliśmy dzień bawienia się w rodziców zabraliśmy bratanicę mojego TŻ i 2 córki przyjaciół i zabraliśmy je do parku dinozaurów. Utwierdziłam się w przekonaniu że dzieci są słodkie ale na jeden dzień, nie chce mieć swojego o nie jeszcze nie. Teraz jestem niezależna robię co chcę i kiedy chcę.
zartujesz, ze Twoj facet na to poszedl?! :| wow! lubi dzieci?!
Cytat:
1. Jeśli facet potrafi o siebie zadbać i wie co w trawie piszczy - to super! Ale z drugiej strony nie może przeginać, żebym potem ja nie czuła na sobie presji. Wiem jedno - nie mogłabym być z facetem, który jest zaspokojony, gdy ubierze stare jeansy, polówkę i brudne buty.. albo co gorsza - czarne długie skarpety do spodenek
Jeśli facet na drugiego faceta mówi, że jest gejem - zazdrości mu. Takie jest moje zdanie!
2. Cieszę się, że mogłam Ci sprawić przyjemność JAKKOLWIEK TO BRZMI! Ja boję się wskoczyć w szorty, bo mam wrażenie, że będę się cała trzęsła jak miś Haribo.
3. Wpadaj! Mam całą piwnicę win z Włoch! Trzeba to omucić!
4. No ja spałam jeszcze niedawno po 10h, ale teraz przez Pana fotoreportera śpię po 5
1. uwielbiam rozkminy stylistyczne chlopakow i zastanawiam sie, skad wziely sie pomysly na te najbardziej typowe, polskie outfity

jest wiosna, mamy wysyp czapeczek z daszkiem, zastanaiwam sie, jak faceci je nosza tak jakby pionowo, pokazujac lysine, wiecie o co chodzi i te czapki im nie spadaja myslicie ze oni je przyklejaja?
2. nie moge sobie wyobrazic, ze Twoje nogi sie trzesa :P na zdjeciach wygladaja na smukle
3. e tam wino, ja jestm polska dziewczyna, czysta styknie szkoda wina na takie prostacke podniebienie
4. zdacie fotorelacje?
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Uwielbiam, jak dwa chudzielce przepychają się która ma GRUBSZE nogi Spokój!

Jestem na sekundkę bo siedzę nad mgr - ale dzisiaj zrobiłam pierwszy raz Turbo Fire i.... wyłączyłam po 15 minutach. Ja nie wiem, ja generalnie jestem dobrze skoordynowana, układy łapię już za drugim powtórzeniem, nigdy nie miałam z tym problemu. Ale to jest taka napier*alanka, że nawet nie można dobrze wykonać ćwiczenia.. Kostki prawie powykręcane. Bleee. Dziękuję bardzo, wróciłam do Cardio 3 i zaczynam biegać. Turbo Fire tylko mnie wkurzył :P
1. my sie tak tylko przekomarzamy
2. jakie emocje! swietnie, ze cwiczysz ja od dzisiaj znow zaczynam TJ :P bo mam wrazenie ze efekty mizernieja z dnia na dzien a sezon bikini coraz blizej!

Stary 2012-03-26, 18:21   #3044
agniesikk
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy to jest konieczne, zeby robic plan ramowy na ustny polski? Tzn. sobie zrobie, ale moja siostra juz mi takie farmazony wciska, wiec jej nie slucham, a TŻ poszedl na zajecia. I nie wiem czy komisja tez musi miec moj plan ramowy? Bo musze dzisiaj to gowno napisac.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 18:28   #3045
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy to jest konieczne, zeby robic plan ramowy na ustny polski? Tzn. sobie zrobie, ale moja siostra juz mi takie farmazony wciska, wiec jej nie slucham, a TŻ poszedl na zajecia. I nie wiem czy komisja tez musi miec moj plan ramowy? Bo musze dzisiaj to gowno napisac.
U mnie było tak, że jeśli nie chciałam to nie musiałam go mieć. A jeśli chciałam to musiałam wcześniej go oddać do sprawdzenia (razem z bibliografią chyba...) i żeby komisja go miała
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 18:31   #3046
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
U mnie było tak, że jeśli nie chciałam to nie musiałam go mieć. A jeśli chciałam to musiałam wcześniej go oddać do sprawdzenia (razem z bibliografią chyba...) i żeby komisja go miała
Senk ju, Psyhe Ja go i tak musze zrobic, bo ze stresu boje sie, ze zapomne. Takze wezme sie za to dzisiaj.
Stary 2012-03-26, 18:38   #3047
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Senk ju, Psyhe Ja go i tak musze zrobic, bo ze stresu boje sie, ze zapomne. Takze wezme sie za to dzisiaj.
Spoczko
Ja też miałam

Jutro idę do fryzjera
so trójka maybe.

Stary 2012-03-26, 18:41   #3048
aniabaniaa
Zakorzenienie

u mnie komisja musiala miec, ale to bylo mega dawno temu , to nie wiem czy sie liczy ;p
a jaki masz temat w ogole?

Psyhe, znowu? :P co robisz?

Stary 2012-03-26, 18:46   #3049
psyhe666
Zakorzenienie

Jak znowu??? Ponad miesiac temu byłam :P
Na pewno podciąć i kolor... tylko nie wiem czy pasemka czy całość
so trójka maybe.

Stary 2012-03-26, 18:51   #3050
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
1. uwielbiam rozkminy stylistyczne chlopakow i zastanawiam sie, skad wziely sie pomysly na te najbardziej typowe, polskie outfity

jest wiosna, mamy wysyp czapeczek z daszkiem, zastanaiwam sie, jak faceci je nosza tak jakby pionowo, pokazujac lysine, wiecie o co chodzi i te czapki im nie spadaja myslicie ze oni je przyklejaja?
2. nie moge sobie wyobrazic, ze Twoje nogi sie trzesa :P na zdjeciach wygladaja na smukle
3. e tam wino, ja jestm polska dziewczyna, czysta styknie szkoda wina na takie prostacke podniebienie
4. zdacie fotorelacje?
1. Stawiam na taśmę dwustronną Najlepiej jak jeszcze spod czapki wystaje misternie ułożona grzywka - ściąga, a pod spodem taki smalec
2. Ale ja widzę, to wystarczy Jutro lecę biegać, bo to przechodzi ludzkie pojęcie
3. To kupię zgrzewkę finlandii, bo pewnie zostawią mi sporo kasy w domu Dobre winko nie jest złe! W ogóle to dziwne, ale wino na mnie działa dwa razy szybciej od wódki..
4. Może i zdamy. Jutro mamy redakcyjne spotkanie, więc spędzimy trochę czasu razem A co jest najlepsze? Nasze dwie prezenterki są na uczelniach i prawdopodobnie będę z samymi facetami
Cytat:
Mam tak samo Mogę nie dostarczać planu ramowego razem z bibliografią, ale po wejściu na salę muszę pokazać go komisji. Jeśli im się nie spodoba to zostaję bez niczego

I: Kanapka z wędlina, pomidorem i jajkiem
II: Zupa ogórkowa
III: Dwa skrzydełka z ketchupem
IV: Wieśniak + dwa gniazdka z ciasta francuskiego
V: Dwie wazy z twarożkiem z piątnicy i pomidorem + dwie frankfurterki

Stary 2012-03-26, 18:54   #3051
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, i dlatego nam kazali wcześniej przynieść plan żeby ew. poprawić

U mnie dzisiaj:
I. płatki z jogurtem
II. trzy plastry twarogu półtłustego
III. jajecznica z 2 jajek ze szpinakiem
IV. wieśniak z rzodkiewką i słonecznikiem
+ćwiczenia na brzuch i 45min. orbitreka
so trójka maybe.

Stary 2012-03-26, 18:57   #3052
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak znowu??? Ponad miesiac temu byłam :P
Na pewno podciąć i kolor... tylko nie wiem czy pasemka czy całość
no to niedawno! ja ostatnio bylam w y... grudniu? i uwazam to za niedawno boje sie cos robic z wlosami ;p no ale musze isc, bo po encanto mam tragiczne koncowki, jak juz zreszta pisalam. ale poki co nie mam kasy;p

e, stare baby po 20tce moga nosic rozowe rajtki?

Stary 2012-03-26, 19:01   #3053
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
no to niedawno! ja ostatnio bylam w y... grudniu? i uwazam to za niedawno boje sie cos robic z wlosami ;p no ale musze isc, bo po encanto mam tragiczne koncowki, jak juz zreszta pisalam. ale poki co nie mam kasy;p

e, stare baby po 20tce moga nosic rozowe rajtki?
Ja kupiłam w Calzedonii w różowe serduszka i pani mi brzydko powiedziała 'ale wie pani, że to są rajstopy dla dziewczynek, a nie dla kobiet?!'
so trójka maybe.

Stary 2012-03-26, 19:03   #3054
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupiłam w Calzedonii w różowe serduszka i pani mi brzydko powiedziała 'ale wie pani, że to są rajstopy dla dziewczynek, a nie dla kobiet?!'
zartujesz? rozwala mnie takie podejscie ludzi, skoro na Ciebie pasuja, to czemu niby nie mialabys w nich chodzic? zal, klocilabym sie z nia za taki tekst!

kiedys te rajstopy byly super tanią zmorą mojego dzicinstwa, dzis to jest towar exclusive xD (3 dychy i wzwyz za rajstopy 20den.. )

Stary 2012-03-26, 19:40   #3055
Loriette
Zakorzenienie

Zazdroszczę Wam tych rajtek - ja się poddałam, bo wszystkie niszczę! I nieważne za ile kupię i gdzie

Zmiana planów, lecę biegać Godzina na zdobycie dodatkowych endorfin! Chyba powoli będą wychodzić mi nosem!

Stary 2012-03-26, 19:46   #3056
agniesikk
Zakorzenienie

Banna, "choroba jako jedno z doswiadczen czlowieka. omow na wybranych przykladach literackich". Nudy jak ch., ale szybko sie prace pisalo
Stary 2012-03-26, 19:50   #3057
alexis77
Zadomowienie

Tyle miałam Wam napisać i sama zapomniałam już co
Cytat:
u mnie nie było takiego obowiązku ale można było zrobić

Mam nową motywacje do odchudzania Kupiłam sobie wczoraj nowy strój kąpielowy i troszke jest przyciasnawy ale jak już zrzucę te boczki to będzie mega mega a do wakacji mi się uda

Agnesuk chudzinko Ty nasza chcesz nam całkowicie zniknąć? chociaż przyznam po cichu że zazdroszcze Ci wagi
Czuję się świetnie po ćwiczeniach kolejny dzień 50 min zaliczone
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 20:06   #3058
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej Wam

u mnie dzisiaj znowu grzesznie. słodycze, 7 days od samego rana

ale postanowiłam,że dzisiaj zabieram się za Turbo Fire. Nudzi mnie już Turbo jam, potrzebuje czegoś nowego
zrobiłam sobie na weekend przerwę od ćwiczeń i już czuję,że mi czegoś brak

Cytat:
Żartujesz?!
co za teksty w ogole. rozumiem, ze kazda matka "wie lepiej" ; lubi sie wtracic - o tym powszechnie sie slyszy, ale zeby walila do swojego dziecka takimi tekstami?! nieźle

ale widać że mialaś dobry dzien, mimo tej sprzeczki, post jest pozytywny
taaaak moja mama zawsze wszystko wie lepiej, a ze mnie robi jak zwykle nieudacznika zyciowego
no,mimo wszystko dzien był całkiem ok
Cytat:
Daj spokój - rób swoje, a mamą się nie przejmuj. Ale powiedz mi jak to robisz - ŻRESZ, DZIECKU NIE DAJESZ, A CHUDNIESZ

I zgadnijmy kto wciągnie tą kaszkę truskawkową
Było tak jak przewidywałaś, wstawałaś do naszej królewny? ;>

hehehe i tak robie po swojemu o!
Troche kaszki spróbowalam pychotka!
do mojej małej królewny wstałam dopiero o 7 :30

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
oooo ja dzisiaj zaczne
mam tak samo,jak mi cos nie wychodzi za pierwszym razem to sie wkurzam i wyłaczam
ja zaraz spróbuje

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-26, 21:03   #3059
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość

Mam nową motywacje do odchudzania Kupiłam sobie wczoraj nowy strój kąpielowy i troszke jest przyciasnawy ale jak już zrzucę te boczki to będzie mega mega a do wakacji mi się uda
Ja chcę wyglądać jeszcze lepiej w swoim
Dzisiaj dostałam strój od mamy, ale coś do mnie nie przemawia.. zielony ze srebrnymi gwiazdkami. Najwyżej będzie na ogrodowe ekscesy
Cytat:

do mojej małej królewny wstałam dopiero o 7 :30
Widzisz! A tak tutaj marudziłaś

Stary 2012-03-26, 21:15   #3060
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę Wam tych rajtek - ja się poddałam, bo wszystkie niszczę! I nieważne za ile kupię i gdzie

Zmiana planów, lecę biegać Godzina na zdobycie dodatkowych endorfin! Chyba powoli będą wychodzić mi nosem!
1. ja tez niszcze ale i tak kocham rajstopy zwlaszcza przez pierwsze piec minut, kiedy jeszcze są cale ;p

2. jestes super dzielna
Cytat:
Banna, "choroba jako jedno z doswiadczen czlowieka. omow na wybranych przykladach literackich". Nudy jak ch., ale szybko sie prace pisalo
aaaaaaaaaaaaa no tak, pisalas
dobrze ze szybko sie z tym uwinelas
u mnie te osoby ktore najmniej sie przykladaly, zgarnely najwiecej punktow ;p
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Agnesuk chudzinko Ty nasza chcesz nam całkowicie zniknąć? chociaż przyznam po cichu że zazdroszcze Ci wagi
Czuję się świetnie po ćwiczeniach kolejny dzień 50 min zaliczone
jesli nadal bedziesz tak systematyczna i pilna, to dogonisz Agnes
Cytat:
Dzisiaj dostałam strój od mamy, ale coś do mnie nie przemawia.. zielony ze srebrnymi gwiazdkami. Najwyżej będzie na ogrodowe ekscesy
wydaje sie fajny! a jaka jest gora?

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości