|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Szczerze? Chyba dopiero teraz wiem co to znaczy SZCZĘŚLIWE życie ![]() Cytat:
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Ania, to co, zabierasz mnie nad morze? A siłownia robi zmiany w mózgu xDD Cieszę się, że układa Ci się z tż )
|
|
|
|
#3033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh ale dobrze, ze zrobilas profilaktyczne dochodzenie w tej sprawie ![]() Laura, uda masz przeciez swietne , wszystkie Ci powtarzamy ze masz swietne nogi ;p Cytat:
no i nie myc sie ![]() a chodzisz na damska, czy koedukacyjna ? mnie przerazaja faceci na silowni ;p
|
|
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszula materiałowa, ale tak imitowała jeans + szare spodnie + białe trampki + fajny zegarek. JEZUSIE! Chyba odmówię koronkę do Miłosierdzia Bożego!2. Ty to sobie możesz - masz szczuplejsze. Spadaj! 3. Mój brat ma chrzestnego, który ma ośrodek nad morzem. Moja rodzinka jedzie tam w lipcu.. to na ten czas przenoście się do mojego domu i potem zrobimy z Nimi wymianę
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
To widzę, że wszystko ustalone, pora szukać maxi dress, w opozycji do moich milionów ni to sukienek, ni to tunik pt. 'ach taka do narzucenia na kostium kąpielowy'
Ania, chodzę na koedukacyjną, jasne śmiesznie jest, jak chodzę bez tż, wtedy napakowani panowie chcą mi pokazywać, jak korzystać z danych sprzętów
|
|
|
#3036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. e szczuplejsze, czy nie, nie znosze ich ;p 3. zapamietamy Ci to, wiec przemysl sobie ta oderte 10 razy i ew. edytuj posta ![]() Cytat:
najlepsze jest to, ze latem i tak stwierdzam, ze co? zeee nie mam sie w co ubrac! ![]() 2. i wlasnie dlatego boje sie silowni
|
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby nie zobowiązujący, ale pasuje do każdej okazji i kobieta zawsze wygląda dobrze z takim facetem! 2. Bo jesteś głupia, a ja zazdrosna! 3. Daj spokój - biorę Was wszystkie. 2 piętra + piwnica + strych. Pomieścimy się Wyciągnę swój super duży basen.. w dzień kąpiel, nocą grill i %% Nie, wcale nie wstaję za 7h
|
|
|
#3038 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej ho!
dzisiaj jest dzień grzechów! słodycze, cola, chrupki i cheesburger z mc'donalda! poza tym pokłóciłam się z mamą. ciągle zwraca mi uwagę odnośnie karmienia Oli. drze się nam nie,że daje jej słoiczek zupki, a nie robię sama. a co najlepsze - przychodzi dzisiaj i daje mi co? - słoiczek zupki marchewkowej z ryżem! taaaak, kocham moją mamę jak mam wszystkie składniki to robię jej sama obiad. zresztą dzieci nie mogą codziennie jeść mięsa. ale niestety moja wszechwiedząca mama tego nie rozumie. jeszcze wyskakuje z tekstami - ty żresz, dziecku nie dajesz, zagłodzisz mi ją! Cytat:
Cytat:
no oczywiście, że nie, za kogo Ty mnie masz ja kocham jeść! i nie rozumiem tego jak można się głodzić i odmawiać sobie tyluuuuuu pyszności ja mam tak samo, tyle ile jem dostarcza mi bardzo dużo siły gdyby nie jedzonko, nie dałabym rady zrobić tyle tyg. ćwiczeń ![]() e tam gadasz, Ty i tak jesteś mistrz numer one ooooj ale pociesze Cię, ja przewiduje nocne wstawanie do Oliwki obudzi się pewnie na maxa głodna. kupiłam jej wczoraj kaszkę truskawkową ide spać, dooobranoc
|
|
|
#3039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i on ta modę szybko podlapał. leciały na niego starsze dziewczyny, a inni chłopcy mowili ze jest gejem na szczescie czasy sie zmieniaja, styl sie przyjal, dzieki Bogu - okazuje sie, ze facet tez potrafi sie ubrac, myslec nad swoimi stylizacjami. choc nie zawsze wychodzi to na plus, szlag moze trafic, gdy koles jest ladniejszy od dziewczyny (w sensie - stale dobieranie sobie ubran i kombinowanie nad tym, w co sie ubrac zeby wygladalo to super swietnie i lansiarsko, jest meczące; gdy facet to ogarnia, a laska mniej - jest suabo )a z tym kolesiem po latach o malo nie doszlo do czeos wiecej, nagle zaczal mnie zauwazac ech, mlodosc;p2. hehehehe wiesz, ze to zdanie poprawilo mi humor dzis bylo mi tego trzeba, w ten sloneczny dzien czulam sie jak krolowa pasztetow \lubie wiosne, ale koniecznosc zaakceptowania swojego ciala na tyle, by chodzic w neglizu; troche mnie przeraza, zima nie musialam sie tym martwic, a mamy koncowke marca i znowu zaczynam rozkminiac fakt, czy aby na pewno powinnam nosic krotkie spodenki, bluzki bokserki itp ![]() 3. spoko 4. ja za 5,22 gałgan jestem, nie umiem zorganizowac sie tak, aby spac dluzej niz 5 godzin ![]() Cytat:
co za teksty w ogole. rozumiem, ze kazda matka "wie lepiej" ; lubi sie wtracic - o tym powszechnie sie slyszy, ale zeby walila do swojego dziecka takimi tekstami?! nieźleale widać że mialaś dobry dzien, mimo tej sprzeczki, post jest pozytywny
|
|
|
#3040 |
|
Rozeznanie
|
Hej Laski!!! U mnie jak najbardziej ok. Na 14 do pracy nie chce mi się!!!
Wczoraj z TŻ mieliśmy dzień bawienia się w rodziców zabraliśmy bratanicę mojego TŻ i 2 córki przyjaciół i zabraliśmy je do parku dinozaurów. Utwierdziłam się w przekonaniu że dzieci są słodkie ale na jeden dzień, nie chce mieć swojego o nie jeszcze nie. Teraz jestem niezależna robię co chcę i kiedy chcę. Chcę jechać nad morze wsiadam w auto i jadę. Chcę iść na imprezę idę i wracam jak mam chęć a nie wtedy kiedy muszę. Wiem wiem jestem egoistką ale odpowiada mi to, muszę jeszcze się nacieszyć życiem. Wczorajsze menu: śn: latte z cynamonem i cukrem brązowym plus sałatka grecka i tost II śn: gorąca czekolada z dziećmi w parku Obiad: rosół, pieczone ziemniaki w ziołach, kurczak na butelce piwa i surówki: buraczki, porowa, marchewka na gęsto Grzeszki: garść chipsów, 2 delicje, 1 rogalik drożdżowy z marmolada Kolacja: jajko na twardo z majonezem, kromka razowca z masłem i ogórkiem zielonym Dzisiejsze menu: śn: latte , kanapki z sałatą, szynka, pomidorem i rzeżuchą reszta nie wiem
|
|
#3041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Było tak jak przewidywałaś, wstawałaś do naszej królewny? ;> Cytat:
Jeśli facet na drugiego faceta mówi, że jest gejem - zazdrości mu. Takie jest moje zdanie! 2. Cieszę się, że mogłam Ci sprawić przyjemność 3. Wpadaj! Mam całą piwnicę win z Włoch! Trzeba to omucić! 4. No ja spałam jeszcze niedawno po 10h, ale teraz przez Pana fotoreportera śpię po 5
|
|
|
#3042 |
|
Rozeznanie
|
Uwielbiam, jak dwa chudzielce przepychają się która ma GRUBSZE nogi
Spokój! ![]() Jestem na sekundkę bo siedzę nad mgr - ale dzisiaj zrobiłam pierwszy raz Turbo Fire i.... wyłączyłam po 15 minutach. Ja nie wiem, ja generalnie jestem dobrze skoordynowana, układy łapię już za drugim powtórzeniem, nigdy nie miałam z tym problemu. Ale to jest taka napier*alanka, że nawet nie można dobrze wykonać ćwiczenia.. Kostki prawie powykręcane. Bleee. Dziękuję bardzo, wróciłam do Cardio 3 i zaczynam biegać. Turbo Fire tylko mnie wkurzył :P
|
|
|
#3043 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jest wiosna, mamy wysyp czapeczek z daszkiem, zastanaiwam sie, jak faceci je nosza tak jakby pionowo, pokazujac lysine, wiecie o co chodzi i te czapki im nie spadaja ![]() 2. nie moge sobie wyobrazic, ze Twoje nogi sie trzesa :P na zdjeciach wygladaja na smukle 3. e tam wino, ja jestm polska dziewczyna, czysta styknie szkoda wina na takie prostacke podniebienie 4. ![]() Cytat:
![]() 2. jakie emocje! swietnie, ze cwiczysz a sezon bikini coraz blizej!
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy to jest konieczne, zeby robic plan ramowy na ustny polski? Tzn. sobie zrobie, ale moja siostra juz mi takie farmazony wciska, wiec jej nie slucham, a TŻ poszedl na zajecia. I nie wiem czy komisja tez musi miec moj plan ramowy? Bo musze dzisiaj to gowno napisac.
|
|
|
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go i tak musze zrobic, bo ze stresu boje sie, ze zapomne. Takze wezme sie za to dzisiaj.
|
|
|
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też miałam Jutro idę do fryzjera
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie komisja musiala miec, ale to bylo mega dawno temu , to nie wiem czy sie liczy ;p
a jaki masz temat w ogole? Psyhe, znowu? :P co robisz?
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Jak znowu??? Ponad miesiac temu byłam :P
Na pewno podciąć i kolor... tylko nie wiem czy pasemka czy całość
|
|
|
#3050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ale ja widzę, to wystarczy Jutro lecę biegać, bo to przechodzi ludzkie pojęcie ![]() 3. To kupię zgrzewkę finlandii, bo pewnie zostawią mi sporo kasy w domu Dobre winko nie jest złe! W ogóle to dziwne, ale wino na mnie działa dwa razy szybciej od wódki..4. Może i zdamy. Jutro mamy redakcyjne spotkanie, więc spędzimy trochę czasu razem ![]() Cytat:
I: Kanapka z wędlina, pomidorem i jajkiem II: Zupa ogórkowa III: Dwa skrzydełka z ketchupem IV: Wieśniak + dwa gniazdka z ciasta francuskiego V: Dwie wazy z twarożkiem z piątnicy i pomidorem + dwie frankfurterki
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, i dlatego nam kazali wcześniej przynieść plan żeby ew. poprawić
![]() U mnie dzisiaj: I. płatki z jogurtem II. trzy plastry twarogu półtłustego III. jajecznica z 2 jajek ze szpinakiem IV. wieśniak z rzodkiewką i słonecznikiem +ćwiczenia na brzuch i 45min. orbitreka
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i uwazam to za niedawno boje sie cos robic z wlosami ;p no ale musze isc, bo po encanto mam tragiczne koncowki, jak juz zreszta pisalam.e, stare baby po 20tce moga nosic rozowe rajtki?
|
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zal, klocilabym sie z nia za taki tekst!kiedys te rajstopy byly super tanią zmorą mojego dzicinstwa, dzis to jest towar exclusive xD (3 dychy i wzwyz za rajstopy 20den.. )
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Wam tych rajtek - ja się poddałam, bo wszystkie niszczę! I nieważne za ile kupię i gdzie
Zmiana planów, lecę biegać
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Banna, "choroba jako jedno z doswiadczen czlowieka. omow na wybranych przykladach literackich". Nudy jak ch., ale szybko sie prace pisalo
|
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zadomowienie
|
Tyle miałam Wam napisać i sama zapomniałam już co
![]() Cytat:
![]() Mam nową motywacje do odchudzania ale jak już zrzucę te boczki to będzie mega mega a do wakacji mi się uda ![]() Agnesuk chudzinko Ty nasza chcesz nam całkowicie zniknąć? chociaż przyznam po cichu że zazdroszcze Ci wagi Czuję się świetnie po ćwiczeniach
|
|
|
|
|
|
#3058 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej Wam
u mnie dzisiaj znowu grzesznie. słodycze, 7 days od samego rana ale postanowiłam,że dzisiaj zabieram się za Turbo Fire. Nudzi mnie już Turbo jam, potrzebuje czegoś nowego ![]() zrobiłam sobie na weekend przerwę od ćwiczeń i już czuję,że mi czegoś brak Cytat:
no,mimo wszystko dzien był całkiem ok Cytat:
![]() i tak robie po swojemu o! Troche kaszki spróbowalam pychotka! do mojej małej królewny wstałam dopiero o 7 :30 Cytat:
ja dzisiaj zaczne mam tak samo,jak mi cos nie wychodzi za pierwszym razem to sie wkurzam i wyłaczam ![]() ![]() ja zaraz spróbuje
|
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj dostałam strój od mamy, ale coś do mnie nie przemawia.. zielony ze srebrnymi gwiazdkami. Najwyżej będzie na ogrodowe ekscesy ![]() Widzisz! A tak tutaj marudziłaś
|
|
|
#3060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak kocham rajstopy 2. jestes super dzielna Cytat:
dobrze ze szybko sie z tym uwinelas ![]() u mnie te osoby ktore najmniej sie przykladaly, zgarnely najwiecej punktow ;p Cytat:
wydaje sie fajny! a jaka jest gora?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

Szczerze? Chyba dopiero teraz wiem co to znaczy SZCZĘŚLIWE życie
Piekarnik Laury

Niby nie zobowiązujący, ale pasuje do każdej okazji i kobieta zawsze wygląda dobrze z takim facetem! 

no oczywiście, że nie, za kogo Ty mnie masz

Ja go i tak musze zrobic, bo ze stresu boje sie, ze zapomne. Takze wezme sie za to dzisiaj.
boje sie cos robic z wlosami ;p no ale musze isc, bo po encanto mam tragiczne koncowki, jak juz zreszta pisalam.
)

pychotka!