|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Motywacja do nauki, samorozwoju - grupa wsparcia :)
Jeśli chodzi o grafikę to można nie mieć doświadczenia, ale warto mieć jakieś portfolio z przykładowymi pracami
![]() Ja w kwietniu na pocieszenie zamierzam kupić marynarkę jakąś, pólsportową, ale w kolorze czarnym, granatowym albo jakimś szarym, żeby na elegancko też się nadawala ![]() Naskrobałam próbne CV i CL po angielsku, ale jeszcze muszę dać komuś do sprawdzenia, bo angielskiego używam teraz pierwszy raz od dłuższego czasu
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, trzeba mieć teczkę z pracami, pendriva z projektami
Też muszę marynarkę kupić Na allegro na jedną czekam
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
GirlOfDeath - teraz mam makro, statystyke, rachunkowosc, podstawy organizacji i zarzadzania, geografie ekonomiczna, gospodarke regionalna + 2 jezyki.
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki bardzo ![]() rozumiem że się zbliżają ??buty bardzo ładne, kolor |
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze ponad miesiąc- 2 maja, no ale :P Buty przydadzą się już
|
#2946 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja jestem bardzo drobna w ramionach więc bez przymierzania nie kupię
ech
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Peggy cudne buty. Ale dzisiaj dziwny dzień, nic mi się nie chce. Zastanawiam się czy nie zacząć chodzić na fitness/siłownię.
|
|
|
|
|
#2948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Też lubię Małaszyńskiego, ale w tej roli mi się nie podobał. Ale Roma i Maciej niesamowici
![]() Cytat:
Śliczne buty Ogarnęłam połowę zadań z r.i.f. i dalej już mi się nie chcę ;D Lecę obejrzeć film o kryzysie .
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś 2-3 tygodnie
|
#2951 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczne te buty W ogóle tż do mnie mówi ostatnio, że ja to sobie nie kupuję żadnych ciuchów ze wspólnej kasy i że mam coś sobie kupić, a jeszcze wtedy nie widział, że dwa dni przed kupiłam dwa sweterki, bo w C&A była promocja![]() Cytat:
Dostałam od mamy paczkę żywnościową, więc pewnie już do Świąt nie będę musiała robić obiadu Komu bigosiku?
|
|||
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi bigosiku !
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Pochwalę Wam się, że dokończyłam dzisiaj projekt na zaliczenie jednego z przedmiotów. Ale przed Świętami jeszcze tyyyyle mnie czeka, że aż strach pomyśleć
|
|
|
|
#2954 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja w święta planuję zrobic co w kierunku zaliczenia globalizacji
|
#2955 |
|
Konto usunięte
|
To wbijaj do mnie na wschód
|
|
|
|
#2956 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja planuję zabrać się w końcu za pracę licen. Jutro idę do biblioteki po jeszcze dwie książki, i chcę zacząć to już pisać. ;D
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok <zakłada rolki i pędzi do nouvelle na bigosik>
|
|
|
|
|
#2958 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za polecenie ) A u Ciebie po jakim czasie zauważyłaś polepszenie?![]() A co do bigosu to ja go uwielbiam Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia i wytrwałości
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. dziś zamówiłam sobie pędzle do makijażu z allegro Cytat:
![]() Co do pogrubionego: bigosik Też miałam globalizację, fajny przedmiot Co masz na zaliczenie? I przypomnij mi, co studiujesz?
|
||
|
|
|
#2961 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mat. Stos. Globalizacja jest jako humanistyczny. Na zaliczenie mam obejrzeć filmy 3 i napisać na ich temat ~6-cio stronicową rozprawkę.
Ech, czas zwijać się dziś na rzeź
|
#2962 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
nicRu rozumiem, ze masz dzisiaj jakies zaliczenie? Powodzenia, trzymam kciuki
![]() ech ja dzisiaj mam prace, ale jestem zadowolona bo powtorzylam wczoraj ta gramatyke i zostalo mi tylko 150 str do konca ksiazki, poza tym poznalam tez dwie fajne dziewczyny, ktore chca ze mna zrobic wymiane jezykowa. Poznalam tez fajnego chlopaka, jego kolega zaprosil nas do stolika, na poczaktu nie chcialysmy, ale pozniej sie zgodzilysmy, gadalismy razem 2 godziny, ten chlopak na poczatku jak do mnie mowil to byl caly czerwony i patrzyl w dol, ale pozniej widac ze sie rozluznil, przysiadl sie do mnie, zadawal mnostwo pytan, okazalo sie ze mamy wspolne zainteresowania bla bla bla, ale musialam odprowadzic kolezanke na tramwaj i poszlysmy, a oni tylko sie pozegnali, bylo milo maja nadzieje ze sie jeszcze zobaczymy. No to jak masz taka nadzieje, to wez moj numer nie cierpie takich syt . Ech i jeszcze byl taki przystojny...
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Witam wszystkie nowe dziewczyny! Fajnie, że jest Nas coraz więcej, ale będziemy plotkować ! ![]() Sporo napisałyście, przeczytałam wszystko ja wczoraj byłam cały dzień z Tżtem we Wrocku byliśmy w ZOO, potem chodziliśmy po rynku, na obiad i do spiża i piwko czekoladowe, z tym, że Tż nie pił bo był autem . Zwierzęta w ZOO fantastyczne! Szczególnie małpy boskie, każda z nich ma taki myślący wzrok ![]() Ja wczoraj napisałam wszystkim wykładowcom maila z zapytaniem o terminy konsultacji, muszę przez ten cały tydzień jeździć na uczelnię, żeby uzyskać wszystkie wpisy ![]() Póki co, zapisałam sobie w kajeciku moje plany I w tym tygodniu mam zamiar:- podszkolić Exela ( Tż ma kiążkę z której się będę uczyć), - uczyć się angielskiego, ale angielskiego który wykorzytam w pracy, bo na studiach nie mam języka( a szkoda ). I tak sobie myślę, że może będę sobie czytałam artykuły a zagranicznej prasy, do tego oglądała filmy bez tekstu, co myślicie? Bo jedyne czym dysponuje to książką z lo, ale jak już Wam wspomniałam kiedyś, są tam tematy typu o czym świadczą wąskie lub pełne usta, to czy człowiek jest otwarty, czy skryty ,- muszę wysyłać CV, ale nie mam jeszcze napisanego LM ![]() i pół dnia pisania,- chcę też zrobić porządki świąteczne ![]() Jeszcze mam Wam sporo do popisania, ale spokojnie, mamy cały dzień, więc wpadnę niedługo ![]() |
|
|
|
#2965 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aha i jakby któraś z was szukała, to takie rzeczy stoją w sklepach obok farb, bo ja byłam tak nieogarnięta w temacie, że w końcu w akcie desperacji zapytałam o niego pana z działu hydrauliki Ja dzisiaj na popołudnie, póki co robię pranie. Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2012-03-26 o 10:56 |
||
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Ale sobie pospałam. Nie pamiętam kiedy wstałam o 10.
Aż jestem zła, bo pół dnia już za mną.
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawa, luuuuuzik, od czasu do czasu należy się Nam długie spanko, dopiero 10:30, to nie tragedia Zrobiłam sobie pycha śniadanko, aż się pochwalę - omlet z piersią z kurczaka, rzodkiewką, cebulką, ogórkiem zielony, serkiem żółym i bazylią ![]() Kochane, poradźcie mi. Bo tak niesamowicie nakręcacie mnie na te oleje, i w ogóle dbanie o włoski, od trochę innej strony niż ja dbałam. - mam te feralne odrosty, muszę je pokryć, bo naprawdę wygląda to źle, już nawet jestem umówiona z fryzjerką. Ale jednocześnie nie chce walić farby na włosy, no i kółko się zamyka. Czy jest możliwość, żebym pokryła odrosty, a zamiast farby zastosować szamponetkę? I potem sama co jakiś czas sobię ją używać? Bo chyba mniej niszczy włosy. Bo nie mogę czekać, aż wrócę do koloru bo o potrwa sporo czasu, i będę wyglądała na zaniedbaną Od jakiegoś czasu miałam podobny kolor do tego http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/...-28225-big.jpg, czyli taki zimny, gołębi blond.a co do olejów - to skuszę się na ten co Twój Kawa, tylko proszę powiedz, jak się go stosuje , w sensie nakładam na włosy po uprzednim umyciu, trzymam jakiś czas i normalnie zmywam? Włosy nie są po tym tłuste?
|
|
|
|
|
#2968 |
|
Konto usunięte
|
Shine, bez sensu nakładać olej po umyciu, bo potem i tak musisz go zmyć
Nakładasz przed myciem (na parę godzin albo na całą noc), potem zmywasz. Jak zmyjesz porządnie i odpowiednim szamponem to nie będą tłuste![]() Na farbowaniu się nie znam, więc nie pomogę. Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2012-03-26 o 11:01 |
|
|
|
#2969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do farb i szamponetek nie pomogę niestety. A co do olejowania to ja nakładam olej na suche włosy. Nabieram łyżkę lub dwie, rozcieram w dłoni i smaruję nim skalp oraz włosy, mają wyglądać na tłuste i niemyte trzymam co najmniej godzinę, czasem rano nałożę i zmywam dopiero wieczorem (o ile nie mam w planach wyjścia z domu ). Na mokre włosy jeszcze nie próbowałam, muszę kiedyś nałożyć i sprawdzić. Jeśli dobrze zmyjesz olej to nie powinny być tłuste. ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2970 |
|
Konto usunięte
|
Wiem, ale mimo wszystko mają być mokre, niekoniecznie umyte
Też jeszcze nie próbowałam na mokrych.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

Ale to już mój prezent urodzinowy 
ech 

). I tak sobie myślę, że może będę sobie czytałam artykuły a zagranicznej prasy, do tego oglądała filmy bez tekstu, co myślicie? Bo jedyne czym dysponuje to książką z lo, ale jak już Wam wspomniałam kiedyś, są tam tematy typu o czym świadczą wąskie lub pełne usta, to czy człowiek jest otwarty, czy skryty 

). Na mokre włosy jeszcze nie próbowałam, muszę kiedyś nałożyć i sprawdzić. Jeśli dobrze zmyjesz olej to nie powinny być tłuste.