Motywacja do nauki, samorozwoju - grupa wsparcia :) - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-25, 13:18   #2941
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dot.: Motywacja do nauki, samorozwoju - grupa wsparcia :)

Jeśli chodzi o grafikę to można nie mieć doświadczenia, ale warto mieć jakieś portfolio z przykładowymi pracami

Ja w kwietniu na pocieszenie zamierzam kupić marynarkę jakąś, pólsportową, ale w kolorze czarnym, granatowym albo jakimś szarym, żeby na elegancko też się nadawala

Naskrobałam próbne CV i CL po angielsku, ale jeszcze muszę dać komuś do sprawdzenia, bo angielskiego używam teraz pierwszy raz od dłuższego czasu
Stary 2012-03-25, 13:25   #2942
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Dokładnie, trzeba mieć teczkę z pracami, pendriva z projektami

Też muszę marynarkę kupić Na allegro na jedną czekam

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 13:36   #2943
natalka2
Zakorzenienie

GirlOfDeath - teraz mam makro, statystyke, rachunkowosc, podstawy organizacji i zarzadzania, geografie ekonomiczna, gospodarke regionalna + 2 jezyki.

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 13:43   #2944
Dorcia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Mi ograniczyła, a włosy po niej są takie błyszczące Kup sobie najmniejsze opakowanie za 8 zł, popróbuj Niektórym bardziej odpowiada vatika kokosowa, ale mi akurat nie podchodzi (choć super się sprawdza zamiast jedwabiu )

100 Ale to już mój prezent urodzinowy

dzięki bardzotrzeba będzie się przejechać
rozumiem że się zbliżają??
buty bardzo ładne, kolor

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 13:46   #2945
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Jeszcze ponad miesiąc- 2 maja, no ale :P Buty przydadzą się już

cudo <3
Stary 2012-03-25, 13:47   #2946
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja jestem bardzo drobna w ramionach więc bez przymierzania nie kupię ech
Stary 2012-03-25, 13:47   #2947
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalka2 Pokaż wiadomość
GirlOfDeath - teraz mam makro, statystyke, rachunkowosc, podstawy organizacji i zarzadzania, geografie ekonomiczna, gospodarke regionalna + 2 jezyki.
Aaa to jednak się różnią bardzo przedmioty.

Peggy cudne buty.

Ale dzisiaj dziwny dzień, nic mi się nie chce. Zastanawiam się czy nie zacząć chodzić na fitness/siłownię.
GirlOfDeath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 16:03   #2948
misheall
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elli_ Pokaż wiadomość
Małaszyński oomnomnomn
Też lubię Małaszyńskiego, ale w tej roli mi się nie podobał. Ale Roma i Maciej niesamowici

Cytat:
Mishell, warto obejrzeć w weekend listy do m? na czym oglądałaś?

Byłam w new looku i kupiłam buty http://www.newlook.com/shop/womens/s...dges_248573814 ze zniżką studencką.
'Pożyczyłam' z torrentów ;D Warto obejrzeć moim zdaniem
Śliczne buty

Ogarnęłam połowę zadań z r.i.f. i dalej już mi się nie chcę ;D
Lecę obejrzeć film o kryzysie .

'It's better to feel pain, than nothing at all
So keep your head up, keep your love'

Pomagam
misheall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 16:51   #2949
Elli_
Zakorzenienie

Cytat:
Chodziła po agencjach/gazetach, w końcu w którejś szukali osoby do zajmowania się grafiką.

Podobnie ja nosiłam cv do wszystkich knajp/barów/restauracji na rynku, nawet jak nie chcieli to zostawiałam i odezwało się 7 osób i mam do wyboru 3 miejsca pracy po końcowej rekrutacji
Długo czekałaś aby do Ciebie zadzwonili?
Elli_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 16:58   #2950
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Jakieś 2-3 tygodnie

cudo <3
Stary 2012-03-25, 17:51   #2951
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Beacia Pokaż wiadomość
A możesz polecić konkretnie jakiś olej? Bo na blogu było podanych kilka i nie mam pojęcia od którego zacząć.. chyba to będzie metoda prób i błędów;p
Ja na początek polecam vatikę kokosową, oliwę z oliwek albo coś z alterry. Ja teraz czekam na olej migdałowy

Cytat:
Napisane przez Dorcia91 Pokaż wiadomość

ale pech, mnie dobija to że nie ma w B koszyków, jak chccę wziąć ,ilka rzeczy to muszę jeżdzić tym wózkiemalbo ładfować w jednorazówki, które lubia się potargać
Jakiś czas temu poszłam w niedzielę do B., to było zaraz po mszy, więc wiadomo, tłum ludzi, wzięłam najpierw mały soczek w butelce, potem podjechałam do pieczywa, chciałam nabrać bułek, więc wózek zostawiłam z boku, po chwili odwracam się, a tam jakaś baba odstawia mój sok na półkę i bezczelnie sobie odjeżdża moim wózkiem

Śliczne te buty W ogóle tż do mnie mówi ostatnio, że ja to sobie nie kupuję żadnych ciuchów ze wspólnej kasy i że mam coś sobie kupić, a jeszcze wtedy nie widział, że dwa dni przed kupiłam dwa sweterki, bo w C&A była promocja za tu butów już mi zabrania kupować

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
nouvelle90, a nie myślałaś nigdy o pracy w sektorze ubezpieczeń? Pytam z ciekawości bo miałam praktyki u brokera i tak mi się skojarzyłaś
Średnio mnie to interesuje, więc pewnie bym się w tym nie odnalazła...

Dostałam od mamy paczkę żywnościową, więc pewnie już do Świąt nie będę musiała robić obiadu Komu bigosiku?
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 21:38   #2952
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu poszłam w niedzielę do B., to było zaraz po mszy, więc wiadomo, tłum ludzi, wzięłam najpierw mały soczek w butelce, potem podjechałam do pieczywa, chciałam nabrać bułek, więc wózek zostawiłam z boku, po chwili odwracam się, a tam jakaś baba odstawia mój sok na półkę i bezczelnie sobie odjeżdża moim wózkiem

Dostałam od mamy paczkę żywnościową, więc pewnie już do Świąt nie będę musiała robić obiadu Komu bigosiku?

Mi bigosiku !
Stary 2012-03-25, 21:54   #2953
Isandri
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Pochwalę Wam się, że dokończyłam dzisiaj projekt na zaliczenie jednego z przedmiotów. Ale przed Świętami jeszcze tyyyyle mnie czeka, że aż strach pomyśleć
Isandri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 21:57   #2954
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja w święta planuję zrobic co w kierunku zaliczenia globalizacji
Stary 2012-03-25, 21:59   #2955
20160901857
Konto usunięte

To wbijaj do mnie na wschód
Stary 2012-03-25, 22:21   #2956
misheall
Wtajemniczenie

A ja planuję zabrać się w końcu za pracę licen. Jutro idę do biblioteki po jeszcze dwie książki, i chcę zacząć to już pisać. ;D

'It's better to feel pain, than nothing at all
So keep your head up, keep your love'

Pomagam
misheall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-25, 22:50   #2957
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isandri Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Pochwalę Wam się, że dokończyłam dzisiaj projekt na zaliczenie jednego z przedmiotów. Ale przed Świętami jeszcze tyyyyle mnie czeka, że aż strach pomyśleć
U mnie w święta dużo pracy i niestety w majówkę również.

Cytat:
To wbijaj do mnie na wschód
Ok <zakłada rolki i pędzi do nouvelle na bigosik>
Stary 2012-03-25, 23:05   #2958
Beacia
Raczkowanie

Cytat:
Ja na początek polecam vatikę kokosową, oliwę z oliwek albo coś z alterry. Ja teraz czekam na olej migdałowy

Śliczne te buty W ogóle tż do mnie mówi ostatnio, że ja to sobie nie kupuję żadnych ciuchów ze wspólnej kasy i że mam coś sobie kupić, a jeszcze wtedy nie widział, że dwa dni przed kupiłam dwa sweterki, bo w C&A była promocja za tu butów już mi zabrania kupować

Kupiłam dziś ten olejek z BD i do tego szampon. Zużyję i zobaczę jakie będą efekty Dzięki za polecenie) A u Ciebie po jakim czasie zauważyłaś polepszenie?

A co do bigosu to ja go uwielbiam

Cytat:
Napisane przez Isandri Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Liczy się to, że zaczęłaś już coś zrobić

Cytat:
Napisane przez misheall Pokaż wiadomość
A ja planuję zabrać się w końcu za pracę licen. Jutro idę do biblioteki po jeszcze dwie książki, i chcę zacząć to już pisać. ;D
W bibliotece wojewódzkiej w Krakowie to teraz obłożenie studentów jest;p
Powodzenia i wytrwałości
Stary 2012-03-25, 23:53   #2959
nellady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misheall Pokaż wiadomość
a ja muszę temat w końcu wymyslić

Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku,
bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze, niż spokój!
Na kolanach, po kamieniach, póki tylko jest sens.
nellady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 00:29   #2960
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GirlOfDeath Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj dziwny dzień, nic mi się nie chce. Zastanawiam się czy nie zacząć chodzić na fitness/siłownię.
Ja też chciałam iść na siłownię, bo w końcu pracuję, ale zawsze coś innego kupuję np. dziś zamówiłam sobie pędzle do makijażu z allegro
Cytat:

No co za babsztyl jeden
Co do pogrubionego: bigosik
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ja w święta planuję zrobic co w kierunku zaliczenia globalizacji
Też miałam globalizację, fajny przedmiot
Co masz na zaliczenie? I przypomnij mi, co studiujesz?
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 07:20   #2961
nicRu
maszyna, nie człowiek

Mat. Stos. Globalizacja jest jako humanistyczny. Na zaliczenie mam obejrzeć filmy 3 i napisać na ich temat ~6-cio stronicową rozprawkę.

Ech, czas zwijać się dziś na rzeź
Stary 2012-03-26, 08:12   #2962
Isandri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GirlOfDeath Pokaż wiadomość
U mnie w święta dużo pracy i niestety w majówkę również.
U mnie to samo... Wszystko dlatego, że 27 kwietnia już kończymy semestr. Później będę miała czas na pisanie licencjatu
W ogóle to zaspałam dzisiaj na zajęcia Jestem zła, bo powinnam na nich być...
Isandri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 09:18   #2963
BrairRose
Raczkowanie

nicRu rozumiem, ze masz dzisiaj jakies zaliczenie? Powodzenia, trzymam kciuki

ech ja dzisiaj mam prace, ale jestem zadowolona bo powtorzylam wczoraj ta gramatyke i zostalo mi tylko 150 str do konca ksiazki, poza tym poznalam tez dwie fajne dziewczyny, ktore chca ze mna zrobic wymiane jezykowa.

Poznalam tez fajnego chlopaka, jego kolega zaprosil nas do stolika, na poczaktu nie chcialysmy, ale pozniej sie zgodzilysmy, gadalismy razem 2 godziny, ten chlopak na poczatku jak do mnie mowil to byl caly czerwony i patrzyl w dol, ale pozniej widac ze sie rozluznil, przysiadl sie do mnie, zadawal mnostwo pytan, okazalo sie ze mamy wspolne zainteresowania bla bla bla, ale musialam odprowadzic kolezanke na tramwaj i poszlysmy, a oni tylko sie pozegnali, bylo milo maja nadzieje ze sie jeszcze zobaczymy. No to jak masz taka nadzieje, to wez moj numer nie cierpie takich syt . Ech i jeszcze byl taki przystojny...
BrairRose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 09:46   #2964
shine_sky
Zakorzenienie

Cześć

Witam wszystkie nowe dziewczyny! Fajnie, że jest Nas coraz więcej, ale będziemy plotkować !

Sporo napisałyście, przeczytałam wszystko ja wczoraj byłam cały dzień z Tżtem we Wrocku byliśmy w ZOO, potem chodziliśmy po rynku, na obiad i do spiża i piwko czekoladowe, z tym, że Tż nie pił bo był autem . Zwierzęta w ZOO fantastyczne! Szczególnie małpy boskie, każda z nich ma taki myślący wzrok

Ja wczoraj napisałam wszystkim wykładowcom maila z zapytaniem o terminy konsultacji, muszę przez ten cały tydzień jeździć na uczelnię, żeby uzyskać wszystkie wpisy

Póki co, zapisałam sobie w kajeciku moje plany I w tym tygodniu mam zamiar:
- podszkolić Exela ( Tż ma kiążkę z której się będę uczyć),

- uczyć się angielskiego, ale angielskiego który wykorzytam w pracy, bo na studiach nie mam języka( a szkoda ). I tak sobie myślę, że może będę sobie czytałam artykuły a zagranicznej prasy, do tego oglądała filmy bez tekstu, co myślicie? Bo jedyne czym dysponuje to książką z lo, ale jak już Wam wspomniałam kiedyś, są tam tematy typu o czym świadczą wąskie lub pełne usta, to czy człowiek jest otwarty, czy skryty autentyk, także no, średnio mi się takie coś przyda ,

- muszę wysyłać CV, ale nie mam jeszcze napisanego LM , nicRu, Tż ma CV po ang. w razie pytań pisz , btw. wpadam powoli z depresję z powodu braku pracy, oglądałam nawet ogłoszenia o pracy zdalnej - pisanie artykułów, ale jedyne ogłoszenie jakie znalazłam to oferta 1,20zł za 1200 znaków, no niby to pół strony, ale wg mnie to grosze, przecież za powiedzmy 10 stron miałabym 20 zl i pół dnia pisania,

- chcę też zrobić porządki świąteczne , muszę ogarnąć mój strych, bo jeszcze trochę i mi wszystko na głowę spadnie, ja tam mam wszystko, od kołyski mojej jak byłam mała, po nieograniczoną liczbę butów/ciuchów, a również kanapy,łóżka materace, no cyrk, chcę ogarnąć co się da, nouvelle, co to za preparat na tego grzyba

Jeszcze mam Wam sporo do popisania, ale spokojnie, mamy cały dzień, więc wpadnę niedługo.
shine_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 10:18   #2965
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Beacia Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś ten olejek z BD i do tego szampon. Zużyję i zobaczę jakie będą efekty Dzięki za polecenie) A u Ciebie po jakim czasie zauważyłaś polepszenie?
Wiesz, ja miałam bardzo, bardzo, bardzo suche włosy (sama do tego doprowadziłam), więc tak naprawdę jakąkolwiek poprawę zauważyłam dopiero po ścięciu 1/3 tych suchelców, prawie całkowitej rezygnacji z prostownicy i 3 miesiącach olejowania 1-2 razy w tygodniu. Myślę, że nie ma co liczyć na wcześniejsze efekty, tzn u mnie już po pierwszym użyciu czułam, że mam miękkie włosy, ale to było tylko na parę godzin, a teraz już od mycia do mycia mam cały czas nawilżone, a myję co 2 dni. Także się nie zrażaj jak na początku nie będzie dużej poprawy, próbuj różnych olejów i na pewno będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez shine_sky Pokaż wiadomość
Cześć

Witam wszystkie nowe dziewczyny! Fajnie, że jest Nas coraz więcej, ale będziemy plotkować !

Sporo napisałyście, przeczytałam wszystko ja wczoraj byłam cały dzień z Tżtem we Wrocku byliśmy w ZOO, potem chodziliśmy po rynku, na obiad i do spiża i piwko czekoladowe, z tym, że Tż nie pił bo był autem . Zwierzęta w ZOO fantastyczne! Szczególnie małpy boskie, każda z nich ma taki myślący wzrok

Ja wczoraj napisałam wszystkim wykładowcom maila z zapytaniem o terminy konsultacji, muszę przez ten cały tydzień jeździć na uczelnię, żeby uzyskać wszystkie wpisy

Póki co, zapisałam sobie w kajeciku moje plany I w tym tygodniu mam zamiar:
- podszkolić Exela ( Tż ma kiążkę z której się będę uczyć),

- uczyć się angielskiego, ale angielskiego który wykorzytam w pracy, bo na studiach nie mam języka( a szkoda ). I tak sobie myślę, że może będę sobie czytałam artykuły a zagranicznej prasy, do tego oglądała filmy bez tekstu, co myślicie? Bo jedyne czym dysponuje to książką z lo, ale jak już Wam wspomniałam kiedyś, są tam tematy typu o czym świadczą wąskie lub pełne usta, to czy człowiek jest otwarty, czy skryty autentyk, także no, średnio mi się takie coś przyda ,

- muszę wysyłać CV, ale nie mam jeszcze napisanego LM , nicRu, Tż ma CV po ang. w razie pytań pisz , btw. wpadam powoli z depresję z powodu braku pracy, oglądałam nawet ogłoszenia o pracy zdalnej - pisanie artykułów, ale jedyne ogłoszenie jakie znalazłam to oferta 1,20zł za 1200 znaków, no niby to pół strony, ale wg mnie to grosze, przecież za powiedzmy 10 stron miałabym 20 zl i pół dnia pisania,

- chcę też zrobić porządki świąteczne , muszę ogarnąć mój strych, bo jeszcze trochę i mi wszystko na głowę spadnie, ja tam mam wszystko, od kołyski mojej jak byłam mała, po nieograniczoną liczbę butów/ciuchów, a również kanapy,łóżka materace, no cyrk, chcę ogarnąć co się da, nouvelle, co to za preparat na tego grzyba

Jeszcze mam Wam sporo do popisania, ale spokojnie, mamy cały dzień, więc wpadnę niedługo.
SannProfi się nazywa, kosztuje 18,50, polecił mi go pan w Leroy
Aha i jakby któraś z was szukała, to takie rzeczy stoją w sklepach obok farb, bo ja byłam tak nieogarnięta w temacie, że w końcu w akcie desperacji zapytałam o niego pana z działu hydrauliki

Ja dzisiaj na popołudnie, póki co robię pranie.

Edytowane przez 20160901857
Czas edycji: 2012-03-26 o 10:56
Stary 2012-03-26, 10:25   #2966
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Dzień dobry! Ale sobie pospałam. Nie pamiętam kiedy wstałam o 10. Aż jestem zła, bo pół dnia już za mną.
Stary 2012-03-26, 10:48   #2967
shine_sky
Zakorzenienie

Cytat:

SannProfi się nazywa, kosztuje 18,50, polecił mi go pan w Leroy
Aha i jakby któraś z was szukała, to takie rzeczy stoją w sklepach obok farb, bo ja byłam tak nieogarnięta w temacie, że w końcu w akcie desperacji zapytałam o niego pana z działu hydrauliki

Ja dzisiaj na popołudnie, póki co robię pranie.
dziękować też muszę go usunąć, bo zrobił mi się przy oknie, i pomalować na nowo białą farbą.

Kawa, luuuuuzik, od czasu do czasu należy się Nam długie spanko, dopiero 10:30, to nie tragedia Zrobiłam sobie pycha śniadanko, aż się pochwalę - omlet z piersią z kurczaka, rzodkiewką, cebulką, ogórkiem zielony, serkiem żółym i bazylią

Kochane, poradźcie mi. Bo tak niesamowicie nakręcacie mnie na te oleje, i w ogóle dbanie o włoski, od trochę innej strony niż ja dbałam. - mam te feralne odrosty, muszę je pokryć, bo naprawdę wygląda to źle, już nawet jestem umówiona z fryzjerką. Ale jednocześnie nie chce walić farby na włosy, no i kółko się zamyka. Czy jest możliwość, żebym pokryła odrosty, a zamiast farby zastosować szamponetkę? I potem sama co jakiś czas sobię ją używać? Bo chyba mniej niszczy włosy.
Bo nie mogę czekać, aż wrócę do koloru bo o potrwa sporo czasu, i będę wyglądała na zaniedbaną Od jakiegoś czasu miałam podobny kolor do tego http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/...-28225-big.jpg, czyli taki zimny, gołębi blond.

a co do olejów - to skuszę się na ten co Twój Kawa, tylko proszę powiedz, jak się go stosuje , w sensie nakładam na włosy po uprzednim umyciu, trzymam jakiś czas i normalnie zmywam? Włosy nie są po tym tłuste?
shine_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 11:00   #2968
20160901857
Konto usunięte

Shine, bez sensu nakładać olej po umyciu, bo potem i tak musisz go zmyć Nakładasz przed myciem (na parę godzin albo na całą noc), potem zmywasz. Jak zmyjesz porządnie i odpowiednim szamponem to nie będą tłuste
Na farbowaniu się nie znam, więc nie pomogę.

Edytowane przez 20160901857
Czas edycji: 2012-03-26 o 11:01
Stary 2012-03-26, 11:07   #2969
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shine_sky Pokaż wiadomość
dziękować też muszę go usunąć, bo zrobił mi się przy oknie, i pomalować na nowo białą farbą.

Kawa, luuuuuzik, od czasu do czasu należy się Nam długie spanko, dopiero 10:30, to nie tragedia Zrobiłam sobie pycha śniadanko, aż się pochwalę - omlet z piersią z kurczaka, rzodkiewką, cebulką, ogórkiem zielony, serkiem żółym i bazylią

Kochane, poradźcie mi. Bo tak niesamowicie nakręcacie mnie na te oleje, i w ogóle dbanie o włoski, od trochę innej strony niż ja dbałam. - mam te feralne odrosty, muszę je pokryć, bo naprawdę wygląda to źle, już nawet jestem umówiona z fryzjerką. Ale jednocześnie nie chce walić farby na włosy, no i kółko się zamyka. Czy jest możliwość, żebym pokryła odrosty, a zamiast farby zastosować szamponetkę? I potem sama co jakiś czas sobię ją używać? Bo chyba mniej niszczy włosy.
Bo nie mogę czekać, aż wrócę do koloru bo o potrwa sporo czasu, i będę wyglądała na zaniedbaną Od jakiegoś czasu miałam podobny kolor do tego http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/...-28225-big.jpg, czyli taki zimny, gołębi blond.

a co do olejów - to skuszę się na ten co Twój Kawa, tylko proszę powiedz, jak się go stosuje , w sensie nakładam na włosy po uprzednim umyciu, trzymam jakiś czas i normalnie zmywam? Włosy nie są po tym tłuste?
Ja przyzwyczaiłam się, że najpóźniej wstaję o 8, a nawet sporo przed. Wtedy dzień mam długi i wiele mogę zrobić.
Co do farb i szamponetek nie pomogę niestety.
A co do olejowania to ja nakładam olej na suche włosy. Nabieram łyżkę lub dwie, rozcieram w dłoni i smaruję nim skalp oraz włosy, mają wyglądać na tłuste i niemyte trzymam co najmniej godzinę, czasem rano nałożę i zmywam dopiero wieczorem (o ile nie mam w planach wyjścia z domu). Na mokre włosy jeszcze nie próbowałam, muszę kiedyś nałożyć i sprawdzić. Jeśli dobrze zmyjesz olej to nie powinny być tłuste.

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Shine, bez sensu nakładać olej po umyciu, bo potem i tak musisz go zmyć Nakładasz przed myciem (na parę godzin albo na całą noc), potem zmywasz. Jak zmyjesz porządnie i odpowiednim szamponem to nie będą tłuste
Na farbowaniu się nie znam, więc nie pomogę.
Czytałam na blogach, że można dać na mokre i nawet jest to lepsze, bo podobno olej zatrzymuje wilgoć na włosach.
Stary 2012-03-26, 11:17   #2970
20160901857
Konto usunięte

Wiem, ale mimo wszystko mają być mokre, niekoniecznie umyte Też jeszcze nie próbowałam na mokrych.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości