|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010
Cytat:
![]()
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010
Madzia będzie dobrze
![]() PoP super że już niedługo do domku ![]() Sara mała ślicznie wygląda ,tort wyszedł rewelacja taki kolorowy ,a to Twoje nogi taki chude ![]() Evitka Twoja mała wygląda na 4 lata i ładniutka jak mamusia Nataszka zdjęcie z przytuloną myszką boskie i mała taka fajna przytulaśna ![]() Tylkooliwka Danio niezłe ciacho ,ekstra wygląda Zdrówka wszystkim chorowitkom życzę ![]() Ja dzisiaj mam kiepski nastrój.Odwieźliśmy tż do granicy,bo jechał ze znajomym.Mikołaj całą drogę powrotną pytał o tatę, oczywiście wszystko wie gdzie pojechał po co i z kim ale pewnie jutro rano będzie go szukał jak wstanie ![]() Jak nie przyjedzie w święta to chyba sie wybierzemy tam w majowy weekend bo już patrzyłam że tydzień wolnego będzie prawdopodobnie od szkoły. Jeszcze sie wkurzyłam bo kamera mi nie działa ![]() Przeciez nie pójdę teraz do faceta i nie powiem że mi wtedy coś zepsuł ![]() ![]() Głowa mnie boli ,ryczeć mi się chce ,wszystko jest do dupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4954 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=evitka21;33135082]lind, wam też zdróweczka ![]() ![]() Ja na waszym miejscu bym wychodziła-jak jest taka ładna pogoda i nie ma wiatru-mi lekarka każe wietrzyć młodą, bo jednak szybciej się dochodzi jak się przewentyluje trochę aneczko, lenka śpi w śpiworku, takim jak niemowlęce są, tylko ma taki na 110cm. Jeden mamy z lidla lupilu, a drugi jakiś-nie-wiadomo-jaki z allegro używkę. Ona się strasznie kotłamsi, a jak sie poodkrywa to się budzi i mi jęczy i muszę wstawać i ją przykrywać. dziękujemy pięknie za komplemety-wiecie jak poprawić humorek ![]() ![]() ( do komplementów do mnie-to jak zwykle odpowiem-dziękuję-ale ja po prostu wiem jakie fotki wybrać ![]() A wiecie co, z tym podobieństwem to śmiesznie jest-bo ja wiadomo za bardzo nie widzę, natomiast "obcy" ludzie to bardzo często mi mówią. Ale już np.teściowa to mówi-"ja to nie wiem do kogo ona podobna" i mój stary też jakoś tego podobieństwa nie widzi tak mocno jak inni Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez nataszka25 Czas edycji: 2012-03-25 o 20:46 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet nie wiem jakie to są koszta ![]() Cytat:
mam tylko mętlik w głowie czy taki maluch nie jest jednak za malutki żeby zostawać bez rodziców, w jakby nie było obcymm miejscu nawet na 2-3 godziny-powiedzcie, że n ie robię jej krzywdy? (psychicznie i emocjonalnie)
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2012-03-25 o 20:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4957 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje Wam bardzo za komplementy dla Danielka
![]() Libra dacie radę,ale wierzę,ze Ci przykro ![]() Aniap super są takie wypady,tez ostatnio byłam ![]() Nataszka to może niedługo Cię tż przekona jak bardzo chce ![]() a wogole przez zmianę czasu to jakos się wszystko plącze-juz po22 a Danek w pełni siły ![]() jeszcze Wam pokażę jakie Młodzi fajne trony mieli ![]() Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2012-03-25 o 21:09 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na pewno sama wyczujesz co zrobić,tylko,że dla Was by było najlepeij żeby Gabrysia się zaklimatyzowała i chętnie chodziła niż co chwilę jazda z którąś z opiekunek-mam nadzieję,że się uda-trzymam kciuki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zreszta ja bym nie wróciła tak szybko do domu bo z wawy to mam 60km więc jeden minus taki że ja nie moge sobie wypić i wrócić taryfą do domu ![]() Ekipę mam z forum Szymkowego od 4 lat i tak właśnie czadem wybywamy na imprezy lub na jakieś jedzonko Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czeekamy na trony ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za pociechę
![]() Ja nigdzie nie wychodzę ,ale jakbym poszła to mój by pewnie ani razu nie zadzwonił do mnie chyba że bym nie wróciła mniej więcej o umówionej godzinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do małej to ona ciągle się przytula i kocha i całuje, jest bardzo uczuciowa, a jej mini jest wszędzie gdzie ona, z nią pod pachą usypia najchętniej jeszcze pod parasolką z miki, w piżamce z miki i oglądając myszke w tv, jest niemożliwa. ![]() Edytowane przez nataszka25 Czas edycji: 2012-03-25 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
Mój to się tak tuli do osła z Kubusia Puchatka i jeszcze mi podsuwa ja też mam go tulić i mu buzi dawać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Zakorzenienie
|
Ona musi dobić do conajmniej 2,2 kg czyli jeszcze 1,2 kg brakuje.
Wiec to trochę czasu jeszcze zajmie. Danielek wyglada super. Fajne spodnie i trampy ![]() Evitka i Sara - sliczne dziwczyny ![]() ![]() Libra- ty zawsze taka silna a tu jakiś kryzys widzę. ![]() Ania- zazdroszczę bardzo tych wypadów. Mrowka- ja nie muszę a tez planuje oddanie Oliwki do przeczkola. Chce aby miała kontakt z dziećmi. Ja będąc dzieckiem uwielbialam przeczkole. Potem uciekalam ze szkoły i sama szlam do przeczkola - w 1 i 2 klasie.
#4965 |
Zakorzenienie
|
No tak, u mnie też wszyscy mają kochać MINI, poza tym jak ją w sklepie zobaczyla to wzieła, ukochała i powiedziała "mama juz nie oddam mini" i co mialam zrobic? ale naprawde bylo warto, jest w niej zakochana. Myslalam ze to bedzie zabawka postawiona do kolekcji ale nie, nawet teraz z nia spi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jesoo jakie super dzieciaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pop brawa dla malej, a jeszcze pare dni temu pisalas ze juz powinna ponad 1kg a ona ci taka niespodzianke sprawila, oby szybko nabrala kolejego kilosa ![]() Madzia no kurde ale pech ![]() ![]() Ania noooo nooo ale super, fajny wypad szkoda zes nie podrinkowala ![]() Libra rozchmurz sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
Witam.
Na spokojnie kawe pije ![]() Evitka sliczne z Was kobietki. Rowerek chyba idealny do wzrostu ![]() Nataszka az dziw ze jeszcze Twoja corka nie ma kawaleta zaklepanwgo. Tylkooliwka ale zes malego Danielka slicznie ubrala,i sie wyciagnal chlopak. Moj Erwin juz wczoraj az sam siebie przebija, czasami biega i skacze jak podlaczony do pradu. Najlepsza zabawa to w potwora,chodzi i ryczy tym glosem,ze zlosliwa mina,a jak ktos za malo sie tego przestraszy to ma durna zabawe w lizanie :/ wyciaga jezor i zeby wywolac obrzedzenie lize tego co sobie upatrzy :/ Eryka przeniesli z intensywnej na zwykla sale z dwoma nastolatkami ![]() Prawie sie ze szczescia poplakal jak lekarz mi kazal inny kolnierz dla niego kupic taki gabkowy,narazie ma taki plastikowy,nie wiem jak on w tym spi. Najgorsze sa uroki wstrzasu mozgu, mdlosci i zawroty glowy mu najbardziej doskwieraja. No i biedak jesc lubi a od wczoraj moze jesc ale tylko plynne zupy przez te luzne zeby.. W takich wypadkach tragedia jak sie nie ma opieki dla mlodszego. Rozrube w szpitalu robi, dzisiaj na az 3h dziadek go przypilnuj.
![]() |
#4968 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym z chęcią mika do przedszkola dała ,ale niestety nie ma u nas przedszkola Nataszka będzie coraz więcej jadła to szybko dobije do tej wagi zobaczysz Cytat:
![]() na pewno się przyzwyczaję ,najgorzej to rano bo zawsze sobie siedzieliśmy ,kawę piliśmy i gadaliśmy ,w dzień to jest mnóstwo zajęć ale wieczory też kiepskie ,ale chociaż kamerka mi zaczęła działać Cytat:
![]() Dzieci potrafią spać w karkołomnych pozycjach więc pewnie już przywykł do tego kołnierza,dzielny chłopak ![]() Luźnę zęby ? to znaczy że zostały poruszone w dziąsłach? mam nadzieję że nie będzie z nimi problemów później |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | ||
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Libra jak dzisiaj,bo widzę że jesteś-lepsze samopoczucie? Cytat:
![]() Cytat:
Nataszka to Ci się nie dziwię,chyba też bym narazie nie chciała,mała trochę podrosła można iść do pracy,wyjść do ludzi a tak to jeszcze kolejne 3 lata.Chociaż to i tak mega komfort,że możesz sobie pozwolić na bycie z nią w domciu mimo tego,że człowiekowi brakuje "normalnych"wyjść |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki.
Madzia wspolczuje mlodemu!!Szybkiego powrotu do zdrowia. Sytuacji z mężem też współóczuje, masakra;/ oby chociaz mogl czesciej przyjezdzac. U nas remontu ciag dalszy,po skonczeniu wstawie wam fotki ![]() Mowia w DDTVN o Bartku i Kaśce-rodzicach Madzi....ehhh...
![]() |
#4971 | |||
Zakorzenienie
|
dziękujemy
![]() Cytat:
![]() trzymaj się ![]() Cytat:
![]() Pop trzymam kciuki za Nataszke oby szybko przybrała na wadze i była już z Wami w domku ![]() a ty jak się czujesz? Cytat:
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Zosia dzisiaj dostała katar, prezent na urodziny;/ Wszystkiego najlepszego dla Karinki i Marcela ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Madziwnia ja teraz patrze a mnie znowu nie ma na liście, wpisz mnie w następnym wątku ![]()
Zosia 26.03.2010 r. ![]() Franio 24.07.2014 r. ![]() Edytowane przez sara 85 Czas edycji: 2012-03-26 o 08:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Eryk dzielny chłopak, pewnie też pewnie za mama steskniony bedzie, fajnie ze juz na zwyklej sali, terez bedzie juz tylko lepiej, trzymam kciuki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bosz...Teraz patrzę przez okno,a moja sąsiadka prowadzi za rękę swoją 16-miesięczną córkę o zgrozo w kozakach!i kurtce zimowej-tej samej w którą dziewczynka ubrana była podczas naszego wspólnego spaceru kiedy było -16 stopni ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4974 | |
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla Zosi, Karinki i Marcela
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla naszej Zosi,Karinki i naszego Marcela
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4976 |
Zakorzenienie
|
Witam w ten słoneczny poranek
Na początek życzenia dla trójki solenizantów: Karinka, Zosia i Marcyś wszystkiego najlepszego od cioci wizażowej.
#4977 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie laseczki
![]() ZDROWKA I RADOŚCI DLA ZOSI ![]() ![]() ![]() Wszystkim chróbkom powrotu do zdrowia ![]() Madzia będzie dobrze, jak widzę Eryk juz trafił na normalną salę. Czeka go napewno rehibilitacja ale jak pamiętam z niejednego podwórka dzieciaki nieźle sobie radzą w tych kołnierzach. Najważniejsze to go nie zdejmować jak nie wolno. Te plastikowe są trudniejsze w obsłudze dla pomysłowej młodziezy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tort też super no i mamusia chudzielec. Sara już minka pisała ale my też nie montowaliśmy tej osłonki na śrubę pod siodełkiem. Dobre kilka cm przybyło. Super dziewczyny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zośka mi się drze jak opetana jak Tż wychodzi rano do pracy a przecież wie że wróci szybko. Zresztą ona się drze jak ktokolwiek wychodzi ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- no i oczywiście RADOŚCI I ZDROWIA DLA Karinki iMarcela ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas ta osłonka jest przymocowana na stałe nie da jej się odkręcić. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4979 |
Zakorzenienie
|
Nina też już spokojnie od tygodnia lata bez czapki,a w trampkach czy adidasach gdzieś od 2 tygodni.
#4980 |
Zakorzenienie
|
a ja bylam u nas w sklepie na chwilke i pizga jakl cholera,jakbym szla z mala na spacer na bank by miala grubsza kurtke zalozona.Ja zreszta nie lubie oceniania tak ze ktos za grubo czy cos ubiera dzieci,kazdego indywidualna sprawa i sa ludzie cieplolubni i zimnolubni....
np Amelia musi byc opatulona kocykiem,Oliwia spi na koldrze a golymi nogami w pizamce samej i brzuchem na wierzchu i jej cieplo,Amelia by zamarzla.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.