|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010r. - skrzynka wódki i pluszowe voodoo
No dobrze, dobrze
teraz to się cieszę, że tamten koleś mi odmówił, bo tamten dom napewno by temu nie dorównał, nie ma szans. W ogóle aaaaaa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rób sobie rób, tylko najpierw poczytaj opinie w internecie, żeby trafić na kogoś kto się na tym naprawdę zna ![]() Cytat:
Ano! Ja jestem zauroczona, i taka podekscytowana, że jejjj
|
|
|
#4232 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak przyjdzie kasa, to może się skuszę Cytat:
No jak matka tak może? A ona powiedziała, że jej mama tak samo by pewnie pytała i ciotka też.One zostały wychowane w innych czasach. Nie w takich, jak nasze babcie, kiedy kobieta bez mężczyzny była gorsza niż bez nogi, ale też w niedużo lepszych... Chociaż tak po prawdzie mówiąc, to zasady działania dzisiejszych związków nie do końca mi odpowiadają. Dużo zalet miało to, jak wyglądały związki jedno pokolenie wstecz. No ja trzymam kciuki, żebyś poszła. Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4233 |
|
po drugiej stronie szafy
|
![]() Mogę się mylić, wnioskuję po Twoim stylu pisania i tylko po tym. A styl Ci się zmienia z jednej skrajności w drugą, albo jesteś totalnie beznamiętna, albo rozszalała do wypęku, jak mawia moja ukochana polska pisarka.
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo miałam na studiach, gdzie szukałam pracy na lato i chciałam się zatrudnić w sklepie jubilerskim przy sprzedaży bursztynu, ale mnie nie wzięli. Byłam bardzo zawiedziona a 2 tyg później dostałam pracę w swoim zawodzie ![]() Mam nadzieję, że z facetem też tak będzie |
|
|
|
|
#4235 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No generalnie to już było
Przepłakałaś grę wstępną z jednym, zaliczyłaś chwilę później drugiego
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja aż sama się dziwię, bo nigdy nie miałam szczęścia do takich rzeczy. W sumie to może dlatego, że nie próbowałam tylko czekałam aż samo coś do mnie przyjdzie, albo wszystko odkładałam na później ![]() Co do facetów, to właśnie próbowałam, więc wątpię, że i w tym mi się poszczęści. W ogóle jak wczoraj wychodziłam, to obiecałam siostrze, że nie będę zwracać uwagi na facetów. Dopiero teraz uświadomiłam sobie jaki ja mam z tym problem
|
|
|
#4238 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Tak też zrobiłam. Ale w ogóle widzę, że z nim jest znowu źle. Na siłę mu pomagać nie będę, jego problem. Już we wrześniu - październiku jeśli pamiętacie był taki okres, że powiedział, że nie możemy się kontaktować, bo on nie jest w stanie sobie z tym poradzić. To proszę bardzo, bez łaski. Nie chce znowu, jego problem. Ano dokładnie. On nie jest normalny. Cytat:
Fakt, nie lubisz go i nigdy nie lubiłaś, ale... Moim zdaniem przegiął po prostu. Koleżanka dzisiaj nie mogła się nadziwić, jak on mógł przytaczać jakieś przykłady sprzed ponad roku. Ej, w ogóle jak on może mi wmawiać, że ja jestem w nim zakochana?! W ŻYCIU! Ale to nie chodzi o to, żeby się czuć bezpiecznie, mi w każdym razie .Cytat:
A ja będę niedługo .Cytat:
Ale mądry Polak po szkodzie, sama sobie przechlapała na tym polu .
|
||||
|
|
|
#4239 |
|
Nie depcze krokusów
|
Enjoy - opowieść o mieszkaniu brzmi jak z jakiegoś serialu o przyjaciołach
|
|
#4240 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny dom, robi miłe wrażenie, takie wesołe. Cytat:
Podobaja mi sie obie, ale chyba chanelka bardziej. Cytat:
dzięki, narazie znam tylko jedną babkę, która to robi. Nie wiem, czy ma opinie w necie. Na co powinnam zwracać uwagę w salonie, gdzie chce sobie zrobić hybrydy? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-03-25 o 23:34 |
||||||||
|
|
|
#4241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze mówiąc, to mi się wydaje za piękne żeby było prawdziwe I ci ludzie... zupełnie inni, niż ci których do tej pory poznawałam. Wydają się być tacy porządni i strasznie przyjaźni. Zresztą oni mówią, że każdy kto u nich mieszka staje się tak jakby członkiem ich rodziny, że wszystko tam się robi razem - nawet na zakupy pakujemy się do jednego samochodu i jedziemy wszyscy ![]() Cytat:
ale to dlatego, że u mnie w ogóle przeważają czarne rzeczy, mimo, że staram się coś zmieniać.Cytat:
No po prostu ważne, żeby nie spieprzyła ci twoich naturalnych paznokci, i żeby nie odpadły ci po tygodniu. A najlepiej to wyślij mi na priv twoją miejscowość i znajdę ci kogoś dobrego, bo znam dużo nazwisk dziewczyn z całej Polski, do których warto iść
|
|
|
#4242 |
|
Nie depcze krokusów
|
Enjoy - może chcą zaliczyć współlokatorów z każdego kraju
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem... ja wchodzę teraz na miejsce jakiejś Polki, która się przeprowadza do innego miasta
![]() Kimi Dziewczyny ze śląska: http://annasikora.blogspot.co.uk/p/n...agination.html http://atelierstylizacji.blog.onet.pl/ http://www.martusiaczeq.zor.pl/cennik.html http://karolina-paczocha.blog.onet.pl/ Szczególnie tą pierwszą polecam
|
|
#4244 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ponad godzina w wannie
![]() Cytat:
Takie społeczeństwa wbrew pozorom potrafią stworzyć swoim członkom lepsze warunki do osiągnięcia szczęścia, niż metropolitalny high life. Cytat:
Ale z drugiej strony, jeśli zostały zawarte z miłości, czyli były po prostu normalne, to dawały większe poczucie bezpieczeństwa, pewność i TRWAŁOŚĆ, co jest jednym z fundamentów związku małżeńskiego. Prawdę mówiąc nie wydaje mi się, żeby ludzie byli szczęśliwsi tworząc w życiu związki na kilka lat a potem nara. Zresztą ostatnio widziałam gdzieś na kwejku albo demotach obrazek z parą staruszków i podpisem mniej więcej "-Jak udało Wam się wytrwać razem te wszystkie lata? -Zwyczajnie zostaliśmy wychowani w czasie, w którym kiedy coś się psuło, to się to naprawiało a nie wyrzucało." Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Co do kremików, to jeszcze rozważam taki: http://zrobsobiekrem.pl/pl/i/Serum-1...ne-pantenol/33 Tylko teraz powstaje pytanie - mogę sobie zamienić hydrolat rumiankowy na jakiś inny? Rumianek potrafi uczulić, wolę go unikać na skórę. No i jeszcze to mi chodzi po głowie. Nie znam się na kremach i boję się, że jak zacznę czytać, to stanie się to, co z włosami ![]() A może Ziaja? Zwariuję ![]() A teraz jeszcze o cyckach Jakaś organizacja pro kobieca organizuje warsztaty brafittingu w sklepie Lingeria. Koszt to 36zł, spotkanie trwa 1:45h i jest w grupie 12 osób. Jak myślicie, warto? Bo jeśli to jest z mierzeniem, przymierzaniem itd to bym poszła, ale jeśli tylko jakiś wykładzik, to bez sensu... A po czasie trwania wnioskuję, że raczej to drugie, nie?
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-03-26 o 03:27 |
||||
|
|
|
#4245 | ||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uważaj, bo Ci się przyśni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo kurde, za co tu płacić taką kasę, szampana dadzą, czy jak?
|
|
|
#4246 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Naprawdę nie wiem, co widzicie w różowej Isanie, zawsze mam po niej szopę na głowie, dziś wyglądam, jakbym nie nawilżała włosów od pół roku...
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4247 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ciekawe
|
|
|
#4248 |
|
Nie depcze krokusów
|
W dodatku raz bez makijażu, a raz full make up, raz dres, a raz kieca... Gdyby nie wredne docinki, to nie wiedzieliby czasem, kto to.
|
|
#4249 |
|
po drugiej stronie szafy
|
hahaha
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie pierścionek na dwa palce serca, mój ukochany stwierdził, że przestanie się do mnie przyznawać jak będę go nosić
Trudno, jego strata, mi się podoba
|
|
|
|
#4251 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzisiaj lekarz, wszystko sie okaze![]() Cytat:
![]() Enjoy u Ciebie bardzo dobre wiesci wreszcie ruszylas z miejsca, podczytywalam caly czas i po tym wszystkim co ostatnio narozrabialas to widac, ze jest progres
|
||
|
|
|
#4252 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4253 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż nie powiem, bo dalej mnie to wszystko boli ale staram się o tym nie myśleć i iść do przodu.
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-03-26 o 19:23 |
|||
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze po weekendzie tu takie pustki
Btw nie wiem czy pisałam czy nie ale ten patent z oliwą na paznokcie jest super, elve! Rozrobiłam ją sobie z ciepłą wodą i pomoczyłam a później stwierdziłam, że szkoda wylewać i zamoczyłam w tym włosy - genialny sposób na olejowanie - 15 sekund i gotowe I tym sposobem łyżka oliwy zadowoliła 10 palców i jakieś 150tys włosów
|
|
|
|
#4255 |
|
Nie depcze krokusów
|
Oliwa - zadowoli Cię po czubki palców!
|
|
#4256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zaraz pewnie polecę podgrzać oliwę. Olejowanie włosów stuningowałam sobie ostatnio koncentratem z aloesu, kwasem i jajkiem. Dziś zastanawiam się, co by tu na kłaczki nałożyć, czuję głód misktur, receptur i nowych specyfików. W planie jest płukanka piwna (pewnie jutro zrobię) i spróbowanie z octem. Pokrzywa też za mną chodzi. Co się ze mną dzieje? ![]() Acha! Dodałam jeszcze do swojej oliwki aloesowej do ciała olejek mandarynkowy. Piknie pachnie teraz ![]() No i mam nowy sposób dbania o stopy; gorąca kąpiel, full balsamu (mam kilka w ogóle nieużywanych, bo wolę oliwkę) i skarpetki na noc. Fubi, co do kremów, ja jeszcze trochę popróbuję z tym serum, a kiedy wprawię się i poczuję jak chemik pierwszego stopnia, spróbuję mazidła z witaminą C. Na razie jakoś się boję ![]() Endżoj, super Strasznie się cieszę. Domek widziałąm, boski! |
|
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Niechże mi też ktoś pokaże ten domek
|
|
|
|
#4258 |
|
Rozeznanie
|
endżoj:
Mi też się lokum podoba powodzonka
|
|
|
|
#4259 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Królowo - sprawdziłam, jeśli nie chcesz mieć loga wizażu w avku, to zmień rozszerzenie zdjęcia z jpeg na gif
|
|
#4260 |
|
Zadomowienie
|
Ale cisza dzisiaj
Elve świetny avatar!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

teraz to się cieszę, że tamten koleś mi odmówił, bo tamten dom napewno by temu nie dorównał, nie ma szans. W ogóle aaaaaa 

No jak matka tak może? A ona powiedziała, że jej mama tak samo by pewnie pytała i ciotka też.

.
.

wreszcie ruszylas z miejsca, podczytywalam caly czas i po tym wszystkim co ostatnio narozrabialas to widac, ze jest progres