|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
![]() bo mój się pytał kiedy ma brać i teraz nie wiem czy jak będę jeszcze w szpitalu czy jak wyjdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() najpierw moja mama sama mala wykapala jak byla (bylam wsciekla bo miala mi pokazac jak kapac a ona mnie za podajnik wziela.... przynies, podaj ... ) a pozniej powiedzialam tylko poloznej ze juz kapie sama dziecko, ona pokazala mi na sucho jak trzymac w pieluszce tetrowej najlepiej itp i idzie ![]() Cytat:
![]() Ja czulam przez kilkanascie dni spory dyskomfort - zwlaszcza przy siadaniu, wstawaniu ... tez mam szwy rozpuszczalne... powiem Ci tak - musisz to przeczekac i wytrzymac po prostu ![]() ![]() ![]() Bylysmy 2h na spacerku ... pogoda super. Ale od srody ma byc juz brzydko ... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Fizycznie całkiem dobrze, bolą mnie kości miednicy
![]() psychiczne też jest dobrze, staram się z mężem organizować każdą wolną chwilę tak, aby z niczym nie zalegać. Stara się, pomaga. a to dużo. W nocy też wstanie coś podać. Cytat:
![]()
![]() |
#2349 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki to że napisałaś że nie jest to straszne to jakoś mi ulgę przyniosło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja za każdym razem jak TŻ wsiada na motor to się o niego boję, choć wiem że jeździ ostrożnie bo nie raz z nim jeździłam, ale jednak czasem to kierowca auta nie zauważy. Jeszcze tylko 5 marcówek zostało do rozpakowania ![]() ![]() Dziewczyny czego używacie lub zamierzacie używać do brodawek?? tzn. jaką maść i czy smarując ją można karmić? Edytowane przez Nikii89 Czas edycji: 2012-03-26 o 12:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Ale mam dzisiaj lenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam Bepanthen maść... Przy starszaku sprawdziła się super... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |||||
Gang Iren
|
Cytat:
Ja nie wiem co ty to dziecko tak w brzuchu glodzilas,ze taki ma apetyt ![]() Super,ze nocka minela spokojnie.To mama dawaj na maila fotki tych slodkich minek,niech ciotki tez sie porozczulaja ![]() Cytat:
Czesto jest niestety nie tak jak by sie chcialo,albo ma sie pokarmu za duzo,albo za malo. Ja mialam caly czas za duzo,przez 9 miesiecy karmienia ciagle bylo go za wiele,a pierwsze miesiace tragedia,zaleealam sie po pas.I tak zle i tak niedobrze. Trzymaj sie kochana! Cytat:
Dziewczyny juz napisaly o sposobach na kolke,wiec nic nowego nie dodam.Ja probowalam wszystkiego przy Wiki i w sumie wszystko pomagalo na chwile.Musiala wyrosnac z tych kolek. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
usmażyłam mielone na obiad, ale TŻ zje dopiero po pracy czyli po 22
![]() właśnie poszedł, a ja zostałam sama...trzeba zaraz czymś się zająć, a póki co zjadłam truskawki. no właśnie ja chyba tak samo. emigra współczuję z powodu kuzyna ![]() jak to jest z tą pełnością w pochwie, że co ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Naprawdę współczuję kuzyna ![]() Trzymaj się kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja kupiłam maśc z ziajki ![]() ![]() dziewczyny mnie od trzech dni lekko pobolewa jak na @ brzuch dzisiaj wzielam sie za prasowanie ale to juz dla mnie sport ekstremalny ciężko oj ciężko ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj był u nas odpust ![]() ![]() ![]() a mamusia jutro idzie na ten zabieg na piers do szpitala wiem ze to poza tematem ale trzymajcie kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Gang Iren
|
Jestem w szoku: mama pomogla mi w sprzataniu
![]() Nie wiem co jej sie stalo.I pewnie przez to ze trzy seriale przepuscila. Wiec poszlo w miare,chata ogarnieta. Ale boli mnie podbrzusze i krzyz.Moze sie cos ruszy.. ![]() Pempek Milka jest sliczna.Fajna ma minke jak chyba ziewa,taki zmarszczony nosek.A na tym ostatnim co spi w wozku-aniolek.Cudowna jest!!
#2358 |
Zakorzenienie
|
Mnie codziennie boli jak na @ ale boli i przestaje po jakimś czasie i tak w kółko, raz mocniej raz lżej...brzuch mam chyba obniżony znaczniej tak mi się wydaje
![]() Niby spakowana jestem do szpitala jedynie co to trzeba wrzucić jakieś tam kosmetyki i pierdoły ale to przy akcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Torbę też mam spakowaną już ![]() Jestem ciekawa która z Nas pierwsza urodzi bo ja mam termin na 20 a Ty na 21.04 :P ![]() A może babci powiedzieć że mama musiała wyjechać itp. oczywiście jeżeli taka opcja jest aby babcia uwierzyła z nagły wyjazd gdzieś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tez się zastanawiam która pierwsza ![]() co do opcji wyjazdu takiej opcji nie ma mama nie ma dokąd wyjechac po prostu bedziemy cisnac kity ze mama ma duzo psów do obciecia ( zajmuje sie w domu strzyzeniem piesków) i ze wtedy nie odbiera telefonu mamy nadzieje ze obejdzie sie bez informowania babci o tym ze mama w szpitalu
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | ||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki za Mamę!!! ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za komplementy - my z M. jesteśmy w niej zakochani po uszy i oczywiście dla nas jest najpiękniejsza na świecie ![]() ![]() emigra współczucia z powodu śmierci kuzyna... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Rozeznanie
|
Ja na sutki mam bephanten w razie czego
![]() Jolkaaa - jeśli chodzi o pełnosc w pochwie to ja to odczuwam jak bym miała całą od środka "opuchnieta" :p w ogóle dziewczynki czuje straszny nacisk na wyjście i ból przy tym nie wiem co to leże i mam serdecznie dość chce już urodzić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja takiego uczucia chyba nie mam albo nie odróżniam, czasem czuję jak by miało coś wyjść jakieś dziwne tam uczucie ale to tylko momentami ![]() Oj Ty się namęczysz ![]() ![]() A ja już mam dość puchnięcia wczoraj tyle wypiłam, dzisiaj tak samo a do łazienki jak chodzę to tylko aby aby i nic więcej ![]() I czuję taki nie ból, ale ucisk lekki delikatny na samym dole brzucha tylko też z przerwami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny .. mi jest pewnie latwiej, bo dlugo sie z nim nie widzialam, ale jak wspominam dawne czasy ''za gowniarza'' ...
![]() ![]() nie umiem sie dzisiaj na niczym skupic, siedze jak wryta i tyko mysle i mysle. A powinnam sie wziac za cokolwiek zeby nie myslec tyle ...
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Najgorzaej na pewno sie czeka jak juz termin minie,a jeszcze jak sa jakies dolegliwosci przy tym to juz w ogole ciezko. ![]()
![]() |
#2366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- pempek ale masz śliczną Córcię! ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
TRzymam kcuki za Mamę! ![]() emigra współczuję bardzo ![]() ![]() Edytowane przez lena_mi Czas edycji: 2012-03-26 o 13:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Ja wygotowywalam przez 5 minut
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z miasta, kupiłam sobie balerinki
![]() kupiłam też mini palmę ![]() ![]() teraz robię pranie, bo mi z kosza się wysypuje... Też do sutków mam bepanthen ![]() Nadrobiłam pocztę i tak: Wszystkie dzieciaczki urocze ![]() ![]() ![]() ![]() Emigra bardzo mi przykro ![]() ![]()
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2012-03-26 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie ogarniam w szafie ciuchy i zaraz też będę wstawiać pranie ale najpierw musze rozwiesic jedno bo właśnie się wyprało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Rozeznanie
|
Czuje potrzebę ogromniastą na frytki domowej roboty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.