|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
Cytat:
![]() Na samej twarzy mam 7, z czego 2 naprawdę dorodne. Ale mi dermatolog zasugerował, żeby nie wycinać, bo mogą się zezłośliwić. |
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam piperzyki tylko takie płaskie - na szczęście żaden nie jest taki wystający, ni ruszam ich i tylko obserwuję czy się nie powiększają. Ale też mam je wszędzie - i nawet je lubię, bo część jest charakterystyczna: nad górną wargą po prawej stronie mam 'madonnę' i jak ją wzmocnię to na mnie mówią Marylin
|
|
|
|
#3153 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mi jeden dermatolog powiedział, że nie muszę usuwać, druga pani dermatolog, że wręcz muszę Poza tym ja się boję, bo czerniak jest najgorszym z raków, długo się rozwija bezobjawowo, a wszystko dzieje się dość szybko. Poza tym zwykle jest już za późno aby wtedy się bawić w wycinanie...
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
||
|
|
|
#3155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
poza tym będziesz gromadzić kosmetyki aż Ci się w domu nie będą mieścić i ciągle bez kasy będziesz, bo tu jedna limitka, tam druga, a tu grupowe zamówienie, a to się rozdanie na blogu zrobić itp ![]() A co do pieprzyków to ja też mam, ale tylko 4 są charakterystyczne, ale dwa na szyi to mnie denerwują, bo jak łańcuszek założe to się o jednego zahaczy i się naderwie, i potem boli. A drugi czasem zahaczę grzebieniem, bo jest na karku ![]() Na blogu 6 makijaży, jak macie ochotę pooglądać to zapraszam ![]() A ja wracam do obróbki zdjęć, zrobiłam 120 fotek i nie chce mi się obrabiać
Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2012-03-26 o 13:33 |
|
|
|
|
#3156 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dzień dobry :0
Po intensywnym weekendzie wracam na łono wątku ![]() U was też taka słoneczna zimnica??? Cytat:
![]() Cytat:
A pracujesz na warstwach? U mnie ten psd wyskakuje, kiedy zapomnę warstw połączyć.
|
|
|
#3157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję U mnie jest dziś słonecznie i w miarę ciepło. Nie jakoś super, ale kurtki nie ubieram idąc z psem.
|
||
|
|
|
#3159 |
|
Konto usunięte
|
Hej hej
![]() Na blogu recenzja nowych błyszczyków My Secret
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
|
|
|
#3161 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, mam problem.
Próbuję zrobić znak wodny, ale mój program pozwala ustawić przezroczystość tylko na jednym kolorze, więc wycinam tło. Problem w tym, że wtedy napis częściowo zanika i jest nieczytelny. Próbowałam na kilka sposobów i ciągle nie wychodzi tak, jak trzeba... Może któraś z Was ma możliwość zrobienia wyraźnego napisu na przezroczystym tle i z małym logiem z boku? Baaardzo bym była wdzięczna za pomoc
|
|
|
|
#3162 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Layers a potem Merge Down albo Merge Visible [korzystam z angoljęzycznego ], a najszybciej to chyba Ctrl+E - czasem kilka razy, żeby połączyć wszystkie warstwy ![]() Cytat:
, bo u mnie chyba 5 stopni, brrr...
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Och, ja też mam mnóstwo pieprzyków i z każdym rokiem ich przybywa (pocieszam się, że tylko do 40tki
), na twarzy mam chyba z 15 + 2 wypukłe na szyi, które powinnam usunąć i na plecach. W tamtym roku świrowałam na ich punkcie, obsesyjnie się sprawdzałam, byłam u dermatologa, unikałam słońca jak ognia, ale trafiłam na fajnego dermatologa, który powiedział mi, że jak będę używać filtru 15-20 na co dzień i często się smarować + nie nadużywać słońca to krzywda mi się nie stanie
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boje sie zmienic tabletki, bo te na mnie dobrze działają i są taniuskie.---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Ja mam pieprzyk wypukly na udzie i bodajże dwa lata temu na basenie chyba sobie przetarlam i krew mi leciała z niego to sie strachu najadlam. |
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Candy ma coraz wiecej hejterow na luli - robisz sie slawna!
![]() |
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
Yyy.. 5 stopni..? Ja już się przyzwyczaiłam, że mamy wiosne. Mam nadzieję, że takie temperatury nie wrócą już..
A u mnie dziś spowiedzi ciąg dalszy. Ostatnio były podklady mineralne, dzisiaj kolekcja cieni
|
|
|
|
#3167 | |
|
Rozeznanie
|
O, mowa o pieprzykach
Ja to czasami mówię, że wyglądam jak mućka - cała w ciapki ) Nie byłam ze swoimi pieprzykami u dermatologa... Może powinnam, bo mam dwa takie niepokojące bo wystające - na czole i na udzie i w sumie też chętnie bym się ich pozbyła...---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znacie jakiś fajny lekki krem do rąk, który w miarę szybko się wchłania?
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Wystające pieprzyki nie są niebezpieczne, bo to nawet nie pieprzyki. Najbardziej trzeba obserwować te płaskie, o ciemnej barwie.
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
lejdi z kamila mialam jakis fajny szybko wchlaniający sie, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-intensiv.html lubie go
![]() trust ja mam ptyanie odnoście tego bb creamu a raczej twojej cery jaka masz? podkreśla on suche skórki? Kurczee no już 1000 razy mialam go kliknąc ale się boje bo 40 zl to dla mnie sporo
|
|
|
|
#3171 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, duże wymagania
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jeden dzień mnie nie było a Wy tak się rozpisałyście ale nadrobiłam ![]() Moja obróbka zdjęć ogranicza sie do przycięcia i zmiany rozmiaru czasem kombinuję w kolorach jak mi aparat zje ale nic innego nie umiem zobić ![]() Założyłabym Facebooka ale juz raz próbowałam i nie chciał mi sie ten odnośnik dodać na bloga i zrezygnowałam ![]() Idę coś naskrobać na bloga
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html ten mi sie bardzo szybko wchłaniał
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja biorę Cilest i dobrze się czuję :P
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedziały, że dawno nie miały tak idealnej, wręcz laleczkowej buzi Jest dosyć jasny, ale nie bardzo jasny, więc dla alabastrowych porcelanek odradzam. Raczej do takich jasnych, ale lekko brudnych żółtych/oliwkowych karnacji Dokładnie, brodawki - tak mi powiedział pan dermatolog Ich się nie ma co obawiać, ale trzeba uważać, żeby nie naruszyć ich (nie poranić do krwi, etc.). Mnie niestety fryzjerki często o nie zaczepiają i już raz mi krwawił przez 30 min, więc muszę usunąć
|
|
#3179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
O, apropo tabletek Diane 35, ja też je brałam na cerę i pani ginekolog powiedziała, że tylko 4 miesiące, a potem mam je odstawić, bo są szkodliwe (stara generacja tabletek antykoncepcyjnych), więc coś jest na rzeczy
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

)..

], a najszybciej to chyba Ctrl+E - czasem kilka razy, żeby połączyć wszystkie warstwy