|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Zoska na pewno Ci się uda osiągnąć cel
ja jeszcze przy wadze 53 kg w udzie miałam 55cm także też nie mało jak na dość niską wagę a agrafkę wykończyłam i się złamała
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Uciekam sie ogarniać i lece po butki
Mam nadzieje, że coś kupię! Miłego dnia wszystkim![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
W mojej rodzinie wszystkie kobiety narzekają na uda Niestety. Ja ważę 59kg przy wzroście 174cm, więc 57cm w udach nie jest niby złe, ale i tak to wygląda ooookropnie, a ćwiczę naprawdę dużoTak, słyszałam jak złamałaś agrafkę xD ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- http://www.we-dwoje.pl/kulinaria,kategoria,140.html Polecam tą stronkę, fajne przepisy tam dają, a w zakładce "przepisy" sa propozycje tygodniowe na obiad Smaczne i tanie, szybko sie robi. Ja zamierzam wypróbować stąd przepis na tortillę Oczywiście tortilla fit z sosem z jogurtu!
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska właśnie najgorsze jest to, że wcale nie chce mi się nadganiać i znów się ograniczać
weekendy są takie piękne i na tyle sobie pozwalam wstyd normalnie.No przy Twoim wzroście to i tak pewnie te uda się gubią, bo wysoka jesteś a jak ćwiczysz i jeszcze zamierzasz agrafkę kupić to na pewno spadnie jeszcze parę cm Haha no z agrafką to była przygoda No to udanych zakupów Ci życzę ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Może i ja wypróbuję mój Tż uwielbia tortillę i co chwila mnie męczy, żebym zrobiła, a ja leń do potęgi i mi się nie chce
|
#3304 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,
Jessuu dziewczyny ,jak wy piszecie - czytać nie nadążam ,a co mówić pisać ![]() Naprawdę wszystkie jesteście mega zgrabne , ja nie wiem ,z czego wy się odchudzacie Jak ja bym tak wyglądała,to bym była mega zadowolona. Piękne te kolorowe rureczki ,ale niestety nie dla mnie Jeśli chodzi o rozmiar spodni to ja nosze 29 ,a w biodrach mam 98 cm. Wiem, porażka. Monika, no starsza jestem od Ciebie , w listopadzie 28 lat mi stuknie. Także już z górki u mnie. Nie ubieram sie jak babcia ,ale też już przestałam chodzić w zestawach typu legginsy + tunika - już mi się wydaje ,że dobrze to nie wygląda w moim wieku. Chcę się zważyć ,ale boję się wejść na wagę ,że pokaże ,że nic mi nie ubyło - poczekam do końca tyg chyba. U mnie dziś zima - rano jak odprowadzałam małego do przedszkola ,było 0 stopni. Szok. Zachorowałam na tą torebkę, normalnie jest booska ,ale poza moim pułapem cenowym . Gdzie można kupić podobną????
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Udało mi sie Was nadrobic w weekend mniej pisałam , bo korzystałam z ładnej pogody![]() jejuuu, jak ja nie lubie poniedziałków
|
#3306 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej agunia
![]() No pięknie, wczoraj tak stukałyście, a teraz cisza Ja niestety nie siedzę w nocy na kompie , a widzę ,że tu same nocne markiPhi, idę w takim razie obiad szykować ( udka z kurczaka i ziemniaczki pieczone w rekawie) |
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka kochane!!!
Alez mam dzisiaj dobra passe, poszlam na zakupki i kupilam skore i torebke!!! ![]() Juz dawno nie udalo mi sie nic tak slicznego upolowac, takze na maska jestem zadowolona ![]() Z tych emocji tak zglodnialam ze zjadlam wlasnie danio z otrebami ![]() Odebralam tez farby takze wkoncu pomaluje sobie wloski, pewnie jakos kolo weekendu to zrobie Zeby juz na swieta miec ladne wloski, przeczekam te pare dni.Nie poszlam tylko do urzedu bo sie okazalo ze nie mam wszytskich dokumentow i dalam sobie spokoj, na spokojnie to zrobie Na fitness tez dzisiaj jednak nie ide bo mnie kolezanka wyrolowała a z nia mam jezdzic samochodem a to spory kawałek jest ale obiecala ze chodzimy od srody takze mam nadzieje ze zaczniemy wkoncu chodzic
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Aisza no tutaj z nadrabianiem to nie lada wyczyn jest
ale to chyba dobrze, że coś się dzieje i można o wszystkim pogadać ![]() A co do kolorowych spodni to ja też nigdy w takich nie chodziłam może też się kiedyś skusisz ![]() Widzę smakowity obiadek się szykuje Czekoladko super, że zakupy się udały i na razie się wstrzymam, mam jedną czarną którą w zeszłym roku kupiłam, ale ona jest strasznie cieniuteńka, bez żadnej stójki pod szyją i nic nie grzeje ![]() Pokazuj zakupki ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- A ja robię pastę jajeczną tak mi posmakowała, że na okrągło mogłabym ją jeść
|
#3309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
czyzby czarny?:PPokazesz zakupy?
|
|
#3310 | |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() wlasnie wrocilam do domku po zajeciach, podgrzewam sobie obiad (bigos ale robiony bardzo chudo [moja mama tak gotuje bo nie moze jesc tlustych rzeczy ) i lece na spacer pieskami moimi Zoska- pytalam o jadlospis , bo bylam bardzo ciekawa jak radzisz sobie bez miecha. Dlugo juz jestes wege jedna z moich dawych kolezanek tez jest i pamietam, ze nie potrafila zdrowo sie odzywiac bedac wege i strasznie przytyla (tutaj bulka slodka, tutaj czekolada, tu batonik, tu inne swinstwa)... myslala , ze sam fakt ze nie je miesa ja odchudzi a tu dobra ide jesc, zaraz Was poczytam jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
smacznego
|
|
#3311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że spadnie bo wstyd mi tak nad jezioro z takimi udami iść:/ jak chcesz to mogę dac Ci fajny przepis na tortillę! Nawet nie jest wege![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Aisza mam siostrę w Twoim wieku, jak się nieraz odstawi w legginsach, szpilkach i tunike paskiem przewiąże, wlosy rozwieje, tuszem maźnie to aż mi wstyd z nią wychodzić także...śmigaj w takich rzeczach! wystarczy ladnie dobrac i heja^^---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() U mnie poniedziałek spokojny coś, bo na wykłady nie poszłam Byłam na placu kupiłam torebkę, trampeczki Teraz czekam az mi się zupka zrobi ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- meeedzikPodziwiam, ja się przełamuje do zielonych spodni chyba od 2 lat, tak na nie choruje, ale nie odważyłam sie ich jeszcze kupić !
|
|
#3312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Błagam laski , zmiłujcie się z tymi udami ,bo wpadnę w depresje . Chciałabym mieć 51 w udzie. Toż to ideał!Śmigałam ,śmigałam ze 2 lata temu jeszcze ,ale teraz już głupio się czuję - tak gówniarsko i ...niechlujnie ![]() A tortilla nie jest zbyt kaloryczna?? Chodzi mi o ten placek? |
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
kamilonJa staram się dobierać ładnie warzywka, grochowe, strączkowe, soja, grys sojowy, inne takie śmieszne rzeczy. przecież ja mam szynki z roślinek zrobione, paróweczki też
Także wszystkie składniki dostarczam organizmowi, byłam u lekarza, to wyniki mam eleganckie![]() Poza tym latwiej mi, bo z Tż się tak dobraliśmy, że on też wege, tylko że nie tak długo jak ja. Nie jest źle, na początku to katorga była z przeliczaniem białka zwierzęcego na roślinne itd. A teraz to ja kalkulator w oczach mam. Wiem mniej wiecej co ile mi pokryje zapotrzebowania na białko zwierzęce, wiem co sobie zjeść jak zaczynają mi kości chrupać:P także dobrze jest. A jakie mega smaczne rzeczy można robić ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
dlatego tak je gnebie wszystkim czym tylko się da. Ja bardziej niz na diete stawiam na ćwiczenia![]() a tak, placek jest kaloryczny, ale ziemniaki które się je do obiadu w weekendy też, więc raz na jakiś czas nie zaszkodzi i tak wiadomo że idealne nie jesteśmy i nam grzeszki wpadają Tortille jadłam juz wieki temu, chyba z 3 lata będzie, więc jak zjem teraz to nic sie nie stanie Poza tym w środku same warzywka gotowane na parze, tortille można przesmażyć bez oliwy, tylko na teflonie, a przecież sosik z jogurtu wbrew pozorom to nie jest niezdrowe, tylko w tych budkach jest bleee, bo oni tam daja ulepszacze,oleje i inne paskudne świństwa!---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- ech i nici z nauki, wyszedl nowy odcinek New Girl xD! Mhm...ale zupka mi pieknie pachnie! Nie mogę sie doczekać kiedy wciągne.Narazie jadłospis wygląda tak: Śń tręby z jogurtem owocowym, kawa z łyżeczką cukru i mleko 3,2%II śń:activia pitna, jablko i paseczek domowej pizzy (dosłownie 1cm, odkrojony z brzegu, na raz do buzi)^^a co, była 11 to mogłam sobie pozwolić i tak spale xD obiad:2 chochelki zupy jarzynowej Co dalej będzie to nie wiem, chyba wieśniak wpadnie z pomidorkiem i cebulą, a na noc sliwki
|
|
#3314 | |
|
Zadomowienie
|
hej, wróciłam ze szkoły i zamiast coś zjeść tu szybko tutaj bo ostatnio cieżko mi za wami nadążyć
![]() Tż próbował zrobić mi rower ale cos mu nie idzie bardziej musi go rozłożyć na części pierwsze ale myślę, żeby kupić sobie kołyskę i może tą agrafkę....a z rowerem dać sobie spokój Starczy mi sama nie wiem....meedzik twój piesio jest słodki a te kiteczki... chyba musiałaś go wyprać po tym spacerku na piasku....?![]() Weekend miałam oczywiście pełen kalorii naszło mnie na słodkie a teraz w sobotę znowu szykuje mi się wyjście z tż do jego znajomych...., tak to jest Ciepło idzie i coraz więcej okazji do imprez...---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A foty wkleje pewnie ze tak ![]() Przyszyly dzisiaj tez buty i sa super, tylko kolor nieco ciemniejszy niz na zdjeciu a tak to numer idealny i sa super wygodne ![]() Kiedys na czarny a teraz na ciemny kawowy brąz ![]() Zakupy zaraz pokaze
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
ja dziś siedzę w domku bo brzuch mnie boli nie chce mi się łazić nigdzie.... posprzatam troszkę w domu i zrobię obiad dzieciom. Myślę, że tyle to dam radę. Pogoda ładna, słoneczko świeci ale chyba za ciepło nie jest bo widze że ludzie chodzą bardzo ciepło ubrani i otuleni szalikami po same uszy. No i chciałam Wam ogłosić juz oficjalnie że synek skonczył z pampersami raz na zawsze!!!! Dziś całą noc spał BEZ pampersa i rano wstał i wołał że chce siusiu także, już mu w ogóle pampersów nie ubieram i zamówiłam mu na allegro 7-mio pak majteczek bo w tej chwili mam tylko 4 pary więc to za mało. W życiu się nie spodziewałam że to tak szybko nam pójdzie kurde jak fajnie Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką co ma sklep odzieżowy w czwartek jedzie po towar i ma przywieźć czerwone i inne kolory rurek także jest szansa że będę miała w koncu nowe spodnie dobra idę sprzątać niedługo wrócę i Wam po odpisuję
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam foto, srednio sie udaly, na mnie skora lepiej wyglada niz na wieszaku ale jakos dzisiaj nie moglam tego uchwycic, innym razem napewno wrzuce!
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska a jaki przepis?
Ty placka też robisz sama ? Bo ja to leń jestem i kupuję gotowe A co do spodni to ja bym na Twoim miejscu kupiła ja zawsze się zapierałam, że nie założę kolorowych, ale ostatnio zachorowałam na czerwone i nie żałuję zakupu ![]() Milenko a dziękuję no muszę go myć po każdym spacerku prawie, chyba że sucho jest, to tylko łapki przecieram i brzuszek ale już się przyzwyczaiłam ![]() Czeko fajnie zakupy a co do kurtek to przeważnie tak jest, że na kimś lepiej wyglądają, jak na wieszaku ![]() Monia oj współczuję @ cieszę się, że tak szybko załapał
|
#3319 |
|
Rozeznanie
|
Hej laski
Zawitałam i ja do was nareszcie Cały weekend zabiegana już trochę sprzątania na święta i miałam jeszcze u siostry ciotecznej bierzmowanie spotkania z Tż i nadrobiłam was dzisiaj rano ale już nie miałam czasu napisać bo bym się na zajęcia spóźniła i tak ledwo zdążyłam![]() W weekend wpadło trochę jedzenia grzesznego ale dzisiaj już ładnie się pilnuję. Poćwiczę dzisiaj na pewno i muszę z angielskiego zacząć ogarniać bo w środę kolokwium a tak mi się nie chce Monia gratulację dla synka.Pewnie dumna z niego jesteś. I dużo zdrówka dla Ciebie Czeko świetne zakupy wszystko mi się podoba Ja chciałam wczoraj kupić sobie jakieś buty ale wszystko takie drogie ![]() Tż kupił sobie takie świetne buty ale 280 zł Ja bym nie dała tyle
|
#3320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego przed chwila wpadlam na to ze ten dol na zamki sie odpina i mozna zrobic z niej bolerko ![]() Na mnie wyglada zupelnie zupelnie inaczej, do tego duzy rozmiar bo az L inne byly za male, pozatym ja musze miec dlugi rekaw no i w ramionach szeroka jestem ![]() Jeszcze sie w niej pokaze w pelnej odslonie! Ogolnie dzisiaj cos mam apetyt ![]() Heronie przybadz ze swoim tasaczkiem! ![]() Zjadlam dzisiaj S: 2 kromki razowca z wedlinka i ogorkiem 2 S: danio z otrebami O: 200g szparag z 2 jajkami pozniej jabłko i wciaz jestem glodna!!! ![]() Zaraz chyba sobie zrobie serek bialy na cieplo ze slodzikiem bo oszaleje ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() Ja to stwierdzilam ze cos mi sie od zycia nalezy Mialam 3 stowki w portfelu i juz nie mam, dobrze ze wiecej nie mialam ze soba bo wszytsko pewnie by poplynelo ![]() Przymierzalam jeszcze cieliste platformy i sliczne byly ale wydawalo mi sie ze sa lekko przymale a wiekszych nie bylo zreszta pewnie by byly juz za duze, dlugo nad nimi sie zastanawialam ekspedientka juz nie miala do mnie sily, ale ostatecznie ich nie wzielam. Musze wlasnie upolowac jakies cieliste platformy odrazu na wesele we wrzesniu bede miala, ale mam jeszcze troche czasu
|
||
|
|
|
#3321 |
|
Wtajemniczenie
|
Zooska , podziwiam cie za wegetarianizm . I jak świetnie urozmaicasz swoje posiłki. Mi by się nie chciało z lenistwa ,bo w sumie z miesa moglabym zrezygnować .
Czekoladka , obłędna ta kurtka , naprawdę bardzo mi się podoba . Ciekawa jestem jak wygląda na tobie?? A balerinki to oryginalne meliski ? Gdzie zamawialas , na zbiorowym? Też są śliczne. No to ja mam najgrubsze grubaśne udzisko przez duże U 60 cm. Ale będę walczyć.Monia, naprawdę błyskawicznie synuś pozbył się pampersów, aż niemożliwe. Mój też był w podobnym wieku ,ale on w nocy jeszcze przez pół roku lał. Także duże brawa! A na buty to ja nie żałuję i mam jakąś manię ,bo nosze przeważnie tylko skórzane ,no a te są drogie. Ale dla faceta 280 zł to jak dla mnie sporo. Ostatnio mi się pofarciło, bo bratowa oddała mi takie buty ,bo raz założyła i za ciasne.Także wiosenne mam z bańki. http://allegro.pl/balerinki-rylko-w1...179424785.html Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-03-26 o 17:34 |
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolałam taką zwykła Ale balerinki bym ci chętnie zabrała Ja właśnie też szukam szpilek, ale mam problem 37 za duże 36 za małe Tak myślałam już że kupie 37 i wkładki jakieś wsadzę bo inaczej nie ma szans;/ A i dzisiaj masowanko pamiętaj Ja już musiałam oliwke kupić bo mi się kończyła![]() A ja póki co odpoczywam o 20 na aerobik
|
|
|
|
|
#3323 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewuszki
![]() Dziś przyjechali do nas do szkoły Rosjanie na tydzień, będą chodzić na lekcje z nami. I nam się trafiła taka co w ogóle nic po polsku nie kuma, nawet po angielsku nie za bardzo No ja nie wiem jak oni tam żyją! Jakaś patologia chyba My mamy w klasie taką Lenę i ona wchodzi do klasy do nauczyciela mówi cześć normalnie Do piątku u nas będą, fajnie ![]() Ja przyszłam od razu do lekcji siadłam, teraz zrobiłam learn@burn z turbo i będę się uczyć trochę. Już nie mam takich zakwasów BŁAGAM !!!! Czytałam o nim i nie spotkałam się z nawet jedną negatywną opinią. Na pewno nie będę jedyna, prawda?
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko no ja liczę na to, że pokażesz nam się w tej kurteczce
a miałam pytać, czy można odpiąć ten dół, bo tak wyglądało właśnie ![]() Cocktail ja też mam taki problem z butami 39 za duże a 38 za małe ostatnie dwie pary kupiłam w rozmiarze 38 i nawet są dobre ![]() Heroine mi też przydałby się Twój tasaczek zjadłam dziś princessę na drugie śniadanie, a przed chwilą 2 kostki czekolady, a Tż wrócił z pracy i przywiózł mi bułkę z toffi i zjadłam przed chwilą
|
#3325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie oryginalne nie sa, kazde wykoncze bez problemu Nie kalkuluje mi sie to zupelnie, natomiast zima juz bardziej skupiam sie na tym zeby dluzej buty ponosic ale i tak czesto konczy sie na jednym sezonie ![]() Uda wcale nie masz najrubszego, ja mam 63 i to dzieci nie rodzilam Takze u mnie z udami to jest dopiero porazka! ![]() Cytat:
![]() Co do butow to narazie dam sobie spokoj, bede blizej lata czegos szukac ![]() A co do masazy dzisiaj mam okres wiec daruje sobie... |
||
|
|
|
#3326 |
|
Zadomowienie
|
aisza coś Ty to jeszcze nic, czasem jak siądziemy to końca nie widać
Wiesz co moim zdaniem nie ma powodu żebyś nie nosiła tunik i leginsów - mnóstwo starszych kobiet tak chodzi i wyglądają po prostu elegancko, jakaś marynarka do tego obcasy i jest naprawdę okej Torebka fajna, ale nawet nigdzie takiej nie widziałam PS. Uwielbiam udka z rękawa czekoladko to Ci się udały zakupy, torebka bardzo mi się podoba medzik i co jakie ćwiczenia masz na oku? ![]() kamilon a jakie masz pieski? monia fajnie jakby przywieźli te rurki, ale byś wyglądała sexy w czerwonych rurkach z medzik byście dwa lachony były
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- meeedzik Ja tez jestem leń i kupuję ze sklepu, 8 placków kosztuje 4,70zł więc nie jest tak źle. Prosze przepis: Składniki: placki tortilli 2 piersi z kurczaka cebula sałata papryka czerwona i żółta pomidory ogórek oliwa z oliwek przyprawa do kurczaka słodka i ostra papryka w proszku sól, pieprz Przygotowanie: Pokrojonego w kostkę kurczaka wrzucamy do miski, dodajemy 2 łyżki oliwy, przyprawę do kurczaka, paprykę słodką i ostrą w proszku. Wszystko mieszamy i tak zamarynowane mięso odstawiamy do lodówki na godzinę. Cebulę drobno kroimy i podsmażamy na oliwie. Gdy się zeszkli dodajemy kurczaka. Smażymy na złoty kolor.Przygotowujemy sałatkę. Warzywa kroimy w drobną kostkę. Sałatę rwiemy na małe kawałki. Wszystko razem mieszamy, dodajemy odrobinę oliwy, sól i pieprz.Do tortilli można przygotować dipy. Jeden czosnkowo-koperkowy (jogurt grecki mieszamy z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i drobno posiekanym koperkiem, przyprawiamy solą), drugi majonezowo-ketchupowy (mieszamy pół na pół majonez z pikantnym ketchupem). Placki tortilli podgrzewamy w mikrofalówce, piekarniku lub podgrzewamy na patelni bez oleju. Każdy placek tortilli smarujemy dipem majonezowo-ketchupowym, na to nakładamy kawałki kurczaka, sałatkę warzywną, polewamy całość dipem czosnkowo-koperkowym i zwijamy. ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- bialaczekoladkaEj, co marudzisz na swoj jadłospis?! Dla mnie ładnie, może i wydaję sie dużo, ale przecież nic takiego złego nie zjadłaś! ![]() Ja zgrzeszyłam 2 kostkami czekolady Ale ide własnie na fitness na Aero dance![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- AiszaJakbyś była wege z ideologii to na pewno by Ci się chciało, uwierz Teraz to już dla mnie nie problem. Dziękuję!![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- murka omg!!! to sie nazywa Rosja xD Kurcze, to jest całkiem inny wymiar rzeczywistości ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Baj;* Uciekam na fitness, potem ucze sie na kolo, wpadne do was ok 23
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
Do tego fajnie na ramieniu lezy Bedzie praktyczna ![]() Kochana ja to jestem wtedy taka obolala ze chyba bym padła! I w sumie tylko dlatego nie masuje bo bym sie chyba zataczala z bolu, ogolnie jak mam @ to mam faze ze lepiej sie do mnie nie dotykac i bardzo intensywnie odczywam bol Cytat:
Marudze bo zwykle mniej jem i czuje sie jak slon, dolozylam jeszcze do tego jedna delicje i kostke sera bialego przed chwila! Niezla jestem , no nie? Dobrowolnie chce poddac sie tasakowi! A czekoladka jaka byla? Gorzka moze? Jezeli tak to chyba nawet od czasu do czasu jest wskazana
|
|
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na tym się kończy Wiec jak wy opowiadacie jak się męczycie to ja bym chyba lezała i kwiczała W sumie kiedyś gorzej znosiłam okres teraz mi sie polepszyło po tabsach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

ja jeszcze przy wadze 53 kg w udzie miałam 55cm także też nie mało jak na dość niską wagę

Niestety. Ja ważę 59kg przy wzroście 174cm, więc 57cm w udach nie jest niby złe, ale i tak to wygląda ooookropnie, a ćwiczę naprawdę dużo
Oczywiście tortilla fit z sosem z jogurtu!
i na tyle sobie pozwalam 

Ja niestety nie siedzę w nocy na kompie , a widzę ,że tu same nocne marki

cieszę się, że tak szybko załapał
No ja nie wiem jak oni tam żyją! Jakaś patologia chyba
W sumie kiedyś gorzej znosiłam okres teraz mi sie polepszyło po tabsach