zazdrośnice cz. 53 :-) - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-26, 17:16   #1471
BYou
MBZ♥

Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)

Got gÓpia baba i tyle

Caprioszku a próbowałaś sama robic sosy do sałaty? są naprawdę proste, pięknie pachną, świetnie smakują i nie ma w nich tyle polepszaczy

Stygmatku
nie wiedziałam o tym gazie muszę doczytać

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:16   #1472
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
tak, tak się chłopak zadomowił, że już nawet Mrówki się nie boi zachowuje się, jakby tu od zawsze mieszkał LD

nagram następnym razem Teraz się skupilam na oglądaniu ich i jakoś nie pomyślałam, żeby to uwiecznić.
no to nagraj koniecznie i jak się zobaczymy to pokażesz.... chyba, że wrzucisz na pocztę

Kawa - co z filmikiem??

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Ja nie wyrabiam

Med, kciukam za rozmowę o pracę
Miko, gratuluję!
Carmi, kciukam mocno
Frezi, ja się za siebie biorę, nawet już się wzięłam nie licząc tego deseru malinowego (którego śmiem nie żałować, bo wiem, że jakbym nie zjadła kawałka, to rzuciłabym się na pół blaszki takiego deseru ), no i wina na zlocie, idzie mi nieźle. nawet jak zjem niezdrowo, czego staram się unikać, to wówczas niewiele bardzo i nadrabiam warzywami i owocami. P. mi kombinuje ze stepperem i będzie git

idę na obiad - warzywa z ryżem
no to trzymaj sie dzielnie! wspieram Cię całą sobą

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Uwielbiam kończyć pracę kiedy jest jeszcze jasno Idę biegać.

ja ide o 20:30

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Wieści odnośnie pogryzionej koleżanki- fatalne. Tzn. żyje i ma się dobrze, o ile po czymś takim można się dobrze czuć. Wg informacji osób, które ją ratowały w pierwszej chwili- pies prawie oderwał jej kawałek ręki. Miała kilka złamań otwartych, rany szarpane a ręka wisiała na kawałku skóry. Jest w szpitalu- wczoraj nie była w stanie powiedzieć, w którym. Przeszła operację, ma pośrubowaną rękę.
Szczerze? Mam nadzieję, że jak z tego się wygrzebie i w miarę ochłonie, to zaskarży uczelnię a przynajmniej katedrę chorób zakaźnych.

I poza tym mam zły dzień. Byliśmy w ubojni kurczaków.... głośno, śmierdzi no i mnie osobiście nie jara zabijanie kurczaków. Boli mnie głowa, jestem zmęczona i potrzebuję przytulenia

biedna dziewczyna

nie smuć się...
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:17   #1473
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
I poza tym mam zły dzień. Byliśmy w ubojni kurczaków.... głośno, śmierdzi no i mnie osobiście nie jara zabijanie kurczaków. Boli mnie głowa, jestem zmęczona i potrzebuję przytulenia

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
gópia! jakyś schudła 3 kg to by nie było widać, a nie 13. nie przejmuj się głupimi uwagami tylko rób swoje
Kochana
To idę na obiad

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Got gÓpia baba i tyle
Nooo A ja jestem monda i pienkna
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:17   #1474
peach_passion
Zakorzenienie

mój brzuch teraz wygląda nawet ok jak stoję po obiedzie wygląda tak jak kiedyś na pusty żołądek i nawet nie muszę aż tak wciągać gorzej jak siadam - wtedy fałdę muszę wsadzać w spodnie
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:28   #1475
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Got gÓpia baba i tyle

Caprioszku a próbowałaś sama robic sosy do sałaty? są naprawdę proste, pięknie pachną, świetnie smakują i nie ma w nich tyle polepszaczy

Stygmatku
nie wiedziałam o tym gazie muszę doczytać
Tak, zwykle robię sama! Mieszam różne zioła, dodaję trochę wody i oliwy, ewentualnie jogurt naturalny

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Dziewczyny, mam do Was pytanie... bo wywiązała się dyskusja na PMkach 2013 nt. wieczorów kawalerskich, a konkretnie stiptizerek (pojawił się też wątek z paniami lekkich obyczajów) przypomniało mi się jak ostatnio szwagier TŻta z kolegami zamówili koledze "panienkę". Oczywiście przyszły pan młody skorzystał... Byłam w szoku, bo szwagier opowiadał o tym tak na luzie, ze śmiechem, a jest bardzo religijny i ogólnie uważałam go za najświętszego człowieka świata...

Gdybym dowiedziała się o czymś takim to bym chyba odwołała ślub, a jeśli "po fakcie" to chyba bym się rozwiodła od razu...
dla mnie zdrada jest niewybaczalna

Jakie macie poglądy na ten temat?
Stary 2012-03-26, 17:32   #1476
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, mam do Was pytanie... bo wywiązała się dyskusja na PMkach 2013 nt. wieczorów kawalerskich, a konkretnie stiptizerek (pojawił się też wątek z paniami lekkich obyczajów) przypomniało mi się jak ostatnio szwagier TŻta z kolegami zamówili koledze "panienkę". Oczywiście przyszły pan młody skorzystał... Byłam w szoku, bo szwagier opowiadał o tym tak na luzie, ze śmiechem, a jest bardzo religijny i ogólnie uważałam go za najświętszego człowieka świata...

Gdybym dowiedziała się o czymś takim to bym chyba odwołała ślub, a jeśli "po fakcie" to chyba bym się rozwiodła od razu...

takie jak Ty.
nie rozumiem, jak można komuś zorganizować prostytutkę na wieczór kawalerski... to żenujące, jeśli ktoś tego chce. nie chciałabym być z człowiekiem, który komuś załatwia takie atrakcje.
to zdrada. i to bardzo obrzydliwa.

ale do striptizerek nie mam "ale" chyba. to znaczy jeśli to tylko taniec, bez tych wszystkich opcji z siadaniem panny na panu młodym, zlizywaniem jedzenia z ciała itp.
just dance, no touch jest dla mnie ok. sama chętnie przeszłabym się na profesjonalny striptiz
ale za męskiego striptizera na panieńskim bym osobiście zabiła
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:32   #1477
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
Tak, zwykle robię sama! Mieszam różne zioła, dodaję trochę wody i oliwy, ewentualnie jogurt naturalny

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

W sensie, że się z nią przespał? Ja myślę tak jak Ty. Nigdy bym nie wybaczyła zdrady. A jeśli chodzi o tancerki albo tancerzy na panieńskim/kawalerskim to też jestem przeciwna. Nie chciałabym żeby jakaś półnaga kobieta tańczyła przed moim TŻ, sama też bym nie chciała striptizera. A zdradzić kobietę na swoim kawalerskim to już w ogóle dla mnie nie do pomyślenia
vicky7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:32   #1478
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:

jak to skorzystał?
Stary 2012-03-26, 17:33   #1479
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:

striptiz, klub gogo do przeżycia, w tej kwestii znam TŻta i w sumie sama myśle, że to jest zabawa, tancerki robią fajną robote i podziwiam je w jakiś sposób za umiejętności. Gdyby miał łazić co tydzień w takie miejsca, to noł łej, ale na kawalerki ok. Natomiast płatny numerek, w ogóle zdrada, prostytucja... nie ma wybacz. I oboje mamy taki pogląd na sprawe, wiec wydaje mi sie to jasne
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:35   #1480
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
takie jak Ty.
nie rozumiem, jak można komuś zorganizować prostytutkę na wieczór kawalerski... to żenujące, jeśli ktoś tego chce. nie chciałabym być z człowiekiem, który komuś załatwia takie atrakcje.
to zdrada. i to bardzo obrzydliwa.

ale do striptizerek nie mam "ale" chyba. to znaczy jeśli to tylko taniec, bez tych wszystkich opcji z siadaniem panny na panu młodym, zlizywaniem jedzenia z ciała itp.
just dance, no touch jest dla mnie ok. sama chętnie przeszłabym się na profesjonalny striptiz
ale za męskiego striptizera na panieńskim bym osobiście zabiła
ja mam dokładnie identycznie

Chociaż sama striptizera/ki nie chciałam i tż też nie chciał
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:35   #1481
najfajniejsza
Zakorzenienie

w ogóle kiedyś Wam pisałam o panu młodym, ktory na swój kawalerski zorganizował wyjazd na kilka dni w góry i kumplom opłacił "panie do towarzystwa" nie wiem, czy sam skorzystał.
niezła patologia
Stary 2012-03-26, 17:37   #1482
stygmatek
Zakorzenienie

Capri dla mnie korzystanie z usług takich pań przez faceta, który ma wziąć ślub jest poniżej wszelkich poziomów krytyki (ogólnie uważam korzystanie za obleśne, ale jak ktoś jest sam- niech się bawi jak chce).
Striptiz- czemu nie, uważam to za dobre widowisko, jeśli jest przedstawione ze smakiem. Natomiast to o czym mówisz nie mieści mi się w głowie....
Nie uważam małżeństwa za "koniec wolności".... w końcu po to sie jest z tą jedną osobą, żeby kiedyś z nią spędzić życie. Takie korzystanie "bo później nie można" moim zdaniem pokazuje tyle, że miłość jest niedojrzała i nie ma w związku szacunku do drugiej osoby. W końcu skoro na kilka dni przed ślubem nie ma oporów przed spędzeniem nocy z jakąś panią lekkich obyczajów, to skąd pewność, że po ślubie będzie się wzbraniał?
Dla mnie obrzydliwe i niewybaczalne.

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Naj nie chciałabyś, żeby pan pomachał Ci przed nosem pośladkami świecącymi od olejku i samoopalacza?
Ja też bym chętnie obejrzała damski profesjonalny striptiz. Ale męski...bllleeeeeeeeeeeee

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:38   #1483
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
ja mam dokładnie identycznie

Chociaż sama striptizera/ki nie chciałam i tż też nie chciał
ej, ja też nie chcę striptizerki na panieńskim ani striptizera. po prostu z ciekawości bym zobaczylą, jak wygląda taki pokaz w jakimś fajnym klubie i mój P. na stówę by nie chciał striptizerki, zupełnie nie jego klimaty mam nadzieję więc, że nikt nie wpadnie na taki pomysł, bo to nie jego bajka, nie bawiłby się dobrze, a w tym chodzi o dobre samopoczucie pana młodego
Stary 2012-03-26, 17:39   #1484
Maalini
Rozeznanie

Capri zgadzam się z Tobą. Dla mnie również to jest niewybaczalne i zarazem ohydne Ja jakoś nie potrzebuję atrakcji w osobie wypakowanego striptizera, więc faceci również bez gołej baby na kawalerskim przeżyją, więc gdyby mój tż komuś załatwiał lub sam zgodził się na taniec z atrakcjami to bym odeszła bo poczuła bym się jakby mi strzelił w twarz To jest moim zdaniem kompletny brak poszanowania partnerki i żadne tłumaczenie "no ale wiesz, kumple załatwili to co miałem zrobic" by nie przeszło.
Stary 2012-03-26, 17:39   #1485
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Capri dla mnie korzystanie z usług takich pań przez faceta, który ma wziąć ślub jest poniżej wszelkich poziomów krytyki (ogólnie uważam korzystanie za obleśne, ale jak ktoś jest sam- niech się bawi jak chce).
Striptiz- czemu nie, uważam to za dobre widowisko, jeśli jest przedstawione ze smakiem. Natomiast to o czym mówisz nie mieści mi się w głowie....
Nie uważam małżeństwa za "koniec wolności".... w końcu po to sie jest z tą jedną osobą, żeby kiedyś z nią spędzić życie. Takie korzystanie "bo później nie można" moim zdaniem pokazuje tyle, że miłość jest niedojrzała i nie ma w związku szacunku do drugiej osoby. W końcu skoro na kilka dni przed ślubem nie ma oporów przed spędzeniem nocy z jakąś panią lekkich obyczajów, to skąd pewność, że po ślubie będzie się wzbraniał?
Dla mnie obrzydliwe i niewybaczalne.
Zgadzam się w 100%
Osobiście, gdybym się dowiedziała, że D. skorzystał przed ślubem z ,,wolności" byłabym skłonna odwołać ślub. Wolę zdziwienie rodziny i plotkowanie niż życie z kimś, kto zdradził mnie dla zabawy.
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:41   #1486
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

Naj nie chciałabyś, żeby pan pomachał Ci przed nosem pośladkami świecącymi od olejku i samoopalacza?
Ja też bym chętnie obejrzała damski profesjonalny striptiz. Ale męski...bllleeeeeeeeeeeee
o dziwo nieeeeeeee
ja na meski striptiz bym mogła pójść pod warunkami:
1. już na lekkim rauszu
2. na jakiś zorganizowany występ w klubie (np. kilku panów tańczy naraz)
3. tylko dla śmiechy

ale jakby miał tańczyć taki wylaszczony facet tylko dla mnie, to nie ręczę za siebie
Stary 2012-03-26, 17:41   #1487
vicky7
Zadomowienie

Dla mnie zdrada jest niewybaczalna tak jak mówiłam, ale "mniejszym złem" byłaby dla mnie zdrada z prostytutką/przypadkowo poznaną kobietą, jedna noc, niż długotrwały związek, zaangażowanie uczuciowo, podwójne życie. Ale tak czy tak bym nie wybaczyła

A wyoliwkowanego pana na panieńskim też bym nie chciała
Stary 2012-03-26, 17:42   #1488
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100%
Osobiście, gdybym się dowiedziała, że D. skorzystał przed ślubem z ,,wolności" byłabym skłonna odwołać ślub. Wolę zdziwienie rodziny i plotkowanie niż życie z kimś, kto zdradził mnie dla zabawy.
O to to to!!
Stary 2012-03-26, 17:43   #1489
frezyjka85
Zakorzenienie

ja ogólnie jestem przeciwna takim atrakcjom....

nie rozumiem jak facet zakochany w swojej kobiecie, może czerpać przyjemność nawet z tylko oglądanie innej nagiej kobiety....

jeśli o mnie chodzi, to uwłacza to mojej kobiecości i niszczy zaufanie i wzajemny szacunek.... taka fizyczna osoba tańcząca obok i pokazująca swoje strefy intymne to chora jazda....

ja na to nie zezwalam - jest to poza granicami mojej tolerancji!

Zresztą, nawet zwykły taniec to właśnie siadanie na panu młodym (lub innych uczestnikach show) lub lap dance

NIE NIE NIE!
Stary 2012-03-26, 17:47   #1490
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

nie rozumiem jak facet zakochany w swojej kobiecie, może czerpać przyjemność nawet z tylko oglądanie innej nagiej kobiety....

jeśli o mnie chodzi, to uwłacza to mojej kobiecości i niszczy zaufanie i wzajemny szacunek.... taka fizyczna osoba tańcząca obok i pokazująca swoje strefy intymn
ze to chora jazda....

Zresztą, nawet zwykły taniec to właśnie siadanie na panu młodym (lub innych uczestnikach show) lub lap dance

NIE NIE NIE!

i to jest dla mnie niedopuszczalne.

ale sam taniec - np. pójście do klubu i patrzenie sobie, dla mnie to nie problem. kobiety sa ładne super się gną itp.
poza tym one chyba rozbierają się do majtek tylko, czy mam utopijne myślenie?

ale cieszę się ,że P. nie chciałby takich atrakcji.
Stary 2012-03-26, 17:47   #1491
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
Dla mnie zdrada jest niewybaczalna tak jak mówiłam, ale "mniejszym złem" byłaby dla mnie zdrada z prostytutką/przypadkowo poznaną kobietą, jedna noc, niż długotrwały związek, zaangażowanie uczuciowo, podwójne życie.
ja nawet nie chcę myśleć co by mnie bardziej zabolało...

kurde tak sobie myślę, że zdrada by mnie teraz zabiła.. ufam tż w 100% i jakby mnie zdradził, to chyba bym tego nie przeżyla
Stary 2012-03-26, 17:49   #1492
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

kurde tak sobie myślę, że zdrada by mnie teraz zabiła.. ufam tż w 100% i jakby mnie zdradził, to chyba bym tego nie przeżyla
ja bym przeżyła, ale nie chcę myśleć, w jakim stanie bym była...
Stary 2012-03-26, 17:50   #1493
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Korzystanie z panienek - stanowcze nie, bez możliwości tłumaczeń
Striptiz do bielizny/taniec bez macanek - może być

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:51   #1494
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
ja nawet nie chcę myśleć co by mnie bardziej zabolało...

Ja się łapię czasami na myśleniu, że może niepotrzebnie tak w 100% ufam TŻ, bo gdyby się coś przytrafiło, i by mnie zdradził, to bym tego nie zniosła. Nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić.

Ale on mnie kocha i nic takiego się nie stanie
Stary 2012-03-26, 17:52   #1495
stygmatek
Zakorzenienie

Ja osobiście nie widzę w striptizie nic złego. I gdyby mój mężczyzna chciał iść na taki występ to (pewnie z zazdrością), ale bym pozwoliła. Jeśli będę ufała, że nic się nie stanie poza oglądaniem, to nie mam nic przeciwko.

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:53   #1496
Maalini
Rozeznanie

Cytat:

jeśli o mnie chodzi, to uwłacza to mojej kobiecości i niszczy zaufanie i wzajemny szacunek.... taka fizyczna osoba tańcząca obok i pokazująca swoje strefy intymne to chora jazda....

NIE NIE NIE!
Dobrze to ujęłaś frezi, zgadzam się z Tobą w 100%. Dla mnie nie ma mowy nawet o tańcu na odległośc dla mojego mężczyzny.

Koledzy narzeczonego mojej znajomej chcieli właśnie zabrac go na kawalerski na 'dobre dupy' a ona kategorycznie się sprzeciwiła to pojechali jej że jest sztywna i nie potrafi się bawic! I coś tam, że współczują przyszłemu panu młodemu bo pewnie jest drętwa w łóżku skoro tak ją to boli
Na szczęście narzeczony okazał się ogarnięty i odciął się od takich kolegów
Stary 2012-03-26, 17:56   #1497
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja osobiście nie widzę w striptizie nic złego. I gdyby mój mężczyzna chciał iść na taki występ to (pewnie z zazdrością), ale bym pozwoliła. Jeśli będę ufała, że nic się nie stanie poza oglądaniem, to nie mam nic przeciwko.
jak facet jest zdrowy, to na pewno mu stanie (nawet na samo patrzenie)..... rzecz normalna i oczywista....

a ja później nie byłabym w stanie być z nim blisko myśląc po pierwsze o tym, że inna (fizyczna! - w sensie metr od niego) kobieta spowodowała, że się podniecił.... po drugie, że może w czasie chwili intymnej ze mną myślec i przypominać sobie ją....

nie jestem w stanie na to pozwolić.....

ale wiadomo, tolerancja jest różna
Stary 2012-03-26, 17:59   #1498
najfajniejsza
Zakorzenienie

Frezi, Maalini, to ja mam pytanie: jak oglądacie filmy i pojawia się rozbierana scena, kobieta przechodzi nago itp., to też jesteście zazdrosne o to, że luby na to patrzy? albo na plaży jak dziewczyna się opala toples (wiadomo, facet nie patrz na nią non stop, no ale siłą rzeczy może to zauważyć), to strzelacie focha?
znaczy ja bym strzeliła, jakby się gapił i ślinił ale jakby rzucił okiem to spoko.
zresztą P. akurat mam wrażenie, że nie czułby żadnego podniecenia, oglądając taniec - jestem niemal pewna, że traktowałby to jako zabawę, a nie jako coś seksualnego. Oczywiście mówię o samym tańcu i patrzeniu na wyginającą się panią, gdy wokół siedzi wielu kolegów wszyscy się śmieją, gwiżdżą itp. Tak to widzę
ale kurde dobrze, że tego nie będzie i tak
Stary 2012-03-26, 18:01   #1499
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maalini Pokaż wiadomość
Dobrze to ujęłaś frezi, zgadzam się z Tobą w 100%. Dla mnie nie ma mowy nawet o tańcu na odległośc dla mojego mężczyzny.

Koledzy narzeczonego mojej znajomej chcieli właśnie zabrac go na kawalerski na 'dobre dupy' a ona kategorycznie się sprzeciwiła to pojechali jej że jest sztywna i nie potrafi się bawic! I coś tam, że współczują przyszłemu panu młodemu bo pewnie jest drętwa w łóżku skoro tak ją to boli
Na szczęście narzeczony okazał się ogarnięty i odciął się od takich kolegów

a właśnie, że w większości przypadku jest zupełnie na odwrót

ja mam nieskończoną wyobraźnię i inicjatywę w łóżku..... dlatego właśnie mój facet nie musi/nie potrzebuje/ nie może (tak brzmi brutalnie NIE MOŻE! NIE MA MOJEGO POZWOLENIA) oglądać nagich kobiet.....

jeśli kiedyś miałoby to miejsce, to nie mówię, że się z nim rozstanę.....
ja po prostu zamknę się w sobie i nie będę juz tak otwarta i odważna w łóżku (bo stracę świadomość bycia tą najpiękniejszą i najlepszą - skoro oglądał inną i się jarał)

a jakie będą konsekwencje dla naszego związku skoro stracę temperament??? nie wiem... i wole nie wiedzieć, więc nie zezwalam na to! Po trupach, ale nie pozwolę aby mój mąż uczestniczył w takich pokazach....
Stary 2012-03-26, 18:02   #1500
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
jak facet jest zdrowy, to na pewno mu stanie (nawet na samo patrzenie)..... rzecz normalna i oczywista....

a ja później nie byłabym w stanie być z nim blisko myśląc po pierwsze o tym, że inna (fizyczna! - w sensie metr od niego) kobieta spowodowała, że się podniecił.... po drugie, że może w czasie chwili intymnej ze mną myślec i przypominać sobie ją....

nie jestem w stanie na to pozwolić.....

ale wiadomo, tolerancja jest różna
hmm z drugiej strony żyjemy w czasach, kiedy erotyka jest wszechobecna... Organizujesz z neta film, okazuje się, że to jest porno... I taki sam masz do tego stosunek? Bo ja bym się gorzej czuła wiedząc, że mój chłop robi sobie dobrze, albo że sie podnieca patrząc na pornola, kiedy ja np śpie, niż z myślą, że na wyjeździe biznesowym poszedł z kumplami do klubu go go. Bo z drugiej strony co? Miał grać świętoszka, odwrócić sie od dwudziestki chłopów i powiedzieć, że nie idzie, bo mu baba nie pozwala?

edit: Frezi ja po prostu zamknę się w sobie i nie będę juz tak otwarta i odważna w łóżku (bo stracę świadomość bycia tą najpiękniejszą i najlepszą - skoro oglądał inną i się jarał) jakąś byłą swoją też się jarał i czy to znaczy, ze Tobą się jara mniej, albo że masz się zamknąć w sobie?

Najka się zgadzam na stówe.

poza tym wydaje mi sie straszne ZABRANIANIE komuś czegokolwiek. Ja bym sie obraziła, gdyby mi ktoś zabronił. Może wyrazić swoje zdanie, jasno powiedzieć, że będzie mu przykro jeśli coś zrobie, że wolałby żebym uszanowała... ale wybór ma być mój. Poza tym jeśli miałabym świadomość, że jakaś moja decyzja zrani partnera, to wiedziałabym, ze tego nie zrobie. Natomiast gdyby mi ZABRONIŁ, poszułabym sie troche urażona brakiem zaufania do moich wyborów.

Edytowane przez Zuzik06
Czas edycji: 2012-03-26 o 18:06
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości