|
|
#1471 |
|
MBZ♥
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Got gÓpia baba i tyle
![]() Caprioszku a próbowałaś sama robic sosy do sałaty? są naprawdę proste, pięknie pachną, świetnie smakują i nie ma w nich tyle polepszaczy![]() Stygmatku ![]() nie wiedziałam o tym gazie muszę doczytać
|
|
|
|
#1472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kawa - co z filmikiem?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
biedna dziewczyna ![]() nie smuć się...
|
|||
|
|
|
#1473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To idę na obiad ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Nooo A ja jestem monda i pienkna
|
||
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
mój brzuch teraz wygląda nawet ok jak stoję
po obiedzie wygląda tak jak kiedyś na pusty żołądek i nawet nie muszę aż tak wciągać gorzej jak siadam - wtedy fałdę muszę wsadzać w spodnie |
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Dziewczyny, mam do Was pytanie... bo wywiązała się dyskusja na PMkach 2013 nt. wieczorów kawalerskich, a konkretnie stiptizerek (pojawił się też wątek z paniami lekkich obyczajów) przypomniało mi się jak ostatnio szwagier TŻta z kolegami zamówili koledze "panienkę". Oczywiście przyszły pan młody skorzystał... Byłam w szoku, bo szwagier opowiadał o tym tak na luzie, ze śmiechem, a jest bardzo religijny i ogólnie uważałam go za najświętszego człowieka świata... ![]() Gdybym dowiedziała się o czymś takim to bym chyba odwołała ślub, a jeśli "po fakcie" to chyba bym się rozwiodła od razu... dla mnie zdrada jest niewybaczalna ![]() Jakie macie poglądy na ten temat?
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiem, jak można komuś zorganizować prostytutkę na wieczór kawalerski... to żenujące, jeśli ktoś tego chce. nie chciałabym być z człowiekiem, który komuś załatwia takie atrakcje. to zdrada. i to bardzo obrzydliwa. ale do striptizerek nie mam "ale" chyba. to znaczy jeśli to tylko taniec, bez tych wszystkich opcji z siadaniem panny na panu młodym, zlizywaniem jedzenia z ciała itp. just dance, no touch jest dla mnie ok. sama chętnie przeszłabym się na profesjonalny striptiz ale za męskiego striptizera na panieńskim bym osobiście zabiła
|
|
|
|
|
#1477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż sama striptizera/ki nie chciałam i tż też nie chciał
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle kiedyś Wam pisałam o panu młodym, ktory na swój kawalerski zorganizował wyjazd na kilka dni w góry i kumplom opłacił "panie do towarzystwa"
nie wiem, czy sam skorzystał. niezła patologia
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Capri dla mnie korzystanie z usług takich pań przez faceta, który ma wziąć ślub jest poniżej wszelkich poziomów krytyki (ogólnie uważam korzystanie za obleśne, ale jak ktoś jest sam- niech się bawi jak chce).
Striptiz- czemu nie, uważam to za dobre widowisko, jeśli jest przedstawione ze smakiem. Natomiast to o czym mówisz nie mieści mi się w głowie.... Nie uważam małżeństwa za "koniec wolności".... w końcu po to sie jest z tą jedną osobą, żeby kiedyś z nią spędzić życie. Takie korzystanie "bo później nie można" moim zdaniem pokazuje tyle, że miłość jest niedojrzała i nie ma w związku szacunku do drugiej osoby. W końcu skoro na kilka dni przed ślubem nie ma oporów przed spędzeniem nocy z jakąś panią lekkich obyczajów, to skąd pewność, że po ślubie będzie się wzbraniał? Dla mnie obrzydliwe i niewybaczalne. ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Naj nie chciałabyś, żeby pan pomachał Ci przed nosem pośladkami świecącymi od olejku i samoopalacza? ![]() Ja też bym chętnie obejrzała damski profesjonalny striptiz. Ale męski...bllleeeeeeeeeeeee
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani striptizera. po prostu z ciekawości bym zobaczylą, jak wygląda taki pokaz w jakimś fajnym klubie i mój P. na stówę by nie chciał striptizerki, zupełnie nie jego klimaty mam nadzieję więc, że nikt nie wpadnie na taki pomysł, bo to nie jego bajka, nie bawiłby się dobrze, a w tym chodzi o dobre samopoczucie pana młodego
|
|
|
|
|
#1484 |
|
Rozeznanie
|
Capri zgadzam się z Tobą. Dla mnie również to jest niewybaczalne i zarazem ohydne
To jest moim zdaniem kompletny brak poszanowania partnerki i żadne tłumaczenie "no ale wiesz, kumple załatwili to co miałem zrobic" by nie przeszło.
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście, gdybym się dowiedziała, że D. skorzystał przed ślubem z ,,wolności" byłabym skłonna odwołać ślub. Wolę zdziwienie rodziny i plotkowanie niż życie z kimś, kto zdradził mnie dla zabawy. |
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na meski striptiz bym mogła pójść pod warunkami: 1. już na lekkim rauszu 2. na jakiś zorganizowany występ w klubie (np. kilku panów tańczy naraz) 3. tylko dla śmiechy ale jakby miał tańczyć taki wylaszczony facet tylko dla mnie, to nie ręczę za siebie
|
|
|
|
|
#1487 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie zdrada jest niewybaczalna tak jak mówiłam, ale "mniejszym złem" byłaby dla mnie zdrada z prostytutką/przypadkowo poznaną kobietą, jedna noc, niż długotrwały związek, zaangażowanie uczuciowo, podwójne życie. Ale tak czy tak bym nie wybaczyła
A wyoliwkowanego pana na panieńskim też bym nie chciała
|
|
|
|
#1488 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
ja ogólnie jestem przeciwna takim atrakcjom....
![]() nie rozumiem jak facet zakochany w swojej kobiecie, może czerpać przyjemność nawet z tylko oglądanie innej nagiej kobiety.... jeśli o mnie chodzi, to uwłacza to mojej kobiecości i niszczy zaufanie i wzajemny szacunek.... taka fizyczna osoba tańcząca obok i pokazująca swoje strefy intymne to chora jazda.... ja na to nie zezwalam - jest to poza granicami mojej tolerancji! Zresztą, nawet zwykły taniec to właśnie siadanie na panu młodym (lub innych uczestnikach show) lub lap dance NIE NIE NIE! |
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to jest dla mnie niedopuszczalne. ale sam taniec - np. pójście do klubu i patrzenie sobie, dla mnie to nie problem. kobiety sa ładne super się gną itp. poza tym one chyba rozbierają się do majtek tylko, czy mam utopijne myślenie? ale cieszę się ,że P. nie chciałby takich atrakcji. |
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde tak sobie myślę, że zdrada by mnie teraz zabiła.. ufam tż w 100% i jakby mnie zdradził, to chyba bym tego nie przeżyla |
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Korzystanie z panienek - stanowcze nie, bez możliwości tłumaczeń
Striptiz do bielizny/taniec bez macanek - może być
|
#1494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale on mnie kocha i nic takiego się nie stanie
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Ja osobiście nie widzę w striptizie nic złego. I gdyby mój mężczyzna chciał iść na taki występ to (pewnie z zazdrością), ale bym pozwoliła. Jeśli będę ufała, że nic się nie stanie poza oglądaniem, to nie mam nic przeciwko.
|
#1496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koledzy narzeczonego mojej znajomej chcieli właśnie zabrac go na kawalerski na 'dobre dupy' a ona kategorycznie się sprzeciwiła to pojechali jej że jest sztywna i nie potrafi się bawic! I coś tam, że współczują przyszłemu panu młodemu bo pewnie jest drętwa w łóżku skoro tak ją to boli Na szczęście narzeczony okazał się ogarnięty i odciął się od takich kolegów
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja później nie byłabym w stanie być z nim blisko myśląc po pierwsze o tym, że inna (fizyczna! - w sensie metr od niego) kobieta spowodowała, że się podniecił.... po drugie, że może w czasie chwili intymnej ze mną myślec i przypominać sobie ją.... nie jestem w stanie na to pozwolić..... ale wiadomo, tolerancja jest różna |
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, Maalini, to ja mam pytanie: jak oglądacie filmy i pojawia się rozbierana scena, kobieta przechodzi nago itp., to też jesteście zazdrosne o to, że luby na to patrzy? albo na plaży jak dziewczyna się opala toples (wiadomo, facet nie patrz na nią non stop, no ale siłą rzeczy może to zauważyć), to strzelacie focha?
znaczy ja bym strzeliła, jakby się gapił i ślinił ale jakby rzucił okiem to spoko. zresztą P. akurat mam wrażenie, że nie czułby żadnego podniecenia, oglądając taniec - jestem niemal pewna, że traktowałby to jako zabawę, a nie jako coś seksualnego. Oczywiście mówię o samym tańcu i patrzeniu na wyginającą się panią, gdy wokół siedzi wielu kolegów wszyscy się śmieją, gwiżdżą itp. Tak to widzę ale kurde dobrze, że tego nie będzie i tak
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a właśnie, że w większości przypadku jest zupełnie na odwrót ![]() ja mam nieskończoną wyobraźnię i inicjatywę w łóżku..... dlatego właśnie mój facet nie musi/nie potrzebuje/ nie może (tak brzmi brutalnie NIE MOŻE! NIE MA MOJEGO POZWOLENIA) oglądać nagich kobiet..... jeśli kiedyś miałoby to miejsce, to nie mówię, że się z nim rozstanę..... ja po prostu zamknę się w sobie i nie będę juz tak otwarta i odważna w łóżku (bo stracę świadomość bycia tą najpiękniejszą i najlepszą - skoro oglądał inną i się jarał) a jakie będą konsekwencje dla naszego związku skoro stracę temperament??? nie wiem... i wole nie wiedzieć, więc nie zezwalam na to! Po trupach, ale nie pozwolę aby mój mąż uczestniczył w takich pokazach.... |
|
|
|
|
#1500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit: Frezi ja po prostu zamknę się w sobie i nie będę juz tak otwarta i odważna w łóżku (bo stracę świadomość bycia tą najpiękniejszą i najlepszą - skoro oglądał inną i się jarał) jakąś byłą swoją też się jarał i czy to znaczy, ze Tobą się jara mniej, albo że masz się zamknąć w sobie? ![]() Najka się zgadzam na stówe. poza tym wydaje mi sie straszne ZABRANIANIE komuś czegokolwiek. Ja bym sie obraziła, gdyby mi ktoś zabronił. Może wyrazić swoje zdanie, jasno powiedzieć, że będzie mu przykro jeśli coś zrobie, że wolałby żebym uszanowała... ale wybór ma być mój. Poza tym jeśli miałabym świadomość, że jakaś moja decyzja zrani partnera, to wiedziałabym, ze tego nie zrobie. Natomiast gdyby mi ZABRONIŁ, poszułabym sie troche urażona brakiem zaufania do moich wyborów. Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-03-26 o 18:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

są naprawdę proste, pięknie pachną, świetnie smakują i nie ma w nich tyle polepszaczy

zachowuje się, jakby tu od zawsze mieszkał LD

), no i wina na zlocie, idzie mi nieźle. nawet jak zjem niezdrowo, czego staram się unikać, to wówczas niewiele bardzo i nadrabiam warzywami i owocami. P. mi kombinuje ze stepperem i będzie git 

nie wiem, czy sam skorzystał.