![]() |
#2161 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mam kilka drobiazgów do wymiany
jestem chętna na podkład, kredkę i puder benefit
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Masz racje, Kookai wzbudza nostalgię.. bardzo bym go pragnęła ![]() A co do bombki, to niestety, na razie nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Wtajemniczenie
|
rozumiem ale niestety nic więcej nie wynajdę
![]() ![]()
![]() |
#2167 |
Rozeznanie
|
coś u mnie?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 |
Wtajemniczenie
|
ok, ale jak znajdę wolną chwilę, bo niestety cierpię na brak czasu
![]()
![]() |
#2169 |
A cobra on my left...
|
szkoda, najbardziej zależało mi na oleju róży właśnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Tak mocno pi razy drzwi, bo trudno mi to szacować Ty ode mnie: masażer 45zł spodnie czarne z Zary 60zł Light Medium Neutral 2xzippy Luminesse 7zł Matis krem z filtrem 40 SPF, 5ml, testowany 3zł Phenome Native Serenity My First Personal Soap Bar 15zł Ja od Ciebie koniki puder Sm (tzn. końcówke pudru ![]() JMO ![]() ubranka Spośród koników najmniej mi zależy na pluszowym gadającym, a spośród ubranek najbardziej na kurteczce. Najfajniej by było gdybyś mi spakowała do siatki tak na oko to co Ci się wydaje równoważne temu co ja dam Tobie i zapewniam Cię, że będę zadowolona bo wszystko co od Ciebie chcę jest fajne i na wszystko się cieszę. Jeśli pasuje Ci wziąć ode mnie jutro rzeczy, to ja je chętnie wezmę do pracy i będę czekać na Twój sygnał, że jesteś w okolicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Zadomowienie
|
Hej, jeśli chodzi o tę sukienkę, to podziękuję, bo rozmiar 38 z H&M jest na mnie przyduży. Za to chętnie przygarnęłabym któreś lakiery z OPI, napisz proszę jakie masz kolory poza wątkiem, bo wyczytałam, że masz inne. I odsypka Meteorytów oczywiscie mnie interesuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Zadomowienie
|
Fakt - ślepowron ze mnie jak ta lala, wybacz!
![]() OPI - ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Zadomowienie
|
Jak tam nasza wymianka? Dopytuję, bo mam kilka Wizażanek zainteresowanych Hoolą, a Ty byłaś pierwsza, więc najpierw chciałabym z Tobą uzgodnić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Zadomowienie
|
W takim razie byłabym chętna na Barefoot in Barcelona, lubię ten kolor
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Za mało? Hoola kosztuje mniej więcej 150zł, więc myślę, że mi się opłaca, kochana. Oczywiście nie pogardziłabym jeszcze jednym lakierem, ale chcę, zeby i Tobie się opłacało. ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Szkoda, ze już nie masz Lunch at the Delhi, bo ja wolę właśnie takie delikatniejsze odcienie. Mam blade dłonie i te Teksasowe np. na nich źle wyglądają. Może mi coś doradzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Zadomowienie
|
O, to mi pomogłaś- obejrzałam sobie swatche i chyba Dress to Empress będzie niezły na moje pazury
![]() Odnośnie mojej Hooli - tak jak napisałam w wątku, jest nieużywana poza swatchowaniem jednorazowym, ma pędzelek, tylko jeden mankament - na wieczku jest oddarty kawałeczek opakowania, bo jest papierowe i chowając je do torebki oddarłam, niestety. Załączę Ci real foto, żebyś widziała, jak to wygląda. Na zawartość oczywiscie nie ma to wpływu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
Zadomowienie
|
olejki Henaara(pół opakowania) i Khadi Stymulujący (więcej niż połowa op.) - tu butelka trochę upaćkana
![]() jestem zainteresowana.
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
to są tylko połowy olejów, dlatego wymienię za obydwa tylko bronzer lumiere, jego trzeba było sprowadzać z USA, mogę dorzucić jakieś sample mineralne, lub zrobić odlewkę oleju arachidowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Pytałaś u mnie o tunikę Mango i kilka rzeczy ![]() DIOR Blush Duo (Passion Fruit 533) z welurkiem i pudełkiem, Kwas migdałowy Kwas askorbinowy w proszku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Zadomowienie
|
Hm. A co byś chciała jeszcze prócz mleczka z bu?
![]() ![]()
![]() |
#2183 |
Wtajemniczenie
|
Hej, na razie wycofuję się z wymiany. Stwierdziłam jednak, że podkład obecnie nie jest mi potrzebny. Pozdrawiam serdecznie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
a ile masz tej odlewki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
w takim razie nie jestem już zainteresowana, dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2186 |
Zadomowienie
|
Czekam na odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Coś za pędzle sephory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Konto usunięte
|
Kubek chce. Koniecznie
![]() ![]() edit: moze jakas wieksza wymianka? Zaraz sprawdze co Ci chetnie zabiore ![]() edit2: wezme chetnie: Do You think I'm Texy, Red Hot ayers rock. Zastanawiam sie jeszcze nad Benefit ten, ale to musialaby pomacac. Znajdziesz cos u mnie za kubek i te pare rzeczy? Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2012-04-03 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
a jestes chetna wymienic ciuszki za kosmetyki? bo niestety w ciuszkowym nic nie wypatrzyłam u Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
te oleje które wymieniłaś to akurat znam, hydrolatów mam sporo. A co do paris to muszę się jeszcze zastanowić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.