Motywacja do nauki, samorozwoju - grupa wsparcia :) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-26, 11:38   #2971
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Dot.: Motywacja do nauki, samorozwoju - grupa wsparcia :)

Idę sobie nałożyć olej
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 12:21   #2972
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez BrairRose Pokaż wiadomość
nicRu rozumiem, ze masz dzisiaj jakies zaliczenie? Powodzenia, trzymam kciuki

ech ja dzisiaj mam prace, ale jestem zadowolona bo powtorzylam wczoraj ta gramatyke i zostalo mi tylko 150 str do konca ksiazki, poza tym poznalam tez dwie fajne dziewczyny, ktore chca ze mna zrobic wymiane jezykowa.

Poznalam tez fajnego chlopaka, jego kolega zaprosil nas do stolika, na poczaktu nie chcialysmy, ale pozniej sie zgodzilysmy, gadalismy razem 2 godziny, ten chlopak na poczatku jak do mnie mowil to byl caly czerwony i patrzyl w dol, ale pozniej widac ze sie rozluznil, przysiadl sie do mnie, zadawal mnostwo pytan, okazalo sie ze mamy wspolne zainteresowania bla bla bla, ale musialam odprowadzic kolezanke na tramwaj i poszlysmy, a oni tylko sie pozegnali, bylo milo maja nadzieje ze sie jeszcze zobaczymy. No to jak masz taka nadzieje, to wez moj numer nie cierpie takich syt . Ech i jeszcze byl taki przystojny...
Niee, ale oddał piątkowe kolokwium dramat i ku mojemu zaskoczeniu 80% Ale tego w ten piątek nie widzę

Co do CV po angielsku - coś skleciłam na podstawie CV jakie mama mojej koleżanki miałą w GB, jeszcze poprawię, ale mam m/w tak:

Curriculum Vitae
Name: xyz xyz

Address: ...
Mobile: ...
Email: ...

Personal statement:
...

Education and courses:
data-data ...
data-data ...
etc

Employment history:
Date: ...
Institution: ...
Title: ...
...

Languages:
language1 native language
language2 ...
language3 ...

Software, languages, computer systems (tu nie wiem czy tak mogę napisać :P):
...

Hobbies/Interests:
...

Ale to wersja beta, jeszcze dopracowuję
Stary 2012-03-26, 16:14   #2973
Dorcia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BrairRose Pokaż wiadomość
nicRu rozumiem, ze masz dzisiaj jakies zaliczenie? Powodzenia, trzymam kciuki

ech ja dzisiaj mam prace, ale jestem zadowolona bo powtorzylam wczoraj ta gramatyke i zostalo mi tylko 150 str do konca ksiazki, poza tym poznalam tez dwie fajne dziewczyny, ktore chca ze mna zrobic wymiane jezykowa.

Poznalam tez fajnego chlopaka, jego kolega zaprosil nas do stolika, na poczaktu nie chcialysmy, ale pozniej sie zgodzilysmy, gadalismy razem 2 godziny, ten chlopak na poczatku jak do mnie mowil to byl caly czerwony i patrzyl w dol, ale pozniej widac ze sie rozluznil, przysiadl sie do mnie, zadawal mnostwo pytan, okazalo sie ze mamy wspolne zainteresowania bla bla bla, ale musialam odprowadzic kolezanke na tramwaj i poszlysmy, a oni tylko sie pozegnali, bylo milo maja nadzieje ze sie jeszcze zobaczymy. No to jak masz taka nadzieje, to wez moj numer nie cierpie takich syt . Ech i jeszcze byl taki przystojny...
ja tam wierzę że jest coś nam z góry przeznaczone, i jak macie się spotkać to spotkaciei wtedy weźmiesz od niego numer ale to polak czy włoch??

Cytat:
Napisane przez shine_sky Pokaż wiadomość
Cześć

Witam wszystkie nowe dziewczyny! Fajnie, że jest Nas coraz więcej, ale będziemy plotkować !

Sporo napisałyście, przeczytałam wszystko ja wczoraj byłam cały dzień z Tżtem we Wrocku byliśmy w ZOO, potem chodziliśmy po rynku, na obiad i do spiża i piwko czekoladowe, z tym, że Tż nie pił bo był autem . Zwierzęta w ZOO fantastyczne! Szczególnie małpy boskie, każda z nich ma taki myślący wzrok

Ja wczoraj napisałam wszystkim wykładowcom maila z zapytaniem o terminy konsultacji, muszę przez ten cały tydzień jeździć na uczelnię, żeby uzyskać wszystkie wpisy

Póki co, zapisałam sobie w kajeciku moje plany I w tym tygodniu mam zamiar:
- podszkolić Exela ( Tż ma kiążkę z której się będę uczyć),

- uczyć się angielskiego, ale angielskiego który wykorzytam w pracy, bo na studiach nie mam języka( a szkoda ). I tak sobie myślę, że może będę sobie czytałam artykuły a zagranicznej prasy, do tego oglądała filmy bez tekstu, co myślicie? Bo jedyne czym dysponuje to książką z lo, ale jak już Wam wspomniałam kiedyś, są tam tematy typu o czym świadczą wąskie lub pełne usta, to czy człowiek jest otwarty, czy skryty autentyk, także no, średnio mi się takie coś przyda ,

- muszę wysyłać CV, ale nie mam jeszcze napisanego LM , nicRu, Tż ma CV po ang. w razie pytań pisz , btw. wpadam powoli z depresję z powodu braku pracy, oglądałam nawet ogłoszenia o pracy zdalnej - pisanie artykułów, ale jedyne ogłoszenie jakie znalazłam to oferta 1,20zł za 1200 znaków, no niby to pół strony, ale wg mnie to grosze, przecież za powiedzmy 10 stron miałabym 20 zl i pół dnia pisania,

- chcę też zrobić porządki świąteczne , muszę ogarnąć mój strych, bo jeszcze trochę i mi wszystko na głowę spadnie, ja tam mam wszystko, od kołyski mojej jak byłam mała, po nieograniczoną liczbę butów/ciuchów, a również kanapy,łóżka materace, no cyrk, chcę ogarnąć co się da, nouvelle, co to za preparat na tego grzyba

Jeszcze mam Wam sporo do popisania, ale spokojnie, mamy cały dzień, więc wpadnę niedługo.
ooo witam(y) we Wrocku
Ja jeszcze polecam słuchanie radia zagranicznego, np. wczoraj słuchałam jakiejś amerykańskiej stacji i babka wygrała 10 tys $

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 16:30   #2974
misheall
Wtajemniczenie

Hejjjj
Cytat:
Napisane przez Beacia Pokaż wiadomość
W bibliotece wojewódzkiej w Krakowie to teraz obłożenie studentów jest;p
Powodzenia i wytrwałości
U mnie nawet nie ma jakiegoś wielkiego oblężenia. Część książek (z dwóch bibliotek) zamówiłam przez internet, a potem tylko odebrałam. Dzisiaj byłam w bibliotece na uczelni, a że poszłam akurat, jak były zajęcia, to w ogóle nie było kolejki.

Cytat:
Napisane przez nellady Pokaż wiadomość
a ja muszę temat w końcu wymyslić
A wiesz już mniej więcej o czym byś chciała pisać?

Cytat:
Sporo napisałyście, przeczytałam wszystko ja wczoraj byłam cały dzień z Tżtem we Wrocku byliśmy w ZOO, potem chodziliśmy po rynku, na obiad i do spiża i piwko czekoladowe, z tym, że Tż nie pił bo był autem . Zwierzęta w ZOO fantastyczne! Szczególnie małpy boskie, każda z nich ma taki myślący wzrok

- uczyć się angielskiego, ale angielskiego który wykorzytam w pracy, bo na studiach nie mam języka( a szkoda ). I tak sobie myślę, że może będę sobie czytałam artykuły a zagranicznej prasy, do tego oglądała filmy bez tekstu, co myślicie? Bo jedyne czym dysponuje to książką z lo, ale jak już Wam wspomniałam kiedyś, są tam tematy typu o czym świadczą wąskie lub pełne usta, to czy człowiek jest otwarty, czy skryty autentyk, także no, średnio mi się takie coś przyda ,

- muszę wysyłać CV, ale nie mam jeszcze napisanego LM , nicRu, Tż ma CV po ang. w razie pytań pisz , btw. wpadam powoli z depresję z powodu braku pracy, oglądałam nawet ogłoszenia o pracy zdalnej - pisanie artykułów, ale jedyne ogłoszenie jakie znalazłam to oferta 1,20zł za 1200 znaków, no niby to pół strony, ale wg mnie to grosze, przecież za powiedzmy 10 stron miałabym 20 zl i pół dnia pisania,
Jak ja dawno w ZOO nie byłam
Ja właśnie czytam artykuły zagraniczne, słucham różnego rodzaju podcasty (wraz z tekstem), i filmy też staram się oglądać bez lektora, ale coś kiepsko mi idzie.
O tych artykułach co piszesz, to są pewnie takie na strony internetowe. Oni chcą max 2000-3000 znaków w takim artykule.

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Niee, ale oddał piątkowe kolokwium dramat i ku mojemu zaskoczeniu 80% Ale tego w ten piątek nie widzę

Cytat:
Napisane przez Dorcia91 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze polecam słuchanie radia zagranicznego, np. wczoraj słuchałam jakiejś amerykańskiej stacji i babka wygrała 10 tys $
Ja kiedyś próbowałam słuchać radia BBC, ale nic nie rozumiałam, i nie nadążałam :/

Byłam dzisiaj w Rosmanie, i kupiłam odżywkę. Dzisiaj przetestuję ;D
Jutro idę na dni kariery. Może uda mi się jakoś praktykę załatwić

Siadam zaraz znów do ćw. z r.i.f.

'It's better to feel pain, than nothing at all
So keep your head up, keep your love'

Pomagam
misheall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 16:34   #2975
shine_sky
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam wierzę że jest coś nam z góry przeznaczone, i jak macie się spotkać to spotkaciei wtedy weźmiesz od niego numer ale to polak czy włoch??

ooo witam(y) we Wrocku

Macie fantastyczne piwko, kupiliśmy sobie do domku 0,9l, karmelowe
Widzisz no - szkoda, że się wcześniej Ciebie nie wypytałam co jeszcze warto we Wrocku zwiedzić, choć przyznam, że na następny razm przyjedziemy na dwa dni, bo jeden dzień, to zdecydowanie za mało, tym bardziej, że na miejscu byliśmy już nie tak wcześnie rano bo dopiero po 11.

Dorcia, a Ty gdzie szukasz artykułów po ang? Przetłumaczysz je sobie w całości i np. spisujesz gdzieś przetłumaczony artykuł, czy tylko czytasz, a jak czegoś nie wiesz to tylko sprawdzasz? W ten sposób doszlifuje czytanie i pisanie, ale co z mówieniem? Mam sporą barierę , nie odważyłabym się na konwersację powiedzmy przez neta z obcokrajowcem, bo wiem, że mój angielski, jest na zbyt mały poziomie, no więc jak się przełamać mam Tż, z nim bym w sumie mogła pogadać, ale to też chyba inaczej z obcym, a z kimś bliskim.

Posprzątałam trochę na strychu Z natury jestem pedantką, i jest to męczące czasem, bo muszę mieć wszystko dopracowane, wypięknione, i nigdzie nie może być syf, ale przez zimę trochę na strychu się zalęgło, to stwierdziłam, że zrobię wiosenne porządki . Mój strych dzieli się na 3 części, póki co zrobiłam połowę z jeden części, ale dokładnie, poopisywałam kartony żeby wiedzieć gdzie co jest. I stwierdziłam, że codziennie po troszku, żeby mi się to nie znudziło, i żebym się nie zniechęciła

Siedzę teraz na balkonie, oglądam się za ofertami pracy i coś tam wysyłam. Zaraz walnę sobie kawusię , czekam, aż Tż wróci z pracy - jakoś mi tak milej się uczy przy nim, on nos w swoim laptopie, ja w swoim, ale jakoś mi tak raźniej

Dzięki laski za rady w związku z włosami. Jak będę w Rossmanie następnym razem to kupię ten olejek dzięcięcy siedzę teraz w domu, więc będę chodziła z tłustymi od rana, a co mi tam!
Acha, a ile razy w tyg mogę nakładać tą oliwkę
shine_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 16:49   #2976
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Też bym chciała się wybrać z TŻ do Wrocławia.

Co do angielskiego to ja jestem chyba jakaś głucha, bo ciężko mi idzie rozumienie ze słuchu, a jak przeczytam tekst np jakiejś piosenki, którą odsłuchałam to myślę ,,aha, faktycznie tak to śpiewali"

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

shine nakładasz oliwkę na włosy kiedy chcesz ja nakładam tak 1-3 razy w tygodniu
Stary 2012-03-26, 16:50   #2977
poppy seed
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Ale sobie pospałam. Nie pamiętam kiedy wstałam o 10. Aż jestem zła, bo pół dnia już za mną.
spokojnie, każdemu się należy od czasu do czasu, a już tym bardziej skoro ci się rzadko zdarza

Cytat:
dziękować też muszę go usunąć, bo zrobił mi się przy oknie, i pomalować na nowo białą farbą.

Kawa, luuuuuzik, od czasu do czasu należy się Nam długie spanko, dopiero 10:30, to nie tragedia Zrobiłam sobie pycha śniadanko, aż się pochwalę - omlet z piersią z kurczaka, rzodkiewką, cebulką, ogórkiem zielony, serkiem żółym i bazylią

Kochane, poradźcie mi. Bo tak niesamowicie nakręcacie mnie na te oleje, i w ogóle dbanie o włoski, od trochę innej strony niż ja dbałam. - mam te feralne odrosty, muszę je pokryć, bo naprawdę wygląda to źle, już nawet jestem umówiona z fryzjerką. Ale jednocześnie nie chce walić farby na włosy, no i kółko się zamyka. Czy jest możliwość, żebym pokryła odrosty, a zamiast farby zastosować szamponetkę? I potem sama co jakiś czas sobię ją używać? Bo chyba mniej niszczy włosy.
Bo nie mogę czekać, aż wrócę do koloru bo o potrwa sporo czasu, i będę wyglądała na zaniedbaną Od jakiegoś czasu miałam podobny kolor do tego http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/...-28225-big.jpg, czyli taki zimny, gołębi blond.

a co do olejów - to skuszę się na ten co Twój Kawa, tylko proszę powiedz, jak się go stosuje , w sensie nakładam na włosy po uprzednim umyciu, trzymam jakiś czas i normalnie zmywam? Włosy nie są po tym tłuste?
chcę takie śniadanie
u mnie były naleśniki z serkiem mascarpone i ciepłym 'sosem' jagodowym, mniam

ale dużo piszecie, nie mam za bardzo czasu na wszystko odpisywac, bo zaraz lecę na basen, a potem mam w planach zając się trochę rosyjskim i matmą i poczytac.

któraś, Peggy chyba?, kupiła śliczne buty <3 kurde, chcę byc niższa no i śmigac w wysokich butach nie przewyższając wszystkich

jutro mamy koncert, więc w sumie cały dzień z głowy, od 7:30 do 20:00 poza domem, w środę następny koncert, ale tu już z tej okazji nie będę musiałą iśc na żadne lekcje, najs

niedługo zaczynamy przygotowywania do olimpiady j. łacińskiego (sama olipiada jest w następnym roku szkolnym ofc.), pani od łaciny mi to zaproponowała, w sumie fajnie, poczułam się doceniona

poppy seed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 16:52   #2978
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

poppy to ile Ty masz wzrostu?
Stary 2012-03-26, 16:54   #2979
poppy seed
Zakorzenienie

172 cm, niby nie jakoś strasznie dużo, ale i w płaskich butach przewyższam większośc koleżanek

poppy seed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 16:55   #2980
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poppy seed Pokaż wiadomość
172 cm, niby nie jakoś strasznie dużo, ale i w płaskich butach przewyższam większośc koleżanek
Chciałabym być Twojego wzrostu
Stary 2012-03-26, 17:01   #2981
Dorcia91
Zakorzenienie

Cytat:
Macie fantastyczne piwko, kupiliśmy sobie do domku 0,9l, karmelowe
Widzisz no - szkoda, że się wcześniej Ciebie nie wypytałam co jeszcze warto we Wrocku zwiedzić, choć przyznam, że na następny razm przyjedziemy na dwa dni, bo jeden dzień, to zdecydowanie za mało, tym bardziej, że na miejscu byliśmy już nie tak wcześnie rano bo dopiero po 11.

Dorcia, a Ty gdzie szukasz artykułów po ang? Przetłumaczysz je sobie w całości i np. spisujesz gdzieś przetłumaczony artykuł, czy tylko czytasz, a jak czegoś nie wiesz to tylko sprawdzasz? W ten sposób doszlifuje czytanie i pisanie, ale co z mówieniem? Mam sporą barierę , nie odważyłabym się na konwersację powiedzmy przez neta z obcokrajowcem, bo wiem, że mój angielski, jest na zbyt mały poziomie, no więc jak się przełamać mam Tż, z nim bym w sumie mogła pogadać, ale to też chyba inaczej z obcym, a z kimś bliskim.

Posprzątałam trochę na strychu Z natury jestem pedantką, i jest to męczące czasem, bo muszę mieć wszystko dopracowane, wypięknione, i nigdzie nie może być syf, ale przez zimę trochę na strychu się zalęgło, to stwierdziłam, że zrobię wiosenne porządki . Mój strych dzieli się na 3 części, póki co zrobiłam połowę z jeden części, ale dokładnie, poopisywałam kartony żeby wiedzieć gdzie co jest. I stwierdziłam, że codziennie po troszku, żeby mi się to nie znudziło, i żebym się nie zniechęciła

Siedzę teraz na balkonie, oglądam się za ofertami pracy i coś tam wysyłam. Zaraz walnę sobie kawusię , czekam, aż Tż wróci z pracy - jakoś mi tak milej się uczy przy nim, on nos w swoim laptopie, ja w swoim, ale jakoś mi tak raźniej

Dzięki laski za rady w związku z włosami. Jak będę w Rossmanie następnym razem to kupię ten olejek dzięcięcy siedzę teraz w domu, więc będę chodziła z tłustymi od rana, a co mi tam!
Acha, a ile razy w tyg mogę nakładać tą oliwkę
ja nie za często czytam artykuły, codziennie słucham radia, tylko nie BBC bo właśnie jest ze mną tak samo, tak szybko mówią że nie wiem w ogóle o co biega co prawda za wiele tez nie rozumiem ztego radio, ale co nie co łapię, i zapamietuję wymowę polecam jeszcze interpalspoćwiczysz pisanie
też zaczuna mi się ten problemz mówieniem, choć się już trochę otworzyłamale znów się zamykamtak jest jak nie ma kontaktu z językiem mówionym, najlepsza byłaby konwersacja na żywo z obcokrajowcemal e tez się przez neta nie odważe

Cytat:
Też bym chciała się wybrać z TŻ do Wrocławia.

Co do angielskiego to ja jestem chyba jakaś głucha, bo ciężko mi idzie rozumienie ze słuchu, a jak przeczytam tekst np jakiejś piosenki, którą odsłuchałam to myślę ,,aha, faktycznie tak to śpiewali"

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

shine nakładasz oliwkę na włosy kiedy chcesz ja nakładam tak 1-3 razy w tygodniu
nie tylko Ty tak masz
Wrocław oblegany

Cytat:
spokojnie, każdemu się należy od czasu do czasu, a już tym bardziej skoro ci się rzadko zdarza

chcę takie śniadanie
u mnie były naleśniki z serkiem mascarpone i ciepłym 'sosem' jagodowym, mniam

ale dużo piszecie, nie mam za bardzo czasu na wszystko odpisywac, bo zaraz lecę na basen, a potem mam w planach zając się trochę rosyjskim i matmą i poczytac.

któraś, Peggy chyba?, kupiła śliczne buty <3 kurde, chcę byc niższa no i śmigac w wysokich butach nie przewyższając wszystkich

jutro mamy koncert, więc w sumie cały dzień z głowy, od 7:30 do 20:00 poza domem, w środę następny koncert, ale tu już z tej okazji nie będę musiałą iśc na żadne lekcje, najs

niedługo zaczynamy przygotowywania do olimpiady j. łacińskiego (sama olipiada jest w następnym roku szkolnym ofc.), pani od łaciny mi to zaproponowała, w sumie fajnie, poczułam się doceniona
miłęgo dnia i powodzenia jtro na koncercie
brawo

a ja mam dzień do d**y
nie najlepiej się czuję, mam "te dni" ale od dawna tak źle ich nie przechodziłam a sprawozdanie, sączki, i koło na jutro

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:

oddaj mi chociaż kilka cm

Mój blog KLIK
Stary 2012-03-26, 17:03   #2982
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Dorcia ja Ci chętnie oddam kilka cm
Stary 2012-03-26, 17:19   #2983
shine_sky
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty ile masz wzrostu? Ja też jak Poppy - 172 i kocham szpilki , wszelkiego rodzaju szpilki, platformy, ach , ale mam też baleriny, trampki, i w lato klapy of kors Tż jest cm wyższy, ale i tak zakładam przy nim wysokie buty, lubi mnie w nich .

Dorcia, a wychodzi Ci ten angielski 15 min dziennie, jak masz w podpisie?
Czemu masz dzień do dupy

Poppy, co to za koncert, że, aż tyle trwa zrobiłaś mi smaka na basen, ale nie wiem czy się przełamię i wyjdę w stroju, przytyło mi się , mam w lodówce serek mascaropone, ale mi maka zrobiłaś na takie naleśniki
Stary 2012-03-26, 17:21   #2984
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

shine 178
Stary 2012-03-26, 17:32   #2985
shine_sky
Zakorzenienie

Cytat:
shine 178

Wysokie kobiety są seksowne

A masz z tym jakiś problem, że chcesz cm oddawać mi też możesz
Stary 2012-03-26, 17:32   #2986
Dorcia91
Zakorzenienie

Cytat:
o chętnie przyjmę
Cytat:
A Ty ile masz wzrostu? Ja też jak Poppy - 172 i kocham szpilki , wszelkiego rodzaju szpilki, platformy, ach , ale mam też baleriny, trampki, i w lato klapy of kors Tż jest cm wyższy, ale i tak zakładam przy nim wysokie buty, lubi mnie w nich .

Dorcia, a wychodzi Ci ten angielski 15 min dziennie, jak masz w podpisie?
Czemu masz dzień do dupy

Poppy, co to za koncert, że, aż tyle trwa zrobiłaś mi smaka na basen, ale nie wiem czy się przełamię i wyjdę w stroju, przytyło mi się , mam w lodówce serek mascaropone, ale mi maka zrobiłaś na takie naleśniki

164cm
jeśli mogę wliczyć w to radio i interpals to jak najbardziej

napisałam ale innym kolorem

Mój blog KLIK
Stary 2012-03-26, 17:38   #2987
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Wysokie kobiety są seksowne

A masz z tym jakiś problem, że chcesz cm oddawać mi też możesz
Przyzwyczaiłam się już do swojego wzrostu, TŻ też ale chciałabym czasem ubrać obcas albo szpilkę większą niż 5 cm
Stary 2012-03-26, 17:40   #2988
20160901857
Konto usunięte

A ja mam 1,68 i się czuję w sam raz, bo i szpilki spokojnie zakładam i w balerinach zbyt niska nie jestem Taka w sam raz

Też się wybiorę na basen jak mi w końcu soczewki przyślą
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 17:54   #2989
shine_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Przyzwyczaiłam się już do swojego wzrostu, TŻ też ale chciałabym czasem ubrać obcas albo szpilkę większą niż 5 cm

a Tż ile ma? Ja też mam średnio taki obcas, ale i wyższe się zdarzają, ale to najczęściej na jakąś babską imprezę w klubie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
A ja mam 1,68 i się czuję w sam raz, bo i szpilki spokojnie zakładam i w balerinach zbyt niska nie jestem Taka w sam raz

Też się wybiorę na basen jak mi w końcu soczewki przyślą
A ja powinnam chodzić w okularach, bo ślepa jestem jak kret czasem ludzi na ulicy nie poznaję , wstyd jak nic. Tzn. mam okulary, ale takie do czytania, ale wiesz jak to jest - rzadko kiedy je zakładam, bo kładę gdzie popadnie. Też chce soczewki, na pewno niedługo sobie sprawię

Cytat:
164cm
jeśli mogę wliczyć w to radio i interpals to jak najbardziej

napisałam ale innym kolorem
Kochana, ja miałam taki piątek, no straszny dzień, pechowy, wszystko nie tak i tak opak, no masakra, ale przeżyłam go jakoś. Walnij sobie gorącą herbatkę z cytrynką, miodem, wskakuj pod kocyk i ucz się spokojnie

Edytowane przez shine_sky
Czas edycji: 2012-03-26 o 17:55
Stary 2012-03-26, 17:56   #2990
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

shine, TŻ ma około 186cm
Stary 2012-03-26, 17:59   #2991
20160901857
Konto usunięte

Jak byłam gdzieś w gimnazjum miałam oczywiście okres wstydzenia się okularów, więc jak akurat nie miałam soczewek na stanie chodziłam bez niczego, a że mam wadę -7 to nie liczę ile razy powiedziałam cześć obcym ludziom A kiedyś już na studiach trzynastoletniej sąsiadce powiedziałam dzień dobry, bo myślałam, że to jej matka

A okulary mam od 7 roku życia, na początku miałam małą wadę, więc też w szkole nie nosiłam, ale w domu uparcie twierdziłam, że noszę, aż kiedyś tata po raz setny zapytał mnie czy miałam okulary w szkole i po prostu powiedziałam "nie"a jaki opierdziel wtedy dostałam, następnego dnia mama ze mną poszła do szkoły i powiedziała pani, że ma mnie pilnować

Edytowane przez 20160901857
Czas edycji: 2012-03-26 o 18:02
Stary 2012-03-26, 18:03   #2992
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Jak byłam gdzieś w gimnazjum miałam oczywiście okres wstydzenia się okularów, więc jak akurat nie miałam soczewek na stanie chodziłam bez niczego, a że mam wadę -7 to nie liczę ile razy powiedziałam cześć obcym ludziom A kiedyś już na studiach trzynastoletniej sąsiadce powiedziałam dzień dobry, bo myślałam, że to jej matka

A okulary mam od 7 roku życia, na początku miałam małą wadę, więc też w szkole nie nosiłam, ale w domu uparcie twierdziłam, że noszę, aż kiedyś tata po raz setny zapytał mnie czy miałam okulary w szkole i po prostu powiedziałam "nie"a jaki opierdziel wtedy dostałam, następnego dnia mama ze mną poszła do szkoły i powiedziała pani, że ma mnie pilnować
Stary 2012-03-26, 18:33   #2993
pannafu
Zakorzenienie

Hej dziewczyny Wracam. Nie było mnie długo, ale miałam strasznie zalatany, męczący tydzień. Codziennie późno kończę zajęcia, w weekend byłam w pracy. Nadrobiłam Was, ale nie cytowałam. Dzisiaj umyłam już okna na święta, przepisałam notatki i zaraz zasiadam do angielskiego, bo w środę mam kolosa. Zaliczyłam też sklep, kupiłam miętowy blezer i kosmetyki kolorowe. Aż się lepiej poczułam, bo jak pamiętacie humor miałam do bani te kilka dni temu. W sumie niewiele się zmieniło ostatnio, ale co zrobić.

Cytat:
164cm
Też tyle mam, jak nie cm mniej Małe jest piękne
pannafu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 18:38   #2994
Dorcia91
Zakorzenienie

Cytat:

Mialam taką samą sytuację tylko że w podstawówce, wszyscy nauczyciele juz po pewnym czasie wiedzieli i zawsze pytali czy mam okulary na nosie

klub

Mój blog KLIK

Edytowane przez Dorcia91
Czas edycji: 2012-03-26 o 19:20
Stary 2012-03-26, 19:28   #2995
Elli_
Zakorzenienie

Cytat:
A ja zawsze chciałam do 180cm dotrzeć Ale się nie udało..

Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeń dobry!
Elli_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 19:35   #2996
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja mam okulary od 3 klasy gimnazjum (astygmatyzm, a tereaz pogłębiające się -) i wtedy niekoenicznie nosiłam, ale po pierwszej sesji na studiach mam szansę coś zobaczyć tylko w okularach. Bez okularów mam problem z rozpoznawaniem ludzi :P
Stary 2012-03-26, 19:45   #2997
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Ja też jestem czterooka od 5 klasy podstawówki
I podobnie jak u Was ja też wstydziłam się je nosić, ale myślę, że gogle dodają mi uroku (skromna jestem, nie?)

Zmyłam w końcu ten olej barwą skrzypową, bo bałam się brać ten dzidziusiowy szampon, że mi nie zmyje całkiem oleju, a jutro na uczelnie idę.
Stary 2012-03-26, 20:06   #2998
shine_sky
Zakorzenienie

To widzę że tu same ślepe kury ,ja mam tak ja nicRu- bez okularów nic nie widzę na uczelni, fatalnie ogląda mi się tv, pisze na kompie, i ogólnie gorzej funkcjonuje. Ponoć dobrze wyglądam w okularach, ale ja poprostu nie potrafię się przyzwyczaić, czuję się w nich źle , a szkoda, bo na starość całkiem oślepne, i bede narzekać, że taka głupia za młodu byłam

Pannafu! Cześć! Opowiadaj, co to za szalony tydzień miałaś. Jakie kosmetyki zakupiłaś, poka! Ale już Nas nie opuścisz
Stary 2012-03-26, 20:15   #2999
20160901857
Konto usunięte

Kto napisze posta numer 3000?

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Ok, właśnie się kapnęłam, że ja
Stary 2012-03-26, 20:19   #3000
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

nouvelle90 dobra jesteś!

A mi TŻ napisał, że wysłali mi paczkę z pędzlami i już idą do mnie!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości