|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
magda dostała...dwie książki ('diabel ubiera sie u PRADY'(a propos bastka ;P) oraz 'trzynasta opowieść') oraz pieniążki...za co ma zamiar sprawić sobie ipoda , jeszcze piekny album na zdjecia taki z naturalnych tworzyw...chyba liscie sa nawet wplecione...taki starodawny jakby...na te kalki...po jednym zdjeciu na strone wchodzi...swietny...tylko , ze ja w sumie nie mam zadnych zdjec wywolywanych- wszystko zgrywamy na plyty i ewentualnie pokazujemy wszystkim z dvd... no ale moze to bedzie moja motywacja, zeby cos wyszukac i wywolac no i oczywiscie słodycze, owoce, orzechy...ktore nigdzie sie nie mieszcza a juz napewno nie u mnie w brzuchu :P:a ola to widze dostala duzo prezentow ... ja zawsze dostane kase i wtedy sama sobie kupuje co chce...bo ja nigdy nie wiem co ja moge chciec ![]() jeszcze jesli mowa o gucci ![]() Cytat:
no i zaczeli wspominac...lati i deyne...chociaz tego drugiego to podobno slabo znali, bo jeszcze byli małoletni ;P chociaz ja tam sie nie znam...ale wlasnie sprawdzilam, ze on zmarl w roku mojego urodzenia w san diego ( moj wujek mowil, ze w chicago ;P i sobie robili beke...ze nie w szikago tylko w cikago, czikago albo w sikago ![]() temat jednak szybko zostal zastapiany przez to, ze wujek siedzial na złaczeniu dwoch lawek :P (chyba wiadomo dlaczego XD) i twierdzil, ze ktos go chcial pozbawic przyrodzenia ;P w ogole koniec... bo tyle sie dzialo glupot u mnei w domu... a to nie o tym watek ... nie o mojej rodzinie...szajbowej jak ja ![]() widzisz... tez mam tą obsesje...a przynajmniej wedlugo mojego brata - mam bo ciagle sie go pytam... do kogo jest ten ktos podobny? a on: napewno do pilkarza zboczence znajda sie nawet w szkole...ja na pasterce nie bylam...esz... w ogole...to ja bylam jeden raz w zyciu na pasterce dzien dobry paniom...magda wstala pol godziny temu wlasnie w miedzy czasie pisania tego posta nawet poszla zjesc sniadanie a zaraz ide troche pomoc sprzatac...ubrac sie i umyc...i jedziemy na druga czesc dżamprezy zwanej swietami dobrze, ze tam jest net...chociaz nie licze za wiele...po tym jak chlopcy dostali nowe gry na kompa :P:a juz odkad wstalam sie tarzam ze smiechu przez nich... baj baj... wesolych swiat nadal wam zycze ![]() FOTKI: lahmik-elf av + 1 - imprezowy timo ![]() 2 - basti jak schyli głowe to nawet wzrostem odpowiada lahmikowi ![]() 3 - lahmi i fanka ![]() 4 - basti beka XD 5 - basti slucha a klinsi gada...patrzcie na sznixa
|
|
|
#25802 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie sobie odszukalam filmiki z kibicami alemanni...kurcze ci to mieli pałer
pamietam jak w meczu z bayernem spiewali to:http://www.youtube.com/watch?v=W387OoJPmgQ swietne to bylo...a w ogole to jestz jakiejs piosenki czy cos? jak ktos wie to bede wdzieczna ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Q3kPzyCJ0sw tu moze jeszcze nie skacza tak jak skakali na meczu...ale wygladalo to fantastycznie...caly stadion podskakiwal i wygladal jak wiecznie robiąca sie fala...i jedynymi miejscami gdzie fala sie urywala to byly miejsca gdzie stali w rownym rzadku ochroniarze ![]() zdecydowanie takie kibicowanie mi sie podoba...tylko wobec naszych juz nie bylo tak fajnie...bo owszem...dla swojej druzyny sa wspaniali, ale przeciwnikow nie traktuja zbyt tolerancyjnie... niemniej jednak...zapomnialam o tym wspomniec po meczu a teraz mi sie przypomnialo ... szukam tez jakis piosenek o bayernie... bo narazie mam tylk jedna... ok...ide sie kapac...i wyjazd
|
|
#25803 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam czasem takie schizy że jak jestem na wf i np robie rozgrzewke to wyobrażam sobie że piłkarze też to robią Cytat:
![]() Basti przenzaczony jak nic ja to nie mam blizn jak sie ptne, nie wiem jakim cudem ![]() noo, ja tez przez cały czas o tym, myśle że to nasze pierwsze święta Kahn mega wygląda ![]() a Lahm w jakim otoczeniu i wygiety Bala ![]() Cytat:
Ty sama sobie nakręcasz ten smutek, tą samotność wiem że każdy ma gorszy, smutniejszy dzień w swoim życiu, u niektórych to trwa dłuzej niż dzień, ale tak nie można musisz patrzeć, na radosne strony życia, przecież jest ich wiele tylko nie myśl o tym wszystkim, nie kładź sie na łóżku i nie płacz bo to tylko pogorsza Twój smutek możesz też napisać do kogoś smsa, choćby do mnie i pamiętaj, szeroki smajl, przynajmniej 2 razy dziennie dobrze ? ![]() troche Ci kazanie walnęłam, ale martwie sie o Ciebie ![]() PS. śliczny podpis, daje po oczach ![]() Cytat:
szajbniętej w pozytywnym słowa znaczeniu Cytat:
Cytat:
![]() i wogole fajnie Ci ![]() Cytat:
Magda ja mam takie pytanie ile Ty masz tego rodzeństwa ?
|
|
|
#25804 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie obżarłam wczoraj na tej wigilii
![]() próbowałam wszystkiego po koleji byłam z rodzicami i siostra u babci, był tylko jeden wujek bo reszta rodziny, wyjechała. Już sie bałam że wujek zacznie temat gołębii ( bo on kocha gołębie ) i będzie mówił o tej styczniowej tragedii w Katowicach bo on tam był, ale na szczęście w momencie kiedy dach sie zawalił, on zabrał swoje gołębie do samochodu. Jeden kolega miał zmiażdzone nogi a drugi wyszedł szczęście. No ale nic o tym nie mówił, i wogóle zmienił temat gołębi. no a później jak wracalismy do domu, to mama zaczęła mówić, co to by było gdyby wygrała milion w lotka i że najpierw razem z tatą zwolnili by sie z pracy, i zbudowali jakiś domek, gdzieś w ciepłych krajach a mi i siostrze założyła bylokate w banku i zostawiła chate ![]() ehh marzenia ... później było rozpakowywanie prezentów a później ja oglądałam harrego pottera, i pod koniec zasnęłam taka zmęczona byłam nie wiem czemu, ale strasznie szybko sie męcze i na wfie i wogóle
|
|
#25805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo Kaja zwalała bombki z choinki a babcia jej powiedziała żeby nie zwalała bo tam są robaki, ta się tak przerazaiła że przez całą wigilię nie podchodziła do choinki ![]() Mam tą książkę DusuP (jaki skrót ) Nawet fajna, pamiętam to był mój pierwszy zakup na allegro ![]() GUCCI rulez ![]() Ja drugi raz na pasterce byłam, nie w zasadzie to nie drugi raz, bo poszłam na pasterkę a siedziałyśmy sobie na placu
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A też tak mam na wf, jak robie zagrywke to próbuje z jednej ręki tak jak siatkarze fajnie robią, czasami wyjdzie czasami nie ![]() Ja też, wariacką ma tą familje ![]() Dresiara-szczęściara, o matko ![]() No dialog mocny, aż się popłakałam ze śmiechu ![]() Avek mocny
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#25807 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj tutaj pusto, wszystkie świętuję, dobrze że dzisiaj goście do mnie przychodzą to mam luzik :d obejrze sobie w spokoju Głupiego i głupszego
![]() A tu jeszcze moja fota i Kai ![]() Tylko się nie śmiać
Edytowane przez Oleczka Czas edycji: 2007-02-07 o 14:25 |
|
|
|
#25808 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe, u mnie też było fajnie i po niemiecku też się gadało [ze względu na szwagra ]I wigilię nagrywaliśmy kamerą.. Pokaże Wam jak siostra pożyczy od koleżanki kabelek, bo zapomnieli wziąć z Niemiec Cytat:
Fajne dostałaś prezenty Takie miała wielgachne i owłosioneDruga siostrzenica dostała taką fajną kolejkę edukacujną z różnymi bajerami po niemiecku, a mama śliczne perfumy Bruno Banani A dziekuję Cytat:
Moja siostzrenica jeszcze prawie nic nie umie mówić.. Jak była mniejsza, to chociaż potrafiła powtórzyć niektóre głoski, a teraz ma ponad roczek OMG jakie texty u Ciebie się sypały ![]() Cytat:
Ale miałaś brechową atmosferkę, zazdroszczę
|
||||
|
|
|
#25809 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A teraz jak są tu moje 2 siuostzrenice to nie ma innej opcji, one rozbawią każdego do łez Nie chcę, żebyś się mną tak zamartwiała A podpis chciałam, żeby się kojarzył z Crisem.. Bo przecież ManU to czerwone diabły Właśnie Madziu Czy Twój brat ma na imię Krzysiek? Cytat:
Wczoaraj obejrzałam kawałek Nemo i jakieś niemieckie filmy Cytat:
A chciałabym umieć tak przywalić jak siatkarze Ładnie razem wyglądacie Ja niedługo zapodam foty z wigilii, jak kabelek się znajdzie
|
|||
|
|
|
#25810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi wychodzi jak gramy na 1/3 boiska, bo jak na całe graliśmy to potrafiłam uderzyć zagrywką z dołu, a z góry to nie ![]() O dziękuję, bardzo chętnie obejrze Twoje fotki ![]() A teraz zmykam bo zaraz mój ulubiony film leci ![]() Głupi i głupszy
|
|
|
|
|
#25811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak to jest, swięta to idealna okazja by przytyćMy zawsze gramy na całe boisko To ja też mykam, bo mieliśmy iść na jakiś spacer po mieście, a nie wiadomo kiedy się wybierzemy, bo już tak ciemno Pa |
|
|
|
|
#25812 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny widziałyście kiedyś takie zjawisko?? Jak patrzę na monitor przez kamerkę internetową, to jakieś dziwne ciemne pasy widzę:eeeK: Nie znam się tak bardzo na fizyce, ale może to ma związek z polem magnetycznym ![]() Ostatnia fotka, to jedna z gwiazdek, którymi ozdabiałam pokoje
|
|
|
|
#25813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładna gwaizdka, sama robiłaś?
|
|
|
|
|
#25814 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no przeznaczony...nie ma co... heh...to sobie zrób taka mam jednego brata rodzonego a ciotecznych to mam duzo ... chyba 9 siostr i 2 braci ciotecznych Cytat:
ach...sliczna focia sliczne buzieheh... nie... a skad ta ajdija ( moj brat to mariusz :P)Cytat:
bo nie moge zrobic dobrych zdjec jak ogladam relacje z bundesligii albo wywiady z pilkarzami ![]() jestem pod ciaglym obstrzalem eweli... pappapaa moze jeszcze dzis wpadne jak wroce do domu ![]() jakos mi zle... EDIT: wlasnie wrocilam do domu ... brata ciotecznego dostalismy na przechowaniwe jeszcze do srody hjeh...to jest wlasnie chyba jedyny minusik corocznych swiat i ogolnie wolnego w szkole XDa co do tego... ze mi zle... to juz mi wcale nie jest zle ...gdzie tam... chwilowa zalamka...ale nie moge ciagle zajmowac sie soba kiedy w kolo tylu wspanialych ludzi... o sobie jeszcze zdarza pomyslec i sie podlamac kiedy indziej ![]() gosia widze cie ![]() no i tak... znam po nazwisku juz oba hologramy: mino puchalska i dani aumeier pfff...gdzie sa wszyscy... ja niedlugo bede musiala zrobic wyjazd z kompa i wtedy pewnie sie zleca
Edytowane przez magda_aparatka Czas edycji: 2006-12-25 o 19:39 |
|||
|
|
|
#25815 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ooo słodkie dzieciątko ![]() Cytat:
![]() eeee, to prezenty pierwsza klasa ![]() Cytat:
hehe miło mi ale musisz to przed wszystkim zrobić dla siebie ![]() a ja nie potrafie z góry Cytat:
![]() ładniutka gwiazdka Cytat:
aaaa to cioteczne rodzeństwo ![]() a ja myślałam że Ty masz brata Michała nie pękaj młoda
|
|
|
#25816 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh dopiero teraz widze ... jacy parszywi są ludzie wokół mnie
uważałam tyle osób za przyjaciół podczas gdy oni nigdy nii nie byli bardzo sie zawiodłam i to także osoby z wizażu teraz widze jacy są niektórzy i widze ich priorytety ![]() PS. wypije za Izke naszą kochaną, żeby szybko wróciła do nas bo brakuje mi jej fotek ![]()
|
|
#25817 |
|
Zakorzenienie
|
a no michal to moj cioteczny brat wlasnie
mowie brat siostra...to moze was myli... niektorzy mowia kuzyn, kuzynka...a dla mnie kuzyni to taka dalsza rodzina...a ci to sami swoi XD ...jak rodzone sie traktuje witaj w koncu ktos ![]() banerek z szewą dla Ciebie ![]() roni dla słoneczka ![]() poldi i basti dla mnie ![]() bufcio dla oli ![]() a wiec za ize
|
|
#25818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam mam dwóch kuzynów ale to tak raczej z daleka z rodziną praktycznie nie utrzymujemy kontaktu ( oprócz babci) hoł hoł witaj o dziekuje za Andrija
|
|
|
#25819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my z rodzina to owszem...utrzymujemy kontakty...chociaz wiekszosc z taty strony...przynajmniej jesli chodzi o troche dalsza...bo z rodzenstwem moich rodzicow to oczywiscie 'sie trzymamy' po tych swietach stwierdzilam, ze szwagier przyszly mi sie udał ...chociaz narazie sie wdraza w rodzine i jeszcze malo gada ;P i probuje troche zartowac ...ale jeszcze tego humoru nie zalapal co tatusiowie ;Pjeszcze drugiego musze sprawdzic...bo takowy tez jest...a, ze mieszka za granica z moją siostra (cioteczna offf korz ) i w ogole jest niemcem... to bedzie trudniejsze zaraz ide sie chyba wykapie i poczytam ksiazke :P dostalo sie ksiazki to trzeba przeczytac zanim szkola mnie najdzie ![]() a w ogole to za duzo gadam o sobie zamiast tu o moich slicznosciach gadac...ale fotek mam malo teraz szukam ostatnio po chinskich stronach...ale nic nie rozumiem i siedze z translatorem ... calkiem dobrze tlumaczy to to
|
|
|
#25820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ćwiczenie czyni "miszcza" kiedyś się udaJa słodka? ![]() AAA jeszcze mi się przypomniało, ja zawszę bałam się mikołaja, jak tylko w wigilię usłyszałam że ktoś puka do drzwi a rodzinka mówiła że to pewno mikołaj to spieprzałam pod stół i tam siedziałam aż powiedzieli mi że zostawił prezenty i poszedł dalej
|
|
|
|
|
#25821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktoś z naszego wątku?Ja wiem, niektórzy to są super przyjaciółmi jak coś chcą, ale jak ty potrzebujesz ich to Cię w dupę kopną zaprzeproszeniem Za Izkę
|
|
|
|
|
#25822 |
|
Zakorzenienie
|
wpadlam jeszcze na pol godzinki
...ale u nas puchy...nie lubie tak...bo wtedy za duzo mysle... a jak za duzo mysle to nic dobrego z tego nie wychodzi widze ole i slimaczka jakiegos ![]() a fotki beda autkowe ![]() 1,2 - timo's auto ![]() 3 - miro 4 - bryczka lahmita (podobno chociaz ja sobie nie przypomianm, zebym wiedziala cos o jego audi s4 cabrio :P ... w kazdym razie rejestracja nie jest nasza to moze i lahmcio )5,6 - najdebeściejsze, wywalone w kosmos mojo-bastkowe autka ![]() ok... ja lece sie kapac... i nie wiem... ale chyba spac... bo mi sie taaaak chce spaciulki...poza tym...gdyby nie rodzina i w ogole to bylabym najbardziej nieszczesilwa osoba na swiecie dzisiaj... i chce ten dzien zakonczyc ... a w ogole to ide jeszcze sie nawpieprzam ciast
|
|
#25823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam fotki co dzisiaj robiłam mojemu "tifku" 1.Zidane z lampą błyskową na policzku, z tyłu Fabiś ![]() 2.Bufcio ![]() 3.Italia ![]() 4.Zizou przygotowuje się do rzutu karnego 5-6.Bufcio ![]() Sorki za jakość ale musiałam zmiejszać :P
|
|
|
|
|
#25824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne autka, szczególnie Lahmita i to białe bastka ![]() A ja słucham Celebrate the day ale niemieckie ![]() A dzisiaj jak oglądałam finał mundialu ale już jak włosi odbierali puchar i tak się cieszyli i Bufcio był to aż miałam łzy w oczach
|
|
|
|
|
#25825 |
|
Zakorzenienie
|
hej wam wszystkim ja tylko na chwile bo zaraz chc isc spac a jutro mnie czeka jedna "impreza" swiateczna i kolejne prezenty ja oszaleje....tyle roznych fajnych rzeczy dostalam ze glowa mala, dobra ide nynyac teza buziaki dla was
|
#25826 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gwiazdkę sama, tylko na fotce taka wyblakła wyszła, w rzeczywistości jest ładniejsza Dostałam esa od Ciebie Z życzeniami od Krzyśka, nie wiem może mojej komórce coś się pokićkało Cytat:
Śxiągam coś przez eMule'a, zobaczymy czy się nada To zrobię dla siebie, chciałabym nauczyć się myśleć pozytywnie To 3 jesteśmy niedociumane Dzięki Dzięki Za Izę Cytat:
-------------- Widzę, że Gosia nadrabia zaległości |
|||
|
|
|
#25827 |
|
Zadomowienie
|
Ogłaszam wszystkim, że w końcu udało mi się przeczytać wszystkie zaległe posty
. Dziękuję Madzi, że zamieszczała fotki Franka Oleczka - jesteś szalona (dialog z nauczycielem od wf-u na temat piłek i damskich części ciała ) a propos zboczuszkowej fotki Franka to mi to wogóle nie przeszkadza jakby były jakieś wątpliwości macie piękne wspomnienia z tych mistrzostw tak jak ja , a jak oglądam na vivie teledysk Xaviera Naidoo to mam zawsze łzy w oczach , żałuję że nie mam tej pioseneczki na kompie (ktoś wie skąd można ją ściągnąć? )jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę wam |
|
|
|
#25828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co ciekawego Ci Mikołaj przyniósł ? ![]() Dla Ciebie również buźka ![]() Ja sobie tak myśle, może by napisać do Przeglądu Sportowego czy do tygodnika Piłka Nożna żeby pododawali na płytkach mecze mundialowe, najpierw "wyjścia z grupy" potem 1/8 finału potem 1/4, 1/2 wkońcu finał i mecz o 3 miejsce. Co wy na to?
|
|
|
|
|
#25829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja spróbuje zobaczyć czy jest na Bir szerze --> bear share wpisałam Xavier Naidoo znalazło mi multum niemieckich piosenke, jaki ona ma tytuł ?
|
|
|
|
|
#25830 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
tramtamtam naszczęście już nadrobiłam |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

, jeszcze piekny album na zdjecia taki z naturalnych tworzyw...chyba liscie sa nawet wplecione...taki starodawny jakby...na te kalki...po jednym zdjeciu na strone wchodzi...swietny...tylko , ze ja w sumie nie mam zadnych zdjec wywolywanych- wszystko zgrywamy na plyty i ewentualnie pokazujemy wszystkim z dvd... no ale moze to bedzie moja motywacja, zeby cos wyszukac i wywolac
no i oczywiscie słodycze, owoce, orzechy...ktore nigdzie sie nie mieszcza 

Ty sama sobie nakręcasz ten smutek, tą samotność
wiem że każdy ma gorszy, smutniejszy dzień w swoim życiu, u niektórych to trwa dłuzej niż dzień, ale tak nie można
ile Ty masz tego rodzeństwa ?

Wczoaraj obejrzałam kawałek Nemo i jakieś niemieckie filmy

. Dziękuję Madzi, że zamieszczała fotki Franka