Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 861 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-25, 10:19   #25801
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
U mnie Mikołaj też był, nawet taki prawdziwo-sztuczny (jako że mam w rodzinie prawie 2-letnią kuzyneczkę to Mikołaj wypożyczony był dla niej)

No to pochwalcie się co dostałyście.

Ja dostałam piżamę ala dresik, teraz będę "dreSIARA" jak w Kilerze do tego seksi puchate różowe paputki Komplet bielizny
Z kosmetyków to tonik do twarzy i błyszczyk.A z dodatków to opaska w panterkę gumeczki do włosów do tego klamra do włosów, portfel i pasek Gucci

Ale będę snobka z tym Guccim, tak jak Szwajni z Pradą
u nas to bylo tak, ze zaprowadzilam dzieci do jednego pokoju do okna... (tylko jedno z tych dzieci wierzy w mikolaja) i tam sciemniamy... a widzicie? tam przt ksiezycu? ple ple... ;P a ta moja siostra co wierzyla: o widze... leci tu beka...no i ktos zadzwonil do drzwi a potem 'oooo...mikolaj sie nie zmiescil do komina to zostawil pod drzwiami prezenty' XD

magda dostała...dwie książki ('diabel ubiera sie u PRADY'(a propos bastka ;P) oraz 'trzynasta opowieść') oraz pieniążki...za co ma zamiar sprawić sobie ipoda , jeszcze piekny album na zdjecia taki z naturalnych tworzyw...chyba liscie sa nawet wplecione...taki starodawny jakby...na te kalki...po jednym zdjeciu na strone wchodzi...swietny...tylko , ze ja w sumie nie mam zadnych zdjec wywolywanych- wszystko zgrywamy na plyty i ewentualnie pokazujemy wszystkim z dvd... no ale moze to bedzie moja motywacja, zeby cos wyszukac i wywolac no i oczywiscie słodycze, owoce, orzechy...ktore nigdzie sie nie mieszcza a juz napewno nie u mnie w brzuchu :P:
a ola to widze dostala duzo prezentow ... ja zawsze dostane kase i wtedy sama sobie kupuje co chce...bo ja nigdy nie wiem co ja moge chciec
jeszcze jesli mowa o gucci wczoraj jak juz wszyscy wychodzili to cos wujek zaczał sie wyglupiac z tata...i wujek mowi: gdzie masz łyzke do butow...nie dotykaj...to moje buty od gucci ale, ze nie mogl ich wlozyc to tata mu przytargal z piwnicy swoje 'gumaki gucci' i mu zaczal zakladac
Cytat:
U mnie na wigili też śmiesznie było, szczególnie z małej Kai, jaka to aparatka jest nauczyła się mówić "Ola" ( chyba najłatwiejsze imię ) bo tak to mówiła "Olka", a ja nie lubię jak na mnie mówią Olka
"no ale wiesz, jak będziemy na tym meczu no to wiesz, wypijemy se po jakimś browarku, czasami krzykniem kur**, spier*** "
na to ja
"a mogę??"
a babcia się odzywa
"ej po co wy jedziecie na ten mecz, wpier*** chcecie dostać"

Potem sobie poszłam z koleżankami na pasterkę, widziałyśmy dwóch nauczycieli od nas ze szkoły, takie dwa ciastka (obaj wfiści)
Jeden uczył w pierwszej klasie ale wyprowadził się do Wrocławia a drugi teraz uczy i przypomina mi jakiegoś piłkarza ale nie wiem jakiego (wogóle mam obsesje, co się przyglądam jakimś chłopakom to wyobrażam sobie który może być podobny do jakiegoś piłkarza )
Potem doczepił się do nas jakieś pijany chłopak, na oko gdzieś ze 20 lat, proponował nam że nam pokaże różne pozycje że takie ładne dziewczyny a same siedzą, a ja miałam spódnicę, no i jak siedziałam to miałam nogę na nogę i spodnica mi się podwinęła, a on tak perfidnie gapił się na moje kolanko aaa śmiechu było fuul
heh... u mnie tez gadali o meczach...o gramofonach starych - mowili na nie bernardy ;P
no i zaczeli wspominac...lati i deyne...chociaz tego drugiego to podobno slabo znali, bo jeszcze byli małoletni ;P chociaz ja tam sie nie znam...ale wlasnie sprawdzilam, ze on zmarl w roku mojego urodzenia w san diego ( moj wujek mowil, ze w chicago ;P i sobie robili beke...ze nie w szikago tylko w cikago, czikago albo w sikago - wiem... 'down')...aaaa... i mial niby ksywe 'kaka'
temat jednak szybko zostal zastapiany przez to, ze wujek siedzial na złaczeniu dwoch lawek :P (chyba wiadomo dlaczego XD) i twierdzil, ze ktos go chcial pozbawic przyrodzenia ;P w ogole koniec... bo tyle sie dzialo glupot u mnei w domu... a to nie o tym watek ... nie o mojej rodzinie...szajbowej jak ja

widzisz... tez mam tą obsesje...a przynajmniej wedlugo mojego brata - mam bo ciagle sie go pytam... do kogo jest ten ktos podobny? a on: napewno do pilkarza

zboczence znajda sie nawet w szkole...ja na pasterce nie bylam...esz... w ogole...to ja bylam jeden raz w zyciu na pasterce ghe....

dzien dobry paniom...magda wstala pol godziny temu wlasnie w miedzy czasie pisania tego posta nawet poszla zjesc sniadanie a zaraz ide troche pomoc sprzatac...ubrac sie i umyc...i jedziemy na druga czesc dżamprezy zwanej swietami dobrze, ze tam jest net...chociaz nie licze za wiele...po tym jak chlopcy dostali nowe gry na kompa :P:
a juz odkad wstalam sie tarzam ze smiechu przez nich...

baj baj... wesolych swiat nadal wam zycze

FOTKI:
lahmik-elf av
+ 1 - imprezowy timo
2 - basti jak schyli głowe to nawet wzrostem odpowiada lahmikowi , merti...wielkolud
3 - lahmi i fanka
4 - basti beka XD
5 - basti slucha a klinsi gada...patrzcie na sznixa ... a nowotny niebezpieczne ruchy wykonuje w stosunku do bastka...pogadamy sobie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 3343084.jpeg (38,0 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1426911009.jpg (21,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1544119364.jpg (20,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1552083879.jpg (31,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1702684468.jpg (53,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1698069199.jpg (81,4 KB, 5 załadowań)

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-25, 10:43   #25802
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

wlasnie sobie odszukalam filmiki z kibicami alemanni...kurcze ci to mieli pałer pamietam jak w meczu z bayernem spiewali to:
http://www.youtube.com/watch?v=W387OoJPmgQ
swietne to bylo...a w ogole to jestz jakiejs piosenki czy cos? jak ktos wie to bede wdzieczna

http://www.youtube.com/watch?v=Q3kPzyCJ0sw
tu moze jeszcze nie skacza tak jak skakali na meczu...ale wygladalo to fantastycznie...caly stadion podskakiwal i wygladal jak wiecznie robiąca sie fala...i jedynymi miejscami gdzie fala sie urywala to byly miejsca gdzie stali w rownym rzadku ochroniarze

zdecydowanie takie kibicowanie mi sie podoba...tylko wobec naszych juz nie bylo tak fajnie...bo owszem...dla swojej druzyny sa wspaniali, ale przeciwnikow nie traktuja zbyt tolerancyjnie...

niemniej jednak...zapomnialam o tym wspomniec po meczu a teraz mi sie przypomnialo ... szukam tez jakis piosenek o bayernie... bo narazie mam tylk jedna...

ok...ide sie kapac...i wyjazd

Stary 2006-12-25, 12:51   #25803
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Hej.wpadłam jeszcze na momencik, zaraz uciekam.Już zaprogramowałam "videło" żeby mi nagrało mecz mundialowy Francja Włochy.

Przed chwilą wygłupiałam się z tatą i tak huknęłam kostką w jego kolano, tak mnie bolała a ja leżałam na podłodze i już myślałam że sobie coś zrobiłam i wiecie co?Czułam się jak piłkarz

Dobra zmykam już.Buźki
hie hie " jak piłkarz " ja mam czasem takie schizy że jak jestem na wf i np robie rozgrzewke to wyobrażam sobie że piłkarze też to robią albo jak gram w siatke i czuje sie jak Wlazły

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
no wlasnie...chyba tak...bo ty zawsze dawalas z boiska to mi sie wcale nie podobal

tja...to jeszcze jeden argument 'za' ( za tym, ze basti jest mi przeznaczony) ... pożyczę go sobię do pierwszej gwiazdki ...a noż widelec

ty jej nie podpowiadaj ...

jak pilkarz ... no nie ma co
ja kiedys sie poslizgnelam na betonie...biegajac(swoja droga nie wiem jakim cudem ) - mielismy robiony dach i pelno takich rzeczy lezalo...no i od biodra po połowe łydki miałam rozwaloną noge...co to bylo XD ... i patrzcie...zadnej nawet blizny tfu tfu...to dopiero był ślizg piłkarski

fajnie mi sie tez z wami te swieta spedza nasze pierwsze
jak bralam prysznic... to myslalam sobie o wakacjach...ze moj brat, moje rodzenstwo cioteczne...oni pojechali do Niemiec na wakacje a ja musialam zostac w domu :P ale gdybym nie zostala... to zupelnie inaczej by sie wszystko pewnie potoczylo byc moze by mnie tu nie bylo...byc moze... dlatego niczego nie zaluje ... wakacje bede milo wspominac
ten czas minal strasznie szybko...pamietam jakby to bylo wczoraj a juz święta

WESOŁYCH ŚWIĄT !!! jeszcze raz... bo życzeń prosto z serca nigdy dość

i oddaje kompa bratu...może wpadnę jeszcze późnym wieczorkiem...jak znajde chwile wytchnienia w tym rozgardiaszu albo jak juz wszyscy pojadą do domków

w swieta tez fotek nie powinna zabraknac... bo podobno jak wigilia tak i caly rok ... a wiec... zeby nam przyniosl mnostwo pieknych zdjec
KAHN MIKOŁAJ !!! seksiiii ;P
o to ja widze, że sie nie oglądało zdjęć z sesji Umbro i z pobytu w szkole
Basti przenzaczony jak nic
ja to nie mam blizn jak sie ptne, nie wiem jakim cudem
noo, ja tez przez cały czas o tym, myśle że to nasze pierwsze święta
Kahn mega wygląda
a Lahm w jakim otoczeniu
i wygiety Bala

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość

Ja sama nie wiem czemu jestem często smutna.. Może dlatego, że zawsze to co mnie spotyka porównuję z innymi ludźmi i zawsze uważam, że inni mają o wiele lepiej ode mnie.. I tak sobie myślę, że moje zycie to już nie ma sensu.. Nawet nie chce mi się chodzić do pubów, na bilarda jak moi znajomi Czuję się gorsza i tyle.. Chociaż nikt mi tego nigdy nie powiedział, to ja tak uważam

Ja często płaczę, jestem jakaś przewrażliwiona..

Ja też nie chcę jeszcze umierać, tylko, że czasami mam takie dni, takie chwile.. w których wolałabym, żeby mnie nie było na tym świecie

Napis C.R. zrobiłam pastelami [jakość taka sobie]. Chyba jeszcze wydrukuję jakieś foto Crisa, podkleję i walnę na ścianę
Słoneczko tak nie można Ty sama sobie nakręcasz ten smutek, tą samotność wiem że każdy ma gorszy, smutniejszy dzień w swoim życiu, u niektórych to trwa dłuzej niż dzień, ale tak nie można
musisz patrzeć, na radosne strony życia, przecież jest ich wiele kiedy jest Ci źle, pomyśl o czymś przyjemnym, zjedz coś słodkiego albo pooglądaj jaką komedie albo pooglądaj zdjęcie Crisa tylko nie myśl o tym wszystkim, nie kładź sie na łóżku i nie płacz bo to tylko pogorsza Twój smutek
możesz też napisać do kogoś smsa, choćby do mnie
i pamiętaj, szeroki smajl, przynajmniej 2 razy dziennie dobrze ?
troche Ci kazanie walnęłam, ale martwie sie o Ciebie

PS. śliczny podpis, daje po oczach

Cytat:

ode mnie goscie wlasnie ledwo co wyszli z drzwi... ubaw po pachy...i na dodatek mamy brata ciotecznego na utyrzymaniu do jutra ... esz...
tematy przy wigilijnym stole...przerozne:
- magda za 2 miesiace bedzie mogla LEGALNIE spozywac procenty i bedzie pelnoprawnym czlonkiem wszystkich imprez ...
- poprzedni temat sklonil towarzystwo do opowiesci o tym z czego robi sie w dzisiejszych czasach piwo, dlaczego ma waznosc 3 miesiace i jakie sa ich ulubione (z obserwacji moich osobistych wynika, ze : specjal, warka, tyskie :P) - oczywiscie abstrakcyjne myslenie, bo piwa na stole nie bylo
- mezczyzni zaczeli nawijac po niemiecku ... i kazali tłumaczyc babci co tam nawijaja... :P: ... bo powszechnie wiadomo, ze jedynie babcia szprecha jak sie okazalo nie tylko babcia...bo spokojnie by sie dogadali mysle z obcokrajowcem a przynajmniej laczac sily
- 'szwagier cioteczny' juz sie troche rozkrecil...wiec w tym roku juz bez krępacji i sztywniarstwa, mysle - dobrze czul sie w naszym towarzystwie
poza tym na nude nie narzekam jutro powtorka z rozrywki...swego rodzaju poprawiny ... tylko nie wiem czy nie zostaniemy u kuzyna na noc... i wtedy bede miec ograniczony dostep do neta...bo jak chlopaki sie dobiorą do nowej gry rudolfa (znaczy mojego kuzyna radka, ktory wlasnie u nas nocuje) a mianowicie need for speed carbon XD to juz widze jak z wami siedze hjo hjo...

aaaa... i dowiedzialam sie, ze podczas godziny śmiechu spala sie 500 kalorii...so...stwierdzil ismy, ze my juz spalilismy cala wigilijna kolacje ... i nic nam sie nie odlozy ze swiat ;P i chwala im za to

a teraz czuje sie masakrycznie zmeczona ale i zadowolona...i ide spaciulki chyba powoli...
dobranoc paniom
kurcze aż Ci zazdroszcze takiej szajbniętej rodziny szajbniętej w pozytywnym słowa znaczeniu

Cytat:
Ja też, matko tyle dzisiaj zjadłam że szok tu karp, tu rybka, tu 5 kawałków ciast, multum cukierków, najgorzej

U mnie Mikołaj też był, nawet taki prawdziwo-sztuczny (jako że mam w rodzinie prawie 2-letnią kuzyneczkę to Mikołaj wypożyczony był dla niej)

Ja dostałam piżamę ala dresik, teraz będę "dreSIARA" jak w Kilerze do tego seksi puchate różowe paputki Komplet bielizny
Z kosmetyków to tonik do twarzy i błyszczyk.A z dodatków to opaska w panterkę gumeczki do włosów do tego klamra do włosów, portfel i pasek Gucci

No i do tego bluza w kropki która niestety nie zdążyła dolecieć na wigilię
dresiara szczęściara

Cytat:
Ja mam to samo z życzeniami, wszystkim mówie to samo Ale zawsze czuję dyskomfort bo nie lubię jak ktoś "wgapia" mi się w twarz

Meczyk sobie nagrałam i kawałek oglądałam, a jak mi Bufcia pokazywali to kisiel w gaciach

U mnie na wigili też śmiesznie było, szczególnie z małej Kai, jaka to aparatka jest nauczyła się mówić "Ola" ( chyba najłatwiejsze imię ) bo tak to mówiła "Olka", a ja nie lubię jak na mnie mówią Olka

śmiałam się z tatą jak gadaliśmy o meczach i mu mówię że pojedziemy na te marcowe mecze a on do mnie z tekstem :

"no ale wiesz, jak będziemy na tym meczu no to wiesz, wypijemy se po jakimś browarku, czasami krzykniem kur**, spier*** "
na to ja
"a mogę??"
a babcia się odzywa

Myślałam że tam niewyrobię ze śmiechu :

Potem sobie poszłam z koleżankami na pasterkę, widziałyśmy dwóch nauczycieli od nas ze szkoły, takie dwa ciastka (obaj wfiści )
Jeden uczył w pierwszej klasie ale wyprowadził się do Wrocławia a drugi teraz uczy i przypomina mi jakiegoś piłkarza ale nie wiem jakiego (wogóle mam obsesje, co się przyglądam jakimś chłopakom to wyobrażam sobie który może być podobny do jakiegoś piłkarza )
Potem doczepił się do nas jakieś pijany chłopak, na oko gdzieś ze 20 lat, proponował nam że nam pokaże różne pozycje że takie ładne dziewczyny a same siedzą, a ja miałam spódnicę, no i jak siedziałam to miałam nogę na nogę i spodnica mi się podwinęła, a on tak perfidnie gapił się na moje kolanko aaa śmiechu było fuul

Teraz zmykam spać bo padam, buźki
dialog mega
i wogole fajnie Ci

Cytat:
u nas to bylo tak, ze zaprowadzilam dzieci do jednego pokoju do okna... (tylko jedno z tych dzieci wierzy w mikolaja) i tam sciemniamy... a widzicie? tam przt ksiezycu? ple ple... ;P a ta moja siostra co wierzyla: o widze... leci tu beka...no i ktos zadzwonil do drzwi a potem 'oooo...mikolaj sie nie zmiescil do komina to zostawil pod drzwiami prezenty' XD

magda dostała...dwie książki ('diabel ubiera sie u PRADY'(a propos bastka ;P) oraz 'trzynasta opowieść') oraz pieniążki...za co ma zamiar sprawić sobie ipoda , jeszcze piekny album na zdjecia taki z naturalnych tworzyw...chyba liscie sa nawet wplecione...taki starodawny jakby...na te kalki...po jednym zdjeciu na strone wchodzi...swietny...tylko , ze ja w sumie nie mam zadnych zdjec wywolywanych- wszystko zgrywamy na plyty i ewentualnie pokazujemy wszystkim z dvd... no ale moze to bedzie moja motywacja, zeby cos wyszukac i wywolac no i oczywiscie słodycze, owoce, orzechy...ktore nigdzie sie nie mieszcza a juz napewno nie u mnie w brzuchu :P:
a ola to widze dostala duzo prezentow ... ja zawsze dostane kase i wtedy sama sobie kupuje co chce...bo ja nigdy nie wiem co ja moge chciec
jeszcze jesli mowa o gucci wczoraj jak juz wszyscy wychodzili to cos wujek zaczał sie wyglupiac z tata...i wujek mowi: gdzie masz łyzke do butow...nie dotykaj...to moje buty od gucci ale, ze nie mogl ich wlozyc to tata mu przytargal z piwnicy swoje 'gumaki gucci' i mu zaczal zakladac

heh... u mnie tez gadali o meczach...o gramofonach starych - mowili na nie bernardy ;P
no i zaczeli wspominac...lati i deyne...chociaz tego drugiego to podobno slabo znali, bo jeszcze byli małoletni ;P chociaz ja tam sie nie znam...ale wlasnie sprawdzilam, ze on zmarl w roku mojego urodzenia w san diego ( moj wujek mowil, ze w chicago ;P i sobie robili beke...ze nie w szikago tylko w cikago, czikago albo w sikago - wiem... 'down')...aaaa... i mial niby ksywe 'kaka'
temat jednak szybko zostal zastapiany przez to, ze wujek siedzial na złaczeniu dwoch lawek :P (chyba wiadomo dlaczego XD) i twierdzil, ze ktos go chcial pozbawic przyrodzenia ;P w ogole koniec... bo tyle sie dzialo glupot u mnei w domu... a to nie o tym watek ... nie o mojej rodzinie...szajbowej jak ja

widzisz... tez mam tą obsesje...a przynajmniej wedlugo mojego brata - mam bo ciagle sie go pytam... do kogo jest ten ktos podobny? a on: napewno do pilkarza

zboczence znajda sie nawet w szkole...ja na pasterce nie bylam...esz... w ogole...to ja bylam jeden raz w zyciu na pasterce ghe....

dzien dobry paniom...magda wstala pol godziny temu wlasnie w miedzy czasie pisania tego posta nawet poszla zjesc sniadanie a zaraz ide troche pomoc sprzatac...ubrac sie i umyc...i jedziemy na druga czesc dżamprezy zwanej swietami dobrze, ze tam jest net...chociaz nie licze za wiele...po tym jak chlopcy dostali nowe gry na kompa :P:

FOTKI:
lahmik-elf av
+ 1 - imprezowy timo
2 - basti jak schyli głowe to nawet wzrostem odpowiada lahmikowi , merti...wielkolud
3 - lahmi i fanka
4 - basti beka XD
5 - basti slucha a klinsi gada...patrzcie na sznixa ... a nowotny niebezpieczne ruchy wykonuje w stosunku do bastka...pogadamy sobie
mega avek

Magda ja mam takie pytanie ile Ty masz tego rodzeństwa ?
Stary 2006-12-25, 13:01   #25804
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

ale sie obżarłam wczoraj na tej wigilii próbowałam wszystkiego po koleji
byłam z rodzicami i siostra u babci, był tylko jeden wujek bo reszta rodziny, wyjechała. Już sie bałam że wujek zacznie temat gołębii ( bo on kocha gołębie ) i będzie mówił o tej styczniowej tragedii w Katowicach bo on tam był, ale na szczęście w momencie kiedy dach sie zawalił, on zabrał swoje gołębie do samochodu. Jeden kolega miał zmiażdzone nogi a drugi wyszedł szczęście.
No ale nic o tym nie mówił, i wogóle zmienił temat gołębi.
no a później jak wracalismy do domu, to mama zaczęła mówić, co to by było gdyby wygrała milion w lotka i że najpierw razem z tatą zwolnili by sie z pracy, i zbudowali jakiś domek, gdzieś w ciepłych krajach a mi i siostrze założyła bylokate w banku i zostawiła chate
ehh marzenia ...
później było rozpakowywanie prezentów
a później ja oglądałam harrego pottera, i pod koniec zasnęłam taka zmęczona byłam nie wiem czemu, ale strasznie szybko sie męcze i na wfie i wogóle
Stary 2006-12-25, 13:40   #25805
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:

FOTKI:
lahmik-elf av
+ 1 - imprezowy timo
3 - lahmi i fanka
4 - basti beka XD
Ja to miałam deski jak oni tej małej o Mikołaju ściemniali albo Kaja zwalała bombki z choinki a babcia jej powiedziała żeby nie zwalała bo tam są robaki, ta się tak przerazaiła że przez całą wigilię nie podchodziła do choinki

Mam tą książkę DusuP (jaki skrót ) Nawet fajna, pamiętam to był mój pierwszy zakup na allegro

GUCCI rulez

Ja drugi raz na pasterce byłam, nie w zasadzie to nie drugi raz, bo poszłam na pasterkę a siedziałyśmy sobie na placu
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-25, 13:43   #25806
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
hie hie " jak piłkarz " ja mam czasem takie schizy że jak jestem na wf i np robie rozgrzewke to wyobrażam sobie że piłkarze też to robią albo jak gram w siatke i czuje sie jak Wlazły

kurcze aż Ci zazdroszcze takiej szajbniętej rodziny szajbniętej w pozytywnym słowa znaczeniu

dresiara szczęściara

dialog mega
i wogole fajnie Ci

mega avek

A też tak mam na wf, jak robie zagrywke to próbuje z jednej ręki tak jak siatkarze fajnie robią, czasami wyjdzie czasami nie

Ja też, wariacką ma tą familje

Dresiara-szczęściara, o matko

No dialog mocny, aż się popłakałam ze śmiechu

Avek mocny
Stary 2006-12-25, 13:56   #25807
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Dzisiaj tutaj pusto, wszystkie świętuję, dobrze że dzisiaj goście do mnie przychodzą to mam luzik :d obejrze sobie w spokoju Głupiego i głupszego

A tu jeszcze moja fota i Kai

Tylko się nie śmiać

Edytowane przez Oleczka
Czas edycji: 2007-02-07 o 14:25
Stary 2006-12-25, 15:25   #25808
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
hehe...no wlasnie nie bylo go... ale basti mi zrekompensowal
ładny napisik...literki rowne... jak pod linijke i ten niepowtarzalny styl

ode mnie goscie wlasnie ledwo co wyszli z drzwi... ubaw po pachy...i na dodatek mamy brata ciotecznego na utyrzymaniu do jutra ... esz...
tematy przy wigilijnym stole...przerozne:
- magda za 2 miesiace bedzie mogla LEGALNIE spozywac procenty i bedzie pelnoprawnym czlonkiem wszystkich imprez ...
- poprzedni temat sklonil towarzystwo do opowiesci o tym z czego robi sie w dzisiejszych czasach piwo, dlaczego ma waznosc 3 miesiace i jakie sa ich ulubione (z obserwacji moich osobistych wynika, ze : specjal, warka, tyskie :P) - oczywiscie abstrakcyjne myslenie, bo piwa na stole nie bylo
- mezczyzni zaczeli nawijac po niemiecku ... i kazali tłumaczyc babci co tam nawijaja... :P: ... bo powszechnie wiadomo, ze jedynie babcia szprecha jak sie okazalo nie tylko babcia...bo spokojnie by sie dogadali mysle z obcokrajowcem a przynajmniej laczac sily
- 'szwagier cioteczny' juz sie troche rozkrecil...wiec w tym roku juz bez krępacji i sztywniarstwa, mysle - dobrze czul sie w naszym towarzystwie
poza tym na nude nie narzekam jutro powtorka z rozrywki...swego rodzaju poprawiny ... tylko nie wiem czy nie zostaniemy u kuzyna na noc... i wtedy bede miec ograniczony dostep do neta...bo jak chlopaki sie dobiorą do nowej gry rudolfa (znaczy mojego kuzyna radka, ktory wlasnie u nas nocuje) a mianowicie need for speed carbon XD to juz widze jak z wami siedze hjo hjo...

aaaa... i dowiedzialam sie, ze podczas godziny śmiechu spala sie 500 kalorii...so...stwierdzil ismy, ze my juz spalilismy cala wigilijna kolacje ... i nic nam sie nie odlozy ze swiat ;P i chwala im za to
A dziękuję Starałam się, żeby ładnie wyszło.

Hehe, u mnie też było fajnie i po niemiecku też się gadało [ze względu na szwagra ]

I wigilię nagrywaliśmy kamerą.. Pokaże Wam jak siostra pożyczy od koleżanki kabelek, bo zapomnieli wziąć z Niemiec

Cytat:
Ja też, matko tyle dzisiaj zjadłam że szok tu karp, tu rybka, tu 5 kawałków ciast, multum cukierków, najgorzej

No i do tego bluza w kropki która niestety nie zdążyła dolecieć na wigilię
Ja też się bardzo najadłam, najwięcej słodyczy, ale zaraz idziemy zwiedzać miasto [znowu dla szwagra] To się troszkę spali Fajne dostałaś prezenty Ja dostałam słodycze i kasę, może kupię w końcu mp4. Moja siostrzenica dostała najlepsze: mikroskop i teleskop [masakra, widziałam nogę muchy pod mikroskopem Takie miała wielgachne i owłosione ]
Druga siostrzenica dostała taką fajną kolejkę edukacujną z różnymi bajerami po niemiecku, a mama śliczne perfumy Bruno Banani

Cytat:
Nie no napis pierwsza klasa, super
A dziekuję

Cytat:
Ja mam to samo z życzeniami, wszystkim mówie to samo Ale zawsze czuję dyskomfort bo nie lubię jak ktoś "wgapia" mi się w twarz

śmiałam się z tatą jak gadaliśmy o meczach i mu mówię że pojedziemy na te marcowe mecze a on do mnie z tekstem :

na to ja
"a mogę??"
a babcia się odzywa

Myślałam że tam niewyrobię ze śmiechu :
Ja miałam najśmieszniej z życzeniami po niemiecku do szwagra Bo nauczyłam się kilku zdań i zapomniałam je, jak mnie siostra kamerowała

Moja siostzrenica jeszcze prawie nic nie umie mówić.. Jak była mniejsza, to chociaż potrafiła powtórzyć niektóre głoski, a teraz ma ponad roczek

OMG jakie texty u Ciebie się sypały Niezła babcia

Cytat:

Ja też wolę dostac kasę i sama zdecydować co sobie potem kupię

Ale miałaś brechową atmosferkę, zazdroszczę

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-25, 15:35   #25809
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
Słoneczko tak nie można Ty sama sobie nakręcasz ten smutek, tą samotność wiem że każdy ma gorszy, smutniejszy dzień w swoim życiu, u niektórych to trwa dłuzej niż dzień, ale tak nie można
musisz patrzeć, na radosne strony życia, przecież jest ich wiele kiedy jest Ci źle, pomyśl o czymś przyjemnym, zjedz coś słodkiego albo pooglądaj jaką komedie albo pooglądaj zdjęcie Crisa tylko nie myśl o tym wszystkim, nie kładź sie na łóżku i nie płacz bo to tylko pogorsza Twój smutek
możesz też napisać do kogoś smsa, choćby do mnie
i pamiętaj, szeroki smajl, przynajmniej 2 razy dziennie dobrze ?
troche Ci kazanie walnęłam, ale martwie sie o Ciebie

PS. śliczny podpis, daje po oczach

Ale to nie jest tak do końca Czasem mam takie dni, że mogę śmiać się bez przerwy z byle czego A teraz jak są tu moje 2 siuostzrenice to nie ma innej opcji, one rozbawią każdego do łez

Nie chcę, żebyś się mną tak zamartwiała Obiecuję, że postaram się trochę zmienić

A podpis chciałam, żeby się kojarzył z Crisem.. Bo przecież ManU to czerwone diabły

Właśnie Madziu Czy Twój brat ma na imię Krzysiek?

Cytat:
ale sie obżarłam wczoraj na tej wigilii próbowałam wszystkiego po koleji
byłam z rodzicami i siostra u babci, był tylko jeden wujek bo reszta rodziny, wyjechała. Już sie bałam że wujek zacznie temat gołębii ( bo on kocha gołębie ) i będzie mówił o tej styczniowej tragedii w Katowicach bo on tam był, ale na szczęście w momencie kiedy dach sie zawalił, on zabrał swoje gołębie do samochodu. Jeden kolega miał zmiażdzone nogi a drugi wyszedł szczęście.
No ale nic o tym nie mówił, i wogóle zmienił temat gołębi.
no a później jak wracalismy do domu, to mama zaczęła mówić, co to by było gdyby wygrała milion w lotka i że najpierw razem z tatą zwolnili by sie z pracy, i zbudowali jakiś domek, gdzieś w ciepłych krajach a mi i siostrze założyła bylokate w banku i zostawiła chate
ehh marzenia ...
później było rozpakowywanie prezentów
a później ja oglądałam harrego pottera, i pod koniec zasnęłam taka zmęczona byłam nie wiem czemu, ale strasznie szybko sie męcze i na wfie i wogóle
Ja już nie mogę patrzeć na jedzienie Wczoaraj obejrzałam kawałek Nemo i jakieś niemieckie filmy

Cytat:
A też tak mam na wf, jak robie zagrywke to próbuje z jednej ręki tak jak siatkarze fajnie robią, czasami wyjdzie czasami nie
Ja czasem próbuję zagrywać z góry, ale dupa nie wychodzi, mam za mało siły A chciałabym umieć tak przywalić jak siatkarze

Cytat:

Tylko się nie śmiać
Ładnie razem wyglądacie Ja niedługo zapodam foty z wigilii, jak kabelek się znajdzie

L.Staff
Stary 2006-12-25, 16:24   #25810
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Ja już nie mogę patrzeć na jedzienie Wczoaraj obejrzałam kawałek Nemo i jakieś niemieckie filmy

Ja czasem próbuję zagrywać z góry, ale dupa nie wychodzi, mam za mało siły A chciałabym umieć tak przywalić jak siatkarze

Ładnie razem wyglądacie Ja niedługo zapodam foty z wigilii, jak kabelek się znajdzie
Ja to samo, jestem masakrcznie obżarta, a dupsko rośnie

Mi wychodzi jak gramy na 1/3 boiska, bo jak na całe graliśmy to potrafiłam uderzyć zagrywką z dołu, a z góry to nie

O dziękuję, bardzo chętnie obejrze Twoje fotki

A teraz zmykam bo zaraz mój ulubiony film leci

Głupi i głupszy
Stary 2006-12-25, 16:31   #25811
sloncee
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja to samo, jestem masakrcznie obżarta, a dupsko rośnie

Mi wychodzi jak gramy na 1/3 boiska, bo jak na całe graliśmy to potrafiłam uderzyć zagrywką z dołu, a z góry to nie

O dziękuję, bardzo chętnie obejrze Twoje fotki

A teraz zmykam bo zaraz mój ulubiony film leci

Głupi i głupszy
Tak to jest, swięta to idealna okazja by przytyć

My zawsze gramy na całe boisko

To ja też mykam, bo mieliśmy iść na jakiś spacer po mieście, a nie wiadomo kiedy się wybierzemy, bo już tak ciemno

Pa

L.Staff
Stary 2006-12-25, 16:40   #25812
sloncee
Wtajemniczenie

Dziewczyny widziałyście kiedyś takie zjawisko??

Jak patrzę na monitor przez kamerkę internetową, to jakieś dziwne ciemne pasy widzę:eeeK:

Nie znam się tak bardzo na fizyce, ale może to ma związek z polem magnetycznym

Ostatnia fotka, to jedna z gwiazdek, którymi ozdabiałam pokoje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Picture 6.jpg (52,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Picture 7.jpg (52,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Picture 8.jpg (44,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Picture 10.jpg (58,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Picture 11.jpg (56,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Picture 5.jpg (65,7 KB, 4 załadowań)

L.Staff
Stary 2006-12-25, 17:00   #25813
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:

Jak patrzę na monitor przez kamerkę internetową, to jakieś dziwne ciemne pasy widzę:eeeK:

Tak tak jest, nie wiem jaka przyczynya, to tak samo jak robisz zdjęcie telewizorowi, też będą takie paski.

ładna gwaizdka, sama robiłaś?
Stary 2006-12-25, 17:28   #25814
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
o to ja widze, że sie nie oglądało zdjęć z sesji Umbro i z pobytu w szkole
Basti przenzaczony jak nic

sie ogladalo...ale jakos mnie wtedy nie powalal
no przeznaczony...nie ma co...
heh...to sobie zrób taka z baszczem
mam jednego brata rodzonego a ciotecznych to mam duzo ... chyba 9 siostr i 2 braci ciotecznych
Cytat:
fajne marzenia... ja to mam bardziej przyziemne ach...
Cytat:
sliczna focia sliczne buzie
Cytat:
Właśnie Madziu Czy Twój brat ma na imię Krzysiek?
heh... nie... a skad ta ajdija ( moj brat to mariusz :P)
Cytat:
Tak tak jest, nie wiem jaka przyczynya, to tak samo jak robisz zdjęcie telewizorowi, też będą takie paski.
no wlasnie...to moja zmora bo nie moge zrobic dobrych zdjec jak ogladam relacje z bundesligii albo wywiady z pilkarzami

jestem pod ciaglym obstrzalem eweli... ... i dlatego juz koncze i nie pisze wszystkiego co mi przyjdzie na mysl pappapaa moze jeszcze dzis wpadne jak wroce do domu
jakos mi zle...

EDIT: wlasnie wrocilam do domu ... brata ciotecznego dostalismy na przechowaniwe jeszcze do srody hjeh...to jest wlasnie chyba jedyny minusik corocznych swiat i ogolnie wolnego w szkole XD
a co do tego... ze mi zle... to juz mi wcale nie jest zle ...gdzie tam... chwilowa zalamka...ale nie moge ciagle zajmowac sie soba kiedy w kolo tylu wspanialych ludzi... o sobie jeszcze zdarza pomyslec i sie podlamac kiedy indziej

gosia widze cie za ciebie i wesolych swiat

no i tak... znam po nazwisku juz oba hologramy: mino puchalska i dani aumeier ... mam przewage pfff...
gdzie sa wszyscy... ja niedlugo bede musiala zrobic wyjazd z kompa i wtedy pewnie sie zleca

Edytowane przez magda_aparatka
Czas edycji: 2006-12-25 o 19:39
Stary 2006-12-25, 19:47   #25815
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Ja to miałam deski jak oni tej małej o Mikołaju ściemniali albo Kaja zwalała bombki z choinki a babcia jej powiedziała żeby nie zwalała bo tam są robaki, ta się tak przerazaiła że przez całą wigilię nie podchodziła do choinki
jeju, biedne dziecko

Cytat:
mi góra nigdy nie wyjdzie, nie umiem

Cytat:

ooo słodkie dzieciątko no i Ty of kors

Cytat:
I wigilię nagrywaliśmy kamerą.. Pokaże Wam jak siostra pożyczy od koleżanki kabelek, bo zapomnieli wziąć z Niemiec

Ja też się bardzo najadłam, najwięcej słodyczy, ale zaraz idziemy zwiedzać miasto [znowu dla szwagra] To się troszkę spali Fajne dostałaś prezenty Ja dostałam słodycze i kasę, może kupię w końcu mp4. Moja siostrzenica dostała najlepsze: mikroskop i teleskop [masakra, widziałam nogę muchy pod mikroskopem Takie miała wielgachne i owłosione ]
Druga siostrzenica dostała taką fajną kolejkę edukacujną z różnymi bajerami po niemiecku, a mama śliczne perfumy Bruno Banani

to czekamy na wideło jak to Ola mówi
eeee, to prezenty pierwsza klasa

Cytat:
Ale to nie jest tak do końca Czasem mam takie dni, że mogę śmiać się bez przerwy z byle czego A teraz jak są tu moje 2 siuostzrenice to nie ma innej opcji, one rozbawią każdego do łez

Nie chcę, żebyś się mną tak zamartwiała Obiecuję, że postaram się trochę zmienić

wiem wiem ale wiesz, teraz święta, rodzina, bezstresowa atmosferka ...
hehe miło mi ale musisz to przed wszystkim zrobić dla siebie

a ja nie potrafie z góry niedociumana jestem i tyle

Cytat:

taaak, i rób t zdjęcie komputerowi tez tak mam
ładniutka gwiazdka

Cytat:
heh...to sobie zrób taka z baszczem
mam jednego brata rodzonego a ciotecznych to mam duzo ... chyba 9 siostr i 2 braci ciotecznych

jestem pod ciaglym obstrzalem eweli... ... i dlatego juz koncze i nie pisze wszystkiego co mi przyjdzie na mysl pappapaa moze jeszcze dzis wpadne jak wroce do domu
jakos mi zle...

EDIT: wlasnie wrocilam do domu ... brata ciotecznego dostalismy na przechowaniwe jeszcze do srody hjeh...to jest wlasnie chyba jedyny minusik corocznych swiat i ogolnie wolnego w szkole XD
a co do tego... ze mi zle... to juz mi wcale nie jest zle ...gdzie tam... chwilowa zalamka...ale nie moge ciagle zajmowac sie soba kiedy w kolo tylu wspanialych ludzi... o sobie jeszcze zdarza pomyslec i sie podlamac kiedy indziej

gosia widze cie za ciebie i wesolych swiat
a żebys wiedziała że sobie taką zrobie
aaaa to cioteczne rodzeństwo
a ja myślałam że Ty masz brata Michała
nie pękaj młoda
Stary 2006-12-25, 19:53   #25816
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

ehhh dopiero teraz widze ... jacy parszywi są ludzie wokół mnie uważałam tyle osób za przyjaciół podczas gdy oni nigdy nii nie byli
bardzo sie zawiodłam i to także osoby z wizażu
teraz widze jacy są niektórzy i widze ich priorytety

PS. wypije za Izke naszą kochaną, żeby szybko wróciła do nas bo brakuje mi jej fotek
Stary 2006-12-25, 20:00   #25817
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
a ja myślałam że Ty masz brata Michała
nie pękaj młoda
a no michal to moj cioteczny brat wlasnie mowie brat siostra...to moze was myli... niektorzy mowia kuzyn, kuzynka...a dla mnie kuzyni to taka dalsza rodzina...a ci to sami swoi XD ...jak rodzone sie traktuje
witaj
w koncu ktos

banerek z szewą dla Ciebie
roni dla słoneczka
poldi i basti dla mnie
bufcio dla oli

a wiec za ize
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 99.jpg (30,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1167065494_f.jpg (20,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg banner060.jpg (35,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg privat26lp9.jpg (41,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg banner070.jpg (21,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg banner072.jpg (19,2 KB, 2 załadowań)

Stary 2006-12-25, 20:04   #25818
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
a no michal to moj cioteczny brat wlasnie mowie brat siostra...to moze was myli... niektorzy mowia kuzyn, kuzynka...a dla mnie kuzyni to taka dalsza rodzina...a ci to sami swoi XD ...jak rodzone sie traktuje
witaj
w koncu ktos

roni dla słoneczka
poldi i basti dla mnie
bufcio dla oli

a wiec za ize
nie no rozumiem ja tam mam dwóch kuzynów ale to tak raczej z daleka
z rodziną praktycznie nie utrzymujemy kontaktu ( oprócz babci)

hoł hoł witaj
o dziekuje za Andrija
Stary 2006-12-25, 20:13   #25819
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
nie no rozumiem ja tam mam dwóch kuzynów ale to tak raczej z daleka
z rodziną praktycznie nie utrzymujemy kontaktu ( oprócz babci)

hoł hoł witaj
o dziekuje za Andrija
a nie ma za co... takie ladne to bylo, ze zal zostawic... to przygarnelam i ci wkleilam :P:

my z rodzina to owszem...utrzymujemy kontakty...chociaz wiekszosc z taty strony...przynajmniej jesli chodzi o troche dalsza...bo z rodzenstwem moich rodzicow to oczywiscie 'sie trzymamy'
po tych swietach stwierdzilam, ze szwagier przyszly mi sie udał i jeszcze nie raz mysle pokazemy co potrafimy ...chociaz narazie sie wdraza w rodzine i jeszcze malo gada ;P i probuje troche zartowac ...ale jeszcze tego humoru nie zalapal co tatusiowie ;P
jeszcze drugiego musze sprawdzic...bo takowy tez jest...a, ze mieszka za granica z moją siostra (cioteczna offf korz ) i w ogole jest niemcem... to bedzie trudniejsze ... ale do zrobienia... przeciez w wakacje magda zawojuje dojczland

zaraz ide sie chyba wykapie i poczytam ksiazke :P dostalo sie ksiazki to trzeba przeczytac zanim szkola mnie najdzie

a w ogole to za duzo gadam o sobie zamiast tu o moich slicznosciach gadac...ale fotek mam malo teraz szukam ostatnio po chinskich stronach...ale nic nie rozumiem i siedze z translatorem ... calkiem dobrze tlumaczy to to

Stary 2006-12-25, 21:03   #25820
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
jeju, biedne dziecko

mi góra nigdy nie wyjdzie, nie umiem

ooo słodkie dzieciątko no i Ty of kors

A no biedne biedne, ale mnie też tak ściemniali jak byłam mniejsza

ćwiczenie czyni "miszcza" kiedyś się uda

Ja słodka? jak tyle ciasta zjadłam to słodka

AAA jeszcze mi się przypomniało, ja zawszę bałam się mikołaja, jak tylko w wigilię usłyszałam że ktoś puka do drzwi a rodzinka mówiła że to pewno mikołaj to spieprzałam pod stół i tam siedziałam aż powiedzieli mi że zostawił prezenty i poszedł dalej
Stary 2006-12-25, 21:04   #25821
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
ehhh dopiero teraz widze ... jacy parszywi są ludzie wokół mnie uważałam tyle osób za przyjaciół podczas gdy oni nigdy nii nie byli
bardzo sie zawiodłam i to także osoby z wizażu
teraz widze jacy są niektórzy i widze ich priorytety

PS. wypije za Izke naszą kochaną, żeby szybko wróciła do nas bo brakuje mi jej fotek
Kto z wizażu ktoś z naszego wątku?

Ja wiem, niektórzy to są super przyjaciółmi jak coś chcą, ale jak ty potrzebujesz ich to Cię w dupę kopną zaprzeproszeniem

Za Izkę
Stary 2006-12-25, 21:11   #25822
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

wpadlam jeszcze na pol godzinki ...
ale u nas puchy...nie lubie tak...bo wtedy za duzo mysle... a jak za duzo mysle to nic dobrego z tego nie wychodzi

widze ole i slimaczka jakiegos ... za przybyłych

a fotki beda autkowe
1,2 - timo's auto
3 - miro
4 - bryczka lahmita (podobno chociaz ja sobie nie przypomianm, zebym wiedziala cos o jego audi s4 cabrio :P ... w kazdym razie rejestracja nie jest nasza to moze i lahmcio )
5,6 - najdebeściejsze, wywalone w kosmos mojo-bastkowe autka

ok... ja lece sie kapac... i nie wiem... ale chyba spac... bo mi sie taaaak chce spaciulki...poza tym...gdyby nie rodzina i w ogole to bylabym najbardziej nieszczesilwa osoba na swiecie dzisiaj... i chce ten dzien zakonczyc ... a w ogole to ide jeszcze sie nawpieprzam ciast
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1427119004.jpg (56,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1427119208.jpg (62,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1691680171.jpg (49,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2352970355.jpg (63,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BBBD067_klein.jpg (76,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 011006112_kein.jpg (71,4 KB, 3 załadowań)

Stary 2006-12-25, 21:20   #25823
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
witaj
w koncu ktos

roni dla słoneczka
poldi i basti dla mnie
bufcio dla oli

a wiec za ize
O dziękuję za Bufcia

Mam fotki co dzisiaj robiłam mojemu "tifku"

1.Zidane z lampą błyskową na policzku, z tyłu Fabiś
2.Bufcio
3.Italia
4.Zizou przygotowuje się do rzutu karnego
5-6.Bufcio

Sorki za jakość ale musiałam zmiejszać :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tn_Wigilia 24.12.2006 009.jpg (50,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_Wigilia 24.12.2006 010.jpg (63,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_Wigilia 24.12.2006 011.jpg (69,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_Wigilia 24.12.2006 013.jpg (51,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_Wigilia 24.12.2006 014.jpg (69,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_Wigilia 24.12.2006 015.jpg (46,3 KB, 4 załadowań)
Stary 2006-12-25, 21:25   #25824
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
wpadlam jeszcze na pol godzinki ...
ale u nas puchy...nie lubie tak...bo wtedy za duzo mysle... a jak za duzo mysle to nic dobrego z tego nie wychodzi

widze ole i slimaczka jakiegos ... za przybyłych

a fotki beda autkowe
1,2 - timo's auto
3 - miro
4 - bryczka lahmita (podobno chociaz ja sobie nie przypomianm, zebym wiedziala cos o jego audi s4 cabrio :P ... w kazdym razie rejestracja nie jest nasza to moze i lahmcio )
5,6 - najdebeściejsze, wywalone w kosmos mojo-bastkowe autka

ok... ja lece sie kapac... i nie wiem... ale chyba spac... bo mi sie taaaak chce spaciulki...poza tym...gdyby nie rodzina i w ogole to bylabym najbardziej nieszczesilwa osoba na swiecie dzisiaj... i chce ten dzien zakonczyc ... a w ogole to ide jeszcze sie nawpieprzam ciast
Hejo
Fajne autka, szczególnie Lahmita i to białe bastka

A ja słucham Celebrate the day ale niemieckie

A dzisiaj jak oglądałam finał mundialu ale już jak włosi odbierali puchar i tak się cieszyli i Bufcio był to aż miałam łzy w oczach
Stary 2006-12-25, 21:37   #25825
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

hej wam wszystkim ja tylko na chwile bo zaraz chc isc spac a jutro mnie czeka jedna "impreza" swiateczna i kolejne prezenty ja oszaleje....tyle roznych fajnych rzeczy dostalam ze glowa mala, dobra ide nynyac teza buziaki dla was

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-25, 21:53   #25826
sloncee
Wtajemniczenie

Cytat:

Hehe, ja dopiero teraz to odkryłam

Gwiazdkę sama, tylko na fotce taka wyblakła wyszła, w rzeczywistości jest ładniejsza

Cytat:
Dostałam esa od Ciebie Z życzeniami od Krzyśka, nie wiem może mojej komórce coś się pokićkało

Cytat:

wiem wiem ale wiesz, teraz święta, rodzina, bezstresowa atmosferka ...
hehe miło mi ale musisz to przed wszystkim zrobić dla siebie

a ja nie potrafie z góry niedociumana jestem i tyle

taaak, i rób t zdjęcie komputerowi tez tak mam
ładniutka gwiazdka
To sobie poczekacie na wideło, bo do przegrania trzeba mieć odpowiednie programy, a moja siostra zostawiła płytkę z nimi w niemczech Śxiągam coś przez eMule'a, zobaczymy czy się nada

To zrobię dla siebie, chciałabym nauczyć się myśleć pozytywnie

To 3 jesteśmy niedociumane

Dzięki Lubię robić te gwiazdki

Cytat:
roni dla słoneczka

a wiec za ize
Dzięki Świąteczny Cris

Za Izę

Cytat:
AAA jeszcze mi się przypomniało, ja zawszę bałam się mikołaja, jak tylko w wigilię usłyszałam że ktoś puka do drzwi a rodzinka mówiła że to pewno mikołaj to spieprzałam pod stół i tam siedziałam aż powiedzieli mi że zostawił prezenty i poszedł dalej
Ta, a mnie starsza siostra zawsze zaciągała do drugiego pokoju, żebym wypatrywała gwiazdki.. a w tym czasie mikołaj wleciał przez okno i zostawił prezenty

--------------

Widzę, że Gosia nadrabia zaległości

L.Staff
Stary 2006-12-25, 21:57   #25827
Gosiak84
Zadomowienie

Ogłaszam wszystkim, że w końcu udało mi się przeczytać wszystkie zaległe posty . Dziękuję, że nie raz mnie wspominałyście, choć Lunie należą się baciki za to, że pisała że najprawdopodobniej opuściłam wątek i wymiguję się nauką, a tak naprawdę to nie miałam czasu was odwiedzać, tak poza tym to ja nigdy nie kłamię a nawet jestem czasami zbyt szczera, ech . Dziękuję Madzi, że zamieszczała fotki Franka , nie lubię już Lehmanna, który oskarża Franka o to że tworzy niezdrową atmosferę wokół meczów z arsenalem, nie mogę w to uwierzyć, bo postrzegałam go zupełnie na odwrót, a nawet jeśli tak jest to i tak jestem za nim, bo widać ma charakterek równie ostry jak ja .
Oleczka - jesteś szalona (dialog z nauczycielem od wf-u na temat piłek i damskich części ciała )
a propos zboczuszkowej fotki Franka to mi to wogóle nie przeszkadza jakby były jakieś wątpliwości
macie piękne wspomnienia z tych mistrzostw tak jak ja , a jak oglądam na vivie teledysk Xaviera Naidoo to mam zawsze łzy w oczach , żałuję że nie mam tej pioseneczki na kompie (ktoś wie skąd można ją ściągnąć? )
jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę wam
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-25, 21:59   #25828
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
hej wam wszystkim ja tylko na chwile bo zaraz chc isc spac a jutro mnie czeka jedna "impreza" swiateczna i kolejne prezenty ja oszaleje....tyle roznych fajnych rzeczy dostalam ze glowa mala, dobra ide nynyac teza buziaki dla was
Hej mav

A co ciekawego Ci Mikołaj przyniósł ?

Dla Ciebie również buźka

Ja sobie tak myśle, może by napisać do Przeglądu Sportowego czy do tygodnika Piłka Nożna żeby pododawali na płytkach mecze mundialowe, najpierw "wyjścia z grupy" potem 1/8 finału potem 1/4, 1/2 wkońcu finał i mecz o 3 miejsce.

Co wy na to?
Stary 2006-12-25, 22:02   #25829
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
Ogłaszam wszystkim, że w końcu udało mi się przeczytać wszystkie zaległe posty . Dziękuję, że nie raz mnie wspominałyście, choć Lunie należą się baciki za to, że pisała że najprawdopodobniej opuściłam wątek i wymiguję się nauką, a tak naprawdę to nie miałam czasu was odwiedzać, tak poza tym to ja nigdy nie kłamię a nawet jestem czasami zbyt szczera, ech . Dziękuję Madzi, że zamieszczała fotki Franka , nie lubię już Lehmanna, który oskarża Franka o to że tworzy niezdrową atmosferę wokół meczów z arsenalem, nie mogę w to uwierzyć, bo postrzegałam go zupełnie na odwrót, a nawet jeśli tak jest to i tak jestem za nim, bo widać ma charakterek równie ostry jak ja .
Oleczka - jesteś szalona (dialog z nauczycielem od wf-u na temat piłek i damskich części ciała )
a propos zboczuszkowej fotki Franka to mi to wogóle nie przeszkadza jakby były jakieś wątpliwości
macie piękne wspomnienia z tych mistrzostw tak jak ja , a jak oglądam na vivie teledysk Xaviera Naidoo to mam zawsze łzy w oczach , żałuję że nie mam tej pioseneczki na kompie (ktoś wie skąd można ją ściągnąć? )
jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę wam
Oooo no wiadomo, Oleczka szalona jest :d bez szaleństw nie ma życia

Ja spróbuje zobaczyć czy jest na Bir szerze --> bear share wpisałam Xavier Naidoo znalazło mi multum niemieckich piosenke, jaki ona ma tytuł ?
Stary 2006-12-25, 22:03   #25830
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
pa pa Mav, buziaczki
Cytat:
Hehe, ja dopiero teraz to odkryłam

Gwiazdkę sama, tylko na fotce taka wyblakła wyszła, w rzeczywistości jest ładniejsza

Dostałam esa od Ciebie Z życzeniami od Krzyśka, nie wiem może mojej komórce coś się pokićkało

To sobie poczekacie na wideło, bo do przegrania trzeba mieć odpowiednie programy, a moja siostra zostawiła płytkę z nimi w niemczech Śxiągam coś przez eMule'a, zobaczymy czy się nada

To zrobię dla siebie, chciałabym nauczyć się myśleć pozytywnie

To 3 jesteśmy niedociumane

Dzięki Lubię robić te gwiazdki

Dzięki Świąteczny Cris

Za Izę

Ta, a mnie starsza siostra zawsze zaciągała do drugiego pokoju, żebym wypatrywała gwiazdki.. a w tym czasie mikołaj wleciał przez okno i zostawił prezenty

--------------

Widzę, że Gosia nadrabia zaległości
to ja jestem 4, bo rzadko kiedy mi wychodziły serwy górą
tramtamtam naszczęście już nadrobiłam , za nas
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości