|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Cytat:
Kurcze może jesteś ubita? bo naprawdę nie widać żebyś tyle ważyła
|
|
#1442 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę...tak myślę - jutro chciałam iść biegać, a podobno nie powinno się łączyć aerobów z hiit'ami - a taki mi na jutro przypada w tf, może zmienić na inny trening, jak myślicie?
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym i tak poćwiczyła
![]() ja tak ćwiczyłam w piątek - spinning a potem Jillian Michaels i żyję ![]() myślę, że jest to spowodowane dużym wysiłkiem, dlatego odradzają, no chyba że są jakieś inne powody ;p
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym poćwiczyła
ale tak jak mowię jak będzie zimno to szczerze odradzam bieganie ![]() Jeu, nie poznałam Cię po zmianie avatarku ![]() A ja już po a6w i czuję że wracam na właściwy tor uwielbiam ćwiczyć tak ciężko się zmobilizować ale jak człowiek potem cudownie się czuje
|
#1445 |
|
Raczkowanie
|
damy rade z a6w, mialam zalamanie chwilowe w 17 dniu, ale teraz jest git, miesnie sie wyrobily, i mecze sie przy tym tak jak na poczatku
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
tym razem w awatarku jestem ja, do tego z kostką czekolady xD niedługo, we wtorek, mam dostać zdjęcia z tej sesji (a była robiona w listopadzie
no i mam być twarzą do malowania, bo koleżanka uczy się malować i kręci filmiki, haha. xd to też może się pokażę jak nie będzie tragedii ![]() Smerfetka, cieszę się, że motywacja wróciła ja bym z chęcią coś zjadła, ale nie dam się jedzeniu. idę się jeszcze chwilkę pouczyć i spisywać wykład, jutro o 8 pobudka i lecę z ćwiczeniami, a potem budyniowo-smietankowo-waniliowa owsianka z bananem i wiórkami kokosowymi już bym chciała być po tych ćwiczeniach, żeby móc to zjeść
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze ale denerwuje mnie to że one są teki długie czytalam też że do 15 dnia widać efekty a potem się tylko mięśnie doprawia tak aby szybko nie zniknęły
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle nie do poznania! oczywiście czekamy na foteczki czekamy z niecierpliwością
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
no normalnie
gotuję mleko, jak mam już miękkie płatki (bo zalałam wcześniej na noc wodą) to je wsypuję, chwilę mieszam, czekam z powrotem aż mleko zacznie wrzeć i dolewam budyń robię budyń normalnie jak na opakowaniu budyniu, tylko że w mleku pływają płatki. no a jak muszę ugotować płatki to je najpierw gotuję te kilka minut i dopiero dolewam budyń.a jak lubisz mieć też owoce podgotowane no to razem z płatkami dajesz, tylko wtedy ciężko ten budyń wymieszać i voila, cała filozofia :Pno tak tak, na tych zdjęciach mam dłuższe włosy i nie mam grzywki ;p ale jakoś ja mam tak, że lubię obcinać włoski i średnio robię to raz na 1,5-2 lata xD a TŻ się wkurza, bo lubi długie włosy... nie ma ze mną łatwego życia
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh ja ostatnio tak duużo włoski obcięłam a miałam takie długie ale teraz zapuszczam
|
|
#1451 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja teraz widze pionowa kreske na brzuchu, ale nad pepkiem, zrobila sie widoczniejsza, ale 6 paku nie bede miec
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1453 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zastanawiam się bardziej czy nie zamienić jutrzejszego treningu z treningiem z innego dnia . W ogóle i tak przestawiam sobie przerwę na niedzielę, bo tak mi bardziej pasuje, i w niedzielę zazwyczaj wybywam na dłuższe wybiegi, jeśli jest ładna pogoda ![]() Cytat:
, po 5 minutach się rozgrzewasz i jest booooooooooosko ![]() Próbowałam kiedys z a6w, ale tak mnie nudziły te ćwiczenia, że rzuciłam je w kąt. Tobie życzę wytrwałości i powodzenia ![]() Cytat:
![]() No i tyle z mojego pisania pracy... |
|||
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
ee tam Kochana, mięśnie nie palą się tak szybko! dobra suplementacja i posiłki okołotreningowe i będzie dobrze, czyli złożone węgle i dobre białko (chude mięso, jajka, twarogi i serki wiejskie mniej ale w ostatecznosci moze byc :P) i wszystko spoko
![]() ja mam jeszcze od TŻ BCAA więc jak jutro będę miała ćwiczyć z rana na czczo to sobie popiję, ale są ohydne w smaku... ale nie będzie mi się chciało czekać godziny po śniadaniu, żeby ćwiczyć :P ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- kurde, chyba jednak jutro coś zjem przed treningiem... wypiję szklankę maślanki i to bcaa... a potem wielka owsianka w nagrodę
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki.
wczoraj pomimo bolącej nogi steper zaliczyłam i poskakałam, i powiem wam, że ból mi sprawia tylko chodzenie, a ćwiczonka nie, dziwne trochę ![]() Cytat:
![]() a jedzenie uszczęśliwia, może nie tak jak kiedyś, bo się człowiek za bardzo przejmuje jak wygląda, ale dobre jedzonko nie jest złe ![]() jaki facet ma łatwo ze swoją kobitką??? ![]() Miłego dania Wam życzę |
|
|
|
|
#1456 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Dajecie czadu ![]() Wczoraj nie ćwiczyłam, bo ręce mnie bolą od jogi Waga w miejscu.
|
|
|
|
#1457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak ćwiczenia fizyczne to dość spory wysiłek i mięśnie się bardzo rozgrzewają ![]() jedzenie nie uszczęśliwia - chodziło mi o to, że napady nie uszczęśliwiają czy podjadanie ![]() również życzę miłego dnia Cytat:
![]() a zastoje wagi są normalne, wystarczy nawet głupie wahanie ilości wody w organizmie i o, może być zastój lub nawet wzrost nie ma się czym przejmować. ![]() a ja wstaję dzisiaj i okazuje się, że do 16 nie mam ciepłej wody, więc trening przełożyć musiałam na wieczór. ale to dobrze - totalnie mi się teraz nie chce ćwiczyć ![]() właśnie piję moją poranną szklankę wody i lecę sobie zrobić pycha owsiankę, a na drugie śniadanie dzisiaj wypiję koktajl z selera i kiwi pomysł też od Was wzięty ![]() i odniosłam dzisiaj sukces - udało mi się nie wejść od rana na wagę!
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byle tak dalej i będzie niespodzianka za tydzień ![]() nie trzeba ćwiczyć codziennie? ja jak nie zrobię jeden dzień, to już czuję jak mi tyłek rośnie a co do napadów, no to rzeczywiście masz rację, najdzie cię a potem chwila szczęścia po ataku endorfin a potem żałujesz, źle się czujesz i się użalasz nad sobą. |
|
|
|
|
#1459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też niestety codziennie się ważę.
|
|
|
|
|
#1460 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi by pasowało jakbym codziennie skakać nie musiała mimo, że to polubiłam, to nie zawsze mam czas.
Dziś na śniadanko jajko, trochę serka wiejskiego ok 120g i pół pomidora. Do pracy wzięłam kanapki z twarożkiem i dżemem nisko słodzonym, jabłko i taką mieszankę z gronoli, płatków fitness, żurawiny, otrębów granulowanych na przegryzkę bo czasem jak mnie głód najdzie to za nic nie mogę się na niczym skupić.
|
#1461 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
![]() ja wczoraj grzecznie a dziś na 11 jestem umówiona do fryzjera, coś trzeba z sobą zrobić na wiosnę
|
#1462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mięsnie odpoczną i następnego dnia będziesz miała więcej siły i chęci na skakanie a metabolizm tak szybko po ćwiczeniach nie zwalnia - gdzieś czytałam, że szybszy metabolizm po wysiłku może się utrzymywać nawet do ok. 30h. to był artykuł o tym, dlaczego nie trzeba ćwiczyć codziennie i właśnie taki argument przedstawiony ![]() Cytat:
a Ty jakie masz plany?heh, trochę się podłamałam jak podliczyłam kalorie za samą tą owsiankę.. postaram się już do końca dnia jeść mniej, bo to śniadanie miało niecałe 900kcal, kto by pomyślał, że sam budyń na słodziku ma 350kcal, do tego odżywka białkowa (130), płatki i otręby (170), banan (120) i wiórki kokosowe (~100)... najadłam się tym jak nie wiem, ale muszę racjonalniej planować posiłki; jutro na śniadanie będzie owsianka z jabłkiem i cynamonem, bo ona ma najmniej kalorii :P ale będę dzisiaj walczyć, będę miała z 45 minut spaceru dzisiaj, troszeczkę ruchu na wfie na uczelni i niezły wycisk z Jillian ![]() a od 10 kwietnia zacznę kompletować sprzęt na 28 tygodni z Szalinką
|
|
#1463 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ja też nie wchodzę na wagę, bo wciąż czekam na @. Nie czaję, przez trzy miesiące dostawałam go tydzień wcześniej a teraz mi się spóźnia, w ciąży napewno nie jestem, więc nie ogarniam generalnie U mnie ważenie też w poniedziałek, obym ładnie dietkowała i ćwiczyła w tym tygodniu, to jakiś efekt mam nadzieję się pojawi... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja będę musiała w tym tygodniu albo przyszłym nałożyć hennę i znów będę mieć pięęęękną rudość na głowie, no, bardziej kasztan , ale uwielbiam moje włosy, szczególnie kiedy świeci słońce, wtedy ich kolor jest zabójczy . Swoją drogą, muszę bardziej o nie zadbać, bo coś suche się robią...ostatnio o nich trochę zapominałam.Jestem po pysznym śniadanku - owsianka z serkiem homo, bananem i połową gruszki. Dorzuciłam jeszcze 2 łyżki migdałów, miód i mielone orzechy. Sporo kalorii, bo ponad 600, ale to śniadanie, na II zjem kromkę chleba z szynką, pomidorem i ogórkiem. Później ćwiczenia z Szaliną .A na obiad planuję makaron pełnoziarnisty z połową serka wiejskiego na ciepło i do tego warzywa na patelnię. Wiem, że powinno być jakies mięcho po treningu, ale nie ma w domu, więc kiepsko ogólnie... Wieeeje okrutnie u mnie. Mam nadzieję, że wieczorem się trochę poprawi to wyjdę trochę potruchtać sobie ![]() A teraz robię porządki w kosmetykach i ogólnie przedświąteczne sprzątanie na fali dziś |
|||
|
|
|
#1464 |
|
Raczkowanie
|
jeu, na prawdę dużo tych zasad masz. Oby tylko się ich trzymać i będzie ok.
Ja już po śniadanku dawno : musli z mlekiem i jabłko. I chyba zacznę ćwiczyć a6w bo brzuszki trochę mało dają. Wiem z własnego doświadczenia, że a6w daję lepsze efekty. Co prawda nigdy nie udało mi się dojść do końca, ale jakiś zarys mięśni się pojawił. U mnie wiosenne włoski też ścięte. Jak wrócę do PL czyli najpóźniej za 5 miesięcy to planuję się farbnąć na jaśniejszy brąz, obecnie mam ciemny brąz.
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle mi się nie chce nic w domu robić, a trzeba by było, miałam myć okna w sobotę i co, jajco ![]() spadam na szkolenie, jak mi się uda to jeszcze dziś napiszę, a jak nie to do jutra
Edytowane przez Pstra Czas edycji: 2012-03-27 o 10:41 |
|
|
|
|
#1466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej Dziewczynki
![]() Witam Was w ten wietrzny i pochmurny dzień ![]() ja dziś już po owsiance na budyniu + kawka z mleczkiem owsianka ok ale za duzo budyniu dałam i taka mega gęsta mi się zrobiła ale dzielnie ją zpałaszowałam ![]() Cytat:
Cytat:
no widzisz jak pięknie się powstrzymałaś ![]() pamiętaj ważymy się tylko w poniedziałki ![]() Cytat:
ja też jakoś miesiąc temu byłam ale już mi odrosły i nie są takie fajne jak były dlatego teraz zapuszczam bo lepiej się czuję w długich niż krótkich
|
|
#1467 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W listopadzie chciałam obciąć włosy z długich na takie do ramion. Fryzjer mi się zbunował, powiedział, że mam za fajne włosy by ciąć na krótko i w sumie jestem mu wdzięczna, że mnie przekonał. Nawet zapuszczam, ale moje wlosy baaaaaaaardzo wolno rosną. |
||
|
|
|
#1468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
w tamtym tygodniu były ubranka teraz bielizna ehh..a co włosków to na szczęście mi dosyć rosną i już się nie mogę doczekać jak będą długie ale cieszę się że je podcięłam bo przynajmniej mi odżyły
|
|
#1469 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i dorzuć do tego szynkę i będzie git (widze, że szynkę masz bo do kanapek dajesz )600kcal to nic, jak ja miałam 900 :P ale spali się, spali teraz w ogóle nie jestem głodna, a zbliża się pora drugiego śniadania, ale chyba zjem je dopiero jak wrócę, bo właśnie zbieram się do wyjścia odebrać wyniki z sanepidu i będę mogła pracy poszukać ![]() możliwe, że masz przesunięcie @ przez okres, niestety dieta może znacząco wpływać na rozregulowanie organizmu :P ja biorę tabsy, więc mam jak w zegarku... ale też trudniej mi schudnąć, bo mam więcej estrogenów, a one sprzyjają tyciu Cytat:
ja kiedyś ćwiczyłam i nigdy nie dobrnęłam do końca, ale po 2 tygodniach ćwiczeń widziałam efekty w postaci mięśni.... co prawda ukrytych pod tłuszczykiem, ale co z tego ![]() Cytat:
ja się boję ważyć tylko raz w tygodniu, bo jak będzie jakiś wzrost to waząc się codziennie mogę to jakoś kontrolować... a tak jak po tygodniu miałabym zobaczyć +1kg to bym się chyba zdołowała dlatego trochę obawiam się tego systemu, ale na razie będę walczyć z moją obsesją wchodzenia na wagę ![]() i jak Ci budyniowa owsianka smakowała? ;> przestańcie z tymi ćwiczeniami codziennie, mięśnie też zasługują na odpoczynek, jak nie odpoczywają to też większa szansa na ich spalanie. przecież człowiek nie machina odpoczywać musi ![]() i przecież każdy program treningowy jak Turbo Jam, Turbo Fire, Insanity zakłada choćby jeden dzień wolnego w tygodniu i zapewniam Was, że nie wzięło się to znikąd.
|
|
#1470 |
|
Wtajemniczenie
|
JEMY SER ŻÓŁTY ?
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Ja uwielbiam owsiankę na budyniu czekoladowym albo bananowym
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

ale dziekuje za komplement:P

ale tak jak mowię jak będzie zimno to szczerze odradzam bieganie 

w ogóle nie do poznania! oczywiście czekamy na foteczki czekamy z niecierpliwością 

w ogóle mi się nie chce nic w domu robić, a trzeba by było, miałam myć okna w sobotę i co, jajco