Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-26, 21:38   #1441
smerfetka2808
Zakorzenienie

Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X

Cytat:
Napisane przez aso Pokaż wiadomość
Nie musisz zaczynac od nowa, 2 dni sa dozwolone, jak sie 3 dni przerwy zrobi to cofasz sie do niego, w ktorym ostatni raz robilas, wiec luuzz

to skad te 66kg?? ale dziekuje za komplement:P
Poważnie nie muszę ale super to idę zaraz robić już miałam dzisiaj odpuścić ehh....
Kurcze może jesteś ubita? bo naprawdę nie widać żebyś tyle ważyła
Stary 2012-03-26, 21:49   #1442
LittleWoman
Zadomowienie

Kurczę...tak myślę - jutro chciałam iść biegać, a podobno nie powinno się łączyć aerobów z hiit'ami - a taki mi na jutro przypada w tf, może zmienić na inny trening, jak myślicie?
LittleWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 22:06   #1443
jeu
Zakorzenienie

ja bym i tak poćwiczyła
ja tak ćwiczyłam w piątek - spinning a potem Jillian Michaels i żyję
myślę, że jest to spowodowane dużym wysiłkiem, dlatego odradzają, no chyba że są jakieś inne powody ;p
Stary 2012-03-26, 22:10   #1444
smerfetka2808
Zakorzenienie

Ja też bym poćwiczyła ale tak jak mowię jak będzie zimno to szczerze odradzam bieganie

Jeu, nie poznałam Cię po zmianie avatarku

A ja już po a6w i czuję że wracam na właściwy tor uwielbiam ćwiczyć tak ciężko się zmobilizować ale jak człowiek potem cudownie się czuje
Stary 2012-03-26, 22:13   #1445
aso
Raczkowanie

damy rade z a6w, mialam zalamanie chwilowe w 17 dniu, ale teraz jest git, miesnie sie wyrobily, i mecze sie przy tym tak jak na poczatku

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 22:16   #1446
jeu
Zakorzenienie

tym razem w awatarku jestem ja, do tego z kostką czekolady xD niedługo, we wtorek, mam dostać zdjęcia z tej sesji (a była robiona w listopadzie ), więc może się pochwalę no i mam być twarzą do malowania, bo koleżanka uczy się malować i kręci filmiki, haha. xd to też może się pokażę jak nie będzie tragedii

Smerfetka, cieszę się, że motywacja wróciła ja bym z chęcią coś zjadła, ale nie dam się jedzeniu. idę się jeszcze chwilkę pouczyć i spisywać wykład, jutro o 8 pobudka i lecę z ćwiczeniami, a potem budyniowo-smietankowo-waniliowa owsianka z bananem i wiórkami kokosowymi już bym chciała być po tych ćwiczeniach, żeby móc to zjeść
Stary 2012-03-26, 22:16   #1447
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
damy rade z a6w, mialam zalamanie chwilowe w 17 dniu, ale teraz jest git, miesnie sie wyrobily, i mecze sie przy tym tak jak na poczatku
Męczysz czy nie męczysz??
kurcze ale denerwuje mnie to że one są teki długie ale nie poddam się juz 2 raz czytalam też że do 15 dnia widać efekty a potem się tylko mięśnie doprawia tak aby szybko nie zniknęły
Stary 2012-03-26, 22:19   #1448
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
ja bym i tak poćwiczyła
myślę, że jest to spowodowane dużym wysiłkiem, dlatego odradzają, no chyba że są jakieś inne powody ;p
Kurczę to TY w ogóle nie do poznania! oczywiście czekamy na foteczki czekamy z niecierpliwością muszę też kiedyś spróbować owsianki na budyniu, jak to robicie??
Stary 2012-03-26, 22:25   #1449
jeu
Zakorzenienie

no normalnie gotuję mleko, jak mam już miękkie płatki (bo zalałam wcześniej na noc wodą) to je wsypuję, chwilę mieszam, czekam z powrotem aż mleko zacznie wrzeć i dolewam budyń robię budyń normalnie jak na opakowaniu budyniu, tylko że w mleku pływają płatki. no a jak muszę ugotować płatki to je najpierw gotuję te kilka minut i dopiero dolewam budyń.

a jak lubisz mieć też owoce podgotowane no to razem z płatkami dajesz, tylko wtedy ciężko ten budyń wymieszać i voila, cała filozofia :P

no tak tak, na tych zdjęciach mam dłuższe włosy i nie mam grzywki ;p ale jakoś ja mam tak, że lubię obcinać włoski i średnio robię to raz na 1,5-2 lata xD a TŻ się wkurza, bo lubi długie włosy... nie ma ze mną łatwego życia
Stary 2012-03-26, 22:28   #1450
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
no normalnie gotuję mleko, jak mam już miękkie płatki (bo zalałam wcześniej na noc wodą) to je wsypuję, chwilę mieszam, czekam z powrotem aż mleko zacznie wrzeć i dolewam budyń robię budyń normalnie jak na opakowaniu budyniu, tylko że w mleku pływają płatki. no a jak muszę ugotować płatki to je najpierw gotuję te kilka minut i dopiero dolewam budyń.

a jak lubisz mieć też owoce podgotowane no to razem z płatkami dajesz, tylko wtedy ciężko ten budyń wymieszać i voila, cała filozofia :P

no tak tak, na tych zdjęciach mam dłuższe włosy i nie mam grzywki ;p ale jakoś ja mam tak, że lubię obcinać włoski i średnio robię to raz na 1,5-2 lata xD a TŻ się wkurza, bo lubi długie włosy... nie ma ze mną łatwego życia
A no to widzisz ja myślałam że najpierw gotuję budyń a potem dodaję płatków kurde chyba sobie jutro taką zrobię o ile budyń będę mieć w domku eh ja ostatnio tak duużo włoski obcięłam a miałam takie długie ale teraz zapuszczam
Stary 2012-03-26, 22:30   #1451
aso
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Męczysz czy nie męczysz??
kurcze ale denerwuje mnie to że one są teki długie ale nie poddam się juz 2 raz czytalam też że do 15 dnia widać efekty a potem się tylko mięśnie doprawia tak aby szybko nie zniknęły
nie mecze sie ja teraz widze pionowa kreske na brzuchu, ale nad pepkiem, zrobila sie widoczniejsza, ale 6 paku nie bede miec

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 22:41   #1452
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
nie mecze sie ja teraz widze pionowa kreske na brzuchu, ale nad pepkiem, zrobila sie widoczniejsza, ale 6 paku nie bede miec
to może wrzuć jakieś fotki porównawcze co by pokazały co można osiągnąć
Stary 2012-03-26, 22:44   #1453
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:
ja bym i tak poćwiczyła
Nie nie, to chodzi właśnie o to, że ćwicząc aeroby z interwałami pali się mięśnie.
Zastanawiam się bardziej czy nie zamienić jutrzejszego treningu z treningiem z innego dnia . W ogóle i tak przestawiam sobie przerwę na niedzielę, bo tak mi bardziej pasuje, i w niedzielę zazwyczaj wybywam na dłuższe wybiegi, jeśli jest ładna pogoda

Cytat:
Ja też bym poćwiczyła ale tak jak mowię jak będzie zimno to szczerze odradzam bieganie

A ja już po a6w i czuję że wracam na właściwy tor uwielbiam ćwiczyć tak ciężko się zmobilizować ale jak człowiek potem cudownie się czuje
Biegałam nawet zimą, kiedy mrozy nie były bardzo straszne, więc dla mnie takie zimno to nie zimno , po 5 minutach się rozgrzewasz i jest booooooooooosko

Próbowałam kiedys z a6w, ale tak mnie nudziły te ćwiczenia, że rzuciłam je w kąt. Tobie życzę wytrwałości i powodzenia

Cytat:
budyniowo-smietankowo-waniliowa owsianka z bananem i wiórkami kokosowymi już bym chciała być po tych ćwiczeniach, żeby móc to zjeść
OMG, to brzmi cudownie...miało nie być banana do śniadania, ale chyba jednak będzie - tylko z serkiem homo

No i tyle z mojego pisania pracy...
Stary 2012-03-26, 23:23   #1454
jeu
Zakorzenienie

ee tam Kochana, mięśnie nie palą się tak szybko! dobra suplementacja i posiłki okołotreningowe i będzie dobrze, czyli złożone węgle i dobre białko (chude mięso, jajka, twarogi i serki wiejskie mniej ale w ostatecznosci moze byc :P) i wszystko spoko

ja mam jeszcze od TŻ BCAA więc jak jutro będę miała ćwiczyć z rana na czczo to sobie popiję, ale są ohydne w smaku... ale nie będzie mi się chciało czekać godziny po śniadaniu, żeby ćwiczyć :P

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

kurde, chyba jednak jutro coś zjem przed treningiem... wypiję szklankę maślanki i to bcaa... a potem wielka owsianka w nagrodę
Stary 2012-03-27, 07:57   #1455
Pstra
Zakorzenienie

Witajcie kobietki.
wczoraj pomimo bolącej nogi steper zaliczyłam i poskakałam, i powiem wam, że ból mi sprawia tylko chodzenie, a ćwiczonka nie, dziwne trochę

Cytat:
te zasady mogą wydawać się... głupie :P ale wklejam
12. Porażka nie wchodzi w rachubę.
14. W chwilach słabości spojrzeć w lustro i docenić rezultaty swojej ciężkiej pracy - minuta w ustach, a potem całe życie w biodrach! JEDZENIE NIE USZCZĘŚLIWIA.
i to jest początek sukcesu
a jedzenie uszczęśliwia, może nie tak jak kiedyś, bo się człowiek za bardzo przejmuje jak wygląda, ale dobre jedzonko nie jest złe

Cytat:
nie ma ze mną łatwego życia
jaki facet ma łatwo ze swoją kobitką???

Miłego dania Wam życzę
Stary 2012-03-27, 08:08   #1456
akot80
Zadomowienie

Witam.

Dajecie czadu

Wczoraj nie ćwiczyłam, bo ręce mnie bolą od jogi Mało też jadłam Dziś też jakoś nie czuję apetytu Waga w miejscu.

"Niech pożywienie będzie Twoim lekarstwem..."
akot80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 08:21   #1457
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pstra Pokaż wiadomość
Witajcie kobietki.
wczoraj pomimo bolącej nogi steper zaliczyłam i poskakałam, i powiem wam, że ból mi sprawia tylko chodzenie, a ćwiczonka nie, dziwne trochę

Miłego dania Wam życzę
ja też jak mam jakieś problemy z mięśniami to jak ćwiczę to ból przechodzi, ale to chyba kwestia ich dobrego rozgrzania jednak ćwiczenia fizyczne to dość spory wysiłek i mięśnie się bardzo rozgrzewają

jedzenie nie uszczęśliwia - chodziło mi o to, że napady nie uszczęśliwiają czy podjadanie

również życzę miłego dnia

Cytat:
Napisane przez akot80 Pokaż wiadomość
Wczoraj nie ćwiczyłam, bo ręce mnie bolą od jogi Mało też jadłam Dziś też jakoś nie czuję apetytu Waga w miejscu.
nie trzeba ćwiczyć codziennie, żeby były efekty
a zastoje wagi są normalne, wystarczy nawet głupie wahanie ilości wody w organizmie i o, może być zastój lub nawet wzrost nie ma się czym przejmować.

a ja wstaję dzisiaj i okazuje się, że do 16 nie mam ciepłej wody, więc trening przełożyć musiałam na wieczór. ale to dobrze - totalnie mi się teraz nie chce ćwiczyć

właśnie piję moją poranną szklankę wody i lecę sobie zrobić pycha owsiankę, a na drugie śniadanie dzisiaj wypiję koktajl z selera i kiwi pomysł też od Was wzięty

i odniosłam dzisiaj sukces - udało mi się nie wejść od rana na wagę! dla mnie to naprawdę sukces, bo miałam manię ważenia się codziennie lub prawie codziennie, żeby kontrolować czy na pewno nie tyję, ale taka obsesja nie jest zdrowa. mam nadzieję, że wytrwam do poniedziałku i jednak będę miło zaskoczona.
Stary 2012-03-27, 08:33   #1458
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:
jedzenie nie uszczęśliwia - chodziło mi o to, że napady nie uszczęśliwiają czy podjadanie

nie trzeba ćwiczyć codziennie, żeby były efekty

i odniosłam dzisiaj sukces - udało mi się nie wejść od rana na wagę!
byle tak dalej i będzie niespodzianka za tydzień
nie trzeba ćwiczyć codziennie? ja jak nie zrobię jeden dzień, to już czuję jak mi tyłek rośnie
a co do napadów, no to rzeczywiście masz rację, najdzie cię a potem chwila szczęścia po ataku endorfin a potem żałujesz, źle się czujesz i się użalasz nad sobą.
Stary 2012-03-27, 08:55   #1459
akot80
Zadomowienie

Cytat:
i odniosłam dzisiaj sukces - udało mi się nie wejść od rana na wagę! dla mnie to naprawdę sukces, bo miałam manię ważenia się codziennie
Ja też niestety codziennie się ważę.

"Niech pożywienie będzie Twoim lekarstwem..."
akot80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 09:15   #1460
Puchatek0807
Wtajemniczenie

Mi by pasowało jakbym codziennie skakać nie musiała mimo, że to polubiłam, to nie zawsze mam czas.
Dziś na śniadanko jajko, trochę serka wiejskiego ok 120g i pół pomidora. Do pracy wzięłam kanapki z twarożkiem i dżemem nisko słodzonym, jabłko i taką mieszankę z gronoli, płatków fitness, żurawiny, otrębów granulowanych na przegryzkę bo czasem jak mnie głód najdzie to za nic nie mogę się na niczym skupić.

Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz.
Puchatek0807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 09:21   #1461
minimini333
Rozeznanie

witajcie
ja wczoraj grzecznie
a dziś na 11 jestem umówiona do fryzjera, coś trzeba z sobą zrobić na wiosnę

minimini333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 09:46   #1462
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
nie trzeba ćwiczyć codziennie? ja jak nie zrobię jeden dzień, to już czuję jak mi tyłek rośnie
też tak mam, ale nad tym trzeba nauczyć się panować bo mięśnie potrzebują odpoczynku jednak, chociaż jeden dzień w tygodniu

Cytat:
Napisane przez Puchatek0807 Pokaż wiadomość
Mi by pasowało jakbym codziennie skakać nie musiała mimo, że to polubiłam, to nie zawsze mam czas.
przecież jak nie masz czasu to nie ma co go na siłę wynajdować mięsnie odpoczną i następnego dnia będziesz miała więcej siły i chęci na skakanie a metabolizm tak szybko po ćwiczeniach nie zwalnia - gdzieś czytałam, że szybszy metabolizm po wysiłku może się utrzymywać nawet do ok. 30h. to był artykuł o tym, dlaczego nie trzeba ćwiczyć codziennie i właśnie taki argument przedstawiony

Cytat:
Napisane przez minimini333 Pokaż wiadomość
witajcie
ja wczoraj grzecznie
ja już obcięłam wiosennie włosy a Ty jakie masz plany?

heh, trochę się podłamałam jak podliczyłam kalorie za samą tą owsiankę.. postaram się już do końca dnia jeść mniej, bo to śniadanie miało niecałe 900kcal, kto by pomyślał, że sam budyń na słodziku ma 350kcal, do tego odżywka białkowa (130), płatki i otręby (170), banan (120) i wiórki kokosowe (~100)... najadłam się tym jak nie wiem, ale muszę racjonalniej planować posiłki; jutro na śniadanie będzie owsianka z jabłkiem i cynamonem, bo ona ma najmniej kalorii :P

ale będę dzisiaj walczyć, będę miała z 45 minut spaceru dzisiaj, troszeczkę ruchu na wfie na uczelni i niezły wycisk z Jillian
a od 10 kwietnia zacznę kompletować sprzęt na 28 tygodni z Szalinką
Stary 2012-03-27, 10:29   #1463
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:
i odniosłam dzisiaj sukces - udało mi się nie wejść od rana na wagę! dla mnie to naprawdę sukces, bo miałam manię ważenia się codziennie lub prawie codziennie, żeby kontrolować czy na pewno nie tyję, ale taka obsesja nie jest zdrowa. mam nadzieję, że wytrwam do poniedziałku i jednak będę miło zaskoczona.
Brawo, ja też nie wchodzę na wagę, bo wciąż czekam na @. Nie czaję, przez trzy miesiące dostawałam go tydzień wcześniej a teraz mi się spóźnia, w ciąży napewno nie jestem, więc nie ogarniam generalnie
U mnie ważenie też w poniedziałek, obym ładnie dietkowała i ćwiczyła w tym tygodniu, to jakiś efekt mam nadzieję się pojawi...

Cytat:
a co do napadów, no to rzeczywiście masz rację, najdzie cię a potem chwila szczęścia po ataku endorfin a potem żałujesz, źle się czujesz i się użalasz nad sobą.
Mialam tak w niedzielę...okropnie się później czułam. Nie wiem kompletnie jak sobie radzić z tymi kompulsami. Przez nie nie chudnę a tyję wręcz, więc wpadam tak naprawdę w błędne koło. Trzeba popracować nad psychiką

Cytat:
witajcie
ja wczoraj grzecznie
oooo! Poka efekty, jak wrócisz

Ja będę musiała w tym tygodniu albo przyszłym nałożyć hennę i znów będę mieć pięęęękną rudość na głowie, no, bardziej kasztan , ale uwielbiam moje włosy, szczególnie kiedy świeci słońce, wtedy ich kolor jest zabójczy . Swoją drogą, muszę bardziej o nie zadbać, bo coś suche się robią...ostatnio o nich trochę zapominałam.

Jestem po pysznym śniadanku - owsianka z serkiem homo, bananem i połową gruszki. Dorzuciłam jeszcze 2 łyżki migdałów, miód i mielone orzechy. Sporo kalorii, bo ponad 600, ale to śniadanie, na II zjem kromkę chleba z szynką, pomidorem i ogórkiem. Później ćwiczenia z Szaliną .
A na obiad planuję makaron pełnoziarnisty z połową serka wiejskiego na ciepło i do tego warzywa na patelnię. Wiem, że powinno być jakies mięcho po treningu, ale nie ma w domu, więc kiepsko ogólnie...

Wieeeje okrutnie u mnie. Mam nadzieję, że wieczorem się trochę poprawi to wyjdę trochę potruchtać sobie

A teraz robię porządki w kosmetykach i ogólnie przedświąteczne sprzątanie na fali dziś
Stary 2012-03-27, 10:35   #1464
choco loco
Raczkowanie

jeu, na prawdę dużo tych zasad masz. Oby tylko się ich trzymać i będzie ok.

Ja już po śniadanku dawno : musli z mlekiem i jabłko.
I chyba zacznę ćwiczyć a6w bo brzuszki trochę mało dają. Wiem z własnego doświadczenia, że a6w daję lepsze efekty. Co prawda nigdy nie udało mi się dojść do końca, ale jakiś zarys mięśni się pojawił.

U mnie wiosenne włoski też ścięte. Jak wrócę do PL czyli najpóźniej za 5 miesięcy to planuję się farbnąć na jaśniejszy brąz, obecnie mam ciemny brąz.

choco loco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 10:38   #1465
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LittleWoman Pokaż wiadomość
A teraz robię porządki w kosmetykach i ogólnie przedświąteczne sprzątanie na fali dziś
daj trochę tego chciejstwa do sprzątania w ogóle mi się nie chce nic w domu robić, a trzeba by było, miałam myć okna w sobotę i co, jajco

spadam na szkolenie, jak mi się uda to jeszcze dziś napiszę, a jak nie to do jutra

Edytowane przez Pstra
Czas edycji: 2012-03-27 o 10:41
Pstra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 10:39   #1466
smerfetka2808
Zakorzenienie

Hej hej Dziewczynki
Witam Was w ten wietrzny i pochmurny dzień
ja dziś już po owsiance na budyniu + kawka z mleczkiem
owsianka ok ale za duzo budyniu dałam i taka mega gęsta mi się zrobiła ale dzielnie ją zpałaszowałam

Cytat:
.
ha ha ha ja mam to samo i czuję jak mi się brzuch wylewa

Cytat:
a ja wstaję dzisiaj i okazuje się, że do 16 nie mam ciepłej wody, więc trening przełożyć musiałam na wieczór. ale to dobrze - totalnie mi się teraz nie chce ćwiczyć
oj znam ten ból jak wody nie ma wszystkie plany idą się bujać i trzeba od nowa wszystko planować no widzisz jak pięknie się powstrzymałaś pamiętaj ważymy się tylko w poniedziałki

Cytat:
witajcie
ja wczoraj grzecznie
Oj to koniecznie musisz się nam pokazać w nowej odsłonie ja też jakoś miesiąc temu byłam ale już mi odrosły i nie są takie fajne jak były dlatego teraz zapuszczam bo lepiej się czuję w długich niż krótkich
Stary 2012-03-27, 10:45   #1467
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:
daj trochę tego chciejstwa do sprzątania w ogóle mi się nie chce nic w domu robić, a trzeba by było, miałam myć okna w sobotę i co, jajco
ehh, mnie też się nie chce, ale czymś staram się zająć, bo jakoś lepiej się wtedy czuję

Cytat:
ha ha ha ja mam to samo i czuję jak mi się brzuch wylewa

Oj to koniecznie musisz się nam pokazać w nowej odsłonie ja też jakoś miesiąc temu byłam ale już mi odrosły i nie są takie fajne jak były dlatego teraz zapuszczam bo lepiej się czuję w długich niż krótkich
Też tak mam, nie poćwiczę jeden dzień i od razu czarna rozpacz. Paranoja jakaś

W listopadzie chciałam obciąć włosy z długich na takie do ramion. Fryzjer mi się zbunował, powiedział, że mam za fajne włosy by ciąć na krótko i w sumie jestem mu wdzięczna, że mnie przekonał. Nawet zapuszczam, ale moje wlosy baaaaaaaardzo wolno rosną.
Stary 2012-03-27, 10:52   #1468
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez choco loco Pokaż wiadomość

Ja już po śniadanku dawno : musli z mlekiem i jabłko.
I chyba zacznę ćwiczyć a6w bo brzuszki trochę mało dają. Wiem z własnego doświadczenia, że a6w daję lepsze efekty. Co prawda nigdy nie udało mi się dojść do końca, ale jakiś zarys mięśni się pojawił.

U mnie wiosenne włoski też ścięte. Jak wrócę do PL czyli najpóźniej za 5 miesięcy to planuję się farbnąć na jaśniejszy brąz, obecnie mam ciemny brąz.
A to czemu dopiero za 5 miesięcy? nie smutno CI tak za rodzinką? no ja robię to a6w ale chyba źle bo póki co efektów brak

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
ehh, mnie też się nie chce, ale czymś staram się zająć, bo jakoś lepiej się wtedy czuję

W listopadzie chciałam obciąć włosy z długich na takie do ramion. Fryzjer mi się zbunował, powiedział, że mam za fajne włosy by ciąć na krótko i w sumie jestem mu wdzięczna, że mnie przekonał. Nawet zapuszczam, ale moje wlosy baaaaaaaardzo wolno rosną.
Ja też zaraz dupkę podnoszę i komoda z bielizną na mnie czeka w tamtym tygodniu były ubranka teraz bielizna ehh..
a co włosków to na szczęście mi dosyć rosną i już się nie mogę doczekać jak będą długie ale cieszę się że je podcięłam bo przynajmniej mi odżyły
Stary 2012-03-27, 11:14   #1469
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo, ja też nie wchodzę na wagę, bo wciąż czekam na @. Nie czaję, przez trzy miesiące dostawałam go tydzień wcześniej a teraz mi się spóźnia, w ciąży napewno nie jestem, więc nie ogarniam generalnie
U mnie ważenie też w poniedziałek, obym ładnie dietkowała i ćwiczyła w tym tygodniu, to jakiś efekt mam nadzieję się pojawi...

Jestem po pysznym śniadanku - owsianka z serkiem homo, bananem i połową gruszki. Dorzuciłam jeszcze 2 łyżki migdałów, miód i mielone orzechy. Sporo kalorii, bo ponad 600, ale to śniadanie, na II zjem kromkę chleba z szynką, pomidorem i ogórkiem. Później ćwiczenia z Szaliną .
po treningu jak coś to lepiej zjedz już makaron z jajcem :P bo białko jaja jest łatwo przyswajalne no i dorzuć do tego szynkę i będzie git (widze, że szynkę masz bo do kanapek dajesz )

600kcal to nic, jak ja miałam 900 :P ale spali się, spali teraz w ogóle nie jestem głodna, a zbliża się pora drugiego śniadania, ale chyba zjem je dopiero jak wrócę, bo właśnie zbieram się do wyjścia odebrać wyniki z sanepidu i będę mogła pracy poszukać

możliwe, że masz przesunięcie @ przez okres, niestety dieta może znacząco wpływać na rozregulowanie organizmu :P ja biorę tabsy, więc mam jak w zegarku... ale też trudniej mi schudnąć, bo mam więcej estrogenów, a one sprzyjają tyciu dlatego tycie podczas ciąży jest winą estrogenów - to tycie ma przygotować organizm do porodu, bla bla bla. a im laska mniej tyje podczas ciąży to ma mniej estrogenów... no i dobre geny :P

Cytat:
Napisane przez choco loco Pokaż wiadomość
z tym a6w to radzę uważać na kręgosłup, bo dużo osób się skarży, że boli. choć mam nadzieję, że Aso i Smerfetka na to nie narzekają ja kiedyś ćwiczyłam i nigdy nie dobrnęłam do końca, ale po 2 tygodniach ćwiczeń widziałam efekty w postaci mięśni.... co prawda ukrytych pod tłuszczykiem, ale co z tego

Cytat:
Hej hej Dziewczynki
Witam Was w ten wietrzny i pochmurny dzień
ja dziś już po owsiance na budyniu + kawka z mleczkiem
owsianka ok ale za duzo budyniu dałam i taka mega gęsta mi się zrobiła ale dzielnie ją zpałaszowałam

no widzisz jak pięknie się powstrzymałaś pamiętaj ważymy się tylko w poniedziałki
a ja zadziwiająco czuję się lepiej w krótkich włosach :P
ja się boję ważyć tylko raz w tygodniu, bo jak będzie jakiś wzrost to waząc się codziennie mogę to jakoś kontrolować... a tak jak po tygodniu miałabym zobaczyć +1kg to bym się chyba zdołowała dlatego trochę obawiam się tego systemu, ale na razie będę walczyć z moją obsesją wchodzenia na wagę

i jak Ci budyniowa owsianka smakowała? ;>

przestańcie z tymi ćwiczeniami codziennie, mięśnie też zasługują na odpoczynek, jak nie odpoczywają to też większa szansa na ich spalanie. przecież człowiek nie machina odpoczywać musi

i przecież każdy program treningowy jak Turbo Jam, Turbo Fire, Insanity zakłada choćby jeden dzień wolnego w tygodniu i zapewniam Was, że nie wzięło się to znikąd.
Stary 2012-03-27, 11:29   #1470
Puchatek0807
Wtajemniczenie

JEMY SER ŻÓŁTY ?

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Ja uwielbiam owsiankę na budyniu czekoladowym albo bananowym tylko ja mam więcej czasu po południu i wczoraj była na podwieczorek, z 400 kalorii wyszło

Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz.
Puchatek0807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości