Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-26, 21:53   #3391
Aisza21
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Wow, poison , niezly wycisk . Ja juz sie boje swojego pierwszego razu 2 kwietnia.

Ceny w sklepach to jakaś pomylka , mi codziennie 50 zl pęka. Z kuroniówki oplace przedszkole i na waciki mi zostaje. Dobrze ,ze malz jako tako zarabia ,ale i tak jest skromnie.

Monika , a masz plan , co ty bedziesz tam robic ? Sorry za wśibstwo ,jak nie chcesz nie odpowiadaj. Synków dasz tam do przedszkola? Starszy to juz chyba do szkoly pojdzie? Znasz język? Bo ja niemca ni w ząb, nie licząc chamskich tekstow
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 21:55   #3392
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine hehe Twój tasaczek mi nie groźny jestem tak samo nażarta jak Czekoladka, że nie mogę du.py z krzesła podnieść

Dobra ja zmykam już z neta, bądźcie grzeczne
spoko Ty chudzielcu mój Ty i tak jutro odnotujesz spadek

Będziemy grzeczne, bo ja już też zaraz zmykam dobranoc Kochana kolorowych!

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej siostrzyczko
a co się stało że taka padnięta? opowiadaj!
Hej

Aaaa, wymęczona po pracy... oganiałam się dzisiaj jak bura suka tak to jest jak się jest stażystą... wysyłają Cię do najgorszych robót kserowanie, zanoszenie tego, tamtego, drukowanie, latanie z umowami po różnych piętrach, robienie kawy nawet także dzisiaj siadłam może z 15 minut na przez 8 godzin boli mnie wszystko w dodatku coś mi się stało w prawy nadgarstek nic nie mogę podnieść, bo tak mnie napiernicza i momentalnie tracę władność a jutro znów na 7

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
co do treningu - zrobilam, ale zdycham, bardzo intensywny, na kardio skacze na skakance lub "truchtam" w miejscu - musialam robic przerwy, bo bym rady nie dala. Ale wszystko przede mna. Jedno jest pewne - Chodakowska dala rade Leje sie ze mnie, mam nadzieje, ze jak bede sie pilnowac z systematycznoscią to cos dadza
No no, wytrwała dziołcha z Ciebie gratuluję
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 21:56   #3393
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Monika dzieki za tą młodość . Ale modelki to chyba 88 cm mają , a 98 to plus size . Nie ogladalas tap madl?
Z tymi wymiarami to prawda ,bo licza sie proporcje - ja nigdy nie bylam zadowolona ze swoich nóg ,ale teraz to przeszlo wszelkie normy.
Kiedys wam pokaze moje zdjecia z przed i po ,to zobaczycie kim sie stalam
nie nie nie! własnie chodzi o to że nie które na prawdę mają ponad 95 cm! Pamiętam, że nawet te z Top model jak mówiły wymiary w telewizji w którymś tam odcinku to tutaj z dziewczynami w szoku byłyśmy! Jeszcze się dziwiłam że mają więcej ode mnie w biodrach a ja przecież taka chuda jak modelka nie jestem
Ogólnie to chodziło mi o inne modelki np. z Victoria's Secret - jak znajdę wymiary nie których z nich to wrzucę Ci linka.
Czekamy na Twoje foteczki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 21:59   #3394
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

No no, wytrwała dziołcha z Ciebie gratuluję
No ledwo co, ale dalam rade jestem dumna Ale musze przyznac, ze od 2 tygodni sie "wprawiam" do takiego wysilku, troche skaknki, hula hop, jakies brzuszki
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 22:01   #3395
heroine86
Zakorzenienie

Mureczko no to niezłe masz towarzyszki w klasie ruskie już takie są przynajmniej się pośmiejecie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-26, 22:15   #3396
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
kochaniutka, spaniele? przyjazne? no dobra, moja odmiana spaniela nie jest przyjazna, nie kupuj spaniela zlocistego, bo sa humorzaste i agresywne nieraz mnie upier.niczy.la wzielysmy ja ze schroniska, bo kazdy wlasciciel ja oddawal, poniewaz "pies ten jest agresywny". No i moja mama bedac w schronisku stwierdzila ze lubi wyzwania i ja wziela Kajunia jest kochanym psem, ale ma takie humory jak kobieta podczas PMSu. Np budzi sie rano i ma zly humor i warczy na kazdego kto kolo niej przejdzie
no ja nie wiem jak z suczkami jest bo ja miałam psa i był cudowny
Może ta Twoja suczka wczesniej była źle traktowana zanim trafiła do schroniska i dlatego jest agresywna?
Poza tym mówią że suczki przynajmniej raz w zyciu powinny mieć szczeniaki to wtedy stają się potulniejsze i spokojniejsze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-26, 22:16   #3397
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Kochane czy ktoras z Was ma moze mini piekarnik?
I moze cos wiecej o nim powiedziec
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 22:17   #3398
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, no to zycze, zeby Ci się tam układało! Aledzieciaczki beda miec fajnie - naucza sie od malego jezyka
dziękuję bardzo
noo dla dzieciaków to na prawdę duża szansa na lepszą przyszłość będą znały 3 języki ( bo tam angol od dziecka juz uczą w szkołach) no i zwiedzą trochę świata

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-26, 22:18   #3399
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Monia, no to zycze, zeby Ci się tam układało! Aledzieciaczki beda miec fajnie - naucza sie od malego jezyka

co do treningu - zrobilam, ale zdycham, bardzo intensywny, na kardio skacze na skakance lub "truchtam" w miejscu - musialam robic przerwy, bo bym rady nie dala. Ale wszystko przede mna. Jedno jest pewne - Chodakowska dala rade Leje sie ze mnie, mam nadzieje, ze jak bede sie pilnowac z systematycznoscią to cos dadza
Brawo za ćwiczenia ja melduje 1.5 godziny na rowerku już naprawiony Muszę teraz nadrobić te 3 dni co nie jeździłam
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 22:20   #3400
Aisza21
Wtajemniczenie

Czekoladka , nie wiem ,czy akurat o to chodzi ,ale ja mialam taki mini piecyk u rodzicow kiedys . Teraz mam np w piekarniku taka funkcje podrzewania od gory na prad. To taki jakby grill MOzesz zrumienic kielbaske, podgrzac zapiekanke ,ale zeby cos upiec surowego ,to sie nie nadaje. Do tego to bardziej kombiwar czy prodziż ,ajk nie masz piekarnika.

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-03-26 o 22:22
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 22:20   #3401
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Brawo za ćwiczenia ja melduje 1.5 godziny na rowerku już naprawiony Muszę teraz nadrobić te 3 dni co nie jeździłam
Kochana ja to Cie podziwiam!
Stary 2012-03-26, 22:20   #3402
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
ja w poprzednim mieszkaniu miałam i kurde to była najlepsza inwestycja zwłaszcza ze złapałam go na mega okazji na allegro- nawet 3 dych za niego nie dałam na licytacji kurde, wszystko w nim robiłam- ciasta, ciasteczka, zapiekanki, pizze... super inwestycja, naprawdę!
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 22:23   #3403
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladka , nie wiem ,czy akurat o to chodzi ,ale ja mialam taki mini piecyk u rodzicow kiedys . Teraz mam np w piekarniku taka funkcje podrzewania od gory na prad. To taki jakby grill MOzesz zrumienic kielbaske, podgrzac zapiekanke ,ale zeby cos upiec surowego ,to sie nie nadaje.
Ooo a jaki to byl?
Bo z tego co sie zdarzylam zorientowac to sa rowniez takie do pieczenia. Pewnie zalezy to od mocy i czasu jaki ma dany mini piekarnik.
Bo mi wlasnie o piczenie jakis buleczek, malego chlebka, upieczenia jakiegos sreniczka czy mufinek, albo wrzucic sobie ziemniaka i udko i sobie podpiec

Mam oczywiscie w domu piekarnik lecz mam z nim przykre doswiadczenia i omijam go szerokim łukiem
Wiec chcialam znalesc jakis mniejszy i praktycznejszy odpowiednik
Stary 2012-03-26, 22:24   #3404
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie widzę, że TŻ złota rączka
Stary 2012-03-26, 22:25   #3405
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Ja po spacerku tak zasuwalam, ze trase ktora ostatnio zrobilam z TZem w godzine, sama z piesami zrobilam w niecale 40 minut i mi pozniej glupio bylo, ze tak krotko :P Ale z drugiej strony nie mialam juz gdzie chodzic, bo traktory jezdza a jeden z dziewczynek jest nimi "zafascynowana" i gdyby cos sie jej tfu tfu stalo, to bym glowy nie miala

Mureczk0- moje "siostrzyczki" jedna to cocker spaniel a druga skundlony biszon z wielka czarna plama na oku Jak ja umyje i porzadnie wyczesze to wstawie jakies foto
Zafascynowana traktorami jest mówisz? dobre dobre
Spaniele są prześliczne ostatnio jakiś pan był na spacerze ze swoim i tak się zaczął łasić do mnie (pies, nie pan ) aż nie mogłam oczu oderwać taki słodziak

Cytat:
Napisane przez Madziarka1233 Pokaż wiadomość
hej
powinnam się przedstawić no to jak można z nicku wywnioskować, na imię mam Magda wiek może pominę interesuję się hmm..muzyką, to na pewno, gram na gitarze w sumie to głównie i jeszcze medycyna, nie wiem co o osobie powiedzieć jeszcze, zawsze mam z tym problem
hej A czemu wiek pominąć? Mów nam tu zaraz A ile chcesz schudnąć?

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Dzień dobry ciekawe czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta wracam z podkulonym ogonem
hej jasne że pamiętamy fajnie że wróciłaś

Cytat:
Miałam zrobić obiad i nie zrobiłam :/ wyobraźcie sobie że pierś która kupiłam w Biedronce miała termin ważności do dzisiaj więc teoretycznie powinna być jeszcze dobra.... otworzyłam te termicznie zamkniete opakowanie i mało się nie porzygałam.... poza tym była cała w białych kropkach!!! wywaliłam całą pierś do śmietnika.

Pytałam się męża po ile są jajka w Niemczech i powiedział że dziś kupował 10 sztuk w rozmiarze M i płacił albo 1 euro albo 1,10 euro - dokładnie nie pamięta. No ale to i tak taniej niż u nas w Biedronce SZOK !!!
Ogólnie to mąż mi oznajmił że dziś zameldował siebie i całą nasza rodzinke już w Niemczech także mam teraz dwa zameldowania Ogólnie to bez zameldowania w Niemczech to masakra.... dużo rzeczy nie można załatwić :/ teraz już będzie z górki
Zepsuta pierś? Ale jaja, wczoraj była jeszcze ta promocja to pewnie upchali akurat ją żeby kupili ludzie.
A w Niemczech za jajka żeby taniej było - no kosmos. Ile tu ludzie zarabiają a ile tam?! Aż szkoda słów na to co się tu dzieje..

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 22:26   #3406
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Popieprzylo ich z cenami w tym kraju!!! Boze!!! NO masakra!!! Kurde, jestem na pierwszym roku studiow i powiem szczerze, ze przyszlosci dla mloddych ludzi tutaj nie widze uciekac stad w sina dal :/
Pracowity dzien mialas kochaniutka swietnie, ze jestescie juz tam zameldowani, wszystko takie pewnie sie robi i uciekaj stad daleko, bo Twoi chlopcy nie beda tu mieli przyszlosci...
Masz rację kamilon, o ile ludzie którzy już kończą studia mają jeszcze jakie takie szanse, o tyle Ci co dopiero je zaczynają mogą się bardzo rozczarować. Jeśli ktoś nie ma bogatych rodziców to nie ma szans żeby nawet wyjść na swoje, bo za co zapłaci czynsz, do tego studia (jeśli chce mieć JAKIEKOLWIEK szanse na pracę), a weź jeszcze żyj z czegoś. Trzeba wyjeżdżać stąd jak najszybciej nie ma co liczyć na cud..

Cytat:
no to się okaże dopiero jak je przymierzę mam nadzieję że będą ładnie leżały o ile je przywiozą
Lachony
no lachony nie ma co się śmiać

Cytat:
Aaaa, wymęczona po pracy... oganiałam się dzisiaj jak bura suka tak to jest jak się jest stażystą... wysyłają Cię do najgorszych robót kserowanie, zanoszenie tego, tamtego, drukowanie, latanie z umowami po różnych piętrach, robienie kawy nawet także dzisiaj siadłam może z 15 minut na przez 8 godzin boli mnie wszystko w dodatku coś mi się stało w prawy nadgarstek nic nie mogę podnieść, bo tak mnie napiernicza i momentalnie tracę władność a jutro znów na 7
To miałaś chrzest bojowy No trudno ktoś to musi robić pomyśl że może niedługo Ty będziesz tak kogoś gnębić Nic dziwnego że wymęczona jesteś, kładź się spać bo jutro się nie zwleczesz z łóżka

A co do tych Rusków to macie rację że oni w ogóle w innym świecie żyją, nie wiem jak można Polaków do nich porównywać Jak zobaczyłam ile ta laska ma fajek w torebce.. no z 10 paczek! W ogóle taki stosunek że wszystko im wolno, a najlepsze jak się spytaliśmy jej co robią na godzinach wychowawczych to zrobiła taki gest rękoma że się leją. No masakra Ciekawe czego się jeszcze dowiemy

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 22:26   #3407
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja w poprzednim mieszkaniu miałam i kurde to była najlepsza inwestycja zwłaszcza ze złapałam go na mega okazji na allegro- nawet 3 dych za niego nie dałam na licytacji kurde, wszystko w nim robiłam- ciasta, ciasteczka, zapiekanki, pizze... super inwestycja, naprawdę!
Jezu jak dobrze! Czyli jendak to moze byc male cudo! Fajnie fajnie wlasnie czegos takiego mi trzeba, juz mam w glowie milion opcji co moglabym w nim sobie zrobic! Alez by to bylo piekne
Dzieki mala
Stary 2012-03-26, 22:27   #3408
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Popieprzylo ich z cenami w tym kraju!!! Boze!!! NO masakra!!! Kurde, jestem na pierwszym roku studiow i powiem szczerze, ze przyszlosci dla mloddych ludzi tutaj nie widze uciekac stad w sina dal :/
Pracowity dzien mialas kochaniutka swietnie, ze jestescie juz tam zameldowani, wszystko takie pewnie sie robi i uciekaj stad daleko, bo Twoi chlopcy nie beda tu mieli przyszlosci...
te ceny to jedna wielka pomyłka.... i jeszcze podatek podwyższyli.... to jest chore po prostu. Tu na prawdę się życ nie da przy tych naszych pensjach. Człowiek zapieprza kupe godzin dziennie i dostaje wypłatę z którą nie wie co zrobić bo na nic nie starczy. Jeszcze jak ktoś nie ma dzieci i własnego mieszkania a pracuje no to super, ale mając dwoje dzieci i mieszkanie na utrzymaniu to koszmar po prostu.
No dziś się sporo narobiłam i mimo okresu nawet mnie brzuch nie boli także super Własnie wiem, że moje dzieci tu przyszłości żadnej nie będą mieli dlatego to jest główny powód aby stąd wyjechać

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-26, 22:33   #3409
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Kochana ja to Cie podziwiam!
mam mało czasu do kupna sukni w kwietniu po świętach będę szukać ale chyba mi zejdzie bo nawet nic a nic na oku nie mam Nie chodziłam za tym jeszcze

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Pięknie widzę, że TŻ złota rączka
ta tż... brata musiałam prosić bo on się wziął za to wczoraj a przecież w niedziele smarami nie będzie się brudził

W weekend koleżanka ma mi pożyczyć kołyskę do brzuszków bo nie używa więc po co mam sobie kupować taką jak Medzik ma i chyba jeszcze na agrafkę zapoluje
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-03-26, 22:34   #3410
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
To miałaś chrzest bojowy No trudno ktoś to musi robić pomyśl że może niedługo Ty będziesz tak kogoś gnębić Nic dziwnego że wymęczona jesteś, kładź się spać bo jutro się nie zwleczesz z łóżka

A co do tych Rusków to macie rację że oni w ogóle w innym świecie żyją, nie wiem jak można Polaków do nich porównywać Jak zobaczyłam ile ta laska ma fajek w torebce.. no z 10 paczek! W ogóle taki stosunek że wszystko im wolno, a najlepsze jak się spytaliśmy jej co robią na godzinach wychowawczych to zrobiła taki gest rękoma że się leją. No masakra Ciekawe czego się jeszcze dowiemy
No miałam niezłą rzeź oooo tak, też będę się wysługiwać stażystami o ile dostanę kiedyś etat
no zaraz zmykam... zmykam już od 1,5 godziny

O ludzie no kosmos z Ruskami nieźle Was wyszkolą
Stary 2012-03-26, 22:35   #3411
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Jesuuu, jakie u mnie zimno dziś rano było 0 stopni a wiatr taki, że ledwo utrzymywałam pion no tragedia... a miało być już ciepło na weekendzie ma być u mnie podobno śnieg z deszczem oby się nie sprawdziło
u mnie też coś koło zera było... wszystko białe i zamarznięte....
Ponoć dopiero ma się ocieplić na Święta http://redir.atmcdn.pl/scale/o2/tvn/...w=636&dsth=178

Cytat:
No to super pracowity dzionek za Tobą zawsze to jakiś rodzaj treningu
jesu, no nie gadaj, że takie przygody z kurczakiem z Biedronki? ja tam często kupuję piersi i jeszcze mnie to nie spotkało... ale chyba się przerzucę na takie na wagę... zawsze to widzę co pani pakuje i mogę se "powąchać"
taaa nalatałam się jak głupia
Mi to się pierwszy raz zdarzyło z tym kurczakiem, zawsze było ok jak kupowałam a tu taki zonk....

Cytat:
ceny tak poszły w górę, że masakra wszystko podrożało, z jajkami na czele!
ja to jestem przerażona tymi cenami.... żeby jeszcze człowiek w Polsce zarabiał na luzie z 5 tyś to ja rozumiem takie ceny ale przy 1-2 tysiącach zł wypłaty????

Cytat:
super, że jesteś już zameldowana w Niemczech teraz tylko tam jechać
no teraz to już wszystkie furtki mamy otwarte. Bo tam bez zameldowania to cięzkooo na maksa. Teraz z niczym nie będzie problemu

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-26, 22:36   #3412
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ta tż... brata musiałam prosić bo on się wziął za to wczoraj a przecież w niedziele smarami nie będzie się brudził
Aha ale grunt, że naprawiony i możesz śmigać

Chyba już serio idę idę nie idę matkoo boskoo kochanooo
Stary 2012-03-26, 22:37   #3413
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
te ceny to jedna wielka pomyłka.... i jeszcze podatek podwyższyli.... to jest chore po prostu. Tu na prawdę się życ nie da przy tych naszych pensjach. Człowiek zapieprza kupe godzin dziennie i dostaje wypłatę z którą nie wie co zrobić bo na nic nie starczy. Jeszcze jak ktoś nie ma dzieci i własnego mieszkania a pracuje no to super, ale mając dwoje dzieci i mieszkanie na utrzymaniu to koszmar po prostu.
No dziś się sporo narobiłam i mimo okresu nawet mnie brzuch nie boli także super Własnie wiem, że moje dzieci tu przyszłości żadnej nie będą mieli dlatego to jest główny powód aby stąd wyjechać
też bym stąd wyjechała ale chyba byłoby mi i tż ciężko...jakoś się boję zaryzykować
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-03-26, 22:37   #3414
heroine86
Zakorzenienie

Post Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Monia, no właśnie słyszałam, że do Świąt ma być zimno buuu
Stary 2012-03-26, 22:47   #3415
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
mam mało czasu do kupna sukni w kwietniu po świętach będę szukać ale chyba mi zejdzie bo nawet nic a nic na oku nie mam Nie chodziłam za tym jeszcze

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------
Rozumiem Cie
A masz jakies swoje ulubione kanony?

Ja codziennie jak chodze do pracy mijam salon sukni slubnych i ogromna ich wystawe, za kazdym razem wzdycham sobie hahahaha
Niektore sa przepiekne
I tez w tej kwestii mam specyficzny gust, ciezko by bylo mi dogodzic

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2012-03-26 o 22:54
Stary 2012-03-26, 22:48   #3416
heroine86
Zakorzenienie

Uciekam do wyrka przynajmniej trochę dłużej pośpię niż wczoraj

Kolorowych snów laseczki!!!
Stary 2012-03-26, 22:52   #3417
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ceny w sklepach to jakaś pomylka , mi codziennie 50 zl pęka. Z kuroniówki oplace przedszkole i na waciki mi zostaje. Dobrze ,ze malz jako tako zarabia ,ale i tak jest skromnie.

Monika , a masz plan , co ty bedziesz tam robic ? Sorry za wśibstwo ,jak nie chcesz nie odpowiadaj. Synków dasz tam do przedszkola? Starszy to juz chyba do szkoly pojdzie? Znasz język? Bo ja niemca ni w ząb, nie licząc chamskich tekstow
no za 50 zł to tak na prawdę tylko podstawowe rzeczy kupisz... a jak chcesz coś więcej, np. dzieciom jakieś słodycze czy coś to już ze stówka idzie :/
A ile u Ciebie przedszkole kosztuje? Ja płacę 270 zł na miesiąc :/

Kochana, pytaj o co chcesz ja tu nie mam żadnych tajemnic przed dziewczynami także spoko chętnie odpowiem na każde pytanie, nawet jakies takie osobiste
A więc ja przez pierwszy rok zamierzam siedzieć z młodszym synkiem w domu i uczyć się języka. Zamierzam na kurs niemieckiego się zapisać tylko musimy to z męzem jakoś zorganizować bo będziemy tam sami więc dzieci nikt nam nie przypilnuje.
Starszy synek idzie do przedszkola od września do zerówki. Za rok juz do szkoły pójdzie to będzie znał chociaż trochę język. Za rok tez młodszego do przedszkola zapiszemy a ja poszukam jakiejś pracy w takich godzinach gdy dzieci są w szkole/przedszkolu. Chcemy też starszego synka za rok zapisać do Polskiej szkoły do której chodzi się co drugą sobotę. Dzieci tam się uczą języka Polskiego, historii i geografii polski, matematyki. Także w razie gdybyśmy chcieli wrócić do Polski za pare lat synek języka będzie znał
Ja niemieckiego sie 8 lat w szkole uczyłam ale nic nie pamiętam... kompletnie nic!

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
ja mam taki normalny duży i wkurza mnie to że trzeba go grzać całego na np. 1 zapiekankę...... też się zastanawiam nad takim małym, ale to juz tam w Niemczech w mieszkaniu zamiast takiego dużego kupie taki mały i w 100% mi starczy

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
1.5 godziny Ty to masz powera ja bym po 15 minutach zdechła na tym rowerze także dla Ciebie !!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-26, 22:58   #3418
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Monia wlasnie o to mi chodzi! Za duzo zachodu z tradycyjnym piekarnikiem
Stary 2012-03-26, 23:17   #3419
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
dokładnie wiem co przechodzisz... byłam na stażu w urzędzie i tez tak latałam jeszcze musiałam pocztę roznosić po wszystkich pokojach na trzech piętrach .... i tak codziennie. Masakra. Robiłam więcej niz te baby które tam pracują tyle, że one zarabiają ok. 2 tyś a ja wtedy dostawałam za staż 480 zł...... Miałam w dupie taki układ i zrezygnowałam po 3 miesiącach

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
też bym stąd wyjechała ale chyba byłoby mi i tż ciężko...jakoś się boję zaryzykować
Mąż też się bał zaryzykować.... jechał tam kompletnie sam i nie wiedział co go czeka.... bał się strasznie, nawet miał głupie myśli że może już nas nigdy nie zobaczyć bo to jednak 1200 km od domu..... ja też się bałam.
Całe szczęscie wszystko się dobrze poukładało Niemcy to bardzo gościnni ludzie, chętnie pomagają także mąż miał tam na prawdę dobrze. Teraz to już w ogóle ma super, wszystko się dobrze poukładało, ma mieszkanie, świetną pracę, wspaniałych kolegów i szefa także nie można narzekać.
Smutno nam, że musimy opuścić swoją ojczyznę.... tu się urodziliśmy i ja ten kraj kocham, tu mamy rodzinę, mieszkanie, znajomych no ale pracy tu nie ma
Także czasami warto zaryzykować - spróbować chociaż

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Monia, no właśnie słyszałam, że do Świąt ma być zimno buuu
weź! normalnie załamać się można!
a mąż dzwoni codziennie i mi gada jaki u nich upał, że cały czas chodzi w spodenkach i na krótki rękaw a jak podłacza solary na dachu to wyrobić nie może bo tak gorąco. Mówi że jest już tak zjarany na buzi że jak murzyn wygląda

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Uciekam do wyrka przynajmniej trochę dłużej pośpię niż wczoraj

Kolorowych snów laseczki!!!

no wyśpij się w koncu!!! buziaki : śpij dobrze i kolorowych

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Monia wlasnie o to mi chodzi! Za duzo zachodu z tradycyjnym piekarnikiem
Noooo strasznie dużo! a ile prądu to dziadostwo żre!!! w ogóle żeby się rozgrzał to z pół godziny..... a zazwyczaj robi się w nim jakieś małe jedzenie typu pizza czy zapiekanki więc taki mały piekarniczek byłby idealny

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-26, 23:27   #3420
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Spaniele są prześliczne ostatnio jakiś pan był na spacerze ze swoim i tak się zaczął łasić do mnie (pies, nie pan ) aż nie mogłam oczu oderwać taki słodziak

Zepsuta pierś? Ale jaja, wczoraj była jeszcze ta promocja to pewnie upchali akurat ją żeby kupili ludzie.
A w Niemczech za jajka żeby taniej było - no kosmos. Ile tu ludzie zarabiają a ile tam?! Aż szkoda słów na to co się tu dzieje..
ja kocham spaniele, przesłodkie są te ich piękne czarne oczka i długie uszy cudowne psiaki Wrzucę Ci fotkę mojego spaniela który zdechł gdy ja miałam 18 lat. Nie był to Cocker spaniel a Field Spaniel - inna odmiana spaniela zdjęcie takie małe bo innego na kompie nie mam :/
Deksik.jpg Deks miał na imię i żył tylko 13 lat wychowałam się z nim

No tylko że jak ja tą pierś kupowałam to była jeszcze dobra a w ciągu 3 dni tak się już zepsuła! w szoku byłam normalnie, bo pare razy zdarzyło mi się robić pierś która miała ostatni dzien terminu ważności i była zawsze dobra a ta to jakaś chyba z miesiąc po terminie musiała być a tylko date jej nową postawili.....
Z tymi jajkami to w ogóle parodia!!! Jak tam będę to porobię Wam zdjęcia z cenami różnych produktów i same zobaczycie na własne oczy!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości