Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-27, 08:26   #4951
Bayje
Zakorzenienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Może one naprawdę sądzą, że pięknie wyglądają?
Pewnie, że tak myślą .

Aż mam chęć wrzucić tutaj zdjęcie mojej znajomej jak można się oszpecic.

Rozumiem, że farbuje włosy na czarno - ale niech tego nie robi 2-3 dni przed ślubem.
Lubi być opalona ? dobra ale niech się nie smaży przez 30 minut przed ślubem i wygląda jakby była 'poparzona'
Lubi być mocno pomalowana - okey ale raczej nie wyglądała jak Panna Młoda tylko jak stara baba/
Jest zakolczykowana w 'okolicach' twarzy (pomijam fakt, że jej nie pasuje przy wardze kolczyk) - ja bym zdjęła kolczyk w taki dzień.
Tipsy - łopaciny.
A co całego kontrastu BIAŁA SUKNIA która raziła w oczy.

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 08:38   #4952
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
Pewnie, że tak myślą .

Rozumiem, że farbuje włosy na czarno - ale niech tego nie robi 2-3 dni przed ślubem.
Lubi być opalona ? dobra ale niech się nie smaży przez 30 minut przed ślubem i wygląda jakby była 'poparzona'
Lubi być mocno pomalowana - okey ale raczej nie wyglądała jak Panna Młoda tylko jak stara baba/
Jest zakolczykowana w 'okolicach' twarzy (pomijam fakt, że jej nie pasuje przy wardze kolczyk) - ja bym zdjęła kolczyk w taki dzień.
Tipsy - łopaciny.
Czyli opalona wersja takiej oto pani ?
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 08:44   #4953
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Czyli opalona wersja takiej oto pani ?
Niestety, tak.
Chociaż powiedziałabym, że nawet gorzej to wyglądało.
Na żywo tego nie widziałam ale jestem w 100 % pewna, że aparat zawsze cos 'odejmuje'

Kid Cudi
Stary 2012-03-27, 08:51   #4954
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez stratiformis Pokaż wiadomość
(najbardziej na świecie rozwala mnie niechlujstwo... językowe - używanie form "włanczać", czy "byliśmy", czy słowo "dokładnie" użyte w znaczeniu "właśnie, zgadzam się"; koniec OT)
ja z kolei nie moge zrozumiec bezmyslnosci przy pisaniu slowa "tak ze" w znaczeniu "wiec" - z moich obserwacji wynika, ze grubo ponad 90% osob pisze to slowo w ten sposob: "takze"^^).

rozwalacz z dzisiejszego poranka: dwoch chlopakow idacych razem, odzianych w identyczne brazowe, lekko zwezane spodnie, biale koszule i czarne, tej samej dlugosci marynarki. nadmieniam, ze obydwoje mieli okulary sloneczne i zblizone fryzury. w wykonaniu osobnikow plci zenskiej takie blizniactwo widzialam - w przypadku plci meskiej nigdy, poza dziecmi w wieku przedszkolnym^^.
Stary 2012-03-27, 10:00   #4955
smerfetk_a
Żona Gargamel

Dziewczyny, to naprawdę nie jest wątek do rozważań religijnych Załóżcie osobny wątek to sama chętnie podyskutuje ale nie tutaj

Za to ślubne rozwalacze to świetny pomysł, koleżanki mnie w tej kwesti nieustannie rozwalają
Wiecie co jest najgorsze? Te ślubne buty, jeszcze nie widziałam żadnej ze znajomych w innych, seriously A koleżanka mi się żaliła, że nie może innych znaleźć bo wszędzie te szkaradztwa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14963772_2.jpg (39,2 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1294850649_156462706_1-Zdjecia--Buty-slubne-producent.jpg (31,8 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sprzedam-buty-slubne-7TI4ODQzOD_o.jpg (57,1 KB, 93 załadowań)

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 10:05   #4956
MadSyndrome
Zadomowienie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;33161228]A co to za problem, że KK pcha się do związków swoich wiernych? Skoro uważają się za katolików, to niech stosują się do zasad jakie by one nie były. Skoro KK ma jakieś ścisłe wytyczne dot. małżeństwa, to w tych nowych zasadach widzę same zalety. Inna sprawa, że IMO to nigdy nie dojdzie do skutku, bo kler bardzo dużo zarabia na udzielaniu ślubów.
Czyli jak ktoś nie ma zdania na ten temat, to inteligenty nie jest?
Jeśli myślisz, że swobodna rezygnacja z wierzeń i praktykowania religii jest możliwa ot tak sobie, to najwyraźniej nie doceniasz siły indoktrynacji religijnej. To, że komuś od urodzenia wmawiano pewne rzeczy stosując często przymus i zastraszanie nie umniejsza wcale ani inteligencji ani osobowości osób, które przez to przeszły.

Temat ślubów przypomniał mi to :[/QUOTE]

Po pierwsze to nie mnie zastraszano i kazano chodzić do kościoła, ale chyba Ciebie skoro tak głęboko wierzysz w swojego boga. Moi rodzice dali mi jasno do zrozumienia, że religia to moja sprawa, ale ochrzścili mnie, do bierzmowania byłam zmuszona przez kościół, który pchał się do mojej szkoły (jako znak mojego niezadowolenia napisałam sobie na kartce imię Józef, niestety kiedy ksiądz to zobaczył powiedział "Aurelia"??? przepraszam, czyżby wysoko wykształcony ksiądz, który sprawdzał nam imiona przed bierzmowaniem nie wyraził się jasno? Powiedział, że jak imię, które sobie wybierzemy będzie za mało popularne to będziemy musieli wziąć Maria ALBO Józef a nie dla dziewczynek Maria, a dla chłopców Józef ) mój kolega wziął sobie Telesfora o_o bardzo popularne.. a inny Max, też strasznie popularne, ktoś tu się tylko czepia dziewczyn z wiadomych powodów

"Jeśli myślisz, że swobodna rezygnacja z wierzeń i praktykowania religii jest możliwa ot tak sobie, to najwyraźniej nie doceniasz siły indoktrynacji religijnej." O_o teraz to już zabrzmiało jakbyś miała pranie mózgu zrobione przez kościół.. tacy ludzie wierzą, że Ci, którzy nie wierzą i nie chodzą do kościoła na pewno skończą w piekle, są gorsi od innych i na pewno są źli i tak, będę się czepiała tego, że kościół ogranicza wolność słowa, ogranicza miłość (miłość między dwoma przedstawicielami tej samej płci to też miłość), ogranicza prawo wyboru wychowania dziecka (bo jak to mamusiu? Koleżanki idą do komuni, a ja nie mogę?) sekta, sekta i jeszcze raz sekta.

A co do tej inteligencji... to tak, uważam, że ludzie, którzy wierzą w gadającego węża, Adama i Ewę, którzy byli pierwszymi ludźmi na ziemi i mieli dwóch synów (co dalej?), w brak ewolucji (skoro jest na nią tyle dowodów), Marię dziewicę, która zaszła w ciąże z BOGIEM ... nie są zbyt inteligentni.

Wtedy nie dało się sprawdzić, czy kobieta jest dziewicą czy nie teraz jakby taka Maria wpadła i skłamała, że jest w ciąży z bogiem to by to sprawdzili i gdzie jest ten wasz bóg? Tego, czego wtedy nie dało się wytłumaczyć - można wytłumaczyć teraz. Wielu naukowców już nawet próbowało, ale kościół jak to sekta nie może przecież doprowadzić do rozpadu swoich wiernych, więc odpowiadają na wszystko tekstami typu "cudów nie da się wyjaśnić", a jak się je DA wyjaśnić, to zaprzeczają i TACY ludzie są dla mnie mało inteligentni. A nie przeciętny wierzący, który idzie do kościoła, bo wierzy w to co wierzy. Tak jak mówiłam na początku - nie mam nic do wierzących, więc nie wiem po co na mnie tu niektórzy naskakują. Zdaje sobie sprawe, że takich ludzi jest miliony. Ale Ci inteligentni nie próbują wmówić mi swoich racji, skoro z góry wiadomo, że tej racji nie mają.

Wierzę w naukę, a nie w religie, przykro mi. Nic nie możecie z tym zrobić, bo nie każdy jest zmuszony do wiary.

A teraz kiedy już wyjaśniłam to co mówiłam wcześniej mogę wrócić do wątku, żeby nie było offtopa - co do mody ślubnej, pamiętam jak moja siostra 7 lat temu miała taką śliczną sukienkę, nie białą tylko ecru (tak się pisze?), do tego miała tipsy i biały welon, który trochę się z tą sukienką żarł... no i przed kościołem chciała sobie go poprawić i nie mam pojęcia jak ale zachaczyła tipsami o welon i porwała go także do ślubu bez welonu moim zdaniem panna młoda ma wyglądać ślicznie i prosto, a nie wszystko na sobie :l

Edytowane przez MadSyndrome
Czas edycji: 2012-03-27 o 10:08
MadSyndrome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 10:08   #4957
smerfetk_a
Żona Gargamel

MadSyndrome - wprawdzie zgadzam się ze wszystkim co mówisz, miałam podobne sytuacje i mam podobne przekonania - to naprawdę nie jest miejsce, to wątek o modzie

Stary 2012-03-27, 10:14   #4958
MadSyndrome
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
MadSyndrome - wprawdzie zgadzam się ze wszystkim co mówisz, miałam podobne sytuacje i mam podobne przekonania - to naprawdę nie jest miejsce, to wątek o modzie

dlatego pisałam też o modzie na samym końcu, ale jest! może wrzuce jeszcze zdjęcia o jakie sukienki "wszystko na sobie" mi chodzi, które moim zdaniem wyglądają jak do cyrku, a nie na ślub i ostatnie zdjęcie to taka wspaniała suknia dla odważnych, którą właśnie znalazłam i nie moge przestać się śmiać

i fuj buty w szpic... do tego białe.. DO TEGO DO ŚLUBU..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4223_big_Vflm.jpg (56,4 KB, 192 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia-slubna-sincerity-birdal-3467.jpg (16,6 KB, 155 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1289671858_137701104_1-Suknia-slubna-Wirek-1289671858.jpg (44,8 KB, 156 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia_slubna.jpg (53,1 KB, 189 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jodiemarshmtvtop02.jpg (111,9 KB, 226 załadowań)

Edytowane przez MadSyndrome
Czas edycji: 2012-03-27 o 10:15
MadSyndrome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 10:19   #4959
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez MadSyndrome Pokaż wiadomość
dlatego pisałam też o modzie na samym końcu, ale jest! może wrzuce jeszcze zdjęcia o jakie sukienki "wszystko na sobie" mi chodzi, które moim zdaniem wyglądają jak do cyrku, a nie na ślub i ostatnie zdjęcie to taka wspaniała suknia dla odważnych, którą właśnie znalazłam i nie moge przestać się śmiać

Tak tak, ale pisałaś to w tym samym momencie co ja i już nie chciało mi się posta edytować
To jeszcze dorzucę, że wkurzają mnie uparcie robione przez wszystkie panny młode koki i loczki, tak jakby nie było innych (gustowniejszych) fryzur

Stary 2012-03-27, 10:28   #4960
miss kitsch
Zakorzenienie

MadSyndrome

Przepraszam za offtop, ale chciałam się tylko zdziwić Twoją odwagą Napisałaś swoje zdanie nie zważając na to, że odezwie się chór niezadowolonych obrończyń wiary, religii, kościoła i księży. To było do przewidzenia a mimo to dałaś upust emocjom i napisałaś co myślisz

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
No właśnie może tak w temacie jakieś ślubne, modowe rozwalacze?
Te foty co wrzuciłaś - MEGA Białe kozaki i ślubne mini
Za to ja w swoim życiu byłam tylko na jednym ślubie bliskiej osoby i muszę powiedzieć, że moja przyjaciółka wyglądała przepięknie

Cytat:
Napisane przez stratiformis Pokaż wiadomość
Nie chcę się włączać do dyskusji o religii, takie tylko jedno małe zastrzeżenie (nie czepiam się, to informacja)

KARZĄ - od karać, np.: Mama karze mnie nieustannie za nieodrobienie lekcji.
KAŻĄ - od kazać, np.: Mama każe mi pójść do sklepu.

(najbardziej na świecie rozwala mnie niechlujstwo... językowe - używanie form "włanczać", czy "byliśmy", czy słowo "dokładnie" użyte w znaczeniu "właśnie, zgadzam się"; koniec OT)
Nawet Moderatorka się już kiedyś wypowiadała na tym wątku, że poprawianie błędów (ortograficznych, stylistycznych itd.) w postach innych użytkowników jest w bardzo złym tonie.
Nie czepiam się, to tylko taka informacja

Cytat:
Pewnie, że tak myślą .

Tipsy - łopaciny.
Ale mi smaka narobiłaś!
Może wrzucisz to foto???? Wiesz, z takim prostokątem na oczach co by nie było przypału

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez MadSyndrome Pokaż wiadomość

Same księżniczki na tych fociach No ale ostatnia to już na zasadzie "królowa jest tylko jedna"

Poza tym tyle już było o tych temperaturach i ciepłotach ciał ALE i tak rozwaliła mnie wczoraj laska w legginsach i balerinkach na gołe nogi. To było wieczorem a temperatura wynosiła mniej więcej 5-6 stopni na plusie. Jechałam w aucie, ale i tak przeszedł mnie dreszcz

Ojojoj. http://newlifewithfashion.blogspot.c...0-nowosci.html

Edytowane przez miss kitsch
Czas edycji: 2012-03-27 o 10:41
miss kitsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 10:34   #4961
biibi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
MadSyndrome

Przepraszam za offtop, ale chciałam się tylko zdziwić Twoją odwagą Napisałaś swoje zdanie nie zważając na to, że odezwie się chór niezadowolonych obrończyń wiary, religii, kościoła i księży. To było do przewidzenia a mimo to dałaś upust emocjom i napisałaś co myślisz
Osobiście nie widzę w tych wypowiedziach żadnej odwagi, a jedynie nietakt i arogancję.

Co do butów ślubnych to zgadzam się! Nie lepiej kupić jakieś zwykłe białe czółenka? Jeśli są skórzane to po ślubie można je nawet przemalować i nosić dalej. Te typowo ślubne obuwie o ile kiedyś było "na czasie" to obecnie jest po prostu fatalne
biibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 10:43   #4962
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mi smaka narobiłaś!
Może wrzucisz to foto???? Wiesz, z takim prostokątem na oczach co by nie było przypału [COLOR=Silver]
Wlazłam na jej nk ale wywaliła to bardziej 'malownicze' zdjęcie..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0111.jpg (10,3 KB, 319 załadowań)

Kid Cudi
Stary 2012-03-27, 10:46   #4963
tenebra
Zakorzenienie

Czytałam z uwagą wasze posty offtopowe i postanowiłam nie dodawać kolejnych argumentów, jedynie chcę podkreślić, że MadSyndrome nie jest jedyna w swoich poglądach. Ja bym mogła jeszcze dodać, że duże religie są genialnym biznesem, narzędziem politycznym i narzędziem do okiełznania dużych mas ludzi (np całych nacji).

Rozwalacze ślubne: przypadek u mnie w rodzinie.
Panna młoda w sukni "księżniczkowej", na największym kole, cała kieca w jakichś koronkach/haftach/kryształkach, mega wielka biżuteria wszędzie tam, gdzie tylko mogła zawisnąć, diadem na głowie, kokarda na , ciałko wylewające się tu i ówdzie, fryzura podkreślająca wszystkie mankamenty urody.

Ale wszyscy chwalili, bo przecież wygląda jak księżniczka i najpiękniejsza panna młoda. Za to panna młoda ubrana pięknie skromnie, z sukienką i fryzurą pasującą do urody została praktycznie skrytykowana Gdzie ci ludzie mają oczy!

Edytowane przez tenebra
Czas edycji: 2012-03-27 o 10:47
tenebra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 11:00   #4964
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Wlazłam na jej nk ale wywaliła to bardziej 'malownicze' zdjęcie..
No cóż, niewiele widać, więc nie czuję się rozwalona. Ale na głowie widzę "koronę" ... to jakieś nagminne chyba

Cytat:
Napisane przez tenebra Pokaż wiadomość
Rozwalacze ślubne: przypadek u mnie w rodzinie.
Panna młoda w sukni "księżniczkowej", na największym kole, cała kieca w jakichś koronkach/haftach/kryształkach, mega wielka biżuteria wszędzie tam, gdzie tylko mogła zawisnąć, diadem na głowie, kokarda na , ciałko wylewające się tu i ówdzie, fryzura podkreślająca wszystkie mankamenty urody.

Ale wszyscy chwalili, bo przecież wygląda jak księżniczka i najpiękniejsza panna młoda. Za to panna młoda ubrana pięknie skromnie, z sukienką i fryzurą pasującą do urody została praktycznie skrytykowana Gdzie ci ludzie mają oczy!
Jak to gdzie? Ano właśnie w
Stary 2012-03-27, 11:04   #4965
kennedy
Zakorzenienie

Mnie nic nie rozwala bardziej na slubach niz korona(diadem) na glowie... O co kaman? Po co ci okropne zelastwo na wlosach jezlei nie jestes ksiezniczka
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 11:05   #4966
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
No cóż, niewiele widać, więc nie czuję się rozwalona. Ale na głowie widzę "koronę" ... to jakieś nagminne chyba
bo wywaliła to zdjęcie gdzie stała w pełnym słońcu bez bolerka
to nikt nie będzie czuł się rozwalony
chyba ktoś jej doniósł, że ma wywalić do zdjęcie bo wygląda na nim koszmarnie.

ale brwi miała cudowne (są zakryte) - cienizny ledwo widoczne.

musicie mi po prostu wierzyć na słowo

Kid Cudi
Stary 2012-03-27, 11:15   #4967
RiverOfDirt
Rozeznanie

Fajne te Wasze ślubne rozwałki. Odnośnie tego, co napisała kilka postów wcześniej Tenebra... boję się, że jeśli kiedyś przyjdzie mi stanąć na ślubnym kobiercu, sama będę rozwałką dla wielu Moja wymarzona suknia ślubna wygląda tak jak w załączniku. Swoją drogą, ciekawa jestem, ile osób rozwalają krótkie sukienki (bo suknia to za duże słowo) ślubne. Oczywiście, bez przesady z tą krótkością, ale tak, powiedzmy, za kolano.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg audrey wedding dress.jpg (25,8 KB, 251 załadowań)

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 11:18   #4968
tenebra
Zakorzenienie

piękna sukienka Mam zakupioną już o podobnym fasonie na mój cywilny, jednak moja nie ma tak pięknie pokreślonej talii.

IMO jeżeli całość będzie skromna, to taka sukienka się nadaje do ślubu. Ale co osoba to opinia

tenebra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 11:19   #4969
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
[...]Moja wymarzona suknia ślubna wygląda tak jak w załączniku. Swoją drogą, ciekawa jestem, ile osób rozwalają krótkie sukienki (bo suknia to za duże słowo) ślubne. Oczywiście, bez przesady z tą krótkością, ale tak, powiedzmy, za kolano.
Osobiście jestem niską osobą i nie przewiduje u siebie sukienki do ziemi więc nie jesteś sama.

Kid Cudi
Stary 2012-03-27, 11:23   #4970
makeupnotwar
Wtajemniczenie

a to prawda, ja jeszcze nie widziałam ładnie ubranej panny młodej. większość ma ohydne kiecki typu beza, te buty ze szpicami i do tego fryzuę loczki + jakieś dziwaczne upięcie. rzyg rzyg rzyg. ale czy moda męska ślubna jest lepsza? okropne, źle dobrane garnitury i paskudne kamizele etc:
http://img0.sprzedajemy.pl/540x405_m...lub-583170.jpg
http://szafa.pl/c727796-meski-garnitur-slubny.html

dla mnie jest to taka wiocha że nawet nie ma o czym mówić...

ja tam zamierzam za jakiś czas iść w czerwonej, rozkloszowanej sukience i całe szczęście nikt nie będzie mnie w usc krytykował

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 11:24   #4971
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biibi
Osobiście nie widzę w tych wypowiedziach żadnej odwagi, a jedynie nietakt i arogancję.
Zgadzam się. Każdy ma prawo do własnych poglądów i chwała tym, którzy potrafią je głosić w sposób kulturalny, nie obrażając innych ludzi przy okazji. Każdy z postów tej wizażanki nadaje się do zgłoszenia i od razu dodam, że nie chodzi o treść poglądów, a o sposób ich prezentowania.

Jeśli chodzi o ślubne rozwalacze, to nigdy nie zrozumiem, po co kobiety robią z siebie takie "wiedźmy". Nawet te, które na co dzień wyglądają ładnie i naturalnie. Panna młoda powinna mieć w sobie delikatność, kobiecość, wdzięk. Najpiękniej wyglądają proste sukienki i delikatny makijaż. Fajnie, że np. Kate Middleton pokazała prostotę stylu i dzięki temu wiele kobiet zauważyło, że nie warto być panną młodą w białych kozaczkach, wymalowaną, spaloną na solarium, ze spływającym podkładem.
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 11:34   #4972
LadyBeatta
Zadomowienie

och, sluby... temat- rzeka, takze w kwestii rozwalaczy uwielbiam ogladac panny mlode wyjete zywcem z "mojego wielkiego, cyganskiego wesela" co do butow tez racja, rzadko gdzie widze slubne pantofle inne niz zapinane wokol kostki, z chocby namiastka czuba.
http://racked.com/uploads/2011-04-My...ng-TLC-USA.jpg
http://img.wiocha.pl/images/d/f/df8c...abdc6437a0.jpg
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/r...NhdsqpJDwX.jpg

Edytowane przez LadyBeatta
Czas edycji: 2012-03-27 o 11:36
LadyBeatta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 11:41   #4973
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
a to prawda, ja jeszcze nie widziałam ładnie ubranej panny młodej. większość ma ohydne kiecki typu beza, te buty ze szpicami i do tego fryzuę loczki + jakieś dziwaczne upięcie. rzyg rzyg rzyg. ale czy moda męska ślubna jest lepsza? okropne, źle dobrane garnitury i paskudne kamizele etc:
http://img0.sprzedajemy.pl/540x405_m...lub-583170.jpg
http://szafa.pl/c727796-meski-garnitur-slubny.html

dla mnie jest to taka wiocha że nawet nie ma o czym mówić...

ja tam zamierzam za jakiś czas iść w czerwonej, rozkloszowanej sukience i całe szczęście nikt nie będzie mnie w usc krytykował
Sekund pięć i garnituru nie ma, normalnie krytyka z wizażu jest nie do zdzierżenia

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
Fajne te Wasze ślubne rozwałki. Odnośnie tego, co napisała kilka postów wcześniej Tenebra... boję się, że jeśli kiedyś przyjdzie mi stanąć na ślubnym kobiercu, sama będę rozwałką dla wielu Moja wymarzona suknia ślubna wygląda tak jak w załączniku. Swoją drogą, ciekawa jestem, ile osób rozwalają krótkie sukienki (bo suknia to za duże słowo) ślubne. Oczywiście, bez przesady z tą krótkością, ale tak, powiedzmy, za kolano.
Przepraszam jeśli poczujesz się urażona, ale ta kiecka przypomina mi alby; dzieci w nich chodzą na komunie Co nie zmienia faktu, że na żywej kobiecie może się prezentować nieziemsko

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyBeatta Pokaż wiadomość
och, sluby... temat- rzeka, takze w kwestii rozwalaczy uwielbiam ogladac panny mlode wyjete zywcem z "mojego wielkiego, cyganskiego wesela" co do butow tez racja, rzadko gdzie widze slubne pantofle inne niz zapinane wokol kostki, z chocby namiastka czuba.
http://racked.com/uploads/2011-04-My...ng-TLC-USA.jpg
http://img.wiocha.pl/images/d/f/df8c...abdc6437a0.jpg
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/r...NhdsqpJDwX.jpg
Pojechałaś po bandzie Amerykanie są nie do pobicia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 11:43   #4974
Miss Saeki
Zakorzenienie

Może nie do konca modowy, ale dziś rano na siłowni.

Przyszła dziewczyna, taka wiecie w większym rozmiarze zapewne w celu takim jak połowa z nas tam była: zgubić kilogramy. Trochę niepewnie (bo chyba pierwszy raz) pobiegała na bieżni, połaziła na eliptyce może coś jeszcze i wyszła... Ja wyszłam jakieś 15 minut po niej, zahaczyłam jeszcze o sklep a naprzeciwko było KFC. I kto tam siedział obłożony frytkami i kurczakami??? Ja rozumiem, że kurczaki zdrowe, bo to białko i pomaga schudnąć ale... chyba nie w takiej postaci...
Stary 2012-03-27, 11:47   #4975
LadyBeatta
Zadomowienie

Cytat:

Pojechałaś po bandzie Amerykanie są nie do pobicia
to bodajze Angole ale polskie panny mlode dzielnie sie staraja im dorownac
Stary 2012-03-27, 11:50   #4976
miss kitsch
Zakorzenienie

Przypadkiem trafiłam na Kożuchowską i moim zdaniem wyglądała świetnie I miała piękny bukiet
http://www.zeberka.pl/art.php?id=1860

A tu 100% hippie-elegancji http://stylenik.com/wp-content/uploa...MB1CWV_mu.jpeg

Za to są też niezapomniane widoki http://blog.allthedumbthings.com/wp-content/uploads/2008/08/wdss.jpg

Edytowane przez miss kitsch
Czas edycji: 2012-03-27 o 11:59
miss kitsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 11:53   #4977
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Przypadkiem trafiłam na Kożuchowską i moim zdaniem wyglądała świetnie I miała piękny bukiet

http://www.zeberka.pl/art.php?id=1860
Lubię takie suknie w greckim stylu, szalenie mi się spodobała suknia jaką miała Reni Jusis

http://weddingsisters.pl/wp-content/...ckiego_009.jpg
Stary 2012-03-27, 11:56   #4978
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
Lubię takie suknie w greckim stylu, szalenie mi się spodobała suknia jaką miała Reni Jusis

O o o takie sukienki z luźnym dołem bardzo mi się podobają.
Standardowe sukienki mi się nie podobają, ba nawet sama wiem, że bym w takiej jak idiotka wyglądała.

Gdzieś muszę znaleźć sukienkę jaka mi się podobała - gdzieś ją miałam zapisaną w tym gąszczu zdjęć

Kid Cudi
Stary 2012-03-27, 11:57   #4979
Miss Saeki
Zakorzenienie

A co do butów przesadzacie, nie trzeba dużo szukać by znaleźć ładne i bez czuba i bez zapięcia wokół kostki.

Ostatnio pomagałam koleżance kupić buty i widziałyśmy pełno takich jak te:
http://allegro.pl/buty-slubne-smieta...212896071.html
http://allegro.pl/buty-slubne-smieta...212896136.html
http://allegro.pl/buty-slubne-biale-...212897598.html
http://allegro.pl/slubne-buty-platfo...181837048.html

Mnie bardziej rozwala jednak to, że mało która Polka potrafi się wyłamać i pójść w butach w kolorze np. bukietu czy ozdób sali.
Stary 2012-03-27, 12:02   #4980
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość

A Makowiecki jak zdrowo wyglądał!

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości