zazdrośnice cz. 53 :-) - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-27, 11:59   #2011
mikonada
Zakorzenienie

Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
nie zwiało Cię? U mnie masakrycznie wieje
Cieszę się że umyłam okna wczoraj.
ja mam myć u siebie na 4 piętrze wszystkie okna i w dodatku u babci.... strach mnie bierze, bo ona na 10-tym mieszka....
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 11:59   #2012
karoline3ek
Zadomowienie

Dobry jest ten puder, o którym piszecie? ;>

Mam do Was pytanie, bo nie wiem na które się zdecydować:
te:
http://moda.allegro.pl/atmosphere-ok...228663261.html
czy te:
http://moda.allegro.pl/duze-okulary-...198271771.html
karoline3ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:00   #2013
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
emocje powoli opadają i opadną, z punktu widzenia kreta powiem tylko, że nic już nie będzie takie jak dawniej. Rozumiem teraz, że zostałam wywalona personalnie, bo większość z Was się ze mną źle czuła, rozumiem. Natomiast Glenia nastanie czas "po" rewolucji i nawet jeśli wątek będzie istniał, to każdej z nas - po tej, czy tamtej stronie barykady ciężko będzie zaufać.
Osobiście chyba nie widzę dla siebie miejsca na tym wątku, skoro jasno została określona sytuacja, że większością głosów nie jestem mile widziana. Każdej z Was z osobna życzę samych dobroci - Choji Tobie wspaniałego ślubu, znalezienia wymarzonej pracy, tego żeby wspólnymi siłami konstruowany lM przyniósł Ci taką pracę o jakiej marzysz
Zuzik, nie odchodź z wątku, proszę Cie
Stary 2012-03-27, 12:00   #2014
BYou
MBZ♥

Kasiu jakoś to przeżyję
nic złego nie zrobiłam, a jeśli ktoś ma podejrzenie to niech powie mi to w twarz a nie chowa się pod pozorem braku intymności i tym podobnych. jestesmy na tyle dorosłe zeby nie bawić się w przedszkole.
więc zwracam się do osoby która czuje się pokrzywdzona żeby się do mnie odezwała, szczerze nie wierze ze bedzie miała na tyle honoru. chcę zebyś wiedziała, że Ci kibicowałam, cieszyłam z każdego brokatowego postu, pocieszałam na pw jeszcze 21 marca pamietasz? a Ty juz knułaś za moimi plecami...wiem, że jest grupa która cieszy się z takiego obrotu sprawyna zdrowie.
Mam swoje zycie, swoje problemy i staram się żyć tak żeby nie robić przykrości innym. tak zostałam wychowana.Posądzanie mnie o coś bez mozliwości obrony jest ciosem poniżej pasa. Szczerze to nie wierze, że coś wogóle wyszło, uważam że sobie to wymyslilaś bo nie było pożadanej uwagi skierowanej w Twoją stronę. Może czas sobie uświadomic, że to co się stało jest wynikiem Twojego działania i może ktoś poczuł, że to nie to i dlatego sprawa się tak zakończyła? ale to najtrudniej przelknąć Panno Najpiękniejsza< Idealna i wogóle och i ach

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:01   #2015
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoline3ek Pokaż wiadomość

te:
czy te:
ja nie miałam tego pudru Jadwigi, więc nie powiem, bo po prostu nie wiem.
Ale chciałabym go przetestować

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:01   #2016
Gwizdak
Zakorzenienie

Wróciłam od lekarza. Obiecałam, to napiszę też.

klub powstał dawno, jako miejsc schronienia przed atakującymi nas Wizażankami. Szczególnie przed jedną, której dawno już nie ma. Muszę zaznaczyć, że klub powstał +/- po 2 latach istnienia wątku, kiedy część z nas już się znała w realu, długo ze sobą pisałyśmy i o wszystkim. Idea wątku zawsze była taka, by był to wątek otwarty, więc z radością witałyśmy każdą nową Zazdrośnicę i z niecierpliwością oczekiwałyśmy na zaręczyny. Z biegiem czasu rozrastał się też klub. To co nas przerosło, o czym nie miałyśmy pojęcia, to taka wielka popularność wątku. Kiedyś nadrabiało się 10 stron najwyżej dziennie. Teraz kilka godzin nieobecności, to jakieś 30 stron do nadrobienia. Wątki zmieniają się co 2 tygodnie. Moim skromnym zdaniem, ktoś kto robi w życiu cokolwiek poza wizażem nie ma szans być na bieżąco. To z kolei powoduje, że czytamy posty w dużej mierze pobieżnie, wyszukując te dziewczyny, które nas interesują. Do klubu zaczęłyśmy przyjmować w zasadzie ze względu na staż i zrobiło się to samo.

Rok temu był pierwszy zlot u Karmelki i wtedy naprawdę znałyśmy się wszystkie i wszystko o sobie wiedziałyśmy.Dzięki Klubowi. Teraz tej atmosfery już nie ma która była. Ja tak naprawdę niewiele wiem o tych, które są tu krótko. Podejrzewam, że Wy o mnie też nie. Przestałam się czuć swobodnie pisząc w klubie, ale myślałam, że o tylko mój problem.

Okazało się, że nie. Kiedy przez "kreta" powstał nowy klub, okazało się, że w zasadzie wszystkie mamy takie same odczucia i trzeba było coś z tym zrobić. Wiedziałyśmy, że część z Was poczuje się urażona. Nie dało się tego zrobić tak, żeby nikogo nie urazić. Za formę przepraszam. Za każdą formę tego co się stało trzeba by przerosić. Decyzję, którą podjęłyśmy popieram.

I tyle.

Carmi, strasznie mi przykro z powodu egzaminu

A ja rozwaliłam samochód.... wybiłam reflektor i połamałam zderzak. I to z Mrówką na pokładzie. Nie zauważyłam barierki i w nią wjechałam. O dziecko się wystraszyłam. Masakra. A ona jeszcze szczeiona dzisiaj dwoma szczepionkami i bidula odsypia teraz...
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:02   #2017
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Nic nie będzie takie jak dawniej, i z tym się zgadzam... siłą rzeczy zrobił się pewien podział i trudno będzie z tego wybrnąć...
Natomiast nie zgodzę się z tym, że nie jesteś tu mile widziana... myślę, że w większości przypadków po prostu chodzi o to, że zbyt mało zżyłyśmy się z osobami nowymi przed wpuszczaniem do klubu. I takie są tego efekty. Nie chodzi o lubienie lub nie - po prostu o bliskość. Tak jak mówię - tę bliskość można wypracować w różnym czasie, na pewno z wieloma dziewczynami ją odczuwałaś - ale stwierdziłyśmy, że jednak trzeba liczyć się ze zdaniem większości... mam nadzieję, że jednak zostaniesz - ale jeśli taka Twoja decyzja, że nie czujesz się z nami dobrze - zrozumiem... liczyłyśmy się z tym, że mogą być takie reakcje, i przyjmiemy to na klatę, chociaż na pewno będzie żal, gdy jakaś zazdrośnica nas opuści... po prostu kierowałyśmy się dobrem większości, zawsze ktoś czuje się pokrzywdzony w takich sytuacjach, jest to przykre i cholernie boli obie strony, ale w tej sytuacji nie dało się tego uniknąć...
rozumiem to Gleniu ale racjonalizując jeśli chodzi o to, ze nie było większości, czyli co najmniej 16 osób nie czuło ze mną więzi... czuję się jakbym dostała policzek, bo ja czuję więź z większą ilością niż 16 osób i dałabym sobie do wczoraj rękę uciąć, że to jest wzajemne. Tym bardziej, że nie ukrywałam się z prywatnymi kwestiami: mówiłam Wam i o śmierci taty i o problemach z mamą, i o kłótniach z TŻtem, i o jazdach z babcią, braćmi, kasą... nie byłam od wczoraj i nie mam sobie nic do zarzucenia. Jeśli ktoś nie poczuł ze mną więzi od listopada, to może sam nie przyłożył do tego dostatecznej uwagi.
Ale jak mówię jeśli taka była wyższa konieczność to chylę czoła.
Myśle, ze wiecie jak człowiek sie czuje po stracie jednego przyjaciela...
a co dopiero po stracie tylu. Nie wyobrażam sobie być tutaj i próbować udowadniać, ze zasługuje na Wasze zaufanie i zainteresowanie, bo jesli tym jaka jestem, tym co o mnie wiecie i tym, co z Wami przeżyłam nie osiągnęłam tego, to chyba nie jest to po prostu możliwe.
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:03   #2018
Smerfetka_88
Zakorzenienie

przyro mi, że nasza próba dowiedzenia sie czegoś i przejęcie sie jest postrzegane jako zaineresowanie tylko klubem
oczywiście mogę napisac do każdej z was osobno - tylko do której skoro wywaliłyście mnie z klubu bo nie jestem wystarczająco bliska? odrzuciłyście nas za psucie atmosfery, więc teraz co mam zrobić? zebrac deklarację, do której mogę pisać?

Do starego klubu nie należala Capri, Karola, ale to nie ważne. Przykre jest, że wybrałyście sobie osoby które lubicie i reszte odrzuciłyście, a zarzucanie że nam na was nie zależy jest poniżej pasa. Jakby mi nie zależało to nie byłabym tak tym przejęta od wczoraj. Ja was chciałam na ślub zapraszac, prosiłam Kawę żeby mnie malowała - to znaczy że mi na Was nie zależy?

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:05   #2019
Zwies
Zakorzenienie

Gwizdak wjechałaś tyłem czy przodem? Mocno szarpnęło?

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Do starego klubu nie należala Capri, Karola, ale to nie ważne. Przykre jest, że wybrałyście sobie osoby które lubicie i reszte odrzuciłyście, a zarzucanie że nam na was nie zależy jest poniżej pasa. Jakby mi nie zależało to nie byłabym tak tym przejęta od wczoraj. Ja was chciałam na ślub zapraszac, prosiłam Kawę żeby mnie malowała - to znaczy że mi na Was nie zależy?
Jak to nie należała?

Stary 2012-03-27, 12:06   #2020
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Kasiu jakoś to przeżyję
nic złego nie zrobiłam, a jeśli ktoś ma podejrzenie to niech powie mi to w twarz a nie chowa się pod pozorem braku intymności i tym podobnych. jestesmy na tyle dorosłe zeby nie bawić się w przedszkole.
więc zwracam się do osoby która czuje się pokrzywdzona żeby się do mnie odezwała, szczerze nie wierze ze bedzie miała na tyle honoru. chcę zebyś wiedziała, że Ci kibicowałam, cieszyłam z każdego brokatowego postu, pocieszałam na pw jeszcze 21 marca pamietasz? a Ty juz knułaś za moimi plecami...wiem, że jest grupa która cieszy się z takiego obrotu sprawyna zdrowie.
Mam swoje zycie, swoje problemy i staram się żyć tak żeby nie robić przykrości innym. tak zostałam wychowana.Posądzanie mnie o coś bez mozliwości obrony jest ciosem poniżej pasa. Szczerze to nie wierze, że coś wogóle wyszło, uważam że sobie to wymyslilaś bo nie było pożadanej uwagi skierowanej w Twoją stronę. Może czas sobie uświadomic, że to co się stało jest wynikiem Twojego działania i może ktoś poczuł, że to nie to i dlatego sprawa się tak zakończyła? ale to najtrudniej przelknąć Panno Najpiękniejsza< Idealna i wogóle och i ach
Oskarżacie nas o takie i takie zachowanie, a same co robicie? Próbujemy jakoś przedstawić to, co nami kierowało, żebyście miały nakreślone, o co chodzi. W podzięce stosujecie złośliwe posty, dogryzacie nam, zakładacie sobie "kluby kretów". Tak się chyba nie zachowują dorosłe kobiety. Część z Was zachowuje się jak dzieci, którym zabrano cukierka.
Macie prawo czuć się pokrzywdzone, ale może pomyślcie o tym, że nam nie jest wcale z tego powodu do śmiechu, a jeszcze nas dobijacie, dogryzacie i nie wyrażacie ani trochę chęci do zrozumienia nas.
Ja też się odcinam od wątku, dopóki te złośliwości się nie skończą.
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:06   #2021
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
A ja rozwaliłam samochód.... wybiłam reflektor i połamałam zderzak. I to z Mrówką na pokładzie. Nie zauważyłam barierki i w nią wjechałam. O dziecko się wystraszyłam. Masakra. A ona jeszcze szczeiona dzisiaj dwoma szczepionkami i bidula odsypia teraz...
Ojjj współczuje takiej sytuacji mam nadzieję że Wam nic się nie stało?

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:07   #2022
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:

jejku! dobrze że nic Wam się nie stało
Stary 2012-03-27, 12:07   #2023
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
przyro mi, że nasza próba dowiedzenia sie czegoś i przejęcie sie jest postrzegane jako zaineresowanie tylko klubem
oczywiście mogę napisac do każdej z was osobno - tylko do której skoro wywaliłyście mnie z klubu bo nie jestem wystarczająco bliska? odrzuciłyście nas za psucie atmosfery, więc teraz co mam zrobić? zebrac deklarację, do której mogę pisać?

Ja już chyba nie wiem, o co ci chodzi, kiedy piszesz "stary klub".
Stary 2012-03-27, 12:07   #2024
carmelova
Zakorzenienie

Gwizdak o kurcze, dobrze, że to tylko barierka W pierwszej chwili pomyślałam, że miałaś poważniejszą stłuczkę.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:07   #2025
Promyk03
Zakorzenienie

i tak mnie nikt nie czyta ale Promyk kontra okna 4:0

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:08   #2026
BYou
MBZ♥

Pony zejdź ze mniekulturalnie CIę prosze. Nie jestem z Toba związana w żaden sposób bo wpadałaś jak po ogieńi nie wypowiadaj się może za resztę co

Gwizdak współczuję

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2012-03-27 o 12:09
Stary 2012-03-27, 12:09   #2027
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
A wpadniesz i do mnie? Oddam wszystko za ładną pielęgnację moich szybek

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:09   #2028
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
czyta czyta
Przyjedź do mnie ja mam 2 do umycia i drzwi balkonowe

Stary 2012-03-27, 12:09   #2029
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Pony zejdź ze mniekulturalnie CIę prosze. Nie jestem z Toba związana w żaden sposób bo wpadałaś jak po ogieńi nie wypowiadaj się może za resztę co

Gwizdak współczuję
Nie jestem na Tobie.
Wypowiadam się za siebie. Ja nigdzie nie wpadałam

Edytowane przez P-o-n-y
Czas edycji: 2012-03-27 o 12:11
Stary 2012-03-27, 12:11   #2030
BYou
MBZ♥

dobrze, powiem tak Pony bądź łaskawa mnie ignorować.od 2 dni jesteś tak złosliwa w stosunku do mnie, że martwię się o Ciebie

Stary 2012-03-27, 12:12   #2031
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Gwizdak wjechałaś tyłem czy przodem? Mocno szarpnęło?

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Ojjj współczuje takiej sytuacji mam nadzieję że Wam nic się nie stało?
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
jejku! dobrze że nic Wam się nie stało
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Gwizdak o kurcze, dobrze, że to tylko barierka W pierwszej chwili pomyślałam, że miałaś poważniejszą stłuczkę.
no tylko barierka, ale walnęłam mocno. Jakoś nie wiem, zamyśliłam się, byłam zdenerwowana tym szczepieniem (nie lubię strasznie jak ją coś boli) i cofałam na parkingu. Nawet czujnik mi pikał, a ja nic, tylko ☠☠☠udu w tą barierkę. Poszedł reflektor i zderzak połamałam. Mrówką mi też szarpnęło nieźle, ale nic jej nie jest (szczęśliwie do lekarza szłyśmy, to ją obejrzała od razu ) - nawet się nie obudziła. Ja się tylko zdenerwowałam. Zadzwoniłam do tż, z płaczem, żeby mi prawko odebrał Ale już spoko
Cytat:
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2012-03-27, 12:12   #2032
mikonada
Zakorzenienie

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dziewczyny!!!!

TŻ zalinkował mi!!!! łał!!
zobaczcie!
http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...reczynowe,3725
http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...reczynowe,2808
http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...areczynowe,742

jakie ładne!!
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:12   #2033
karoline3ek
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluje Ile rund jeszcze?

miko oooo cudeńka... będzie przyklęk?

Edytowane przez karoline3ek
Czas edycji: 2012-03-27 o 12:13
karoline3ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:12   #2034
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
A wpadniesz i do mnie? Oddam wszystko za ładną pielęgnację moich szybek
Cytat:
czyta czyta
Przyjedź do mnie ja mam 2 do umycia i drzwi balkonowe
o jednak ktoś śledzi mój prywatny problem
chętnie wpadnę lubię myć okna

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2012-03-27, 12:12   #2035
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
O co chodzi?

Marzenie, bo ma bardzo fajny skład i przyzwoitą cenę.
Kupię, kupię, tylko ja wydaję nawet i 300zł miesięcznie na kosmetyki i staram się ograniczać i dlatego już nie kupuję na hurra.
Obecnie mam 7gram podkładu Meow, resztki Marizy, 1gram czegoś z EDMu, jakieś próbki, około 1gram wykończeniowego pudru plus podkład plus krem z alterry.
No chcę chociaż pokończyć.
Ale się czaję i czaję
Mam na wish liście.
no właśnie o co chodzi? ja musiałam sie dobrze zastanowić zanim wydałam te 25 zl a co mowiac 300 zl

Cytat:
Napisane przez karoline3ek Pokaż wiadomość

te:
czy te:
nie powiem czy dobry bo go użyłam 2 raz, ale po dłuższym czasie napiszę jak się sprawuje

narazie mnie nie zapchał ( bo Zwies wyjaśniła nie ma czym) co u mnie bardzo łatwo o to i o to mi chodzilo

ja mam straszna cere ale narazie jestem zadowolona,skóra wygląda na zdrowsza jak użyłam pudru co u mnie o to trudno

Cytat:
Wróciłam od lekarza. Obiecałam, to napiszę też.

klub powstał dawno, jako miejsc schronienia przed atakującymi nas Wizażankami. Szczególnie przed jedną, której dawno już nie ma. Muszę zaznaczyć, że klub powstał +/- po 2 latach istnienia wątku, kiedy część z nas już się znała w realu, długo ze sobą pisałyśmy i o wszystkim. Idea wątku zawsze była taka, by był to wątek otwarty, więc z radością witałyśmy każdą nową Zazdrośnicę i z niecierpliwością oczekiwałyśmy na zaręczyny. Z biegiem czasu rozrastał się też klub. To co nas przerosło, o czym nie miałyśmy pojęcia, to taka wielka popularność wątku. Kiedyś nadrabiało się 10 stron najwyżej dziennie. Teraz kilka godzin nieobecności, to jakieś 30 stron do nadrobienia. Wątki zmieniają się co 2 tygodnie. Moim skromnym zdaniem, ktoś kto robi w życiu cokolwiek poza wizażem nie ma szans być na bieżąco. To z kolei powoduje, że czytamy posty w dużej mierze pobieżnie, wyszukując te dziewczyny, które nas interesują. Do klubu zaczęłyśmy przyjmować w zasadzie ze względu na staż i zrobiło się to samo.

Rok temu był pierwszy zlot u Karmelki i wtedy naprawdę znałyśmy się wszystkie i wszystko o sobie wiedziałyśmy.Dzięki Klubowi. Teraz tej atmosfery już nie ma która była. Ja tak naprawdę niewiele wiem o tych, które są tu krótko. Podejrzewam, że Wy o mnie też nie. Przestałam się czuć swobodnie pisząc w klubie, ale myślałam, że o tylko mój problem.

Okazało się, że nie. Kiedy przez "kreta" powstał nowy klub, okazało się, że w zasadzie wszystkie mamy takie same odczucia i trzeba było coś z tym zrobić. Wiedziałyśmy, że część z Was poczuje się urażona. Nie dało się tego zrobić tak, żeby nikogo nie urazić. Za formę przepraszam. Za każdą formę tego co się stało trzeba by przerosić. Decyzję, którą podjęłyśmy popieram.

I tyle.

Carmi, strasznie mi przykro z powodu egzaminu

o kurcze!!!!! nic Wam nie jest?

dziewczyny Wy tu jesteście od ktorychś częsci a ja jestem od 1 ! więc jak ja sie poczulam? trzeba wziąć na klatę tą decyzje.
Ja wiem ze ze mna juz nikt nie jest zżyty bo sie nie udzielam wiec mi przykro że nie mam juz na to czasu jak kiedys ale nie odejde z wątku choc nie jest przyjemnie..ale dziewczyny to wyjaśnily

lece zaraz do pracy
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:13   #2036
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, powiem tak Pony bądź łaskawa mnie ignorować.od 2 dni jesteś tak złosliwa w stosunku do mnie, że martwię się o Ciebie
Skoro JA jestem złośliwa, to nie wiem, co tym konkretnym postem TY próbujesz pokazać. Miłość? Bo wydaje mi się, że jednak złośliwość właśnie.

I wychodzi dokładnie to, o czym myślę. Nic nie można napisać, do niczego się odnieść, bo zaraz ktoś jest złośliwy. Że-na-da.
Spoko, będę Cię ignorować. Tutaj.

Edytowane przez P-o-n-y
Czas edycji: 2012-03-27 o 12:15
Stary 2012-03-27, 12:13   #2037
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

Gwizdak współczuję
głupoty chyba dzięki
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2012-03-27, 12:13   #2038
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:

a co do tego ile zostało rund na dziś jedna
mam nadzieje że będzie 5:0 dla mnie

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2012-03-27, 12:14   #2039
Smerfetka_88
Zakorzenienie

róbta co chceta, chociaż kryteriów nie zroumiem, jetem tu od roku, Kasia od dwóch lat, Lady od trzeciego wątku, więc dużo dłużej niz niejedna w klubie.

tyle w temacie

lecę na zajęcia

i niech sie do mnie odezwą te, które chcą żebym z nimi rozmawiała, nie chce nikomu już zabierać poczucia intymnosci

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 12:14   #2040
BYou
MBZ♥

Pony czytaj ze zrozumieniem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości