|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Cytat:
|
|
#2012 |
|
Zadomowienie
|
Dobry jest ten puder, o którym piszecie? ;>
Mam do Was pytanie, bo nie wiem na które się zdecydować: te: http://moda.allegro.pl/atmosphere-ok...228663261.html czy te: http://moda.allegro.pl/duze-okulary-...198271771.html
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2014 |
|
MBZ♥
|
Kasiu jakoś to przeżyję
![]() nic złego nie zrobiłam, a jeśli ktoś ma podejrzenie to niech powie mi to w twarz a nie chowa się pod pozorem braku intymności i tym podobnych. jestesmy na tyle dorosłe zeby nie bawić się w przedszkole. więc zwracam się do osoby która czuje się pokrzywdzona żeby się do mnie odezwała, szczerze nie wierze ze bedzie miała na tyle honoru. chcę zebyś wiedziała, że Ci kibicowałam, cieszyłam z każdego brokatowego postu, pocieszałam na pw jeszcze 21 marca pamietasz? a Ty juz knułaś za moimi plecami...wiem, że jest grupa która cieszy się z takiego obrotu sprawy na zdrowie.Mam swoje zycie, swoje problemy i staram się żyć tak żeby nie robić przykrości innym. tak zostałam wychowana.Posądzanie mnie o coś bez mozliwości obrony jest ciosem poniżej pasa. Szczerze to nie wierze, że coś wogóle wyszło, uważam że sobie to wymyslilaś bo nie było pożadanej uwagi skierowanej w Twoją stronę. Może czas sobie uświadomic, że to co się stało jest wynikiem Twojego działania i może ktoś poczuł, że to nie to i dlatego sprawa się tak zakończyła? ale to najtrudniej przelknąć Panno Najpiękniejsza< Idealna i wogóle och i ach |
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chciałabym go przetestować
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od lekarza. Obiecałam, to napiszę też.
klub powstał dawno, jako miejsc schronienia przed atakującymi nas Wizażankami. Szczególnie przed jedną, której dawno już nie ma. Muszę zaznaczyć, że klub powstał +/- po 2 latach istnienia wątku, kiedy część z nas już się znała w realu, długo ze sobą pisałyśmy i o wszystkim. Idea wątku zawsze była taka, by był to wątek otwarty, więc z radością witałyśmy każdą nową Zazdrośnicę i z niecierpliwością oczekiwałyśmy na zaręczyny. Z biegiem czasu rozrastał się też klub. To co nas przerosło, o czym nie miałyśmy pojęcia, to taka wielka popularność wątku. Kiedyś nadrabiało się 10 stron najwyżej dziennie. Teraz kilka godzin nieobecności, to jakieś 30 stron do nadrobienia. Wątki zmieniają się co 2 tygodnie. Moim skromnym zdaniem, ktoś kto robi w życiu cokolwiek poza wizażem nie ma szans być na bieżąco. To z kolei powoduje, że czytamy posty w dużej mierze pobieżnie, wyszukując te dziewczyny, które nas interesują. Do klubu zaczęłyśmy przyjmować w zasadzie ze względu na staż i zrobiło się to samo. Rok temu był pierwszy zlot u Karmelki i wtedy naprawdę znałyśmy się wszystkie i wszystko o sobie wiedziałyśmy.Dzięki Klubowi. Teraz tej atmosfery już nie ma która była. Ja tak naprawdę niewiele wiem o tych, które są tu krótko. Podejrzewam, że Wy o mnie też nie. Przestałam się czuć swobodnie pisząc w klubie, ale myślałam, że o tylko mój problem. Okazało się, że nie. Kiedy przez "kreta" powstał nowy klub, okazało się, że w zasadzie wszystkie mamy takie same odczucia i trzeba było coś z tym zrobić. Wiedziałyśmy, że część z Was poczuje się urażona. Nie dało się tego zrobić tak, żeby nikogo nie urazić. Za formę przepraszam. Za każdą formę tego co się stało trzeba by przerosić. Decyzję, którą podjęłyśmy popieram. I tyle. Carmi, strasznie mi przykro z powodu egzaminu ![]() A ja rozwaliłam samochód.... wybiłam reflektor i połamałam zderzak. I to z Mrówką na pokładzie. Nie zauważyłam barierki i w nią wjechałam. O dziecko się wystraszyłam. Masakra. A ona jeszcze szczeiona dzisiaj dwoma szczepionkami i bidula odsypia teraz...
|
#2017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jak mówię jeśli taka była wyższa konieczność to chylę czoła. Myśle, ze wiecie jak człowiek sie czuje po stracie jednego przyjaciela... a co dopiero po stracie tylu. Nie wyobrażam sobie być tutaj i próbować udowadniać, ze zasługuje na Wasze zaufanie i zainteresowanie, bo jesli tym jaka jestem, tym co o mnie wiecie i tym, co z Wami przeżyłam nie osiągnęłam tego, to chyba nie jest to po prostu możliwe. |
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
przyro mi, że nasza próba dowiedzenia sie czegoś i przejęcie sie jest postrzegane jako zaineresowanie tylko klubem
oczywiście mogę napisac do każdej z was osobno - tylko do której skoro wywaliłyście mnie z klubu bo nie jestem wystarczająco bliska? odrzuciłyście nas za psucie atmosfery, więc teraz co mam zrobić? zebrac deklarację, do której mogę pisać? Do starego klubu nie należala Capri, Karola, ale to nie ważne. Przykre jest, że wybrałyście sobie osoby które lubicie i reszte odrzuciłyście, a zarzucanie że nam na was nie zależy jest poniżej pasa. Jakby mi nie zależało to nie byłabym tak tym przejęta od wczoraj. Ja was chciałam na ślub zapraszac, prosiłam Kawę żeby mnie malowała - to znaczy że mi na Was nie zależy?
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak wjechałaś tyłem czy przodem? Mocno szarpnęło?
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macie prawo czuć się pokrzywdzone, ale może pomyślcie o tym, że nam nie jest wcale z tego powodu do śmiechu, a jeszcze nas dobijacie, dogryzacie i nie wyrażacie ani trochę chęci do zrozumienia nas. Ja też się odcinam od wątku, dopóki te złośliwości się nie skończą. |
|
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że Wam nic się nie stało?
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak o kurcze, dobrze, że to tylko barierka
W pierwszej chwili pomyślałam, że miałaś poważniejszą stłuczkę.
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
i tak mnie nikt nie czyta ale Promyk kontra okna 4:0
|
|
|
|
#2026 |
|
MBZ♥
|
Pony zejdź ze mnie
kulturalnie CIę prosze. Nie jestem z Toba związana w żaden sposób bo wpadałaś jak po ogień i nie wypowiadaj się może za resztę co![]() Gwizdak współczuję Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-03-27 o 12:09 |
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
A wpadniesz i do mnie?
Oddam wszystko za ładną pielęgnację moich szybek
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
czyta czyta
![]() Przyjedź do mnie ja mam 2 do umycia i drzwi balkonowe
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypowiadam się za siebie. Ja nigdzie nie wpadałam
Edytowane przez P-o-n-y Czas edycji: 2012-03-27 o 12:11 |
|
|
|
|
#2030 |
|
MBZ♥
|
dobrze, powiem tak Pony bądź łaskawa mnie ignorować.od 2 dni jesteś tak złosliwa w stosunku do mnie, że martwię się o Ciebie
|
|
|
|
#2031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) - nawet się nie obudziła. Ja się tylko zdenerwowałam. Zadzwoniłam do tż, z płaczem, żeby mi prawko odebrał Ale już spoko ![]()
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dziewczyny!!!!
![]() TŻ zalinkował mi!!!! łał!!zobaczcie! http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...reczynowe,3725 http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...reczynowe,2808 http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...areczynowe,742 jakie ładne!!
|
#2033 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluje
Ile rund jeszcze? ![]() miko oooo cudeńka... będzie przyklęk?
Edytowane przez karoline3ek Czas edycji: 2012-03-27 o 12:13 |
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chętnie wpadnę lubię myć okna
|
|
|
|
|
#2035 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja musiałam sie dobrze zastanowić zanim wydałam te 25 zl a co mowiac 300 zl![]() Cytat:
narazie mnie nie zapchał ( bo Zwies wyjaśniła nie ma czym) co u mnie bardzo łatwo o to i o to mi chodzilo ja mam straszna cere ale narazie jestem zadowolona,skóra wygląda na zdrowsza jak użyłam pudru co u mnie o to trudno Cytat:
o kurcze!!!!! nic Wam nie jest? dziewczyny Wy tu jesteście od ktorychś częsci a ja jestem od 1 ! więc jak ja sie poczulam? trzeba wziąć na klatę tą decyzje.Ja wiem ze ze mna juz nikt nie jest zżyty bo sie nie udzielam wiec mi przykro że nie mam juz na to czasu jak kiedys ale nie odejde z wątku choc nie jest przyjemnie..ale dziewczyny to wyjaśnily lece zaraz do pracy
|
|||
|
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wychodzi dokładnie to, o czym myślę. Nic nie można napisać, do niczego się odnieść, bo zaraz ktoś jest złośliwy. Że-na-da. Spoko, będę Cię ignorować. Tutaj. Edytowane przez P-o-n-y Czas edycji: 2012-03-27 o 12:15 |
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
a co do tego ile zostało rund na dziś jedna![]() mam nadzieje że będzie 5:0 dla mnie
|
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
róbta co chceta, chociaż kryteriów nie zroumiem, jetem tu od roku, Kasia od dwóch lat, Lady od trzeciego wątku, więc dużo dłużej niz niejedna w klubie.
tyle w temacie lecę na zajęcia i niech sie do mnie odezwą te, które chcą żebym z nimi rozmawiała, nie chce nikomu już zabierać poczucia intymnosci
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

W pierwszej chwili pomyślałam, że miałaś poważniejszą stłuczkę.

cudeńka... będzie przyklęk?