![]() |
#4981 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
![]()
![]() |
#4982 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Zadomowienie
|
To chyba w Wielkiej Brytanii jest :P
Oglądałam kiedyś to "My big fat gypsy wedding" i kojarzę dwie panny młode ![]() Serial czy dokument (zwał jak zwał) jest całkiem uroczy ![]() Ale taka jest najwyraźniej ich kultura, "na bogato".
#4984 |
Zakorzenienie
|
Te suknie mnie wciągnęły, muszę się ogarnąć
![]() Ale zanim to nastąpi mam coś dla fanek mało estetycznych doznań ![]() http://4.bp.blogspot.com/_X4jIdrEk28...LLE/s400/9.jpg http://d1535dk28ea235.cloudfront.net...ng_dress_5.jpg http://tackyweddings.files.wordpress...08/02/wed3.jpg http://wendylady2.livejournal.com/70...thread=2060058
#4985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4987 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam taką kieckę , może kogoś rozwalać albo nie. W rzeczywistości wyglądała znacznie lepiej. Buty kupowałam w deichmannie, zwyczajne, białe. Jedne miałam na obcasie, drugie baleriny, żeby mi nogi nie odpadły. Nie miałam żadnych koczków ani innych dupereli, tylko tonę lakieru i pianki dla podkreślenia naturalnych loków. A tona chemikaliów była dlatego, że miałam upięcie coś w stylu, jak ta modelka i żeby się jakoś welon trzymał. Do tego miałam bolerko i takie rękawki, które mnie wnerwiały, bo się zsuwały. W ogóle głównym minusem tej sukni było to, że jak ze stresu schudłam około 5 kg, to mi się ciągle okręcała i musiałam się pilnować.
Najlepsze jest to, że na początku chciałam mieć inną suknię, taką bardziej prostą, zwiewną, trochę elficką. Oczywiście takiej nigdzie nie znalazłam ![]() Jakbym miała brać ślub tylko cywilny, to bym chciała sukienkę w stylu retro. Przy okazji rozwalaczy ślubnych. Jak już płaciłam za kieckę to w salonie była dziewczyna, na oko z 180 cm wzrostu, lekka nadwaga, mega solar itd. Miała na sobie wielgachną bezę i akurat przymierzała diademik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | ||
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą to bardzo mi się podoba moda na kolorowe buty na ślub, pod kolor bukietu czy coś ![]() ![]() ![]() Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2012-03-27 o 12:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam mieć zielone, ale zwyczajnie do sukni mi nie pasowały, więc musiałam pozostać przy butach ecru (model jak w załączniku).
![]() |
#4991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4992 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym mogła wyglądać tak na swoim ślubie, jak w załączniku. Buty z paskiem w tym wypadku są całkiem pro
![]() Chociaż kiedyś planowałam skoczyć na swój ślub w dżinsach. Na bank bym trafiła do tego wątku. Przeraża mnie też to, że mój chłopak założył się o coś z kolegami parę lat temu - w razie przegranej weźmie ślub w glanach. Nie chce mi powiedzieć, o co był zakład, ale kolegów dalej ma tych samych i jest raczej słowną osobą... i chyba na razie przegrywa... Chyba czas zmienić chłopa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha! Bo nie widziałas mnie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Zadomowienie
|
mi sie do slubu marzy rybka, ew. cos o linii A, koniecznie na szyje
![]() ![]()
#4998 | |
nyan nyan ^^
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5000 |
Zadomowienie
|
pozwolilam sobie zalozyc nowy watek
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603912
#5001 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Zasiedzenie
|
W moim otoczeniu były dwa śluby gdzie panny młode naprawdę ładnie wyglądały (co do kolorowych butów, jedna z nich miała buty w kolorze fuksji plus sukienkę za kolano). Reszta panien młodych, nooo... klasyczna że tak powiem
![]() To co mnie jednak najbardziej rozwalało dotychczas na weselech na których byłam, to wygląd gości: sukienki hiszpanki błęknitne lub bordo, buty w długi szpic i koniecznie loczki z misternie wydzielonych pasemek i spryskane taką ilością lakieru, że przy największym wietrze nie zmieniają położenia. O! Plus brokat na włosach! I odpowiednio pasujący partner u boku. I tak generalnie na każdym dużym weselu wyglądała przynajmniej połowa towarzystwa.
#5003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sama jestem tyle co po zakupie butów do ślubu i chociaż byłam nastawiona na problemy to nie sądziłam, że będzie aż tak. Po pierwsze - nie nie zawsze można kupić zwykłe białe buty skórzane ( opórcz tego że ja obeszłam trzy duże miastach i w zwykłch sklepach białych butów z TEJ epoki nie widziałam) - jeśli suknia jest bardzo biała to do nie pasują tylko buty z atłasu lub satyny. Owszem buty mało widać ale WIDAĆ i wierzcie mierzyłam różne buty -satynowe skórzane atłasowe, mniej białe bardziej białe i tylko białe atłasy pasują. DO tego dochodzi pora roku - ja mam ślub w lipcu, obstawiam ( daj Boże) że będzie bardzo ciepło i nie wytrzymałabym w pełnych czółenkach - lepiej mieć wycięte po bokach i z paskiem bo inaczej stopa będzie spadać ( a przypominam że panna młoda ma wytrzymać w tych butach od 2 godzin przed ceremonią do rana(jeśli ma wesele) Zamienić buty można tylko na 1 GÓRA 2 cm krótsze bo inaczej suknia bedzie zniszczona i będzie przeszkadzać Znalazłam świetną firmę z butami ślubnymi - wybory wzorów, materiałów aplikacji (lub jej braku) rodzaju i wysokości obcasa - można stworzyć swojego buta i ceny do 200zł. ( FIRMA GROWIKAR) I są strasznie wygodne - ale mimo wszystko chcąc kupi buty 8cm bcas i platforma, chodząc w nich trochę doszłam do wniosku że to nie ma sensu i ostatecznie wybrałam takie jak w załączniku. Mogły być całkiem gładkie, ale te śicznie wyglądają z moją suknią bo cała jej góra jest z koronki.
![]() |
#5004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w trzecich - kokarda może bardzo zahaczać o halkę lub samą suknie Ostatnio prawie do żadnej sukni nie będa pasować bo są matowe - wiec jak to brzmi sama kocham takie buty ale naprawdę nieładnie to wygląda niestey również wszystkie zabudowane - na gorące pory dla wrażliwych sóp- maksakra ![]()
![]() |
#5005 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5006 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5007 | |
Konto usunięte
|
Rzuciłam okiem na ten wspowniany wcześniej bukiet Korzuchowskiej. Z jakiegoś powodu przypomina mi on zwęglony pień
![]() Swoją drogą zastanawiam się dlaczego wiele kobiet zakłada na ślub suknie w odcieniu takiej, powiedzmy, jaskrawej bieli. To naprawdę mało komu pasuje i twarz wygląda jakoś dziwnie. Najgorsze jest połączenie tego typu bieli z błyszczącym materiałem. Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5008 |
Konto usunięte
|
Jest nowy wąąąąątek
|
![]() ![]() |
![]() |
#5009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś widziałam jakieś zdjęcie młodej pary, która się ubrała naprawdę stylowo, trochę nie jak na dzisiejsze czasy ale wyglądało to genialnie. On garnitur taki brązowawy w kratę, ona sukienka do kolan, coś a'la lata 50. Wyglądali świetnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5010 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.