![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Raczkowanie
|
tak wizyta jutro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
neseczka ja tez mam DG i jestem na niskim zusie. mozna sobie podciagnac podstawe i skorzstac z tego - jakbys chciala wiecej info to napisz na PW
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Raczkowanie
|
Echh... mdłości przeszły po dwóch herbatach imbirowych. Poczułam power i zaczęłam sprzątać. Łazienka, kuchnia, zrobiłam sałatkę, zrobiłam porządek z praniem... i wiecie co... nagle zaczął mnie boleć brzuch, więc rzuciłam wszystko i do wyra.
![]() Może za dużo poszalałam? :/ Wiecie to nie jest taki typowy ból, tylko takie jakby.... ciągnięcie... takie tępe... w macicy. Mam nadzieję, że to tylko zwykłe "naciąganie się" wiązadeł, a nie przesadziłam ze schylaniem itd ![]() A... no i z nerwów znowu mi mdło.. Aaaaaaaa!!!! na prawdę podziwiam te dziewczyny, które pracują, są czynne i nic im się nie dzieje. Ja to albo plamienie, albo skurcz..... i tylko leżenie i leżenie. A jak wstanę to znowu boli.... ![]() Sorrki, komuś musiałam się wyżalić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
czarnamadnonna - współczuje sytuacji z rodzicami..
![]() ![]() Ja również mam wizję pustego jaja.. ![]() Neseczka- niestety nasze państwo nie robi nic aby pomóc młodym kobietą w takich sytuacjach! Maja nas wszystkich gdzieś! ![]() Kochane żegnam się z Wami ! Wpadnę może później ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-03-27 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Raczkowanie
|
Marti - dziękuję za dodanie do listy.
![]() Możesz mi też napisać jak to jest z tym ZUSem? Ja też mam własną firmę, płacę ten niski ZUS. |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja za to ciagle rycze, zanim tż wyjechal dzis na delegacje zdazylam mu niezly cyrk zrobic łzawy.az mi wstyd po prostu wariuje z tymi hormonami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja akurat nie ryczę. Czasami sobie pochlipię w samotności 5 minut, ale tak to chyba każda kobieta ma. ![]() Częściej dopadają mnie ataki wściekłości i straszliwe rozdrażnienie. ![]() Wczoraj mówiłam do męża, że muszę sobie zaadaptować jeden z pokoi w mieszkaniu na swoją samotnię. Będę się w niej zamykać, walić pięściami w ściany i krzyczeć. A jak mi przejdzie to będę wychodzić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
hehe Poni dobre
![]() a juz wiecie jaki chcecie wozek??bo ja juz wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() My też do 1.03 byłyśmy z Nadi od poniedziałku do piątku same, na szczęście Tż się przeniósł do jednostki w Koszalinie i teraz jesteśmy razem! Któraś się o zdrobnienia pytała, my mówimy do małej Nadia, Nadka, Nadusia, Nadinka , Nadziułek i jeszcze milion innych. Mam zamiar Tż namówić żeby mnie zawiózł prywatnie do mojego gina dzisiaj, bo nie moge się doczekać, zobaczymy czy mi się uda.
#1151 |
Zakorzenienie
|
Nie nadążam z czytaniem.. starsznie pędzicie dziewczyny, ale to rozumiem..
Ja właśnie włączyłam sobie program o położnych z birmingham i przypadkach porodów.. kurde - ale się spłakałam.. aż ciężko uwierzyć.. to będzie moje pierwssze dziecko, więc tym bardziej próbuję się oswajać z sytuacją.. ah.. Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia mamuśki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogladalam tez, super program, chcialabym miec taka polozna, musze w tym tygodniu pojsc i sie zapisac na spotkanie ciekawe jakie terminy maja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
poni dobre
![]() my wozeki mamy z ktorych jestem baaardzooo zadowolona, wsrod mamusiow wrzesniowo-pazdzier oprocz mnie kilka mialo ten sam i kazda zadowolona i zmieniac nie mysle lozeczko tez niunie przeniesiemy dziewczyny a powiedzcie mi wam tez sie chceee taaak pic ja nic tylko pije i pije Edytowane przez weronika23 Czas edycji: 2012-03-27 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
eeh..u mnie też teściowa cieszy się bardziej niż mama, bardziej się interesuje, chce wiedzieć co lekarz powie, i w ogóle. trudno. ja już mam swoją rodzinę i na tym muszę się skupić.
Cytat:
![]() A odnośnie pracy to ja póki co czuję się raczej dobrze, więc pracuję, zresztą nie mam teraz innego wyjścia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny.
Mam Pytanie: Jestem mamą prawie 3 letniej dziewczynki, drugi cykl staramy się z mężem o dziecko. Dziś 26 dzień cyklu (29 pełen), nie wytrzymałam: - 2 kreska na teście bardzo ale to bardzo słabiutka - test Hcg zrobiony dzisiaj 47 mIU/ml Myślicie że to oznacza, że mogę się do was przyłączyć? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak tu się dziwić, że jest niż demograficzny, jak ciągle tylko pod górkę? Cytat:
Ale może to po prostu zwykły ból związany z poszerzaniem się macicy ![]() Przecież od tego jest nasz wątek, żeby móc się wyżalić. Kto zrozumie Cię lepiej niż my? ![]() będzie dobrze! ![]() Cytat:
![]() ja jeszcze nad tym się nie zastanawiałam, ale siostra TŻ obiecała nam, że odda nam wózek po swoim synku, więc chyba nie będziemy mieli wyboru ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() Witaj ![]() A na wynikach bhcg miałaś podane może limity i który to może być tydzień? ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() ![]() Wszystko nadrobiłam .. ![]() Dzisiaj od 6 na nogach .. ![]() ![]() ![]() Wczoraj spontanicznie o 21 pojechaliśmy z TŻetem do mojej mamy .. odważyłam się i powiedziałam że niedługo bedzie babcią ![]() Moja kochana mamunia ![]() ![]() ![]() Wszystko teraz jakos tak nabralo wiekszego sensu ..I jestem szczesliwa .. Jeszcze tylko czekam na tatę ![]() Boże daj mi sił .. ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj zaczęłam 8 tydzień.. ![]() Nie wiem co się dzieje ale spodnie mnie upinaja .. ![]() waga pokazuje 59 kg .. ![]() 3 kg więcej ! ![]() W tym tygodniu czeka mnie jeszcze szukanie mieszkania .. do tej pory mieszkalismy z moja siostra ale marzy nam sie teraz kawalerka .. Kocham przeprowadzki ![]() Buziolki ![]()
#1158 |
Raczkowanie
|
madzius90
no właśnie na wynikach mam podane od 4-5 tydzień 1500-23000 ale w jednostkach które podałam w internecie np 3 tydzień jest od 5-50 więc nie wiem;o nie chciałabym za wcześnie wariować ze szcześcia ![]() a wy jednak macie "najświeższe" doświadczenie w tych sprawach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1160 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziadek też się pewnie ucieszy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() akurat w moim mieście są takie same, jak u Ciebie ![]() To pewnie jeszcze wczesna ciąża ![]() Ale czytałam, że jeśli w krwi zostanie wykryty ten hormon to na 100% jesteś w ciąży (o ile nie bierzesz jakichś leków, które mogłyby przekłamać wynik). To teraz tylko czekać na wizytę u ginekologa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Raczkowanie
|
Czyli cieszyć się czy nie?
Za dwa dni powtórzę badania i mam nadzieję, że wtedy będę mogła z Wami tutaj zostać na dobre 9 miesięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja oczwyscie sie zaraz zacznę doszukiwać nie wiadomo czego, ale ciągle mnie coś martwi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- A kiedy mierzylas ta temperature? Ja ,jak tylko dowiedzialam sie o ciazy przestalam ja mierzyc.Pamietaj ze temp mierzy sie zawsze o tej samej godzinie,tym samym termometrem,po minimum 6 godzinach snu i oczywiscie zaraz po przebudzeni,bez wstawania z lozka,bo w przeciwnym razie wynik nie jest miarodajny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może po prostu co kobieta to inaczej działa ![]() Może też przestane ją mierzyc bo tylko sie bardziej stresuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||||
Wtajemniczenie
|
Nie mam zielonego pojęcia i pewnie jeszcze długo nie będę wiedziała
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślę, że możesz się powoli zaczynać cieszyć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Dziewczyny,swieta za pasem,wiec duzo sprzatania i porzadkow.Czasem tylko nie myjcie okien i nie wieszajcie firan.Ja mam to szczesie ze w sobote przyjechala do mnie tesciowa i ladnie mi wypucowala okienkai powiesila firaneczki.Tak sobie mysle ze moglabym byc w ciazy przed kazdymi swietami i porzadkami hehe. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- dziewczyny bylam u lekarza-jest zarodek ![]() ![]() ![]() ![]() tylko martwi mnie bo jakąs infekcje mam dostalam globulki a na te bole podbrzusza dal mi progesteron-luteine, teraz ide za dwa tyg. ogolnie sie zalamalam bo dal mi skierowanie na badania krwi itd no i tamm pelno tego min na kile, hiv itd i podobno to kosztuje 300 zł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- ja mierzylam temp tylko w pierwszych 3ech dniach po terminie @, pozniej juz nie-tylko bym sie stresowala Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-03-27 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Macie racje, przestane mierzyc tą temperature
![]() Dziewczyny nie wiem jak Wy ale ja dziś jestem tak padnieta, że marze tylko o łóżeczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.