Powiększanie piersi cz.7 - Strona 350 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-27, 15:10   #10471
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Isabel z samej wielkości implantu napewno więcej niż C bedzie jak masz koło 70 pod biustem to pewnie z miseczke E/F bedziesz kupować żelki nie upchniesz do staniczka tak jak naturalnego biustu, nawet na niewielkie implanty są potrzebne stosunkowo duże staniczki

toniu no współczuje Ci przejść z doktorkiem. ja już bym co tydzień do niego nie śmigała bo to bez sensu jak i tak się niczego nie dowiadujesz i to zdzieranie strupków brrrrrr co to za metoda przedziwna. gdyby nie to, że robi śliczne duże piersi byłby skreślony za takie zachowanie
stanik bym jednak zmieniła na mocnego sportowca ten ugniatacz napewno im nie służy niech doktorek sam w nim pośmiga. co do pasa mam mieszane uczucia bo lewy sutek masz wyżej i jeszcze pchasz go do góry, dziwnie tak.
Stary 2012-03-27, 15:38   #10472
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
NO myślałam już o tym. Do triumpha podejść, dobrać zwykły triaction N, taki żeby ściśle trzymał. No a potem taki rozmiarek sprowadzić z tego modelu worckout. Ja będę go nosić do 6 miesiąca (na przemian z okazjonalnymi fiszbinkami mam nadzieję, bo cyce się jednak długo kształtują, a ten wiem, że jest dobry. Jak pochodziłam w tym i w tamtym N, to ten worckout jest jednak lepszy, lepiej trzyma każdego cycka z osobna...trudno mi to wytłumaczyć, ale o wiele bezpieczniej się w nim czułam. Jooasi mi powiedziała kiedyś, że one są świetne i miała racje!!!
przed chwilą się mierzyłam... pod biustem mam 76 a w.... 94 :|

mnie kusi strasznie ten nowy stanik tylko nie wiem dlaczego lekarz mi każe ten jego nosić..

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Toniu zaraz lece do albumiku ale moim zdaniem dla spokoju powinnas umowic sie do innego lekarza gdzies blizej Ciebie niech zobaczy piersi. Bo ciagle jezdzic po 200km zeby nic sie nie dowiedziec
najbardziej mnie wkurza właśnie to- jadę 1,5h w jedną stronę żeby się niczego nie dowiedzieć i posłuchać w 3min: tak ma być, lepiej za mały stanik niż za duży... i jechać kolejne 1,5h z powrotem.

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
toniu no współczuje Ci przejść z doktorkiem. ja już bym co tydzień do niego nie śmigała bo to bez sensu jak i tak się niczego nie dowiadujesz i to zdzieranie strupków brrrrrr co to za metoda przedziwna. gdyby nie to, że robi śliczne duże piersi byłby skreślony za takie zachowanie
stanik bym jednak zmieniła na mocnego sportowca ten ugniatacz napewno im nie służy niech doktorek sam w nim pośmiga. co do pasa mam mieszane uczucia bo lewy sutek masz wyżej i jeszcze pchasz go do góry, dziwnie tak.
dla mnie ściąganie strupków też jest chore.

o sutek też pytałam czemu ten wyżej pchać jeszcze wyżej, to oczywiście co usłyszałam: no tak ma być..

właśnie sobie wyobraziłam jak w tym staniku przyjmuje pacjentów

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

dziękuję dziewczynki za komentarze . piszecie mi, że widzicie zmiany. ja mam wrażenie, że ten sutek jest ciągle w tym samym miejscu. mama się już śmiała ze mnie, że mam go sobie dać wyciąć i przeszyć
fajnie mieć kogoś takiego jak Wy. z koleżankami nie ma co gadać bo się nie znają a ja patrzę na siebie bardzo krytycznie... no i może dlatego tego nie widzę

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

http://www.telimena.pl/search.php?text=triaction któryś z tych?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 15:51   #10473
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Isabel z samej wielkości implantu napewno więcej niż C bedzie jak masz koło 70 pod biustem to pewnie z miseczke E/F bedziesz kupować żelki nie upchniesz do staniczka tak jak naturalnego biustu, nawet na niewielkie implanty są potrzebne stosunkowo duże staniczki

Hej joasi no to teraz sie przeleklam ja mam 71 pod biustem nawet 69 da sie wymierzyc :d wiec teraz czy nie beda za duze ? hmm ...
Stary 2012-03-27, 15:54   #10474
201711291009
Konto usunięte

Cześc Piękne. Wchodzę, patrzę a tu 3 strony zapisane no no

Cytat:

Dziewczyny z okazji równo 3 tygodni dorzuciłam kilka fotek. Już nie wyglądają jak takie odczepione od dmuchanej lali
mune są śliczne

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Olivko a ja to bym powiedziała koleżance, że po operacji jeszcze kolczyki na sutkach robisz, bo to tak fajnie wygląda, a teraz na waginie, TŻ wniebowzięty i w najbliższym czasie tam "na dole" tatuujesz sobie gniazdko z ptaszkiem bo jak już szaleć to na całego. A jakby się pochwaliła, że tak zrobiła, to powiedzieć, przecież to były tylko głupie żarty i byś się tak nie oszpeciła hahahahahah. Ja nic do takich rzeczy nie mam, ale koleżanka myślę, że by miała jakąś nauczkę
kicia hahaha dobry pomysł z tym tatuażem z henny, któraś to pisała, też dobre miałaby wreszcie nauczkę.

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
najbardziej mnie wkurza właśnie to- jadę 1,5h w jedną stronę żeby się niczego nie dowiedzieć i posłuchać w 3min: tak ma być, lepiej za mały stanik niż za duży... i jechać kolejne 1,5h z powrotem.

o sutek też pytałam czemu ten wyżej pchać jeszcze wyżej, to oczywiście co usłyszałam: no tak ma być..

toniu nie dziwię się, że się wkurzyłaś trochę niepoważnie się zachowuje ten doktorek... Może umów się do kogoś innego na konsultację niech zobaczy i oceni co i jak. Bo do niego jechac 3 godz łącznie żeby siedziec tam 3 min to bez sensu
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 15:56   #10475
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _martus_ Pokaż wiadomość
dziewczyny, jestem pełna podziwu dla Waszej znajomości implantów!! ja nawet teraz- gdy próbowałam znaleźć swoje i oglądam je na stronie internetowej, to nie widzę między nimi różnicy :/ szczerze mówiąc nawet się nie porywałam, żeby się na tym poznawać. w tej kwestii całkowicie zdałam się na lekarza. teraz się zastanawiam, czy może można było wybrać lepiej

Issabel ja mam świeżo włożone mentory 350 cc round moderate plus profile. ale widzę, że moje są jakby "płytsze" o prawie 1,5 cm. a poza tym wsadzane w pusty biust, więc raczej nie będę dobrym punktem odniesienia )))

No kochana u mnie tez woreczki puste w srodku znikome Ja bede miala anatomiczne ciekawe jaka bedzie roznica
Stary 2012-03-27, 16:04   #10476
grazia78
Raczkowanie

TONIU ja ci powiem,że doktorek też po operacji kazał mi dzonić do niego o co kolwiek go zapytał mówił mi tylko,że to dobrze a było żle bo sączyło mi się z piersi po jego z szyciu i okazało się,że mam martwicę a on do mnie,że tak musi być. Moja droga idż do innego lekarza tak jak ja zrobiłam o okazało się,że mam pod gruczoł a nie pod mięsień wkładki odpisał mi łaskawie po 3 dniach,że na pewno mam pod mięsień i gadaj tu z nim.
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:20   #10477
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
mnie kusi strasznie ten nowy stanik tylko nie wiem dlaczego lekarz mi każe ten jego nosić..[COLOR="Silver"]

Toniu,
Wiesz, z całym szacunkiem, ale jak on zdziera strupki, co to za metody? Nie wtrącam się raczej, bo każdy ma inne zalecenia, ale teraz to powiem.... sorry ale ja bym się tak jego zaleceniami nie przejmowała. Co do stanika to tak jak Ci pisałam - Ten triaction N jest w Polsce możesz sobie pójść i wymierzyć, żeby wiedzieć, który rozmiar sprowadzić. One są dobre, ale jak cycki są bezproblemowe, nie są za blisko, są równe itp. Sprawdzają się też w dalszym okresie rekonwalescencji, ale nie do korekcji probemu. Moje są za blisko, Twoje do ułożenia, dlatego polecam ten: http://www.ebay.pl/sch/i.html?_nkw=t...action+workout

warto, bo to stanik do naszego zadania - układania cyców - miski są świetne. Serio jak się przesiadłam na chwilę na ten N to było mi gorzej, więc od razu kupiłam sobie jeszcze biały. Żona mojego doktorka je sprowadza specjalnie, bo twierdzi, że już wszystkie wypróbowała i ten sprawdza się najlepiej. Tamten kazała mi wrzucić do szuflady i wyjąć za jakieś pół roku....Ten mogę Ci polecić z czystym sumieniem

Aaa jeszcze jedno, ja bym celowała w 75 E u Ciebie. Pod są baaardzo ciasne, ja mam około 71 pod i 70 E mam dobrany (i sama widzisz jak mam odciśnięte). Miska powinna być porządnie dopasowana ale nie ściskać bardzo cyców. Jak się zmieścisz w 75 E triaction N, to taki weź sobie worckout. Jeśli się zdecydujesz oczywiście.

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
TONIU ja ci powiem,że doktorek też po operacji kazał mi dzonić do niego o co kolwiek go zapytał mówił mi tylko,że to dobrze a było żle bo sączyło mi się z piersi po jego z szyciu i okazało się,że mam martwicę a on do mnie,że tak musi być. Moja droga idż do innego lekarza tak jak ja zrobiłam o okazało się,że mam pod gruczoł a nie pod mięsień wkładki odpisał mi łaskawie po 3 dniach,że na pewno mam pod mięsień i gadaj tu z nim.

Oooo masz świętą rację

Graziu, a może zrób USG i się upewnisz, co Buziaczki

Ilove dzięki

Edytowane przez mune
Czas edycji: 2012-03-27 o 16:27
mune jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 16:30   #10478
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Toniu,
Wiesz, z całym szacunkiem, ale jak on zdziera strupki, co to za metody? Nie wtrącam się raczej, bo każdy ma inne zalecenia, ale teraz to powiem.... sorry ale ja bym się tak jego zaleceniami nie przejmowała.

Moje są za blisko, Twoje do ułożenia, dlatego polecam ten: http://www.ebay.pl/sch/i.html?_nkw=t...action+workout
dziękuję za link jak pisałam wcześniej dla mnie to jest chore, żeby zdzierać strupki..

Myu http://www.lipoelastic.com/index.php...part=si-formed mam ten stanik i mam w nim chodzić przez 2miesiące.

za chwilę wrzucę zdjęcia jak prosiłaś..

zastanawiam się jeszcze czy w ogóle do niego jechać za tydzień..
Stary 2012-03-27, 16:33   #10479
issabel1
Raczkowanie

mune a co to jest za roaznica u cieb ie jest 370g ? u mnie 350cc o co chodzi wiesz moze?
Stary 2012-03-27, 16:36   #10480
tonia87
Rozeznanie

aha... i jak pytałam o opuchliznę, to wcześniej to były 2 miesiące a dzisiaj już 4
Stary 2012-03-27, 16:39   #10481
issabel1
Raczkowanie

A w ogole zapomnialam mialam do wyboru jeszcze Natrel FF335 ..12cm ,/ 12,5 cm/ 4.8cm albo jeszcze Allegan FM350 ....12,5cm /13cm / 4.6cm i jak myslicie dobrze wybralam te mentor ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 16:50   #10482
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki ide sesje robic na golaskaCos wybiore i wstawie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:53   #10483
mune
Raczkowanie

Cytat:
Tośmy się wreszcie doczekały, wow!!!!
Stary 2012-03-27, 16:58   #10484
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
nareszcie

komuś obiecałam zdjęcia moich przecudownych nóg są gdzieś tam w wyjściówce chyba

no i reszta zdjęć jest jakby ktoś miał ochotę
Stary 2012-03-27, 16:59   #10485
mune
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
A w ogole zapomnialam mialam do wyboru jeszcze Natrel FF335 ..12cm ,/ 12,5 cm/ 4.8cm albo jeszcze Allegan FM350 ....12,5cm /13cm / 4.6cm i jak myslicie dobrze wybralam te mentor ?
Dobrze wybrałaś Z tego zestawu masz najwyższą projekcję. Mogłaś jeszcze mieć odrobinę lżejsze natrell (to też allergany) 335 g. o takich samych wymiarach i odrobinę mniejszej projekcji. Widziałam z tych 335 2 razy cyce na żywo, zajeładne!!! Ale wybór jak najbardziej trafiony.

Moje 370 to MXy czyli extra wysoka projekcja. Ty masz model, który daje trochę mniejszą projekcję, ale widać lepiej pasował do Twojej klatki
Stary 2012-03-27, 17:07   #10486
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
no to ladne macie przeboje z polakiem. No ale grunt ze piersi ladne robi
Stary 2012-03-27, 17:20   #10487
grazia78
Raczkowanie

MUNE kochana tak zrobię pójdę zrobić USG i jeżeli mi wyjdzie,że pod gruczoł a nie pod mięsień to naprawdę muszę coś z tym zrobić. Tak powiedział mi dr. Witwicki,że mam pod gruczoł zrobię i zobaczymy.

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
no to ladne macie przeboje z polakiem. No ale grunt ze piersi ladne robi
Zgadza się buziaczku piersi są ładniusie wejdż w moje fotki i zobacz sobie moje piersi dziś wstawiłam nowe fotki. Zobacz ja widać blizny na sutkach i też mi powiedział,że tak musi być a ja wiem,że gówno prawda to co on mówi trzeba brać na poprawkę

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

ISABELL1 chyba krzywo stanęłam co racja to racja teraz poleciałam do łazienki stanęłam i mam równe piersi nawet dr. Witwicki mi mówił,że mam ładnie piersi zrobione tylko tyle,że mam blizny bardzo naciągnięte
Stary 2012-03-27, 17:24   #10488
buziak86
Raczkowanie

wyglada na to ze jest to jeden z tych lekarzy, ktorzy sa mili i serdeczni do dnia operacji i zebrania kasy, a potem juz nie interesuja sie pacjentkami. Ja chcialam isc na konsultacje do Kubasika najpierw, ale naczytalam sie opini, ze po operacji to nawet dodzwonic sie do niego jest ciezko... wiec zdecydowallm pojechac do Skwiecz;-)
Stary 2012-03-27, 17:27   #10489
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
nie wiem czy odpisałam, ale jeszcze jestem w ciężkim szoku jak to czytam...

mi też dopiero po ponad miesiącu się ranka zasklepiła. ale musiałam używać octeniseptu.
Stary 2012-03-27, 17:27   #10490
mune
Raczkowanie

Cytat:
wyglada na to ze jest to jeden z tych lekarzy, ktorzy sa mili i serdeczni do dnia operacji i zebrania kasy, a potem juz nie interesuja sie pacjentkami. Ja chcialam isc na konsultacje do Kubasika najpierw, ale naczytalam sie opini, ze po operacji to nawet dodzwonic sie do niego jest ciezko... wiec zdecydowallm pojechac do Skwiecz;-)
Ooooo, bardzo dobrze wybrałaś, mam nadzieję, że Cię obróci w drzwiach i kopnie w pupę, żebyś wróciła za kilka lat po dzieciach....hehe....
Stary 2012-03-27, 17:40   #10491
grazia78
Raczkowanie

MUNE kochana co racja to racja stoję krzywo ale ja głupol jestem
TONIU też używałam octenisept a jak to spryskałam naklejałam antybiotyk na te zszycia BACTIGRAS. Bardzo ładnie mi to wszystko zalczyło i teraz tylko smaruję blizenki i uciskam je tak samo jak i piersi

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Toniu byłam u ciebie w albumiku weź sobie kochana ten antybiotyk BACTIGRAS naprawdę pomaga i na te rany sobie nakładaj przyklej to potem plasterm i zakładaj pancernik. Miałam podobnie jak ty tylko,że na sutkach.
Stary 2012-03-27, 17:49   #10492
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Toniu byłam u ciebie w albumiku weź sobie kochana ten antybiotyk BACTIGRAS naprawdę pomaga i na te rany sobie nakładaj przyklej to potem plasterm i zakładaj pancernik. Miałam podobnie jak ty tylko,że na sutkach.
to chyba nabędę

TŻ mi powiedział, że pojedzie ze mną w poniedziałek do doktorka. mam spytać jak ten pas założyć i powiedzieć, że na benzynę nie wyrabiam i więcej nie przyjadę bo to jest bez sensu jak i tak się niczego nigdy nie dowiem...
Stary 2012-03-27, 17:59   #10493
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczynki wyjsciowka w albumie Na codzien nie sa takie wielkie teraz mam miesiaczke wiec urosły

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 18:04   #10494
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
MUNE kochana tak zrobię pójdę zrobić USG i jeżeli mi wyjdzie,że pod gruczoł a nie pod mięsień to naprawdę muszę coś z tym zrobić. Tak powiedział mi dr. Witwicki,że mam pod gruczoł zrobię i zobaczymy.

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Zgadza się buziaczku piersi są ładniusie wejdż w moje fotki i zobacz sobie moje piersi dziś wstawiłam nowe fotki. Zobacz ja widać blizny na sutkach i też mi powiedział,że tak musi być a ja wiem,że gówno prawda to co on mówi trzeba brać na poprawkę

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

ISABELL1 chyba krzywo stanęłam co racja to racja teraz poleciałam do łazienki stanęłam i mam równe piersi nawet dr. Witwicki mi mówił,że mam ładnie piersi zrobione tylko tyle,że mam blizny bardzo naciągnięte

Ach bo z nami kobietami tak to wlasnie jest my zawsze musimy czegos szukac na sile w wygladzie i zawsze sie czegos czepic Ja juz wiem ze jak zrobie sobie w koncu cycki to bede sie czepiac pewnie czegos innego w moim wygladzie ech

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Dobrze wybrałaś Z tego zestawu masz najwyższą projekcję. Mogłaś jeszcze mieć odrobinę lżejsze natrell (to też allergany) 335 g. o takich samych wymiarach i odrobinę mniejszej projekcji. Widziałam z tych 335 2 razy cyce na żywo, zajeładne!!! Ale wybór jak najbardziej trafiony.

Moje 370 to MXy czyli extra wysoka projekcja. Ty masz model, który daje trochę mniejszą projekcję, ale widać lepiej pasował do Twojej klatki

mune tam roznica w projekcji jest tylko 3mm ale ciesze sie bardzo z tego co mi napisalas ze dobrze wybralam teraz jestem happy jak dziecko a pozniej bede pewnie jeszcze bardziej szczesliwa jak minie bol zapewne
Stary 2012-03-27, 19:33   #10495
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Isabel pewnie że dobrze wybrałaś i nie bój się tej wielkości bo to tylko tak strasznie brzmi a poetm i tak chce się jeszcze większych piersi
Stary 2012-03-27, 20:00   #10496
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Isabel pewnie że dobrze wybrałaś i nie bój się tej wielkości bo to tylko tak strasznie brzmi a poetm i tak chce się jeszcze większych piersi
Jooasi no mam nadzieje ze bedzie ok przymierzalam 305 i chyba 330 i te 350 byly najfajniusie a z tego co pisalyscie jak dobrze pamietam to one pozniej wychodza ciut mniejsze niz te na przymiarce wiec mam nadzieje ze bedzie ladnie
Stary 2012-03-27, 20:38   #10497
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Ooooo, bardzo dobrze wybrałaś, mam nadzieję, że Cię obróci w drzwiach i kopnie w pupę, żebyś wróciła za kilka lat po dzieciach....hehe....
a ja juz u niej bylam i wcale mnie nie wykopala heh, a zaproponowala okragle 325, choc w szczegoly sie nie wdawala. i powiedziala ze obecnie mam male 'a'
Stary 2012-03-27, 20:42   #10498
mune
Raczkowanie

Cytat:
a ja juz u niej bylam i wcale mnie nie wykopala heh, a zaproponowala okragle 325, choc w szczegoly sie nie wdawala. i powiedziala ze obecnie mam male 'a'
Nooo ok, skoro tak powiedziała. Dla mnie na zdjęciu wygląda to na średnie B....Ale ja się nie znam, bo miałam mniej niż zero
Stary 2012-03-27, 20:48   #10499
buziak86
Raczkowanie

a ja nie mam pojecia jak okreslicz czy to A czy B czy jeszcze inny...
Stary 2012-03-27, 20:49   #10500
Agatau88
Zakorzenienie

[B]Dziewczyny
toniu graziu
[/B]
narzekacie ze macie krzywe takie inne. A co mam powiediec ja? Widziałyscie ostatnie zdjęcia? Widać jak na dłoni...i autostrada.
I blizny-dzis miałam ostrzykiwane, czym - zapomnialam. Mają się porozpuszczać, ale moze bedzie trzeba nastrykiwać ponownie. Potem laser-ścinanie. A jak się nie poprawi to do poprawki szycie. I co ja mam
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości