Wszystko co chciecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XIII - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-27, 14:31   #151
baby montana
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chciecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Pokaż wiadomość
ciacho, ciasteczka, dobre wino, kwiatka w doniczce (np. storczyk, beniaminek, drzewko szczęścia).

pytanie ode mnie: czy pełna narkoza, w przypadku usuwania 8, jest standardem czy ekstra płatną fanaberią na koszt pacjenta? (tak z reguły)
fanaberia.

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, składam podanie o pracę. Właśnie piszę CV.
1. napisz datę początku - w trakcie

2. podaj zainteresowania, co do języków - nie pisz że CHCESZ się uczyć, tylko że interesujesz się nauką języków obcych, a jeśli masz dać też list motywacyjny to tam określ, że 'jesteś gotowa podwyższać kwalifikacje' albo coś takiego

3. 11/2011 - obecnie - praca w firmie XYZ, gdzie XYZ to firma w której faktycznie pracujesz, a nie pośrednik. ewentualnie: praca w ABC (pośrednik) na zlecenie XYZ.

4. nie dawaj pisanego ręcznie, poproś kogoś znajomego żeby przeklepał ci CV na kompa - przyda ci się niejeden raz. zdjęcie nie jest konieczne (a wręcz niezgodne z prawem jest wymaganie zdjęcia) - jeśli nie masz żadnego zdjęcia legitymacyjnego, to czasem nie dawaj wykadrowanego z wakacji, już lepiej bez.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 14:43   #152
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
fanaberia.
dzięki.
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 15:34   #153
havana
Zadomowienie

Cytat:
ciacho, ciasteczka, dobre wino, kwiatka w doniczce (np. storczyk, beniaminek, drzewko szczęścia).

pytanie ode mnie: czy pełna narkoza, w przypadku usuwania 8, jest standardem czy ekstra płatną fanaberią na koszt pacjenta? (tak z reguły)
Ósemka ósemce nierówna. Narkoza nie jest standardem, ale być może przy bardzo skomplikowanych ekstrakcjach, np. zębów zatrzymanych w kości, dla komfortu pacjenta jest sensowne jej rozważenie. Bywają takie ósemki, przy usuwaniu których istnieje ryzyko złamania żuchwy. Czasem trzeba usunąć również siódemkę bo ósemka jest w nią wklinowana.
havana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 15:49   #154
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez havana Pokaż wiadomość
Ósemka ósemce nierówna. Narkoza nie jest standardem, ale być może przy bardzo skomplikowanych ekstrakcjach, np. zębów zatrzymanych w kości, dla komfortu pacjenta jest sensowne jej rozważenie. Bywają takie ósemki, przy usuwaniu których istnieje ryzyko złamania żuchwy. Czasem trzeba usunąć również siódemkę bo ósemka jest w nią wklinowana.
czyli jest jakaś szansa, że by mi to zrobili w narkozie (ósemka rośnie mi po skosie, jeszcze z siódemką się nie styka, ale możliwe, że zaraz będzie)? rozumiem, że w przypadku wklinowanego zęba, liczą sobie jak za usunięcie dwóch zębów? sorry, że tak dopytuje, ale konsultację z chirurgiem mam dopiero za tydzień, a wolałabym się jakoś finansowo przygotować, żeby nie dostać zawału przy okazji

Edytowane przez szprotka_
Czas edycji: 2012-03-27 o 15:50
Stary 2012-03-27, 15:50   #155
enamour
Zakorzenienie

Oglądałyście "big love"? Oglądałam go wczoraj w internecie, jakość nie była najlepsza i nie wiem czy to pominęłam czy jak, ale dlaczego ten chłopak zastrzelił tą Emilkę? Nie mogłam tej końcówki zrozumieć.
Bo ona chciała, żeby to zrobił, ale dlaczego?
I on na końcu podczas tego przesłuchiwania zmarł? Jaki drgawek dostał czy co.
Nie wiem czy to już był koniec, czy końcówka została ucięta, bo takie wersje się pojawiły w internecie i nie wiem którą oglądałam.

Edytowane przez enamour
Czas edycji: 2012-03-27 o 15:53
enamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 15:53   #156
Nieoficjalnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nieoficjalnie Pokaż wiadomość
Potrzebuje informacji, najlepiej z rzetelnego źródła na temat, jak długo od spowodowania przez kogoś uszczerbku na zdrowiu osoba poszkodowana może wnieść oskarżenie i domagać się zadoścuczynienia.

Np. Kierowca spowodował wypadek samochodowy, w wyniku którego pasażer doznał pewnych obrażeń, jednak nie chce wnieść sprawy o odszkodowanie. Co, jeśli powiedzmy - za rok mu się odwidzi i jednak będzie chciał walczyć o jakieś zadośćuczynienie?

Z góry dziękuję za pomoc, potrzebuję pilnie tej informacji
up, pomoże ktoś?
Stary 2012-03-27, 16:19   #157
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez Nieoficjalnie Pokaż wiadomość
up, pomoże ktoś?
http://karne.pl/przedawnienie.html ? chyba
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:27   #158
bosky_Roman
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
dziewczyny, jade na stopa do chorwacji w weekend majowy, sa to mistrzostwa autostopowe. a skoro mistrzostwa to sporo ludzi startuje. macie pomysl na jakies gadzety, dzieki ktorym mozna sie bardziej rzucac w oczy, ale:
- nie przestraszyc kierowcow
- nie byly bardzo duze/skomplikowane/ciezkie?
Ja się rzucam w oczy, ale niestety nie spełniam powyższych podpunktów.

Jak mój nowy avatarek?

Edytowane przez bosky_Roman
Czas edycji: 2012-03-27 o 16:36
bosky_Roman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:37   #159
Nikaaa152
Zakorzenienie

http://kwejk.pl/obrazek/1042262/photoshop.html Orientujecie się może czy to jest z jakiegoś filmu?
Nikaaa152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:41   #160
cholerna romantyczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikaaa152 Pokaż wiadomość
http://kwejk.pl/obrazek/1042262/photoshop.html Orientujecie się może czy to jest z jakiegoś filmu?
'Crazy, Stupid, Love'
cholerna romantyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:43   #161
cynamonowe
Zadomowienie

Cytat:
4. A, nie operuję za dobrze na kompie, czy CV może być napisane ręcznie? I czy zdjęcie jest bardzo konieczne, czy przejdzie bez? [/COLOR][/FONT]
W żadnym wypadku nie pisz odręcznie!

cynamonowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:44   #162
Nikaaa152
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
'Crazy, Stupid, Love'

Dziękuję
Nikaaa152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 16:46   #163
havana
Zadomowienie

Cytat:
czyli jest jakaś szansa, że by mi to zrobili w narkozie (ósemka rośnie mi po skosie, jeszcze z siódemką się nie styka, ale możliwe, że zaraz będzie)? rozumiem, że w przypadku wklinowanego zęba, liczą sobie jak za usunięcie dwóch zębów? sorry, że tak dopytuje, ale konsultację z chirurgiem mam dopiero za tydzień, a wolałabym się jakoś finansowo przygotować, żeby nie dostać zawału przy okazji
Po pierwsze nie wyobrażaj sobie zaraz, że siódemkę też stracisz, ja tylko podałam dość ekstremalny przykład, kiedy narkoza niekoniecznie jest "fanaberią". Cena za usunięcie ósemki zależy od trudności zabiegu, wg cennika mojego dentysty to max 400 zł, ale ceny mogą mocno się różnić w zależności od miasta i gabinetu. Oczywiście jest szansa, że zrobią Ci to w narkozie, o ile mają taką możliwość w tym konkretnym gabinecie i nie będzie przeciwwskazań zdrowotnych. Może jednak zabieg nie będzie bardzo skomplikowany i wystarczy Ci znieczulenie miejscowe. Musisz sprawę omówić z chirurgiem, ja nie będę Cię ani namawiać, ani zniechęcać, bo narkozy jeszcze nie miałam, ani lekarzem nie jestem. Jeśli chodzi o koszt narkozy to trzeba liczyć ładnych parę stówek.
havana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 17:07   #164
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:
Po pierwsze nie wyobrażaj sobie zaraz, że siódemkę też stracisz, ja tylko podałam dość ekstremalny przykład, kiedy narkoza niekoniecznie jest "fanaberią". Cena za usunięcie ósemki zależy od trudności zabiegu, wg cennika mojego dentysty to max 400 zł, ale ceny mogą mocno się różnić w zależności od miasta i gabinetu. Oczywiście jest szansa, że zrobią Ci to w narkozie, o ile mają taką możliwość w tym konkretnym gabinecie i nie będzie przeciwwskazań zdrowotnych. Może jednak zabieg nie będzie bardzo skomplikowany i wystarczy Ci znieczulenie miejscowe. Musisz sprawę omówić z chirurgiem, ja nie będę Cię ani namawiać, ani zniechęcać, bo narkozy jeszcze nie miałam, ani lekarzem nie jestem. Jeśli chodzi o koszt narkozy to trzeba liczyć ładnych parę stówek.
Ja mialam dwie 8 usuwane w znieczuleniu miejscowym, i nie czułam nic
Wiec jak nie jest to skomplikowane to nie warto placic za narkozę.

Sama chcialam z tego strachu wziaść ale pani stomatolog mi przetlumaczyła ze nie bedzie potrzeby.
I zaznacze że z tych moich ósemek to nie zostało nic , same korzenie miałam i dało radę

Placilam cos okolo 150 zł za jednego.
Stary 2012-03-27, 17:20   #165
Regista
Meravigliosa creatura

Dziewczyny potrzebuję na gwałt kogoś ze Świnoujścia, lub znające to miasto. Pogubiłam się już w tym, czego się dowiedziałam i potrzebuję, żeby mi ktoś to wytłumaczył jak krowie na rowie
A zatem np: w piątek przed południem przyjeżdżam pociągiem z Krakowa do Świnoujścia i potrzebuję dostać się na ulicę E. Gierczak do Uzdrowiska Swarożyc. I stąd moje pytania: gdzie wysiąść? Jak dostać się na prom? Na którą przeprawę? Jak wygląda sprawa z przeprawą, coś się płaci, gdzie? A potem, do miejsca docelowego to co? Taksówką czy jest jakiś dogodny dojazd? A może jakoś całkiem inaczej mogę dojechać do celu? Pytam, bo późno się dowiedziałam o tym wyjeździe i nie mam kiedy zdobyć potrzebnych informacji. Będę wdzięczna za pomoc.
Regista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 17:31   #166
FelekBezSzelek
Rozeznanie

Cytat:

Ja miałam usuwane 8, ale rozcinali mi dziąsło bo jeszcze nie wyrosły i nie miałam narkozy. Pewnie wybór zależy do Ciebie
Stary 2012-03-27, 17:39   #167
emelie
Wtajemniczenie

Czy to prawda, że jeżeli skończy się np. fizykę na innej specjalizacji niż nauczycielska, to potem można zrobić jakieś kursy pedagogiczne i pracować w szkole?
Stary 2012-03-27, 17:47   #168
blackberry8
Zakorzenienie

Czym zafarbować jeans?
Kupiłam 4 barwniki na zwykłą kamizelkę jeansową, nie za ciemną. Gotowałam, płukałam w occie - wszystko jak w instrukcji i mam jeans z poświatą turkusu
Chciałabym taki prawdziwy turkus, lub jakikolwiek inny kolor (czarny, czerwony, fiolet, błękit) byleby ładnie złapał bez prześwitów.
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 17:52   #169
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Czym zafarbować jeans?
Kupiłam 4 barwniki na zwykłą kamizelkę jeansową, nie za ciemną. Gotowałam, płukałam w occie - wszystko jak w instrukcji i mam jeans z poświatą turkusu
Chciałabym taki prawdziwy turkus, lub jakikolwiek inny kolor (czarny, czerwony, fiolet, błękit) byleby ładnie złapał bez prześwitów.
Moze spróbuj najpierw wybielić ? Na ciemnym jasny kolor nie złapie raczej. Jakby byla jasna to moze wtedy ?

Dziewczyny mozecie polecić jakies MP3 nie drogie ? Potrzebuje do pracy bo mi sie lepiej pracuje a moj telefon juz nie daje rady.

Jakies tanie a w miare dobre zeby chociaz z 5 godzin wytrzymało albo nawet mniej tylko bylo głośne, najlepiej na ładowarkę zeby nie kupowac bateri (albo na bat takie jak do aparatu a nie te cienkie)

Pomoze ktos ?
Stary 2012-03-27, 17:54   #170
201605020943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emelie Pokaż wiadomość
Czy to prawda, że jeżeli skończy się np. fizykę na innej specjalizacji niż nauczycielska, to potem można zrobić jakieś kursy pedagogiczne i pracować w szkole?
tak, po każdym kierunku zresztą tak jest
201605020943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 18:05   #171
emelie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Caramel1 Pokaż wiadomość
tak, po każdym kierunku zresztą tak jest
Rozumiem, dzięki za uświadomienie
Stary 2012-03-27, 18:09   #172
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Renatka_2108 Pokaż wiadomość
Ja mialam dwie 8 usuwane w znieczuleniu miejscowym, i nie czułam nic
Wiec jak nie jest to skomplikowane to nie warto placic za narkozę.

Sama chcialam z tego strachu wziaść ale pani stomatolog mi przetlumaczyła ze nie bedzie potrzeby.
I zaznacze że z tych moich ósemek to nie zostało nic , same korzenie miałam i dało radę

Placilam cos okolo 150 zł za jednego.
Cytat:
Napisane przez FelekBezSzelek Pokaż wiadomość
Ja miałam usuwane 8, ale rozcinali mi dziąsło bo jeszcze nie wyrosły i nie miałam narkozy. Pewnie wybór zależy do Ciebie
dzięki. już miałam wcześniej usuwane zęby (uroki wąskiej szczęki), także wiem mniej-więcej czego się spodziewać. no nic, zobaczymy co mi mądra głowa, w osobie chirurga powie.
Stary 2012-03-27, 18:09   #173
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Co za babsko Uciekałabym stamtąd jak najdalej albo weszła na góre powiedziała dyrektorowi jaką ma kadre i wtedy wyszła z tekstem, że nie będę się zniżać do ich poziomu
Oooo tak, zrobiłabym to samo

Cytat:
2. Zainteresowania również się podaje? Ja zamierzam uczęszczać do szkoły językowej na jakieś języki : niemiecki (właściciel jest Niemcem), angielski ( zawsze się przydaje), hiszpański ( lubię), włoski ( były współwłaściciel był Włochem, więc ten język miałby zastosowanie w pracy)- czy o tym również napisać w którymś miejscu*?
Na resztę dziewczyny odpowiedziały, a ja dodam tu. Jeśli masz w zainteresowaniach napisać "interesuję się muzyką, zwierzętami i podróżowaniem" to lepiej nie, bo wtedy pracodawca widzi szablon, który w żaden sposób cię nie wyróżnia. Natomiast jeśli masz jakieś ciekawe zainteresowania to jak najbardziej umieść i np. te języki są właśnie super, odnieś się do nich w LM, żeby nie było, że to takie klepanie "aa lubię uczyć się języków, słucham piosenek po angielsku"
Ja nie mam żadnego doświadczenia, a mimo to ilekroć wysyłam CV to do mnie dzwonią, znajomość i nauka 4 języków zdecydowanie podnosi akcje

Cytat:
A mogę wiedzieć dlaczego chcesz narkozę?
Bo ja się panicznie dentysty boję (praktycznie za każdym razem jak siedzę w fotelu płaczę z przerażenia, a kilka dni wcześniej chodzę w panice. A po zejściu z fotela spoglądam na dentystów spojrzeniem pobitego puchatego króliczka ) a miałam znieczulenie. Moje ósemki banalne nie były, bo zaczepiały mi o siódemki (dolne nie wyrosły tylko ułożyły się poziomo), więc miałam chirurgicznie je wyciągane (rozcięcie dziąsła, rozpiłowanie ósemki na dwa kawałki i wyjęcie) i naprawdę nic nie czułam. Owszem byłam standardowo przerażona, ale raczej samym faktem, że dentysta niż, że coś czułam. No i miałam usuwane wszystkie cztery na raz, także myślę, że jeśli nie jest to jakaś naprawdę bardzo skomplikowana sprawa to lepiej brać znieczulenie. Poza tym ja się bardziej niż dentysty boję, że się nie obudzę z narkozy.

Cytat:
Napisane przez bosky_Roman Pokaż wiadomość
Jak mój nowy avatarek?
Ja loffciałam ten z kotem, był taki w temacie

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 18:16   #174
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
u mnie musiało byc koniecznie imię świętego
ale to było sto lat temu
Cytat:
Napisane przez pannanika Pokaż wiadomość
Chyba przede wszystkim musiał istnieć jakiś święty o takim imieniu, ale nie wiem czy można sobie zamiast św Jana dać św Johna na patrona
tak, wiem, że musi być imię świętego, ale jeśli jest np. św. Katarzyna to mogę mieć zamiast Katarzyny - Catherine?

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość

Ja loffciałam ten z kotem, był taki w temacie
to był kot ? Bo się zawsze zastanawiałam co to

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 18:17   #175
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
tak, wiem, że musi być imię świętego, ale jeśli jest np. św. Katarzyna to mogę mieć zamiast Katarzyny - Catherine?
Mogą Ci w papierach spolszczyć po prostu U mnie dziewczyna zadeklarowała sobie "Zoe" i wpisali jej "Zoja"

Przy okazji - nie rozumiem skąd u niektórych zdziwienie, że muszą być imiona świętych, a na dodatek wypada kumać kim święty był, skoro wybór imienia przy bierzmowaniu to wybór swojego patrona
Stary 2012-03-27, 18:33   #176
kasiencja
Pani Buka

zamówiłam coś w sklepie internetowym, wysyłka paczką Poczty Polskiej. mam numer przesyłki do śledzenia i wg tego oczywiście wczoraj "nie zastano adresata", natomiast w skrzynce nie mam żadnego awizo. czy liczenie na to, że ktoś spróbuje mi dostarczyć pakę drugi raz, to raczej płonna nadzieja? muszę lecieć na pocztę? wiem, że listonoszom nie chce się nawet dzwonić domofonem jak mają przesyłkę poleconą (co mnie wkurza strasznie), ale większe paczki chyba dostarcza ktoś na zasadzie kuriera?

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 18:42   #177
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
najwazniejsza kwestia - czy przychodnia ma anestezjologa. jesli nie to pewno nie ma opcji pelnej narkozy. poza tym w przypadku ekstrakcji zeba to fanaberia. i do tego nie jest to obojetne dla organizmu.
Cytat:
Napisane przez emelie Pokaż wiadomość
tak

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 18:42   #178
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Regista Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję na gwałt kogoś ze Świnoujścia, lub znające to miasto. Pogubiłam się już w tym, czego się dowiedziałam i potrzebuję, żeby mi ktoś to wytłumaczył jak krowie na rowie
A zatem np: w piątek przed południem przyjeżdżam pociągiem z Krakowa do Świnoujścia i potrzebuję dostać się na ulicę E. Gierczak do Uzdrowiska Swarożyc. I stąd moje pytania: gdzie wysiąść? Jak dostać się na prom? Na którą przeprawę? Jak wygląda sprawa z przeprawą, coś się płaci, gdzie? A potem, do miejsca docelowego to co? Taksówką czy jest jakiś dogodny dojazd? A może jakoś całkiem inaczej mogę dojechać do celu? Pytam, bo późno się dowiedziałam o tym wyjeździe i nie mam kiedy zdobyć potrzebnych informacji. Będę wdzięczna za pomoc.
nie wiem ile stacji jest w świnouściu. ale koło przeprawy promowej jest dworzec akurat. jak wyjdziesz to zobaczysz. i prom jest za darmo. i pływa bardzo często, bodajże co 10 minut (z tego co pamiętam z wakacji).
o resztę wiadomości muszisz prosić kogoś innego.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 18:46   #179
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
to był kot ? Bo się zawsze zastanawiałam co to
Kot był dawniej, widać cię ominął To ostatnie to był słoń morski czy coś w ten deseń.

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 18:46   #180
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez bosky_Roman Pokaż wiadomość
Ja się rzucam w oczy, ale niestety nie spełniam powyższych podpunktów.

Jak mój nowy avatarek?
to Ty?

no to niestety, nie zabiore Cie ze soba :P

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości