![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012
Pijecie może te geste soki marchewkowe?
Bo ja potrafie wypic cały litr, a w 100ml jest 43% zapotrzebowanie na witamine A .... Czyli wypijam 500% zapotrzebowania dziennego? ![]() Ale chyba wszystko sie nie przyswaja co nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to tak jak pisalam pije herktolitrami ale jedyne co pije to przegotowana woda z cytryna ewentualnie dodaje do tego miod lub cukier ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
Mnie też strasznie suszy... Ciągle bym piła i też kupiłam sobie dzisiaj cytrynki, żeby witamin zjeśc troche
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mystiquee, myślę, że wszystko można, z umiarem. Ta szklanka czy dwie dziennie nie powinny zaszkodzić, ale co do całego kartonu to bym się zastanowiła.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Rozeznanie
|
Byłam u lekarza. Jest zarodek, słyszałam serduszko, ale w macicy zrobił mi się krwiak i ciąża jest zagrożona. Mam luteine na podtrzymanie, jak ja mam się oszczędzać przy małym dziecku jak od rana do wieczora jestem sama. Załamana jestem.
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Marti dopisz mi termin na 24.11.2012
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymam kciuki zebvy bylo ok!!!a ktos z rodzcow/rodzenstwa (nie wiem czy masz) nie da rady? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=kamilkak90;33179405]Byłam u lekarza. Jest zarodek, słyszałam serduszko, ale w macicy zrobił mi się krwiak i ciąża jest zagrożona. Mam luteine na podtrzymanie, jak ja mam się oszczędzać przy małym dziecku jak od rana do wieczora jestem sama. Załamana jestem.
[/QUOTE] Kochana no to witam w klubie. Też mam krwiaka, o którym dowiedziałam sie przez przypadek wczoraj. Jakie wymiary ma ten Twój? Czytałam, że krwiaki często same się wchłaniają. Ja idę na kontrolę za tydzień. Musisz na siebie uważać i cierpliwie czekać do następnego USG. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wogole dzis mialam faze straszna na banana z rodzynkami i smietana w sprayu...poznie ta smietane sobie do buzi jeszcze psikalam taka mialam ochote mmmmmmmmmmmm Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-03-27 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie koło łóżka leży batonik już chyba z tydzień i nie mam ochoty go ruszać. W ogóle mnie na słodkości nie ciągnie. Jedynie co to banany. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
A ja nie mam żadnych smaków praktycznie
![]() Jedynie te truskawki mi w głowie siedzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak zupełnie na serio to główka do góry .. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
no nie mogę ..oszaleeeejęęęęęę! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
U mnie ze smaków tylko kiwi, shake'i czekoladowe i mięso. te 2 ostatnie mężowi bardzo podpasowały bo i on się zawsze załapie. Dopiero co kupiliśmy 2 opakowania lodów na shake'i a coś czuję, że na dniach znowu będziemy kupować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
Przepis na życie obejrzany, zmykam do łóżeczka
![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie spac tyle! ![]() Ja już na uczelnie zmykam ![]() Papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny ! Ja dzisiaj czuj się troszeczkę lepiej. Przed wstaniem z łóżka mąż zrobił mi ciepłą wodę z miodem i cytryną i nie miałam rano mdłości! Teraz zaczyna mnie mulić, bo jeszcze nic nie jadłam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Myślę, że spokojnie, to samo zdrowie więc się nie martw ! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę..też już chce zobaczyć bijące serduszko.. ![]() Jeżeli chodzi o badania to dlatego umówiłam się na NFZ do ginekologa.. Nie będę płacić za coś co mi się za darmo należy !
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
kamilkak90 trzymam mocniutko w kciuki zeby bylo dobrze, kurcze masz racje przy malym dziecku masakra moja nic tylko za mna chodzi i na rece, niczym nie chce sie ostatnio zajac chociaz jej tlumacze nooo o ile mozna wytlumaczyc malemu brzdacowi. My tez same od rana do wieczora i bylaby jazdzajakbym musiala lezec
\ nas czeka mycie i wieszanie w tym tygodniu a i jeszcze blazeriii ale rozkladam sobie to na dni 1 pknpo 1 dzien i jakos dam rade, w tamrtej ciazy do konca mylam i robilam i mam nadzieje ze teraz tez dam rade co do sikania to u mnie masakra smaki mnie wczoraj o 19 taaak naszlo na frytki z sosem czosnkowym ze musialam zrobic, ktoras pisala o truskawka jak zobaczylam w sklepie to musialam kupic-nnoo coz chemia ale jakie pyszne byly no wlasnie badania ja w poprzedniej ciazy nie powiem ile wydalam i tez ide po skierowanie na nie Edytowane przez weronika23 Czas edycji: 2012-03-28 o 07:34 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Ale skoro masz skierowanie na badanie to chyba nie będziesz musiała za nie płacić ![]() Cytat:
Za to pochłaniam dużo wody, mleka i soczków z aronii od teściowej ![]() Hmm myślę, że jeśli to jest aż 500% zapotrzebowania dziennego to troszkę za dużo. Cytat:
![]() A Twoja córcia może zrozumie, jak jej ładnie wytłumaczysz, że musisz teraz bardziej się oszczędzać ![]() A jak nie to nie masz nikogo, kogo mogłabyś poprosić o pomoc przy małej? Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pobudka ! Ja już od dwóch godzin na nogach.. Byłam w pracy na chwile ale na szczescie mogłam szybko wrocic do domku.. wszamałam pycha sniadanko i czeka mnie cały dzień lenistwa .. ![]() Całuski ![]() ![]()
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bym musiala umyc okna ale na szcescie moj Michal sam zaproponowal ze umyje, ja mowilam ze sam sobie poradze ale w sumie niech mu bedzie jak tak chce ![]() weronika a tez mialas te wszytskie badania na hiv, kiłe i wzw b?ja wogole bylam w szoku ze teraz to obowiazkowe i ze njormalnie wynik bedzie na tej calej karcie ciązy zdziwilo mnie to.nie wiedzialam poo prostu ze tak jest ![]() Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-03-28 o 07:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to faktycznie taki wydatek przed samymi świętami :/ Wczoraj mój tatuś nie chciał mi pozwolić odkurzyć w pokoju ![]() no to mówię mu, że nie jestem inwalidką i jak spokojnie poodkurzam to nic mi sie nie stanie. To pozwolił, ale złożyć odkurzacza i odnieść na miejsce już mi nie pozwolił ![]() Ja gdzieś czytałam, że badanie np. na hiv lekarz musi zaproponować pacjentce, ale ona nie musi się wcale na to zgodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Raczkowanie
|
Jezeli robicie badania prywatnie to takie sa ceny,w prztblizeniu oczywiscie,moga sie roznic ale nieznacznie: WR-7 zl,HIV-14 zl,TOXO IGG-30zl,TOXO IGN-30 zl,MORFOLOGIA-6zl,MOCZ-5zl,CUKIER-4zl
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Pomylka:HIV 40 zl a nie 14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
hugolina tak mam zamiar myc okna z gabrysia w 8 m mylam i nic sie nie stalo przeciez 1 okno na dzien to nie tragedia, firanki bede wieszac na raty, samo sie nie zrobi a tz wychodzi o 7 i wraca po 19 wiec musze poza tym i tak nosze dziecko ktore wazy 13 kg
![]() czarnamadonna1982 tak robilam z gabi ale nie wpisywali mi w ksiazeczke wszytsko na osobnych swistach do szpitala teraz od nowa to samo jedynie grupa odpada bo mam |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Mi ginekolog na ostatniej wizycie powiedziała, że ciąża to nie choroba, ale, że mam nie dźwigać dużych ciężarów, nie przesuwać mebli i nie myć okien przed świętami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam kogo nagonic zreszta teraz nie trzeba nie wiadomo jak rak podnosic okna otwieraja sie do srodka wiec dodac krzeslo i wychhodzi na to ze praktycznie nie podnosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyznam Wam się szczerzę, że ja ani razu nie myłam okien w swoim mieszkaniu ! Mój mąż lubi myc okna i robi to przy okazji wspólnego sprzątania ![]() ![]() ![]() ![]()
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-03-28 o 08:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.