Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-28, 18:02   #1561
Puchatek0807
Wtajemniczenie

Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X

jeu trzymaj się jak sobie już wszystko zorganizowałaś ładnie i jak myślisz jakby tu zrobić żeby było dobrze
ja w pracy aktivia z musli, w domu makaron pełnoziarnisty z sosem z marchewki, groszku i brokuła, kawałeczek indyka i sałatka z pekinki.
900 na skakance, rozciąganie
a na kolacje jajeczniczka na cebulce i ze świeżym szczypiorkiem z ogródka do tego pomidorek może i pół kromeczki grzanki.

Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz.
Puchatek0807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 18:13   #1562
wykrasana
Szara Eminencja

jeu Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia

Wczoraj poszłam pobiegać na bieżni - wszystkie urzadzenia aerobowe - zajęte jest ich chyba ze 20? i co lepsze na każdą bieżnie już była zaklepana kolejka Pozostaje mi plener...
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 18:30   #1563
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Wczoraj poszłam pobiegać na bieżni - wszystkie urzadzenia aerobowe - zajęte jest ich chyba ze 20? i co lepsze na każdą bieżnie już była zaklepana kolejka Pozostaje mi plener...
W plenerze biega się najlepiej
LittleWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 19:10   #1564
jeu
Zakorzenienie

dziękuję Wam wszystkie za wsparcie, jesteście nieocenione!!!!

i nawołuje Was do tego, żebyście przed każdym treningiem - bieganie, skakanka itp. rozgrzewały się akurat brak rozgrzewki w moim wypadku NIE jest przyczyną przeciążenia, jednak brak rozgrzewki jest generalnie przyczyną schorzeń, więc przypominam - nie lekceważcie tego!

czuję się dzisiaj kiepsko - i psychicznie i fizycznie. mam nadzieję, że ten stan ulegnie poprawie jutro, bo jak tak mam się czuć następne 2 tygodnie to podziękuję..
Stary 2012-03-28, 19:30   #1565
zielone_oko
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny!
Mogę do Was dołączyć?

Mam 170cm wzrostu, ważę 70 kg, od tygodnia jestem na diecie MŻ-WR.Pomyślałam, że w grupie będzie raźniej
Stary 2012-03-28, 19:36   #1566
smerfetka2808
Zakorzenienie

Little, ja nie wieje

ja juz po skakance dziś tylko x 700 ale tak wiało że skakankę mi wykrzywiało i znalazlam nowy sposób postawiłam sobie kamyk i skacząc na skakance przeskakiwałam go z boku na bok ciężko jak pieron ale fajnie
a teraz czas na a6w

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
dziękuję Wam wszystkie za wsparcie, jesteście nieocenione!!!!

i nawołuje Was do tego, żebyście przed każdym treningiem - bieganie, skakanka itp. rozgrzewały się akurat brak rozgrzewki w moim wypadku NIE jest przyczyną przeciążenia, jednak brak rozgrzewki jest generalnie przyczyną schorzeń, więc przypominam - nie lekceważcie tego!

czuję się dzisiaj kiepsko - i psychicznie i fizycznie. mam nadzieję, że ten stan ulegnie poprawie jutro, bo jak tak mam się czuć następne 2 tygodnie to podziękuję..
oj postaramy się abys dobrze się czuła zarówno psychicznie jak i fizycznie i dietki będziesz się trzymać jak nigdy zobaczysz

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Mogę do Was dołączyć?

Mam 170cm wzrostu, ważę 70 kg, od tygodnia jestem na diecie MŻ-WR.Pomyślałam, że w grupie będzie raźniej
witamy witamy i zapraszamy
Stary 2012-03-28, 19:55   #1567
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
Mogę do Was dołączyć?

pewnie! w grupie raźniej, a tu naprawdę można dostać wsparcie, jak i porządnego kopa do działania

a Kochana, jak Ci na imię i do jakiego celu dążysz?

Smerfetka, no ja myślę, że będę się tu dobrze czuć, czytając o waszych sukcesach lepiej się czuję dzisiaj było bardzo niedietkowo u mnie, ale musiałam się pocieszyć jedzeniem, nie żałuję ani grama zjedzonego jedzenia dzisiaj i zbieram siły na dietkowanie bez ruchu.

uh, dostalam zwolnienie do końca roku z wfu, mam nadzieję, że uda mi się dogadać z prowadzącym tak, żeby mi zaliczył też ten semestr (w końcu upłynęła już jego połowa, a cały zimowy semestr przechodziłam ), więc jak się uda to będę miała wolne wtorki

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

aaa i jeszcze
jakich używacie kremów antycell i ujędrniających? (albo 2w1) bo szukam jakiegoś, co by móc smarować teraz moją zdrową nóżkę, bo mam wrażenie, że trochę mi skóra wisi po tym odchudzaniu i że może się lekko naciągnąć i jeszcze ujędrnić

a przyznaję się, że nigdy takich kremów nie stosowałam!
Stary 2012-03-28, 20:09   #1568
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
witamy witamy i zapraszamy

Cytat:
pewnie! w grupie raźniej, a tu naprawdę można dostać wsparcie, jak i porządnego kopa do działania

a Kochana, jak Ci na imię i do jakiego celu dążysz?

aaa i jeszcze
jakich używacie kremów antycell i ujędrniających? (albo 2w1) bo szukam jakiegoś, co by móc smarować teraz moją zdrową nóżkę, bo mam wrażenie, że trochę mi skóra wisi po tym odchudzaniu i że może się lekko naciągnąć i jeszcze ujędrnić

a przyznaję się, że nigdy takich kremów nie stosowałam!
To dobrze, że kopy się dostaje choć na razie trzymam się dzielnie co można nazwać sukcesem

Mam na imię Marta. 22 lata. Dążę do 63kg i będzie dobrze. We wakacje ważyłam 65kg i czułam się ok.

Zmieniłam swoje nawyki żywieniowe. Odstawiłam białe pieczywo, napoje gazowane (choć czasem mam ochotę napić się szklanki coli i sobie nie odmawiam). Ograniczyłam słodycze do minimum, jeśli mam ochotę na coś słodkiego sięgam po gorzką czekoladę (nie całą tabliczkę, a paseczek) bądź cistaka LU Go Zwykle zdarza się to 2 razy w tyg. Jem 4 posiłki dziennie a to dlatego, że śniadanie jadam ok 10, więc ok 13 mam obiad. Ogólnie teraz dieta sprawia mi przyjemność, np. ciemny chlebek z jajeczkiem rzodkiewką ogórkiem i szczypiorkiem na kolację i nie mogę doczekać się rana na kolejne kanapki (rano jajka zastępuję chudą szynką). Czasem zamiast jajka jest serek wiejski.

Ćwiczę 4-5 razy w tyg. Hiity z TF lub http://www.youtube.com/watch?v=QtYgmDEddug
Nie wiem czy nie za mało..
Ale chyba od przyszłego tygodnia wyciągnę tŻ na basen raz w tyg.

To by było na tyle na razie.
Jak coś to pytać

A co do kremów antycellulitowych to najlepsze są Eveline Przy regularnym stosowaniu i ćwiczeniach widać efekty Ja obecnie używam tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ycellulit.html

Jeu życzę Ci szybkiego powrotu do formy

Edytowane przez zielone_oko
Czas edycji: 2012-03-28 o 20:11
zielone_oko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 20:33   #1569
jeu
Zakorzenienie

Witaj Marta, ja jestem Asia mam nadzieję szybko wrócić do formy, bo jestem maniaczką ćwiczeń (dosłownie!)

oczywiście, że TF to nie jest za mało, HIIT są najbardziej intensywnym wysiłkiem i bardzo dobrze spalają tłuszczyk, nie musisz więcej ćwiczyć, ale jak chcesz to pewnie, że możesz

pamiętaj, że śniadanie ma być najbardziej obfitym posiłkiem w ciągu dnia - mówi się nawet, że powinno stanowić aż 25% kalorii z całego dnia, bo ma dać Ci kopa na cały dzień i ustrzec przed wieczornym podjadaniem :P na naszym wątku zdecydowanie królują owsianki jako śniadanie [zresztą sama się przekonasz :P]
dlatego kanapki to wydają się mało...

i nie za dużo chlebka (nawet ciemnego)? bo rano i wieczorem... my tu też na wątku cenimy kolacje typowo białkowe - jakieś omlety z samych jaj, jajecznice (lub inne konfiguracje jajek ), tuńczyka z puszki i do tego jakieś warzywka
ale jak chudniesz jedząc węgle na kolacje to pozazdrościć dobrej przemiany materii :P

no to biorę się zaczytanie recenzji tych kremów Eveline mam nadzieję, że znajdę coś dla siebie

ułożyłam sobie plan na jutro jedzeniowy:
I owsianka (15g otrębów + 35g płatków) z bananem na szklance mleka ze 100g serka wiejskiego
II koktajl z selera naciowego i kiwi z miodem i serkiem wiejskim
III sałatka grecka (ale taka naprawdę wielka, wielka micha)
IV kurczak w sosie pomidorowym z brokułami i innymi warzywkami z połową woreczka kaszy gryczanej

i to jest jakieś 1500kcal
a wieczorem idę na piwo (Tyskie), więc wpadnie jeszcze jakieś 320kcal i pewnie po tym piwie zjem jeszcze jakieś jajo na twardo... więc zamknę się w 2000kcal - nie jest źle a piwa nie odmówię, bo dawno się nie widziałam z moimi Dziewczynami, więc głupio tak
Stary 2012-03-28, 20:37   #1570
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:

Mam na imię Marta. 22 lata. Dążę do 63kg i będzie dobrze. We wakacje ważyłam 65kg i czułam się ok.

Zmieniłam swoje nawyki żywieniowe. Odstawiłam białe pieczywo, napoje gazowane (choć czasem mam ochotę napić się szklanki coli i sobie nie odmawiam). Ograniczyłam słodycze do minimum, jeśli mam ochotę na coś słodkiego sięgam po gorzką czekoladę (nie całą tabliczkę, a paseczek) bądź cistaka LU Go Zwykle zdarza się to 2 razy w tyg. Jem 4 posiłki dziennie a to dlatego, że śniadanie jadam ok 10, więc ok 13 mam obiad. Ogólnie teraz dieta sprawia mi przyjemność, np. ciemny chlebek z jajeczkiem rzodkiewką ogórkiem i szczypiorkiem na kolację i nie mogę doczekać się rana na kolejne kanapki (rano jajka zastępuję chudą szynką). Czasem zamiast jajka jest serek wiejski.

Ćwiczę 4-5 razy w tyg. Hiity z TF lub http://www.youtube.com/watch?v=QtYgmDEddug

Jak coś to pytać

A co do kremów antycellulitowych to najlepsze są Eveline Przy regularnym stosowaniu i ćwiczeniach widać efekty Ja obecnie używam tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ycellulit.html
Moja imienniczka, i nawet jesteśmy w takim samym wieku

Życzę powodzenia i wytrwalości w takim bądź razie, z nami napewno Ci się uda, mamy tu silną i zmotywowaną (z małymi upadkami, ale kto ich nie zalicza) ekipę. Super, że jestes z nami!

Też ćwiczę TF. Jestem ciekawa efektów, muszę dobrnąć do końca, aaaale będzie satysfakcja
...i też używam Eveline, tego chłodzącego. a'propos musze sobie kupić nowy bo mi się coś mało go robi

Właśnie wróciłam z wieczornego joggingu, czuję się CUDOWNIE, juz wiem czemu byłam taka przymulona - brak tlenu. Teraz to ja mogę się uczyć

Wcinam sałatkę, szybka kąpiel i wytężamy szare komóreczki
Stary 2012-03-28, 20:38   #1571
zielone_oko
Zakorzenienie

Jeu miło mi

Ja omletów nie lubię, ale pomyślę nad inną kolacyjką
Owsiankę lubię , ale jakoś nie chce mi się jej gotować ja taki leniuszek jestem

LittleWoman miło mi

Ja tylko Hiity ćwiczę z TF bo przy Fire nie nadążam i się zniechęciłam..

Edytowane przez zielone_oko
Czas edycji: 2012-03-28 o 20:46
zielone_oko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 20:40   #1572
LittleWoman
Zadomowienie

hmm...jeu, jak smakuje owsianka z serkiem wiejskim? Nigdy nie jadłam takiej, a nie wiem czy ryzykowac, bo jak nie będzie mi smakowac to będę zła
Jutro tez z bananem...

Edytowane przez LittleWoman
Czas edycji: 2012-03-28 o 20:45
Stary 2012-03-28, 20:46   #1573
jeu
Zakorzenienie

zupełnie normalnie tylko daję więcej słodziku trochę jadłaś serek wiejski na słodko? no to smakuje podobnie a to źródło białka, które mam niej kcal niż odżywka :P a ponieważ jutro zjem banana do owsianki to no cóż - muszę obciąć gdzieś kcal :P

no to kupię ten krem jak tak zachwalacie !
Stary 2012-03-28, 21:25   #1574
choco loco
Raczkowanie

jeu, oszczędzaj się teraz jak się tylko da

zielone_oko, witam na forum. Pamiętaj - razem raźniej

Dzisiaj biegałam i to nawet więcej niż zwykle. Chyba kondycja mi się poprawia
Zastanawiam się nad tymi Hiitami/ Hittem (?) z TF. Dobre to jest ? Jakbym co drugi dzień to ćwiczyła i codziennie biegała przynajmniej 20 min to byłoby ok ?

Też parę razy jadłam owsiankę z wieśniakiem i muszę wam powiedzieć, że bardzo dobre i jeszcze bardziej zapychające

Edytowane przez choco loco
Czas edycji: 2012-03-28 o 21:26
choco loco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 21:29   #1575
smerfetka2808
Zakorzenienie

Eh ciężkie to A6W sie robi ale póki co daję radę

Oczko, miło mi również i jestem Aneta obyś z nami wytrzymała jak najdłużej

Jeu, co do balsamów tez miałam Eveline ale czerwonego rozgrzewającego i byłam zadowolona a teraz przerzuciłam się na tą oliwkę z Ziaji kiedyś o niej pisałam i na masażer 4000 i pomalu efekty zaczyna być widać a stosuję je dopiero 10 raz bo rano i wieczorkiem sobie robię

Little, nie porwało Cię?? jak ja byłam z psinką na spacerze myślałam że łebek mi urwie

Kurcze wiecie ale aż glupio mi się przyznać ale nie wiedziałam że tuńczyk ma AŻ tyle białka zjadłam go na kolację z jogurtem nat + papryka marynowana + ogórek konserwowy i według ileważy wyszło mi znacznie więcej białek niż wczoraj 2x tyle
Stary 2012-03-28, 21:29   #1576
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez choco loco Pokaż wiadomość
jeu, oszczędzaj się teraz jak się tylko da

zielone_oko, witam na forum. Pamiętaj - razem raźniej

Zastanawiam się nad tymi Hiitami/ Hittem (?) z TF. Dobre to jest ? Jakbym co drugi dzień to ćwiczyła i codziennie biegała przynajmniej 20 min to byłoby ok ?

Też parę razy jadłam owsiankę z wieśniakiem i muszę wam powiedzieć, że bardzo dobre i jeszcze bardziej zapychające
Moim zdaniem tak. Hiity dają niezły wycisk, dlatego je lubię bo nie trwają długo a po nie mam siły ruszyć ręką

Uciekam do wanny i poczytać książkę.
Miłego wieczoru
Stary 2012-03-28, 21:48   #1577
choco loco
Raczkowanie

Cytat:
Moim zdaniem tak. Hiity dają niezły wycisk, dlatego je lubię bo nie trwają długo a po nie mam siły ruszyć ręką

Uciekam do wanny i poczytać książkę.
Miłego wieczoru
W takim razie od jutra zabieram się też za Hiity. A do a6w jakoś nadal nie mogę się zmotywować. Robię ciągle brzuszki wczoraj wyszło ponad 200.

choco loco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 21:50   #1578
jeu
Zakorzenienie

no tuńczyk ma bardzo dużo białka, jak każda rybka a do tego zdrowe tłuszcze dochodzą ^^

ja na jutro mam taki rozkład: B:114,2 g T:61,4 g W:164,9 g Bł:19,5 g 1614 kcal

więc nieźle
zdecydowałam się jutro nie pić tego piwa, więc bilans wydaje się zupełnie okej ale to orientacyjny bilans, myślę że jeszcze ze 150kcal mogę dodać z warzyw i koncentratu pomidorowego, którego mam w kurczaku, ale nie wiem dokładnie jaką ilość, więc ciężko mi powiedzieć

i wiecie co? teraz mam przymusowy odwyk od wagi, zważę się dopiero w piątek rano, bo w przyszły czwartek dopiero mi zdejmą szynę... więc ekhm, ciekawe jak to wytrzymam :X

no ja na razie zastosuję eveline masażer kupię sobie kiedy indziej, bo na razie jednak muszę skompletować sprzęt do Turbo Jam i TurBo fire czyli matę, hantelki, piłkę fitness, taśmę i ekspandera ;p
Stary 2012-03-28, 21:56   #1579
aso
Raczkowanie

u mnie jutro minie 30 dzien a6w, jestem w szoku ze dotarlam!!
co do eveline, fajne, ale znudzil mi sie, a po za tym, przy tych kremach trzeba byc bardzo systematycznym
co oliwki z ziaji, szukalam w rossmanie i nie znazlam, ktory to dokladnie jest??

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 22:53   #1580
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:
zupełnie normalnie tylko daję więcej słodziku trochę jadłaś serek wiejski na słodko? no to smakuje podobnie a to źródło białka, które mam niej kcal niż odżywka :P a ponieważ jutro zjem banana do owsianki to no cóż - muszę obciąć gdzieś kcal :P

no to kupię ten krem jak tak zachwalacie !
hmm...chyba spróbuję jutro . Zazwyczaj jadam z serkiem homo lub twarogiem, więc zobaczę jak smakuje z wieśniaczkiem.

Cytat:
Ja dziś też biegałam, ale udało mi się szybciej niż zwykle. Niezły wycisk sobie dałam, dodając do tego 30min Fire z TF, 40 minut hh i rozciąganie. O Dżizas! Nieźle mi dzis wyszło

Cytat:
Little, nie porwało Cię?? jak ja byłam z psinką na spacerze myślałam że łebek mi urwie
No o dziwo nie , choć jak w jedną stronę biegłam to myslałam, ze padnę na twarz, za to z powrotem była nagroda - wiatr mnie pchał, więc w sumie nie czułam że biegne nie licząc tego, że się zawzięłam i chciałam pokonać samą siebie i mi sie udało

Cytat:
Napisane przez aso Pokaż wiadomość
Wow! Jestem pod wrażeniem!
Pokaż efekty, koniecznie !

A ja chodzę napuchnięta, @ jak nie było tak nie ma...a jajniki pobolewają, i cycki też, więc powinien już być...aż boję się wchodzić na wagę choć jadam w miarę ładnie od początku tygodnia.
Stary 2012-03-28, 23:01   #1581
aso
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LittleWoman Pokaż wiadomość

A ja chodzę napuchnięta, @ jak nie było tak nie ma...a jajniki pobolewają, i cycki też, więc powinien już być...aż boję się wchodzić na wagę choć jadam w miarę ładnie od początku tygodnia.
ja tak samo mam teraz, choc zauwazylam ze jem wiecej, zawsze tak mam przy @

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 23:10   #1582
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:
ja tak samo mam teraz, choc zauwazylam ze jem wiecej, zawsze tak mam przy @
Ja jestem generalnie rozregulowana, więc nie wiem czego się spodziewać, ale chciałabym dostać @ przed świętami żeby mieć spokój
Stary 2012-03-28, 23:17   #1583
jeu
Zakorzenienie

ja dostane @ w weekend :P

jestem ciekawa jak bedzie u gina z moja noga, chyba babeczka bedzie musiala mi pomoc usiasc na swoim sprzecie nie chce wizyty przekladac, bo i tak czekalam na nia 3 tygodnie, takie sa kolejki!!! (a chodze prywatnie)

Little, w ćwiczeniach chodzi o to, żeby pokonywać swoje granice ale pamiętaj, co za dużo to niezdrowo i mówie to ja kaleka -_- teraz bede robic wiecej przerw w swoich cwiczeniach... a na pewno nigdy nie skusze sie na dwa ciezkie treningi w ciagu jednego dnia
Stary 2012-03-28, 23:40   #1584
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:
ja dostane @ w weekend :P

jestem ciekawa jak bedzie u gina z moja noga, chyba babeczka bedzie musiala mi pomoc usiasc na swoim sprzecie nie chce wizyty przekladac, bo i tak czekalam na nia 3 tygodnie, takie sa kolejki!!! (a chodze prywatnie)

Little, w ćwiczeniach chodzi o to, żeby pokonywać swoje granice ale pamiętaj, co za dużo to niezdrowo i mówie to ja kaleka -_- teraz bede robic wiecej przerw w swoich cwiczeniach... a na pewno nigdy nie skusze sie na dwa ciezkie treningi w ciagu jednego dnia
No fakt, faktem troszkę dzisiaj przegięłam - ale czuję satysfakcję, że udało mi się .
Zmykam spać, rano owsianka

Dobrej nocy
Stary 2012-03-29, 07:35   #1585
Pstra
Zakorzenienie

Witajcie!
Jeu strasznie mi przykro z powodu nogi, ale widzę że się nie poddajesz, masz niezłe nastawienie, a to najważniejsze

Cytat:
ja chyba u siebie podejrzewam, że brak rozgrzewki naciągnął mi mięsień w nodze ale jak ja to mówię, człowiek lepiej wychodzi jak się uczy na własnych błędach niż na cudzych

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
Mogę do Was dołączyć?
witaj

Cytat:

Cytat:
aaa i jeszcze
Cytat:
Jeu, co do balsamów tez miałam Eveline ale czerwonego rozgrzewającego i byłam zadowolona a teraz przerzuciłam się na tą oliwkę z Ziaji kiedyś o niej pisałam i na masażer 4000 i pomału efekty zaczyna być widać a stosuję je dopiero 10 raz bo rano i wieczorkiem sobie robię
też miałam ten rozgrzewający, na chłodzący jako zmarzluch nawet nie patrzyłam przeszłam różne balsamy, tak naprawdę nie wiem czy coś dają, teraz jestem tez na ziaji, zobaczymy

Cytat:

co oliwki z ziaji, szukalam w rossmanie i nie znazlam, ktory to dokladnie jest??
za a6w
a co do oliwki to nie wiem czy Smerfetka ma tą co ja czyli https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...llulitowa.html

bo jeszcze jest taka
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ycellulit.html
i taka
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...drniajaca.html

Puchatku, po twoim artykule o serach, powracam do jedzenia żółtych serów, byłam przekonana, że są tłuste i kaloryczne, a ten artykuł mnie ucieszył, bo byłam maniaczką sera

miłego dnia

Edytowane przez Pstra
Czas edycji: 2012-03-29 o 07:38
Pstra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 07:51   #1586
Puchatek0807
Wtajemniczenie

Cytat:

To dobrze, że kopy się dostaje choć na razie trzymam się dzielnie co można nazwać sukcesem

Jak coś to pytać

Jeu życzę Ci szybkiego powrotu do formy
Witaj Też mam 170cm i ważę 70 kg. Też lubię LU GO i gorzką
mimo, że już trochę się odchudzam, waga dalej stoi w miejscu...nawet woda nie schodzi może dalej jem za dużo chyba będę się musiała jeszcze bardziej ograniczyć. Masowałam uda wczoraj bańką, wklepałam kremy, chyba trochę lepiej uda i pupa wyglądają
Rano owsianka (3 łyżki płatków, 1 łyżka otrębów), szklanka mleka 2%, dwie łyżki budyniu, banan, wiórki na drugie kanapka z białym serkiem i dżemem + jabłko. Tyle na razie mam w planie.
Czytam książkę Allena Carra "Prosta metoda jak skutecznie pozbyć się zbędnych kilogramów"; już trochę więcej wiem, może coś mi pomoże.
Miłego dnia

Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz.

Edytowane przez Puchatek0807
Czas edycji: 2012-03-29 o 07:52
Puchatek0807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 08:04   #1587
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pstra Pokaż wiadomość
Witajcie!
Jeu strasznie mi przykro z powodu nogi, ale widzę że się nie poddajesz, masz niezłe nastawienie, a to najważniejsze

ja chyba u siebie podejrzewam, że brak rozgrzewki naciągnął mi mięsień w nodze ale jak ja to mówię, człowiek lepiej wychodzi jak się uczy na własnych błędach niż na cudzych

Puchatku, po twoim artykule o serach, powracam do jedzenia żółtych serów, byłam przekonana, że są tłuste i kaloryczne, a ten artykuł mnie ucieszył, bo byłam maniaczką sera

miłego dnia
no nie poddaję się, nie mogę, jakbym się teraz poddała to by było bez sensu, po prostu teraz będę jadła mniej ale nadal zdrowo, a jak już będę mogła ćwiczyć to będę się rozgrzewać podwójnie - tj. robić sobie własną rozgrzewkę i tą, co proponują w tych wszystkich programach na DVD

wiadomo, że lepiej uczyć się na własnych błędach, ale ja i tak wolę ponawoływać do rozgrzewki - może jednak któraś uniknie przez to kontuzji

też jestem maniaczką żółtego sera, ba, wszelkich rodzajów sera mam z nim większe problemy niż z czekoladą

Puchatek to, że waga nie leci może być spowodowane zbyt małą ilością jedzenia także niekoniecznie oznacza, że jesz za dużo, jak jesz za mało to waga też staje w miejscu, bo organizm robi zapas z każdej kalorii... podsumuj sobie na oko na ilewazy.pl, ile dziennie kcal jesz i rozkład B, T i W. wtedy będziemy kombinować, co jest nie tak...

a ja już po mojej owsiance z bananem na szklance mleka i słodziku z serkiem wiejskim i cynamonem, pycha była i dolałam do tego mleka trochę wody, co było więcej i czuję się tak przyjemnie pełna i czuję, że mam moc przenoszenia gór!

a teraz idę sobie prowiant na uczelnię robić
wielka micha sałatki i koktajl jestem ciekawa jak smakuje zmielony serek wiejski i czy w ogóle będzie pasował do tego koktajlu
Stary 2012-03-29, 08:09   #1588
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:
jestem ciekawa jak smakuje zmielony serek wiejski i czy w ogóle będzie pasował do tego koktajlu
Stary 2012-03-29, 08:24   #1589
LittleWoman
Zadomowienie

Hej Dziewuszki! Widzę, ze same ranne ptaszki tu są .
Wstałam niedawno i pędzę zaraz do kuchni zrobić sobie owsiankę .
...a @ nadal ni ma...

Milego dnia!
Stary 2012-03-29, 08:43   #1590
jeu
Zakorzenienie

Pstra, no bo w oryginalnej recepturze tego koktajlu jest kiwi, seler naciowy, trochę wody i miód, a ja dodałam jeszcze serka wiejskiego, co by trochę białka było ale nie jest w ogóle wyczuwalny, najbardziej to czuć tego selera!

a sałatki to wyszło mi tyle, że jak ją zjem to pęknę, chyba część zjem do mojego koktajlu, bo sam koktajl to mało ;D

Little, żadne ranne ptaszki, ale jak ma się uczelnie to co innego mi pozostaje?

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości