|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
jeu trzymaj się
jak sobie już wszystko zorganizowałaś ładnie i jak myślisz jakby tu zrobić żeby było dobrze ![]() ja w pracy aktivia z musli, w domu makaron pełnoziarnisty z sosem z marchewki, groszku i brokuła, kawałeczek indyka i sałatka z pekinki. 900 na skakance, rozciąganie a na kolacje jajeczniczka na cebulce i ze świeżym szczypiorkiem z ogródka
|
#1562 |
|
Szara Eminencja
|
jeu Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia
![]() Wczoraj poszłam pobiegać na bieżni - wszystkie urzadzenia aerobowe - zajęte Pozostaje mi plener...
|
|
|
|
#1563 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam wszystkie za wsparcie, jesteście nieocenione!!!!
![]() i nawołuje Was do tego, żebyście przed każdym treningiem - bieganie, skakanka itp. rozgrzewały się akurat brak rozgrzewki w moim wypadku NIE jest przyczyną przeciążenia, jednak brak rozgrzewki jest generalnie przyczyną schorzeń, więc przypominam - nie lekceważcie tego!czuję się dzisiaj kiepsko - i psychicznie i fizycznie. mam nadzieję, że ten stan ulegnie poprawie jutro, bo jak tak mam się czuć następne 2 tygodnie to podziękuję..
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Mogę do Was dołączyć? Mam 170cm wzrostu, ważę 70 kg, od tygodnia jestem na diecie MŻ-WR.Pomyślałam, że w grupie będzie raźniej
|
#1566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Little, ja nie wieje
ja juz po skakance dziś tylko x 700 ale tak wiało że skakankę mi wykrzywiało i znalazlam nowy sposób postawiłam sobie kamyk i skacząc na skakance przeskakiwałam go z boku na bok ciężko jak pieron ale fajnie ![]() a teraz czas na a6w ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
zarówno psychicznie jak i fizycznie i dietki będziesz się trzymać jak nigdy zobaczysz Cytat:
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Kochana, jak Ci na imię i do jakiego celu dążysz? ![]() Smerfetka, no ja myślę, że będę się tu dobrze czuć, czytając o waszych sukcesach lepiej się czuję dzisiaj było bardzo niedietkowo u mnie, ale musiałam się pocieszyć jedzeniem, nie żałuję ani grama zjedzonego jedzenia dzisiaj i zbieram siły na dietkowanie bez ruchu.uh, dostalam zwolnienie do końca roku z wfu, mam nadzieję, że uda mi się dogadać z prowadzącym tak, żeby mi zaliczył też ten semestr (w końcu upłynęła już jego połowa, a cały zimowy semestr przechodziłam ), więc jak się uda to będę miała wolne wtorki ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- aaa i jeszcze ![]() jakich używacie kremów antycell i ujędrniających? (albo 2w1) bo szukam jakiegoś, co by móc smarować teraz moją zdrową nóżkę, bo mam wrażenie, że trochę mi skóra wisi po tym odchudzaniu i że może się lekko naciągnąć i jeszcze ujędrnić ![]() a przyznaję się, że nigdy takich kremów nie stosowałam!
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam na imię Marta. 22 lata. Dążę do 63kg i będzie dobrze. We wakacje ważyłam 65kg i czułam się ok. Zmieniłam swoje nawyki żywieniowe. Odstawiłam białe pieczywo, napoje gazowane (choć czasem mam ochotę napić się szklanki coli i sobie nie odmawiam). Ograniczyłam słodycze do minimum, jeśli mam ochotę na coś słodkiego sięgam po gorzką czekoladę (nie całą tabliczkę, a paseczek) bądź cistaka LU Go Ćwiczę 4-5 razy w tyg. Hiity z TF lub http://www.youtube.com/watch?v=QtYgmDEddug Nie wiem czy nie za mało.. ![]() Ale chyba od przyszłego tygodnia wyciągnę tŻ na basen raz w tyg. To by było na tyle na razie. Jak coś to pytać A co do kremów antycellulitowych to najlepsze są Eveline Jeu życzę Ci szybkiego powrotu do formy
. Edytowane przez zielone_oko Czas edycji: 2012-03-28 o 20:11 |
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Marta, ja jestem Asia
mam nadzieję szybko wrócić do formy, bo jestem maniaczką ćwiczeń (dosłownie!)oczywiście, że TF to nie jest za mało, HIIT są najbardziej intensywnym wysiłkiem i bardzo dobrze spalają tłuszczyk, nie musisz więcej ćwiczyć, ale jak chcesz to pewnie, że możesz ![]() pamiętaj, że śniadanie ma być najbardziej obfitym posiłkiem w ciągu dnia - mówi się nawet, że powinno stanowić aż 25% kalorii z całego dnia, bo ma dać Ci kopa na cały dzień i ustrzec przed wieczornym podjadaniem :P na naszym wątku zdecydowanie królują owsianki jako śniadanie [zresztą sama się przekonasz :P]dlatego kanapki to wydają się mało... ![]() i nie za dużo chlebka (nawet ciemnego)? bo rano i wieczorem... my tu też na wątku cenimy kolacje typowo białkowe - jakieś omlety z samych jaj, jajecznice (lub inne konfiguracje jajek ), tuńczyka z puszki i do tego jakieś warzywka ![]() ale jak chudniesz jedząc węgle na kolacje to pozazdrościć dobrej przemiany materii :P no to biorę się zaczytanie recenzji tych kremów Eveline mam nadzieję, że znajdę coś dla siebie ![]() ułożyłam sobie plan na jutro jedzeniowy: I owsianka (15g otrębów + 35g płatków) z bananem na szklance mleka ze 100g serka wiejskiego II koktajl z selera naciowego i kiwi z miodem i serkiem wiejskim III sałatka grecka (ale taka naprawdę wielka, wielka micha) IV kurczak w sosie pomidorowym z brokułami i innymi warzywkami z połową woreczka kaszy gryczanej i to jest jakieś 1500kcal ![]() a wieczorem idę na piwo (Tyskie), więc wpadnie jeszcze jakieś 320kcal i pewnie po tym piwie zjem jeszcze jakieś jajo na twardo... więc zamknę się w 2000kcal - nie jest źle a piwa nie odmówię, bo dawno się nie widziałam z moimi Dziewczynami, więc głupio tak
|
#1570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Życzę powodzenia i wytrwalości w takim bądź razie, z nami napewno Ci się uda, mamy tu silną i zmotywowaną (z małymi upadkami, ale kto ich nie zalicza ) ekipę. Super, że jestes z nami!Też ćwiczę TF . Jestem ciekawa efektów, muszę dobrnąć do końca, aaaale będzie satysfakcja ![]() ...i też używam Eveline, tego chłodzącego. a'propos musze sobie kupić nowy bo mi się coś mało go robi ![]() Właśnie wróciłam z wieczornego joggingu, czuję się CUDOWNIE , juz wiem czemu byłam taka przymulona - brak tlenu. Teraz to ja mogę się uczyć ![]() Wcinam sałatkę, szybka kąpiel i wytężamy szare komóreczki
|
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu miło mi
Ja omletów nie lubię, ale pomyślę nad inną kolacyjką Owsiankę lubię , ale jakoś nie chce mi się jej gotować ja taki leniuszek jestem ![]() LittleWoman miło mi Ja tylko Hiity ćwiczę z TF bo przy Fire nie nadążam i się zniechęciłam..
. Edytowane przez zielone_oko Czas edycji: 2012-03-28 o 20:46 |
|
|
|
#1572 |
|
Zadomowienie
|
hmm...jeu, jak smakuje owsianka z serkiem wiejskim? Nigdy nie jadłam takiej, a nie wiem czy ryzykowac, bo jak nie będzie mi smakowac to będę zła
![]() Jutro tez z bananem...
Edytowane przez LittleWoman Czas edycji: 2012-03-28 o 20:45 |
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
zupełnie normalnie
tylko daję więcej słodziku trochę jadłaś serek wiejski na słodko? no to smakuje podobnie a to źródło białka, które mam niej kcal niż odżywka :P a ponieważ jutro zjem banana do owsianki to no cóż - muszę obciąć gdzieś kcal :Pno to kupię ten krem jak tak zachwalacie !
|
#1574 |
|
Raczkowanie
|
jeu, oszczędzaj się teraz jak się tylko da
![]() zielone_oko, witam na forum. Pamiętaj - razem raźniej ![]() Dzisiaj biegałam i to nawet więcej niż zwykle. Chyba kondycja mi się poprawia Zastanawiam się nad tymi Hiitami/ Hittem (?) z TF. Dobre to jest ? Jakbym co drugi dzień to ćwiczyła i codziennie biegała przynajmniej 20 min to byłoby ok ? Też parę razy jadłam owsiankę z wieśniakiem i muszę wam powiedzieć, że bardzo dobre i jeszcze bardziej zapychające
Edytowane przez choco loco Czas edycji: 2012-03-28 o 21:26 |
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Eh ciężkie to A6W sie robi
![]() Oczko, miło mi również i jestem Aneta obyś z nami wytrzymała jak najdłużej Jeu, co do balsamów tez miałam Eveline ale czerwonego rozgrzewającego i byłam zadowolona a teraz przerzuciłam się na tą oliwkę z Ziaji kiedyś o niej pisałam i na masażer 4000 i pomalu efekty zaczyna być widać a stosuję je dopiero 10 raz bo rano i wieczorkiem sobie robię ![]() Little, nie porwało Cię?? jak ja byłam z psinką na spacerze myślałam że łebek mi urwie ![]() Kurcze wiecie ale aż glupio mi się przyznać ale nie wiedziałam że tuńczyk ma AŻ tyle białka zjadłam go na kolację z jogurtem nat + papryka marynowana + ogórek konserwowy i według ileważy wyszło mi znacznie więcej białek niż wczoraj
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uciekam do wanny i poczytać książkę. Miłego wieczoru
|
|
#1577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wczoraj wyszło ponad 200.
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
no tuńczyk ma bardzo dużo białka, jak każda rybka
a do tego zdrowe tłuszcze dochodzą ^^ja na jutro mam taki rozkład: B:114,2 g T:61,4 g W:164,9 g Bł:19,5 g 1614 kcal więc nieźle ![]() zdecydowałam się jutro nie pić tego piwa, więc bilans wydaje się zupełnie okej ale to orientacyjny bilans, myślę że jeszcze ze 150kcal mogę dodać z warzyw i koncentratu pomidorowego, którego mam w kurczaku, ale nie wiem dokładnie jaką ilość, więc ciężko mi powiedzieć i wiecie co? teraz mam przymusowy odwyk od wagi, zważę się dopiero w piątek rano, bo w przyszły czwartek dopiero mi zdejmą szynę... więc ekhm, ciekawe jak to wytrzymam :X no ja na razie zastosuję eveline masażer kupię sobie kiedy indziej, bo na razie jednak muszę skompletować sprzęt do Turbo Jam i TurBo fire czyli matę, hantelki, piłkę fitness, taśmę i ekspandera ;p
|
#1579 |
|
Raczkowanie
|
u mnie jutro minie 30 dzien a6w, jestem w szoku ze dotarlam!!
co do eveline, fajne, ale znudzil mi sie, a po za tym, przy tych kremach trzeba byc bardzo systematycznym co oliwki z ziaji, szukalam w rossmanie i nie znazlam, ktory to dokladnie jest??
|
#1580 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Zazwyczaj jadam z serkiem homo lub twarogiem, więc zobaczę jak smakuje z wieśniaczkiem.Cytat:
Cytat:
, choć jak w jedną stronę biegłam to myslałam, ze padnę na twarz , za to z powrotem była nagroda - wiatr mnie pchał, więc w sumie nie czułam że biegne nie licząc tego, że się zawzięłam i chciałam pokonać samą siebie i mi sie udałoWow! Jestem pod wrażeniem! ![]() Pokaż efekty, koniecznie !A ja chodzę napuchnięta, @ jak nie było tak nie ma...a jajniki pobolewają, i cycki też , więc powinien już być...aż boję się wchodzić na wagę choć jadam w miarę ładnie od początku tygodnia.
|
|||
|
|
|
#1581 |
|
Raczkowanie
|
ja tak samo mam teraz, choc zauwazylam ze jem wiecej, zawsze tak mam przy @
|
#1582 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostane @ w weekend :P
jestem ciekawa jak bedzie u gina z moja noga, chyba babeczka bedzie musiala mi pomoc usiasc na swoim sprzecie Little, w ćwiczeniach chodzi o to, żeby pokonywać swoje granice ale pamiętaj, co za dużo to niezdrowo i mówie to ja kaleka -_- teraz bede robic wiecej przerw w swoich cwiczeniach... a na pewno nigdy nie skusze sie na dwa ciezkie treningi w ciagu jednego dnia
|
#1584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Zmykam spać, rano owsianka ![]() Dobrej nocy
|
|
|
|
|
#1585 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Jeu strasznie mi przykro z powodu nogi, ale widzę że się nie poddajesz, masz niezłe nastawienie, a to najważniejsze Cytat:
![]() witaj Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
przeszłam różne balsamy, tak naprawdę nie wiem czy coś dają, teraz jestem tez na ziaji, zobaczymyCytat:
![]() za a6wa co do oliwki to nie wiem czy Smerfetka ma tą co ja czyli https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...llulitowa.html bo jeszcze jest taka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ycellulit.html i taka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...drniajaca.html Puchatku, po twoim artykule o serach, powracam do jedzenia żółtych serów, byłam przekonana, że są tłuste i kaloryczne, a ten artykuł mnie ucieszył, bo byłam maniaczką sera ![]() miłego dnia Edytowane przez Pstra Czas edycji: 2012-03-29 o 07:38 |
|||||
|
|
|
#1586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mimo, że już trochę się odchudzam, waga dalej stoi w miejscu...nawet woda nie schodzi może dalej jem za dużo chyba będę się musiała jeszcze bardziej ograniczyć. Masowałam uda wczoraj bańką, wklepałam kremy, chyba trochę lepiej uda i pupa wyglądają ![]() Rano owsianka (3 łyżki płatków, 1 łyżka otrębów), szklanka mleka 2%, dwie łyżki budyniu, banan, wiórki Czytam książkę Allena Carra "Prosta metoda jak skutecznie pozbyć się zbędnych kilogramów"; już trochę więcej wiem, może coś mi pomoże. Miłego dnia
Focus T25! Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz. Edytowane przez Puchatek0807 Czas edycji: 2012-03-29 o 07:52 |
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiadomo, że lepiej uczyć się na własnych błędach, ale ja i tak wolę ponawoływać do rozgrzewki - może jednak któraś uniknie przez to kontuzji ![]() też jestem maniaczką żółtego sera, ba, wszelkich rodzajów sera mam z nim większe problemy niż z czekoladą Puchatek to, że waga nie leci może być spowodowane zbyt małą ilością jedzenia także niekoniecznie oznacza, że jesz za dużo, jak jesz za mało to waga też staje w miejscu, bo organizm robi zapas z każdej kalorii... podsumuj sobie na oko na ilewazy.pl, ile dziennie kcal jesz i rozkład B, T i W. wtedy będziemy kombinować, co jest nie tak... ![]() a ja już po mojej owsiance z bananem na szklance mleka i słodziku z serkiem wiejskim i cynamonem, pycha była i dolałam do tego mleka trochę wody, co było więcej i czuję się tak przyjemnie pełna i czuję, że mam moc przenoszenia gór! a teraz idę sobie prowiant na uczelnię robić ![]() wielka micha sałatki i koktajl jestem ciekawa jak smakuje zmielony serek wiejski i czy w ogóle będzie pasował do tego koktajlu
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1589 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewuszki! Widzę, ze same ranne ptaszki tu są
.Wstałam niedawno i pędzę zaraz do kuchni zrobić sobie owsiankę ...a @ nadal ni ma... ![]() Milego dnia! |
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Pstra, no bo w oryginalnej recepturze tego koktajlu jest kiwi, seler naciowy, trochę wody i miód, a ja dodałam jeszcze serka wiejskiego, co by trochę białka było
ale nie jest w ogóle wyczuwalny, najbardziej to czuć tego selera! ![]() a sałatki to wyszło mi tyle, że jak ją zjem to pęknę, chyba część zjem do mojego koktajlu, bo sam koktajl to mało ;D Little, żadne ranne ptaszki, ale jak ma się uczelnie to co innego mi pozostaje?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

jak sobie już wszystko zorganizowałaś ładnie i jak myślisz jakby tu zrobić żeby było dobrze 

Pozostaje mi plener...

akurat brak rozgrzewki w moim wypadku NIE jest przyczyną przeciążenia, jednak brak rozgrzewki jest generalnie przyczyną schorzeń, więc przypominam - nie lekceważcie tego!
postawiłam sobie kamyk i skacząc na skakance przeskakiwałam go z boku na bok ciężko jak pieron ale fajnie 

zjadłam go na kolację z jogurtem nat + papryka marynowana + ogórek konserwowy 
może dalej jem za dużo