|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczna - cz. V
A teraz ide się wkur************* przy kłakach O_o
|
#3542 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisałam wszystko ładnie i grzecznie w mailu, w odpowiedzi dostałam, że zostanie to wzięte pod uwagę przy ocenie i żebym się nie martwiła Ogólnie to dziewczyny strasznie się sobą inspirowały, a ja z kolei jak najbardziej coś innego chciałam...bez sensu w jednym konkursie powielać ten sam istotny element co ktoś inny...po co?Cytat:
Pochwal się później jak poszło![]() Cytat:
Cytat:
Przez Lolitę zakochałam się w jego książkach![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
||||||||
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja doczytałam Lolitę do momentu, kiedy opisuje te wszystkie miejsca, co odwiedzali i dalej się nie mogę przemóc
a za klasykę się muszę też wziąć ![]() Cytat:
![]() Przekroczyłam 20tys wyświetleń na blogu
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem: Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć." Éric-Emmanuel Schmitt Edytowane przez asqua92 Czas edycji: 2012-03-28 o 19:39 |
|
|
|
|
#3544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja na razie o tych "późniejszych ewentualnościach" nie myślę bo tak jak napisałaś człowiek by zwariował
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
|
#3545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jutro idę po zakupy na rozdanie
Myślę, że wystartuje w prima aprilis
|
|
|
|
#3547 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dokładnie a nie czytałam, jak dopadnę gdzieś to poczytam Cytat:
![]()
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie na serio, obiecuję
Jak długo powinno trwać rozdanie? W sensie ile czasu powinnam dać na zgłoszenia? Miesiąc? Czy to za dużo? |
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odnośnie skutków odstawiennych - 12 lutego wzięłam ostatnią tabletkę i czekam na pierwszy okres. W tym czasie przechodziłam chyba wszystkie możliwe dolegliwości - tydzień miałam apetyt chłopa pracującego w kamieniołomach i non stop coś pogryzałam, następny miałam tydzień płaczków i najmniejsza głupota wywoływała u mnie łzy (np. jak mój kocias do mnie podszedł i się otarł z lubością no masakra! teraz drugi tydzień jest w miarę normalnie pod względem nastrojów moich, więc czekam aż coś wyskoczy. A, w międzyczasie przygód w humorem dostałam 'trądu' na twarzy i dopiero w tym tygodniu zaczęło mi się coś uspokajać.Niemniej, ja jestem na to nastawiona, bo po hormonach organizm może dochodzić do siebie nawet 6-7 miesięcy i dopiero po takim czasie normalnie samodzielnie funkcjonować - stąd też cykle po 50-60 dni mogą się zdarzać... No, udało mi się nawet dziś wrzucić notkę na bloga, zrobić mani, który mi się strasznie spodobał mimo swojej prostoty i nie omieszkam się nim pochwalić w najbliższym czasie oraz poprasować ubrania do wystawienia, a zaraz się biorę za robienie zdjęć to był dobry dzień!
|
|
|
|
|
#3551 |
|
po prostu Em :)
|
Przecież firma Eveline współpracowała też z LaMode, gdzie były takie same zasady i wtedy wiele osób ich broniło
Może teraz podejmują współpracę z blogerkami na własną rękę stawiając takie same wymagania
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Panna mrau - mój organizm dochodził do siebie przez ok 4 lata
![]() Właśnie wyciągnęłam z piekarnika ciasteczka z ciasta francuskiego z brzoskwiniami
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-03-28 o 21:39 |
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzynko dużo zdrowia dla Tż
![]() Mi na szczęście cycki po tabletkach anty nie urosły bo chyba bym się załamała ale za to uda mi urosły spasłam się a tu lato niedługo wczoraj spodenki przymierzałam i masakra
|
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojawilo mi sie duzo rozstepow, brzuch mam jak w ciazy, cycki nadal male, aaa masakra, dlatego czesto mam takie checi odstawic te tabsy
|
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
live long and prosper Edytowane przez Damaris_ Czas edycji: 2012-03-28 o 21:39 |
|
|
|
|
#3557 |
|
Konto usunięte
|
Postanowiłam powrócić do blogowania, zapomniałam już jaką frajde mi to sprawiało.
Nieśmiało witam na wątku i odrazu zadaje pytanie. Powiedzcie mi co sądzicie o zdjęciach na moim blogu? Mogą być czy widać że robi je (i próbuje lekko obrabiać) komplety laik? ![]() Ja patrze na starsze zdjecia widzę sporą różnicę na plus ale obawiam się ze mogę być nieobiektywna, lepiej spytać innych |
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Nie myślałaś, żeby zmienić tabletki?
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3560 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Ciekawa jestem, kto się skusi na tę "propozycję"
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już dziś nie chcę o tym myśleć, po świętach idę do gina, to z nim pogadam i może mnie trochę uspokoi w różnych kwestiach taką mam nadzieję
|
|
|
#3562 |
|
Rozeznanie
|
Aaa dziewczyny, myślałam, że zawału dostałam. Przed chwilą klikam na bloga i pojawia mi się "twój blog został usunięty"! Naklikałam, kazali mi wpisać numer telefonu, kod weryfikacyjny i działa... A moja pierwsza myśl - szlag, nie zapisałam kopii! Zapisujcie kopie bo te blogger coś mąci.
Rodzynka trzymam kciuki za zdrowie Twojego TŻa.
|
#3564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzynka..kciuki za zdrowie Tżta...mysle ze moze i dobrze ze go w niemczech wzielo to mu badania porzadnie porobili bo u nas lubia sobie bagatelizowac niektore rzeczy :/
ja nie dostalam zadnego maila odnosnie wspolpracy , ale jak czytam ze tylko pozytywne opinie to pffff moze lepiej ze nie dostalam bo szybko sie denerwuje ostatnio i moge ladnego maila wysmarowac:P haha ostatnio z Glazel do mnie pisali , odpisalam i cisza :P pewnie cisza bo nie zgodzilam sie na sprzedawanie ich ksiazki , ale moj blog to nie sklep moge napisac notke ze bedzie ksiazka do kupienia ale bez jajcow
|
#3566 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, przyszłam znowu do was po wasze złote rady.
![]() Część z was może pamięta, że złożyłam podanie na studia w anglii. Jedna z dwóch uczelni, na których najbardziej mi zależało napisała mi że bardzo chcą zobaczyć moje portfolio i że ogólnie na ten kierunek przeprowadzają interview, ale zdają sobie sprawę z tego że mieszkam za granicą, w związku z czym z przyjazdem na 15minutową rozmowę mógłby być problem (swoją drogą bardzo miło z ich strony, moja koleżanka musiała już 2 razy lecieć jak jej uniwersytety odpowiedziały ).No i teraz na czym polega mój problem: Przygotowałam już portfolio i nagrałam dla nich krótki filmik, nic specjalnego 3 minuty o tym że dziękuję im za rozważenie mojej aplikacji, że doceniam to że nie chcieli mi robić problemu rozmową kwalifikacyjną, ALE taka rozmowa to także szansa dla mnie, żeby im pokazać kim jestem i że jestem osobą odpowiednią na ten kierunek i dlatego też nagrywam ten filmik. Mówię po angielsku, raczej płynnie, ale jest w filmiku kilka momentów które musiałam wyciąć i to widać.:p Filmik jest w jakości HD, tło jest jasne, schludne, jestem kolorowo ubrana, w kwestii estetyki raczej im nie będzie nic przeszkadzać. ![]() I teraz zastanawiam się czy im to w ogóle wysyłać. Mój angielski idealny nie jest, trochę błędów robię, z resztą w ciągu tych 3 minut raczej nie popisywałam się nie wiadomo jak wyszukanym słownictwem, tylko mówiłam prostymi słowami to co chciałam przekazać. Z jednej strony szukają osób kreatywnych, które ich czymś zaskoczą, więc to byłoby coś takiego (o ile w ogóle taki filmik włączą), na dodatek jest to dla mnie szansa żeby w ogóle im się pokazać na oczy. Z drugiej strony, boję się że mnie skreślą, za to że jestem nachalna i robię błędy w angielskim, bo to nigdy nic nie wiadomo, kto to obejrzy. Wysyłać, czy nie?
|
|
|
|
#3567 |
|
Rozeznanie
|
Hmm, nie wiem jak to dokładnie działa, ale jest coś takiego jak eksportuj bloga, mam nadzieję, że w razie czego coś tam się zachowa...
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko żebym wiedziała jak
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem: Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć." Éric-Emmanuel Schmitt Edytowane przez asqua92 Czas edycji: 2012-03-28 o 22:20 |
|
|
|
|
#3569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
Mysle, ze nie beda patrzyli na bledy, wazne bys rozumiala i umiala sie dogadac,
|
||
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

Napisałam wszystko ładnie i grzecznie w mailu, w odpowiedzi dostałam, że zostanie to wzięte pod uwagę przy ocenie i żebym się nie martwiła
Ogólnie to dziewczyny strasznie się sobą inspirowały, a ja z kolei jak najbardziej coś innego chciałam...bez sensu w jednym konkursie powielać ten sam istotny element co ktoś inny...po co?
Pochwal się później jak poszło

a za klasykę się muszę też wziąć 

Może teraz podejmują współpracę z blogerkami na własną rękę stawiając takie same wymagania 

pojawilo mi sie duzo rozstepow, brzuch mam jak w ciazy, cycki nadal male, aaa masakra, dlatego czesto mam takie checi odstawic te tabsy