Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-28, 22:16   #2551
agnes j
Raczkowanie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

hej PM-ki!!!!! ))

czy, ktoras z Was natknela sie na opinie www.zaprojektujsuknie.pl ??? widze, ze szyja w "wirtualnym salonie" werę i demetris, czyli 2 suknie, ktore mi sie straszliwie podobają (nad ktorymi sie zastanawiam),tylko że...... nie rozumiem sama mam sie mierzyc??? z krawcowa nigdy sie nie spotkam na przymiarke??? jakies to dziwne, nie sadzicie???
czy ktoraś z Was cos wie? cos moze doradzic? bylabym wdzieczna

P.S. zaczynam miec stresa, za pol roku mowie "TAAAK", dlatego za wszystkie PM-ki, ktore maja jeszcze mniej czasu ode mnie mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!
agnes j jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 22:16   #2552
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
seriooo???? ejjj to moze sie znamy ja dokladnie mieszkam w Brattvag, ok 35 km, moze kojarzysz
My jedziemy na swieta.. samochodem ja sie boje latac:P
strach ma wielkie oczy, pordóż samolotem jest dużo bardziej bezpieczniejsza i wygodniejsza, przełam się
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 22:23   #2553
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
hmm, mieszkałam w Bratvag city 3 lata temu przez miesiąc ale później przenieśliśmy się właśnie do Alesund. Ale akcja Pięknie tam macie Tylko to troszkę mała mieścinka i niewiele się tam dzieje, choć w sumie u nas niewiele więcej Ale nie przepraszam w B.jest kino i pamiętam jak byliśmy z TŻ na KINGSIZIE i SEKSMISJI, za frii Były wtedy organizowane takie spotkanka dla Polaków mieszkających w B.i okolicy - miło było

ale jaja hehe no slabe atrakcje tutaj maja no taka wiocha a ćino () jest Wy tam w Moa chociaz Amfi i McDonaldsa macie , tam czesto bywamy jak uda mi sie TZ na szoping nagadać kurde jakis świat jest maly

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
strach ma wielkie oczy, pordóż samolotem jest dużo bardziej bezpieczniejsza i wygodniejsza, przełam się
wiem, ze niby bezpieczniej, jak musze to wsiadam do tego samolotu, ale wole czuć grunt pod nogami
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 22:25   #2554
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
ale jaja hehe no slabe atrakcje tutaj maja no taka wiocha a ćino () jest Wy tam w Moa chociaz Amfi i McDonaldsa macie , tam czesto bywamy jak uda mi sie TZ na szoping nagadać kurde jakis świat jest maly
ja, ja Kilka sklepów na krzyż ale cokolwiek jest no nie powiem heh, no rzeczywiście mały ten świat Daj znać jak będziecie/będziesz kiedy w "mieście" to może na jakąś kawkę wyskoczymy
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 22:30   #2555
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
ja, ja Kilka sklepów na krzyż ale cokolwiek jest no nie powiem heh, no rzeczywiście mały ten świat Daj znać jak będziecie/będziesz kiedy w "mieście" to może na jakąś kawkę wyskoczymy

no jasne jak przyjedziemy z PL to na pewno do "miasta" zawitamy chcesz cos z Polski? parówki? ogórki? kurde tutaj dziewczyny sie spotykają z wizazu, bo mają blisko do siebie, ja moglam o tym pomarzyć, bo nie dosc, ze jestem tutaj, to w PL mieszkam na polnocy,a tutaj nikogo nie ma z tej okolicy, wiec takiej niespodzianki (Ciebie) sie nie spodziewalam
Stary 2012-03-28, 22:32   #2556
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ja w "ene" nie cierpie tego określenia, byłam raz w życiu i to już grubo po 18 i czułam się jak pacjent geriatrii na noworodkach
W dawnym Epsilonie bywałam, a teraz często bywamy w Pomaranczy bo mamy blisko, w Fashion też bywam czasem- lubię, i do Base'a częściej niż do Fashion jeździmy ale tam troche snobiarnia bo mnie wkurza

Co do dzielni- ja mieszkanka wsi często stosuje zwroty: u mnie w mieście, u mnie w hrabstwie, u mnie na osiedlu... na dzielni jak widać też
Boze nie moge z Toba
o fashion mowilam jako o imprezie na kilku poziomach, tez nie bywam tam czesto, bo niestety robi sie tam coraz gorsze towarzystwo, w Base bywam czesciej glownie dlatego ze wlasciciel to znajomy TZ, ale nie lubie tam ciasnego parkietu a poza tym to chyba teraz nie mam swojego ulubionego miejsca, kazde ma swoj klimat i swoj charakter, jedne sa lepsze do posiedzenia (Drukarnia), inne do wypicia pysznego truskawkowego drinka (u Louisa) - o tak!! to jedno z moich uzaleznien inne znow maja piekne wnetrza (Taawa) itd. itd.

Cytat:
ale fajnie sie dziewczyny spotkalyscie ja jutro wysylam zaproszenia do Molde, wiec leca prawie do Was

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 22:35   #2557
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

ale fajnie sie dziewczyny spotkalyscie ja jutro wysylam zaproszenia do Molde, wiec leca prawie do Was

a nie chcialaś sie pofatygować osobiscie? haha bylybyśmy już 3
Stary 2012-03-28, 22:40   #2558
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
a nie chcialaś sie pofatygować osobiscie? haha bylybyśmy już 3
hehe moze po weselu ale kiedys na pewno!! gdyby nie koszty wesela to juz na 100% bym tam byla

Stary 2012-03-28, 22:41   #2559
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
no jasne jak przyjedziemy z PL to na pewno do "miasta" zawitamy chcesz cos z Polski? parówki? ogórki? kurde tutaj dziewczyny sie spotykają z wizazu, bo mają blisko do siebie, ja moglam o tym pomarzyć, bo nie dosc, ze jestem tutaj, to w PL mieszkam na polnocy,a tutaj nikogo nie ma z tej okolicy, wiec takiej niespodzianki (Ciebie) sie nie spodziewalam
WoW! Cały czas mi się micha smieje Strasznie mi miło, że się zgadałyśmy Mam tu koleżanki ale jedna więcej nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie Kurcze za paróweczki dziękuję<tutaj maja całkiem niezłe swoją drogą> ale pomyslę, pomyślę. To ja czekam na Ciebie w takim razie i jak tylko pojawisz się z powrotem w No to daj znaka Oj znam, tez nie mam z kim obgadać spraw weselnych na żywca, zostaje tylko albo aż wizaż
Ale zrobiłyśmy offtopik, mam nadzieję, że inne wizażanki się nie pogniewają

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:

Stary 2012-03-28, 22:41   #2560
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
hehe moze po weselu ale kiedys na pewno!! gdyby nie koszty wesela to juz na 100% bym tam byla

licze, ze kiedyś i Ciebie tutaj spotkam superancko by bylo
Stary 2012-03-28, 22:42   #2561
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
WoW! Cały czas mi się micha smieje Strasznie mi miło, że się zgadałyśmy Mam tu koleżanki ale jedna więcej nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie Kurcze za paróweczki dziękuję<tutaj maja całkiem niezłe swoją drogą> ale pomyslę, pomyślę. To ja czekam na Ciebie w takim razie i jak tylko pojawisz się z powrotem w No to daj znaka Oj znam, tez nie mam z kim obgadać spraw weselnych na żywca, zostaje tylko albo aż wizaż

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

nie takie offtopiki tutaj bywaly

Stary 2012-03-28, 22:43   #2562
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

dobra jak tylko wrocimy to dam znac a Ty nie znikaj z Wizażu czasami ile masz lat tak btw?
Stary 2012-03-28, 22:46   #2563
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Boze nie moge z Toba
o fashion mowilam jako o imprezie na kilku poziomach, tez nie bywam tam czesto, bo niestety robi sie tam coraz gorsze towarzystwo, w Base bywam czesciej glownie dlatego ze wlasciciel to znajomy TZ, ale nie lubie tam ciasnego parkietu a poza tym to chyba teraz nie mam swojego ulubionego miejsca, kazde ma swoj klimat i swoj charakter, jedne sa lepsze do posiedzenia (Drukarnia), inne do wypicia pysznego truskawkowego drinka (u Louisa) - o tak!! to jedno z moich uzaleznien inne znow maja piekne wnetrza (Taawa) itd. itd.

taawa i podświetlane, kwiatowe stoliczki moi znajomi jednak wolą w base albo coco poruszać się więc z reguły tam trafiamy.
co do geriartii i noworodków.
ostatnio byliśmy w pomarańczy i minęło nas takie dziewczątko, ma 18 lat albo wiecej ale jest taka malunia, szczuplunia itp. Ja ją kojarzę, moja przyjaciółka nie, minęłyśmy ją a ona do mnie: widziałaś ten żłobek?
ale czasem ma się takie wrażenie, zwłaszcza jak te siksy są schlane gorzej niż nie jeden facet.

Cytat:
licze, ze kiedyś i Ciebie tutaj spotkam superancko by bylo
Stary 2012-03-28, 22:47   #2564
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
dobra jak tylko wrocimy to dam znac a Ty nie znikaj z Wizażu czasami ile masz lat tak btw?
Spokojnie, spokojnie dopiero się pojawiłam i nigdzie sie nie wybieram. Mam 25 lat, a Ty? Długo tu jesteście tak w ogóle? Jak Wam się tu podoba? Właśnie Tżto mi marudzi że odkąd się "zapisałam" na wizaża to tylko to mi w głowie, a jego ignoruję Zazdrośnik
Stary 2012-03-28, 22:51   #2565
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie, spokojnie dopiero się pojawiłam i nigdzie sie nie wybieram. Mam 25 lat, a Ty? Długo tu jesteście tak w ogóle? Jak Wam się tu podoba? Właśnie Tżto mi marudzi że odkąd się "zapisałam" na wizaża to tylko to mi w głowie, a jego ignoruję Zazdrośnik

ja mam 24 a TZ 27 wiec super! jestesmy 3 lata jak dla mne troszke za spkojnie i pogoda mi nie odpowiada ale wracac jeszcze nie planujemy moj TZ tez jest zazdrosny o Wizaz ale On wtedy wlacza sobie jakąś gierke czy czyta cos w necie i mam chwile spokoju hehe używam argumentu:"wolisz, zebym sie Ciebie pytala o wszystkie ślubne ☠☠☠☠☠☠☠y? " i odpowiedz jest jasna heh

dobra, ja spadam bo TZ mnie do łoża wzywa dobrej nocki
Stary 2012-03-28, 22:57   #2566
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
ja mam 24 a TZ 27 wiec super! jestesmy 3 lata jak dla mne troszke za spkojnie i pogoda mi nie odpowiada ale wracac jeszcze nie planujemy moj TZ tez jest zazdrosny o Wizaz ale On wtedy wlacza sobie jakąś gierke czy czyta cos w necie i mam chwile spokoju hehe używam argumentu:"wolisz, zebym sie Ciebie pytala o wszystkie ślubne ☠☠☠☠☠☠☠y? " i odpowiedz jest jasna heh

dobra, ja spadam bo TZ mnie do łoża wzywa dobrej nocki
O ja, my tez tu mieszkamy 3 lata, no troszke ponad Nieźle, a mój TZto ma 29, staruszek Smieję, się z niego że mogłam sobie znaleźc młodszego. Ja tez uciekam, jutro trzeba wcześnie wstać

Dziękuje wszystkim PM za miłe przyjęcie mnie Dobranoc
Stary 2012-03-28, 23:02   #2567
sloneczko740
Rozeznanie

hej dziewczynki....brak czasu na wszystko.... tak pochłonęła mnie ta praca że nie mam na nic czasu...
ten czas tak szybko leci a ja jestem w czarnej ze sprawami ślubnymi ehm...

_Paulinka_ patrze że my z tego samego wieku jesteśmy i nasi TŻowie tak samo

lece spać kochane bo musze o 5 wstać... jestem ledwo żywa.. oczka mi się już same zamykają
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 23:10   #2568
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki....brak czasu na wszystko.... tak pochłonęła mnie ta praca że nie mam na nic czasu...
ten czas tak szybko leci a ja jestem w czarnej ze sprawami ślubnymi ehm...

lece spać kochane bo musze o 5 wstać... jestem ledwo żywa.. oczka mi się już same zamykają
Tak samo. Prosiłam o zwolnienie tempa czasu, ale było zero odzewu, smutno mi się zrobiło. Wkurzyłam się z tym programowaniem, nie mam pomysłu idę spać pobudka o 5:/
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 23:22   #2569
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Moje winietki Was pozdrawiają... se wymyśliłam na koniec ...

Jak zakupię resztę potrzebnych do efektu finalnego rzeczy,to Wam pokażę, z czym sie borykam po nocy

A usadzenie gości wstępne zrobiłam, w najbardziej optymalnym ustawieniu wyszło, że będziemy siedzieli tylko ze świadkami Ale jeszcze w weekend coś pokombinuję.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-29, 06:35   #2570
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki

Ale miałam okropną noc. Takie straszne sny np że TŻ mnie zostawił, że buty przyszły w kawałkach do poskładania na dodatek były czerwone za duże i wysokie. Choć najgorszy był ten pierwszy sen i co się obudziłam to i tak jak usnełam to był dalszy ciąg
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 06:38   #2571
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
A bonarka jest daleko od krakowskiej? bo w kwietniu wybieram się z mamą i siostrą do Krakowa i teraz mam dylemat po tym co piszecie

Dziewczyny, co do bielizny to te z was które maja suknię bez ramiączek, jakie propozycje rozwiązań wam proponowano? Coś będą doszywać do sukni, jakieś specjalne miseczki? czy macie kupić same bardotki bez ramiączek i to będzie doszyte do sukni?

wiktusiaczek mogę wiedzieć gdzie taki pasek do sukni znalazłaś?
Ja mialam kupic bardoetke, ktora nie bedzie wszyta do suknie... z tylu mam wizanie gorsetowe, wiec mysle ze bedzie sie trzymac

Dziewczyny wymyslilam sobie, zeby zrobic takie kule na ozdoby przy obejsciu wokol domu, gdzie na plocie powiesic i moze przy wejsciu do domu, co o tym myslicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kule.jpg (34,5 KB, 23 załadowań)
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 06:39   #2572
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Moje winietki Was pozdrawiają... se wymyśliłam na koniec ...

Jak zakupię resztę potrzebnych do efektu finalnego rzeczy,to Wam pokażę, z czym sie borykam po nocy

A usadzenie gości wstępne zrobiłam, w najbardziej optymalnym ustawieniu wyszło, że będziemy siedzieli tylko ze świadkami Ale jeszcze w weekend coś pokombinuję.
Masakra, ze Ty do takiej godziny siedziec i cos robisz mnie tez to czeka? Powinnas juz teraz chodzic szybko spac i ladowac bateryjki na slub!
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki

Ale miałam okropną noc. Takie straszne sny np że TŻ mnie zostawił, że buty przyszły w kawałkach do poskładania na dodatek były czerwone za duże i wysokie. Choć najgorszy był ten pierwszy sen i co się obudziłam to i tak jak usnełam to był dalszy ciąg
Oj ja tez dzisiaj mialam okropne sny, glownie z Tż, ale nieslubnych... bardziej jakies kawalerskie glupoty... wczoraj rozmawialismy o panienskim i kawalarskim i mi sie juz glupoty snily...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 06:50   #2573
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Ja mialam kupic bardoetke, ktora nie bedzie wszyta do suknie... z tylu mam wizanie gorsetowe, wiec mysle ze bedzie sie trzymac

Dziewczyny wymyslilam sobie, zeby zrobic takie kule na ozdoby przy obejsciu wokol domu, gdzie na plocie powiesic i moze przy wejsciu do domu, co o tym myslicie?
Te kule są ładne, gdyby pasowało mi to do sali to chciałabym z żywych kwiatów do dekoracji Na dekorację płotu sztuczne mogą być jak najbardziej, ale chyba trudno będzie je wykonać... Chyba, że się mylę, ale się nie znam na tym
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 06:53   #2574
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
bo czasami najprostsze rozwiązania sa najlepsze
To co. Teraz ciąg dalszy poszukiwania bielizny ?
przelew poszedł będą takie jak Wam pokazałam a bieliznę dziś wymieniam byłam w tym Intmissimi i nic mnie tam nie powaliło na kolana a może nie mieli tych modelów biustonoszy co są u Was
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 07:13   #2575
fablous
Zakorzenienie

Witajcie
U was też taki ponury dzień? Nic tylko zostać pod kocykiem z kubkiem gorącej herbaty. A najgorsze, że cały weekend się tak zapowiada
Jestem dziś umówiona na przedłużenie rzęs . Nigdy do tej pory nie miałam robionego takiego zabiegu więc jestem bardzo ciekawa jak wyjdzie.

Edytowane przez fablous
Czas edycji: 2012-03-29 o 07:15
fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 07:16   #2576
Agis88
Raczkowanie

Witajcie z rana ależ dzisiaj brzydko w Lublinie aż sie wychodzic nie che...
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki

Dzisiaj to chyba jakaś noc feralna, ja tez mialam dziwne sny, wczoraj w okolicach UMCS- uwidzialam taksówkę - dużego fiata z takimi płomieniami po bokach a dzisiaj w nocy mi sie śniło ze jedziemy nią do ślubu...

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość

Kule fajne, sama o takich myślałam ale nie mam zadnych zdolnosci plastycznych i troche boję się tego podjac....
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 07:26   #2577
tusia_m
Zakorzenienie

Dzien dobry laseczki

Widzę, że kolejne zestawienia ślubne się pojawiły

U mnie na razie załatwianie ślubnych spraw stanęło w miejscu, bo TZ chodzi na popołudnie do pracy. w przyszłym tyg. chcemy jechać w końcu wybrać te zaproszenia.

Miłego dnia

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 07:26   #2578
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka Lachoniki
We Wro znowu wiatr głowę urywa i chodzę taka zamulona od wczoraj.

Cytat:
Podeszlam ambitnie do sprawy i.... zrobilam zestawienie 100 dniowkowe Zaraz wklejam wszystko

Beda na nim od razu rzeczy ktorych jeszcze nie widzialyscie: zaproszenia i obraczki niestety zdjecia telefoniczne, ale moj aparat jak zwykle rozladowany

Opowiem Wam znow historie zwizazana z TZ i jego znajomoscia nazewnictwa odziezowego
Mowie mu, ze musimy pojechac do galerii, bo chce sobie kupic bezowy trencz.
TZ - to jest to cos do sukni? Zdecydowalas ze jednak bedzie z trenczem?
JA - Kochanie do sukni jest TREN i tego sie w galerii nie da kupic
TZ - Aaa..
i tutaj nasapilo zobrazowanie czym jest trencz, nawiazanie do czasow PRLu, pokazanie kilku osob w trenczach na ulicy i edukacja na tym sie zakonczyla.
Dzis TZ dzwoni do mnie:
TZ - Wiesz... snilo mi sie ze oboje kupilismy sobie to PONCZO, o ktorym wczoraj mi opowiadalas, ja sobie kupilem takie do kostek
JA -
Wyobrazilam sobie TZ w ponczo do kostek i nie moglam przestac sie smiac przez 10 min.
Wasza konwersacja rozwaliła mnie na łopatki. Udany jest Twój TŻcik, oj udany Będę zacieszać cały dzien w pracy i będą się na mnie dziwnie patrzeć
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 07:35   #2579
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Witajcie
U was też taki ponury dzień? Nic tylko zostać pod kocykiem z kubkiem gorącej herbaty. A najgorsze, że cały weekend się tak zapowiada
Jestem dziś umówiona na przedłużenie rzęs . Nigdy do tej pory nie miałam robionego takiego zabiegu więc jestem bardzo ciekawa jak wyjdzie.

oooo

koniecznie zrob foto rzez przed i po , oki ? :pro si:

tez o tym mysle

hejo dziewczynki

ja dopiero sie zwloklam z łóżka
ale zamulony dzien bedzie
i zimno i taki wiatr ze glowe urywa...
wyciagam zimowy laszcz dzisiaj

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 07:36   #2580
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no tak kindziowa kreweta wymiata

za zestawienia

a teraz tadam wybrałam takie buciki:
- będą wygodne i nie będę się męczyć na własnym weselu będę mogła biegać skakać i kopnąć TŻ w dupę jak mnie wkurzy
- bez dodatków ze względu na moją halkę, żeby nic mi się nie zaczepiało
No sadystka. Już na weselu przemoc chce uskuteczniać
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Tenebrosko i inne dziewczynki, które myślą nad obiadem dla zespołu/foto/wideo.

Jako foto powiem Wam tak - dostaję normalnie posiłki w przerwach i mam mały poczęstunek w kąciku, gdzie najczęściej siedzę z zespołem/foto. Oczywiście, jeśli ktoś nie chce - to wystarczy poinformować i każdy załatwi sobie prowiant sam- w końcu płacicie mi za usługę i nie macie obowiązku dawać jeść Ale tak się utarło, że się częstuje. Wesele to takie specyficzne wydarzenie, że wręcz obcy ludzie jak zespół stają się " gośćmi" pary młodej.

A po za tym patrząc na smakołyki przez całą noc chyba by mi język do d.uciekł
Jestem tego samego zdania. Nasz obsługa będzie miała takie samo jedzonko, jak reszta gości Praca, pracą, ale jest to praca specyficzna i obsługa tworzy w jakiś sposób ten dzień.
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33199326]np. Kasia Cichopek nie poczęstowała zespołu

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

wyślę Wam pewien kawał wyhaczyłam go na fejsie

Pewien facet, przez kilka lat miał kochankę, Włoszkę. Pewnej nocy
> oświadczyła, że jest w ciąży.
> On nie chcąc zrujnować swojej reputacji i małżeństwa, dał jej sporą sumę
> pieniędzy,
> aby wyjechała do Włoch i tam urodziła dziecko, aby uniknąć skandalu.
> Zaproponował również płacenie alimentów do 18 roku życia na dziecko.
> Ona się zgodziła, ale spytała: - Jak mam przesłać Ci wiadomość, kiedy
> dziecko się .........urodzi?
> - Aby utrzymać wszystko w sekrecie, wyślij mi pocztówkę na mój adres
> domowy,
> z jednym tylko słowem "spaghetti", wtenczas zacznę słać Ci alimenty na
> utrzymanie dziecka. I ona wyjechała
> Po około 9 miesiącach facet wieczorem wraca do domu z pracy, a tu żona
> mówi:
> - Dostałeś jakąś bardzo dziwną kartkę pocztową, nic nie rozumiem co to za
> kartka.
> Mąż na to: - Daj mi tę kartkę, zobaczę co to? Żona dała mężowi kartkę
> bacznie go obserwując.
> Mąż zaczął czytać pocztówkę, zbladł jak ściana i... zemdlał;
> Na kartce było napisane: spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti,spaghetti.
> Trzy porcje z kulkami mięsnymi, dwie bez. Wyślij więcej sosu.[/QUOTE]
Ło matko Facet do końca życia nie zje spagetti, bo będzie miał uraz
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości