Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012 cz. XX - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-29, 08:38   #2581
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

Cześć Do weekendu jeszcze 2 dni w pracy. Uff...

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Podeszlam ambitnie do sprawy i.... zrobilam zestawienie 100 dniowkowe Zaraz wklejam wszystko

Beda na nim od razu rzeczy ktorych jeszcze nie widzialyscie: zaproszenia i obraczki niestety zdjecia telefoniczne, ale moj aparat jak zwykle rozladowany

Opowiem Wam znow historie zwizazana z TZ i jego znajomoscia nazewnictwa odziezowego
Mowie mu, ze musimy pojechac do galerii, bo chce sobie kupic bezowy trencz.
TZ - to jest to cos do sukni? Zdecydowalas ze jednak bedzie z trenczem?
JA - Kochanie do sukni jest TREN i tego sie w galerii nie da kupic
TZ - Aaa..
i tutaj nasapilo zobrazowanie czym jest trencz, nawiazanie do czasow PRLu, pokazanie kilku osob w trenczach na ulicy i edukacja na tym sie zakonczyla.
Dzis TZ dzwoni do mnie:
TZ - Wiesz... snilo mi sie ze oboje kupilismy sobie to PONCZO, o ktorym wczoraj mi opowiadalas, ja sobie kupilem takie do kostek
JA -
Wyobrazilam sobie TZ w ponczo do kostek i nie moglam przestac sie smiac przez 10 min.
Faceci są najlepsi w te klocki Ale pewnie jakby któraś z nas miała wejść w rozmowe o kupowaniu jakichś wkrętó, śróbek itd. to by TŻetowie też mieli co opowiadać.

Słownik mojego TŻeta:
welon - moskitiera
stroik do włosów - satelita
I mi się pytał ile to kanałów odbiera?

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 08:39   #2582
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33199729]dziewczyny ponawiam pytanie i jak mi nie odpowiecie to Was uduszę

Czy 180zł za bukiet młodej to dużo?
[/QUOTE]
Jak dla mnie to dużo. Ja jestem tak uparta, że prędzej pójde z pękiem chwastów z pola , niż wydam tyle kasy na bukiet.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 08:50   #2583
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
LadyStar
Zestawienie 100-dniowkowe

kolor przewodni : złoto,czerń i biel
data 07.07.2012

Piękne zestawienie

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Przysięgam, że jak TŻ dalej będzie mi tak rozpierniczał cały system usadzenia dości to własnymi rękami go udusze i do ślubu nie dojdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gdyby jeszcze swoich usadzał to ok, ale on mi dyktuje jak ja mam rozsadzić moich i tym samym totalnie mi to piepszy!!!!!!!!!!!!
Gosza, oddychaj głęboko... 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ...1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Macie miejsce na swoim superwątku dla jeszcze jednej zabłąkanej Pmki z Małopolski? Bardzo fajnie się Was czyta A ile się dzięki Wam dowiedziałam
Witaj

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
hehhe to jestem we właściwym miejscu bo tez uwielbiam oglądać foty wszystkich rzeczy związanych ze ślubami, weselami no wsio. Wklejam zdjątko mojej sukieneczki, jest w kolorze ecru tylko odpuszczam sobie ten tren, dziwnie wygląda.. jak spadochron i bedzie jeszcze paseczek w kolorze krewetkowym, no jakos tak przynajmniej się nazywał
Myślę nad takimi butkami jak w załączniku
Bardzo ładne

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
STUDNIÓWKA? JUŻ!? Byłam pewna że mamy jutro...
nie wiem czy zdążę dzisiaj wkleić moje podsumowanie ale postaram się zanim Was nadrobię bardziej szczegółowo chce się podzielić pewną nowiną.... ZMIENIŁAM SUKNIE...
ale po kolei... Tydzien temu przechodzilam sobie Narutowicza, miałam kilka spraw do załatwienia ogólnie rozglądalam sie trochę za butkami i nagle ja ci pacze a na wystawie widzę moje cudo.... naprawde aż przystanełam no ale po chwili namysłu poszlam sobie dalej, no bo przecież mam już wymarzoną sukienkę.... Jednak od tamtej chwili cały czas myślałam o tamtej, oglądałam ją na necie itp. Ogólnie strasznie się męczyłam i biłam z myślami tak jak teraz Wiktusiaczek.... Aż w końcu dzisiaj się odważyłam poszłam tam z powrotem, przemierzyłam i poczułam ze to ta Z tamtej sukni już zrezygnowałam zaliczka niestety przepadła ale z tym sie niestety musialam liczyc, naszczescie nie była to duza kwota....
Moja nowa suknia w załaczniku, co myślicie?
Ja też nie widziałam poprzedniej, ale ta mi sie podoba Będzie miała taki sam pas?

- George Elliot
Stary 2012-03-29, 08:51   #2584
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to dużo. Ja jestem tak uparta, że prędzej pójde z pękiem chwastów z pola , niż wydam tyle kasy na bukiet.
dokladnie, strasznie duuuzo

ja tam ostatnio doszlam do wniosku ze bede oszczedzac na wszystkim co sie da
oczywiscie z glowa

musze namowic tz na 2 kurs tanca, bo ten nasz juz w niedziele sie konczy, a grupa nasza chce dalej tanczyc wiec kobietka powiedziala ze jak 5 par bedzie to otwieramy dla nas dla srednio zaawansowanych
i grupa zamknieta by byla ;D

ale tz kreci mi tu nosem ze kasy nie ma
250zł potrzebuje, na 8 spotkań. TŻ ma za darmo bo ma karte benefit

ostatnio mu powiedzialam ze nie musze miec markowej bielizny i kupie na rynku cos zeby pojsc na tance : hahaha:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 08:57   #2585
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no tak kindziowa kreweta wymiata

za zestawienia

a teraz tadam wybrałam takie buciki:
- będą wygodne i nie będę się męczyć na własnym weselu będę mogła biegać skakać i kopnąć TŻ w dupę jak mnie wkurzy
- bez dodatków ze względu na moją halkę, żeby nic mi się nie zaczepiało
O, czyli jest decyzja? Ładne, klasyczne i na pewno bezproblemowe

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
podoba Wam się ta ozdoba czy tandeta
http://www.bialebuty.com.pl/Buty_A__...KORY-1819.html
O matko Kindzia, a już myślałam, że podjęłaś ostateczną decyzję Nie kombinuj, pamietasz że chciałaś, żeby się nić nie zaczepiało?

- George Elliot
Stary 2012-03-29, 09:02   #2586
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
O, czyli jest decyzja? Ładne, klasyczne i na pewno bezproblemowe

O matko Kindzia, a już myślałam, że podjęłaś ostateczną decyzję Nie kombinuj, pamietasz że chciałaś, żeby się nić nie zaczepiało?
no co ja poradzę, że jakoś nie mogłam się zdecydować ale będą gładkie i mam nadzieję, że szybko przyjdą bo mi się przymiarka zbliża i buty muszą być a w sklepach stacjonarnych nic nie powaliło mnie na kolana
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:06   #2587
megan713
Wtajemniczenie

Cześć Kochane PMki
Ja wpadam jak po ogień dosłownie...
Przez Pracę+Mgr śpie po 5h dziennie, a w dodatku borykam sie z jakimiś choróbskami skórnymi wciąż wczoraj usiadłam i plakalam już ze zmęczenia i złości... ale czekam na wyniki morfologii i może cos się wyklaruje. W sobotę mam spotkanie z promotorką, więc nie zaznam jakiejś nadprogramowej ilości snu przed weekendem...

Gratuluje Wam 100dniówek i zestawień oraz zakupów ślubnych- w miarę możliwości wszystkie przeglądam klask i:
Nowe PMki tez witam

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:09   #2588
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Ten czas gna jak porąbany, minuty lecą jak sekundy, godziny jak minuty... Co jest? Zatrzymajcie wskazówki tego czasu, zwolnijcie czas... Doba jest za krótka...

Mamy klucze do naszego gniazdka Tyle załatwiania. Tyle papierlologi. Pisałam ok 17:00 (wpadłam na chwilę do domu na obiad, aże ziemniaki się jeszcze gotowały, to szybciutko do Was napisałam, sprawdziłam, czy mi odpisałyście ctrl+f, nie przeczytałam w ogóle wątku, nie wiem co się dzieje, czy jakaś dobra duszyczka streści mi ostatnie 48 godzin?), ale pewnie nie wiedziałyście o co biega, jakoś składnia uciekła...

Muszę jeszcze zrobić maturę z infy. Uczniowie mają na to 75 minut, więc ja powinnam szybciej i jeszcze programy w C++ napisać Kiedy czas na sen? Kiedy się wyśpię?

zmęczona, niewyspana, zapracowana próbuje znaleźć odrobinę czasu na sen... i znowu sie nie wyspię:P

Dasz radę

- George Elliot
Stary 2012-03-29, 09:11   #2589
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Ja mialam kupic bardoetke, ktora nie bedzie wszyta do suknie... z tylu mam wizanie gorsetowe, wiec mysle ze bedzie sie trzymac

Dziewczyny wymyslilam sobie, zeby zrobic takie kule na ozdoby przy obejsciu wokol domu, gdzie na plocie powiesic i moze przy wejsciu do domu, co o tym myslicie?
fajne te kule, myślę że to super pomysł
Ja wymyśliłam, że kupię butle z helem i napełnimy nim białe balony, przywiążemy do nich wstążeczki białe, pod balonem zawiążemy taką kokardkę w kolorze szarfy tzw. szampański kolor i obciążymy je i ułożymy je jedne obok drugich. Myślę że będzie to fajne.
Tylko droga dojazdowa do mojego domu ma chyba ze 100 metrów więc troche to zajmie jedna butla chyba nie wystarczy.

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Cześć Do weekendu jeszcze 2 dni w pracy. Uff...

Faceci są najlepsi w te klocki Ale pewnie jakby któraś z nas miała wejść w rozmowe o kupowaniu jakichś wkrętó, śróbek itd. to by TŻetowie też mieli co opowiadać.

Słownik mojego TŻeta:
welon - moskitiera
stroik do włosów - satelita

I mi się pytał ile to kanałów odbiera?

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ja za swój bukiet, 3 dla druhen, 1 dla świadkowej, butonierka dla TŻta, świadka i 3 drużbów- 450 zł (mieliśmy mieć 2 pary drużbów ale TŻt zażyczył sobie jeszcze swojego kolege to niech ma)

Witam się w ten wietrzny i paskudny dzień.
Żołądek i brzuch nadal mocno nawalają. Temperature chyba miałam w nocy i każda kość mnie boli. Więc to chyba jednak jakś jelitówka..
Stary 2012-03-29, 09:15   #2590
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Te kule są ładne, gdyby pasowało mi to do sali to chciałabym z żywych kwiatów do dekoracji Na dekorację płotu sztuczne mogą być jak najbardziej, ale chyba trudno będzie je wykonać... Chyba, że się mylę, ale się nie znam na tym
Latwiutko - tu jest link Mysle ze przed wkladaniem kwiatkow, fajnie bedzie obwiazac wstazka kule, wtedy bedzie ja o co zawiesic.
Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość

Kule fajne, sama o takich myślałam ale nie mam zadnych zdolnosci plastycznych i troche boję się tego podjac....
Mysle, ze dalabys rade (mam nadzieje, ze ja tez, ale ja uwielbiam robic tefo typu rzeczy, juz kilka lat robie reczna bizuterie, kartki okolicznosciowe, stroiki swiateczne i inne takie)

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
fajne te kule, myślę że to super pomysł
Ja wymyśliłam, że kupię butle z helem i napełnimy nim białe balony, przywiążemy do nich wstążeczki białe, pod balonem zawiążemy taką kokardkę w kolorze szarfy tzw. szampański kolor i obciążymy je i ułożymy je jedne obok drugich. Myślę że będzie to fajne.
Tylko droga dojazdowa do mojego domu ma chyba ze 100 metrów więc troche to zajmie jedna butla chyba nie wystarczy.
Super pomysl, tylko czy ona nie popekaja np. jak natrafia na jakis kamyczek?
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:19   #2591
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no co ja poradzę, że jakoś nie mogłam się zdecydować ale będą gładkie i mam nadzieję, że szybko przyjdą bo mi się przymiarka zbliża i buty muszą być a w sklepach stacjonarnych nic nie powaliło mnie na kolana
Dobrze to trzymam kciuki, żeby szybko przyszły!

- George Elliot
Stary 2012-03-29, 09:32   #2592
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny blagam o kciuki... Strasznie zje.... jedną rzecz w pracy i jak szef mi za to nie urwie glowy to będzie dobrze...

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33199326]np. Kasia Cichopek nie poczęstowała zespołu

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

wyślę Wam pewien kawał wyhaczyłam go na fejsie

Pewien facet, przez kilka lat miał kochankę, Włoszkę. Pewnej nocy
> oświadczyła, że jest w ciąży.
> On nie chcąc zrujnować swojej reputacji i małżeństwa, dał jej sporą sumę
> pieniędzy,
> aby wyjechała do Włoch i tam urodziła dziecko, aby uniknąć skandalu.
> Zaproponował również płacenie alimentów do 18 roku życia na dziecko.
> Ona się zgodziła, ale spytała: - Jak mam przesłać Ci wiadomość, kiedy
> dziecko się .........urodzi?
> - Aby utrzymać wszystko w sekrecie, wyślij mi pocztówkę na mój adres
> domowy,
> z jednym tylko słowem "spaghetti", wtenczas zacznę słać Ci alimenty na
> utrzymanie dziecka. I ona wyjechała
> Po około 9 miesiącach facet wieczorem wraca do domu z pracy, a tu żona
> mówi:
> - Dostałeś jakąś bardzo dziwną kartkę pocztową, nic nie rozumiem co to za
> kartka.
> Mąż na to: - Daj mi tę kartkę, zobaczę co to? Żona dała mężowi kartkę
> bacznie go obserwując.
> Mąż zaczął czytać pocztówkę, zbladł jak ściana i... zemdlał;
> Na kartce było napisane: spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti,spaghetti.
> Trzy porcje z kulkami mięsnymi, dwie bez. Wyślij więcej sosu.[/QUOTE]
Dobry

Ja już od dzisiaj mam weekend wcześniej narzekałam na brak czasu to teraz będę go miała wystarczająco.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:34   #2593
magdalennne
Wtajemniczenie

Dziewczyny stworzyłam pierwszą ozdobę do butów Nie mogłam nigdzie znaleźć tych klipsów i wykorzystałam póki co takie małe czarne klipsy do spinania dokumentów Ale jestem szczęśliwa, bo już myślałam, że nie znajdę żadnej alternatywy
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:36   #2594
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
=ewuszkaaa; Ja też nie widziałam poprzedniej, ale ta mi sie podoba Będzie miała taki sam pas?
Tak taki sam Twoj Tż wymiata

Edytowane przez Agis88
Czas edycji: 2012-03-29 o 09:38
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:37   #2595
kindziulindzia
Zakorzenienie

znalazłam śliczną biżuterię i chyba się skuszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kpl-178-komplet-crystal-z-krysztalow-swarovski-elements-1317980742-1.jpg (29,9 KB, 62 załadowań)
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:39   #2596
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

wow!!!!

cudo

ile????

Mia i Tosia <3

Stary 2012-03-29, 09:39   #2597
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
piękna
Stary 2012-03-29, 09:39   #2598
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dziewczyny stworzyłam pierwszą ozdobę do butów Nie mogłam nigdzie znaleźć tych klipsów i wykorzystałam póki co takie małe czarne klipsy do spinania dokumentów Ale jestem szczęśliwa, bo już myślałam, że nie znajdę żadnej alternatywy
Pochwal sie
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:42   #2599
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
a jaki to kolor antilope
To jest kolor troszke ciemniejszy niz natural a te natural sa troche ciemniejsze niz ecru i mi akurat pasuje bo białych pończoch nie chcę

Gratuluję wszystkim DDŚ, studniówek, pięknych zestawień

My z Tż wczoraj byliśmy u naszego zespołu Normalnie kocham tą wokalistkę bo czyta w moich myślach, dogadamy sie z nimi bez problemu, wszystkie nasze ale uwzględnione a na dodatek ma tak śliczną mała córeczkę która przyszła do nas do pokoju tam gdzie siedzieliśmy i od razu chciała do mnie na kolana zeby jej pokazać w książeczce zwierzątka Wybraliśmy zabawy, rekwizyty ma zespoł a my mamy tylko załatwić nagrody
Stary 2012-03-29, 09:47   #2600
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane PMki
Ja wpadam jak po ogień dosłownie...
Przez Pracę+Mgr śpie po 5h dziennie, a w dodatku borykam sie z jakimiś choróbskami skórnymi wciąż wczoraj usiadłam i plakalam już ze zmęczenia i złości... ale czekam na wyniki morfologii i może cos się wyklaruje. W sobotę mam spotkanie z promotorką, więc nie zaznam jakiejś nadprogramowej ilości snu przed weekendem...

Gratuluje Wam 100dniówek i zestawień oraz zakupów ślubnych- w miarę możliwości wszystkie przeglądam klask i:
Nowe PMki tez witam
Oj, bidulku, odpocznij, zrób sobie dzień wolnego, wyśpij się - to najlepszy sposób na wszystkie choroby
Nas czeka dłuuugi weekend - jedziemy do mojego miasta na spotkanie z 'koordynatorem ds. bankietów', 'mistrzem kuchni' (kocham te górnolotne nazwy) oraz księdzem. Plus rozdanie tony zaproszeń. Cichutko proszę o trzymanie kciuków, żeby pertraktacje byly owocne
Miłego dnia wszystkim życzę
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:48   #2601
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Widziałam ja i tez mi sie podobała ale kosztuje w sumie chyba 300 zł jak sie nie mylę

Ja w ogóle też zmieniałam swoje kolczyki na te http://www.sklep-izabela.pl/index.ph...124135957.html Stwierdziłam ze te moje sa za mało widoczne a te beda w sam raz, poza tym to sa te same kolczyki które ma modelka w mojej sukni na stronie Agnes więc na pewno będa pasować tylko boje sie ze bedą ciężkie ale zaryzykuje
Stary 2012-03-29, 09:48   #2602
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Podeszlam ambitnie do sprawy i.... zrobilam zestawienie 100 dniowkowe Zaraz wklejam wszystko

Beda na nim od razu rzeczy ktorych jeszcze nie widzialyscie: zaproszenia i obraczki niestety zdjecia telefoniczne, ale moj aparat jak zwykle rozladowany

Opowiem Wam znow historie zwizazana z TZ i jego znajomoscia nazewnictwa odziezowego
Mowie mu, ze musimy pojechac do galerii, bo chce sobie kupic bezowy trencz.
TZ - to jest to cos do sukni? Zdecydowalas ze jednak bedzie z trenczem?
JA - Kochanie do sukni jest TREN i tego sie w galerii nie da kupic
TZ - Aaa..
i tutaj nasapilo zobrazowanie czym jest trencz, nawiazanie do czasow PRLu, pokazanie kilku osob w trenczach na ulicy i edukacja na tym sie zakonczyla.
Dzis TZ dzwoni do mnie:
TZ - Wiesz... snilo mi sie ze oboje kupilismy sobie to PONCZO, o ktorym wczoraj mi opowiadalas, ja sobie kupilem takie do kostek
JA -
Wyobrazilam sobie TZ w ponczo do kostek i nie moglam przestac sie smiac przez 10 min.
hehehehh dobry

witam Was z rańca

u mnie ze ślubnych spraw żadnych nowości, za to w pracy mnostwo roboty. Przygotowujemy jubileuszowy numer naszej gazety i galę z tej okazji, więc ciągle siedzę w pracy. Nie mam nawet czasu iść do salonu po moją suknie, a juz przyjechala.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 09:52   #2603
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Widziałam ja i tez mi sie podobała ale kosztuje w sumie chyba 300 zł jak sie nie mylę

Ja w ogóle też zmieniałam swoje kolczyki na te http://www.sklep-izabela.pl/index.ph...124135957.html Stwierdziłam ze te moje sa za mało widoczne a te beda w sam raz, poza tym to sa te same kolczyki które ma modelka w mojej sukni na stronie Agnes więc na pewno będa pasować tylko boje sie ze bedą ciężkie ale zaryzykuje

ale ładne

ja tez szukam takie "wkretek" i mocno zdobionych
nie moge miec na uszkach bo beda wtedy za dlugie
a takie jak te beda idealne

Mia i Tosia <3

Stary 2012-03-29, 09:53   #2604
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość

Super pomysl, tylko czy ona nie popekaja np. jak natrafia na jakis kamyczek?
ale.. jak? Bo nie umiem se zwizualizować o co chodzi

Cytat:
ładna
Stary 2012-03-29, 09:57   #2605
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ale ładne

ja tez szukam takie "wkretek" i mocno zdobionych
nie moge miec na uszkach bo beda wtedy za dlugie
a takie jak te beda idealne
To śmiało zamawiaj Ja chciałam zeby były wkręty i nie majtały jak szalone
Stary 2012-03-29, 10:01   #2606
Kessi_86
Wtajemniczenie

Nie mam czasu dziewczyny wogóle w tym tygodniu na nic jestem taka zalatane jak nigdy, wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć że żyję muszę cały dom wysprzątać na święta a trochę tego jest, jutro też nie będę miała czasu bo jadę na zakupy weselne bo czas zacząć kupować te produkty co mają długa datę przydatności
No i trzeba zacząć kompletować kosze dla rodziców które też jutro zakupimy

Ze spraw ślubnych to udało nam się na drugim spotkaniu w poradni zaliczyć i trzecie spotkanie także mamy poradnię już z głowy
Męczę się nad biżuterią nie wiem co wybrać znalazłam u siebie w mieście dwa ładne komplety ale koszt 300 zł i nie wiem czy nie za drogo

Tak po za tym to Witam nowe Pmki
Gratulacje zakupów, zmian sukni, zestawień studniówkowych, dni i miesięcy do ślubu mi zostało 128 dni
Stary 2012-03-29, 10:06   #2607
maruda80
Zakorzenienie

Dzień Dobry!

U mnie akcja sprzątania w domu po pracy bo teście mają przyjechać na weekend by obgadać szczegóły ślubu.

Dziewczyny od dziecka marzyłam by bukiet ślubny mieć z konwalii - tylko boję się że niestety będzie to nierealne.
Dzisiaj idę popytać w kwiaciarniach czy jest możliwość zamówienia i ewentualny koszt.

Co do bukietu to coś skromnego.

Chciałabym coś takiego:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg konwalie_slub.jpg (98,0 KB, 52 załadowań)

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-03-29 o 10:07
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 10:15   #2608
Karolina_83
Raczkowanie

Wczoraj mieliśmy nasz pierwszy osobisty odcinek You can dance czyli pierwszą lekcję na kursie tańca - było tango. Mój K chce zrezygnować bo stwierdził, że kompletnie mu nie idzie i to wogóle nie dla niego, ja nie umiem dać się poprowadzić więc też mamy z tym problem. Ale ponieważ ja tak łatwo się nie poddaje to w poniedziałek idziemy na kolejną lekcję ale juz wiem, że będzie ciężko bo taniec to nie nasz żywioł. Na naszym kursie razem z nami było 3 pary i my najmłodsi bo te dwie pary bo takie już dojrzałe.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 10:22   #2609
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
ale.. jak? Bo nie umiem se zwizualizować o co chodzi

ładna
Czy te balony nie popekaja jak beda na ziemi?

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!

U mnie akcja sprzątania w domu po pracy bo teście mają przyjechać na weekend by obgadać szczegóły ślubu.

Dziewczyny od dziecka marzyłam by bukiet ślubny mieć z konwalii - tylko boję się że niestety będzie to nierealne.
Dzisiaj idę popytać w kwiaciarniach czy jest możliwość zamówienia i ewentualny koszt.

Chciałabym coś takiego:
Ja mam slub w czerwcu i mi Florystka doradzila, ale beda dodatkowym kwiatkiem w bukiecie, bo to moje ulubione kwiatki
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 10:24   #2610
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość

Nie mam czasu dziewczyny wogóle w tym tygodniu na nic jestem taka zalatane jak nigdy, wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć że żyję muszę cały dom wysprzątać na święta a trochę tego jest, jutro też nie będę miała czasu bo jadę na zakupy weselne bo czas zacząć kupować te produkty co mają długa datę przydatności
No i trzeba zacząć kompletować kosze dla rodziców które też jutro zakupimy

Ze spraw ślubnych to udało nam się na drugim spotkaniu w poradni zaliczyć i trzecie spotkanie także mamy poradnię już z głowy
Męczę się nad biżuterią nie wiem co wybrać znalazłam u siebie w mieście dwa ładne komplety ale koszt 300 zł i nie wiem czy nie za drogo

Tak po za tym to Witam nowe Pmki
Gratulacje zakupów, zmian sukni, zestawień studniówkowych, dni i miesięcy do ślubu mi zostało 128 dni
poradnia z głowy i kolejna rzecz załatwiona co do kompletu, to hmm.... zastanów się, czy jeszcze kiedyś go wykorzystasz? Ja patrzę wlasnie pod tym kątem, nie chcę przesadzić z wydatkami, a jeśli juz mam wydać więcej kasy, to na coś, co wykorzystam ponownie (nie to, co suknia)
Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!

Chciałabym coś takiego:
śliczne te bukieciki, ja też jestem zwolenniczką skromnych
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości